Új privát üzeneted érkezett!

Barbi
Majdnem egyszerre írtunk :lol:
Sajnálom a gépeteket! :(
Nekünk is volt ilyen, hogy nem akart elindulni... Aztán csinál olyat is, hogy folyamatosan újraindulgat... Meg van olyan amikor sípol :D :shock: :shock: Na, olyankor kicsúszik az alaplapból a processzor :lol: :lol: Ilyenkor szoktam szitkozódni, és kiabálni a géppel, és megígérem neki, hogy ki fogom dobni a 8.-ról :lol:
Kép
Aztán van, hogy rácsapok 1-et, 2-t, Kép és működik tovább, mintha mi sem történt volna :D

szisszka

Encu, Szisz!!!

Boldog hófordulót a babáknak!!

Kép

Kép
sbarbi

Szisz! Hogy áll Marci foga? Nyűgössége?

Mennem kell, bőgés van...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

Köszönjük szépen :)

szisszka

Sziasztok!

Kicsit zsúfi volt a múlt hetünk, de nem bántam! :D
Pár napja már nagyon jól alszik Nonó, csak egyszer kel éjszaka akkor is csak iszik és alszik tovább :lol: , jaaaaaa és mostanában hason alszik :shock: !
Pár másodpercig már nagyon szépen megáll magától, és ha fogom a kezét és olyan kedve van, akkor jön pár lépést is! :D

Barbi!
Ti mikor mentek tanácsadásra?
Nekünk is kellene menni. :roll:

Csengőlopás??? :shock: Szerintem nem tudják már mit csináljanak unalmukba az emberek. Előtte pl. az volt, hogy a panel házakba, akik nem voltak otthon bejelölgették x, o, meg áthúzott körrel a lakásokat, állÍtólag mert fel akarták azokat törni. Múlt héten pedig a házból valaki a rácsunk elé számzárazta a biciglijét. :evil: Apa kinyitotta a számzárat és átette máshova, későn jutott már eszünkbe, hogy be kellett volna hozni a rácson belülre, és ha kell a biciglije majd csönget aztán elküldtük volna a...-be.

Encu!
Régen taliztunk! :wink:
Nekünk is kell ebbe a hónapba intézni az útlevelet! :roll:

Móni!
Minden ok veletek?

Zsuzsa!
Hogy vagy/vagytok???

A számgépről meg annyit, hogy nekünk is meghalt a gépünk, valami leégett benne, mert nagyon büdi volt, úgyhogy most megint a régi laptopot használjuk! :(
De, hogy ez meddig bÍrja... :?

Kép
niki+baba

jaaaaaaa és Boldog Hófordulót a babáknak!!!!!!!!! :D

Kép
niki+baba

Niki! Nagyon ügyes Nonó! :D Mi tanácsadásra csütörtökön megyünk :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Boldog hófordulót a babáknak!!!!

Niki!
Gratulálok Nonó első lépéseihez!Nemsokára futni fog! :wink:
És végre alszika drága!

Barbi!
Nálunk meg örökké a vírusírtók kiabálnak be a gépen!
Üss rá, ahogyan Szisz javasolta! :wink: :oops: 8)

Encu!
Jól vagytok?
Alvás?

Ma is otthon voltunk anyuméknál még tegnap lementünk Flórával, mert anya éjszakás volt és jöttek az ácsok, közben kiderült, hogy teljes gerenda csere is van szegény anyu majdnem sírva fakadt! :cry:

Flórának egésznap be enm áll a szája!

Niki!
Akartam kérdezni. Te amikor kifizetted a menyasszonyi ruhád kaptál számlát, vagy átvételi elismervényt vagy valamit?
Mert én semmit. :roll:

Kép
gabriel79

Sziasztok!
Viktor vagyok (számítástechnikai műszerész).
kb 10 éve foglalkozom számítógépek javításával, ha esetleg bárkinek tudok segíteni csak szóljatok!
(20-530-1609)
rnecsi

Jó reggelt!

Viktor! Köszi, de a férjem is nagy tudója a dolognak :wink:

Gabó, nagyon ügyes Flóra, látod most már le se lehet lőni :D

Tegnap volt anyák napja az oviban, olyan édesek voltak, én meg ilyenkor mindig meghatódok :oops: Vincére meg anyuék vigyáztak, és nagyon jó gyerek volt :)

Encu merre kószálsz?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Encu nem tud belépni! :cry:

Tesóka!

Kitartás!!!!!!! Encu2 -t nem próbáltál még csinálni, és így mint új felhasználó belépni??? :roll:
Tegnap elfelejtettelek visszahívni :oops: ma pótolom :wink:

Tegnap voltunk az Annánál, majd egy órát. Ricsi pakolgatott ezerrel :lol: Kiderült hogy hiányos a vérvételem, úgyhogy vissza a házidokihoz, utána vérvétel megint és csak így mehetek belgyógyászatra mert kellenek a vérvételes eredmények is oda :?
Jajj, majdnem elfelejtettem, tegnap hív egy nőci, hogy nyertem 30ezer ft értékű ajándékot, holnap menjek du.5-re a tesco mögötti sor 6.os lukba. Megnéztük, az a zepter. Remélem nem átverés és termékbemutató lesz végül :shock: :? :roll: :D

Betámadta a Ricsi a gépet, elküldöm gyorsan mielőtt kikapcsolja :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Viktor, köszi, mi lehet majd élni fogunk az ajánlatoddal :roll: :wink: persze remélem jóóóóó sokára kell majd 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, szerintem termékbemutató :wink: Én leráztam...hivatkozva a pici babámra... Viszont tegnap hívott egy porszívóügynök, hogy bemutatják, és kitisztítanak valamit nálunk, ezt nem tudtam lerázni, persze párom még lehet visszamondja, utálja az ilyeneket :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Móni!

Az tuti, hogy termékbemutató! Mikor itt volt anya, akkor hívtak is minket az egyik szombat délelőttre! lementünk és 2 órán át a nemtudom milyen lámpa előnyeitr ecsetelték! A 30 e Ft-os ajándék pedig egy "kezelés", amit a csogalámpával csinálnak! Jok a termékek, de a legkisebb is 150 e Ft! :cry:
rnecsi

Móni!
Ha Encu nem tud belépni, akkor hogy fogja elolvasni a javaslatodat egy új felhasználónévre?? :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Jó reggelt! :)

Tegnap megkóstoltuk az első almát :) Az első kanálnyinál volt egy kis fintorgás, aztán már tetszett a dolog :)

Barbi
háát vannak szenvedősebb napok, de fogacska az még sehol... majd meglátjuk.
Hmm, ez a porszívő ügynök... :shock: Nálatok akar kitisztitani valamit? hát lehet, h csak én vagyok túl bizalmatlan, de én tuti nem engednék be ilyneket!
Szép lehetett az anyáknapi ünnepség :)

Niki
Örülök, hogy jobban alszik Nonó, rátok fért már!!!! :wink: Tényleg szopizik még? vagy elválasztottad végül?
Gratulálok az álláshoz és az első lépésekhez! Nagyon ügyes!!!!

Viktor
Köszönjük, feljegyeztem :wink:

Móni
Nem semmi azért, hogy mehetsz újra :?

Ja, amit Niki írt, hogy bejelölték az ajtókat, az nálunk is volt! Valaki bekopogott elég agressziven, a kutyák kirohantak, ugattak, mi meg épp szundiztunk apával. Aztán megint bekopogtak, na akkor már kimentem. Egy pasas volt, azzal, h ő redőnyt/reluxát akarna felszerelni... stb.stb. De mondtam, hogy kösz nekünk már van, közben vadul csattogtatta a tollát a kezében, utána vettük észre, hogy az ajtófélfára egy o -t rajzolt :shock:

Encu
Hiányzol ám!!!!!

Zsuzsa
Na, milyen volt az anyáknapi ünnepség?
Jó volt azért ilyen picit is találkozni! :wink:
Manónak sok sok ++++ Azért írj majd, hogy mizujs az átszállítással stb.

szisszka

Lányok!
Hol van legközelebb játékbolt? Sürgősen (péntekre) szükségem lenne egy magyarul beszélő sütifaló kincsesbödönre! :oops: :oops: :oops:
rnecsi

Csilla
Itt ami a piactéren van???A minimaxos!
Ott láttam tanulókutyust! A sütifalóban nem vagyok biztos...

szisszka

Csilla!

Attól hogy nem tud belépni, még olvasni tud :wink: csak írni nem :cry:

Battán nem tudom hol vannak ilyen boltok, mi mindent bevásárlóközpontokban veszünk meg vagy nagy játékboltokban, neten :roll: Minek nektek sütifaló péntekre :roll: :D

Barbi!

Én sem engedném be :oops: Sőt, én senkit sem engedek be akit nem ismerek :oops: mondja el a kapuban, hogy mit akar... Annyi rosszat hallottam már :roll:

Niki!

Odaláncolta a bicajt az ürge :shock: :lol: :lol: mekkora barom lehetett :lol: :roll:

Ez az ajtóbejelölgetés nagyon brutál :shock: :evil:

Szisz!

Marci is nagy fiú lett, már felnőtt kaját is eszik :D :D

Megyek, elaltatom a Ricsit, nagyon nyafizik..

Tesóka, úúúúúúúúúúúgy hiányzol. :wink: :cry: Mindjárt zargatlak, csak takarékra teszem a Ricsit :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na, végre van photoshopunk :P
Úgyhogy dobok képet az első almázásról :D
Kép
Kép

szisszka

Lányok!
Hogy kell elintézni a GYÁS-ról való átállást GYED-re? Mi kell hozzá? Kezdek kicsit belezavarodni! 2 gyereknél 4 példányban kell benyújtani? ... és vajon hová?

Tegnap reggel nagyot alakítottam! Tök egyedül levittem a két gyereket az SZTK-ba, hogy megvizsgáltassam a Bálit fülét! Nagy élmény volt a két hordozóval sétálgatni az épületben... :roll: :roll: :roll: :roll:

Móni!
A bödön... Pénteken lesz a Viktor születésnapja, de természetesen nem neki akarok venni! :lol: :lol: :lol:
Egy baráti pár kisfia 1-én volt 1 éves. Neki szeretnénk venni! Van itt a fórumon egy anyuka, aki dicsérte nagyon! :lol: :lol:

Szisszka!
Úgy tűnik Marcinak bejött az alma, hisz a kép szerint kézzel is tolta befelé...

:roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Csilla
Hú, nem lehetett egyszerű a két gyerkőccel! Nagyon ügyes vagy!!! :wink:
Igen, sztem is ízlett neki az alma :) Anyósom szerint nem :shock: bár ő is a képek alapján ítélt... :?
Ma megyek méretni Marcit, akkor bemegyek ide a játékboltba megnézem neked a sütifalót, ok? Egyébként az egyik barátnőm is nagyon dícsérte, azt mondta, hogy nagyon sokáig eljátszik vele a gyerkőce, aki 8 hónapos!
Ezt a gyed-es izét én nem tudom...

szisszka

Szisz!

Tündéri Marci! Tényleg ízlett neki az alma :D :D

Csilla!

Nekem kiküldte a cég a gyed es papírokat én meg kitöltöttem és bevittem, de jó lett volna nekik postán is csak már szorított a határidő 8)

Sütifaló: a kezdeti lelkesedés alább hagyott :roll: Sokkal jobb játékai lettek a Ricsinek. A mai tapasztalatommal nem hiszem hogy adtam volna érte ennyi pénzt :oops: Sokkal többre értékeli a montessori tornyot, mesekönyveket. Nem mondom hogy nem ül le sütifalózni, de az olcsóbb berakóssal is ugyanígy elvan.

Mit mondott a fülész???????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mi van máááááááááááááááááááán, Tesóka????????? :shock: :roll: :wink:

Majdnem elfelejtettem, Betaloc Zok 50 mg retard tabletta, ezt szedtem pulzuspörgés ellen :wink:

Ééééééééééééég a gyomrom :cry: :cry: :cry: megint elegem van :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni
Gyomorégés :(
Nekem amikor égett a gyomrom, én csokis gabonapelyhet ettem, vagy kekszet, babapiskótát... De ha ilyesmi nem segít, azt hiszem pl. a Rennie-t lehet szedni, ha jól emlékszem napi 5-öt lehet pocakosan, de van többfajta ilyen gyomorégés elleni cucc is!

Csilla
Voltam bent itt a piactéren a játékboltban,(amire ki vannak téve a minimaxos matricák) azt mondta a nőci, hogy holnap lesz nekik sütifaló!

Ma levittem Marcit méreckedni, 6130 gramm :)))
Kérdeztem, h alma után mit adjak majd neki kóstolni... de no comment, nem kaptam használható info-t! Olyan kajákat mondott, amit én sztem nem adnék a gyereknek :? Meg h nem kell a gyereknek még a változatosság :?
Ti alma után mit adtatok a babóknak??

szisszka

Szép jó reggelt!

Szisz!
Én az almát megsütöttem héjában a sütőben, majd lekapartam a húsát (ez méz édes lett) És főtt krumplival turmixoltam.Flóra imádta és semmi ízesítés nem kell.

Csináltam sütőtököt szintén krumplival, de hat hósan a körtét is megkóstoltattam vele.

Lehet még sárgarépát (de ne főzdd túl csk épp annyira, hogy turmixolható legyen)és azt lehet almával vagy krumplival keverni.
Remélem tudtam segíteni.
Szerintem meg fontos a változatosság, hiszen így kezd ismerkedni az ízekkel.

Móni!
Én is úgy tudom, hogy a rennie-t lehet szedni, legalábbis most olvastam a babamagazinba!
Osztom a véleményed a játékkal kapcsolatban, mi ezért nem is vettünk azóta Flórának játékot, mert állandóan képeskönyvezünk (ezek gyűlnek dögivel), meg homokozik és utánoz mindenben, tehát a kiskonyha, kisvasaló és a kistakarítószett jött be nálunk!Ezeket még első szülijére kapta, azóta csak babát kapott, de most az is alábbhagyott.(hűűű ez rímelt) :lol:

Niki!
Pénteken 6-ra megyek alakformálóra, az kevésbé ugrálós!

Kép
gabriel79

Sziasztok

megvagyok sok mindent nem tudok irni idö idö idö . az mindent megold remélem a hisztimet is . mert az a tetöfökán van .

Kornélnál nrm lrhrt tudni mrad e vissza valami egyenlöre gi lélegeztetést kap mert csak 16 ort birta egyedül .

Azt monta a dr néni hogy fejlödsneuologilag fejlesztés kel majd neki .

Majd meglátjuk .
anha

Sziasztok!!!!

Hű de jó idő van :D

Elég sűrű napunk volt ma...Reggel elvittem Vincét tanácsadásra, 8310g, és 69 cm. Aztán rendelésre vittem Szilárdot, mert tiszta takony, és viszket a szeme, doki szerint allergia gyanús :( Úgyhogy vihetjük majd allergiavizsgálatra Törökbálintra, mert állítólag Battán túlzsúfolt...

Szisz, alma krumpli szerintem is jó, bár Vince nem szereti, de mi is ettünk már répát, sütőtököt, őszibarackot. A sütőtök-almás bébiételből ma benyomott egy felet :D Egyszer Móni felrakott egy táblát a hozzátápiról, én az alapján kóstóltatok.

Zsuzsa, tényleg kitartás, szurkolok nektek, hogy minden rendben legyen Kornéllal.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Móni!
A fülészeten a doktornő volt. Azt mondta, hogy mivel nem lázas valószinűleg nincs gyulladása. Valami belemehetett a fülébe, de a legvalószinűbb, hogy még csak most tisztul ki a születés óta! :shock: :shock:

Ma voltunk délelőtt a szemészeten is. A Dávid szeme rendben van, a Bálintté stagnál. 2 hét múlva ismét kontroll, amikor Bálintot újra vizsgálja, Dávidnak pedig megcsinálja a félévesek vizsgálatát!

Délután volt itt a védőnő! Megint úgy érzem én vagyok a rossz anya! Megkérdezte, hogy miért nem vettem fel eddig a gyógytornásszal a kapcsolatot (mikor, hisz alig volt egyszerre itthon a 2 gyerek)? Mikor viszem őket tanácsadásra, már vártak 2 héttel ezelőtt is (akkor volt Bálint bent a kórházban)?! A gyerekorvos azt mondta, hogy egyszerre adja be nekik a védőoltást, erre kiderül, hogy Dávidnak beadta volna külön is! A jövőhéten szerdán kell vinni őket tanácsadásra, amikor Dávid megkapja a védőoltást, és Bálint is megkaphatja, ha a föl-orr-gégész kedden rábólint, hisz nem lázas. Mikor elment néztem csak utána, hogy milyen lesz a jövő hetünk. Mivel 1 hónapja nem voltunk a Péterffyben, így vissza kell őket vinni szintén szerdán! Rákérdeztem a védőnőnél, hogy mikor van tanácsadás, mert nekünk mennünk kell a kórházba. Az jött le a szavaiból, hogy a tanácsadás fontosabb, mondjam le a doklit, aki a szabadsága alatt megy be a kórházba megnézni a 2 gyereket! Mikor mondtam, hogy az nem fog menni szinte meg volt sértődve! A tabnácsadás fontosabb mint a kötelező kontroll? Ha vártak a 2 hónapos védőoltással 5 hónapos korukig mit számít már egy hét?? Vagy rosszul gondolom, kezdjek el kavarni?? :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Sziasztok! Csak gyors bekukk, majd holnap jövök hosszabban :oops: 8)

Csilla!

Egy hét nem számít! Emiatt ne idegeskedj, max ha jónak találod, hívd fel a dokit és vázold fel neki a helyzetet. Mi is a dokinknak szóltunk hogy később megyünk a 15 hós oltásra, mi most kicsit több mint két hetet csúszunk és nem volt gond belőle. Szólt a védőnőnek hogy ne keressenek, később megyünk oltatni :D

Szisz!

1210274211.5004.doc

Az a lényeg hogy egyszerre mindig csak egyfélét szabad adni először, pár napig u.azt és utána keverheted a már kipróbáltat. Így lehet tutira kiszűrni hogy van e gebasz valamelyikkel. Az eleje tényleg egyhangú, de most nem az a lényeg hogy két fogásos menüt kapjon hanem hogy barátkozzon a kanalas felállással és ízlelgessen Marci. És ne sózz!!!!!!!!!! Tilos ilyen pici babáknak sózni, megterheli a veséjüket még. :wink: Én így kezdtem 8)

Köszi mindenkinek a Renie-s tippet, közben párom rábeszélt és már eszegettem belőle, segített :D Egyik nap hányingerem van a másik nap meg ég a gyomrom, nagyon király :lol: :twisted:

Na megyek mert apa csúnyán néz hogy kopácsolok a billentyűzeten :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj még egy okosság, Szisz, lisztet se használj még meg tejet sem. Na befejeztem :oops:

Jó éjt

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó reggelt!

Aki adat plusz oltást!!!!!!!:

http://www.hirszerzo.hu/cikk.szulok_fig ... 64389.html

:D :D :D Majd rákérdezek azért a dokinál, de nagyon örülök hogy ingyé lesz :D

Megyünk reggelizni, utána megpróbálok jönni....

Tesóka, mi a helyzet?????????????? :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ejha, kihalt az oldal :cry:

Megint nincs nálunk víz :evil: :evil: tegnap sem volt, hihetetlen :evil: :evil: Most épp azon filózok hogy wc-re kéne mennem de mivel húzzam le :roll: ásványvízzel?, de akkor mit iszunk :shock: :x

A Ricsi ma farkaséhesen kelt fel :lol: Bekajált egy egész zsemlét, a felét téliszalámival a másik velét meg májkrémmel és betolt hozzá két póréhagymát is :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vitor!

Boldog szülinapot! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Bocsi, Viktor :oops: 8)

Mindenkinek lefagyott a gépe? :shock: :lol: :cry: :shock:

Zsuzsa!

Szurolok hogy minden rendben legyen!!!!!! Kitartás! És ha hisztizni támad kedved, hisztizz :wink:

Akkor nektek is majd mennetek kell a margitba ahova a Csilláéknak is kellett? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:?: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na jó, feladom :roll:

Van vííííííííz :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Gabó!
Még csak az előleget fizetted ki a ruhára nem???
Mi kaptunk számlát amin rajta volt az előleg és a fennmaradó összeg mikor a ruhát elhozzuk! Azt nem tom mikor elhoztuk a ruhát kaptunk e új számlát, de akkor már nem is fontos szerintem!
Viszont ha nem kaptál számlát gondolom azért valahova felÍrták maguknak , hogy melyik napra kölcsönzöd a ruhát és mennyit fizettél! :roll:
Az alakformáló az olyan mint kb. a Rubint Réka?

Kép
niki+baba

Móni, Hú mennyit eszik a Ricsi :shock: Örülök, hogy használ neked a Rennie, én hüle voltam nem mertem beszedni :oops:

Képzeljétek Vincének napról napra fejlődik a mozgása :D Már előre is tud kúszni, felnyomja magát fekvőtámaszba, és majdnem négykézlábra is sikerült állnia tegnap. :D

Találkoztam szerdán Encuval, és azt mondta, hogy senki sem akar menni hozzá talira :( Úgyhogy a háta mögött szerintem szervezzük meg, hogy mikor tudunk menni hozzájuk :wink: :lol: Viccen kívül olyan jó lenne talizni!!!!

A játékokról csak annyit, hogy minden játék kb 10 percig jó, aztán nem annyira játszik vele a gyerek, nálunk a lego, illetve a fa vonatsín vált be, mert Szilárd imád építeni...na persze a könyv az örök kedvenc.
És még a mozgásos dolgok, járgányok, görkori, labda...stb

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, gratulálok Vincének! Nagyon ügyi!!!!! :D
Akkor mikor menjünk???? :wink: Bármikor ráérünk, lesni fog Encu ha becsörtetünk :lol: Bár azért gondolom olvas minket :roll: :P Hú valamit mondott is hogy mikor kéne, basszus elfelejtettem :oops: :oops:

Nekünk az a torony amikre karikákat kell tenni, építőkockák, autók :lol: , a zsiráf meg a ház a kedvenc. A többi tényleg csak pár perces játék. :shock: Mostanság a könyv nem köti le a Ricsit, inkább szaladgál fel alá a lakásban és szór le mindent az emeletről :lol: Ja és az új üyeletes kedvenc megint a járássegítője lett, száguldozik vele mint az őrült :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hali!!!! Visszaengedett a BABANET!!!! Halllelúúúja!!!!

Most nyekergés van, de majd még jövök!! ;)

Kép
Kép
encu

Naaa, előkerülök, erre nincs senki, aki örülne nekem? :D:D:D

Karcsika az istennek nem akar elaludni, kezdek bezöldülni... ;)

Kép
Kép
encu

Na, akartam már írni ma, de... :shock:

Köszönöm mindenkinek a bébi kajcsis ötleteket!!! Elmentettem őket!!!!

Encu
Én örülök :):):)
Csak Marci sem akar ma aludni
Ráadásul rájött hogyan forduljon meg a hátáról a hasára, és egész nap azt gyakorolja.
Egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni, mivel most már önállóan hasra fordul, és szedi szét a habtapit :shock:

szisszka

Szisz!

Marci is forog már??? Csak Karcsikám ilyen lusti? :) Ő csak a kis popsiját nyomja ki ma óta ;) Bátorítottam, és az nagyon tetszett neki! Szóval szerintem hamarosan, mondjuk egy hónapon belül kúszni fog. :)

Én ma adtam Karcsikának sütőtökös almát és zsenge zöldborsófőzeléket. Mindkettőt ette, a borsó még ízlett is neki...

Na, megyek, mert megy a Fókusz :)

De még benézek! Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Mi is benne vagyunk a taliba csak mindenki fogja össze a haját! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Lányok mielőtt feltenném a teszveszrekérdem tőletek érdekel-é az ernyőre csukható babakocsink(fiús szín) tavaly július végén vettük és a az esővédője bontatlan csomiban van a lábzsákot sem használtuk.
Annyi a hibája, hogy apa egyszer összecsukta és letört a karfája elöl.
Van bevásárlóhálója is .
10.000,- (mi 23.000,-ért vettük)-ért már megválnék tőle!

Niki!
Semmit nem katam, csak egy szerződés félét, ami annak nem nevezhető, még pecsét sincsen rajta, de megmutatom a talin és elmesélem a sztorimat is!

megyek bogyót altatni!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
gabriel79

Encuuuu
Utólag is Boldog Szülcsinapooooot!!!!! :oops:

szisszka

Szisz!!! Köszi szépen!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

dejódejódejódejódejódejódejódejóóóóóóó :D :D :D :D :D :D :D

Sok-sok boldog szülinapot kívánunk mi is! :wink: :D

Bökj a naptárban egy napra és MEGYÜNK!!!!!!!!!! :D :D :D értékeket tedd el :!: :oops: vagyis ha nem szeretnéd őket lecserélni :wink: :oops:

Karcsika jó nagyétkű, két kajcsit egyszerre :shock: :D :D vagy nem egyszerre volt :oops: :lol:

Gabó!

Köszi, de minket már nem érdekel babakocsi :wink:

Szisz!

Ügyi Marci :D :D :D Gratula neki is! :wink:
Habtapi :lol: ahoz nagyon értenek a babák hogy hogy kell szétszedni, bezzeg összerakni... :lol:

Tesóka! a popsikitolás egyenes út a mászáshoz! :D :D :D :D Hú de izgi, lehet egyszercsak elcsatangol majd Karcsika Te meg majd keresheted :lol: :wink:

Na megyek, takarítok egy kicsit, mert hangyainvázió van nálunk :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

El is felejtettem, kicsit kiakadtam ezen, a kismamában olvastam (egy régebbiben):
Az orgazmus is oxitocint termel, ami ugye méhösszehúzó hatású. Akkor miért ilyezget a doki hogy nem kéne szoptatni pont emiatt, mikor a szex meg mehet??????? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Köszi nektek is ;)
Majd bökök, most megyek veszek kajákat Karcsikának, mert olyan érzésem van, mintha apadna a tejem.. :( De ha csak eddig sikerült szopiztatni, az sem rossz, nem? :roll: :? :)

A dokival meg ne foglalkozz annyira....azok csak ijesztgetnek mindig, de azért a Jóisten úgy teremtette a nőt, hogy egy-egy orgazmust kibírjon ;)

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?