Új privát üzeneted érkezett!

Dalma!

Igen, elég egyértelműnek látszik a dolog:-) Gratula.Én imádok fiús anyukának lenni, annyira édesek, hogy beszarás. De remélem hamarosan amolyan "vegyes" anyuka válik belőlem.
emmalena
 
 


[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1210185095.9905
.jpg[/img]

Íme Ábel...
emmalena
 
 


Hát ez nem sikerült, de vajon miért nem?na megpróbálom megint...
emmalena
 
 

 
 

Kép
emmalena
 
 


na, csak sikerült:-) Fürdés előtt a kis bokszoló, mondhatnám úgy is, hogy Ábel a kék sarokban :lol:
emmalena
 
 


Emmlena: tényleg nagyon aranyos...most már én is nagyon várom, miidenki azt mondja a fiuk anyássabbak..na de mindegy, nem csak ezért ...
már kezdem elképzelni a zöld, narancssárga cuccokba... :lol: :lol:
Csak egészséges legyen, hét végefele kett a tripla tesztre is menjek...a biztonság kedvéért..(mert a kombinált kissé alacsony volt...de negativ)
a doki azt mondta nem kell aggodni...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Dalma! Köszi:-)
Persze ne aggódj, minden ok lesz.Egyébként Ábel egészen addig anyás, míg Apa haza nem jön.Onnantól kezdve én sehol sem vagyok, csak az apa, apa, apa:-))))))) Leül a vonat elé, és ordit, hogy APA GYEJJJJJEEE!!!!!!!!!!!!
Kicsit féltékeny is vagyok, na de nem nagyon.Tök jól vannak az apjával, és ez nagyon jó dolog.
emmalena
 
 


Emmaléna!miért nem rahsz fel vonalzót?Nagyon édes Ábel!!!Én is kezdem érezni milyen jó lesz mikor bújik majd a kisfiam is hozzám :lol:

Dalma!Áron aranyos név.És szerintem nem hangzk rosszul a vezeték névvel :D Te most hány hetes vagy?Nekem is a képen egyértelmübb de telefon nem adja vissza úgy meg hát azért még nem olyan nagyok a fütykösök de egy hónap és nem csak mi látjuk tisztán :D Na jó 24leszek augusztusba :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

A mai nap ugy néz ki nehezen indul..álmos vagyok és nagyon fáj a fejem...hátha elmulik, és hátha ma legalább nyugis nap lesz itt az irodába...habár az már nagyon jóóó, hogy a főnők el van utazva :lol: már csak ő hiányzott volna...

A tegnap este elkezdtünk beszélgetni apukával a nevek terén...nem jutottunk sokra (fáradt volt és mind hűlteségeket mondott :( mint például Károly..ajajjj
persze mindezt csak azért mert nállunk a családba egy ugymond hosszú hagyomány…mindenki Sándor…nagyapa, apósom, ő…és hogy ez ne legyen elég az én tatám is Sandor, a fia Sándor…az unokatestvérem is persze az….SZÓVAl…azt mondtam Bőven elég belőllük, és nem is szeretem az ilyen “névátadásokat”…létezik más név isss!!!
Lefeküdtünk este, erre hozzámfordul…de tényleg miért nem lehetne Sándor…oooo jééé :shock: , még sokat kell majd harcoljak emiatt…De ugysem lesz AZ!! :wink:

Kata: most a legujabb uh-szerint 15 hetes és 4 napos…te jóval előbbre vagy :lol:
Hát legalább 20 szor lefényképeztem mire sikerült ez…az apukája nem látott semmit…
Hát már én is rohamosan haladok a 30 fele…én decemberben 26

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!

Dalma - az én párom is bedobta a Zoltán nevet (így hívják őt :lol: ), de mondtam neki, hogy max. akkor, ha két nevet adunk a babának (amit tervezek is).
Én a mostani UH szerint is egy héttel előrébb járok, mint a kezdetekkor, ma vagyok 16 hetes 1 napos :D

Az én reggelem érdekesen indult, felkeltem már negyed 6-kor, viszont éhgyomorra kellett ma menni a vérvételre, így nem tudtam kajálni, majd belegebedtem. Aztán nekem is elkezdett fájni a fejem+ a tegnap turizástól mindkét vállam, majd szenvedtem a pisiléssel, először közvetlenül a kis kémcsőbe pisiltem, na ezt nem részletezem, majd rájöttem, hogy túlcsordult, kiöntöttem, akkor meg kevesebb volt benne, mint a fele. :? Páromat kérdezgettem, hogy jó-e így, ő se tudta, így ami még bent ragadt, azt kipisiltem és egy tölcsérrel beletöltöttem :wink: Kemény vagyok, mi? :lol: Az egészben az a vicc, hogy ugyanannyi lett benne végül, mint legelőször, de már nem öntöttem ki. :lol:
A vérvétel rendben zajlott, amint odaértünk, abban a szent pillanatban már hallottam is, hogy szólítanak (7:45-re volt időpont), úgyhogy túlvagyok rajta végre.
Holnap már meló, eddig nagyon vártam, viszont most kicsit beparáztam, mert olyan sokat hagytam ki és egy bankban az állandó változásokat nyomon kell követni, hát ez nekem ugye nem sikerült a 4 hét alatt :roll: Majdcsak lesz valahogy! Amúgy a nőgyógyimat megkérdeztem kedden, hogy akkor mehetek-e dolgozni már, és megkérdezte, hogy miért, szeretnék? :wink: Szóval akár már ki is írt volna :shock: De szeretnék, mert most kb. 40-45 e forinttal kaptam kevesebb fizut a táppénz miatt.

Zsuzsi - képzeld, mutattam csodaszép angyalka fiadat páromnak és mondtam, hogy Ábelnek hívják és rákattant a névre, tökre tetszett neki :lol:

Jaaaa, még azt akartam kérdezni csajok, hogy nektek (és előre bocsi a témáért) milyen a folyásotok? Mert nekem ma elég sárga volt, nincs viszketésem se semmi, csak fura volt, bár jobb, mint a barna :? De azért mégis, normális ez? :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Jól láttam, hogy már van őszi babás topik is? Hol lesz nekem arra időm? :? :roll:
Egyébként én még mindig nem érzek mozgást... :cry: Tudom, hogy ez normális, de már annyira jó lenne! Akkor legalább lenne valami visszajelzésem, így meg csak a hízás maradt.

Nevek
Nálunk már megvannak. Ha fiú, akkor Ábel, ha lány, akkor Boróka. A szívultrahangon azt mondta a nő, hogy szerinte inkább lány, előtte meg fiút láttunk, úgyhogy még mi sem tudunk semmit. A fiúnevünk stabil, abban teljesen egyetértünk. Lánynevek közül nekem jobban tetszik a Sára és a Mirka, de a férjemnek nem tetszenek. Nagyon szeretnék még Borbálát, de a férjem családjában már van egy Bori néni, úgyhogy az nem lesz.

Tegnap volt 10 órám, egész nap talpon voltam, vagy amikor nem, akkor vezettem. Ennek örömére estére úgy bedagadt a lábam, hogy alig tudtam levenni a cipőt.... :shock: Remek volt. Nekem tavaly szinte soha nem dagadt be a lábam, meg ez még különben is nagyon korai szerintem, de gondolom csak a sok mászkálás miatt volt. Legalábbis remélem.

marek
 
 


Na, remélem a vonalzót sikerült feltölteni, bár nem értem miért jelöl 3 nappal kevesebb terhességet, na de mindegy:-)
Nusildi!
A folyás tök normális. Nekem Ábelnél olyan sok volt kb.félidőtöl, hogy rendes betétet hordtam hetekig.Aztán kicsit csökkent, és már nem kellett.Most is van, több mint a szokásos, de még nem vészes.ha nem viszket, meg nincs rossz szaga, akkor semmi baj nincs, és tényleg jobb, mint a barnázás.Ja, és örülök, hogy a barnázás már abba is maradt, látod, minden ok lesz, és te sem úszod meg a szülést:-)
emmalena
 
 


nem értem pedig mindent úgy csináltam, ahogy mondja.vagy ennyira béna lennék???????:-) Ti hogy tettétek fel a vonalzót?ühüm-bühüm:-(
emmalena
 
 


Még valami...Tudjátok mennyire hihetetlenül nem vagyok képes magamat rávenni a tanulásra??????Szomaton lenne a globalizációs vizsgám, és még sehol nem tartok, na jó megyek is, kiülök egy kicsit a napra, hátha megjön az ihlet :D
emmalena
 
 


Emmalena - a profilodon belül ide illeszd be a szöveget, ami a kész vonalzónál megjelenik: "Aláírás:
A hozzászólások végére kerülő szöveg. Legfeljebb 255 karakter lehet."
Kitartást a tanuláshoz! Elhiszem, hogy nehéz, nekem néha a pletykalapokhoz sincs türelmem :?
Köszi, én szeretnék már szülni :lol: Néha azon gondolkozom, milyen jó lenne odatekerni az időt :D

Marek - az őszi topikkal egy bajom lesz csak, itt most már tudom, hogy ki kicsoda, hol tart, milyen gondjai vannak, de ott ha összegyűlik az összes őszi kismama, nagy kavalkád lesz. Bár már én is írtam oda, azért nekem ti vagytok a favorit :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma reggel átestem az AFP-n én is! Mire beértem dolgozni, majdnem elájultam, éppen lerogytam a székemre, mert sztem 1/2 percem volt a teljes elkábulásig. Már indult a csőlátás... :roll:
De a lényeg, szerdán lesz eredménye, aminek nem tulajdonítok különösebb jelentőséget, de azért mégiscsak egy vizsgálat. :wink:

Mostanában amúgy pozitív hullám uralkodik rajtam, hiszem, hogy minden ok. :!:

No, azért férjecském kiborított a napokban, de inkább az elmúlt hetekben... Marekkal régebben vicces sztorikat idéztünk fel férjeink Pató Pál úrasságáról, és efféle dolgokkal tele van a hócipőm megint. Nem tudom, miért születtek a férfiak ennyire lustának?
Arra gondoltam tegnap, milyen jó lenne, ha fiam születne, és néhány év múlva a segítségemre lenne férfias dolgokban, mint a gyerekülés szétszedése kimosás céljából :roll: nagy feladat, mi? Mégis várok rá egy ideje...
Na nem panaszkodom, GRATULÁLOK a kukachoz, Dalma!!!
ZSuzsi - tök egyforma neveken tanakodtok, mint mi!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Ildi: nállam is van egy sárgás-fehéres folyás, egy olyan 2 hete, mikor milyen, de nem viszket..meg semmi...kisse kellemetlen.. szerintem is normális...olvastam is valamelyik könyvben

én épp magamban elgondoltam, az elején olyan nehezen kattant be ki ki, es ki mit mond..ir, :roll: most mar kezdek belejonni :D

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Azt mondják az okosak, hogy a folyás nagyon hasznos, mert még véletlenül sem engedi a baktériumokat felfelé vándorolni. Max. gombád lehet, azt betadine v. canesten kúppal lehet kezelni, és nem veszélyes a babára.
Még régen néztem utána, mert Barbinál iszonyú volt a folyásom, ömlött :oops: Most érdekes módon elviselhető, és csak egy kicsit fokozódik. Mert állítólag a baba súlynövekedésével párhuzamosan nő a mennyiség- nyomja lefelé, vagy vmi ilyesmi...bocsi, már nem emléxem a tudományos magyarázatra.
:x Szita agy lassan kezd beállni, és ez még semmi a szoptatás alatti agymenésre. Arra sem emlékeztem reggel, hogy mokor és hányszor keltem fel éjszaka...nagyon gáz, de a hormonok, azok hormonok!

Andi
Kép
handrea75
 
 


:lol: :lol: :lol:
Pató Pál úr épp alszik! Fájt a foga, el kellett mennie fogorvoshoz, és ez teljesen kimerítette testileg és lelkileg egyaránt. 3 éve próbálom rávenni, hogy csináltassa meg a fogait. A fogorvosom már mondta, hogy vegyen be egy nyugtatót és úgy menjen, de nem sikerült rábeszélnünk. Hát most muszáj volt :lol: :lol: :lol: Rettenetes :!: :!: fájdalmai lehettek, mert egész éjszaka horkolt :evil: Reggel meg panaszkodott, hogy mennyire fájt egész éjszaka. :shock: Hát ezért kell nekünk szülni, mert ők elmenekülnének...

És a lustaságuk...ugyan Andi...hozzá kell szoknunk, különben megőrülünk. Nálunk kb. addig van rend, amíg haza nem ér, utána mást se csinálok, csak pakolok utána. Még arra is képtelen, hogy elrakja maga után a cipőt, vagy helyére tolja a széket, vagy betegye a kávéscsészét a mosogatógépbe... :shock: De már nem érdekel. Mit idegesítsem magam rajta. Legfeljebb ha fiam lesz, megpróbálom úgy nevelni, hogy a leendő felesége ne szívjon miatta ennyit... :lol: :lol: :lol:

marek
 
 


húúú, Csajok, marha jó programom volt az előbb.Elkezdett ömleni a fürdőszobában a víz, nem rég cseréltünk ki egy csövet a mosdó alatt, mert egyszer már igy eláztunk.Hát most újra.de most egyedül voltam itthon, egyedül kellett valami főcsapot megtalálnom, meg elzárni, meg föltakarítani...Hmmmm fincsi volt.Közben meg fő a Brassói vacsira.
kezdek lefáradni ma is:-)
emmalena
 
 


Sziasztok lányok!

Már nagyon rég nem jelentkeztem, de csak írni nem volt időm, olvasni azért hellyel-közzel megpróbáltam.
Mi jól vagyunk, a pocak is elkezdett növekedni, de én még mindig nem érzem a mozgolódást.
Már elzedtem mindenféle rossz dolgot beképzelni, ezért felhívtam egy 4D rendelőt, hogy időpontot szeretnék. Nagyon készséges volt ahölgy, mondta, hogy ok., hány hetes terhes. Én mondom neki, hogy 17. Erre ő, hogy nem akar beleszólni, de most még csak csont és bőr és nem iagzán élvezhető. Így lebeszélt róla, mondta, hogy inkább majd a 20-25 hét környékén menjek, mert akkor már zsírszövete is lesz, és sokkal szebb lesz.
Szóval így nem moziztam, és nem láthatta :cry:

A hétvégén családlátogatáson voltunk, a férjem mindnehol koccintott a pici egészségére, és mindenhol az volt a szlogen: igyunk a fiad egészségére!
És ha lány?????
Nem, ez biztos fiú!
Szóval én hagytam mindnekit gondolni amit akar, én is fiúnak érzem, nagyon kiváncsi leszek, hogy a 19. hetes UH kiderül-e már, hogy mi is igazán!
Addig meg Mazsinak szólítom, és beszélgetek vele. (Elég bután nézhet ki, hogy az ember a hasához beszél :roll: )


Kismamajógára az Örsnél jár valaki?

Szép napot mindenkinek!

Kép
kalózlány
 
 


Sziasztok!

Emmalena,nagyon édi a fiad!!!:D.......Dalma,a tied is! :wink:

Ildi, a folyással kapcsolatban én is csatlakoznék az elöttem szólókhoz!Nekem is elég bő és véltozatos állagú fehéres sárgás folyásom van mióta a barnázás elmúlt és már annyira zavart,h tegnap elmentem a dokimhoz és elmondtam neki és megnézett és megnyugtatott!:D

Andi,Marek,....én úgy szégyellem magam és előrebocsájtom,h nem vagyok én rendetlen,de....nállunk teljesen fordítva van a dolog! Rajmi hazaér és pakol,takarít még este 6kor és engem szid,h mindent széthagyok stb... :oops: de én olyan lusta vagyok....a hétvégén megcsinálom,de hétköznap örülök,h ehetek,zuhanyozhatok és beeshetek az ágyba!nekem többre nincs energiám.... :oops:

Képzeljétek tegnap miután hazaértünk a kórházból,elkezdtünk nézni egy filmet és éreztem,h kezd fájni a gyomrom....
kb 5perc és olyan görcsösen fájt,h azt hittem meghalok! Hullámokban tört rám úgy 2percenként!aztán érezetm,h hányingerem van....kimentem és csak folyékonyat hánytam!....aztán is folytatódott a fájdalom csak kb 10percenként jött!elaludtam és felkeltem arra,h fáj és éreztem,h menni kell!na akkor meg alul jött ki minden! :oops: egy kicsit még utána is fájt,de már el tudtam aludni és reggel mikor felkeltem már nem volt semmi!
Szerintetek mit érez ebből a baba?mert a fájdalmat a gyomromban éreztem leginkább,de lesugárzott egészen a combomig! :?
nagyon rossz volt!és nem is tudom mitől lehetett!bár van egy tippem!a 2liter lipton ice tea!sose ittam ennyit egy nap,de olyan jólesett! :oops:
bocs,h ilyen hosszú lettem....
Vendég
 


Adri!
Biztonyára az volt a ludas.Én is így jártam, csak nem volt ilyen vészes a helyzet.Bár csak tippem van, hogy mitől.Mikor egész nap Ábival a kórházban voltunk pár hete a mandulája miatt, mire hazaértem hihetetlenül fáradt voltam.ilyet még nem éreztem szoptatás alatt sem.Mivel a férjem napközben hazaugrott a kórházból, vett egy üveg vörösbort és az asztalra készítette.Igen, ez magyarázatra szorul. Már Ábelnél is nagyon kevés vasam volt, és vérszegény voltam hiába tömtem magamba a vitaminokat.Szédelegtem, olyan gyenge voltam pár hétig.Akkor vettek vért és kiderül, hogy mi van.Viszont egy bizonyos mennyiségű vas beszedése után képtelenség wc-re is menni, így a dokim félidőtöl napi 1-1,5 dl kizárólag vörösbort "írt" fel, és az csodát tett.Na, most ennél a babánál ezt elkerülendő, 1-2 naponta este iszom egy kis vörösbort.meg is örültem neki, ahogy megláttam, és 3 kortyot gyorsan meg is ittam.Nem többet, mert bazi rosszúl lettem.Gondolom a fáradtság meg a bor együtt megtette a hatását. Tényleg 3 korty után rohantam a wc-re mert azt hittem meg is pusztulok.Pár percig tartott csak, de nagyon kellemetlen volt. :(
emmalena
 
 


Lányok, köszi, megnyugtattatok a folyást illetően! :D

Adri - te kis rendetlen :lol: De most, ebben az állapotban belefér, én sem igazán takarítok mostanság, nekem sincs erőm.
A hányást, hasfájást sajnálom, lehet ludas az ice tea, a párom azt mondja, hogy a liptonnál nincs rosszabb, én amúgy csak tejet és szénsavmentes ásványvizet iszok, mást nem kívánok meg. De nem hiszem, hogy a baba érezte, hamar átment rajtad.

Emmalena - nálad is sorry a vörösbor miatt és a fürdőszobát és feltakarítást is :?

Kalózlány - én is úgy tudom, hogy igazán szép felvételeket 4D-n majd később lehet látni, talán a 22. héttől mondják 30-ig, de én már láttam nagyon cuki képeket a neten 12-13 hetes babákról, neked amúgy is a legszebb kis madárfióka lesz :lol:
Kismamajógára én is szeretnék járni nagyon, csak nem tudom, hogy hová és hogy mikor, főleg hogy holnap már megyek dolgozni.
Amúgy ma voltam a házidokinál, hogy lezárja a táppénzes papíromat és képzeljétek, ő is célozgatott rá, hogy nem akarok-e otthon maradni :shock: Nem értem!!! Szerintetek olyan nagy gáz, hogy én már vissza szeretnék rázódni a munkába, a régi kerékvágásba, persze takarékra kapcsolva, na de mégis??? Mert a nőgyógyi is úgy mondta, hogy akarok-e dolgozni, mintha már ki is írna, sőt, ki is írt volna, ha kérem. Már nincs gond, nincs barnázás, nem értem, miért. :roll: Ha újra előjönne, lehet, meggondolnám, de már nem lesz gond, ezt már határozottan érzem, jót fog tenni egy kis elfoglaltság, hogy végre lekötöm magam, így egyedül itthon nem igazán ment.
Hát ez van, írjatok!
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szóval akkor ezzel a folyássokkal lehet még rosszabb is...én meg gondoltam áá1-2 hét és aztán biztos elmulik :( nagyon nem szeretem..

Én mondhatom, hogy az én párom nagyon ügyes, mikor itthon van bármire megkérem csinálja egyből :) ..., csak az a baj hogy éppen annyimindent vállal magára, hogy minden nap este jön haza vagy ér rám, és ugy néz ki ez változni sem fog...hát nem tudom..remélem fog velünk is többet foglalkozni :roll:
ugymond két munkahelye van (az egyik heti 2x estig), hétvégén nincs itthon (talán harmadiknak mondhatni...de nagy hobbyja, énekel igyhát esküvőkre járnak) mindemellett, itt a frissen felbombázott udvarunk (most fogunk neki járdának, kocsibejáró, gyep..minden)...és még sorolhatnám...de talán el sem hiszitek...én nagyon örvendek a kis pocaklakónknak...nem leszek annyit egyedül..igaz tekeregni sem lesz annyi időm :lol:

Adri: sajnálom a kellemetlen élményt :( , azt hiszem egy ideig nem is láss icetea-t :lol:

Kalozlány: én is igy voltam...mindenki aki a babát emilitette...még a pap is...azt mondta hogy alig várja keresztelje a fiát...csakhogy én mindenhol kijelentettem pont ugy lehet Kislány is...s erre tényleg fiu :lol:

Ildi: azért jó dolgozni is, szerintem is...kimozdulsz..dumcsizol, nem csak a terhesség jár az eszedbe, és persze a pénz sem mindegy (főleg most)...én szivesen járnok...csak ha fáradt vagyok, szeretném ha itthon ülhetnék, csak ez nem lehetséges :( sajnos.

Emmalena: hát neked sem volt valami jó napod :( akkor pihenj le, gyorsan...én ejsze sirtam volna hellyetted...két törlés közben :roll:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok Lanyok!

hatarozatlan idore elkoszonok (remelem, csak par het), mert szombaton koltozunk es az uj helyen meg nincs bekotve a net.
Mar megrendeltuk, de hogy mikor jonnek ki, nem tudom.

Addig is minden jot kivanok mindenkinek!! :D

Tegnap megvolt az Afp, remelem, minden ok lesz es 19en megyek ujra dokihoz.

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Sziasztok!

Kata - Az Áront én írtam, de sebaj. :lol:

Emmalena - Nagyon cuki a kisfiad! Igazi kis rosszcsontnak tűnik! 8) EGyáltalán nem csodálkozom azon, hogy nem tudsz tanulni. Én sem tudnék. 8) Jó kis napod volt ma! Nem irigyellek!

Adri - Sajnálom a tegnapi tirtúrádat. Szerintem is a tea lehetett a bűnös. NEkem már napok óta evés közben elkezd fájni a gyomorszájam környékén és elég sokáig nem múlik el. TEgnap este emiatt én is közel álltam a hányáshoz, de végül nem lett belőle semmi. De vergődtem egész éjszaka. Komolyan mondom rosszabb a gyomrom monstanában, mint a legelején volt. :?

Ildi - Ez a munka dolog tényleg érdekes. Nekem is azt mondták ( háziorvos és a nőgyogyi is) hogy ha akarom kiírnak bármikor. A suliban is mindenki rám vigyáz. Ez részben tök jól esik, de amikor a gazdaságis nőci naponta többször "sipárog" utánam, hogy ne rohanjak (nem is rohanok, csak normál tempóban közlekdek), meg hogy vegyem már tudomásul az állípotomat stb. BAsszus nem vagyok beteg csak terhes! Amíg nem esik nehezemre miért ne csinálhatnám? Ha már nem bírom ugyse fogom.

Kriszta - Vigyázz magadra, aztán jelentkezz, ha már van net! Sok sikert a költözéshez!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!!

Bocsi, csak olvasó üzemódban leledzem.....
Elkezdtem rondán köhögni, féltünk, h tüdőgyuszi lesz belőle, mint decemberben. Tegnap ezért elmentem a háziorvosomhoz. Kemény 2 órát vártam, mire bejutottam.. (ilyenkor sajnálom, h nincs vizitdíj, akkor alig voltak...) Szerencsére "csak" gennyes mandulagyulladás.... éljen......antibogyó a vége....
Ábel jól van, igazi csibész. Beszélni nem akar, de pld. lazán kiveszi a zsebemből a kulcsot és kinyitja az ajtót vele..... :lol: :lol: :lol:


Dalma!
Gratulálok a fiucskához!!

Adri!
Este szoktam írni, csak nem mindig megy el. Akkor elmentem és amikor tudom elküldöm.
Mi megyünk 4D-re.
1. Ábival is mentünk, tesónak is "jár" :D
2. Nálunk Ábit nem engedik be UH-ra, így a férjem sem tud jönni, mert Ő vigyáz rá....

Marek!
Gratula az AFP-hez. Én is úgy számoltam, h korán vették le, mégis rendben van. Ez a lényeg!!

Andi!
Te mit szedsz vasat?????? Nekem pont tegnap írta fel a házidokim a Tardyferon fol-t. Napi 1 kell belőle és így a folsav nem kell. Én szedem az Elevitet. Korábban is szedtem, Ábel 3400g-mal született....9 nappal a kiirás után. Béres Mg-ot is szedek, napi 1-t.

Ildi!
Én nagyon sokat cipelem Ábelt. 14 kg..... Ha baja van, akkor anya kell, felveszem és bújik...... nem tudok ellenállni neki.....
Örülök, h szimpi a fiam, nagyon büszke vagyok rá! :lol: :oops: Amikor mi eldöntöttük a nevét, nem ismertünk Ábelt. Ma viszont többet is :D :D Nálunk még mindig nincs fiú név, nekem az Ármin a nyerő, a férjemnek talán épp most az Ágoston....

Ancsa!
örülök, h jelentkeztél.

Barifelhő!
Sok boldogságot!! Várjuk a képeket!!!!! :lol:

Kata!
Sok boldogságot a kisfiúhoz!!

Nyugtonmalac!
Én annyira ledöbbntem, h rágyújt a nő, h csak annyi eszem volt, h felkaptam Ábelt és kimenekültem. Bevittem az újszülött osztályra és utánna intéztem az új helyünket. (persze bőgve hívtam a férjem, h mit csináljak :) ) A dohányzós csajnak amúgy alig két kg-s volt a fia és figyelni kellett, mert nehezebben lélegzett. A dr-nő magyarázott az anyának, de nem fogta fel. Sajna nagyon sok ilyen ember van.....
Nagyon jó, amit írsz, én is lazább vagyok Ábival, mint apa. Tudom, mikor jelent veszélyt önmagára és már nem ugrok hozzá minden pillanatban.

Emma!
Nagyon vidám a "druszánk" :D Biztos írtad már, de szita az agyam: mennyi idős a fiad???? Enyim Ábel még nem igazán akar beszélni, de nem idegeskedek. Ő is anyás, ha bibi van bújik, de ha apa is a közelben van, akkor Ő az "Isten"... :lol: Imádom őket! :lol:

Kriszta!
Várunk vissza, problémamentes költözést, boldog napokat!!


Yess!! Sikerült a végére érnem. Szerda óra írtam már az üzit.....
Azóta annyi történt, h az elmúlt éjszaka alig aludtunk. Ábel kegyetlenül köhög. Félek, h tüdőgyuszi. Drága Kincsünk nem tud aludni, csak sír és köhög. Már azon tanakodtunk, h irány az ügyelet, amikor nagy nehezen elaludt az ágyunkban. Nem vagyok híve, h velünk aludjon, de nagyon féltem. Reggel irány a dokinéni....

Képzeljétek, tegnap este a férjem beállított jét 50-56-os bodyval :D Az ALDI felé jártak a kollégákkal és hozta kistesónak. Kék és fehér a színe. Mellé tettem Ábel 86-92-es bodyjait... vicces nagyon :lol: :lol:

Remélem sikerül elküledenem, lépek hátha tudok szundítani még egyet....(én már jobban vagyok, segített az antibió..)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


ó reggelt!

Lányok, úgy el voltam havazva melóval, hogy olvasni is képtelen voltam, nemhogy hozzászólni. Most is csak az utolsó oldalt láttam és örülök, hogy mindenki jól van. Jönnek az uh-k, az AFP eredmények, szuper!
Sajnos nem is tudok így személyesen szólni hozzátok, elnézést!
Én sajna megfáztam. Érzem a torkom, néha tüsszögök. Be kellett jönnöm ma reggel is pár dolgot elintézni, de szóltam a főnöknek, hogy elmegyek orvoshoz, ha befejeztem a teendőim, igazából csak táppénzes papírért, hogy igazolva legyen a napom. Hársfateával és mézzel kúrálom magam.
Ma este ráadásul lánybúcsúm lesz, így előtte muszáj pihennem. Jövő héten lesz az esküvőnk.
A hasam iszonyú tempóban nő, kenegetem is rendesen.

Ha hazaértem, benézek! Szép napot!

Kép
barifelhõ79
 
 


Jó reggelt!

Ancsa
Ma lesz a lánybúcsúd? De jó? Nekem olyan s/nem volt. Remélem jól fog sikerülni!
Mondjuk nem csoda, hogy nincs időd olvasni minket, amikor dolgozol és közben az esküvőt szervezed!
Már most mondom, hogy kérünk majd képeket!!!! Gondolom a többiek is egyetértenek.

marek
 
 


halihó!

Igen, igen, képeket kérünk szépen.emélem jól fog sikerülni a leánybúcsú, nekem annó 7 éve fergeteges volt.Bár elég sok barátom meg kedves ismerősöm van, de a lány köztük nem sok.Ezért nem hagyományos buli volt, hanem vegyes társaság, istenien sikerült:-)

Zsuzsi!
Az én Ábelem 2 hét múlva lesz 2 éves. Beszélni ő sem beszél, csak szavakat mond, de hihetetlen, hogy mindent megért.Pl.mondom neki a teraszon, hogy hozzon nekem egy zsepit, akkor lerakja a játékát, bemegy a fürdőbe, leemeli a zsepis szatyrot a polcról, kivesz egyet, a zacsit visszateszi, és kihozza a zsepit nekem a teraszta:-) Meg ha kérdezem, megmutatja hol van a vasalódeszka helye. Szóval mindent ért, de keveset mond:-) De nem baj, majd megjön a beszéd is:-)
emmalena
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnapot kihagytam, annyi munkám volt : zegény új fiút - aki majd lesz helyettem - okítom. Pár éve dolgozott nálunk, szóval szerencsére ismerjük egymást, baráti a vizsony, nagyon örülök, hogy nem egy vadidegen jön.

Olyan sok mindenkinek voltak jó hírei, hogy bocs, ha nem név szerint reagálok.

Fiúcskákhoz gratula! Lányokat tényleg később merik csak mondani. Nekem a 16 hetes uh-kor tisztán látszott a baba medencéje, kuki nem, de az orvos azt mondta a 2d uh-on ami nem látszik, nem biztos, hogy nincs ott (főleg 16 hetesen). Persze párom újabb jelnek vette a "tuti lány lesz" álmaihoz.
Szóval akinél még nem láttak kukit még ne fesse rózsaszínűre a gyeremkszobát. :lol: de reménykedni szabad, nálunk is ez van :)
Mi hétfőn megyünk uh-ra, nagyon várom! Nagy 18 hetes uh....:)
AFP-m rendben.

Ancsa!
Lánybúcsúhoz kitartást - bár pocakosan biztosan más. Nekem volt annak idején. Pont Tequila akció volt...A volt férjem másnap annyit mondott (miközben én a szoba közepén, földön, hálózsákban feküdtem - közel a WC-hez- Ugye többet nem fogsz ennyit inni?
Nem is emlékszem az este egy részére...de akkor még 23 éves csitri voltam....el is váltunk szépen 8)

Marek, Zsu! Pató Pál férjek: párom is hajlamos rá - főleg nagyobb munkáknál, hogy majd Ő megcsinálja...persze 1-2 év elteltével hívunk valakit, fizetünk, és megcsinálja (pl. kert, házfestés, ilyesmik).
A lakáson belül semmit nem pakol el ő sem (mosogatógép szerintem nem tudja hogyan nyílik, mert amikor egyszer lejárt a program és kértem, nyissa ki, nem tudta - előbb ki kellett kapcsolani :lol: ).
Szlogenje: mindenki azt csinálja, amiben jó. pl. aki nem tud jól főzni, takarítani, mosogatni, az inkább ne kezdjen bele.
Amúgy amióta van Pocaklakó segít mindenben - takarítani, vásárolni, kutyákat egyedül kivinni. Minta Apuka lesz :)
Miatta remélem, hogy Lányka, mert annyira beleélte már magát.


Ildi! Minden doki állandóan ki akar írni...ez nem baj, rendesek akarnak lenni. Ha úgy érezzük, maradjunk otthon pihenni. Ezeket a hónapokat nem tudjuk visszahozni.

No, dolgozom.
Jött Tűzvédelmi Oktató - ismétlő okítás - hátha felgyújtja valaki a szállodát.

Még jövök (lehet fenyegetésnek venni)- voltam szerdán hordozókendő bemutatón, beszámolok.
Szép napot Nektek addig is!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Marek, látom nekünk egy a sorsunk...persze, én is beletörődtem már, és nem is vagyok veszekedős típus, mégis kiakadok néha, mert nekem nem kell segítség, DE ami tényleg ffimunka, azt csinálják ők. Na, ennyit erről, mára más el is felejtettem, igaz tegnap nem is találkoztunk, mert mire hazaért, mi már aludtunk.
Én egyébként is "apámhoz mentem feleségül", már többen mondták, mert pont ilyen az apukám is. Hiába, a lányok - ha minden jól működik a családban - szerelmesek az apjukba. :oops:

Ancsa! Nagyon sok boldogságot Neked! Igaz, túl vagytok a lánybúcsún, akartam írni, hogy jó bulizást, de gondolom megtörtént. Nekem s/nem volt ilyen, de túléltem...igazán soha nem voltam oda a fiú/lánybúcsúkért, volt részem jópárban, egyik jobb volt,mint a másik :x

Adri!
Sztem benyaltál egy egynapos hányós/hasmenős vírust. Én még nem hallottam teatúladagolásról :roll: , de lehet, hogy van. A gyomrunk meg most különösen érzékeny. Remélem már jobban vagy, majd jelentkezz!!! Várjuk!

Nálunk semmi extra nem történt a napokban, reemélem a 3 napos hétvégén tudunke gy kicsit családi életet élni, mert mostanában eléggé szanaszerte vagyunk....
Barbival tegnap elmentünk hévezni, nagyon élvezte, ma reggel is úgy akart bölcsibe menni...na, hülye anyja nem ellenkezett, így körbeutaztuk a város 3 megálló hév miatt :roll: Én sem vagyok normális! Úgy elfáradtam, hogy kb. 1/2 órája reggelizem :? Nem lesz ennek jó vége, jövő héten mennem kell a védőnőhöz, és ő nagyon szigorú - ami a kilókat illeti....

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok Lányok!

Egy kicsit tartok a hétvégétől, mert ünnep ide, vagy oda de mi kerítést építünk. Jobabn mondva a férjem és apósom csinálják, és ami enm nehéz segíteka kezük alá, meg főzök ezerrel!
Tartok is az egésztől! De muszáj csinálni, mert kb. 2 hónapja készül, és már nagyon égető lenne befejezni!
Szóval akítv lesz a hétvége.

Ti mennyit híztatok? Én 2,5 kg-nál tarok és remélem, hogy a továbbiakban is sikerül tartani magam.

Ildi! a kismamajóga a www.jogastudio.hu -n tudod megnézni. Nekem elsőre szimpatikusnak tűnik, 1600 egy alkalom és még munka mellett is el lehet csípni a foglalkozásokat. Csak azt kellene kitalálnom, hogy mikor emgyek először???Talán, ha a kerítés készen lesz!

Mindenkinek szép napot, és jó pihenést!

Kép
kalózlány
 
 


Ancsa!Sok boldogságot neketek !És úgye hozol majd képeket?

Zsuzsa!Lehet a férjed még is csak fiút szeretne :wink: Gyógyulj meg!!!

Peva!Nekem a dokim sokáig nem mondott semmit már mint 12hetesen is mutatta a popoját meg 14hetesen is megnézte mindig azt mondta majd ha egyértelmü lesz és most is simán sét tette a lábait és kiderült a fiú.Szerintem ha 16hetesen nincsenek golyok akkor tényleg nincsenek :wink: :wink: Legalább is Zsófinál nem látszodott semmi és lány lett :wink:

Kalózlány!2,5kg az nem sok!Nekem a dokim még Zsófinál javasolta mondjuk én hizékony vagyok hogy 17-20.hétig ne nagyon hozzak és én is ennyit szedtem fel utána meg felugrott 5kg egy hónap alatt.Most is 2kg híztam eddig de megpróbálok majd tornázni.Ne agódj a kg miatt ez nem sok.Szedsz terhes vitamint?

Andi!Leszidott a védönöd?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata!

Még nem, eddig én is 2-2,5 kilónál tartok, de tudom, hogy ő szigorú e témában, és ki tudja, mikor indul be a hízás. Mert sztem előbb utóbb mindenkinél beindul akárhogy vigyáz is....de lehet, hogy tévedek...
Barbival én 13 kilóval megúsztam, nem mintha az kevés lenne, de a környezetemben csak úgy repkedtek a 20-22 kilók, ami azért valóban sok. De mindnenki megnyugtatására közlöm, mindenki le is adta...
Pont most olvastam valahol, hogy Ceizel doktor szerint semmivel nem könnyebb/nehezebb leadni 3-4 kilót, mint 10-et a szülés után.
Nem tudom, majd meglátjuk!

Én eddig ezt a súlyt is a fenekemre és derekamra kaptam, hasam még most se nagyon van, de a ruháim a hátsó felemen már nem állnak tökléletesen :roll: :roll:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Én már 3-3,5 kilónál tartok, és sokallom nagyon, de nem tudok mit csinálni. Sajnos én ilyen alkat vagyok, Tavaly ugyanígy híztam, pedig többet ettem, Úgyhogy nem érdekel, majd lemegy valahogy. Tavaly egyébként +16 kiló lett a végére a víz miatt, de az ideg miatt gyorsan visszaugrottam 48-ra. És a terhesség előtti gatyák simán feljöttek már januárban, tehát a csípőm is visszaállt az eredeti méretre.

marek
 
 


én 2 kg-nál tartok- de persze egy 6-7 kg plusszal indultam eleve....
de még hízhatunk, nekem 8-9 kilót mondott a doki (160 centi és 62 kilóhoz)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Marek, sztem a +16 sem ANNYIRA sok, főleg, ha tudod, érzed, hogy víz a nagyja. Egyszerűen kipisiled a szülés után. Tudom, hogy az idegeskedés, meg minden, úgyhogy a Te eseted más, de sztem pikk-pakk lemennek a kilók.
És a méreted is visszajön, nekem is jó lett minden régi cuccom, sőt, átestem a ló túloldalára, mert a szoptatással teljesen elfogytam. Mire Barbi 1 éves lett, én nem nyomtam 50 kilót, és 175 cm vagyok...jól néztem ki, mint egy bőregér :twisted: pfujj!

Most én sokkal többet eszem, arra vigyázok, hogy kenyeret és hasonlókat ne zabálja, és így talán nem lesz olyan gáz. Azzal riogatnak, hogy a második felszedett kilók, már nehezebben mennek le...majd kiderül.
Nem nagyon megy visszafogni magam, mert nem is voltam nagyon rosszul, húst eszek hússal és fagyit fagyival. Most ezek a kedvenceim. Gyümi, zöldség csak ímmel-ámmal, pedig mindig első helyen szerepelnek. Most csak éhesebb leszek tőle....

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok Lányok!

Megvolt 4 hét után az első munkanapom. Megmondom őszintén, nagyon pörgős volt, nagyon melós és nagyon élveztem! :lol: Hiányzott már a kötelezettség, az, hogy érezzem, hogy csinálok valamit, így otthon egyedül bezárva hetekre, ez betett nekem. Szóval jól telt, mindenki nagyon örült nekem, sok ügyfelemet beavattam a titokba, de volt, aki már sejtette is, sőt, volt, aki rákérdezett a telefonban, hogy csak nem baba? :wink: Mindegyik be van tojva, hogy meddig melózok, mert lassan 7 éve vagyok ott és nagyon sokan csak hozzám járnak, de én mindig azt mondom, hogy senki sem pótolhatatlan, na! :)

Ha már a kilóknál tartunk, én eddig 3 kg-ot híztam, bent azt mondták, hogy az arcomra és a cicimre ment! :lol: Persze azért híztam arányosan mindenhová :roll:

Ti már elkezdtetek kicsit mozogni? Tornára, nagyobb sétára gondolok... azt tudom, hogy Marek a Rubint Réka dvd-t csinálja, most én is megkaptam, de nem bírom a nőt és a hangja is idegesít, viszont kéne valamit csinálni, párom úgy hív egy ideje, hogy tunyacsáp :lol:

Na megyek, mert tényleg elfáradtam ma, de ez most jóleső fáradtság, szép estét mindenkinek!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Le kell venni a hangot, akkor nem olyan idegesítő a csaj. :lol: :lol: :lol: Egyébként én úgy csinálom, hogy végigcsinálom a második trimeszter gyakorlatait (ez kb. 20 perc) utána pedig a harmadik trimeszter gyakorlataiból megcsinálom még a hát és karizmot. Néha még a fart is, mert én amúgy is elég "faros" vagyok. :lol: :lol: :lol:
Most is bevacsoráztam, úgyhogy megyek is tornázni, de előtte becsomagolok, mert holnap elutazunk.
Úgyhogy mindenkinek jó hétvégét! Pihizzetek sokat, mert nem lesz több ilyen hétvége mostanában. És ráadásul az idő is jónak ígérkezik!

Legyetek jók!

marek
 
 


Hú Csajok én ma úgy megilyedtem.Reggel ota fájdogált a pocim és sokat jártam pisilni.Gondoltam mert sokat iszom mert tényleg, erre este majdnem 8-kor kicsit véres lett a papir vagy is a folyás de mikor másodjára megtöröltem már nem.Nagyon beparáztam rögtön hívtam a dokit mert ma rendel 20:45-re adott idöpontot.Ne mondjam nagyon féltem.Zsombi jól van és nem hüvelyi vérzés hanem holyaghurut gyuladásom van, kaptam gyógyszert és mondta a doki nyugodjak meg a baba jól van.Nagyon féltem,hogy baj lesz :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Kata - elhiszem, hogy nagyon féltél, én sajnos tudom, milyen az, de most már nyugodj meg! Gondolom kaptál rá gyógyszert, amúgy hogy jön egy ilyen gyulladás? Esküszöm, tiszta para ez a terhesség, én most már babonából a mh-en tegnap nem mentem be abba a klotyóba, ahol felfedeztem egy hónapja reggel a vérzést, tudom, hülyeség, de akkor sem tudtam oda bemenni! :shock:

Kalózlány - aranyos lehetsz, ahogy beszélsz a pocidhoz, biztos vicces :lol: Megmondom őszintén, nekem még nem jött ilyen ihlet, hogy beszéljek hozzá, nem tudom, miért :shock: Mások beszélnek már a babához?

Tényleg, fogászattal ti hogy álltok??? Mert én még nem voltam mióta terhes vagyok, először a hányinger miatt, aztán a barnázás miatt, és tudom, hogy van rossz fogam. Gáz, hogy még nem mentem el? Amúgy kötelező? Mert nincs panaszom, bár tuti van lyukas fogam+az egyikből kijött a tömés pár hónapja, de nem fáj.
Utálom a fogorvost :P

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

Olvasni most nincs időm, anyuéktól holnap. Megyünk hozzájuk nagy családi banzájra. Csak gyorsan töltöm a képet, amit már jó rég megígértem Zsuzsunak. :D Kép Bombajó boxoló

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Mi még mindig nem indultunk el, mert Pató Pál úr rájött, hogy fel kéne rakni a kocsira a nyárigumit. Mondjuk nemtom minek, lassan itt a tél... :roll: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy kb. két órán keresztül azt szerelte... Most már fürdik, úgyhogy lehet, hogy még ebéd előtt el tudunk indulni. :lol: Nem baj. Fő a nyugalom. Nem tépem a hajam, nem üvöltök, mert ugye az élet szép, és minden úgy jó, ahogy van... :lol:

És miközben csomagoltam, ismét előjött a "nincsegyrongyom" probléma... :roll:

Na megyek, megnézem, elaludt e már a fürdőkádban... :lol:

Legyetek jók! És ne csak én hízzak ám!!!! :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Na, ma megvolt a globalizációs vizsgám.Hát mit mondjak, húzós volt, de MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!
A fiúk lent vannak a tanyán a dédiéknél, holnap este jönnek meg.Van egy kis szusszanásom, amit persze tanulásra kell fordítanom.Alíg egy hét múlva 3 vizsgám lesz egy nap.:-(
mindenkinek jó pihit!

Üdv
emmalena
 
 


Sziasztok!

BArifelhő - Gartulálok! Későn olvasók, mint én már csak utólag tudnak. :lol: REmélem jól sikerült a leánybúcsú és az esküvőn is minden úgy örtént, ahogy terveztétek.

Kata - Hűűű, nagy ijedség! Örülök, hogy végül minden rendben. LEgalábbis Zsombival.

Emmalena - GArtulálok a vizsgádhoz és megemelem a kalapom előtted, hogy van erőd tanulni. :lol:

HÍzás - Hát én +10-el indultam ez azt jelenti, hogy 80 kg. A múlt hétvégi wellness kényztetés után 82,5 voltam, tegnap reggel megint csak 81,4.

"Nincs egy rongyom se" - Pénteken a barátnőmmel elmentünk a Soroksári úti diszkontba. Tök jó volt, elcsacsogtunk, nézelődtünk, ábrándoztunk, felmértem a terepet az árak ügyében és vettem két nacit meg két felsőt. Most már van annyi ruhám, hogy nem kell hétközben mosnom és nem jövök zavarba, ha hétvégén nem szárad meg a nadrágom, mert végre van másik!

Rólunk - Mozgalmas hétvégénk volt és még nicns vége. Szombaton reggel a Daubnerben kezdtünk. 3 tortát hoztunk le Tatára. NAgy összevont családi banzáj volt. Anyukám 50, apokám pedig 57 éves. Plusz az öcsém, aki a héten volt itthon szabin márciusban volt 23. Szegény akkor nem lehetett tortája, mert Szarajevóban volt misszióban, tegnap ment vissza. Így aztán őt is megünnepeltük, így utólag. 20-an voltunk, nagy kerti party halászlével, csülökkel stb. TErmészetesen mindenki el volt ájulva, mekkora a pocakom, hiszen húsvét óta nem találkoztunk és akkor még szinte semmi sem látszott. ÉS természetesen jöttek az okoskodások, jó tanácsok stb., amikről feljebb beszéltünk és én nem győztem elengedni a fülem mellett. Asszem az első akadályt sikerült vennem ezügyben. EGyébént nagyon jól sikerült buli, az utolsó vendégek 1 óra körül mentek el. Másnap mindenki "gyógyulgatott" én meg jól szórakoztam rajtuk.
:wink:

További szép hétvégét!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!!

Marek-Nyugtonmalac!!
Emlékeztek a hölgy nevére, aki hívott minket a genetikai teszt eredményével??? Fontos lenne!!! Én annyira izgultam, h nem jegyeztem meg....

Barifelhő!
Örülünk, h hírt adsz Magadról ez a fontos!!!!! Remélem jobban vagy már és a leánybúcsú is remekül sikerült!!

Emma!
Előre is BOLDOG SZÜLINAPOT ÁBELNEK!!! Édesek a fiaink, enyém sem beszél, csak pár szót, de mindent ért. A védőnő szerint lusta, mert ugye mi megértjük és nem erőlködik, h megértesse magát... :D
Gratulálok a vizsgádhoz!!!!!!!

Peva!
Pünkösdkor UH??? Várjuk a híreket!!!!!!!!!!

Kata!
A férjemnek Ábel már a második fia és tuti, h csajszira vágyik. Persze nem éli bele magát és lelkileg készül a háromfiús apa létre is. Én nagyon nagyon szeretném, h kislány legyen. Magam miatt is persze, de a férjem miatt is. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lenne egy kislánnyal....Tudod apa-lánya szerelem.... :D :D
Nálatok működik???
A hízásban én nem vagyok mérvadó, a mérhetetlen túlsúlyom miatt. Ábival anno 8kg-t híztam, most is ez a cél.

Már akartam irni korábban arról, h elég egy apró felfázás és máris megváltozik a pisi színe. Sőt reggel töményebb és sötétebb. Anno Ábival 21-22 hetesen én is úgy jártam mint Te. megijedtem, h vér és berohantunk a Klinikára. Kiderült, h csak egy kis felfázás. Ha napközben kivilágosodik a "folyadék", akkor nincs gond. Na meg a vérzés görcsökkel járhat, DE NÁLUNK NINCS ILYEN ÉS NEM IS LESZ!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Örülök, h jól telt az első munkanapod!!
Nálam a mozgás a gyerek utánni rohangászsás.... :lol: :lol: Megtanult pótkerekes biciklivel menni és lassan már száguldozik. Eddig a motoros kölköm után szaladtam, most a bicajozó után :lol: :lol:

Bettyna!
Köszönöm, h tartottad a szavad! Pusszantom édes kis bokszolódat!!!!!!!! :)

Mi:
Ábel egyik éjjel kegyetlenül elkezdett köhögni. Nagyon megijedtem. Reggel doki. Kicsit komolyabb megfázás, kruppszerű dolog. Kapott gyógyszereket, azóta rendesen alszik. Kicsit rekedt és köhög, de sokat javult.
Én jól vagyok. Tegnap a szomszédasszonnyal elmentünk a bababörzére. Vettem Ábinak nagyon édes kantáros nyári gatyókat, napozót és egy papucsot. (pár hete a mi papucsunkban flangál)
Jó volt kicsit kikapcsolódni és még a sok ember sem zavart. Ettünk kürtöskalácsot is, baromira jólesett :D Pocaklakóm szépen ficánkol, nagyon örülök neki. Holnap este doki, a héten szerintem UH is lesz.

Csodálatosan süt a Nap. Mindenkinek egészséget és jókedvet kívánunk!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsa!Nálunk mostanában iszonyat nagy a szerelem.Nem rég jött rá,hogy kimondja Apa.És azóta csak apa jó mindenre tisztába rakni,mesélni,inni adni,etetni :lol: És anya fia szerelem is van? :wink:

Én tegnap éreztem határozottan ahogy csomja magát a hasamhoz.Olyan jó érzés volt tesom kezét oda raktam és ő is érezte ahogy egyszer kemény majd mikor már nem csinálta puhább a hasam.olyan boldog lettem :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Örvendek, hogy mindenki jól van! :D

Kata elhiszem, hogy nagyon megilyedtél, és jó hogy kezelhető, nem veszélyes dolog!
Nállunk sajnos nincs megadva ez a nap (jövőtől tervezik behozni :roll: ),
igyhát ma már meló...és egész hétvégén dolgoztunk...ketten a párommal raktuk le az udvaron a járdának való szegélyköveket...szerdán jönnek a piskoták is...van itt munka 1000rrel...
Nekem a derekam fáj már 3 napja, alig tudok lehajolni...a folyás már lassan idegesit...tisztasági betét nékül nem megy...

Ancsa: milyen volt a leánybúcsú s a többbiiii??

Ruhák: én már két hónapja terhes rucikba járok, és a kilókkal is ejsze viszem az első helyet…8kg :lol: ÉN is nagyon reménykedek hogy abbol sok a viz :roll: :wink: , na de ez van, pedigh se nem eszek sokat, én is kihagyom a kenyeret..meg ilyenek.
Amióta 2 hónapja abbahagytam az Elevit szedését...rohamosan nőttem :cry: na de ez van...majd valahogy ledobom...Remélem

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?