Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Andi!

Veronika nagyon szép nagylány!!!

Az emeletes ágy lépcsőjére én varrtam egy "ruhát". Elől varrtam bele egy olyan széles kartonpapírt, mint a lépcső, hátul cipzáros. Így még véletlenül sem tud felkapaszkodni. Ja, fent két gumval lehet beakasztani az ágy szélébe. 8)

Egcsi!

Emeletes ágyuk van, minnyá lefotózom. Lilla már első éjszaka fent akart aludni, ahogy összeraktuk. Azt hittem, hogy majd hónapokig fogom szoktatni hozzá. De első éjszaka visszakozott. A másodikon meg már máshol nem volt hajlandó aludni, csak fent. Azóta is ott alszik.

Na, most el. MIndjárt teszek egy ma reggeli Lillát, meg fotózok egy ágyat.

PUszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

az ígért képek!

Puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Nagyon klassz a lányok szobája! Nem félsz, hogy Lilla leesik? :shock: Milyen csini Lilla. 8) Első ránézésre azt hittem a nagylány alszik a földön...Csenge profilból tiszta nővére. :)

Andi :)
Veronika milyen komoly. Aranyos kép, amúgy. :D Szúrásokhoz, görcsökhöz kitartást! Már a finisben vagy! :wink:

Bencének jön a második foga, de borzasztó! Egész éjszaka nyöszörgött és sírt felváltva, a Panadol se sokat javított a helyzeten...enni alig eszik, úgy kell a szájába lopnom egy-két falatot. A nyála patakokban folyik...áááá. :roll:

Egcsi

Hol van mindenki? Anikó, Rita, Orsi, Málna...és még sorolhatnám. :(

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

elhallgatott :9 így tudok írni :)

Móni,Timi boldog névnapot :)

Képeken lévő kőcök édesek :)

vagyunk,csak már a nemlétező nemiszervem kivan,a lakáseladási mizériától(vagyis amit Apuka alkot)de ma már elmékletileg vége :)

Kostyika !
most már naponta jelentkezz be legalább ennyire :) :) :)

Timi!
nagyon jó lett a gyerekszoba :) Lilla milyen jól néz ki :) Míra meglátná ő is ilyet akarna :)

S június 1-én dédipapa megkereszteli a 2 rosszcsontomat :)

pusz,megtalálat az egyetlen papírfecnit :evil:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Voltunk Bükfürdőn. Kedden jöttünk meg. :) nagyon jól éreztük magunkat. Sokat kirándultunk. Fürdőzni csak én voltam Lilivel, mert Kitti az indulásunk előtti napon elesett a motorral és felszakadt az álla. Nem kellett varrni, de víz se érhette. Sokat kirándultunk, voltunk Kőszegen, Sárváron, Sümegi várban, Szombathelyen és az Osztrák meseparkban is a lányok legnagyobb örömére. :)
Nagyon kevés időm van netezni. Tulajdonképpen szinte csak read-onlyban vagyok. Csak egész nap kint vagyunk a kertben és nem szoktam olyankor netezni. Mikor alszanak a gyerekek, dolgozom továbbra is. Sok a munkám.
Nálunk is ma van anyák napja délután. Izgulok milyen lesz. Remélem nem fogok nagyon sírni. :roll: Olyan érzékeny tudok lenni az ilyenekre.
Lányok jól vannak. Picit náthásak, de ilyen időben nem csoda. Majdnem 10 fok különbség van nálunk az árnyékos és nem árnyékos helyeken.

Most nem tudok mindenkinek reagálni, de megpróbálok még jönni. :)
Puszi nektek Rita
Addig is pár kép:
Kedvenc mosolyom:
Kép
Sümegi vár:
Kép
Kitti apjával:
Kép
Lili:
Kép
Kitti:
Kép
Osztrák mesepark:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Mama! Nézd mit találtam!
Kép
Egy tíz centis szarvasbogarat. :)
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok :D

Én is olvasó üzemmódban vagyok, és előre is bocs mindenkitől, de nem lesz időm reagálni, csak azért írok, hogy tudjátok nem vesztem el, viszont állandóan el vagyok havazva. :roll:

Képek minden gyerkőcről tüneményesek!!!

Timi
Klassz a szoba, gratulálok, ügyes vagy! :D

Rita
Az a szarvasbogár!!!
Kirándulás klassz lehetett!

Mi 1-én elmentünk Visegrádra, a gyerekek is nagyon élvezték! Piknikeztünk, aztán bebarangoltuk a fellegvárat és még az alsó várba is bejutottunk, iagz már nem voltak kézművesfoglalkozások, de legalább tömeg sem, így a gyerekek tök jót motoroztak. 8)
Kellemes meglepetés volt, hogy pedagógus igazolvánnyal ingyenes a belépő, el sem akartuk hinni!
A végén kompoztunk is, szóval szuper lett a nap! Majd teszek fel fényképet, de nem tudom mikor, mert időm semmi. :?

Mi jól vagyunk, most épp senki nem beteg (kopp-kopp), de Flóra néha köhécsel, fogalmam sincs mitől, mert tök össze-vissza, van hogy egész nap semmi. Van valami tippetek?

Mennem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Hali,

Köszönöm a telefonszámokat, majd küldöm az sms-t. Habár tegnap voltam orvosnál, azt mondta h semmi jelét nem látja h kicsi fiam hamarabb szeretne megszületni. Jövő héten még megyek szerdán és pénteken ctg-re, ha nem indul meg magától akkor 19-én be kell feküdnöm a kórházba. Erről sajnos nem sikerült lebeszélnem az orvosomat.

Viranka,
:D :D :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Nekiálltam kicsinyíteni és megint nem tudtam dönteni, annyi jó kép készült a gyerekekről, úgyhogy előre is bocsi, de hoztam párat. Ha elegetek van belőlem/lünk nyugodtan lőjetek le!!! :roll: :oops:

A kirándulás:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Vásárfia 8) 8)
Kép
Kép

Ezek meg nemrég készültek egy szakállgyártós fürcsi közben 8)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Itt pedig Gergő hason fekve nézte a mesét, mire Flóra odafeküdt mellé és elkezdte utánozni, állandóan nézte, hogy tartja a lábát és ő is ugyanazt csinálta. 8) Haláli cuki volt! :D
Kép

Mégegyszer ezer bocs, hogy ilyen sok lett!

Puszi :D

Orss

avocado

Andi

Én anno 2 nappal az után szültem, hogy a dokim azt mondta, Flóra tuti bent lesz a kiírt időpontig, semmi jele, hogy korábban jönne, ehhez képest 2 héttel hamarabb jött! 8)
Kitartás! :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

Kicsit én is eltűntem, mert eléggé el voltam foglalva.Ültettem kint, és bent :) meg ami a rosszabb, hogy kijött az allergiám, asztmám és nagyon rosszul voltam :( Most se vagyok valami acélosan, de már talán egy fokkal jobb :?

Akitől kaptam névnapi üdvözlégyet, annak nagyon köszike :) aranyos!!! :wink:

Timi, csajok továbbra is gyönyörűek :wink: és a gyerekszoba is nagyon tetszik, klassz.A falfestésről már nem is beszélva, tök ügyes vagy :)
Én is úgy várom a jövő hónapban lesznek összerakva egy szobába a mi lányaink is, már nézegetem amiket meg kell venni bele.Imádok új bútort venni, pakolni, rendezkedni :wink: És persze ezzel párhuzamban meg lesz csinálva a hálószoba is, végre :P
Majd rakok képeket, ha elkészülnek a szobák.

Andi,tessék bejelentkezni naponta, igen :) Izgulunk értetek.

Egcsi,jobbulásta fiúknak, és a fogacska mihamarabb jöjjön már ki :wink: Kép, ari :wink:

Vera,dédipapa keresztelés :shock: :) tök jóóó!/nekünk május 18.-án lesz Hanni keresztelője, de nem családtag által/
Lakás mizériához, kitartááás!!!

Andrea,anyák napi kép, nagyon aranyos :) Mekkora már a lányod, nem semmi :)

Rita,Bükkfürdő, de jó lehetett :) A mesepark meg a gyerkőknek tuti élmény volt!
Kintlét,egyetértek mi is de. is és du is menetbe vagyunk, vagy csak itt kint a kertben, de kint!! :)
Szarvasbogár :x no comment!Asszem már tavaj is tettél ilyen képet, és kifejtettem, hogy nekem fúúúj!De akinek szép, ..............gyönyörködjék!Nálunk is vannak ilyenek, de bottal lepiszkálom a fáról, és kirakom , vagy hagyom a fenébe :lol:
Képek is tök jók, te én még nem láttam a férjed, de most.......................hogy igen, ezek a csajok hát tiszta apjuk arca mindkettő!!!!Az a tipikus hosszúkás arc, a kis szilva állal :lol: :lol: Lilibe még látlak téged, kicsit, de Kitti??!!!Tiszta apu :wink:

Orsi,pussz :) Jó lehetett nektek is a kiruccanás.És az ingyen belépő???!!!Néha jól jön, ha pedagógus az ember :wink: :wink:

Mi is voltunk vendégségben, itt is voltak nálunk barátok gyerekekkel hússütésen, meg voltunk a Tropicariumban!Tetszett nagyon Esztinek, de röhögni fogtok Hannának jobban :) Kenguruba vittem be, de annyira nézelődött és dumált, majd megzabáltam :) Én is teszek képet :)

Kép

Kép

Kép
manóci

Orsi, de jók a képek :) nem láttalak mert közben tv-ek és elhúztam az időt itt írásban!
Ugyanilyen kádunk van :wink:

Andi, megy a drukk ezerrel, hajrá! :P
manóci

Sziasztok lányok!

Fantasztikus volt az anyák napi műsor. Nagyon jól és ügyesen megszervezték az óvónénik. Mindeki, kis, közép és nagycsoportos is szerepelt előadásban. Szóval mindenki résztvett benne. :) A nagycsoportosok mese színielőadást is játszottak. Nagyon jól ment a szerepjáték nekik. :) A kiscsoportosok, mint Lili is, főleg énekeltek. De mennyit! Jó sokat. :) Nagyon büszke voltam az én Lilimre, és annyira jó volt a műsor, hogy el is felejtettem sírni. :)
És képek:
Lili az új barátnőjével:
Kép
Éneklés közben:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Orsi: Nagyon jók a képek! Flórácska sokat változott. :) nagyon szép helyen is voltatok. Lányok is kaptak kardot a Sümegi várban. :wink:

Mano: Nagyon jó a szemed. :wink: Tökéletesen úgy van ahogy írtad. Kitti tiszta apja, Lili meg vegyes. :wink:

Rita

Kép
Kép
trita

Szia Mindenki! :)

Nagyon jók a képek! :D
Bence jobban van, kijött a másik fogacskája is, most már csak közepesen nyálzik. 8) Remélem a füle is rendbe jött, de egy hét múlva tudom csak, hogy mennyire hatott az új antibiotikum. Ha addig nem lesz tünete-most nincs-akkor végre túl vagyunk a dolgon! :)
Mindenkinek szép hétvégét!

Manó :)
Jobbulást!

Drukk! :wink:

Berci mai dumája:"Anya, azért nem veszünk kutyát, mert nincs kedved felpucolni a kakit a szőnyegről? Ha én nagyobb leszek, akkor vehetünk kutyát, mert nekem nagy kedvem van felpucolni a kakit." Képzelem.... :roll: :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

:D :D :D Még egyben vagyok. De minden nap nógatom a kicsi fiamat hogy mehetnénk már szülni :)

Egcsi,
Kutyatéma nálunk is előjön időnként, Veronika nagyon szeretne egyet de így is kicsi a lakás és nem igazán lenne időm és energiám még egy kutyát is gondozni.

Rita,
Nagyon jók a képek, ez a mesepark hol van pontosan?

Manóci,
Nálatok is nagyon jók a képek :) Ezt az alagútat Veronnika is nagyon szereti amikor voltunk a Tropicariumban. Elmúlt már az allergiád?

Orsi,
Flóra és Gergő is tündéri. Jó látni hogy milyen jól kijönnek egymással.

A többieknek puszi, le kell feküdnöm mert leszakad a derekam.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Drukk hegyek! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
Egy egész Mount Everestet küldhetsz, Veronika benyelt egy hányós vírust, tegnap alig hogy írtam elkezdett hányni és egész éjjel felváltva köhögött és hányt. Reggelre már 39 fokos láza volt, mentünk délelött a dokinénihez. Így mindenórás terhesként elég nehéz egy lázas és nagyon nyűgös gyerekkel ebben a jó időben a lakásban tengődni :( Remélem hogy hétfőre meggyógyul mert akkor kell befeküdnöm a kórházba és hirtelen egyik nagyi sem tudna feljönni rá vigyázni, Robi pedig nem tud szabira menni. Bence teljesen meggyógyult?

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,fú, szegény :( Ez nagyon rosszkor jött.Jobbulást Veronikának, neked meg kitartást!!!!! :?

Megy ám a drukk ezerrel nektek.Ügyesek legyetek, ha véletlen már addig nem beszélnénk :wink:

Ja, és köszi kérdésed, allergiám kicsit jobb, mert szedhetem a gyógyszert, így a szopi mellett is.Még szerencse, már megfulladtam volna sztm :cry: De júni 3.-ára kaptam időpontot mennem is kell!!!

Amúgy mi jól vagyunk, Hanni is már egyre szemtelenebb :lol: :x Kiharcolja amit akar.
Én meg ezerrelk készülök a keresztelőre, vasárnap lesz!
Voltam szopmbaton unokahúgommal shoppingolni/annyira jó volt kicsit gyerkők nélkül :oops: :) /és megvettük a keresztelő ruhát!Annyira szép, kis fehér angyali, csiniruci!Termáészetesen majd küldök képeket is :)

Mindenkinek, pussz
manóci

Szép reggelt :)

Andi!
Veronika ugye már jobban?
Bálint sem nagyon akaródzott kibújni :) aztán megfenyegettem,h. vagy csütörtük vagy hétfő,mert dokibácsi elutazik :) s csütörtökön megszületett :) de előtte semmi jelét nem mutatta,h. bármi is történne olyan zárt voltam :)

Manó!
de jó lehetett gyerekek nélkül :) bizos szép ruhát választotál :) ÉN Mírának kölcsönzöm,mert ruhastoppot vezettem be a kiscsajnál :oops: nem férünk a cuccaitól :)
Coryzaliat próbáltad? tavaly nekem nagyon bevált terhesség alatt allergiára :)

Egcsi!
Berci édes :) lassan Bálint is 2 fogú,már lyukad az ínye :) max. 2 nap :)

Rita!
jók a képek :)

Timi!
nagyon ügyes vagy :)

szép napot :) Mírát fel kellene keltenem,Bálint már randalirozik :) :)

Anikó,Mese,Eszter,Tandrea???????????????
pusz :)

KépKép
viranka

Sziasztok!
Csak egy rövidre megint! :oops:
Képek gyönyörűek mind,és köszönöm a hiányolást! :lol:
Május 21-én műtik a szememet,és jún.30-án a nyakamat.Közben elmegyünk még nyaralni. :wink:
Már nem tudom ki írta,de sajnos ezzel nem oldódnak meg a gondjaim,mégsem ez okozta a rosszulléteket és a magas vérnyomást. :?
Gyerekek jól vannak,Geri túl van az első táborozáson.Rengeteg dolgozatot írnak,itt az év végi hajrá.
Bence is jól van,de nagyon kis rosszcsont.Folyton piszkálja,üti a nagyokat,aztán nyávog,ha visszaadják.Állandóan sír,hisztizik.Nagyon rosszul eszik,és még mindig nagyon pici szerintem. :shock: Be vagyok tojva rendesen a nyári szünet miatt,mert elég nehéz Vele.
Andi:várom az üzit!!!! Nagyon sajnálom a vírust,a lehető "legjobbkor " jött. :? Csak Te el ne kapd!!!!!
Egcsi:jobbulást Nektek is!Berci továbbra is nagyon jófej!
Vera:Te mindig emlegetsz,olyan ari vagy! :lol:
Manó:képeket tényleg kérünk,biztos gyönyörűek lesztek! :wink:
Orsi:ezek a szemek!Gyönyörűek a gyerkők!
Bencém az anyák napi fotón sír. :?

Hú,ennyi sikerült,kell a fiamnak a gép,puszi a többieknek is!

Anikó
vakili

Veronikának jobbulást! :? Úgy tűnik, Bence végre egészséges. Hosszú idő óta előszőr írom ezt, végre tud csukott szájjal aludni, mert kap az orrán levegőt, nem nyügi, eszik mint a gép. Remélem hosszú ideig így marad. 8)

Manó
Keresztelő :D Sokan lesztek? Gondolom lesz egy kis eszem-iszom is... Képeket mindenképpen! :wink:

Anikó:)
Örülök, hogy benéztél! Milyen szemműtéted lesz?
Nagyon drukk, hogy minden rendben legyen! :)
Berci is rosszcsont és ő sem eszik túl sokat. Szerintem nem érnek rá enni, lefoglalja őket a csibészség. :D
Az oviban sem eszik rendesen? A nyári szünethez kitartást! Nem irigyllek.... :roll:

Rohannom kell melózni. Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Örülök,hogy Bence végre jól van. :lol: ( Kopogd le gyorsan! :wink: )
Szememen nőtt egy pár árpa még novemberben és nem múlt el,hanem betokosodott. :cry: Dokinéni csak nézett,hogy nem semmi amit összeszedtem.Kibuliztam,hogy altatásban csinálja,mert nem bírtam volna végignézni az tuti. :shock:
Enyém Bence oviban állítólag jól eszik,de ahogy kilép onnan,szinte semmit. :evil:

Puszi:Anikó
vakili

Anikó!
Míra az oviban sem eszik jól,lassan fényen él :) csak azt nem értem,hogy lehet 16,5 kiló :)
Egcsi!
de jó h. meggyógyultatok :) most már így maradjon :)
nálunk mindkettő taknyos :cry: a változatosság kedvéért :(

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:41-kor.
galagonya1

Csak gyorsba, álmos vagyok nagyon!Ma egész nap, takiztam+ ablakot pucoltam készülök a vasárnapi bulira :) Holnap bevásárlás, szombat sütés+főzés!
Holnap du. még a paphoz is menni kell a keriszülőkkel :wink:

Egcsi, örülök, hogy rendbe jöttetek :wink:
Keresztelő, hááát 22-en ha jól számolom.Igen lesz esem-iszom de csak itt nálunk.Hidegtálak, édes+sós aprósüti, torta :) Innivalóóó :P Esztinél is így volt, csak itthon csináltuk, és csak a család+ a keriszülők!Elég ez is.Jó idő lesz,/remélem :) /így nyitva lesz a terasz ajtó is teljesen, lehet ki-be mászkálni terasz+nappali, mindenhol lehet mindent csinálni :lol:

Anikó,műtétek sora :? bátor légy, gondolunk rád majd sokat!Főleg a nyakinál, mert pont aznap lesz Eszti szülinapja(30.-án)
Az viszont tök jó, hogy közben mentek is nyaralni egyet.Feltöltődsz kicsit legalább!

Andrea,medence meg minden :) jó kis sűrű progikat találtál ki.Be lesznek táblázva a kölkök, talán nem lesz energiájuk rosszalkodni :P

Vera,taknyolás :( jobbulást, főleg ebben a melegben!
Gyógyszerötlettel aranyos vagy, de nekem nem lehet próbálkozni.Legerősebb Claritint szedem, fekete receptre már sajna :( mert nálam nem egyszerűen csak allergia van, én már asztmás is vagyok :( :(

Andi,helyzet??????????????????Vagytok még????
manóci

Sziasztok!

Vera:Bence kb.14 kiló,és 1.5-2 éve nem nagyon nőtt és hízott,ez aggaszt.Egyébként igazi vasgyúró,tiszta izom,igazi jó pasi! :wink:
Jobbulást Nektek! :cry: Csak nem akar összejönni ez a tali nekünk. :evil: Te meddig viszed Mírát oviba?

Andrea:meghívást köszönjük,valahogy összebeszéljük.Bár ahogy látom,elég mozgalmas nyaratok lesz. :wink: Nem tudom hogy leszek a műtét után,lehet,hogy csak a párod szabija után tudunk talizni.MI már júni 14-én indulunk nyaralni,rögtön az évzáró után.
Szemműtétem a Szemklinikán lesz a Tömő utcában,nyakamat a MÁV-ban vágják.
Remélem sikerül az oviváltás!!!
Nálunk nem ilyen engedékenyek a nagyok,még jól rá is sóznak Bencére,ha úgy viselkedik.Játékot meg nem adnak oda. :? Fene tudja mi a jobb.
Nem irigyellek a sok egyedüllétért. :?
Anyukád hogy van???

Manó:köszi a drukkokat,elraktározom. :lol:
Akkor majd koccintsatok az én egészségemre is,és gondolatban küldj egy kis tortát szegény lábadozónak! :wink:

Nálunk is ilyen házibuli volt a keresztelőknél,bár Katáé kicsit nagyobbra sikerült,mert akkor volt Gergő szülinapja is,és családtag lett a kerianyu,úgyhogy az egész nagy család itt volt,még vidékről is.De az sikerült a legjobban! :lol: És olyan gyönyörű hercegnő volt az én kicsi lánykám!

Na,puszi mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:42-kor.
galagonya1

Anikó :)
Minden orvosi problémádhoz drukk, remélem most már minden okés lesz! :wink:
Ne aggódj, Bence eszik annyit, amennyi kell neki. Majd tinédzser korában meg felfal mindent. :D

Andrea :)
Biztos nehéz apa nélkül. Klassz programokat gondoltál el a fiúknak, nem fognak unatkozni. :)
Ovicseréhez drukk! :wink:
Anyukád :? Hát tényleg gáz, ha nem tud a pozitívumokra koncentrálni. Tanácsot nem tudok adni, esetleg ha beszélnél vele ezekről....bár, lehet, hogy már próbáltad. 8)

Jó kis torta....egy dobost vagy egy feketeerdőt bevállalnék. 8)
Drukk, hogy minden jól sikerüljön! :)

Mi jól, kezdek készülni a jövő hétvégi kempingre. Boti haverja jön a barinőjével csütörtökön, nem kifejezetten hozzánk, csak a szálláson akarnak spórolni. Hétfőig maradnak. Szerintetek bunkóság, ha itthagyjuk őket 2 napra? Nem mintha álmatlan éjszakáim lennének a dolog miatt... 8)

Mennem kell, hív a kötelesség avagy Bence nyekereg. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

KOstyika???????????????????????????????
hol a mai napi :)

KépKép
viranka

Még egyben vagyok :D Bocs de Veronika már kiborít idegileg. Ugyan már nem lázas de egész nap fel sem kell az ágyból, nem eszik, nem iszik, sír egész nap h fáj a hasa de nem akarja bevenni a gyógyszert, ha beleimádkozom pillanatokon belül kihányja. Nem tudok mellette semmit sem csinálni mert kimegyek a konyhába és pár perc múlva keservesen sír. Már nem tudom h mit kéne csinálnom. Egyébként délelött voltam ctg-n, minden ok volt de semmi fájástevékenység nem volt. Hétfőn megyek újra.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,kitartáááás!Az nem jelent semmit, nekem se mutatott sose semmit, aztán hipp-hopp jöttek a fájások.Mindkettőnél így indult :)
Mindennek van jóoldala.A kórházi pár nap is jó azért valamire.Kicsit pihend ki magad!Én azt tettem.Persze hiányzott nagyon Eszti, meg apa, meg az egész itthonlét, de bevallom önzőmód olyan jó is volt aludni, feküdni, olvasgatni is :oops: :) Én egy csomót pihentem bent.Ez nagy erőt adott, mert az első 2 hónapban tök kipihentnek éreztem magam, tök nagy erővel bírtam a kölköket+háztartás stb.Aztán ugye egyszercsak elfogy........ :( Szóval pihizz sokat!Mert nem lesz egyszerű a kettővel! :P

Egcsi,kempingezés, az tök jóóó :) Szerintem egyáltalán nem bunkóság, ha otthagyjátok őket, végülis nem hozzátok mennek, hanem a pecóért :wink: De ha én lennéka helyükben, még örülnék is, ha a háziak elmennének :wink: :) nem érezném magam feszélyezve!
Botidnak Boldog Névnapot!!!! :)
Torta, ja,ja Feketeerdő lesz :wink:

Andrea,én se irigyellek a sok egyedüllétért, főleg 3 gyerekkel :? :( De ez van!Férjed egyébként mit dolgozik, ha nem baj hogy megkérdem?Csak, hogy ennyit utazgat.

Anikó,Naná, hogy gondolok majd rád, azért is írtam :wink: :) És a Mávban?az tuti jól sikerül majd.Nekem csupa, csupa szép emlékem fűz oda, ott szültem mindkét manómat :)

Na, lépek aludni elég fáradt vagyok ma is :( Jókora gazolást végeztem ma a kertben, és most este miután leraktam Hannust voltam Corázni, hogy holnap reggel már el tudjam kezdeni a kajákat összerakni :wink: De mindent megkaptam, úgyhogy már csak ügyeskednem kell :)
manóci

Szegény kiscsaj... :? Bercinek is hasonló baja volt, teljesen veled érzek. :(

A gazolásért nem irigyellek...engem életveszélyesen meg kellene fenyegetni, hogy ilyenre vetemedjek. Nem vagyok egy kertész alkat, a virágaimat megöntözöm. ennyire futja. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Kaptam egy sms-t: "MEGSZÜLETETT ZSOMBOR FIUNK 3300 GR ÉS 58 CM SZOMBATON ESTE 22.55-KOR.MINDKETTEN JÓL VAGYUNK. "
Sok szeretettel gratulálok itt is Andiéknak! :lol: :lol: :lol:
Épp most keltem fel és hirtelen eszembe jutott,hogy holnap be kéne feküdnie.Gyorsan bekapcsoltam a telcsit,és már jött is az üzi. :D
Remélem Veronika is jobban van. :cry:

Manó:Nektek szép napot mára!!! :D
Kata és Bence is ott született,ezért döntöttem emellett a kórház mellettt.Nekem is nagyon szép emlékeim vannak. :)

Egcsi:pussz!Én még locsolni is elfelejtek néha. :oops: Pedig valamikor virágkötő voltam. :?

Andrea:sajnálom anyudat,és megértelek.Én apukámmal csináltam ezt már végig többször.Pszichológushoz nem akar elmenni? :( Apunak most ez nagyon sokat segít,és mellette az agykontroll.De kell,hogy Ő is akarja,anélkül nem megy.
Talit majd próbáljuk öszzehozni,csak engem rögtön a nyaralás után műtenek júni 30-án,és nem tudom mikor tudok majd közlekedni vele.Aztán meg apátok lesz szabin,ezért írtam,hogy csak utána.De majd összebeszéljük! :wink:

Na,ezt most gyorsan elküldöm,hogy én legyek az első,puszi:Anikó
vakili

Andrea:férjed munkahelye nem semmi! :evil: Kirándulást sajnálom! :( Fiúk nagyon csalódottak?

Egcsi:kempingezés:hűha,én ehhez túl kényelmes vagyok,és rettegek a bogaraktól.Még a telken sem merek a lakókocsiban aludni,csak a házban. :oops:
Nem hiszem,hogy megsértődnek a vendégeid,hacsak nem számítottak extra ellátásra.Fuvarozás,főzés stb. :shock:

Andi:itt is jobbulást Veronikának!

Manó:Őszintén szólva ugyanilyen érzéseim voltak a kórházban.Nagyon hiányoztak,de jó volt kikapcsolódni. :oops:

Pussz a többieknek is,és remélem benéznek a jó hírre az eltűntek is! :wink:

Anikó
vakili

Gratulálunk Zsomborhoz és sok boldogságot kívánunk :) :) s milyen pontos a kispasi 8) :wink:

KépKép
viranka

And :)
Hatalmas gratula Zsomborhoz! Sok boldogságot! Várjuk a képeket, beszámolót, mindent! Klassz nevet találtatok! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi
Óriási gratula Zsomborhoz!!! Szerintem is nagyon szép név! :D

Sajna alig jutok a géphez, kicsit ellepnek a hullámok itthon, ugye most már ott a kert is, gondozgatni kell a növénykéimet és rugdosni szegény Karcsit, hogy jussunk valamire, mert ő meg egész héten dolgozik, mint a hülye és érthető, hogy a hétvégén pihenne. :roll: :? De azért alakulnak a dolgok, majd csinálok fotót és megmutatom. Imádok kint tenni-venni, csak a gyerekek mellett nagyon nehéz, lassan lehet haladni. Meg persze iszonyatos pénz. :? Most vettünk fel megint hitelt a BricoStore-ban, mert csak így sikerül megvenni dolgokat. Aztán szépen kifizetjük 10 hónap alatt.

Tegnap este elolvastam majdnem mindent, de sajna már nem emlékszem, csak a képekre és a gratulációkra a gyerekekkel kapcsolatban, utóbbit mindenkinek nagyon köszönöm! :D

Gyerkőcök mindenkinél édesek és elképesztő, hogy nőnek!!!

Lányok!
Csináljunk tait!!!!! Légyszííííí!!! :wink: :D
Sajna nekem csak a péntek, vagy a hétvége jó, de júni 18 után már jó lesz a kedd-szerda is. Szóval ha tudtok hozzám igazítani.....esetleg itt is lehetne nálunk, jó az idő, nagy a kert.....szóval mit szóltok? :wink:

Most muszáj mennem, mert már az asztal alól gépelek, és még meg szerettem volna nézni a Lost-ot, de ha nagyon kóma vagyok a felét sem értem. :oops: :shock:

Puszi mindenkinek :D

TALIIIIIIIII!!!!!!! :D

Orsi

avocado

Andi, gratulálok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:42-kor.
galagonya1

Andi, Gratulálok, és nagyon szép neve van ZSOMBINAK :)

Ha tudsz majd gyere, beszámolni!!!! :wink:

Én is jövök a keresztelővel, csak most ébredt Hanni, és kimegyünk ebédig a jóidőbe :)
manóci

Szóval, látom én folytathatom :)
A keresztelő nagyon jól sikerült.Hanni is tök jól bírta a dolgokat!
Vendégeknek ízlett minden, el is fogyott minden :lol: :lol: Az idő is klassz volt, du. mondjuk jött egy órás nagy zápor, de az már úgyis a buli végefelé, így arra az órára behúzódtunk, aztán el is szivárhott már mindenki :)
Én meg újra, pakolás+takizás, és pont a fürdetésre lettem kész!
És most a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És ez csakis EGCSI kedvéért!!!! A virtuális torta :)

Kép
manóci

Sziasztok!

Manó!
Nagyon csinik vagytok :)
az a torta............. 8) de megkívántam :)

Orsi!
csináljunk talit :)
Öcsém keresztelőre hazajön és elméletileg végleg akkor talán fuvaroz is :)

Andrea!
Jó nyarad lesz akkor neked is 8) Anyukád nem akar pszichológushoz menni? esetleg Apukáddal elutazni pár napra,kikapcsolódni?

Egcsi,Rita,Eszter,Málna,Mese??????????????

Évzáró jó volt,persze lányom hozta szokásos formáját :) Szervezkedett,előadott élvezte :)
Kép Kép
Míra,mint Anyóka :)
Kép Kép
ez már a végén eljövetelkor :)
Kép
Bercóval küzd
Kép
S azért Bálint is csinibe volt(a mellénye a lényeg,bár kevés látszik belőle 8) ) :)
Kép

Mától itthon mert beteg(piros a torka,csúnyán köhög,hörög...),de lelkibeteg h. nem mehet csupán 2 óra alatt jártuk meg a dokit szakadó esőben,Bálint rámkötve esernyővel s szerencsére dokinál csak 3an voltak előttünk :)

S aki adóbevallását még nem adta fel az tegye meg mert ma van a határidő !!!!!!!!!!!!!!

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:43-kor.
galagonya1

Nagyon szépek voltatok! Hannus a kis fehér ruciban, mint egy hercegkisasszony. :D Eszter nagyon hasonlít rád, eddig nem is tűnt fel. :)
A tortát köszi! Önző leszek, nem adok belőle senkinek... 8)

Vera :)
Nagyon jók a fotók. Mindhárman csinik voltatok! :D Jobbulást Mírának! :?

Andrea :)
Skype nálunk is fontos, a nagyszülőkkel így értekezünk. :)

Készülődünk a kempingre. Remélem jó idő lesz, mert lehülést mondanak. Bár a tegnapi 46 fok után biztos nem fog fagypontra esni a hőmérséklet.... :roll:
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
46 fok :shock: :shock: menni akarokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
itt esik,fülledt,esik....
jó a medence :)

Andrea!
nem volt fontos,csak ünneplőben legyen :) S ez csini ruci,kaptuk egyszer sem volt még rajta,így ez lett :) elhiszem h. már várod a férjedet :) tuti nem utazik vhova tovább így hirtelen?

pusz

KépKép
viranka

Lányok, köszi :)

Vera,Ti is csinik voltatok, anyókád nagyon aranyos :wink: És a mellény????????????????????Haláli, és simán kivenni milyen :) :wink: Nagyon ari!
Orvos :( én akkor jártam így mikor még Eszti picike volt, nem volt külön kocsim.Többször gyalogosan magamrakötve jártuk meg a védőnőt+dokit :?/30perc/ Egyszer pedig térdig érő hóesésben kellett mennünk.Hát sajnáltam is magam :? :(
Úgyhogy megértelek, nagyon :!:

Egcsi,tök aranyos a békás medence,mi nagyon békásak vagyunk :P :wink: Az igen, nálatok már komoly nyár van!!!Azért 46 fok ne legyen itt :shock: Torta, naná, azt csak neked küldtem :lol: :wink:

Andrea,igen én csináltam mindent :) szombaton egész nap :!: Jó fáradt is voltam, de megérte.A tortát nem, azt rendeltem a cukiban.24 szeletes feketeerdő volt, és naggyon finiii :wink: Mindenki meg volt elégedve, én is :lol: ami nagy szó egy hülye maximalistától :oops: :P
Férj, hurrrá :wink:

Orsi,Taliii, szuper lenne már végre.Mióta készültem, hogy ha lesz egyszer valahogy eljussak, hogy láthassalak titeket élőben is!De majd most :wink: ha törik, ha szakad.

Többiek, tényleg merre?????? :roll:
manóci

Sziasztok!

ZSOMBOR!!!!!!!
Boldog 0. SZÜLETÉSNAPOT!
És nagyon sok boldogságot az egész családnak!!!!!

Megint totál lemaradva....
Marci szülinapjáról egy kép, Kép

ez sem most volt.... :(

Mindenki megvan, jól van, időnként jönnek-mennek a vírusok, kiütések, a drágáim a világért sem hagynának ki a buliból, tehát mindent benyalok én is szépen, fejődés, okosodás, aranyköpések, tehát egy igazi kis családi idil!

Köszönöm, hogy időröl-időre kerestek, nagyon jól esik, csak ne nyúlnék ki mindig estére.

Remélem, ahogy szoktam, legalább most egy rövid időre belendülök, és kicsit többet jövök.

Minden név-, születésnap- és más jeles napokkal való elmaradásomért elnézést kérek, és egy hatalmas puszit küldve szeretnék engesztelni mindenkit!!!!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

ÉÉÉs igen! Én is itt!

Mindig csak olvasok, de mire irnék, kipurcanok.

Andi! Gratulálok a kis Zsomborhoz!!!! De jó, újabb kisbaba a csapatban!
Egy tali már tényleg jó lenne, rég volt.
Rólunk csak annyit, hogy mióta felszivódtam, lenyomtam némi üzleti jelentést, vizsgát, pikk-pakk egy záródolgozatot (különeljárási dijjal volt plusz 1 hetem, de annak is az utolsó napján sikerült leadnom)

most végre elkezdték csinálni a teraszt, faburkolat hiányzik a szélén, aztán jön a pergola, meg a többi apróság, tavalyi elmaradások. Mire kész leszünk, állhatunk neki a tetőtérnek, mert az jelenleg csak beton és falak.. már nagyon unom.

Államvizsga juni végén, és kész vagyok! Talán! ennyit rólam..

Levi aki mindig is keveset eszik, kezd mennyiségeket enni, de csak néha, ha van kedve, akkor látom hogy azért bir. Oviban eszik, de csak immel-ámmal, bár dicsérik. Na ahhoz képest h az elején hozzá se nyúlt a kajához.. Már beszél is bent, na de nem sokat. pl. palacsintázza a kedvenc 2 kiscsajt (akik őt meg lekakaóscsigázzák)
Micsoda beszólások, nem?!
De itthon sokszor kihoz a sodromból, mindig dac, azért sem.. aztán vita, és angyal lesz..

Tünde 2 szavas mondatokat mond, baba hami, Leli siiir, baba alszik, de van olyan is már hogy apa autó csüccs.
A legújabb a szia, mindenkinek köszön, szia autó, szia fa :-)
szia néni is van azért..
veszi a cipőjét, néha szól h kaka, és ha időben sikerül, akkor szűkitőben, wc-n. Bili csak játék.
Bunyó nélunk is van a játékok miatt, ált Levi nem adja neki, de ha tőle akarja elvenni a Levi ő sikit, én mondjuk megakadályozom, akkor Levi sir, Tünde meg magától odaadja inkább. Nem birja nézni h sir. És megsimogatja, megölelgeti. Nem forditva kéne???

5 hete nincs autóm, nos a tegnapi zuhé alatt tudatosult bennem, mennyire szar is- főleg ha az ember hozzászokott nagyon.
Ismerősnél van, kigyulladt menet közben elöl a vezetékeknél. Volt minden, tűzoltó, poroltó, stb..

elfáradtam, megyek tente, majd jövök még, de tényleg

Mese
meske

Sziasztok!

RITA:BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :)

Tegnap megműtötték a szemem,jól vagyok,csak nehéz így írni,úgyhogy csak ennyi és sok puszi:Anikó
vakili

Anikó!
gyógyulj gyorsan:)

Manó!
ugye Te Mávban szültél?küldesz nekem pü-t dokiról,helyről,meg mindenről? barátnőm pocakos és dokit keres :)

Kostyika!
Ugye Ti már otthon?
majd ha lesz csepp időd,képeket rakjál(no meg majd beszámolót is :) )

Mese!
ne semmi csaj vagy :roll: kocsi :evil: képek Leviről,Tündiről?vagy megkaptuk az eévi mennyiséget és jövőre újra megcsodálhatjuk Őket? 8)

Eszter!
akor sűrűbben fogunk hiányolni :) Marci is már 2 éves elmúlt :shock: utólag boldogat :) s tényleg pont akor volt Ritáéknál tali mikor szültél :)

pusz

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?