Új privát üzeneted érkezett!

Zitus, akkor majd megyünk. :wink:
Jaj annyira várom, hogy én is mehessek anyák napi ünnepségre. :oops:
Mi is csak egyszerű utazót néztünk, nem kell pelenkázó rá meg semmi extra, úgysem lesz sokat használva.
Én is most garázdálkodhatok, bár annyi a munkám, mint a tenger, a házimunkával totál le vagyok maradva, lakás a feje tetején áll. :oops: De esténként már nem tudok dolgozni, anyira fáradt vagyok, muszáj napközben megcsinálni.
Na mintha ébredezne Lali, idehallatszik a cuppogás, ahogy szopja az ujját. :lol: Fel is sírt, kajaszünet. :D

Kép
szilcsi

Szilcsi! Szegényke, az nagyon tud fájni! Remélem már szebb a körme és nem fáj neki!
Norbi még taknyos, de szépen ürül neki. Holnap reggel viszem a fülészetre kontrollra. Lámpázunk, azt ök is javasolták
Nekem egyszerü utazóágyam van, én sokat használom, ezt viszem anyuékhoz és angolra is ha megyek, nekem bevált

Zituska! Na nehogy már te aggodj hogy esetleg keveset eszik Noémi! :lol: :lol:

Tavaly a bölcsiben én bizony meghatódtam az anyák napják, oviban idén még nem volt, mert itt nagy müsort csinálnak a gyerekek (karácsonykor is), 40 perc kb. és igy összevonják most az évzároval, arra külön nem tudnának felkészülni amugy. Orsi meg nem árulja el miket adnak elő :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok,megint gondom van !Málni 3 napja nem kakkant,pedig minden nap 1 x szokott,és már nyűglődik.Mit adjak neki,amitől kakil????

A másik kérdésem ( cumiellenesek ne olvassák) ,hogy eddig az 1-es méretű Nuk cumit használtuk,ami 6 hós korig van,ugye most már a 2-es kellene,de olyan csöpp a szája,szerintem nagy lenne neki,akkor is az kell??Nem akarom az álkapcsát tönkretenni!Köszi!
20140113113746

Anett: Probald meg homerozni...a Malnust, nekunk mindig bejott, vagy esetleg szilvat bebietelbe.
Mi is kb a 6. honapban valtottunk cumimeretet, elotte is probaltam, de fulladozott...majd meglatod te is, hogy melyiket szereti jobban.

Anyak napja: ....itt meg az anyak napja sem akkor van amikor otthon....most lesz a napokban... :cry:

Zsuzsu: az afp ertek ugye az amit a Down-ra neznek....itt mas a neve. En is meg voltam fazva amikor csinaltak es egy kicsit furcsa eredmenyt hozott ki...javasoltak egy villocentezist (na meg 32-eves voltam), es en hulye megcsinaltattam...az eredmeny az egeszseges Matteo. Szerintem idonkent nagyon eltulozzak ezeket a vizsgalatokat...en 10 napot vartam az eredmenyre, eleg szornyu volt!!! Sog boldog terhes honapot!!!

Karmen: Orulok, hogy a Manod jobban van!

Zituska: Nagyon edi a Boti...meg a Noemi.

Szicsi: jbbulast Lalinkonak, remelem mar nem faj a labacskaja.

Toncsi: nagyon edi a Hedi.

Nekunk meg mindig nem bujt ki a harmadik fogunk, az ejszaka nem alszunk es nappal is gyakran uvoltunk...rajtam pedig rejtam van tovabra is a depi...ugy elmennek valahova...mondjuk Szegedre!!!!!
Kép

sziasztok
matteo0808

Anett: Probald meg homerozni...a Malnust, nekunk mindig bejott, vagy esetleg szilvat bebietelbe.
Mi is kb a 6. honapban valtottunk cumimeretet, elotte is probaltam, de fulladozott...majd meglatod te is, hogy melyiket szereti jobban.

Anyak napja: ....itt meg az anyak napja sem akkor van amikor otthon....most lesz a napokban... :cry:

Zsuzsu: az afp ertek ugye az amit a Down-ra neznek....itt mas a neve. En is meg voltam fazva amikor csinaltak es egy kicsit furcsa eredmenyt hozott ki...javasoltak egy villocentezist (na meg 32-eves voltam), es en hulye megcsinaltattam...az eredmeny az egeszseges Matteo. Szerintem idonkent nagyon eltulozzak ezeket a vizsgalatokat...en 10 napot vartam az eredmenyre, eleg szornyu volt!!! Sog boldog terhes honapot!!!

Karmen: Orulok, hogy a Manod jobban van!

Zituska: Nagyon edi a Boti...meg a Noemi.

Szicsi: jbbulast Lalinkonak, remelem mar nem faj a labacskaja.

Toncsi: nagyon edi a Hedi.

Nekunk meg mindig nem bujt ki a harmadik fogunk, az ejszaka nem alszunk es nappal is gyakran uvoltunk...rajtam pedig rejtam van tovabra is a depi...ugy elmennek valahova...mondjuk Szegedre!!!!!
Kép

sziasztok
matteo0808

Anett!

A szilva (van szilva bébiétel is - Kecskeméti), az nagyon bejött nekünk kakiltatásra. Tegnap Hajna szilvalekváros buktát evett, aztán este szilvalekváros kenyeret... :shock: na ne mondjam, hogy ma minden pelusában volt "valami" :x De anno Rékánk is ettől indult el a berekedt kakija.

Szilcsi!

Utazóágy terén nem tudom, milyen igényeid vannak, nekem is tök egyszerű van, de ha most vennék, akkor kicipzározhatót vennék, mert itthon is amióta járnak, ki tudnak jönni az ágyukból, megszokták. Frusztrálja őket a bezártság, ha elutazunk és abban vannak.
Vendég

Indulok a korházba, mindkét füléböl nagyon folyik a genny.:( :( :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jaj, Karmen! Nagyon sajnálom :( Remélem vége lesz egyszer ennek :shock:
Vendég

Sziasztok!

Először is gratulálok az új babákhoz. Egyik aranyosabb, mint a másik.

Karmen: sajnálom a betegeskedést.

Újdonsült anyucik: ha esetleg valamelyikőtöket érdekelne egy jumbo csomag pampers pelus 2-es méretben akkor küldjön privit, van egy bontatlan csomagom elfekvőben, mi már rég kinőttük, csak mindig elfelejtettem ajánlani...

Nóri régóta betegeskedik, mindig gondok vannak a kakival, közben meg is volt fázva, majd jött egy kis hányás, fél napig nem evés (még cici se kellett, meg semmi se), doki és antsz között ingáztunk. Most próbáljuk a répát, hátha rendezi a székletet... nem nagyon akarja enni.. de majd csak lemegy egyszer..

most meg csúnya koszmója lett... :( a nagy hajától eddig nem vettem észre, csak most mikor már nagyon csúnya... remélem hamar megválunk tőle...

most csak ennyi

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Beszéltem Karmennel, pénteken megműtik Norbit. :( Előbbrehozták az állapotára való tekintettel....
Nagyon sajnálom :(

És Zalánom is taknyos még, kértem beutalót a fül orr gégére, nehogy úgy járjunk mint Karmenék. És a doktornénink aszonta, hogy először kipróbálunk egy új tejmentes tápit, hátha tejérzékeny és attól taknyos ilyen makacsul.....
Úgyhogy most várunk.... :roll:

Szilcsi kimostam a pihiszék huzatát, szárad holnaptól jöhettek érte :D
A fürdetőkarika is gazdára talált :wink:

Ennyi voltam, bocs ezer a dolgom....Zalán nem nagyon akaródzik aludni :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kármen!Gyógyuljatok meg holnap!Nagyon sajnálom a műtétet,írj majd ha lesz időd,hogy mi van Norbival! :cry:

Anna!Nórinak is gyors gyógyulást!A Babé koszmó elleni samponja nagyon jó!Málnusnak is nagy a haja és azt használtuk,igaz naki csak egy ici-pici koszmója volt a homlokánál elől!

Matteo,Gira!
Köszi!Vettem ma szilvás Kecskemétit,de most nézem,hogy cukor van benne,az nem gáz?Mert ugye mindenhol azt mondják,hogy ne adjunk cukros kaját a babának!Púpom tele van! :x

Ma volt a dokinéni,megkapta a Prevenar szurit,az elsőt,nagyon ügyes volt,csak a szúrásnál sírt,utána egyből felvettem és vigyorgott!Dokit váltottunk,most volt először és nagyon kedves rendes.Kár,hogy nem előbb tettem!
20140113113746

Karmen,nagyon sajnálom Norbit!!!!
Remélem minden Ok lesz vele!!!! :cry:

Edit,Zita,gratulálok a babátokhoz!!!!! :lol: :lol:
Remélem mnden Ok veletek!!!! :lol:

Barni keze szépen rendbe jött!!!
Hétfőn kezdtük a bölcsit,ma ott ebédelt!
2 perce el kellett mennem,de ahogy elmentem észrevette,és őrűlt órdításba kezdett.....................
Szóval asszam nem lesz egyszerű a beszoktatás...............
Ennek ellenére,jól érzni magát,játszik!!!!

Zsuzsu,kedvéért egy Barni duma:
Anyósékál dorozsmán játszottunk,van nekik egy régi őreg trabijuk(,a kutya alszik benne esténként)
Barni:
-Erzsi mama csináltasd meg a Trabit!
-nincs rá pénzem
-nincs?Apának van!!!
-Apukádnak sincs.
-akkor megyünk el,vegyünk fel ,az automatából!!!5 perc motorral!!!
:lol: :lol:

Bani,nem dobdta ki a szennyes tartóba a ruháját,5* rászóltam,és mondta neki:
-édes kisfiam,te el vagy varázsolva,hogy nem dobtad ki a ruhádat?????
másnap a trolin:
-Api jól el van varázsolva,hogy nem dobdta ki a büdös zokniját! :lol: :lol:
Persze mindezt kiabálta!!!! :lol: :lol:

Zituska,lehet hogy a Sárágra,mentek,mi is csatlakozunk! :wink:
Itt lakunk a kereszttöltésben,nem messze!!! :lol: :lol:
Nagyon édessek a gyerkőceid!!!!

Kép
bibi226

Karmen: remeljuk ez lesz az utolso horror mit at kell elnetek. Remelem Norbi a helyzethez kepest jol viseli. Kitartas...es neked sok erot, a Norbinak meg gyogypuszik!!!

Bibi: nagyon edi a Brni baba...jok a beszolasai. Leanykoromba en is a Kereszttoltesben laktam, anyuek meg mindig ott vannak...ki tudja, lehet osszefutottunk mar...

Anett: Nem hiszem, hogy gond lene a cukorral, egyebkent ra szokott irva lenni, hany honapos kortol adhato. Ha jol tudom, legalabbis a Plasmon, Mellin, amit mi hasznalunk 4 honapostol adhato! Malna azert jol van....meg mindig nincs kaki???

Eniko, Anna: gyogyulast a picuroknak!!!

Mi jol vagyunk, en vagyok ki...alvashianyom van, ejszaka felkelunk es allva uvoltunk....cumi a szajba egy kis puszilkodas es minden ok., es a foga meg sehol, pedig be van dagadva az inye! Rajtam meg a depi!
Kép

sziasztok
matteo0808

Matteo, hiányzik Szeged, honvágyad van. vagy miért vagy depis? Talán csak a tavaszi fáradság és egyebek, nem? Rakj jó sok virágot a lakásba, hátha feldob kicsit. :wink:

Karmen, istenem annyira sajnálom Norbit!!! :cry: Szegény kis drága, mit kell szenvednie a fülével. :cry: Gyors gyógyulást, mielőbbi teljes felépülést kívánok nektek!!!

Bibi, bocsi hogy nem ismertelek meg. :oops: Nagymamám itt volt, kéthetente itt tölt egy napot, épp vásárlásból mentünk hazafelé, és nem tudja tolni a babakocsit az úttesten, padkán, nagyon kell rá figyelni. Barniból csak egy elrobogó foltot láttam. :lol: Majd jól megrohamozzuk Zitusék nyaralóját együtt. :lol:

Anna, sajnálom ezt a sok betegeskedést. Koszmóra tényleg nagyon jó a Babé koszmó elleni csecsemősamponja! Sokkal jobb, mint az olajozás, pláne, hogy Nórinak is nagy haja van. Sok sikert a répához, remélem, segít a kakigondokon. Nálatok mi volt vele a gond? Jól emlékszem, hogy véres volt? :?

Enikő, szerintem péntek lesz belőle, mert holnap nincs ebédszünete apánknak. :wink: Tejallergiától taknyosság? Nem is hallottam még. :shock:

Kép
szilcsi

Ja holnap reggel megyünk a 4 hós szurira és feliratni a Prevenart. És úgy döntöttünk, beadatjuk a bárányhimlő ellenit is, nagyon sokat vacilláltunk ezen, de beadatjuk, a szövődmények miatt.

Kép
szilcsi

Szilcsi: Nálunk a kakival az volt a gond, hogy egyszer csak nyálka jött, másszor meg csak folyékony kaki (ami teljesen átmegy a peluson csak a színén látszik, hogy kaki) néhány nyálka darabkával. Antszben minden mindig negatív. A hasmenést próbáljuk a répával... hát 1 nap nem is volt kaki ... de mikor megint rakott egy nagyot csak a szokásos ronda nyálka és folyékony anyag volt a pelusban... bár még csak 1-2 kanálnyit kell adni minden evés előtt és csak hétfő óta csináljuk nem adom fel, hátha segít.
már volt olyan, hogy nem rázta ki a hideg a répa ízétől Nórit... én már ezt is haladásnak veszem.

Körkérdés: hogyan tudok segíteni Nórinak, hogy megtanulja hogyan nyelje le a répapürét????? Vagy csináljam folyósabbra anyatejjel?????

Enikő: köszi a sampont, épp az előtt ki is próbáltuk... :)
Használattal egy kérdés: még a samponos fejet kell "sikálni" a kefével, vagy ha már leöblítettem???? És mennyi ideig?
Bocs, ha hülyéket kérdezek...

Szegény Nórikám megkopaszodik mire végzünk evvel a makacs, ragaszkodó koszmóval... :( Csomó haja marad a kefén...) MOndjuk a párnáján is mindig sok van...

Pelus nem kell senkinek???? Vagy mindenki már nagyobb méretet használ????

Kép

Kép
sznanna

Szilcsi! A bárányhimló elleni oltás 9 hónapos kortól adható be.

Karmen! Szegény Norbika! Kijut most nektek nagyon! Drukkolok, hogy hamar túllegyen rajta. Neked meg kitartás!!

Zsuzsu! Hurrá, hurrá jó eredmények! :)
Nekem is mind2 lányomnál azonos volt az AFP-m. 14. :) A MOM-os értékre nem emlékszem. :)

Zituska! Ígérd meg, hogy nem panaszkodsz többet arra, hogy Noémi nem eszik. :) Olyan kis husibusi. :D Boti meg kész naffiú. :)

Mi megvagyunk.
Lotti hazajött a "nyaralásból" korábban, mert anyahiánya volt. :)
Linduson ma du. nem volt pelus itthon. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok! :)

Gyors leszek, Boti lebetegedett - torokgyulája van, és 39 fokos láza. :( Szép ejszakánk lesz... :(
Noémi megkapta a 3 hós szurit, meg a 2. Rotát. Szurit jól viselte, kicsit sírt csak. Most estére 38 lett a láza, de jó kedvű, szerencsére nincs más baja, kapott Panadol Baby-t.

Karmen :)
Borzasztóan sajnálom Norbit!!! :( :( Gyors gyógyulást Neki!!!

Bibi :) Szilcsi :)
Szuper, hogy jöttök majd!! :D
Én meg azon paráztam, hogy megöl majd az unalom egyedül!! :D
Más is csatlakozhat... :wink:

Melinda :)
De ügyes Lindi!!
Mi Botival nem nagyon haladunk etéren, nem akar wc-re ülni, csak ritkán, és nem is szól, ha kakálni, v pisilni kell. :cry:
Tudom, hogy jó húsban van Noémi, csak múlthéten tényleg alig evett, de most megint régi az étvágy, kezd visszajönni a tejcsimennyiség is - eléggé megcsappant, hogy nem akart enni. :roll:

Megyek, itthon van Apa...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Bibi!
Tudod, h odavagyok a "pasid szövegéért "! :D :lol: Örülök, h jól vagytok!!

Kármen!
Sok erőt kívánunk és TELJES GYÓGYULÁST!!!!!!

Zituska!
Gyógyulást Botinak!!!!!

Melinda!
Lindinek gratula! Anyahiány :lol: :lol: :lol: Édes...
Köszi az AFP-t, nekünk 12 és 14.... az a fontos, h egészségesek. Barátkozom, h esetleg pasi... A legujabb nevünk: Ágoston... :o :wink:

Anna!
Mi is sokat küzdöttünk a koszmóval. (szerintem még most is van, csak mindig elfelejtem megkérdezni a védőnőt, h az-e). Szóval mi is a babaolajozást és a Babé sampont használtuk. A sampon mostanáig a samponja. Kívánom, h mielőbb megoldódjon a gond!

Megint elkezdtem rondán köhögni, féltünk, h tüdőgyuszi lesz belőle, mint decemberben. Tegnap ezért elmentem a háziorvosomhoz. Kemény 2 órát vártam, mire bejutottam.. (ilyenkor sajnálom, h nincs vizitdíj, akkor alig voltak...) Szerencsére "csak" gennyes mandulagyulladás.... éljen......antibogyó a vége....
Ábel jól van, igazi csibész. Beszélni nem akar, de pld. lazán kiveszi a zsebemből a kulcsot és kinyitja az ajtót vele..... :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Matteo!
Lett kaki még aznap egy kicsi,tegnap megint nem,ma reggel megint volt :D igaz csak kicsi adag!De annak is örültem! :D Tegnap kapott szilvát,meg majd még ma is!4 hós kortól van a bébiétel,de én akkor sem akarok cukrot adni neki,de ez most kivétel!Köszi a segítséget!Miért vagy depis?????

Melinda,Szilcsi!
Nekem azt mondta a doktornéni,hogy a bárányhimlő ellenit 15 hós kortól lehet,vagyis elméletben 12 hóstól,de az MMR oltással ajánlott beadni 15 hósan.Meg a Kulcsár Andrea is azt írta e-mailbe!Ő meg már csak tudja!Vagy nem? :roll:
20140113113746

Sziasztok! :)
Mindkét gyerekem láztalan! :)
Boti még köhög, de talán nem lesz vészes a dolog.
Remélem Noémi nem kapja el Botitól a torokgyuszit, ő csak az oltás miatt volt picit lázas tegnap.

Anett :)
Ki az új dokitok?
A mi doktornénink is 15 hónaposan adta be a bárányhimlő ellenit Botinak a kötelező oltással együtt! :wink:
Sztem ne aggódj, nem sok cukor lehet a bébiételben, csak gondolom annyi, hogy ne legyen annyira savanyú a szilva.

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsu :)
Privát üzi ment! :wink:

Bocsi, ez itt a reklám helye: :oops:

Van eladó kengurum, ha vkit érdekel, küldök róla privit!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Visszaolvasgattam, de nem nagyon reagálok most.
Rólunk annyit, h Réka 3. napja taknyos, tegnap levittem a dokinénihez, mondta, h picit piros a torka is. Enni alig eszik valamit 1 hete, ma még csak egy fél üveg bébiételt evett, meg egy kis pipi sonkát meg 80 ml tápit!
Megkérdeztem a dokinénitől, h ilyen idős korban mennyi folyadékot kell inni a egy gyereknek, mondta h kb 1l-t, hát az enyém lányom össz. kb ha 5 dcl-t megiszik, de úgy, h ebben a joghurt, bébikaja is benne van!Ja, amúgy már nem eszik nagyon bébiételt csak most, h beteg, amúgy felnőtt kajót kap!
Nem tudom más gyerkője mennyit iszik, de ez elkeserít, h Réka csak ennyit!!De látszik rajta, h nem is érdekli az evés, ivás, nem szerez neki örömet, és ez szomorú!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Karmen!

Sajnálom Norbikát szörnyű lehet ,remélem hamar rendbejön.

Enikő!
Na milyen az új autó??

Minden baba gyönyörű !!!

Sok boldogságot a pici babásoknak sok tejcsit és nyugodt éjszakákat!!!

Hú csajok iszonyatosan el vagyok veszve nagyon fáradt vagyok feldúrták az utcánkat reggel 7 től 3 ig se ki se be a ház elé így minden reggel sétálunk Mátéval az oviba.Na nekem nem lenne annyira gáz de szegény kivan reggel még nyügi alig bírom elhúzni az oviig.Ma is mentem dolgozni biciklivel kellett körbejárnom a várost még jó hogy kevesen voltak mindenhol így hamar végeztem de elmentem még vásárolni ezt azt mire hazaértem leszakadt a derekam....áááá.Amúgy is depis vagyok nehéz a 3 gyerekkel egyedül.Hiába van itt az udvar délutánra már egy katlan alig lehet megmaradni lent a játszóra meg egyedül nem tudok elmenni.Folyamatosan marják egymást a gyerekek ez iszonyat nehéz időszak nem tudom mikor lesz vége.....(de amúgy meg egy percet sem tudnak ellenni egymás nélkül...)

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Minden kis betegnek gyors gyógyulást kívánok!
Kármenéknak különösen drukkolok, higy minden rendben legyen!!!

Szilcsi!
Kérdezted vannak e képeink az útról.Vannak, de még lusta voltam lekicsínyíteni! :oops:

Zituska!
Ne haragudj, nem hiszem, hogy mostanában eljutunk hozzátok! :cry:

Gábor is taknyos egy kicsit, remélem gyorsan meggyógyul!

Szép napot Mindenkinek! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Elfelejtettem...

Én is reklámoznék egy kicsit...

Van egy JANE hordozóm újszülött kortól eladó.
Egy 10 db-os állatos puzzle szőnyeg bontatlan csomagban és szintén bontatlan csomagban egy Living Lab elemes orrszívó (garanciás) eladó!

Ha vkit vmi érdekel dobjon egy privit! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Már megint én... :oops:

Legutóbb kitöröltem a vonalzóm, csináltam egyet, de elfelejtettem, mit kell beilleszteni és nem tudom megcsinálni! :oops:
Segítsetek!!!!!!!!!!
Köszi :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Zitacicu, miért vagy egyedül? Párod nincs otthon? Sajnálom a nehéz időszakot, drukk, hogy minél hamarabb túllegyetek ezen.

Csibe, Gábornak gyógyulást.

Zitus, nem menekülsz előlünk! :wink: :lol: Hú jó, hogy ennyivel megúsztátok Boti torokgyuláját. Neki is gyógyulást!

Zsuzsu basszuskulcs, ez nem túl jó. Antibigyó. :( Épülj fel gyorsan!!! Ábel ügyes, ha megértitek beszéd nélkül is, addig úgysem fog beszélni szerintem.

Melinda, gratula a pelusnélküliséghez! :D Bárányhimlőt tudom, 15 hónapos korban adják majd be Lalinak, addig hiába, nem vált ki megfelelő reaciót. Addig meg reménykedek, hogy nem kapja el. :?

Szeptembertől ingyenes lesz a Prevenar!!!

Voltunk ma szurin mi is. Lali nagyon ordított, már a vizsgálat alatt is, pedig sosem szokott. Még nincs láza, borogatom a lábiját.
4 dekát hízott 9 nap alatt, elkeserítő, de dokinéni szerint nincs baj, ugyanis nőtt is 2 centit, most 68 centi. :shock: Döbbenet, úgy nő, mint akit húznak. Védőnő két hét múlvára visszarendelt súlymérésre.

Kép
szilcsi

Ja még valami. :oops: Nem javasolták az úszást nekünk, addig semmiképp sem, amíg meg nem kapja Lali a Prevenart, az uszodában sokkal könnyebben elkaphat bármi betegséget, befolyik a víz a fülébe... Azt javasolták, jövő tavasztól vigyem csak úszni.

Kép
szilcsi

Bárányhimlő elleni oltás:
"A védôoltás 9 hónapos kortól adható, de érdemes megvárni vele a 15 hónapos kort. Megfelelô védettség eléréséhez 12 éves korig 1 oltás, míg 13 éves kor felett 2 oltás szükséges. Bármilyen más védôoltással együtt beadható, de csak ellentétes oldalra vagy karba. Nem szívható össze egy fecskendôbe egyik oltással sem. Oltással 15-20 nap alatt alakul ki a védettség, míg a bárányhimlô lappangási ideje 14-21 nap. A megfertôzôdést követô 72 órán belül a védôoltás elvileg még hatásosan megelôzheti a betegség kialakulását."

Lindi amúgy a bölcsiben full pelusos, nem ül bilire, wcre sem. Itthon meg az az első, hogy peli le, wcbe pisil és fürdésig nincs is rajta pelus. Nem értem ezt a gyereket. :)
Tegnap amúgy megint elesett a bölcsiben, leesett a motorról, bele a homokba, felhorzsolta a fél arcát a homok. Érdekesen néz ki, de még csak nem is sírt. :roll:

A városi gyereknapon fellép Lotti a Dugonics téri színpadon, 11 körül, a tánccsoportjával. Úgy izgulok!! :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anett: orulok a kakinak...tudom mit jelent orulni meg a kis adag budos csoagocskanak is, mi is szenvedtunk csak az elso 3 honapban. Ha nem akarsz cukrozott bebietelt adni Malnanak, probald ki alma banan(reszelve, tutmixolva)+egy kis narancsle, tuti furcsan hangzik de itt alkalmazzak, nekunk jol bevalt es sosem volt tole bajunk!
Depresszio: Honvagy, meg mostanaban nem voltunk joban apaval, pontosabban o nyugods volt ki tudja miert es rajtam vezette le...semmi nem volt jo neki. Nala elmult, en meg mindig nem vagyok formaban, raadasul Teo sokat nyugoskodik valoszinuleg a 3. foga jon...
Ma vagyun 9 hosak!!!!!

Melnida: Ugyes a Linda...lehet szegyenlos a bolcsibe...

Anna: Mi ugy csinaltuk a zoldseg elfogadasat, hogy tejpepbe raktam bele...naponta tobb zoldseg puret es kevesebb pepet...ez bejott!
A koszmo egy csunya dolog, nekunk is a fejborrel es a hajaval egyutt jott le a egy zselet irtak fel, amit vegulis gyogyszertarban recept nelkul is lehet kapni a neve AVENE PEDIATRIL...gondolom otthon is van, eleg draga de hatasos, mi ezeket a termekeket hasznaltuk, meg hasznaljuk mert a Teo bore nagyon erzekeny, es a koszmo is a chiccho furdetotol jott ki.

Minden kis betegnek gyogyulas es gyogypuszik...A Karmen Norbianak egy extra adaggal!!!

Kép

sziasztok
matteo0808

Szilcsi!
Mi holnap megyünk úszni először,az Anna fürdőbe,kíváncsi leszek.Nektek bea javasolta??Nekünk igen,de én nem fűzök nagy reményeket hozzá,meg félek is kicsit.Nekem dokinéni tegnap azt mondta nem lesz gond,nagyon ritka!Igaz nekünk egy Prevenar már bent van!Én is hallottam már a múlt héten,hogy szeptembertől ingyenes lesz,de én nem akartam addig várni,meg felírják támogatottan,nincs 5ezer forint egy szuri!

Zituska!
Dokinéni:aki Nektek!Kovács Marianna! :wink:

Matteo,Gira!
Délután extra fosi volt :D a szilva megtette hatását,köszi Nektek mégegyszer! :D
Matteo!
Milyen gyakran jöttök haza?A honvágytól én is depi lennék,ha 8 napra elmegyünk nyaralni a 6. napon már jönnék haza :oops: De elmúlik,mindenkinek van ilyen időszaka.Nálunk ém nyűglődön,de apa jól viseli :D
20140113113746

Szilcsi!

A férjem reggeltől estig dolgozik szóval tényleg csak aludni jár haza.Ez a kemény menet tart már vagy 2 éve lassan megszoktam csak mostanában vagyok "kicsit" fáradt ,de ugye mostmár nekem is van mit csinálni és így duplának érzem a kis nyűgöket.Ez van amúgy jól bírjuk mert tudjuk meglesz ennek a sok munkának az eredménye ,nem veszekszünk szerencsére,mindenki teszi a dolgát.Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy a kapcsolatunk jól veszi ezeket az akadályokat(egyenlőre)kopp kopp kopp.

Képzeljétek ma Máté behúzott az oviban az egyik társának.Már hónapok óta mondogatja hogy mindig bántja az a két fiú és hogy megverik már néha azt vettem észre hogy fél(ja és nem akar menni oviba)Azt hittem túlteszi magát rajta de ma reggel is csak csimpaszkodott a nyakamba és percekig ültünk kint az ajtó előtt szótlanul.Aztán megint mondta hogy tegnap is bántották én meg mondtam neki hogy ne hagyja magát na erre ő megfogadta a tanácsom.Az ovinéni rászólt és szegény drágám elbújt és zokogott annyira sajnáltam szegény hogy majdnem én is elsírtam magam.Az ovinéni is mondta hogy igazán rossz az a két fiú és nem tudnak velük mit csinálni.Amúgy tudom hogy a Máté soha nem ütne meg senkit csak úgy....(na a tesókkal persze tud veszekedni)
:roll:
Na bocsi hogy jó hosszú voltam :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Bocs nincs erőm reagálni, csak néhány friss kép. Ne haragudjatok az önzőzésért, de most erre fussa.... :oops:

Vius:
Kép
Az aprónép a hintában :D
Kép
Bogicám:
Kép
Zazaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
Kép Kép
A 2 pasim :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Anett :)
Tényleg? :D Jó választás! :wink:

Szilcsi :)
Francba, hogy állandóan ezzel a hízással paráztat a védőnőd! :evil: :evil: Küldd már el a p...ba! :x
Tényleg jó hosszú Lali! Noémi 60cm volt 2 hete...

Matteo :)
Sajnálom a honvágyat, car érzés lehet... :(

Zita :)
Basszus, szegény Máté!! Olyan rossz lehet ez a kis lelküknek! :(

Enikő :)
Aztaaaaa, a csajaid kész nők már!! :D
És hogy Zalán mekkora! :shock:
Jó a kabija! :lol:

Botinak már csak hőemelkedése van. Remélem, jobb éjszakája lesz, mint tegnap...apa ott aludt vele, mert félóránként felébredt, hogy fáj a torka....

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Csak pár sort..
Jól vagyunk,itthon vagyunk.Hétfőn jöttünk,azóta folyik az összerázódás.. :lol:
Anyukám besegít még most..
Hanna büszke nagyon a testvérére,fűnek-fának dicsekszik.. :lol:
Tejcsi alakul-szaporítom,de még kell kicsi pótlás egyenlőre.Bízom benne nem sokáig. :wink:

Mégegyszer mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!Nagyon kedvesek vagytok!!! :D
Már hiányzott nagyon a jó társaság!!!
A Klinika után még jobban...

Zitáék is jól vannak.Találkoztunk.
Ők a 111-ben,mi a 113-ban voltunk.:)

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

szilde: Udv itthon!!!!!!! Sok tejcsit es nyugis ejszakat...meg erot egeszseget nektek. puszika

Anett: :lol: :lol: Orulok a szuperkakanak, akkor te most szuper boldog vagy!!! akkor most egy idore fel is hagyhatsz a szilvazassal, mert meg jobban meg fogja hajtani a Malnat....probald meg a narancsleves gyumit, az rendben tartja a pocakot.

Zituska: Botinak gyogypuszik, a Teonak is a mult heten volt egy kis laza meg piros volt a torka...meg nem evett 3 napig...o mar jobban van, nektek is gyors gyogyulast. :P

:roll: Kezdek egy kicsit kevesbe depis lenni...egy kicsit, apa erzi, hogy vetkezett...igy nekem is csokken a honvagyam. Raadasul ma este apa altatott...mit tesz a buntudat?! :wink:

Eniko: :lol: :lol: Nagyon szepek a holgyemenyeid, es Zalan baba is nagyon gyonyoru legenyke, es hatalmas, hany centi hosszu? Teokam es Zalan baba kozott 1 het korkulonbseg van, nekunk is van egy hasonlo gurulos autonk, de nekunk nem er le a labunk... (igaz a parom meg en sem vagyunk magasak). :P

Szilcsi: :wink: igaza van Zituskanak...nem kismalacok ezek a babak, no meg mindegyik a maga modjan gyujti a zsirparnait. Nalunk is elofordult, hogy kevesebbet hiztunk, de sokat nottunk egy honapban!!!! Nyugi, a vedono gy kicsit tullihegi a dolgot! :lol:

Zsuzsa: Jobbulast, nyomassatok a c vitamint!!!!

Zitacicu: :oops: Sajnalom a Matet...de jol tette, igy legalabb legozelebb ezek a rossz fiuk is meggondoljak kivel szorakozzanak. :twisted: puszika

Nem tudjatok hogy van Karmen Norbia...embertelen amin keresztulmenne
Képk!

sziasztok
matteo0808

Anett!

Nem is tudja a gyermektelen jónép, milyen öröm a kaki :lol: Sokszor röhögtünk ezen a barátnőmmel ;)

A hízás miatt felesleges parázni, amíg hízik egyáltalán valamit, én nem is foglalkoznék vele (persze mondom ezt, egy tökéletesen sokat hízó, és egy szinte semmit nem hízó baba után ;) ) A semmit nem hízó babám (Hajna) Sokkal, de sokkal erősebb, egészségesebb ;) 1 éves koráig sokszor a minimumot sem hízta meg, és alig evett valamit, 3800 grammal született, és 8,5 kg volt 1 évesen, tehát megduplázásról közel sem volt szó... mégsem volt soha beteg :) Rékával viszont 1-2 havonta dokinál voltunk :? Most már nagylegény vagyok, de le kell kakilni a számokat ;)
Vendég

Bocs, nem megduplázás, hanem megtriplázás.
Vendég

Zituska!
Szerintem is jó választás volt!Csak azt sajnálom,hogy most nem tudom hol lemérni Málnust,lehet kölcsönzök majd mérleget!De nagyon jó,hogy kijön,sokkal barátibb!Málna már a váróban sírt! :cry:

Enikő!
Gyönyörű a családod!Bogitól el vagyok elájulva,micsoda csaj! :D
20140113113746

Kedves Fórumozók!

Újból itt a május, és újból lesz Születés Fesztivál is május 9-10-én.
A részletes program az alábbi oldalon olvasható. Remélem többen találtok olyant a programok közt, amire szivesen eljöttök.
Néhány programunkon a részt vevők száma korlátozott

http://www.geocities.com/egyen_suly/EKE301.htm

Néhány programunkon a részt vevők száma korlátozott, ezekre az adott telefonszámon be lehet jelentkezni.

Az idei fesztivál koriózuma a Le Premier Cri Világra jönni c. film vetítése. A francia forgatócsoport bolygónk tucatnyi pontján készítette filmjét, hogy megmutathassák hogyan készülnek a gyerek fogadására és hogyan szülnek a nők különböző kultúrákban. Részletek a honlapon olvashatók

Idén is várjuk az apákat szombat délután a Férfi sátorba.
Szombaton 13 órakor
Mindenkit szeretettel várunk

gjudit
gaborjudit

Üdv

köszi a gyerekdicseket, sztem is cépek :D :oops: :lol: 8)

Matteo: Zalán 74 cm hosszú volt legutóbb amikor 9 hósan mértük (51-el született) Édes a fiad :)

Anett: Hajrá kaki :D Az élet apró örömei :lol:

Zituska: ugye ugye milyen csini a pasim :D Szépek a gyerekeid :D

Épp most hívott Karmen. Nem tudták megműteni Norbit, mert olyan rossz lett a vérképe, hogy nem vállalták be az orrmandula kivételt. :cry: A füléből a tubus meg "benőtt" ezért azt se vették ki. A doki szerint szövetbarát maradhat... Karmen szerint meg idegen test nem odavaló... rossz helyre tokozódik be, halláskárosodást okozhat....stbstb
Úgyhogy lesz majd egy nagy műtéte (kb 1 órás) amikor eltávolítják a tubust is.... :cry:
Nagyon drukkolunk Nekik++++++++++++++++++++++++++
Nagyon oltás ellenes vagyok, de most ezek után, nagyon agyalok hogy beadatom Zalánnak a Prevenart :oops:

3 napja nem alszik napközbe Zalán :shock: Kivagyok, mert egész nap nyekereg, sírdogál.... :( :cry: És még mindig taknyos :cry: Mennem kell.....

ceniko
Szeged

Enikő!

Zalán még mindig tiszta te :lol: De mekkorát nőtt, mióta nem láttam :shock:
Jó ez a hintáztatás, kipróbálom én is, mert ritkán van 2 szabad hinta, ezek meg persze egyszerre akarnak hintázni ;)

Karmen!

Írj, ha tudsz, nagyon szorítunk Nektek!

Szilde!

Erőt és kitartást! :) És persze sok boldog pillanatot ;)

Zituska!

Ti jól belehúztatok ebbe a betegeskedésbe :( Gondolom éppen ez hiányzott még :roll: Gyógyuljatok gyorsan!

Zsuzsu!

Epedve várom a 20 hetes UH eredményeidet ;)
Vendég

Hja, fél órámba telt míg az előző bejegyzést írtam, azóta olvasom, hogy írt Enikő... Jesszus, ez nagyon brutál, ami Norbival van :shock: De hát hogyan indult? Csak taknyos volt, és ennyi? Orsi vitte haza az oviból? Vagy sose kapták el egymástól?

Enikő!

Zalán fülét mikor nézik meg?
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül írok, de nagyon szeretném, ha segítenétek. Ha valakinek van tapasztalata dr. Fekete Zoltánnal kapcsolatban kérem írja meg nekem, ha pozitív, ha negatív. Nagyon sokat segítenétek, mert sajnos problémás a terhességem és csak a terhesség előtt néhány hónappal kezdtem el hozzá járni és egyelőre vegyes a véleményem róla, de lehet csak túlparázom. :roll:

Szóval ha valaki ismeri kérem írjon véleményt priviben, vagy itt a fórumon.

Nagyon kis szimpatikus társaságnak tűntök, azért is merek ilyet kérni tőletek! :oops:

Hálás köszönet:

Kokitti
Kép
kokitti

Basszus,szegény Norbika.Annyira dúrva ez az egész.Az összes környező országban kötelező védőoltás a Prevenar :evil: :evil:

Mi voltunk úszni,annyira de annyira jó volt :D nagyon tetszett a Csajszinak,pedig féltem,hogy mi lesz,de vigyorgott meg minden!Hűűű szupi!Megyünk is rendszeresen,remélem nem kapunk el semmit!

Jön vki a születés hetére?Mi lehet a babamasszázsra elmegyünk ma 5kor,meg holnap az Inci védőnéninek lesz előadása 11-től 12-ig!Erre a kettőre szeretnék menni!
20140113113746

Sziasztok!

Ma reggel megjártuk a gyermekorvost.....Ábel egész éjjel köhögött, de valami ijesztően. Gégefő gyulladás...... a vicc az, h láza semmi, nappal kint szaladgál, köhögés semmi erre éjjel megy a kínlódás....
Kaptunk gyógyit, remélem ma már tudunk aludni. Iszonyatosan sajnáltam és aggódtam. AZt mondta a doktornéni, h párás levegő kell neki olyankor....

Gira!
Én is kíváncsi vagyok nagyon!!!!! Neked ki csinálta??????
Azon agyaltam, h most csak mi ketten vagyunk pocakosok??????
BOCSI HA VALAKIT kihagytam!!!!

Kármenékkel együttérzek és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!

Zituska!
Szerinted most már hallgat szívhangot a doki a magánrendelőben?? 19-20. hét?? Bejönnek a férjemék is, így esetleg szívdobbanást hallana...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Én is nagyon drukkolok a csajszihoz :D De gondolom akkor se adod vissza a feladónak, ha Ágostonod lesz (naon cép név :wink: )
Ábelnek gyógyulást, ez a krupp naon gáz tudom, Bogim is kruppos volt, kb 1,5 éves korától. Nála elég gyakran kijött sajna, de úgy tünik kinőtte :wink: A hidegpárásító használata nagyon jó, illetve hűvösebb szobába altasd, inkább legyen jobban felöltöztetve....
Milyen gyógyszert kaptatok?? Hja és és ha féligülő helyetben altatod akkor kevésbé fog köhögni....

Gira: Kértem beutalót fül-orr-gégére Zalánnak, de dokinéni azt mondta, hogy először ír fel tejmentes tápszert (Isomil) és azt adjam neki, hátha tejérzékeny és attól takkos.... és ha jövő keddig nem javul, akkor ad beutalót......Szerda óta kapja az isomilt töki, azóta változás nincs, sőt már rekedtes is a hangja és takony van ezerrel :( :roll:
Hja akartam privátba kérni időpontot, de csak 2 hét múlva keddre tudott adni. Akkor meg már minek???
Hja és hétvége óta megint csak nem hajlandó szopizni. Vagy elfordítja a fejét, vagy megharap, mindezt üvöltve ha cicivel kínálom...úgyhogy asszem ennyi volt, de 9 hónap szvsz elég is... :oops:

Mára igérték az autónkat, de tegnap felhívtak, hogy ezt meg azt ki kell cserélni rajta műszaki előtt, és ez miatt tolódik picit, így csak jövő hét keddre vagy szerdára lesz járgányunk... Eléggé elszontyolodtam, főleg mert haza terveztünk menni a hosszú hétvégére... Már 3 hete nem láttam apukámat :( Amióta nincs autónk gyakice sehova nem tudok elmenni.... :(

ceniko
Szeged

Hja lemaratd! Kokitti: Engem vizsgált amikor bent feküdtem nekem szimpinek tűnt. Apátiné Zitának ő a dokija...ő majd mesél ha lesz lélegzetvételnyi ideje, az újszülöttjétől :D :lol: Sztem írj neki privibe, nem biztos hogy van ideje olvasni a fórumot... Miért problémás a terhességed? :roll: Gratula egyébként hozzá :D

ceniko
Szeged

Ma voltunk bölcsibe,nem akrat bemenni a Barni...............
Mondta hogy inkább menjünk haza............
Tegnap 20perce,tegnapelőtt 10 percre, bementem a mosdóba,hogy fokozatossan szokjon be,erre ma már úgy indultunk ,hogy anya nem menj lécci pisilni........... :cry:
Tegnap sírt,míg odavoltam,de ahogy meglátott,mégjobban sírt,aztán megvigasztaltam,és játszott tovább.............
Na de most :cry: :cry:
Megígértem,hogy nem megyek el sehova,mégis 1/2 órát sírt az ölemben,és végig figyelt hol vagyok!!!!

Szóval nagyon el vagyok keseredve!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?