Beszámolnék egy hét nagykanizsai tapasztalatról.
A mamáék laknak itt, ők még nem láttak senkit kendővel az utcán, persze, ez nem jelenti azt, hogy nem hordoz senki így.
Mindenesetre az biztos, hogy mindenki jól megbámul minket, anyukámat eleinte annyira zavarta, hogy megkérdezte, nem mehetnénk -e inkább babakocsival.... Aztán megszokta. Beszólni csak ismerős mert, illetve ma megkérdezte egy babakocsis anyuka, hogy hol lehet ilyent venni
Kicsit tartok tőle, hogy az én lányom is elkapta a kendőbetegséget:)
Ugyanis Pesten majdnem minden nap babakocsizunk is a bevásárlások miatt, és eddig a babakocsiban sosem panaszkodott. Ma egy építkezés állványain, létráin kellett manővereznem, ide nem vittem magammal, előkerült a babakocsi, amiben ugye már pont egy hete nem volt. Szegény papa nem tudta benne megnyugtatni, és még hazafelé is kézben vittem. Ajaj, mi lesz a bevásárlásokkal, ha már nem lesz ilyen jó dolgom, hogy megoldják helyettem ?!
Még a ballagási ebéd lesz érdekes, amin, ha nem akarok közbotrányt okozni, nem ehetek kendőben. (persze pl. levest nem is szoktam így) Ugyanis a "kendőbetegség" másik tünete is kezd jelentkezni nálunk, hogy csak úgy szimplán, kézben sincs el sokáig Jázmin
Móni