Én még mindig nem számoltam ki,hogy Tancsu milyen messze lakik,de nagyon messze. Zsuzsi,Te hol számoltad ki?Van a neten valahol olyan térkép, ahol lehet km-t is számolni?
Útálom az éjszakás műszakot, olyanok vagyunk mint a baglyok!!!!!
Nappal szép ídőben alszunk!!!!! Szeretem amikor azt mondja valaki , milyen szépen sütött a nap ma!Én nem tudom mert befelé néztem!!!!
Kb. 20-25-en indultak a versenyen. A fiam 17éves. Ő nagyon jó időket rak. Sok kockája van. van 3x3x3-as,2x2x2-es,4x4x4-es, van alakváltó kockája is, meg időmérője, csúszásgátló szőnyegecske hozzá, meg szilikon spray,amivel a kockát befújja.
Na,várj. Ez úgy van,hogy én pont a kanyarban lakom.Mellettem park van. A főút, ami körforgalomba megy,az a mi utcánkkalpárhuzamos. Tehát a mi házunkat nem abba az utcába számolják,ami összeköti a főutat és a mi utcánkat,hanem a főutcával párhuzamosba. Ha látod az utca nevét, én a Kodály Zoltán utcában lakom.
A mi bérházunk nem hosszúkás, hanem magas.Egy lépcsőháza van.Ebbél 3 van a kanyarban.Mi abban lakunk,amelyik a kanyar csücskében van. Ha a főútra nézeka park a jobb oldalon van.
Tancsu,mondd meg hol nézed. Jobban el tudom úgy mondani, ha én is látom. Meg nagyon érdekelne is a dolog. Habár tudom,van a neten Galántáról légifelvételes térkép is. Ott nézed?
A focipályák,akisebbek iskolákhoz tartoznak. A nagyobbak meg a rendes sportpálya,közel van hozzánk.Meg teniszpályák is vannak ott, a város szélén pedig termálfürdő. Azok garázsok,jóllátod. Mi is ott bérlünk egyet.
Valamikor régen az az egész rész,ahol mi lakunk,az még mind park volt. Tulajdonképpen mi még a parkban lakunk bent. De látni is,hogy itt sok a fa. Hatalmas park volt itt régen.
Igen,Eszterházy. Ők laktak itt valamikor. Voltam Fertődön,ott még él egy Eszterházy és szokott is ide járni. Ott gyönyörű a kastély,Fertődön. Ez is szép lenne,de nincs karbantartva.Évek óta üresen áll.Kb.20éve.
Van Bal oldalt egy u alakú új lakópark családiházakkal, felfelé a második kerszteződés balra, utána van három emeletes ház az uttal merőlegesen abban lekunk a középsőben