Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.18 08:36-kor.
almi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.18 08:36-kor.
almi
 
 


Sziasztok!

Maja alszik végre, úgyhogy van egy kis szusszanásnyi időm.

Ildi, Anett,
Köszönjük a névnapi gratulációkat :lol:

Ildi,
Szép nagy telketek van. Hol is van pontosan?
Dávidra büszke lehetsz, nem semmi, hogy Ő vihette haza Felhőcskét :D
Nagyon jók a képek! A lábacska és a loknis buksi különösen :D

Évi,
Ha sétáltok szóljál. Nem lakunk olyan messze :)

Adri,
Mi van Veletek? Tessék mindennap bejelentkezni! Agyon izguljuk magunkat :roll:

Denesandi,
Jók a képek :)
Ma se voltatok Cinin. Remélem nincs baj.

Ibolya,
Új kocsi? Annyira gyagya vagyok...nem is emlékeztem hogy vettetek új kocsit :oops: Milyen? Hogy sikerült a bejáratás? Eger olyan szép :) Viszont a kalandparkról nem hallottam. Milyen? Mi van ott? Nem csináltál képeket?

Kriszta,
Hihetetlenül jól néz ki a torta! Nyamm-nyamm :D Hogy simítod el ilyen simára a marcipánt? Annyiszor gondoltam már, hogy nekikezdek egy ilyen tortának, de mindig meghátráltam :oops: :?

Ági, Almi,
Üdv közöttünk! Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

 
 

Anita,
Remélem nincs baj nálatok!
Hiányoltunk Ciniről és Bukfencről.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


És jönnek a képek.... :roll: :lol:

Kép A kis névnapos Kép Névnapi ajándék Kép Vonatozunk Kép Nosztalgia kisvasúttal mentünk Kép Kép Mikor ébred már fel? Kép Kicsit eláztunk Kép Elpilledve hazafelé Kép Ezt a méhecske hátizsákot kaptam Zorkától:-) Kép Segítettem Apának füvet nyírni Kép Mi a baj?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anita, (és a Többiek is persze)

Hogy csinálod, hogy mindig csillog-villog Nálad minden? De most komolyan...én már teljesen ki vagyok. Azért nem mentünk cinire, hogy majd ma jól kitakarítok...mire kitakarítottam a fürdőszobát, addigra a nappali lett tele játékokkal, ruhákkal, kekszdarabokkal, széttaposott kölesgolyóval, miegymással...mire azt is eltűntettem addigra a gyerekszoba nézett ki ugyanígy...aztán a fürdőszobában volt minden szanaszét...végül feladtam, hogy majd ha Miki hazaér akkor foglalkozik a gyerekkel én meg addig kitakarítok, mert ennek így semmi értelme, csak a hajam hullik ki...
A feltornyosult vasalnivalót meg már meg sem említem, abból ma sem lesz semmi...legalábbis vasalt ruha biztos nem.
Vendég
 


Anikó,

Nem semmi milyen egyszerre írtunk:)
Az a vonatos kép olyan, mint egy képeslap!!!Hihetetlen profi vagy! Megtaníthatnál engem is egy-két trükkre, ha már egyforma gépünk van:)Nekem sosem volt türelmem, hogy leüljek tanulmányozni.
Vendég
 


Judit,
Hú, de egyszerre írtunk :D
Én már ezért nem vagyok rendmániás :wink: De asszem nem is voltam igazán soha :oops:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Na majd jól kiokosítlak :lol:
Bár nálam vannak bennfentesebbek itt a topicban :roll: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Anikó!

Tényleg nagyon jók a képek. :D

Katus!

Köszi mégegyszer a töltőt. Anyukám ma feladta az enyémet, eset elvinném. 8-kor ér véget az angol, kb negyed 9-kor lennék nálatok. Mehetek?
Most olvastam csak Ancsit. megértem, hogy kivagy. Pontosan mit jelent ez az eredmény?

Adri?

anett
kállai
 
 


Üdv az újaknak... :D
kállai
 
 


Sziasztok!

Adri még egyben, legalábbis 2 körül úgy volt mert láttam mikor ment a CBA-ba csak nem tudtam, hogy Edó elalszik e vagy sem és nem mertem duddantani. Kézzel lábbal kapálóztam de nem vett észre!! :)

Anikó!
Jók a képek!!

Csajok!
Holnap hozzunk már össze valamit, akár egy praktiker is jó lenne mert szerintem megzakkantak a gyerekeim a társasághiánytól. Igaz Edónak folyik az orra de mikor a Tami volt lázas akkor azt mondta a dokinéni, hogy ennek a láznak orrfolyás lesz a mellékhatása és nem újabb betegség így nem fertőző.
Mit szóltok? Apa ráadásul alszik délelőtt így mégjobb lenne lelépni.

Almi!
Üdv közöttünk. Szerintem nem az én szomszédom vagy :) .

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Almi!
Szerintem mi találkoztunk a védőnőnél, és a szomszédasszonyom valóban Évi. Ráadásul a Jenő által épített lakásokban lakunk. Csak mi a Budai N. Antal felől, míg ti a Gyár utca felől???
Egyébként én is tanár (általános iskolában matek - német szakos ) vagyok, de ebben a topicban vagyunk egypáran pedagógusok. Vigyázz magadra a suliban, nem csodálom, hogy már nagyon várod az évvégét. Mit tanítasz?

Ildikó!
Nem a cukor miatt, hanem az alacsony szívhangja és kevés mozgása miatt kell mennem a védőnőhöz, ha éppen nem a klinikára megyünk CTG-re.
Réka lábija és fürtije nagyon édes!

Anikó!
Nagyon jók a képek, főleg a kanyarodó vonatos. :P

Judit!
Zorka is nagyon édes a vonaton! :lol: Már alig várom, hogy mi is mehessünk kirándulni. Eddig minden évben voltunk 1×, 2× valahol. :oops:

Katus!
Drukkolunk, hogy Ancsi minél hamarabb teljesen rendbe jöjjön, de magadra is figyelj, ne hogy a gerinced még rosszabb legyen!!!

Szandra!
Valóban ma anyuval voltunk a CBA-ban. Boccs, hogy nem vettelek észre, de séta közben nagyon koncentráltam, hogy be ne pisiljek, mert iszonyatosan nyom már Dóra baba alul. :oops:

Ibolya!
A Mátra nekem a kedvenc kiránduló helyem Magyarországon, sose tudom megunni. Egert is imádom, ott voltunk nászúton is. :P :P :P

Anett!
Szuperek voltak az anyák napi képek! Jővőre mi is szeretnénk!!!! :lol:

Kata!
Mi is pont néztük a magellánt, nagyon megható volt. Marci nagyon sokat változott, ahhoz képest, és olyan édes a pofija is! :lol:

Anita!
A 4 nap alatt mi is többet ettünk mint szoktunk, de a tornát egyenlőre kihagyom, de hamár lehet, majd szívesen csatlakozom. Most még úgyis vár rám egy nagy torna mutatvány!!! :oops:

Gyöngyi!
Veletek mi újság?

Most próbáltam mindenkinek írni valamit, mert nem tudni, mikor lesz rá legközelebb lehetőségem! :lol: :lol: :lol:
Ha valakit kihagytam, akkor bocsi! :oops:

Szóval, ma majdnem bent kellett megint maradnom a klinikán, mert sikerült egy extra rossz CTG-t produkálnunk. 119-es szívhang, és minden egyébb érték a minimum alatt. :cry: :cry:
A dokim is egy kissé meglepődött, és azon agyalt megint, hogy mit is csináljunk. Megint 3 verzió volt: császár, befekvés, hazajövetel. Így sorba jöttek a további vizsgálatok: UH - áramlás szerncsére rendben, magzatvíz megnézése - szerncsére ez is rendben volt, a feje már a helyén, így végül is hazajöhettünk!!!! :P :P :P
Bár most, hogy így megpiszkált, lehet, hogy éjszaka mehetünk szülni, mert azóta jópárszor be-begörcsöltem. De még nincs benne semmi rendszer.
Képzeljétek, április 24.-e óta összement Dóra baba. :oops: :oops: :oops: Pl: a combcsontja 12 mm-rel lett rövidebb, és a feje is egy kissé kisebb lett, csak a pocakja nőtt. Na, ennyit a szuper UH-ról!!! :? :? :? Most találja ki valaki, hogy vajon mekkora Dóra baba!!!!! :?: :?: :?:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Azért a Fisch kft méhgegyenlőre biztosabb mint a sütés :lol:
Dettiék esküvőjére is megpróbálok valamitprodukálni. :oops:
Lábikó, fürtök! Tök jó!
Igazábóla Marutit csak tanuló autónak vetük, tudod Őmindenhova eljut motorralis télen meg nem mászkál egyébként sem sehova, így fölösleges a 2 autó. A clio csak bent állt a gaarázsban. Kevint isén hordom mivel dolgozik nem érne vele oda vagy nem tudna érte menni.
Most így az árából elmegy nagymotorra vizsgázni. Ma márvolt is kresz oktatáson.

Anikó!

Bizony finom volt a torta! :roll:
Folpack-ot terítek a deszkára és a sodrófát is betekerem, úgy nyújtom ki, így a folpackra rátapad és a tortát könnyebb vele beteríteni, mert miután rátettema folpackot csak óvatosan lehúzom róla. Ezt nekem is a boltban mondták ahol vettem.
Állítólag porcukros deszkán is könnyű nyújtani csak úgy szárazabb lesz és nehezebb vele dolgozni.
Vonatos kép tényyleg olyan mint egy képeslap.
Nekem nem akar a lányod segíteni füvet nyírni? :lol:

Katus!
Drukkolunk Ancsinak a jó eredményekért!

Almi!

Üdv közöttünk!
Máralig várom kiderüljön ki is a szoszédod! Komolyan!

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!


Köszönöm a jó tanácsokat Laura evésével kapcsolatban, de most úgy néz ki, hogy javulóban vagyunk :D :D Legalábbis, ma az eddigiekhez képest annyit evett, mint eddig 3 nap alatt :lol: :lol: :lol:

A koppanós hétvégét szerencsésen átvészeltük :) , most éppen az a bajunk, hogy vasárnap voltunk a nagyiéknál, aminek következtében vmilyen kiütések jöttek ki a lábán tegnap estére, ami be is hólyagosodott :( és fájhat is Laurának, mert a zoknit nagyon óvatosan kell ráadnom. Ma vittem őt reggel a Lakoshoz így emiatt nem tudtunk menni a Cinire sem :( :( , mert nem végeztünk időben doktorbácsinál. Kapott rá kenőcsöt és holnap du. kell visszamenni.
Már csak azon izgulok, nehogy vmilyen allergia legyen, mert eddig a családban ezt a betegséget hanyagoltunk. :(

Kedves Nálam Újabbak! Üdv ebben a csapatban, sztem a társaság SZUPER :lol:

Szanda! Köszönjük az üdvözlést :)

Judit, Anikó! Nagyon aranyos a két Leányzó a fényképeket :D

Ildi! Nagyon édes Réku lába, de a fürtjeitől elolvadok :P

Szia Almi!
Gratula a Babához!!!


Anikó!
Fentebb írtam, hogy miért nem voltunk Cinin és remélem, a jövő héten már tudunk menni :) :!: Férjem, Zoli is nézte a képeket és amikor meglátta Maja zöld kezeit pillanatra megrémült, hogy Laurának is lehet ilyen szép színű keze, ha nagyobb lesz :?: :?: Megnyugtattam, hogy már túlestünk a kézfestésen, csak Laurának a sárpakolás jött be :)

További szép estét Mindenkinek

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Most hoztam nektek képeket. De előtte gyorsan elmesélem, hogy a dokinénink konzultált a gasztrós dokinénivel és abban állapodtak meg, hogy nem szúrják meg Ancsit megint, a gyors teszt biztosan jó eredményt adott, úgyhogy holnap kezdjük az antibogyó kúrát... Húzós lesz, félek tőle.
Anett, kérdezted mi ez. Nem merek nagyon utánaolvasni a neten, a lényeg az, hogy ha ebből a baciból sok van a szervezetben, roncsolja a gyomor nyálkahártyáját, savasít, refluxot okoz, hosszú távon fekélyt és daganatot... Hajlam kell ahhoz, hogy elszaporodjon a szervezetben, gyerekeknél nagyon ritkán fordul elő :( Lehet, hogy emiatt ennyire kicsi, de lehet, hogy nem. Mindenesetre ki kell írtani.

Mindenkinek köszönöm az együttérző szavakat.

És akkor most képek:

A Lóti-futikor a fejünk felett ment el a helikopter, Ancsi nagyon csípte, itt épp a kocsi tetejéről örült:
Kép

Mostanában mindenbe belemászik. A lavórt már kinőtte :)
Kép

Velencén van anyósoméknak telke, meglepetésként "kicsit" feltuningolták, vettek hintát, homokozót és csúszdát. Ancsi kedvence a csúszda lett. Képzeljétek, egyedül le tud csúszni, felrakjuk és lent várjuk, nem kell lökni, indítani, semmi. Annyira élvezte :)
Kép

Napágyon:
Kép

Velencén meglátogattunk néhány ismerőst, Ancsi pedig beindult egy Kavasakira ;)
Kép

Szombaton Gánton kirándultunk, ládázós verseny volt, 16 km-ert mentünk, Ancsi is élvezte. Sokat aludt útközben. Voltunk elhagyott bauxitbányában és árvalányhaj mezőben. Szuper volt!

Kép Kép Kép Kép Kép

Adri,
felhívtam a masszőrt, kedden megyek hozzá.
A gyógytorna meg 19-én kezdődik, hetente kétszer kell majd mennem 2-3 hétig.

Ha holnap lesz találka, számíthattok ránk is, csak reggel kiszaladunk a piacra. HA Praktiker lesz, esetleg valakihez beférünk? :oops: :oops: :oops:

Almi, üdv itt :)
Anikó, szuper képek, csodaszép csajok.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,
Mikor mész a piacra? Csatlakozhatunk? :)

Utána viszont sajna nem jó nekünk a de. Pénteken játszóház? Azt néztem, hogy mintha rendbe hozták volna az udvart.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!!

Almi!
Még egy tanárnéni :lol: és mit tanítasz, lehet tudni?Meddig akarsz dolgozni? Visszamész még szeptemberben? Van osztályod?

Nem akarsz vonalzót készíteni,hogy tudjuk,hogy mekkora a picurkád?Nemét tudjátok már? És neveken gondolkoztatok ?

Bocsi a sok kérdésért,de minden érdekel minket. Ja és hogy szólíthatunk?


Anikó!

Nagyréven van telkünk,Tiszakécske van a Tisza túloldalán és ott a közelben Cserkeszőlő,hátha ez többet mond. De imádjuk,egyszer majd ha a gyerkők nagyobbak lesznek szervezhetünk egy sátras-topikos partit :lol:
Nagyon gyönyörűségesek a képek!!!
Az a méhecskés hátizsák nagyon jó,volt alkalmam megcsodálni ma élőben is. Judit nagyon jó ajándék ötleteid vannak,megyek hozzád tanácsért.
Klassz a libikókátok!!! :wink: és jó nagy :lol: jöhet a tesó :wink:

Judit!
A takarítást,jobb ha feladod :lol: egy időre legalábbis. Vagy arra az időre időzíted,ha valaki elviszi Zorkát,de akkor is addig tart a rend,amig haza nem ér a kisasszony. hehe (vagy majd jön az Anita és elmondja a nagy titkot!)
Inkább jöttél volna Cinire.

Anett!
Mit szóltak az oviban az anyukák az anyáknapi képekhez? Leesett nekik a" kirándulás" hozzátok?

Gyöngyi!
Ma elvileg össze kellett volna,hogy fussunk :lol: :lol: :lol: de te nem jöttél :cry: :cry: :cry: nem dícsekedtél,hogy voltál e Marcizni?

Echineát adhatok Rékának is? :x

Hé csajok! Nem látjátok Szandra felhívását???? :lol: :lol: :lol:jöttök Praktiba????
én piacozok reggel egyet,de utána mehetünk. Hányra érjek oda?
A taknyi miatt ne aggódj,majd Edó a másik takonypóccal bandázik a játszósarok túloldalán,Rékuval.

Katus!Remélem jössz holnap,nyugi nem lesz semmi gond!! :wink: ma iszonyú csini volt Ancsi,kár hogy nem láttátok :wink: :lol: kis fehér kalap,fekete-fehér kockás kis ruci,jaj de édes volt. Megzabálom

Kriszti!
Így már értem a kocsi dolgot :lol: :lol: :lol: ne félj tőle,tök jól vezetsz,Istvánnak nincs miért aggódnia.
Mikor talizunk?

Nem voltál elég figyelmes,Alminak Évi és Adri is a szomszédja :lol: :o :lol:


DenesAndi!

Örülök,hogy alakul LAura evése,ez olyan megnyugtató,tudom én is.
Dávid is most olyan szépen eszik,nem sokat,de ez már nekem elég :lol: nem vagyok nagy igényű,tudjátok. :lol:

Anita!!!!Hol vagy????

Már nem merek senkitől számonkérni semmit,vagyis azt,hogy miért nem ír :oops: :oops: :oops: mivel pár hete én is ezt csináltam :oops: de azért nekem hiányzik Mindenki,aki nem ír. És főleg nem tudjuk,hogy mi van vele. (Ibolya,Andi,Erika,Viki és mindenki jelentkezzetek!!!)

Ági!
Remélem nem bántottalak meg és nem azért nem írsz. :wink:

Jó éjszakát! Akkor holnap

Ildikó
ilgya1
 
 


Na megelőztetek hála az égnek. :lol: :lol:

Katus hozzánk befértek,akkor a piacon talizunk,mikor jöttök? Vagy elmenjek reggel értetek,ha a Dávidot bedobtam az oviba?
ilgya1
 
 


És a lényeg kimaradt.

ADRI!MENNEK A DRUKKOK!!!!!!Ügyesek lesztek,hajrá Dóra baba!!!!
Kép
ilgya1
 
 


Anikó, Ildi, Ibolya (?)!

Holnap arra gondoltam, hogy 9 körülre érek ki a piacra.
Anikó Neked jó így? Mehetünk együtt.
Ildi, Neked? Az szuper lenne, ha beférnénk :)
Ibolya,
Te hogy tervezed a körutad?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.18 08:37-kor.
almi
 
 


Adri vagy! Már most megtanultam! (jul24) :-) A babád Dóra. Szép nevet választottatok.
almi
 
 


Sziasztok!

Olvasom,hogy Ildi hiányolt /pedig találkoztunk cinin :lol: /,igy életjelet adok :lol: :lol: :lol: .Tegnap irtam egy litániát,meg is jegyezted,hogy ez igen,máskor is igy kéne :lol: .

Katus,én 9-kor maxi indulni szoktam a piacra :oops: ,ki tuti nem érek addig :oops: Pedig gondoltam rá,hogy felhívlak,hogy 1/4 10-kor talizhatnánk a patika elött,de ha a praktikerbe megyünk akkor muszáj vagyok kocsival menni/ odáig mégsem babakocsizhatom el :lol: /.Na,még reggelig megálmodom hogy legyen,de most megyek pancsizni.

Jó éjt mindenkinek Kép

Anita,tényleg nagyon eltüntél!!!!!!!!Tessék jelentkezni,a ciniről is hiányoltunk!!!!!!!!!!!!!!
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ildi- Jaj dehogy bántottál meg! Csak néha nagyon lelkes vagyok és írok ezerrel, néha meg csak "read only" üzemmódban létezem. :D Kicsit depisen.... :(

Szóval nem tudják, hogy mi volt a baj a Marcival. Sajnos megfulladt. :cry: 37 hetes volt és a boncnok szerint nagyon beteg lett volna. Talán ez ad egy kis vigaszt, hogy nem lett volna jó élete. :cry: :cry: Azóta vizsgálgatnak engem, hogy hátha nekem van valami rejtett betegségem,amitől ez történt velünk ,de épp tegnap zárták le a folyamatot azzal, hogy egészséges vagyok és végre leállhatok gyógyszerről, szuriról! Ez is valami! :roll:

Ha érdekel a többi részlet írj bátran- kibeszélés terápián vagyok. De inkább priviben jó,mert nem szeretném hogy bárkinek is rossz érzése legyen miattunk!

Ági

Kép
iroko
 
 


Sziasztok!

Kép

Köszönöm szépen a hiányolást MINDENKINEK!! Jól esett! :lol:
Köszönöm Büdöském, hogy hívtál!!! :lol: :lol: :lol:
Ildinek a nagybetűs felhívást! :lol: :lol:
Ma nem tudtunk menni, mert Bogi ovistársának az anyuja volt itt beszélgetni. És sajnos holnap sem tudok menni játszóházazni, jönnek az ovisok szülinapozni :lol:
Pedig már hiányoztok :!: :D Botond úgy alszik el napközben, hogy -alszik a Maja is? Igen. -alszik az Edó is? Igen. -alszik a Sára is? Igen. -alszik a Réka is? Igen.................. :lol:

Üdv Ági és Reni!! :lol: :lol:

Ági,
nekem nem lesz rossz érzésem, ha leírod a gondjaid, tedd nyugodtan! Kibeszélés terápia itt is indulhat, és szerintem ezt a többiek nevében is írhatom. És sajnálom a történteket! :cry:

Csajok, név nélkül egytől egyig remek képeket tettetek fel :lol: :lol:
Holnapi buliról én is teszek majd :D
Addig is csak, hogy emlékezzetek ránk a múltkor voltunk az unokatesóméknál :D :
Kép

Kata!
Megnéztem a videót!
Minden elismerésem a tied!!(Nehéz szavakat találni Rád, Rátok) Könnyekig hatódtam...És örülök, hogy ha csak (még) így, de ismerhetlek :)

Kriszta!
De jó, hogy írtál és , hogy megmutattad milyen remekül tudsz sütni!!! :lol:

Andi!
Hogy vagy? Lábad?????

Adri!
Nagyon nagyon drukkolok!!
Az UH egy bizonyos súly felett, már nem tud valós értéket mutatni...ezt még a dokim mondta... Botondot 3 és fél kg-ra mérte az UH, tapintásra a doki 4kg-t mondott és 5kg-val született :lol:

Igérem este még írok :!: :!:
Mindenkinek!!!

Anita
putyu
 
 


Ja és , ha mégegyszer valaki elővesz takarítás ügyben....... :roll:

Judit!
Mi újság aszomszédban :D ? Még nem jutottam el oda :(

Anita
putyu
 
 


Katus!!
Rendben lesz minden!!! Nem lehet baj azzal a tündéri kislánnyal!!!

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Nem is olvastam tegnap a topikot, így nem is sejtettem, hogy ennyi mindenkivel összefutok ma a piacon :D Igaz, csak ma reggel határoztam el, hogy kimegyek. Vettem Rebekának egy olyan édi kis kalapot, és egy még édesebb kendőt!!!
Vettem még ezt-azt, de nem sok mindent, aztán mégis sikerült fél 12-re haza érnem. :P

Katus, nem hangzik jól ez az antibiotikumos kúra, de túl lesztek rajta! Fel a fejjel! Legalább most már nem a bizonytalanság megy, meg az orvostól-orvosig járkálás.
Ancsi édes a képeken!!!

Adri, egyben vagy még? Dóra baba nagyon kivárja a sorát :D
Ezek az uh mérések nem mindig jönnek be...

Anett, ezt a töltő dolgot nekem már többször is sikerült megcsinálnom :D Az én telefontöltőm már egész jól ismeri a Hajdúszoboszló-Vecsés távolságot postai úton! :D:D
És a lányaid olyan szépségesek!!!

Anita, Botond elalvása :D :D :D Nálunk Lőrinc ugyanezt kérdezi, csak az ovis gyerekekre. :)
Köszi, jól van a lábam, majd kedden szedik ki a varratokat, és utána remélem, végleg vége.

Ildi, Szandra, nálatok mikor van az oviban az évzáró, anyáknapja? Nálatok is egyben van? Nekünk majd jún. 2-án lesz. Én már alig várom! :)

Anikó, megint nagyon jók a képeid!!! És a fűnyírás utáni Maja csuda édi!!! :D

Üdv minden Újnak! :wink:

Csajok, nem tud valaki olyan órást itt Vecsésen, ahol nem csak elemet cserélnek, hanem javítanak is???

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Bár az ígéretemhez képest pár nap késéssel :oops: , de újra itt…!

Először is rólunk: tegnap voltunk az 1 hós kontrollon a gyerekdokinál. Úgy néz ki minden O.K. :lol: , legalább is ezt állapította meg a röpke 2 perces vizsgálat alatt. 3840 grammal mérlegelt a Zéti, tehát hozza a heti 20 dekás gyarapodást…ami a doki szerint nagyon jó…mert ugye paraanyu lévén mondtam, hogy úgy érzem nem hízik eléggé…KINEVETTEK :P Hú, nagyon sokan voltak a kismamik és babák, s bár időpontra mentünk kb. 15 percet várnunk kellett…de Zétivel ez is könnyen ment, az ölemből nézelődött szerte-szét… :D Ő volt ott a legfiatalabb babó!

Kata!

Én is láttam a Magellánt…jól meg is könnyeztem amint mutatták azokat a pici testeket csövekkel :cry: …engem az ilyen mindig megráz…sőt az is, ha egy tűt szúrnak egy kisbabába.
DE szerencsére ez már nektek is csak a múlt, most már jön a gondtalan babázás! Remélem nemsokára össze is tudjuk hozni a fiúkat „haverkodni” :wink: .

Hírös Gyöngyi!


Lécci ne légy önző és mesélj nekünk a tegnapi „Marcizásról” ! Lécci, lécci….

Ti aztán kihasználtátok a hosszú hétvégét! Én meg irigy, irigy… :oops: Na, de pár hónap múlva már mi is mehetünk ide-oda. Ugye??????????

Ildikó!

Úgy látszik a Zéti mindent pótol :lol: …még a laptopot is… :wink:

Uram nem lopta ám a zárat, hanem az építésvezetővel konzultálva tulajdonítottuk el…tudod, új lakás…garanciális az ajtó (is) :wink: A horgásztó nem lett nagyobb, de sztem nem is ez vele a gond, hanem hogy nem telepítenek elég halat…No comment…arra jó, hogy körbesétáljuk.

Igen, a nyakam kezd már picit begörcsölni az állandó leskelődéstől… :shock: Tegnap mágikus hangon rá is olvastam Dóri babára, hogy bújjon már ki, ne cipeltesse tovább magát az anyujával.

Amúgy per-pillanat még tuti nem szül az Adri, mert hallom, hogy a férjemmel beszélgetnek a kertben…résen vagyok ám :wink: !

Olyan aranyosak a gyerkők, ahogy együtt hemperegnek a függő ágyban!

Én benne vagyok, hogy majd csináljunk topiktalit a Tisza tónál!

Anita!

Igen, a Zéti még mindig nagyon jó baba. Bár tegnap és ma már picit többet volt fent 2 kajcsi között, mint eddig…de nem sírt szerencsére, csak nézelődött az ölemben…aztán letettem a mózesébe és szó nélkül elaludt…azt hiszem egy rossz szavam sem lehet rá :) !

Tényleg 5 kilóval született a Boti :shock: :shock: :shock: ? Atya Isten! És simán megszülted??????

Katus!

Tudom, hogy nem nyugtat meg, csak gondoltam leírom neked: egyszer régebben volt egy teljes körű belgyógyászati vizsgálatom (vérvételek tömkelege, gyomortükrözés, meg valami zacskót is fel kellet fújnom 2x stb.) Az eredményeket látva kérdezte a doki: mikor volt helikobakterem? Hát, csak néztem bambán, hogy az meg mi :roll: ? Kiderült, hogy volt ilyen fertőzésem, csak /úgy látszik/ nem tudtam hogy az…és a szervezetem legyőzte. (a doki mondta így) Gondolom az Ancsinak is hamar rendbe jön az antibio-tól, ne aggódj. (mondjuk azt még nem hallottam, hogy ettől nem hízik az ember…tuti, hogy nálam nem az volt a „tünet”, hogy nem tudok hízni :evil: ! Azt észre vettem volna!)

Jó ízlése van ennek a kiscsajnak :wink: : Kawasaki!

Hú, az az árvalányhaj mező valami csudiszép! Hol van ez a Gant?

Mostanában döbbentem rá, hogy az Ancsi és Zéti közt csak 1 nap van…leszámítva azt a röpke egy évet…tudunk majd együtt szülinapozni!

Anikó!


A Ti utcátokon át jöttünk haza…tudod, megszokásból…ott lakott a cicabarátnőnk…s tudom, hogy már nincs meg, azért még lestem…hátha… :( Amúgy mondtam is a férjemnek, hogy itt lakik az Anikó és a Maja (képben van, mert szoktam neki mutatni a képeket) Legközelebb előre szólok, ha arra sétálunk…hogy időben el tudjatok rejtőzni előlünk :wink:

Judit!


Bár nálunk még nem pakolgat a Zéti, ha meg akarsz nyugodni, hogy nem a Ti lakásotok a legrendetlenebb gyere és nézd meg a miénket :oops: ! Ezek a nyamvadt porcicák –komolyan mondom- osztódással szaporodnak…másodpercenként duplázzák meg magukat :evil: .
Amúgy néztem azt is melyik házban lakhattok az Anikóék közelében…arra jutottam, hogy csak az az oszlopos-medencés lehet :wink: …de szólnék, hogy van egy kinti cserepes növényetek, ami vízszintesen hempereg a járdán :wink: .

Szandra!

Nagyon ötletes és szép ajit találtál ki anyák napjára a nagyinak! Gyönyörűek a csajok! Ha majd nincs ötletem ilyen ügyben hozzád fordulok a jövőben:!:

Ibolya!

Most már én is tudom milyen az, amikor „büdös vagyok” a babanetnek… :evil: Eddig csodálkoztam, hogy nektek van ilyen! Mostanában nekem is volt…többször is…és persze, hogy akkor, amikor Zéti épp aludt.
Amúgy én is tervezem, hogy nemsokára bekapcsolódok (újra) a közösségi életbe…csak kicsit még tanulom a Zétit! Tudod, paraanyut nem könnyű száműzni az életünkből :? !
De jó nektek, hogy a Mátrában voltatok! Már én is alig várom, hogy majd mehessünk a babóval ilyen helyekre!

Kriszta!

Jó, hogy visszatértél! Valami csoda az a torta, amit kreáltál :shock: ! Ha meggebednék se tudnék ilyet! Még hogy folpack, meg porcukor :arrow: rajtam ezek a trükkök sem segítenének...béna vagyok az ilyenhez...ez van :(

Anett!


Nagyon jók ezek a szemcsik és kalapok! Ilyenkor sajnálom csak, hogy nem lányunk lett..na, de majd a követkő :wink: !

Andi!

Órás ügyben sajna nem tudok segíteni… :?
Bocsi, de kicsit lemaradtam: megvolt már a varratszedés? Ugye jól sikerült a műtét és már minden O.K. a lábaddal?

Dénesandi!

Üdv. Köztünk! Remélem nemsokára személyesen is talizunk!

Ági!

Üdvözöllek téged is!
S bár csak annyit tudok amennyit írtál az előző hsz-edben, nagyon sajnálom és sok erőt nektek az „újrakezdéshez”!

Almi!

Üdv. Neked is! Tényleg nem lakunk messze egymástól…talán még a házsorunk is egymás mellett van? Talizhatunk majd, ha akarod!

Jajj Csajok!

Olyan irigy vagyok az Adriennre, hogy nemsokára szülhet :oops: ! Komolyan mondom, ha 1x valaki nekem azt mondja, hogy szülés után 4 héttel (mit 4 héttel? pár órával!) úgy gondolom majd, hogy ismét szülni akarok…körberöhögömtem volna…sőt, ha olyanom van még fel is rúgom… Hogy lehet így megváltozni? A végén még arra ébredek, hogy szőke vagyok és svéd… :wink:

Na, most hogy betöltöttem egy oldalt a litániámmal lassan eldugulok…terveim szerint csak mára…de semmit nem ígérek már…mert ugye ez inkább a „főnöktől” függ :lol:

Puszi mindenkinek!

Ugye ma nem hagytam ki senkit???

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Andi,
Eötvös utcában volt egy órás és lehet, hogy még van.

Igértem, hogy írok, de már csak holnap teszem meg:oops: :oops:

Milyen volt a mai piac és Prakiti :?: :?:

Anita
putyu
 
 


Évi ez szép volt Kép

Én délután írtam egyet,de kib....tt velem ez a dög és eltűntette az egészet,most persze nem mentettem el,olyan mérges voltam főként magamra,hogy lementem a gyerekekkel az udvarra :x :x :x hát ha ez nem felesleges időpocsékolás volt,akkor semmi :? :? :?

NA szóval....hátulról kezdem,mert délután így volt Kép

Jé most az Évivel kell kezdenem :lol: :lol: :lol:
olyan jó volt olvasni az írásod :lol: ,és örültem neki,hogy végre nem csak én írok litániákat. Igaz sokan vagyunk már, ez tény,szóval ez már teljesítmény. Mondjuk most már elhisszük,hogy Zéti baba micsoda jó fiú. :lol:
És Zétinek meg boldog hófordulót kívánunk tegnapra,el se hiszem,hogy már ekkora.
Kép

Andi!
Én se tudok nagyon órást,de hallod azon kikadtam,hogy az elemet cserélték ki benne,és azt hiszik megjavul? :x

Nálunk is egyben van az anyáknapja az évzáróval,csak még nem tudom mikor pontosan. Rákérdeztem,hogy lesz-e anyáknapi ünnepség,mert nem volt semmi kiírva,és akkor mondta az óvónő,hogy majd az évzárón,és hogy ők még kicsik a műsorhoz :?


Hova lett a képed és az avatarod? :oops:

Anita!
Úgy örülök,hogy végre jelentkeztél,már nagyon hinyoztál,nem tudtuk elképzelni,mi van veled.
Babázgatunk,babázgatunk??
Nagyon jól áll a kezedben a kisbaba :wink:
Jó bulizást,gondolom neked mekkora buli ez
:lol: azért a képeket madj szívesen elnézegetjük a vidám társaságról.

Ági!
Neked is nagyon örülök,hogy jelentkeztél.
Tényleg jó terápia a kiírommagamból,én már csak tudom, Nagyon erős vagy!!!drukkolok,hogy mielőbb újra beköltözzön a pociba egy tesóka Berninek.++++


Ibolya!

Jól van na,nem hiányollak többet :lol: :lol: :lol: ha már ez is baj :wink: :lol:

Rena!
Ne aggódj,hamar megfogsz ismerni minket,mi is így kezdtük. :wink:igaz csajok?
Jó kis szakjaid vannak :lol: földrajz nagy kedvencem volt.
Szerintem is fölösleges visszamenni dolgozni már szeptemberben,(igaz Évi? :wink: )

Adri? Mostmár két oldalról figyeltetünk,nem tudsz megszökni :lol:
már tegnap reménykedtem,hogy új topikbabónk lesz,de ez a Dóribaba kész hölgy,már most megvárakoztatja a lelkes rajongótáborát.

Katus!
Írtam már,hogy milyen jó képeket hoztál megint?
Az elbújós hordozós a kedvencem,nem is ,hanem a lavoros,vagy a csuzdás???
A motort meg se merem mutatni a Zsoltinak :lol:

Jó volt a Praktikerbe,kár,hogy a Réka szokás szerint végigaludta az egész bulit,na de ettől én még jót szórakoztam :lol: :lol: :lol:

ha jól hallom esik az eső,nem lesz ebből holnap játszótéri buli :oops:

Szandra,Gyöngyi? Megvolt az átmosás? Hogy bírta Edó?

Anett? Skerült elintézned a dolgod?

Ildikó
ilgya1
 
 


Évi,

Á mi olyan putriba nem költöznénk a világért sem:)))
Ugyanolyan a ház színe is, meg a kerítés is, mint Anikóéké. Anikó a 37-ben lakik, mi meg a 27-ben. 5 házzal van arrébb.

Anita,

Ismerkedtünk ma a szomszédainkkal kerítésen keresztül:) Lilit és Zorkát próbáltuk együttes erővel összehozni, elég kevés sikerrel, mert Zorka csak azt hajtogatta, hogy vau-vau :) Bezzeg amikor odahozták a kutyát a kerítéshez, egyből nem volt olyan nagy szája :)

Zsanett,

A lányod nagyon tündéri!Biztos találkozunk még, ha máshogy nem, kerítésen keresztül:)))
Vendég
 


Sziasztok!

Hát a játszóból nekünk ma csak délután lesz valami mert apa munkamentes napot tervez és elvisszük a csajokat a reptérhez mert mind a kettő vérbeli Vecsési, imádja a repülőket. :wink: :lol:

Húúú!
Annyian vagyunk már és ez nekem mint sügérkének elég nehéz észben tartani de majd igyekszem.

Évi!
Litánia :shock: :lol: , nagyon rendes ez a Zéti fiú, ha így hagyja anyát írogatni. Én is így voltam, szülés után két órával már szomorú voltam, hogy nincs a pocimban holott annak is örültem, hogy kibújt :roll: .

Ha jól tudom akkor a Gyöngyi ma megy Katáékhoz, így Marciról ma várjátok az infókat.

Andi!
akkor már ezt is tudom, hogy mikor buliznak a gyerekek az oviban :) . Igaz nálunk biztos 2-3 nappal előbb lesz mert így szokott.

Most megyek mert apa haldoklik (fáj a torka), el kell mennem a patikába veszek valami rávalót.

Gyönyörű már most is az idő, irány a csavizás.
Edó már mondja, hogy csavizni :)

Ja a tegnapi átmosása sikeres volt mert nem gyűlt be azóta a nóziába.

Bocsi akinek nem írtam, pótolom.

Szandra

szandrakiss
 
 


Ibolya,
Hívtad a játszóházat? Én nem :oops: :?
Tudunk odamenni? Vagy menjünk máshova? Ki ér rá egyébként?
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Anikó!

Én fodrászhoz megyek... :oops: Ma lesz az anyák napja... a Tami kedvéért muszáj.. 8) :lol:

anett
kállai
 
 


Évi,
Nem semmi mennyit írtál :lol: Tényleg jó baba Zéti, ha ennyi időd van :lol:
Szóljál légyszi jó előre mikor jöttök - bezárkózunk! :D
A szomszédban cica helyett van 2 kutya. Ráadásul folyamatosan átszökik mostanában hozzánk az egyik. Ezzel csak annyi a gond, hogy én rettegek a kutyáktól, ráadásul a kerítést is tönkreteszi :shock: :evil:

Adri,
Egyben vagytok még?

Kriszta,
Köszi a segítséget tortaügyben. Így sem hangzik túl egyszerűnek, de azért most már belefogok. Aug-ban lesz a párom szülinapja, valamit kreálok Neki :)

Denesandi,
Jó dolog ez a kézzel maszatolás :lol: Én is szerettem kisgyerekkoromban :D Majának van új festéke, azzal rendszeresen alkot. Pl. húsvétkor tojást festettünk vele :lol: Jó móka!

Katus,
Annyira jó helyeken jártok mindig :D Az az árvalányhaj mező.... Zsámbékon volt telkünk, és ott a hegytetőn volt ilyen gyönyörűség, de aztán kipusztult :cry: Nem hiába védett4 Jó látni, hogy azért vannak még érintetlen területek :D
Ancsiról szuperek a képek! Nekem a lavóros a kedvencem :lol:
Jó volt tegnap , ha csak 1 pillanatra is összefutni Veletek a piacon.

Ildi,
Benne vagyok egy sátras-topitalálkozóban :lol:
Igen, Maja is nagyon szereti a méhecske hátizsákját. Judit jól kitalálta :lol:
3 személyes a libikóka. Szandrával vettük a Régióban. Maja imádja.
Hát igen, jöhetne már a kistesó :roll:

Ági,
Sajnálom ami Veletek történt. Ha Neked segít, gyere és írd ki magadból. Figyelmes közönség leszünk.

Anita,
Boti nagyon helyes, hogy így alszik el :lol: Már jó lenne újra összeereszteni a gyerkőket!
Tegnap du. átugrottam Judithoz a szegélynyírónkért és láttam, hogy ott a kocsid. Megnéztétek öcsédék új kéglijét? Máskor tessék utána hozzánk is átjönni! Főleg, hogy a Zsani is itt volt! Szívesen megismerném személyesen is :D Hallod Zsani?!

Andi,
Sajnos óra ügyben én sem tudok segíteni :?
Látom vettél Rebekának fejfedőket. Én Majának végül csak 2 pár zoknit vettem. Sapikat én is néztem, de rózsaszínünk van, más színben meg nem találtam semmi jót.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anett,
Ez teljesen érthető. A gyerekért mindent :lol:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Most hívott a Katus: Neki gépe nincs, Ibolyával is gonoszkodik megint a gép :evil:
Abba maradtunk, hogy ebben a szuper időben a Halmy játszóra megyünk. 10 körül.
Aki tud jöjjön!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


A változatosság kedvéért van pár képem :oops: :roll: :lol:

A múlt heti és a mostani Bukfencen fotóztam:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!
Továbbra is egyben. Most indulunk CTG-re a klinikára. Remélem most nem ijeszteget minket Dóra baba, és rendes CTG-t produkál.
Én meg az Évivel cserelnék, már nagyon várm, hogy kibújjon.
Ha tudok még majd jelentkezem!!!
Puszi mindenkinek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.17 21:11-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Judit!
Tok sz@r volt nekunk tegnap, m nem tudtam, h Te tudod-e h mi mi vagyunk, igy kicsit zavarban vtam am :oops: Meg ugye mi is csak "vendegeskedtunk", s ha jol tudom a "hazigazdainkkal" meg ezelott nem is nagyon ismerkedtetek :)
De tok hulyeseg, h nem mosolygos a kislanyod. Nekunk vegig mosolygott. Bizti nem jo emberekkel hoztad ossze :P

Anita!
Kepek meg nincsenek :( Este kitalaltuk ezt a hussutogetest es ugy elhuzodott, h 8:10-kor indultunk a 8:25-kor kezdodo meccsre, igy meg a hazat sem tudtuk megnezni, amit mondtal. Reggel meg 7:30-kor keles volt, 11-re hoztuk a kocsit Veszprembe kotelezo szervizre. Szoval nem volt meg idom, de kb kedd kornyeken igyekszem. Van egy tok szupi kozottuk, amin nagyon aranyosak vagytok, azt mindenkepp felteszem ide is :D

Aniko!
En nem is lattalak :( Pedig ott a lakoparkban ugy ereztem nem sok minden maradhat titokban egymas elott (a szomszedok kozott) :lol: Meg azt is meg tudom mondani, h Judit tegnap mikor porszivozott :D

Megyek sutok. Nem leszolni Anita :D
Majd teszek fel kepeket errol a Pannonia fesztivalrol, holnap megnezzuk milyen is.

zsanett
 
 


Sziasztok!

Adri,
Mi volt a ctg-n? Csak nem tartottak bent?

Ibolya,
Nem semmi kép :lol:
Jó volt Nálatok. Köszi még egyszer a meghívást!

Zsanett,
Legközelebb, ha jöttök gyertek át hozzánk is. Csak 5 házzal lakunk arrébb :)

Jó éjszakát Mindenkinek!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Zsanett,

Igen, tudtam kik vagytok:) Még amikor Anita érkezett, akkor láttam Reni kezében a kislányodat, akit felismertem a képek alapján:) Aztán éles eszemmel kikövetkeztettem, hogy akkor Te lehetsz az anyukája, az "ismeretlen pasi" meg az apukája:))
Hát nem túl régóta vagyunk szomszédok a sógornődékkel ugyebár...de Renivel váltottam már úgy 3 mondatot ezelőtt kb:)))Látásból meg ismerem őket már a konditeremből:)
Én nem emlékszem rá, hogy panaszkodtam volna, hogy Zorka nem mosolygós...úgy rémlik, hogy valaki a topikból említette ezt, de inkább csak a fotókkal kapcsolatban. Ha fényképezik, akkor sosem mosolyog ugyanis:)
Szerintem elég mosolygós,és kifejezetten barátságos az idegenekkel is. Tegnap hülye napunk volt, fáradt volt és hát a kutya jobban izgatta bárki másnál:)A délutáni alvással 4 órát csúsztunk a vendégsereg miatt, szóval érdekes nap volt...
Porszívózás... :oops: És még mit hallottál?:))Remélem nem üvöltöttem Zorkával, vagy ilyesmi:)))(mert az is megesik ám időnként:) )
Vendég
 


Sziasztok!

Csak jöttem elköszönni,nem leszek a hétvégén.

Puszi Mindenkinek!Hajrá Adri!

Ildikó
ilgya1
 
 


Ibolyától tudom, gondoltam szólok, hátha mást is érdekel:
Az Auchanban van ilyen piknikasztal 7ezer forintért. Apa gyorsan elrohant délelőtt és megvette:)

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Továbbra is egyben, köszönjük jól érezzük magunkat, én is egész fitt vagyok mióta nem fáj a csípőm. :P :P :P
Minden nap takarítok, vagy teszek-veszek valamit, hátha ezzel ösztönzöm Dórit egy kicsit! :oops:
Tegnap a CTG jól sikerült, találkoztunk a szülésznőnkkel is, aki mondta, hogy szerinte kedd éjjel szüljünk, mert az egy jó időszak, és a dokim is elérhető lesz már, mert most éppen Erdélyben van pünkösdölni. :? :? :?
Addig is azt tanácsolta, hogy igyam a málnalevélteát szorgalmasan, sétáljunk sokat, és időnként guggolgassak, mert így talán könnyebb lesz. :lol: :lol: :lol:
Meg is fogadtuk a tanácsát, tegnap este sétáltunk egy nagyot, a végén már nagyon jól esett hazaérni. :oops: Ma pedig gondoltam a megfelelő guggolás mennyiséget a kertben egy kis gyomlálással teljesítem. Sajna kicsit hamarabb be kellett fejeznem, mert a párom és a családom kissé aggódott, főleg miután guggolásból, térdre huppantam, és egy kicsit lehorzsoltam és beütöttem a térdem. :cry: :cry: :cry:
Így bezavartak pihenni a lakásba. Most a férjem úgyis füvet nyír és nekem ilyenkor hermetikusan be kell zárkoznom az allegiám miatt, kihasználom az időt, és írok nektek.

Reni!
Igen, én vagyok az akinek a nagy hasától már akkor elakadt a szavad. És képzeld, már azóta is sokat nőtt, mióta útoljára találkoztunk a védőnőnél. :lol: :lol: :lol:
Ti a CBA felőli első sorban laktok?
Majd nyáron jó lenne veled is személyesen újra találkozni!

Katus!
Remélem Ancsival most már minden rendben lesz, hisz olyan kis stam lány!!!!!
Gyönyörű helyeken jártatok megint, nagyon irigyellek!!! :oops: :oops: :oops:

Ildikó!
Köszönöm a szép idézetet, nagyon tetszett. Dóra valóban kész hölgyemény, és mindenki már alig várja, hogy nagy kegyesen kibújjon. Bár szigorúan nézve, még van 3 napja, addig nem szólhatunk egy szót se! Ráadásul az előző dokink szerint csak 20.-ára várható! De már nem sokára kiderül, csak ne hozza ránk állandóan a szívbajt a rossz CTG-ékkel. Pénteken nagyon ügyi volt, megis dícsértem. :P :P :P

Anita!
Nem semmi, hogy Boti ekkora volt. :shock: :shock: :shock: Remélem azért Dóra inkább 4kg alatt marad!!!! Bár amekkora hasam, és állítólag teljesen kitölti, még bármi lehet! :oops: :?

Andi!
Órást sajna én se tudok. Hogy van a lábad?

Szandra!
Jól elkapott benneteket ez a nyavaja! :twisted: :twisted: Remélem lassan azért mindenki meggyógyul nálatok!!!

Ibolya!
Sajnálom, hogy ilyen gonosz géped van :twisted: :twisted: , nagyon dühítő tud ez lenni. A plüssállatos kép nagyon szuper. Ti egyébként hogy fértek el ennyi lakótárssal??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó!
Nagyon jók lettek a Bukfences képek. Milyen ügyes már a Maja is! :P :P :P

Judit!
Mi is láttuk az Auchanban a múltkor ezt piknik asztalt, nagyon jól néz ki! De mi még várunk vele egy kicsit!! :lol:

Ági!
Sajnálom ami veletek történt, és nagyon át tudom érezni a helyzeted. Nekünk 2006. december 17-én halt meg 31 hetesen a pocaklakó kis fiúnk. Ő is valószínüleg megfulladt, de a boncoláson sem derült ki semmi. Aztán a nyár elején elkezdtünk mi is egy kivizsgálási sorozatot egy új dokival a Bajcsyból. (előtte az Istvánban voltam, de oda nem akarok többet visszamenni!!!) Kiderült néhány gubanc (a korábbi betegségeim, mint asztma és allergia, valamint tachicardia mellett találtak még enyhébb autóimmun betegséget, trombozisra való hajlamot), de elvileg ezek miatt nem kellett volna meghalnia, főleg hogy addig a napig egy teljesen panaszmentes terhességem volt, minden lelet tökéletes volt. Mindezek után szerencsére amikor már lehetett, augusztusban, rögtön megfogant Dóra baba. Közben a kiderült dolgok miatt átkerültem a II. Klinikára, aminek így útólag nagyon örülök. Nagyon a jó a dokim, mindenre odafigyel, inkább mindig minden plussz vizsgálatot megcsinál csak meg ne ismétlődjön a múltkori eset. Persze erre Dóra baba is ad rendszeren okot, mert a szívhangja sokszor kritikán aluli volt, alig mozgott, engem pedig a szívinfarktus kerülgetett. Így a 34. héttől egy hétre be is fektetett megfigyelésre. De szerencsére kiderült, hogy valószínüleg Dóra csak ilyen nyugis típus, de azért biztos ami biztos naponta megyünk már hónapok óta, vagy a védőnőhöz, vagy a klinikára CTG-re. És most már csak pár nap választ el minket attól, hogy végre a sok izgalom után megláthassuk őt.
Szóval fel a fejjel, bár igazából én se tudom majd soha kitörölni a fejemből a történteket, bár eleinte nagyon szerettem volna, de ma már tudok ezzel együtt élni, és lehetőleg csak nagyon ritkán kiborulni!
Drukkolok, hogy mihamarabb jöjjön a kistesó!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Hú felülre kerültem, ilyen még sosem volt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.18 08:38-kor.
almi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?