Új privát üzeneted érkezett!

szép jo reggelt kivánok mindenkinek.
Remélem mindenki jol van mi most kényszer pihin vagyunk és nem kell oviba mennünk :evil:

Encike:net gyerköc télen született. Lehet hogy ha nyáriak lennének énis másként gondolnám ezért nem itélel senki szerintem és tényleg a legszebb évszak a tavasz minden akkor ébred a természet énis nagyon szeretem. :P

Kép
v.e.judit

Örülök, hogy ez a véleményed Judit!

Voltam dokinál, azt mondta, hogy ne igyam a palástfüteát, mert e miatt nem jött meg. Minden rendben, nem kell gyogyo, hormonvizsla sem. Türelemmel várjam a menszit. Egyszer ugy is terhes leszek szerinte.
encike 2

Ja és kinyomtattam a fertis görbém, nagyon tetszett neki, hogy ilyen praktikius. Ez a ho anovus volt.
encike 2

sziasztok!encike örülök,hogy kiderűlt mi is volt a problémád! :lol:

ppetike minek is örülsz?bocs de szenilis kezdek lenni!

valakinek van ötlete,hogy oldjam meg a hasonalvást?mert a melleim akkor nagyon fájnak ha rájukfekszem! :oops: imádok hason aludni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A környékünkön egy kismami, aki 2 nappal későbbre volt kiírva, mint én, megszült május 1-én! :shock:

1800g-os baba, koraszülött oszt., János kh, inkubátor...
de ahoz képest jól van, állítólag egy hét múlva osztályra kerül, és akkor a mamája is vele lehet

Kép
zmimi

az nem olyan jó,hogy ilyen korán kibujt a baba,bizti szűkösnek találta már a helyet odabe!
azért az jó,hogy jól van a baba meg az anyuja is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma vagyok a 10. napon, voltam tüszőlesőben...
6!!! db teljesen egyformát növesztettem. Még csak 15 mm környékiek, de mire kell, jók lesznek. A méhnyálkahártya sajnos vékony még, csak 5 mm, remélem lesz 6, ha jól tudom, annyi kell minimum, hogy be tudjon ágyazódni a babó. 6-ból egy remélem összejön :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska ez tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6 szép tüszőcske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tuti sikerűlni fog a babó!!!!!!!!!!!hajrá!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: gratula a tüszöidhez biztos les belölük egy baboca :P

Kép
v.e.judit

Nitácska: énis nehezen szoktam le a hason alvásrol félig a hasamon aludtam egész végig :)

Kép
v.e.judit

linácska mindent bele!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok megyek legyetek jok jóéjszakát

Kép
v.e.judit

én is megyek.jóklegyetek!pusza!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!!!!!
Ez szuper!
Hány kiságy fér el a gyerekszobában? :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Dreika,
amennyi kell, annyit paszírozunk be, max. beépítjük a tetőteret, de bárcsak már itt tartanánk... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, hajrá tüszők!
:lol:

Kisbuszt vesztek? :twisted:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Íme, Petrácska:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Később rakok fel közös képeket is!
Vendég

Dreika, Mimi,
de kedvesek vagytok!!! :lol: :P
Hát ki akartok velem szúrni egy kisbusznyi gyerekkel????????? Na jó, max. az ikrekben símán benne lennék, de több azért ne legyen, az kockázatos.
Ja, és iszonyatosan nagyon boldog lennék már 1 babócskától is.

Mimi,
anno, mikor Lilit vártam a kolleganőm négy nappal volt előttem kiírva. Ő dec. 14-re, én 18-ra. Aztán november 22-én reggel jött egy sms, hogy megszületett Anna baba. Na én akkor tojtam be igazán, hogy innentől már bármi lehet.

Encike,
Lili téli baba, nem volt vele semmi gondom. Azért volt jó, mert mire kitavaszodott, már 3-4 hónapos volt, és jobban lehetett vele mászkálni. Télen amúgy sem kívánkozik annyira ki az ember. Ok, öltöztetni macerás volt. Remélem most is téli babánk lesz, egy 2009. februári :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Vendég

sziasztok!
ppetike gyönyörű baba a kis Petra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!olyan jó nézni őt!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hova tűntetek???????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én vagyok, de még a 6 tüsződ hatása alatt. :wink:

Ppetike,
nagyon szép kislányod van!

KépKép
dreika

Sziasztok!

Lina, persze csak vicc volt a kisbusz, tudom én h kockázatos a többes terhesség...
De az ikrek még belefér, de 1db édi-baba mindenképp meglesz, érzem én! :wink:

Petra, nagyon szép a kislányod! Olyan jó már nektek! :D

Ma vettem a H&M-ben egy tündéri natúr színű kisfiús-kalapkát, újszülött méretűt.

Itthon mutatom a férjemnek,
erre Ő: de hát ez kicsi, ennél sokkal nagyobb feje lesz, nem tudjuk majd ráhúzni, olyan lesz mint egy kupak... :shock:

Azt hittem bokán rúgom! :x Még csak az kéne, h ne menjen a fejére, akkor h jön ki belőlem??? :evil: (az uram 4,5kg -val született és jó nagy feje volt, császárral) :roll:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Lina, persze csak vicc volt a kisbusz, tudom én h kockázatos a többes terhesség...
De az ikrek még belefér, de 1db édi-baba mindenképp meglesz, érzem én! :wink:

Petra, nagyon szép a kislányod! Olyan jó már nektek! :D

Ma vettem a H&M-ben egy tündéri natúr színű kisfiús-kalapkát, újszülött méretűt.

Itthon mutatom a férjemnek,
erre Ő: de hát ez kicsi, ennél sokkal nagyobb feje lesz, nem tudjuk majd ráhúzni, olyan lesz mint egy kupak... :shock:

Azt hittem bokán rúgom! :x Még csak az kéne, h ne menjen a fejére, akkor h jön ki belőlem??? :evil: (az uram 4,5kg -val született és jó nagy feje volt, császárral) :roll:

Kép
zmimi

Mimi,
az ikrek ellen még nekem sem lenne kifogásom. De az egynek is nagyon fogok örülni, csak legyen. Képzeld, holnap mennék akkor utoljára dolgozni az elkövetkezendő 2.5-3 évben :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok hazajöttünk mi is!el is fáradtunk! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aliz, nagyon aranyos Petra baba!

Lina, nagyon szorítok Neked!Meg Mindenkinek!
Vendég

Luca,
de jó, hogy benéztél!!!!
Puszi! :)

KépKép
dreika

szia luca örülök,hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!

Nagyon örülök, hogy benéztél! :lol:
Vendég

Csajok, én minden nap benéztem...
Valahogy már hozzátartoztok az életemhez, és nem bírtam ki, hogy ne tudjam, mi van Mindenkivel...
És a férjem is, meg Alíz is biztatott, hogy írjak továbbra is...hogy úgy nekem is könnyebb.
Vendég

ppetike hogy vagytok?petra baba növöget szépen? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára pihenő üzemmódba kapcsolok jóklegyetek.pusza,jóéjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Remélem mindenkinek ilyen szép napja volt, mint nekem. De elmentünk Debrecenbe, d-u. föztem és kifeküdtem napozni.
Jaj a lényeg, aminek nagyon örülök: ma megjött. És jan.-ban is azaz az eredeti üzemmodba áll vissza a menszi. Tehát jan. ban 8.-án jött meg. Ennek örülök, mivel indul a project!!!

Nita!
Jol vagytok?

Luca!
De jo, hogy benéztél!

Üdv, a többieknek is!
encike 2

Sziasztok!!
Bocsi, csak olvasó üzemódban leledzem.....
Elkezdtem rondán köhögni, féltünk, h tüdőgyuszi lesz belőle, mint decemberben. Tegnap ezért elmentem a háziorvosomhoz. Kemény 2 órát vártam, mire bejutottam.. (ilyenkor sajnálom, h nincs vizitdíj, akkor alig voltak...) Szerencsére "csak" gennyes mandulagyulladás.... éljen......antibogyó a vége....
Ábel jól van, igazi csibész. Beszélni nem akar, de pld. lazán kiveszi a zsebemből a kulcsot és kinyitja az ajtót vele..... :lol: :lol: :lol:

Alíz!
Petrácska nagyon szééééép! Szopi?? Rosszalkodás?

Luca!
Szerintem jól döntöttél..örülök Neked!

Nita!
Drukkhegyek!!

Monti!
Lécci naponta jelentkezz be, h tudjuk mi van! KÖSZI!!!!!

Encike!
Hajrá kisbaba!!!!!!

Lyndee!
Szeretünk!!!!

Linácska!
Legyen meg a szíved vágya, én ikreket kívánok!!

Juca!
Hogy vagy??????? Vizesedés?? Vérnyomid????????

Mindenkinek puszik!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Ja, elfelejtettem írni: jó lett az AFP-m, közel annyi mint Ábival volt.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó reggelt!

Zsuzsu! Van még időm!!! :lol: De úgyis értesítelek titeket, ha elindultam szülni. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Luca, én is örülök hogy benéztél!

Nita, te mikor mégy vissza a dokihoz?

Monti, már tényleg mindenórás vagy :lol:

Zsuzsi, örülök hogy jó lett az afp, gyógyulj meg hamar!

Nálunk Petra jó baba, de a legjobb persze ha a karomban van. Amint leteszem már méltatlankodik, de még ki is megyek a szobából, na akkor már sír is...
Viszont mosolyog :lol:
Vendég

Luca: :) De jó, hogy jöttél. Szerintem jót tesz ha kíírod magadból amit gondolsz vagy érzel. nagyon meghatott a kis versike . Nem lesz rövid az út az biztos míg feldolgozod de hidd el a rossz után a jó jön. Én is ebebn bízok hisz valamiben bizni és hinni kell.

Kép
csucsu05

Luca,
de jó, hogy jelentkeztél!!! Nagyon örülök neked :lol:

Csajok, én úgy félek, hogy késői lesz a holnapi tüszőlesés. Elvileg kedden még csak 15 mm-esek voltak, szóval elvileg max. 20 körül lehetnek holnap, az eszemmel tudom, hogy még nem repedhetnek, de akkor is. Tegnap nagyon szúrkáltam, mára semmi, bár a hőm ma eddig a legalacsonyabb. Lehet, hogy este, ha sikerül úgy hazaérni, még bemegyek magánban a dokihoz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca!

Örülök, h itt jártál! Gyere máskor is!!! :D

Lina, inkább nézz be ma is a dokihoz... sohase lehessen tudni ezeknél a tüszőknél... :wink:

Én most 2 napja kímélőbb életmódot folytatok, mert olyan durva keményedés/feszüléseim voltak esténként. Azóta kicsit jobb.

Kép
zmimi

sziasztok!
encike köszi jól vagyok,hálaégnek!

kacika holnap megyek vissza a dokihoz!

luca örülök,hogy ismét itt vagy velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hali!

Nagyon csendes a mai nap!
encike 2

Sziasztok!

Luca!

Nagyon örülök, hogy benézel, remélem segít a megszokott társaság.
Tényleg jól emlékszem, hogy érettségizik az egyik lányod?

Nita!

Mikor mégy dokihoz???

Csajszik:
most vettünk Kingának ágyat. Kicsit félek, hogy le fog zúgni. Én úgy lennék gyerek, mindig valami ilyen kuckóra vágytam. :wink: Ez lesz a szülinapi ajándéka, bár már szombaton összerakjuk.
http://gfx.babaszoba.hu/forums-upload/6/6/6489366.jpg

Tényleg neketek van "ágyváltással" tapasztalatotok?

Lina!

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány tüsződ lesz! És hány érik be. Bízom benne, hogy sikerül, abban meg pláne, hogy minden rendben lesz.

Encike!

Örülök, hogy megjött.
Viszont csak nagyon csendben jegyzem meg, hogy jó lenne, ha továbbra is figyelnéd magad, ha ne adja Isten most is ilyen "fura" hónapod lenne. Azért annyit vártam volna a dokitól, hogy még két ilyen rendetlen ciklus, és újra látjuk egymást... na mindegy. Bízom benne, hogy most már megregulázódik, és minden rendbejön, és mihamarabb babás leszel.

Érdekes ez, hogy mikor jöjjön a baba. Nála ez sem volt sosem tényező, mint ahogyan a nemi preferencia sem. Viszont nagyon örültem, mikor Kinga május végi lett, nagyszerű időben jött. Remélem Pacával is ugyanolyan jó lesz, hogy ő meg nyári baba lesz. Egyébként nyilván az a jó, amikor jön, de megértem az érveidet is.

Mimikém!

Miért vártad meg már megint, hogy beriasszon a tested???
Akkor most azért szorítsunk, hogy előbb jöjjön a fiad? 8)

Alíz!

Petra nagyon aranyos kislány, kis mosolygós. Ugye inkább az apjára hasolít? :lol: A fiad meg inkább Rád nem?

Megyek, most mennem kell.

tjuca

Szia Tjuca!
Köszönöm, hogy megértesz. Persze mérem továbbra is a hőm, Lh-zok, nomeg teázom. A málna érthatő is, de majd megint a palást??? Mikor lehet pé???
encike 2

Juca,

igen, jöhet előbb, de minimum 2 hetet, inkább 3-at maradjon, utána bármikor! :lol: :wink:

Ágyválasztás: Azt a kis-sátrat leszámítva, ugyanilyen csúszdás ágyat vettünk anno a nagyfiamnak, 3 éves volt.

Nagyon tetszett neki, előtte együtt elmentünk megnézni, odavolt érte.

Aztán megvettük, összeraktuk... 8)

imádott csúszdázni, és játszani alatta, de minden este bömbölt, h nem akar fent aludni... :evil:

Mellébújni elég körülményes volt, mert ha elaludt az ember, akkor nagyon rossz onnan lemászni... :roll:

Remélem nálatok beválik, mert amúgy sztem is tök jó! :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Juca, igen, idén érettségizik a lányom.
Előrehozott érettségi lesz informatikából, ősszel németből, a többit majd jövőre.

Ma voltam házidokinál.Megkérdezte, hogy hogy vagyok, nagy nehen annyit tudtam kinyögni bőgés nélkül, hogy "szarul"...
AZt mondta, elhiszi, hogy szarul...De hogy mit gondol rólam...jól bemutatkoztam, az biztos.
És még kiírt 2 hétre, azt mondta, jobb, ha még otthon maradok egy kicsit.
Nagyon magam alatt vagyok, most egyszerre siratom az elvesztett 3 babánkat...

Lina, voltál az orvosnál?

Mimi, pihenj sokat!Vigyázz Magatokra...

Bocs, nincs erőm mindenkinek írni...talán majd holnap.
Vendég

Sziasztok!

Lina! Lili féle versmondást megköszönném :wink: Tavaj a kololeganőmmel mentem el a kislányát megnézni olyan édi volt.

Luca! Én is örülök, hogy itt vagy még velünk!

Monti nagyon szép lett a szoba!!!

A hétvége jól telt leszámítva azt a fél napnyi kellemetlenséget, hogy jó kis massziv görcsökkel megjött... 2 napot barnéztam, de igy is mindpsszesen 7 napos volt a mensim, ami még belefér. Mondjuk jobban örültem volna anyák napjára egy pozi tesztnek, de az Isten megint nemet mondott... :(
Csak tudnám még meddig... Közben mindenki azt hajtogatja ne görcsöljek! De hogy ne???? Valami módszert is javasolhatnának amit még nem próbáltam!!!!
Aztán meg a munkától kikészültem mint a liba... De még olyan sose volt, hogy ne lett volna valahogy... :)
kislibus

Luca! Semmi rosszat nem gondol rólad a doki hidd el! Kell, hogy megsirasd őket, mert Verának igaza van a feldolgozásban. Ez nem rövid idő. Látom írtálbúcsúztató verset. Én is irtam hasonlót annó. Sőt, azóta is rendszeresen irogatok vagy verset, vagy levelet. Nincs címzett, csak úgy irom, ha elszomorodom, rámtörnek az emlékek, vagy félni kezdek. Jót tesz az a tapasztalatom...
kislibus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?