Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :D
De csecsemőnél ez csak nem merül fel? Mert szerintem Lilu kb. annyit értett a dologból, hogy anya adott valami édes golyócskát a számba... :roll: Talán 1 éves lehetett. Nem mondtam neki, hogy ettől meggyógyulsz, stb. , csak annyit, hogy nyisd ki szépen a szád, és hogy ugye milyen finom? Tehát nagyon pici volt még :wink:

Fanni :D
Tényleg, hogy lecsökkentek a különbségek! Juj, de örülök, hogy minden rendben veletek :D Azt vajon hogy értette a doki, hogy még "sokáig" egyben maradtok? :roll: Csak nem 40 hétre gondolt :roll: :shock: Na, jó, gondolom úgy értette, hogy 34-36 hétig biztos sikerül szépen kihordani őket :wink:

Zöldi :D
Jelentem szorítok+++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég
 


Átveszem az uralmat, mert anya még mindig röpköd, és telefonál boldog boldogtalannak.
Na szóval a bucinudli kifejezés már nem nagyon illik rám, mert 3 cm vagyok, és megmutattam a kezeimet és a lábaimat meg a köldökzsinóromat. Nagy buci fejem van, 1 cm - olyan okos leszek, hogy csak na - és van két gülü szemem, meg ugyanannyi fülem.
A dokinéni felébresztett, és roptam egy táncot, utána meg integettem anyának. Csorgott a könnye a drágámnak.
Jók legyetek, puszi csajok!

Kép
zölddisznó
 
 


Fanni :lol: majd fogadásokat kötünk a végére

Zöldi+++++++++++++++++++++++++ :lol:
Vendég
 

 
 

Boniko,
Én akkor éreztem Dóri csuklását, amikor 27 hetesek voltunk. Emlékszem kórházba feküdtem, és este egy ütemes pici mozgást éreztem ott, ahol a feje volt. Rögtön tudtam, hogy ez lesz a csuklás. Utána napi háromszor minimum csuklott szegénykém. A végén mindig ideges lett tőle, és lerúgta a tüdőmet :lol: Most is sokat csuklik, mert a gőgicsélésnek mindig az a vége :D

Zöldi,
15+0 voltam, és a kádban ért a nagy esemény :lol:

Pici Zöldi,
Csak fejlődjél szépen tovább, ügyes vagy :D
Vendég
 


Zöldi :D
Gratulálunk a babácskához+++++++++++++++++++++ :D :D :D

Véda
Vendég
 


Orsi :P
Még nem olvastam el a Suttogót, de állítólag van benne egy ikres napirend. Arra gondoltál, hogy nem kivitelezhető?
Én még nem olvastam azt a részt, mármint Apa nem olvasta fel :lol: Nem is ez tetszett, hanem pl. hogy ne pakoljuk tele a gyerekágyat játékokkal, meg elmagyarázza, hogy mikor mit lát a gyerek és mi vonzza, hogy ha túl sokat foglalkozunk vele, akár attól is sírhat, ilyenek.

Véda :P
Ma is finomat főztél :D
Azért én remélem, hogy idén nem lesz olyan döglet nyár. Eddig szerencsére úgy haladunk, hogy talán nem lesz az... legalábbis már túl korán nem lesz és ez is valami 8)
Köszönöm, hogy vártál és drukkoltál :D
A "sokáig" szó jelentése... hmmm, én is kérdezgettem, ő július elejét mondta, egy bizti, június 17-24-ig külföldön van... így az én célom a 16-a (az 35+0 lenne), de a fiúk döntenek, nem kell befeküdjek, hanem ha ők maguktól megindulnak, akkor jön a császár.

Boni :P
Én már jópár hete észleltem ezt a csuklás dolgot, de a könyvem szerint nem minden baba csuklik, s aki igen, annál akár egy órát is eltarthat. Az enyémek közül Márk szokott csuklani, Milán még 1x sem... viszont Márk jó 10-15 percig... azért egy idő után aggódni szoktam kicsit... de pont addigra be is fejezi :D

Coca :P
A 18. hét vége felé... nagyon későn éreztem a mozgást konkrétan.

Röfike, a 3 centis :P
További élvezetes növekedést Neked, s gratulálok a mostani szép méretedhez is! Melyik kórházban fogsz megszületni?

Kisfóka :P
A kenet miatt ne aggódj. A negatív lelet az csak jót jelenthet! Sajna ezért nem jó ez a telefonos felvilágosítás... jól rádijesztett az asszisztensnő :evil:
Mérce kb. 1/4-énél tartok, most teljesen belassultam. Hamar elfárad a kezem. Az 5 gobelinem már be van keretezve, egyelőre a dolgozóban vannak "kiállítva", de tényleg, Apa szépen kitette őket a könyvespolcra. Jövő héten remélem, a végleges helyüket is meglelhetik 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,

Nagyon örülök, hogy minden rendben van. A farfekvés nem probléma, hiszen úgyis csaszi lesz nálatok. Pihizz csak, nehogy újra keményedjen a pocid. Nekem mindig a borocskát ajánlod, ami eddig segített. Tölts magadnak egy pohárkával! :lol: Most néztem, hogy a lányok adataiból kimaradt a :
HC: 27,63 és 28,38
AC: 22,15 és 23,91cm
Igazad volt, hogy az elején gyorsabban fejlődtek a fiúk. Nálatok ez tényleg örökletes. Most valóban egy hét lehet köztünk. :lol:

Véda,

De jó, hogy ilyen jókat írsz a szülésznőről! Nagyon boldog vagyok, hogy elvállalt. Igazából a dokim már előre megbeszélte vele. Mire nekem sikerült utólérnem már tudott rólunk :D

Zöldi,

Gratula a pici Igazán a mozgást csak a 16. héten éreztem. Előtte bugyborékolt belül a pocim, főleg étkezések után. Talán már az is mozás volt. Ezt viszont már a 12. héten éreztem.
Nekem a védőnőm a vadgesztenyés visszérkrémeket ajánlotta. Mondjuk a védőnőm elég sok butaságot ajánlott már, így fenntartással kezeld az infót :lol: Ja és persze a Venorutont.

Kép
viri8
 
 


Zöldi,

valami zavar került a rendszerbe. Szóval : gratula a pici röfihez! Ha ennyire mozgékony, akkor hamarosan biztosan érezni fogod a mozgását te is.

Kép
viri8
 
 


Boni,

Érdekes , de én sem érzem soha, hogy csuklanának a lányok. Pedig már annyira várom, de semmi....

Kép
viri8
 
 


Viri :P
Visszakerestem, de nem volt nehéz, mert emlékeztem, hogy laptetején volt a hozzászólás :D
Rossmannban Teekannes terhestea!
Az alma ezek szerint nem jött be?

Vörösbor... igen... valóban. Tegnap este ittam is... és ma is fogok :D

Igen, néztem is, hogy nem írtad... pedig a CRL és az FL-en kívül ez a két legfontosabb adat :D
A fiaimnak a fejecskéje szép nagy, a hasijuk kisebb és a lábacskájuk is rövidebb, node hogy a mérés pontos-e, ki tudja. Már 3x ugyanannál voltam. A 4D-ben meg mindig óriásokat mértek... Úgyis akkor derül ki minden, ha kijönnek :D Azért miután fiúk lesznek, remélem, inkább Apa délceg méreteit valósítják majd meg :lol: De türelmes vagyok, erre ráérnek később, idekinn :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni
szuper hogy minden rendben!!
Zöldibaba
neked is nagyon örülök!!
Na akkor gyakorolom a befeléfordulást, hátha lassan én is érezhetem Kicsipötyibogárkát.
Bocsánat újra munkásasszony lettem, ritkábban jövök majd, de nagyon figyelek és drukkolok mindenkinek!! :P :lol: Puszi.

Kép
katica_75
 
 


Fanni,

Köszike, nagyon aranyos vagy, hogy megkerested! Hétfőn is almanapon voltam. Tegnap szinte semmi víz nem volt rajtam és ma is sokkal jobb, mint a hétvégén. De azért nem árthat, ha besegítek a teával is.
Igazad van, a mérés szerintem is pontatlan. Én , pl, a combcsontjuknál tovább húztam volna kurzort :lol: Ja és , hogy pont a lényeget hagytam ki a méretek közül....Hát ez vagyok én mostanában. Iszonyúan szétszórt. :oops:

Viri

Kép
viri8
 
 


Köszönöm a bókokat!

Kép
zölddisznó
 
 


REggelt!

Exbucinudli! ZSebi a hirre ugrott egy nagyot :lol:
Vendég
 


véda d. írta:Orsi :D
De csecsemőnél ez csak nem merül fel? Mert szerintem Lilu kb. annyit értett a dologból, hogy anya adott valami édes golyócskát a számba... :roll: Talán 1 éves lehetett. Nem mondtam neki, hogy ettől meggyógyulsz, stb. , csak annyit, hogy nyisd ki szépen a szád, és hogy ugye milyen finom? Tehát nagyon pici volt még :wink:

különösen egy csecsemőnél hiszek én a metakommunikáció erejében. Nehéz ezt így leírni... majd összekapom a gondolataim és kifejtem.
Mind1 nem az a lényeg, hogy én placebonak gondolom a homoes szert, ezért is írtam, hogy melyik táborban foglalok helyet, hanem a placebohatásra gyerekek tekintetében.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


fanni73 írta:Orsi :P
Még nem olvastam el a Suttogót, de állítólag van benne egy ikres napirend. Arra gondoltál, hogy nem kivitelezhető?

hmmm.... állítólag.... én nem találkoztam vele (de ettől még benne lehet).
konkrétan ott kezdtem el hangosan röhögni - mert vártam a megváltást 2 db 3 hetes gyerekkel -, amikor 200 oldalon keresztül kifejti,hogy a sírásra figyelni kell, meg lereagálni, meg ne hagyjuk sírni meg stb... majd mikor odaértünk, hogy IKREK, akkor azzal kezdődik a fejezet, hogy "hát bizony az ikrek néha sírnak és sírva is maradnak, mert így alakult, hogy egyszerre születtek"
no, ezen a ponton becsuktam a könyvet, és az volt az első és az uts. könyv amit gyereknevelés témában elolvastam. (ezért írtam, hgy lehet, hogy van benne, de én nem találtam meg, mert az uts. részt ezek után már nem olvastam el)

én továbbra is az ösztönös gyerektartásban hiszek, és nem gondolom, hogy bármely könyv bármely leírását vakon követni kellene. El lehet olvasni, esetleg ötletet meríteni, de a megváltás titka nem a könyvekben van :wink:
(ill. pont az ikresség és a tűz-víz gyerekeim miatt látom, hogy ugyaaz a rendszer mennyire különbözőképp csapódik le két különböző személyiségben... és ezért pont a fiúk születése óta egyáltalán nem hiszek a sémákban - így a suttogós 4es besorolásban sem -)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :D
Te már 6 előtt a gépnél ülsz? :shock:
Amúgy metakommunikáció terén meggyöztél :D Igen, a racionális énem nem fogadja ezt el, de az ösztönös anyai énem abszolút :wink: Végülis most is a metakommunikáció győz - nálunk is, mint mindenhol - a gy.nevelés terén. Apa szkeptikusabb, de már ő is kezdi belátni, hogy hiába kérjük, meg magyarázunk Lilunak bármiről, ha mi magunk szög egyenest mást teszünk, vagy úgy tesszük, ahogy őt is kérjük, de nem jön belülről, így nem is vagyunk hitelesek.
Hú, ez érthető volt? :roll: :D

Fanni :D
És június 25.? 8)
Amúgy a kisfiaid és Viri lányai közt azért nincs óriási különbség. Hizen ők 1 héttel idősebben mentek UH-ra, és 1 hét az jó pár mm-t jelent. 8) De mindannyain szépen fejlődnek, ez látszik, és ez a lényeg! No meg, hogy még pár hétig bírják ki odabent :D

Anyák napja: bocs, hogy csak most írom, többen kérdeztétek. Hát... Sikerült visszatartani a könnyeimet :D Lilu miatt nem akartam belefeledkezni a sírásba, mert akkor ő is rákezd. Szóval nagyon összeszedtem magam, de nehéz volt! Amég várakoztunk, csupa Anyák napi dal szólt (Mikola Pétertől, Kovács Katitól, Koncz Zsuzsától). Közben a félig nyitott ajtón át láttuk, hogy a folyósón már talpig díszben állnak a mi drága gyerekeink, és rettentően izgatottak. Aztán bevonultak - óvónéni gitározott közben -, és ők gyönyörű dalokat énekeltek nekünk. Lányocskám virág volt. Előadták a kis szerepüket aztán ajándékozás következett. Szép vázát készítettek benne friss virággal. Utána pedig vendégül láttak minket a maguk által készített linzerrel (szivecskés), és teával :D

Véda
Vendég
 


Jó regeglt!

Véda annyira megható lehetett!
Vendég
 


Jó reggelt!

Nekem van egy könyvsorozat, ami nagyon tetszik - gyereknevelés témában - a Hogyan NE neveljünk tökéletes gyereket. Az első része meg a Hogyan NE legyünk tökéletes anyák. Naggyon bejön!

Ma megyünk shoppingolni nagyhasú barátnőmmel - remélem végre megveszi a babakocsit!

Kép
zölddisznó
 
 


Fanni!
Köszönöm a pocidícséretet! :)
A Te pocidat elnézve: :shock: Csak hüledezem. Nem csoda, hogy már nem nagyon akarsz mocorogni. Belegondoltam, hogy valószínűleg az enyém az utolsó hónapban lesz ekkora, így minden elismerésem a Tiéd. Nem lehet könnyű. De édes a teher! Gyönyörű!
Az IWIW-en majd megskubizlak. Gratulálok a fiúk méreteihez!
Honnan tudtad/od, hogy mikor melyik fiú mozog, csuklik? :oops:

Nyuszi!
Örülök, hogy vége a diétának! Gondolom, már ettél egy jót azóta, amióta feloldották a tilalmat. :) És utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Coca!
Ha Te örülsz a hányingernek, én is veled örülök! :lol:
Magzatmozgást, amikor már tutira el tudtam dönteni, hogy ő mocorog a 20. héttől éreztem. Gratulálok a kis gülüszemű gyönyörűségedhez! :)

Boni!
Ez az anyák napi köszöntő így utólag is nagyon szép volt! A pocid nagyon szép! Én ruha nélkül nem merném megmutatni (a hurkáim miatt). :oops: Dehát neked tökéletes alakod van!

Panda!
Még mindig nagyon gyönyörű ez a leányzó! Dehát volt kitől örökölnie! :wink:

Katica!
Én most vagyok a 25. héten, és bizton állíthatom, hogy még jól fogod bírni magad a nyaraláson. Itthon készültök valahova? Merre?
Mi az idén nem megyünk nyaralni, mert első lesz a költözés. Illetve, ha már nem fogok dolgozni, akkor szeretnék teljes erővel a babára és magamra koncentrálni. Én szerettem volna ilyen pocakot, amikor még nem voltam kismama. Biztosan szépen fokozatosan fog nőlni. Mivel nem voltam sohasem vékony, ezért nálam csak az elmúlt pár hétben kezdett el látszódni ténylegesen, hogy ez nem további hízás, hanem a babóca. Veled más lesz a helyzet, mert vékony vagy, tehát hamarosan rendesen látszódni fog az a poci! :wink:

Viri!
Gratula a csajokhoz!

Magunkról:
Kedden voltam nőgyógyinál. Cukor rendben, vasat írt fel, napi egyet kell bevennem. Szívhangot is hallgattunk, olyan jó volt. Méhszájam zárt. Legközelebb a 29. héten kell jelentkeznem, akkor majd elküld UH-ra. Addig, ha nincs semmi problémám nem kell találkoznunk. Mondtam neki, remélem így lesz, és max. az utcán találkozunk. :) Jövő vasárnap megyünk 4d-re. Már nagyon várom. Azt mondták a Genesisben, ez a legszebb kor, úgyhogy nagyon reménykedem, mindenét szépen meg fogja mutatni a gyermek.
Annyit kért az orvosom, hogy mostantól figyeljek oda arra, mit és mennyit eszem. Inkább gyümölcsöt és zöldséget egyek. Csinálhatok gyümölcsnapokat, és kb. 3 l folyadékot gördítsek le a torkomon. Ennék én gyümit, hiszen egész télen ezt vártam, hogy tavasz legyen, de hozzánk az almán és banánon kívül még semmi más nem jutott el. Hipermarketekben pedig csak gumiállagú, vízízű epret lehet kapni. :oops:

Kérdés: a férjecském szeretne elmenni a következő eseményre:
Kutyások napja az Erzsébetvárosban!

A VII. kerületi Önkormányzat és az Ebugatta szervezésében
2008. június 1. vasárnap 10. 00- 17. 00 Budapest, VII. kerület
Klauzál tér

Én is nagyon szívesen elmennék, de nem tudom, hogy mehetek-e ennyi kutya közé egész napra. Tutira nem bírnám ki, hogy ne simogassam meg őket. Ti mit mondtok?

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Véda:
Cukipofa lehetett Lilu. Gratula a 32. héthez. Megyünk hozzád ebédelni. Ilyen fini kaját nem lehet kihagyni.

Coca:
Pedig kíváncsian várjuk a te pocifotódat is. Hétalvó. Gratula a 3cm kisröfihez

Viri:
Gratula hogy minden rendben és hogy ilyen szépen nőnek a csajszik!!! A torta nagyon fini volt és olyan élvezettel tudtam enni. Végre! Pocakosan én is imádtam a dinnyét. Most is szeretem de akkor főleg.

Boniko: Csini pocakod van.

Fanni:
Kenegessed. Nekem is sokat csuklott a hasamba és még most is. Szinte majdnem minden evés után. Elég kitartó. Gratula hogy minden rendben a fiukkal.

Nők: Köszike. Gratula hogy minden rendbe.

Magunkrol:
Köszönjük szépen jól vagyunk. Krisztián nagyon jó baba. 5450gr a súlya. 150-180gr-ot eszik. Rengeteget mosolyog gőgicsél és imádom gyöntölni. Sokat sétálunk és az autóba is szeret utazni. Majd rakok fel róla fris képeket. De most mennem kell

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Zöldi,

olyan jó neked, hogy ekkorákat tudsz aludni. Én se a tehesség elején, sem most nem tudok jókat aludni :cry:
Na, ezek a könyvek kellenek nekem is. Azt hiszem kellő humor nélkül, nem lehet átvészelni az első pár hónapot!
Milyen volt a vásárlás?

Nők,

szerintem nyugodtan mehetsz kutyás rendezvényre. A párom nagy kutyabolond és foglalkozik is a mi kis Herbienkkel rendszeresen. Sokszor megyünk kutyaikolába, kutyás bemutatókra, versenyekre(na nem kiállításra). Semmi bajom nincs tőle, bár én nem nagyon szoktam más kutyusokat simizni. :lol:

Nyuszi,

Húú de nagy már Krisztián. Hogy csináltad, hogy ilyen nyuigs baba lett belőle?

Viri

Kép
viri8
 
 


véda d. írta:Orsi :D
Te már 6 előtt a gépnél ülsz? :shock:


Lili f6kor kel.
Mindenki más alszik, így a nappaliban játszik ilyenkor.
Metakommunikációs írásod teljesen érthető volt. (A felmérések szerint a kommunikáció ca. 30%a ami a verbális rész, az összes többi a non-verbális, és ha a verbális-non-verbális között ellentét van, akkor a non-verbálisat fogadjuk el ösztönösen)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Halihó!

Tegnap 6 és fél órát vásároltam barátnőmmel. Huhh. Hazaértem, és hiradó óta most másztam ki az ágyból. Demegvan a babakocsi!

Ma főzés a holnapi családi összeröfire. Csak a bevásárlás része vicces - 2 kilónként haza"cipelni" :wink: a cuccot a piacról. Márpesdig 8 ember sokat tud pusztítani :wink:

Már csak reggel van émelygés. És hála a homeobogyónak, nem puffadok annyira.

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi,
Megvette a babakocsit?
Vendég
 


Meg bizony. Egy porsche kategóriás Chicco-t.

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi,
:lol:
Vendég
 


Viri:
:P :P :P Biztos tudja hogy mennyire imádjuk azért ilyen nyugis baba :P :P [img]

Kép Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.4436.jpg[/img]

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok, ma voltam vizeletvizsgálaton.. kivi vagyok, hoyg elmúltak e a bacik...
Vendég
 


Sziasztok!

Nyuszi :P
Krisztián zabálni valóan aranyos, nagyon édes!!!!!!!!!!Meg tudnám gyürkészni, kész vagyok tőle! :D

Zöldi :P
Akkor barátnőd végre megvette a babajárgányt! Te vettél valamit vagy láttál valami jót? Sikerült a piacon bevásárolni?

Boni :P
Tuti negatív az eredmény! :wink:

Nők :P
Szerintem is elmehetsz a kutyás napokra, biztos jó lesz!

Én ma voltam Nst-n. Először aludt persze Gréta, aztán egy idő után a nővér felébresztette valami izével, ami úgy nézett ki, mint egy sokkoló! Amikor közelített felém és mondta, hogy akkor felébreszti a babát, mert úgy néz ki alszik, kicsit megilyedtem, láthatta az arcomon, mert mondta, hogy nyugodjak meg, ez nem fáj neki, csak a hangra ébred fel! Még jó, hogy mondta, mert amikor megláttam azt a micsodát, majdnem mondtam neki, hogy menjen innen! :wink: De a lényeg, hogy jó az eredmény!

Beszéltem a dokimmal is, majd jövőhéten lesz vizsgálat, meg uh. Megnézte a kenet eredményt a számítógépben és mondta, hogy nem tudja miért mondta az asszisztensnő, hogy kezelni kellene, mert full negatív minden! :D Ennek örültem!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka :P
Szuper, hogy minden rendben. Én is megijedtem volna a sokkolótól :shock:

Boni :P
Én is kiváncsi vagyok, írd majd meg!

Nyuszi :P
Gyönyörű ez a kisfiú!

Coca :P
Nem tudna Apa segíteni? Mondjuk én az elején még 5-6 kilókkal simán mászkáltam... ma meg 12-t cipelek minden nap :lol: De Te tényleg nagyon vigyázz magadra!!!

Nők :P
A toxoplazmát a macska terjeszti, a kugyusokról nem hallottam, hogy bármiért is veszélyes lenne. Na jó, azért persze ne szopogassatok közös cukrot :lol:

Katica :P
Na de azért nem eltűnni! És okosan... más is hadd férjen a munkához :wink:

Viri :P
Jó Neked, hogy csak most kezded a szétszórtságot :wink:

Orsi :P
Pedig benne van :wink: De minden szülőnek szóló könyv csak arra jó, hogy ad egy verziót... szentírásként egyiket sem kell tekinteni... A II-es nőin azt mondták, csak 1 könyvet vegyen az ember, mert ha kettőt vesz, abban máris teljesen különböző vélemények vannak... s akkor még ott a sajátja is :lol:

Véda :P
Lehet júni 25-is, csak most épp szunnyadó paramami-lényem nem tudom, azt az 1 hetet hogy vészelné át, amíg nincs a dokim... A 35+0 már jó időpont, s addigra szerintem az alvás is csak mégpocsékabb lesz... szóval egyre fáradtabb leszek, ahogy jön a nagy nap és a mégfárasztóbb hétköznapok... Ezért.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


NYuszi annyira de annyira gyönyörűségesen jóképű Krisztián! és ez a mosoly..... :wink:
Vendég
 


Krisztián foglalt már? :lol: :wink:

Fanni! Apa dolgozik. El kell tartani az ingyenélő cocáját. :wink:

Fókika! Én még nem veszek semmit, mert barátnőm 5 hónappal jár előttem, és inkább neki veszek olyan cuccokat, amik nekem is tetszenek. úgyis mindent rámhagy. Ha meg lányunk lesz, van kb 10 zsák ruha a három uncsitesó csajszitól.

Kép
zölddisznó
 
 


Nyuszi,

Gyönyörű ez a kispasi! És a mosolya, máris levett a lábamról! Jobb, ha vigyázol rá! Sok itt a lányos anyuka :lol:

Fanni,

Keményedés? Tapétázók? Nem írod, mi a helyzet veletek!Ejnye-bejnye!

Zöldi,

Te egy szuper kismami vagy. Rengeteget alszol, bírod a vásárlást és még főzicskélsz is a nagycsaládnak! Bár én is ilyen mozgékony lettem volna az elején!

Boni,

ha tüneteid elmúltak, bizti negatív lesz a lelet!

Katica,

Gyarapszik a dolgozó kismamik köre :lol: Vigyázz magadra!

Kisfóka,

örülök, hogy minden rendben. ÚÚÚtálom a tudálékos asszisztenseket!
Ennek a sokkolónak te is hallottad a hangját? El sem tudom képzelni, milyen lehetett.........És mi lett az NST eredménye?


Nagyon csendes a fórum! Én se nagyon aktiváltam magam, suliban voltam tegnap. Még hátra van egy vizsgám és egy szigorlat júniusban. Nagyon rendes volt a csopvezetőm, ha bármi közbejönne, (DE NEM FOG!)augusztus végére átrakjuk a vizsgákat! Már a tudat is megnyugtat, hogy nem vész el a félévem.
Holnap megyünk a kórházba a szülésznőhöz. Annyira izgulok, máris. És persze most egy db kérdés nem jut eszembe, ami eddig foglalkoztatott :oops:

Kép
viri8
 
 


Viri :P
Vannak keményedések, de a 600-as Mg jó és gyorsan hat. A magneB6-ot abba is hagytam, aminek következtében nem is akarom felfalni a frigó tartalmát :lol:

Tapétázónk egyedül van, így lassan halad. A 2 szobával szerdára fog végezni, mert nem tud egész nap jönni... :? Nade már nem is érdekel, a 3. szobát, a fürdőt és az előszobát végül meg sem csináltatjuk, a mi hálónk és a babaszoba a lényeg. Különben azok is normálisan néznek ki, csak sajnos úgy festettek 1,5 éve, hogy valami nem stimmelt a festékkel, így porlik. Ha véletlenül hozzáérsz, "poros" leszel tőle. Ezeket szerintem majd jövőre... a földszinttel együtt kifestetjük...

Júniusban nagyobb esélyed van a vizsgára, mint augusztusban :wink: Pont addigra leszel hulla-fáradt a 2 kiscsajjal.

Én is így vagyok vele. Mire eljutok a dokihoz, elfelejtem, miket akartam feltétlen tudni. A rossz az benne, hogy mikor hazaér az ember, megint eszébe jutnak a kérdései :evil: De amúgy ne aggódj, ő már úgyis válaszolni fog mindenre magától, kérdés nélkül is, elég kismama kérdezte már :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos most nincs időm visszaolvasni, de szeretnék egy kérdést feltenni. (Mindig a kérdéseimel jövök :oops: :roll: )
Csütörtök este éreztem először, hogy (szépen szeretnék fogalmazni) ott lent, a nagy ajkakban olyan izomlázhoz hasonlót érzek. Nyomkodásra, tapintásra nem érzem, nem fáj, viszont alaphelyzetben igen. Leüléskor, felálláskor, de sima ülőhelyzetben is érzem. Volt már valakinek ilyen, vagy ehhez hasonló tünete? A könyvemben is próbáltam utána olvasni, de nem találtam róla semmit. Még a szülés előjelei között sem olvastam ilyet, ez azért egy kicsit megnyugtatott. Aki tud róla valalami azt kérem: HELP!!! :shock:
Vendég
 


Nők :P
Ilyen érzésem konkrétan nem volt, csak olyan, hogy húznak középről lefelé. De ahogy írod, szerintem a szüléshez, vagy koraszüléshez semmi köze nem lehet.
kérdés:
Lányok! A 2. terheléses cukrot hányadik héten szokták kérni? Megnéztem a terhes kiskönyvem és abban csak 1 vércukorprofil van. De tudom, hogy 2x szokták nézni....?
Köszi!

Képzeljétek, kész a hálónk. Most már csak az elrendezésen vitatkozunk :?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


nők írta: Volt már valakinek ilyen, vagy ehhez hasonló tünete?

volt :wink:
ez a fájdalom végig a hüvely belső falára is tud sugározni... semmit nem jelent, normális.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


fanni73 írta:De tudom, hogy 2x szokták nézni....?

1x :wink:

(akkor nézik 2szer, v. többször ha az első határértékes vagy feletti)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni! Szerintem is 2x nézik. Nekem nem volt határértékes, mégis 2x nézték, emlékeim szerint a 24. illetve 28. héten. Megnéztem Neked, én később voltam, 25. és 31. héten... Szóval tényleg 2x nézik, legalábbis nálunk.

dkata
 
 


dkata írta:Fanni! Szerintem is 2x nézik. Nekem nem volt határértékes, mégis 2x nézték, emlékeim szerint a 24. illetve 28. héten.

akkor ezek szerint erre sincs egységes rendszer...
nekem Pesten és Veszprémben is csak 1szer nézték ill. én nem is tudok olyat akinek kétszer nézték volna

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Dehogynem tudsz olyat, akinek 2x nézték! Pl. itt vagyok én! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Fanni,

nekem is csak a 24. héten volt vércukor és nem is lesz több. Most is elküldött a doki laborra és vizeletre, de nincs benne terhelés. :o
Ügyes ez az ember :lol: Látod, minden elkészül időben.

Nők,

nekem nem volt ilyen érzésem, de minden más egyéb igen. :lol:

Viri

Kép
viri8
 
 


dkata írta:Orsi! Dehogynem tudsz olyat, akinek 2x nézték! Pl. itt vagyok én! :lol: :lol: :lol:

rólad is csak most tudtam meg :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


No mindegy, köszi a válaszokat Orsi :P Kata :P Viri :P
Ha nem muszáj, nem leszek mégegyszer rosszul :lol: Nekem teljesen jók voltak az értékek, még inkább az alsó értékhez közelített... úgyhogy szerintem elég volt egyszer is 8)
Egyébként én úgy tudtam, hogy 2x kell menni... de valószínűleg orvosa válogatja...
Jó éjt, Lányok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok

Fanni
2x terheléses? Hát nem tudom, mert a II-es klinikán nekem is csak 1x volt
Igaz Ákossal diabéteszem volt, Áronkánál - nem - vagyis felső határ volt, de a dokimmal megegyeztünk, hogy diétázom és nem megyek belgyógyászhoz (elég volt Ákosnál belőlle - nem szimpi) és így is csak 1x voltam cukor terhelésen :lol:
úgyhogy szerintem nem fog többet küldeni

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Fanni :D
Ilyen kései órákban te még netezel :shock:
Azért remélem, ki tudtad aludni magad :D

Tegnap du-este mensi-szerű fájásaim voltak+deréktáji fájdalom. Megint a jó meleg víz segített. Azóta semmi :D
Viszont Csabi ijesztően erős mozdulatokat produkál. Biztosan érzem, hogy nagyobb Lillánál. Bár, kérdés, hogy mennyivel, de nagyobb és erőteljesebb baba :D

Holnap strandolunk. Én nem merészkedek a vízbe, de egy hűs fa alatt majd olvasgatok. Az se rossz 8)

Pihenjetek, ti is lányok!!!

Véda
Vendég
 


sziasztok!

rakok táblát!

Kép


kati
katica30
 
 


Erika :P
Neked is köszi!

Véda :P
Igen, sokáig fenn vagyok mostanában és korán is kelek :? Nem tudok aludni rendesen. Fáj a hátam, a fejembe folyik valahogy a vér, folyton vörös fejjel ébredek, nehezen kapok levegőt, szóval ezer bajom van alvás közben, így kezdek leszokni róla :( Azért nyilván ha már nagyon fáradt vagyok/leszek a szervezetem valahogy megoldja, hogy tudjak aludni...

Aztán nehogy Te előzd be Kisfókát :wink: Össze vagy már pakolva kórházilag? Én jövő héten szeretnék...

Kati :P
Köszi a táblát. Szerintem Bögyörőt nyugodtan kikaphatod, ugyanis ide nem jött át...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Nyuszi!
Tündéri ezeken a fotókon ez a nagyfiú! Látszik rajta, hogy kiegyensúlyozott baba. Gratulálok!

Zöldi!
Gratulálok a kitartásodhoz! De legalább meg lett az eredménye! Egyébként babakocsi ügyben én sem találtam még olyat, ami minden elvárásomnak megfelelt volna. Így elég sok üzletben jártunk már, de még mindig keresem az igazit. Azért reménykedem, mert egy - két üzlet még hátrvan. Csak fel kell utazni hozzá Pestre.
A puffadást mi okozza ilyenkor? :shock:

Boni!
Én is kivi vagyok. Várjuk az ereményt.

Kisfóka!
Örülök, hogy minden rendben veletek! Tőlem is kérdezték már meg viccesen, hogy mi van akkor, ha alszik baba? Mivel ébresztik fe, sokkolóval?

Viri!
Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem. Milyen suliba jársz? Biztosan nem lesz semmi, és a vizsgákat magad mögött hagyva, dalolászva mehetsz a szülőszobára! :wink: Én is így tervezem. Aztán szeptemberben meg kezdődik minden előről (már ami a suli rézét illeti :lol: ).

Fanni!
Nálunk kötelező jelleggel minden kismamánál kétszer végeznek terheléses vércukor vizsgálatot. Nekem jó lett az erdményem, de a doki már jelezte, hogy a 29. héten keressem meg, és akkor megírja a beutalót a következőre. Viszont egy UH totál kimarad, ami régebben volt. Az AFP utáni "genetikai" UH után, csaka 30. ill. a 35. héten van UH, után pedig már csak NST. A 25-26. heti UH-ot eltörölték. Nem baj, vasárnap láthatom a kicsiémet, már nagyon várom! Ja! És köszi a választ! :oops:
GRATULA A 30. HÉTHEZ!!! :) :o :D :lol: :wink:

Orsi!
Őszintén megmondom, rád számítottam, és nem is csalódtam. Ez azt jelenti, hogy akár a terhesség végéig így maradhat? :shock: Még viszonylag könnyedén fordultam át egyik oldalról a másikra, de ezután minden egyes testhelyzet változtatást 2x is meggondolok, mert akkor a legszörnyűbb. Sikerült is reggelre elaludnom a jobb oldalamat, most ülni is alig bírok. 5:30-kor viszont kidobott az ágy, mert már nem bírtam elviselni a fájdalmat. Hát persze ilyenkor vannak vendégeink, akik a nappaliban édesdeden alszanak, és nem akarom zavarni őket, így beszorultam a szobába. Még szerencse, hogy van ez a laptop. :)

Véda!
Hogy sikerült a strandolás?

Szép napot mindenkinek! Akik hozzám hasonlóan robotolnak még, azok használják ki a mai napot és pihizzenek, mert holnap már nem lehet nyavalyogni a munkahelyen, hogy mi fáj, de ma még lehet! :wink:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: