Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziazstok!
Csak kis villámlátogatás, N. itthon van ma szabin :lol:

Kiku: nagyon cukik a lányok! És Vivikének hatalmas szeme van!
Móni: neked meg azt akartam írni, hogy Janka: haja mint az ében, bőre mint a porcelán, arca piros mint az alma, vagy hogy van a mesében :lol:
Kiri: lsz dobd fel guglira azt a recipét, amit Andinál csináltál a babatalin, a virslik bundában-t... vagy mi a neve. De ugye nem így kell kinéznie egyébként? :oops: Gondolom ott sokat volt a sütőben, de úgy is fincsi volt!
Zsu: Te 20 éves leszel? Ne őrjíts meg!!! :shock: 8)
Anett: pü ment

Tegnap hiányzó bcg oltást kapott V (akit 12 hósnak nézett egy anyuka, látná a többi topikbabát!!! :shock: ), most ennek a levét isszuk!

KépKép
1macsek

Macsek! Attól, h 3x rakod fel ugyanazt, még ezt nem vesszük 3 hsz-nak! :lol: :lol: :lol: (Beragadt a gomb?) 8)

Kép
ermoni

Égő vagyok :lol: :shock:

KépKép
1macsek

Macsek! :lol: :lol: :lol: Ciki vagy cuki? 8)
Kikuka! Ugye, ugye! Én jobb szeretem, ha vidám vagy! A csajok meg cukik!
Zsu! Mirelitt! De mi nem vagyunk bajnokok a kajában (még annyira sem, mint Nadinék! :oops: ). Rácombozunk!
Én el, mert Esterházyt támadt kedvem olvasni, és meg mert lehet megyünk valahová! :wink:
Akartam még valamit? Ja, Gabcii! Kanálfül? Mér'?
(Hát, Ebi csak Neked került elő, Andi...)

Kép
ermoni

És Prücsiék meg piszok mázlisták! Mer' olyan jó kis tavaszi idő van... Gondolom magenta-üdülőben meg méginkább!

Kép
ermoni

sziasztok

gyors leszek minta gömbillám

Marcika csúcs a két fogával

Kikuka
én most nagyon együttérzek veled,napok óta a túlélésre játszomkerülget a depi keményen

Figyu csajok,csak Bibus fejeli le állandóan a földet??????????Naponta minimum 3szor aztán ordít,féltem az orrát,nem ám betörik :shock: ma már majdnem kikukacozott a folyosóra

új kedvence az orrszívó csövének rágcsálálsa,jah és elkezdett beszélni :-) egész nap az megy hogyx dádádád,deded,dididi szóval meg van a d hang :-)tök édi

Maja ma tiszta bolond

Ágikának és Esztellának jobbulást

Dorkána Pankának gyógypuszika a pocijára

Janka meg annyira cuki,de kérek mééééééég

tudod Móni én telhetetlen vagyok :-)
olyan komolyan néz bele ez a csaj a nagyvilágba :-)

no sezt most elküldöm
Vendég

Kép
Kép
Vendég

juhé feltudtam őket rakni Kép
Kép
Vendég

Kikuka, haggyadmá :lol: Egy lestrapált anyuka nem igy néz ki! :lol: Szépek vagytok a képen, a fürcsis tényleg tuti! :D

Ádinak pedig egyre gyönyörűbb szemei vannak!!!

Kriszti, nálunk még nem kell barikádozni, Panka még nem tart ott :wink: Nálunk csak a lépcsők miatt lesz majd gáz, szinteltolásos a ház, 2x 2 db lépcső van a konyha-étkező-nappali között. Még nem tudom hogy oldom majd meg :roll:

Macsek, miért, többnek nézek ki? :lol:

Bibus a divatdiktátor! :D Olyan kis édi a szerkójában!

Panka a múltkor felhivta a mobilomról a volt főnökömet, ma meg addig nyalogatta a telefont, mig totál kipurcant. Be se birom kapcsolni. Tök jó :?

A gyümi adagot csak azért kérdeztem, mert tanácsadáson panaszkodtam a védőnőnek, hogy ha CSAK gyümit adok, akkor 1 óra múlva éhes Panka. Azt mondta, hogy ennyi idős korban még nem is lehet CSAK gyümit adni, mert nincs elég tápértéke igy az össz bevitt kajának, szóval dúsitani kell. Én eddig dúsitottam, de azt hittem az a cél, hogy csak gyümit adjak. És főziből 2-3 dl-t meg kéne ennie, de Panka max 1 dl-t eszik meg (inkább kevesebbet), nem rajong a főzelékért. Igy kb 1-1,5 órával ebéd után kap tápszert, igy ismét 6x eszik egy nap, de ez van.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, semmilyen főzeléket nem szeret Panka? mit próbáltatok?
telefon :? én mindig az asztalra rakom. épp emiatt 8)

képek nagyon jók. Ádinak nincs is kanálfüle. csak annyira, mint mindenkinek :P Bibi Napóleon-sapija egyszerűen csúcs! :D

sztem ha nem megy a zöldség, akkor hadd szóljon bele az alma! mérne? nálunk is krumplis cékla volt ebédre, de mivel kissé vad céklaíze volt, tettem bele almát és egy kis 'köles'pépet

Kép
an°°di

Andi, próbáltunk krumplit, répát, spenótot, zöldborsót, brokkolit. Eddig mindentől öklendezett. Nálunk a 'főzeléket' az jelenti, hogy almapüré csirkehússal, őszi-banánpüré csirkehússal. Egyik nap csináltam neki almát csirkehússal, belecsempésztem neki egy szem újkrumplit (tudjátok az mekkora), és azt megette. Magában minden főzeléket kiöklendezik, de még akkor is, ha fele alma - fele főzi. Nem tudom miért :roll:
Tegnap és tegnapelőtt adtam bébiételes paradicsomos krumplit csirkehússal, evett mindkét nap 12 kanállal. Nálunk az már valami :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Céklát hogy kell főzni? Jókor kérdezem, már felszeleteltem és sima vizben feltettem főni. Vagy egyben kellett volna? Hogy ennek milyen hülye szine van, minden tök piros lett. Nem kakilnak ettől pirosat?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa: Igen szuper piros lesz a kaki. A spenóttól meg szuper zöld. Én mindig más színűt adok neki, így tök vicces. Na jó ez már csak poén volt. :lol:

Kép

Kép
ádibaba

Zsuzsa: A védőnő hozzánk kb: 3 hónapos korig jött. Utána már mi megyünk kb havonta 1 x (mérekezni).

Ne aggódj a csíkjaid miatt, neked legalább az alakod jó.

Kép

Kép
ádibaba

Zsu, héjában az igazi, és a legjobb sütni. Jól lepuceválod, és alufóliába tekered kétszer, aztán be a sütőbe. Vagy héjában főzöd, mint a krumplit. Így maradnak benne az értékes anyagok. Ha pucolva főzted, akkor tegyél azért hozzá kicsit a végén a főzőléből.
Jó, hogy írod ezt a gyümi dolgot, én azt hittem, hogy a tízórait ki kellene váltani gyümire (ami nálunk nincs is), de akkor dehogyis! Szerinted az uzsi gabonás gyümire váltása már teljes értékű kaja?

Macsek, a 4 hsz nem teljesen egyforma ám, észrevettem :)
Anett, Lactinát én is viszem vissza hó közepén. Esztella jól áll akkor a hozzátápival, igaz?

Rakok mindjárt én is képeket.

KépKép
kertikiri

Timi, Bibus gyönyörűszép! Meg persze Maja is.
Macsek, mirelit levelestésztát kinyújtani, csíkokra vágni, virslit beletekerni. Fel lehet turbózni ha bacont tekersz előtte a virslire, és/vagy melléteszel 1 szál újhagymát. Meg lehet szórni sajttal. Nem néz ki olyan rondán, csak akkor túl sokáig hagytuk szikkadni a meleg sütőben. Feldobom majd a gmailre is.

Képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
kertikiri

Helló!

Na alszik mininő!

Anett, nem fog ez ám sokáig tartani, párszor - egyre ritkábban - lefejed, és ha nem csinálod lelkesen ill. csak akkor ha muszáj - hipp-hopp elapad... tapasztalat...

Timurr, nagyon szépek a lányok! :-D

Rövid az eszem, olvastam du. és annyit akartam írni, de mit is? :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Ja tudom!

Hétvégén upgradeljük (de szép magyar szó!) Dorkát!!

Átcseréljük a babakocsit sportra, a kiskádat nagykádra, lentebb tesszük a kiságyat és a járókát, ja és pár napja van pizsije (azaz nem a nappali cuccban alszik)!

Kész nagylány! Nem?

Jutta

KépKép
jutta

Még azt akartam, hogy Kenese nekem is kedves. A telefonos üdülőt mi régebben mindig csak kívülről csodáltuk, én a közeli szállodában töltöttem több időt, leginkább munkával. Ma meg már inkább a kikötőhöz húz a szívem :lol:

Kati, Marci képek megint csak nagyon jók. Jófej egy kispasi, és igazán gyönyörű szemei vannak!
És megnéztem végre az ikreket is. Komolyan nagyon szépek!

Kiről láttunk régen képet??!!! Dorka, Panka, Ádi (Ági, tedd fel amit fekete-fehéreztél!), Ágika (jobbulást neki), Eszti (jobbulást neki is!)...

KépKép
kertikiri

Jutta, úgy érted h nappalra van pizsije, igaz? Nadinnak is, mert miután végigcsússza a lakást, nem akarom úgy betenni az ágyba. De Nadin csak 1x alszik bent, így nem annyira gáz a plusz öltözés.

Hálózsák nálunk már rég nem játszik, ezért egy pizsis kérdés: ebben a méretben a tescos sleeping suit-on kívül a legtöbb pizsi talpatlan. Szerintetek kell rá akkor zokni? Nem kényelmetlen zokniban aludni?

KépKép
kertikiri

jó estét!
sül a rakott zsömle, Jutta. nagyon kíváncsi vagyok 8)
és kel a pizzatészta holnapra. 8)

Jutta, ennyi változtatás és mind egyszerre? kapkodhatja majd a fejét az upgradelt gömbvillám! ;)
pizsi nálunk is van, de a gyerekek még hálózsákban nyomulnak. simán kingkongozik benne Petrus, Huba meg össze-vissza mászkál.

Kriszti, zokniban aludni? :lol: ez régen vicc volt. sztem inkább tescos rugi. de ha lábfej nélküli, akkor kellene zokni. és ha nincs hálózsák, akkor takarót használtok? nem rúgja le a gyerök?

Kép
an°°di

szasztok

Andi
tényleg napóleonos :-)

én bajba vagyok az alvó cuccal,mert Bibu nem bírja a meleget,már most te jó ég.ha 23 foknál több van már izzad.délutánra ittbent 24,5 fok volt,éjjel egy pamutrugi van rajta és nem viseli el a takarót,kínlódik..hálózsákba meg megsül

Kiri
Maja mindig zokniba alszik,lehet hülye szokás de csak nyáron nem alszik abba

Nadinnak gyönyörűek a szemei,lesz pasi döglesztés az biztos :wink:

Jutta
bizony nagy lány Dorka

lehet csak én döbbentem nagyot,de Bibu roham fejlődésbe van és végre hízik is 7,13 deka,egész nap magyaráz,mindent elér,mászik ,feláll,ül,felül,leül,persze nem minden szabályos ,de roham fejlődésbe van.olyan cuki hogy oda mászik hozzám feláll én meg tartogassam
Vendég

valami könnyű ,gyors klasszz husis receptje valakinek??????

hétfn tartjuk Maja szülinapját,készülök eterrel,tortát fogok csinálni meg hát kaja is kéne
Vendég

Timi, csirke/pulyka liszt-tojás-reszelt sajtba panírozva, jénaiba bele, rá tejszín és megsüt? :roll: ennél egyszerűbbet én nemtok. de vannak itt konyhatündérek... khmkhm

ja, és Nadin valóban irtó cuki! a babakocsiban ül ilyen hetykén? nekem a 4ik képen tetszik a legjobban. olyan kis komoly. és nagyon jól áll neki a sapek!

Kép
an°°di

Ági, nem olyan csikjaim vannak, csak egy a hasam közepén, az a barna pigment csik, de én azt is utálom :?
Megkérdeztem ma a babaúszást, 2500 Ft / alkalom, de havi bérlettel 2200. Nincs kedvetek jönni? Most minden csoport betelt, igy új csoportot kell inditani, de ahhoz kell legalább 3 ember.
Jutta, Ti?

Kriszti, köszi a cékla sütési tippet, legközelebb igy csinálom. Annál is inkább, mert főztem legalább egy órát, és még mindig nem tök puha :?
A gabonával dúsitott gyümi sztem okés!
Nadin nagyon cukika, olyan kis mosolygós! :wink: Jó ez a fotósorozat!!!
Szerintem kell zokni!

Bibus nagyon ügyes kis nőci! Tényleg nagyon gyorsan fejlődik!!!

Kikuka, irtad, hogy te is aggódsz, hogy az állandó cipelés miatt Vivi nem fejlődik rendesen. Ő mit csinál mostanában? Úgy értem, hogy kúszik-mászik, ül, áll?
Panka még csak most tanul kúszni, elég türelmetlen, főleg körbe-körbe kúszik, olyan vicces, nem halad semerre :lol: Ha nagyon berág, akkor megtámasztom a tappancsait és engem használ támasztéknak, hogy rugja magát, igy elég gyorsan halad, de magától még nem nagyon megy neki! :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
a céklának sok idő kell úgytudom

ne kérdezd mennyi mert gőzöm nncs csak rémlik :-)

Bibus egy hete még csak rugózott állva és alig haladt ,most meg átment gömbvillámba :shock:

csajok tök jó a babaerszény :-)

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm
Vendég

Andi
köszi a receptet :-)

jah és én dűsítom a gyümit,keksz,tejpép ,de az én nőm alig eszik ,ezért nem is írok semit a kajálással kapcs. szinte tápon él
Vendég

Timi, ez is egyszerű húsos kaja:
sörtésztába bepanirozni a húst, kisütni olajban, tálalásnál tejfölt és reszelt sajtot tenni rá. Valami borzaskának hivják.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, ebben elvan Bibus? Panka se a kendőben, se a kenguruban nincs el.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
nyammmmmmmmmm :-)
Vendég

asszem írok kis panaszkodást a gmailre
Vendég

Timi, gyerünk, már olvasom is!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

írtam Zsu :)
Vendég

én is, de nem a piszkozatba

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Huhh már megint régen jártam errefelé..megint össze-visszaság van nálunk és Lénike napjai is nagyon változóak. Remélem a fogzás miatt ennyire nyűgi, csak akkor nem sikít és nem sír, ha vele vagyok és játszunk. Ilyenkor nagyokat kacag, de elég már elforduni tőle és rögtön jön a hiszti..hát kicsit készen vagyok, dehogy kicsit nagyon készen vagyok....
Ráadásul az én jó étkű leányzóm nem akar enni, extra cukrosat sem és boltit sem, ja és a tápszer is alig csúszik le neki....de nem látom betegnek. Azt mondják a fogzás miatt..hmm ma csak négyszer etettem, mert nem volt éhes délután...mmmmm éheztetni sem akarom. Egyébként alul már nagyon látszanak a metszőfogak, sztem napok(hetek???) kérdése és kibújnak...Már nagyon várom őket!
Mostanában meg a babakocsiban is hiszti megy, ha hülyülök vele és mondogatok neki vicces dolgokat, csak akkor nem nyávog...áhhh ...

Ja és ahhoz, hogy bejussunk a belvárosba helyi busszal kell közlekednünk vagy az autónkkal. Nem tudom nálatok milyen a helyzet, de itt Gyulán csak az öregasszonyok és a diákok segítenek felpakolni a kocsit a buszra...!!! Hihetetlen milyen pofátlanok a férfiak, inkább rohannak a buszra fel, hogy legyen helyük!! Hová tart ez a világ..? Tegnap felkiabáltam jó hangosan a buszra, hogy valaki segítsen már felszállni (mondjuk lefelé már egyedül is megy, de ennek a hülye babakocsinak, nincs valami jó fogása:)

Ma meg SOS varrnom kellett egyik barátnőmnek egy gatyót, azaz kisebb átalakításra volt szüksége, max. 30 perc volt, de Léna végig ordította ezt is, holott eddig nem félt a sem a fürdőszobai sem a konyhai gépek zajától...jajjjjj nagyon nagyon fáradt vagyok és lestrapált!

Viszont, holnap megyünk Hajdúszoboszlóra, igaz csak vasárnap estig leszünk oda DE ÉN NAGYON VÁROM A LEVEGŐVÁLTOZÁST!

:D
Vendég

Visszaolvastam az üziket és néztem a képeket is.

Kikuka, most látom a lányaidat először, gratula szépek mindketten!!! Aranyos kislányok!

Nadint is most látom először, Ő is nagyon cuki!

Marci meg tényleg nagyfiús cumi nélkül:)
Vendég

Annyira fáradt vagyok, húzok is az ágyba, mert korán indulunk holnap, no meg én nyertem a szóismétlés versenyben:) aha meg a jó megfogalmazás versenyben is:)
Képzeljétek, 16 éve ballagtunk el nyolcadikból mmmm igen igen, 30 éves vagyok :lol: ...és 24-én lesz az osztálytalálkozónk. 4-en szervezzük, de valahogy a kaja megrendelésén, a DJ beszervezésén (aki a nyolc év slágereit keni majd:) na meg a suli látogatásán kívül semmi extra nem jutott még eszünkbe!
Ha valami jó 5letetek, írjatok! Vetélkedők, vicces versenyek, stb...na húztam mert nincs már agyam:))

Szép éjszakát a babáknak és a mamáknak is!
Vendég

sziasztok
!

A képek szuperek mindenki szép és csinos meg hát n ezek a topicbababák numero1-ek!

Egy napot nem vagyok és nem győzők visszaolvasni!

Hát nállnuk takaró van és nem győzőm takargatni ez van!

Hát igen Dorka már kész nő! :lol:

Esztikének gyógyulást!

Mi jól vagyunk apa volt a csajjal tegnap nagyon jól elvoltak!

Hát orrszívás nagyon nehéz de utánna jobb de nem kell már 1 max. 2-szer!

Azt hiszem lépek megyünk vásárolni!Ma főzni szeretnék tárkonyos húsileves meg jó kis pacalt azt kint akartam bográcsban de fúj a szél :? !
Meg valami sütit is rittyenteni kellne!

Ja a lényeg mininő nállunk is tegnap felült a kiságyban rájött ,hogy megtud kapaszkodi és felült és pont nemvoltam itthon!

Kép

Kép
mogyoland

jó reggelit (nálunk rakott zsömle van ma- fincsi!)

basszus, képzeljétek, rászoktattam a gyerekeket a hajnali szopira. :evil: :evil: :evil: eddig össze-vissza ettek (f5 és 6 között bármikor), ami jó volt, mert meló előtt tuti szopiztak. de egy hete kb f5kor kelnek. szopi és visszaalvás. aztán 7 felé kelnek végleg, és bírják olyan f10ig.
lehet, h ez nem rossz, ha nem éjfélkor feküdnék le :?

Mogyó, te melózol már?

mi ma rizst eszünk. azaz a gyerekek megkóstolják a rizspépet ebédre almával és pulykával. remélem, ízleni fog nekik :roll:

na, lépek, mert ma kirándulni megyünk, és sütök virslis és/vagy sajtos kiflit útravalónak.
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Olyan virslis bigyót én is megennék!
Tegnap kb 3 x-ra csináltam Ciripke gombás tejszínes tésztáját. Nekünk nagyon bejön.

Zsuzsa: Hogy lenne az úszás hetente 1 x? Mert nekem a férjem két műszakba jár így nem mindig van autóm.

Kriszti: Nadin nagyon cuki! Hát és még napszemcsije is van!

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Andi: virslis cucc jöhet!! Hajnali szopi... Hja, átaludt éjszakák, én asszem egy kezemen meg tudom számolni... Rendeltem kölespépet! Kivi vagyok.
Zsu: a lényeg, hogy elhittem :lol: 8)
Gabcii: Ádika nagyon szép (ez a dícséret az előbbis sok hsz-ből lemaradt). És V sem bújós :( Bár még nem fogja fel, hogy puszilgatom, de mi lesz, ha leesik neki... Úgyhogy addig kihasználom minden pillanatát. Azért várom, h egy kicsit anyásabb legyen!!! Mert mindenkinél jól elvan, de meglát, kezdődik a nyöszi mert fáradt/álmos ezeket a problémákat meg ugye én tudom megoldani :?
Kati: nagyon cuki az a két fog! És milyen helyes sapija van Marcinak!
Kiri: Nadin nekem a tiszta huncut kategória :lol: Mi lesz itt, ha megindul 4kézláb!!!
Kiku: Te meg jól nézel ki! Vagy már írtam?
Timi: Milyen cuki lehet Bibus! A képeken is nagyon ügyesen ül! Meglátod, ha elindul nem akar majd kézben lenni :wink: Szerintem! És látom az iwiwen, h Maja sört iszik? :lol: 8)

Tegnap megnéztem a Katyn-t. Hát, örülök, h nincs háború és ne is legyen! Egyébként nagyon tetszett, semmi hatásvadász elem nincs benne. Mindjárt jönnek értem a barátnéim, és megyünk csavarogni! Noldi meg marad a kis Ördigördivel :lol: 8) De azért jön anyósom is du.

Pápá!!!

KépKép
1macsek

Ahoj!
Ma csak egy kérdés Macsekhoz! Miért tetszett a Katyn? Pü-ben is jöhet. Csak mert szerintem meg pont marha unalmas, konzervatív stb. volt. A történelem meg történelem, de a film filmként újat nem adott... Egy szép kis konzervatív történelmi tabló. (Nem kell egyetérteni velem, csak ha már szóba hoztad, gondoltam megírom, h én mit gondolok. Pont az öreg filmrendező barátnémmal is erről beszélgettünk a minap. Neki személyes kötődése is van a film rendezőjéhez. Ismerik egymást...)
Na, irány a zöld-kert! (Izomlázam van, annyira elszoktam a kertészkedéstől!)

Kép
ermoni

Jolka! Hiába nézem a guglit... :roll:

Kép
ermoni

Andi, mi a gond a hajnali szopival? Hát nem romantikus? :lol: :P

Panka ma extra nyügi, sztem változatosság kedvéért a foga, mert állandóan a nyelvével piszkálja, meg szivogatja az inyét, mint a fogatlan öregasszonyok, olyan édi :D
Ma kapott céklát almával és csirkehusival, elég jól evett belőle, mármint önmagához képest jól.

Ági, úszás 1x egy hét. Lehet, hogy én se várok, inkább keresek másik babaúszást.

Macsek, hova lesz a csavargás?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, minket érdekel az úszás! (Hol is?)

Na a mai 2 órás alvás fél óra volt csak és nagy sírással ébredt, apa elvitte sétálni!

Még egy csomó mindent akartam írni, de fáj a fejem és elfelejtettem... :roll:

2 hete szült egy ismerősöm, asszem depis... most éppen tartom benne a lelket... át tudom érezni a lelkiállapotát... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Móni és többiek küldtem levelet a gmail-re...Csak lassan, nehogy csalódás legyen...;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi: nem nem melózok tegnapi nap más volt!
De néha járok takarítani!
Ez van!

Kép

Kép
mogyoland

Timi!
Nagyon helyes Bibi baba. U.o szép haja lesz mint a nővérének. De jó már neked, hogy két hajas babád van. :)

Kertikiri!
Nadin milyen csibész a képeken, nagyon huncut csajos lesz belőle. Nem fogsz unatkozni mellette.

Gabcii!
Ádi igazi kisfiú a képeken, nagyon tetszik.
Már régebben is írtad, hogy Ádi nem bújós. Emiatt ne legyél elkenődve, lesz még....:) pl. Mikor az oviba ott hagyod, na meg Ő kis fiú. Hamarosan mondani fogja szeretlek, de ott lesz még az első simi, vagy puszi, pápá...Mind, mind megdobogtatja majd a szívedet.

Kikuka!
Büszke lehetsz a két szép csajodra. Hogy érzed most maga?

Én télen nyáron adom a fiúknak a zoknit éjszakára. Manó nem is aludna nélküle. Nekem mindig pizsiben alszanak. Ákosnak még kezes lábas van, amit még Manótól örökölt. Én csak takarót használok...

Ciripke!
Hogy vagytok!
Írj, ha van időd...

Hétvégén mi itthon leszünk, legfeljebb az állatkertbe megyünk ki...
Tényleg Bea, milyen a debreceni állatkert. Én kb. 10 éve voltam, akkor felejthető volt. Nem rég láttam pár képet róla az újságban ,akkor elég pofás volt már...
Vidámparkkal kezdtek valamit?
Érdemes elvinni a gyerkőcöket? Gyerekkoromba nagyon szerettem, csak újítottak rajta azóta valamit. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tudom már kit hagytam ki, Ukati, Te Marcidat is láttam. ;) Kis cumi király, de tényleg nagyfiú.

Nekünk még csak két fogunk van. Ugyan ha felső elindul, akkor egyszere több lesz belőle. De maga a formája nekem nem nyerő, jó lenne, a Ákos foga is olyan kis sabályos lenne mint Manónak. De az első kettőt kicsit széllesebnek látom most. Sebaj, úgy sem maradandó még.

Jutta!
Dorka? Fogacskák, mennyi is van most? Pocakja?

Ági!
Ügyes Ágika. Nálunk még nem ül fel Ákos, csak feláll. Szépen stabilan ül és játszik, ha megunja kapaszkodik a járókába és feláll. Detto Manó, Ő is hamarabb állt.

A fiúk még alszanak, de lassan ébresztő, majd kaja, játszi. Egyedül vagyunk, Apa most ment bulizni...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?