Ildikó,
igen, szerintem ott lehet a gond, hogy a lakkot is hígítottad. Ne tedd
Leírom pontról-pontra, hogy én hogy szoktam (ezúton mondok köszönetet tanítómesteremnek, Gigócának
)
- lefested az alapozó színnel
- hagyod teljesen megszáradni
- ráviszed a lakkot(nem kell vastagon), de mindig csak egy irányban! Tehát nem szabad oda-vissza kenegetni! Az én módszerem: balról jobbra a keret vízszintes részén, fentről lefelé a függőlegesen -így tutira nem keverem össze
- hagyni kell a lakkot megszáradni (min. 2 óra)
- a fedőfestéket ugyanabban az irányban felvinni, mint ahogy a lakkot kented. Ügyelj rá, hogy csak egy rétegben kend, mert különben átfested a repedéseket.
Tapasztalatom szerint ha vékony rétegű a fedőfesték, nagyobbak a repedések. A festéket nyugodtan kutyulhatod, higíthatod, annak nem árt.
Na, azt hiszem, nagyvonalakban ennyit kell tudni a repesztésről.
Zsuzsa,
mi ez a hagymás izémizé?
Forti,
hát hobbybolt nem tudom, Hozzád hol van a legközelebb, de biztos találsz
, ez egy mostanában nagyon divatos dolog, így megéri ilyen boltot nyitni, sorra szaporodnak még vidéken is. Érdemes többen is körülnézni, mert nagy eltérések lehetnek árban. Pl. ha darabra veszed, van már 25-ért, de akár 70-ért is SZ.
zsu74@freemail.hu -ide küldd el a címed, én is küldök SZ-kat (már megint nem tudom becsukni a SZs dobozom tetejét
Kíváncsi,
várlak
Anyapoc,
nekem is van címezve csomag? Csakhogy figyeljem-e hétfőn a postást? Mostanában a drága csak a postaláda mellé, a kerítésbe szúrva teszi be a csomagokat...
Nem akarsz egy
asztalosüzem mellé költözni?! Meg vagy bolondulva?! Életed legnagyobb lehetőségét hagyod ki, hogy állandóan legyen alapanyagod!!!!
Barátnőmhöz holnap megyek be a kórházba, akkor viszem be neki a képet -ma megvesszük könyvben az Indul a bakterházat, a Bendegúz név kötelez
Még mindig úgy néz ki, hogy nmegyünk az Ikeába -bár még nem idnultunk el, tehát semmi sem biztos
Hiányolom Gigócát, az új leányzókat, Phaedrát -és Bigacsigát
Jamina, a grafomán