Új privát üzeneted érkezett!

Ú MÉG SOSE NYITOTTAM OLDALT EZ TÖK JÓ :lol:

KépKép
viragb88

Na jöttem...

Túl vagyok rajta, azért holnap megkérdezem az óvónénit, hoyg csak én bőgtem, vagy más is ilyen érzékeny mint én....én gyereknek is utáltam akkor is mindig bőgtem....

már akkor elkezdtem, amikor Gréti megfogta a kezem, és bevezetett a termükbe, és leültetett egy kis asztalkához szólt az a hülye Halász Judit dal, odaállt elém, és akkor kezdte a kis mondókáját, amit persze itthon már hallottam, tízmillió egyszer, de oylan kis szép volt, meg ügyes, szegény még őt is megríkattam, naná, hyog hazajött velem, mikor vége lett... egy kis terítőt kaptunk, stílusosan a vershez, amit ők festettek, meg ki kellett választani a kezükről csinált fényképek közül, hoyg melyik az övé....

aztán jött velünk ő is höcögni, nekem tetszett, csak a hely, ahol tartják az béna, kő van, rajta egy vékony kis szőnyeg, így most cipő nélkül voltunk, de legközelebb viszek váltócipőt...

Szilbee!
figyu nagyon rendi urad van! a kollégája 10 perc sem telt bele, hívott, és megbeszéltünk mindent!

Dorka!
na akkor én is benézek angol előtt, hátha van oylan cucc, ami nekünk még nincs meg... majd kivág Misi...

na megyek foglalkoztatózunk Grétivel egyet...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Háj!

Niki...hát tulképpen csak azért nem írtam nagy betűvel a járást.mert ez is olyan mint tapaztalataim szerint eddig mindig minden a babákkal kapcsolatban hg folyamatos....nem egyik napról a másikra hirtelen történik....(bár én mindig is így gondoltam.....aztán úgy csalódtam ebben kicsit....mert a babanaplókban is ilyenek vannak pl. hg mikor emelted fel először a kezed, mikor mosolyogtál...stb...bugyuta kérdések amiket nem lehet egy időpontra behatárolni....) Szóval csak ezért:))))
Hűűű még lányoknál ilyet nem hallottam......

Dorka!
Aranyos vagy, köszi szépen...háááááát....no......
Jó lenne ha összefutnánk du....sztem akvirnyászunk arra...
No most néztem hg már voltál..... :(

Más hozzászólásom nincs.... :roll:

Judit!
Gy.kezelésem még nekem sem volt....de láttam már :D .....van olyan nyugodj meg amit a dolgozók is megéreznek....hehehe :D Örülök hg javulsz....és ügyi vagy hg eddig kihúztad!...De legközelebb azé időben jóóóúúúúú??? cupp

fanna3

Szió Judit!

Ha még egy kicsit részletezted volna én is bőgök!!!!!!!!!! És már előre félek ezektől.......bár nekem gyanús hg az első szülőin is fogok 20-án.....pedig ott csak felnőttek lesznek... :lol: :lol: :lol:
Ezért érdemes élni mi????

fanna3

Virág! Én nem arra gondoltam, hogy te nem tettél meg mindent... nekem inkább az a fura, hogy a védőnő, hogy hogy csak 1 hónap után veszi észre. Ezért kérdeztem a védőnőt.
Lehet hogy hormon dolog van a háttérben?...

Judit! ezzel az anyáknapjával én is így vok. Megmondtam Ednek, hogy nehogy kitalálja, hogy felköszönt... mert ott bőgöm el magam. :oops: ... bőgni meg utálok... meg úgy elérzékenyülni is. :roll:
szilbee

Anikó! Nálatok szopi terén, mi hír? Remélem minden ok!

Hiányzók?? (Ahogy Jaimee szokta írni... :) )
szilbee

Szép napot Mindenkinek!

Mama altatja B.-t,nekem nyugi van :lol:

Szilbee: Z-Z = Zebulon - Zimelda ugye...még nem tudjuk. De az igazi az Márton lesz (szerencsétlenségére... a névnap időpontja miatt) vagy Anna (már Bence is az lett volna).
Beírattam B.-t ma az oviba. Addig B. és a nagyanyja az ovit fedezte fel. A Dezső bácsival is megismerkedett.

Kép

Kép
szolkata

Anyák napja: engem is szíven ütött... hallgattam az Aktív rádiót, ott kértek szép zenéket anyáknak....pityeregtem.

Kép

Kép
szolkata

[i]Hehe.. Nálunk is Anna lett volna a nyerő lánynév.. :)

Néztek is rám nagy szemekkel a császár előtt júli.26-án, mikor kérdezték milyen neveket választottunk.. Anna/Levente Csaba... Merugye.. pont akkor van Anna nap. Én meg ezt marhára nem tudtam, annyira biztos voltam benne, hogy fiam lesz... meg se fordult a fejemben, hogy megnézzem mikor ünneplik az Annák a névnapjukat. :oops: :lol:

Egyébként a legutóbbi talink óta Levente emlegeti Bencét. :lol:
[/i]
szilbee

Kéthete misi jött haza váratlanul, gyorsan törölgetem a szemem, leti éppen aludt, én meg valami true storyt néztem.. azt mondja tök ijedten rám nézve, mi a baj? mondom semmi! csak oylan szomorú ez a film, na azóta ezzel cseszeget, hoyg már megint azt a pityogós csatornát nézem?

hát ez van.. de Gréti is sírt már, oylan 2,5 éves volt, mikor jön oda, kérdezem tőle mi a baj? hát ő úgy sajnálja az akármit a tévében..hát ez a genetika... meg a rossz nevelés....

na mentem főzni sajtostészta lesz, apának mákos... nem sok dolog van vele...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kata! Jó, hogy visszatértél! Sajnálom, hogy még mindig ilyen rosszul vagy...hátha hamarosan elmúlik. Bencével is ilyen rosszul voltál? Végül melyik oviba fog járni Bence?
Jók a vonalzóid. (végre! :) )
Nem adok Zsófinak vitamint, szerintetek kellene? (akkor is, ha még szopik?)

Ja, anyák napja...hát igen, tök megható tud lenni, az bizti.

Niki, én se hallottam ilyen húzogatós témát kislányoknál, de amit Balwin Judit kérdezett, olyan Zsófinak is volt pár napos korában, de az övé még véres is volt...bocs...hát én is lestem, nem kicsit :roll:

A gyerek turiban pankráció volt délelőtt. annyian voltak, nem mentünk be.

Balwin, ki a fogdokid? Jó, hogy Annalucus szívecskéjével minden rendben. Tücsökzenére jártok még?

Na nem is tom még, mit akartam még :roll:

Kép

Kép
ditke2007

Dorka! Jöv. hét kedden pócstáza a csaj a cumót! Akkor majd megmutizom. Ádám végül ment hozzátok? Nem számolt be... most meg a szomszéd csajnál van... ő a konzulense... :lol: Hitted volna? :lol:
szilbee

No itt vagyok. Anyámat összepakolzuk, elment. Holnap megen jönnek..kopogtatnak... :)

Szilbee: de aranyos Levente! A héten nem akartunk zavarogni, hogy otthon van apukátok, de a jövő héten biztosan megjelenünk valamikor. :lol: Bence.. olyan érdekes, ő nem emlegetős, legfeljebb két kislány barátnőjét... csak nekik tudja kimondani a nevüket. :lol:
Ádám másik diplomát csinál?

Ditke: Bencével 16 hétig voltam rosszul. De 2 napja mintha egy kicsit jobb lenne...nem mondom, hogy jól vagyok, de annyira nem rossz.
A Százszorszép oviba írattuk B.-t, az itt van a Czakó E. úton (a rózsaszín), oda vagyunk körzetesek is.
Vitamin: nem tudom, csak kérdeztem. Én egy éves kora utántól adok neki, de mondjuk addig nem is volt lázas beteg, így nem is gondolkodtam akkor rajta.

Kép

Kép
szolkata

Kata! Nem... ő a konzulense az egyik csajszinak, itt a lakótelepen.
Én is gondoltam rá, hogy talizhatnánk, de aztán rájöttem, hogy nem lenne jó ha rátok ragasztanánk ezt a nyamvadt bölcsis virnyákot... mert hogy megen beteg tudod.
Egyébként Levente egyre betyárosabban viselkedik... különösen az apjával. Hát ez az apák sorsa azt hiszem... Mindez annak köszönhető, hogy folytom melózik szegény, alig tud Leventével lenni. Az én drága fiam meg kóstolgatja az apját rendesen. :?
szilbee

Szilbee: Ahan, értem. A takonykór nem zavar, nem féltem a gyerekem, nem baj, ha néha beteg. Decemberben volt legutóbb lázas, azóta egyszer folyt az orra... szóval nem árt az edződés. Bence is pont ilyen az apjával... este nálunk kész cirkusz van..amit művelnek....

Légyszi, ha itt vagytok, írjatok! Míg nem ébred B., nagyon ráérek... rápihenek a vizsgaidőszakra... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Őszintén?! Én téged féltelek... jobban! :oops: Levente virnyákjától én totál kidőltem állapotosan (arcütreggyuszi lett a vége nálam..), mert azé egy kismama fogékonyam az ilyen dolgokra...

Na cirkusz nálunk is van este... :( Úgy sajnálom olyankor őket. Szívesen át is venném a fektetést..., de akkor meg mikor lehetnének együtt. Hmm ... nehéz dilemma. Azt hiszem ezt a dolgot nekik kell megoldaniuk én csak tanácsadó lehetek... már ha Ed igényt tart a tanácsaimra. :roll:
szilbee

Szilbee: engem ne sajnálj, kemény fából faragtak, két talpra esett egészséges falusi paraszt gyerek vagyok :lol: És őszintén, ha arra gondolsz, Bencét sem féltem. Húúú, tanács ügyben ...én sokszor beleszólok...és apa meg is sértődik... de olyan sok olyan dolog van, amit én tudok, hogy mit jelent, ő nem...és csak segíteni akarok...

Kép

Kép
szolkata

Na itt vagyok én is hamár ennyire ráérsz!!! :D :D :D :D :D

Most fejeztem be a főzést,káó vagyok mára!

Robika nyűgös délelőtt felébredt a telefon csörgésre azóta most aludt vissza remélem nem kel fel most egy ideig!

Kép

Kép
katlina

Szia Katlina! Minden finomságot meg is ettetek? Küldhetnél belőle...nyam-nyam :lol: Folyamatosan tudnék enni, hogy nem felfelé kívánkozzon.

Kép

Kép
szolkata

Esti cirkusz,hát nálunk is lesz biztos,mert hát apa és Robika csak akkor találkoznak(vagy akkor sem)
Most még annyiban fejeziki magát hogy örül ha haza ér az apja

paraszt gyerek :D :D hi-hi én is az vagyok

Kép

Kép
katlina

Kata! Okés! :lol: Akkor szólok, ha megyünk! ;) Óóó hát mi már ezt a meccset lejátszottuk egy párszor... most már én is óvatosabban fogalmazok és csak annyit mondok neki, hogy nekem mi jött be... és mi nem. A többit rábízom, mert neki is meg kell találnia a Leventéhez vezető utat. Ezt elég sokára tartott felfognom sajna... emiatt volt a sok vita ...

Katlina! Dév is elég nyüszi ma ... ő se nagyon sokat aludt még ma... :roll: :(
szilbee

Menü!
Csontleves
Sült pulyka omb
Rántott karfiol
dinsztelkápi
tört krumpli

Kép

Kép
katlina

Úgy sajnálom ilyenkor szegénykét olyan síros,de majd el telik ez a nap is és hátha a holnapi jobb lesz

Kép

Kép
katlina

Katlina! Detto! :( :(

Hmmm fíínam... ahogy Levente mondaná! :lol:
szilbee

Szilbee: hova mentek? :oops: Azért szólj... :lol: Nálunk is vannak gondok a belepo*ázásom miatt... nehéz megállni...

Katlina: olvastam korábban a menűsort, azért írtam bátran, hogy jöhet :lol: Mindent nagyon szeretek. (paraszt: arról a fertájról való vagyok, mint te, nagykörei)

Mi mostanában el vagyunk kényeztetve ebédileg... anyám vagy apám bekanyarodik Szolnokra és néhány napra ellátnak főttétellel, aztán megint jönnek... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Ha a nefagra menünk... akkor szólunk majd! ... igen... a lényeget folytok kihagyom! :oops:

No lassan ébred a nagyobbik kisfőnök... úgyhogy én most lépek. 8)
szilbee

Katlina: Te is eltűntél?

Kép

Kép
szolkata

Itt vagyok
De felébredt így megyek

Kép

Kép
katlina

Katlina!
ezt mind ma csináltad? meddig álltál a konyhában?
nem semmi menü! Ügyi vagy!

én is mindig szidom magam, hoygha nem csukom be az ajtót, vagy ha bent hagyom a telót, igaz nem emlékszem rá, hyog felébredt volna miatta, de ott van a félsz....

Ditke!
pankráció?
akkor ezt most kihagyom... annyira nem vagyok az az add ide, ezt én néztem ki először típus, jobban szeretem a békességet, bár magamat meghazudtolva valamelyik nap majdnem leszedtem egy pasi fejét, aki behajtott egy aluljáróba motorral, mi éppen kifele tartottunk belőle, kb 2 m széles, és 6m hosszú, sé ahoyg beért, akkor adott a simsonnak gázfröccsöt, kiértem, aztán elmagyaráztam neki a dolgot, persze tisztes távolból, nehoyg kapjak egy nagyot csak úgy, a miheztartás végett.
csodálkoztam is magamon, miylen harcias vagyok!

Szilbee!
és mi a téma?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
Olvaslak Titeket, de hulla vagyok, reagálni nincs sok erőm.
Köszönjük, vagyunk, éjszakáink nincsenek, 11 körül ébred, eszik, aztán 4-ig 5-ig fenn van, sír, ha fogjuk, ha nem, néha elszunnyad rajtam kb. 20 percre, aztán kezdődik elölről. Már teljesen kivagyunk, csak az időben bizakodunk :(

Szopi: úgy néz ki, helyreállt a rend, mérleg száműzve, hetente 1szer mérünk. Most 4550 gramm. Én kicsit mondjuk beparáztam a héten, hogy lehet azért sír éjjelente, mert éhes marad, de a védőnő szerint ilyen mértékű gyarapodásnál - heti 20-25 dkg - ez eszembe se jusson. A hasa az tutira fáj, pukik ritka vendégek sajnos.

BCG oltás helye begyűlt, tegnap ki is fakadt, most már szebb, remélem, nem lesz vele gond.
Ma megjöttek a bababutik.com - ról rendelt gatyók, majd ha lesz gépünk, teszek képet.[/url]

donkoaniko

Sziasztok!

Ma én is voltam az új turiba 2után akkor már nem voltak annyian szóval nem volt pankráció,bár nézelődni nem nagyon tudtm mert apa gyerekkel kint morog hogy haladjunk már de azéert gyorsan sikerült vennem egy narancssárga plüss gatyót Védinek 390volt.Holnap megpróbálom anyukámat elcsábítani akkor több időm lesz nézegetni,vásárolgatni.ja azt azért hozzátenném hogy drága férjem aki azt se akarta hogy bemenjek tisztára el volt olvadva hogy milyen cuki a gatyó és hogy ilyen olcsó is volt,máert nem vettem többet hát én ezen csak mosolyogtam :lol:

beleszólós témához nekem Gabesz magyarázza meg hogy Védinek mi a baja mikor Ő reggel 8tól este 8ig dolgozik szóval nagyon sokat találkozik a lányával de persze őazt hiszi hogy nálam is jobban ismeri pedig én vagyok vele itthon :lol:

Szilbee!

A védőnővel pont ma beszéltem mondta hogy védike egész nap fent van izeg-mozog ledolgozza amit megeszik meg sokkal fejlettem minden szempontból mint az ennyi idősek meg hát azér apa is vasággyal 10kiló(bár a dokinőmk is mondta hogy lehet hogy olyanok a génjei Védinek hogy hiába etetjük nem fog hízni.Volt egy olyan gyerek aki 3kilóval született és egyéves korára sikerült belóle 6ot csinálni ilyen is van)

KépKép
viragb88

Hali,

Virág, én de. pont anyuddal voltam a turiban!

Anikó, hidd el, lesznek még nyugodt éjjeleitek, bár ez tudom, sovány vigasz most, a hasfájósság lassan majd elmúlik, és jobbak lesznek az éjszakáitok. ++++++ Kitartást!

Szilbee, nekem is írt Evca, várom nagyona cumót!
Ádám miért jött volna? Nem volt... Tán megvan a krumpli vizsgálti eredménye? Nagggyon kíváncsi vagyok!!!

Anna, akvirnyáztatok???? Micsoda szavak!! :)
már most 20-án lesz a szülői??? Olyan kíváncsi vagyok, majd biztos mesélsz! Azé ne sirjjjámmáá.... :)

Ditke, holnap is jöttök sétálni? Mi lent leszünk 9-1/2 12 közt!
Niki, ti?????

Apjuk megtanította Szabit varázsolni: a csiribíí-csiribááá-ra Szabi mozgatja jobbra-balra a kis lefordított tenyerét... Aszittem, besz@rok, úgy nevettem!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Nem azért... tudod, most itthon van így nem tudja beadni a cuccot... (A melóhelyen keresztül tudja csak intézni.) Nem, ... a ruci árával lógok, meg vitt volna egy pár ruhát, amit kölcsön adtál tavaly...

Anikó! Azért az jó, hogy a szopival minden oké! 8)
Alvás? ... hát én azzal mostanában úgy vagyok, hogy valszeg majd a sírban alszom ki magamat...
szilbee

Dorka! Ja de volt reggel, csak nem voltatok otthon... hú de szita agyam van... :oops: :oops: :oops:
szilbee

sziasztok

Dorka, igen, megyünk ma is! kipróbálhatnánk az ispános játszót is.lmajd a Hild téren császkálunk, hogy összefussunk.

Kép

Kép
ditke2007

Jó reggelt,

Ditke, arra kavarunk akkor!!! :)
Szilbee, ti nem jöttök el???? olyan rég taliztunk, ezer éve nem láttuk a fiúkat sem!!!

Kép
Kép
dorkáék

Nem hiszem.. :( De majd meglátjuk... Elsősorban Edtől függ.

Egyenlőre nagyon zsúfi napjaink vannak... Szegény Ádám hiába van itthon szabin egy délelőttöt nem tudott még pihenni. :( Ma is rohangál minden felé. Most éppen a munkahelyére robogott be... Szegényre úgy ráférne már egy nap teljes pihi.. vagy inkább több.

Egyébként itt előttünk is van egy új játszó, ha vki erre jár szóljon! Egész pofás. Kb. odáig jutunk el mostanában... most még a torkolatig se sétálunk el... :(
szilbee

Judit!
Hát egy délelőtt alatt végeztem,igaz a mosogatás későbbre maradt(azt nem szeretek)
ja és lagzi után kérdezted hogy balos vagyok-e,most jutott eszembe azóta :oops: ,ja sete-suta vagyok :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Sehol senki?

mindjárt megyek Grétiért az oviba, pénteken nem ottalvós....

Holnap megyek turizni arra döntöttem, kivel fogok talizni? (zöld ház)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csákó!

Látom cseteltetek is egy kicsit:))))
Én asszem mától olvasó üzemmódra váltok....készülődünk....holnap bepót. Nimród nap nagyapóékkal, vasárnap meg megyünk Bcsabára a barátnőmhöz....kb. csütörtökig ott leszünk. Szóval addig nem leszek... :wink: Kíváncsi vagyok milyen lesz mert ilyen ottalvós buliban Nimi még nem volt... :D Kicsit kikapcsolódok én is.... :lol:
Ha még addig vmi van...majd beszólok.... :D

hihi
Kép

imádom a sonkáit!
Kép

fanna3

na mizu? mit csináltok?

Fanna!
Jó szórakozást, pihenést nektek! jó lesz biztosan!

nagyon jók a képek! édes kis sonkák!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna!

Nagyon cukik a képek!Nimi szobájába merrefele vettétek a kályhát mi is ki akarjuk cserélni de nem vagyok jártas a témában.A szomszádunkék is kicserélték 80000 volt de ez nekem jobban tetszik :lol:

KépKép
viragb88

Helló köszke!

Virág!
Hát ezt kérlek az OBI-ban vettük úgy 3 éve. Akkor volt asszem 55.000.- + kell hozzá szerelvény....azt nem tom úgy 10 körül van...Néztem speckós fűtős boltban is...volt amit meg is rendeltünk de 5 hét után sem jött....aztán várt rá a fene....:)

fanna3

Anna! Navééégre, hogy teszel képet! :mrgreen: Hú látom nektek is van még térdnél hurka! :lol:
szilbee

szióó

Szabinak felszökött a láza, de semmmi más tünete nincs: jó a kedve és az étvágya, nem nyűgös, nem letört, nem folyik az orra... Kicsit aggódom, ez az első lázunk, adtam neki Nurofent, most már alszik. remélem éjjel sem lesz rosszabb a helyzet....

Anna, de cuki Nimi!!!!! Azokat a lábakat meg!!!! :) zabálnivaló tényleg!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!
Egész nap rohangáltam (szakdoli leadva); láttam Edet a piacnál, bedugultunk épp szemben :-))) Ditkéék pedig háromnagyed 11-kor iparkodtak a Kassai suli mellett :-))) Mindent látok :-)))

Fanna: pihenj és szórakozz!! Nagyon husi Nimród :-)))

Dorka: azért ha felébredsz éjszaka, nézd meg a homlokát... alattomosan fel tud kúszni a láz álmukban (legalább is B.-nél)

Bbj: hát én kihagyom a turit, jön apósom homokozóra tetőt szerelni... azt hittem nyugi lesz hétvégén...

Virág: hogy alakul a szopitok?

Szamóca... regényt ír...:-)))

Betti: május 14.? az a jövőhét... mennyi napot leszel kórházban?

Kép

Kép
szolkata

Dorka! Jobbulást Szabinak! Azért ha időd engedi, számolj már be mi a helyzet... ! A láza egyébként lemegy? Éjszakátok hogy telt??

Kata! Te mindent látsz! :lol:

Apjuk először süt pulykacombot! Tessék drukkolni, hogy még holnap is jól legyünk! ;) :lol:
szilbee

Szaisztok,

most jöttünk a kórházból, középfül gyulladás.... :(
Szabi szerencsére jókedvű továbbra is, nem kapkod a füléhez, láza hajnalban már 39,3 volt, most már aludt is egy nagyot. Éjjel elég nyugtalan volt, de azért nem volt vészes.
Fülmelgítés, lázcsillapítás...

De ami nagyobb baj: Nikiék Katája is kórházban van, mandulagyuszival, neki 40 fok volt a láza, így bevitték, bent tartották. Épp a bejáratnál futottunk össze Nikivel... Ő éjszakázott bent....
:( :( :( :( :(

Kép
Kép
dorkáék

Ó basszus... :shock: :( :cry: :cry:
szilbee

Sziasztok!

Dorka: Szúrták is a fülecskéjét Szabinak?

Hát igen, szegény Katus kórházban, apával váltjuk egymást bent. Nagyon lázas volt, nem vitte le sem a kúp, sem a hűtőfürdő. Bevittük és benntartották, mert nagyon magas egy érték, amit a vérből néznek és bakteriális fertőzésre utal.
Szóval, úgy tűnik az ünnepekt benn töltjük. De nem baj, csak gyógyuljon meg minél gyorsabban.

Szép hétvégét mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?