Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok,
látom, nem volt senki a Benó óta, nem hiszem, hogy ma tudok még jönni.
Jók legyetek!

Aranyos vagy Benó! :D A személyit kikészítettem mindenkivel! Biztos ami biztos :D

Kép
szilzi
 
 


Még zárás képpen egy laptető :D :D

Kép
szilzi
 
 


Sziasztok Lányok,asszonyok! :wink:

Egészen más a kedvem,mint tegnap volt. Jó hírem van! A problémám megoldódott. Tegnap miután itt rinyáltam nektek, megnéztem a BK-t. Aztán a párommal egymást noszogattuk, hogy álljunk már felvaz ágyrólvés menjünk a dolgunkra. De ez valahogy nem ment. Szépen elaludtunk mind a ketten. Fél tizenkettőkör ébredtem, gyorsan besűrítettem a főzeléket, hogy másnapra legyen a páromnak,elmosogattam.A két fiam még javában fenn volt, nekik kikészítettem a ruhákat,mivel ma ballagás volt a gimiben,nem mehettek hétköznapi ruhában.

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Aztán mivel egyáltalán nem voltam álmos, nekiálltam varrni. Háromnegyed kettőig varrtam, de az összes kendő elkészült. :D
Aztán mentem zuhanyozni, lefeküdni. A párocskám felébredt,ő is ment a zuhany alá és mivel ő is kipihente magát,hát bedobtunk egy numerát. Csajok, lássatok csodát,semmi problémám nem volt! Sőt,hajnalban jött a másik forduló,ma délután a harmadik. Kép
Szóval tényleg csak pihenni kellett mind a kettőnknek.Ennyit a túlhajtásról. :evil:

Kép
flóra 11
 
 


Viszont most a méhnyákom már azt mutatja, hogy már nincs termékeny időszakom,már nincs tojásfehérjém. De nem baj! Amikor tojásfehérjém volt,akkor is szépen kétnaponként megvolt a dolog. :oops:
Tehát most már várjuk a fejleményeket.

Kép
flóra 11
 
 


De tudjátok mit, lányok? Eddig mindig egyik kollégánk hordott minket autóval munkába.Most ez a kolléga beteg,így ezen a héten a kolléganő hord minket. Neki meg sportkocsija van és marha kemény a rúgózása. Hátul ülök,hát akkorákat dob rajtam akocsi,hogy állandóan beverem a fejem a tetőbe! Mondtam neki,hogy ne is haragudj, de ha terhes is lennék,akkor is kiráznád belőlem azt a gyereket. De most komolyan kérdem, ha mondjuk nekem most megtermékenyült a pete és be akar ágyazódni,akkor ez nem árt neki? Nagyon rossz úton megyünk egy 10 km-t naponta oda-vissza. Ez azt jelenti, hogy ezen a szakaszon állandó rázkódás van. Ma már úgy szorítottam a hasam,de akkor is belefájdult a rázkódásba. :(

Kép
flóra 11
 
 


Ne haragudjatok,de nekem mindig valami bajom van,ugye?

Most megyek, jön a párom. Pá lányok.

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu, a felsőd biztosan nagyon aranyos, így ahogy leírtad.
ügyi vagy,hogy tudsz varrni! Látod, valahogy éreztem. Tényleg jó lenne,ha közelebb laknánk egymáshoz. :)

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi, apukám esküvőjén én voltam a tanújaés persze szépen otthon hagytam a személyimet.Nagyon lippogtam,mikor észbe kaptam, hogy most mi lesz. Olyan ideges lettem! És képzeld egész idő alatt senki nem kérte tőlem,mert már minden adatot előre beírtak. Csak behívtak minket,elmondták,kinek mit kell csinálnia, aztán lezajlott az esküvő és már csak aláírtunk. Úgy siettem ki a városházáról, nehogy eszükbe jusson a személyi! De nem kérte tőlem senki, szerencsére! :D

Kép
flóra 11
 
 


Lányok, van egy aranyos komaasszonyom,a gyerekek keresztanyja. Ő gyerekkori barátnőm.Nagyon jó a viszonyunk. Sajnos ő külfüldön dolgozik,így mindig két hetet kint van,két hetet itthon. Ma jött haza,az előbb beszéltem vele telefonon. De most nem lesz itthon,holnap már megy is fürdőbe a férje után. Tehát ha találkozni akarok vele,márpedig akarok,akkor még ma el kell hozzá mennem. Így most fájó szívvel, de elköszönök tőletek mára. Most még gyors porszívózás, aztán indulok.

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi, drága,ma én kérlek meg, hogy majd írd le a BK-t. Jó? Ma én nem tudom nézni. Köszike.
Kép

Kép
flóra 11
 
 


Elviszem magammal a párocskát is,kicsit legalább kikapcsolunk. Hazafele meg fagyizunk egy nagyot. :wink:

Most mindenkinek küldök egy nagy pusszzt: Kép
Azért,mert tegnap mind olyan aranyosak voltatok,nyugtattatok,tanácsokat adtatok,megírtátok a saját tapasztalataitokat. De milyen jó lenne, ha mindenre ilyen gyorsan lenne gyógyír és ilyen hamar megoldódnának a problémák!

De csak szépen sorban. Mindet a maga idejében! :D

Kép
flóra 11
 
 


Jó éjt mindenkinek! :D :D :D :D :D Flóra, örülök, hogy minden ilyen jól alakult! :D :D :D :D :D :D Csak így tovább! :D :D :D :D :D :D
Remélem, nem rázza ki belőled a bébit a kocsi! :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Gy.-val konzultáltam, de nem tudjuk, okozhat-e valamit a rázós kocsi. Azért jobb vigyázni. :wink: Puszillak

KépKép
benó
 
 


Sziasztok

Szép napot Barátnőim...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Flóra

Szerintem nem okoz semmi bajt a rázkódás, én amikor éppen beágyazódásnál voltam (utólag tudom hogy mikor volt) akkor doliztam, fátvágtam, 30 kilós ládákat emelgettem,stb.
Barátnőm ugyanezt végigcsinálta azok után, hogy már volt egy vetélése előtte és tudta hogy ismét terhes, mert pozitiv tesztje volt.Csak félt túl korán elmenni dokihoz, azt mondta ha ezt túléli a baba, akkor nagyon erős lesz.

Sztem nyugodj meg, ha a baba meg akar születni, akkor meg is fog...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Szilzi

Most én irom le neked, amit nem is olyan régen te irtál nekem..:)
az esküvővel kapcsolatban nyugi...:)
Az a lényeg hogy Ti jól érezzétek magatokat, hiszen ez a ti nagy napotok lkesz....:D
Semmi mással ne törődj, csak légy nagyon boldog...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó

Túl vagytok már az érettségin?
Hogy sikerült a gyerekeknek?

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Jut eszembe....
Köszönöm szépen az újjabb heti tudnivalókat...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Ma hajnali fél4-kor keltett fel a kisinasom...:)
5 órától nagymosok,.....:)

Tegnap nagyon rám ilyesztett a tökmag....
Hirtelen begörcsöltem , erős székelési inger, alhasi nyilalás, tartott 5-10 másodpercig, aztán semmi.Ezt 1 óra alatt 3-4 alkalommal produkáltam, de az egyiknél a könny is kicsordult a szememből, olyan erős volt.
Barátnőm nyugtatott meg, hogy semmi baj,neki is volt ilyen.

Szerencsére azóta semmi, de elgondolkoztam azon, hogy akkor milyen lesz szülni, ha ez igy fájt?????

Gergő viszont ez idő alatt is szépen mocorgott, semmi baj nem volt vele...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Na megyek készülni....
Visszük a szervizbe a kábelt a gép után, felszaladok anyáékhoz, elmegyek a régi lakáshoz a postámért, stb...
Remélem délután még tudok jönni...

Jah és fél2-től torna is , igy sietnem kell haza majd......:)

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Sziasztok lányok!
Ma nálunk ünnep van,az a hülye ünnep,múltkor valamelyiktek kérdezte, akkor néztem meg a naptárban,mert én sem tudtam. Valami fasizmus felett aratott győzelem. Abszolút hülyeség, de nem kell munkába menni. :D

Egész éjjelúgy aludtam,mint a bunda. Reggel nyolckor keltem.Olyan jól esett végre aludni!

Sajna a párom ma is dolgozik, így nem csinálhatunk közös programot. De majd főzök meg sütök valamit.

Kép
flóra 11
 
 


Tegnap a komaasszonyom rakott ki nekem tarott kártyát. Hát kirakta a gyermekáldást! Valamelyik nap meg az álmom jelzett gyermekáldást. Aztán lehet,hogy nem is nálam,hanem valamelyikőtökét álmodtam meg. :wink:
Na jó,tudom,ezek is csak azt mutatják,hogy már begolyóztam. De ha mégis boszi vagyok? :D

Kép
flóra 11
 
 


A kicsi fiam, a Bálint tegnap nagyon berekedt,fáj a torka és lázas. Pedig már nem hiányozhat suliból. Ebben az évben sokat betegeskedett, sokat hiányzott. Ha jobban lesz,holnap elküldöm őt. Max. jelent,hogy nem érzi jól magát.
De még meglátom,mennyi lesz a láza.

Kép
flóra 11
 
 


Köszönöm a megnyugtatást a rázós kocsival kapcsolatban. Remélem nem lesz semmi baj. Tegnap úgy összerázott, hogy még két órával utána is fájt a hasam. Mindenesetre iszom a palástfüvet,ha kell, akkor segítsen. Pedig olyan fura íze van.

Kép
flóra 11
 
 


Nálatok most hogyan van? Holnap szabad van nálatok? Mert megint hosszú hétvégéről írtatok.

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi, nyugodj meg. Szerintem az esküvőtök igazán nagyszerű lesz. Hiszen annyit készülődtetek,intézkedtetek, szerveztetek,hogy ott már nem lehet bibi. Meg szerintem mindenki tudja is a dolgát és anyukádék is ott lesznek,ha valami akad, segítenek, nem leszel egyedül.Te csak magaddal foglalkozz. Ez a Te napod, Te legyél kipihent, nagyon szép, legyél tökéletes menyasszony,hogy az egész világ irigyelje a párodat,hogy milyen jó neki,hogy ilyen csodát megkaphatott. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Megyek lányok, ma a nagyfiamnak ünnepeljük a szülinapját. Tegnap volt 19 éves. Én már ilyen öreg vagyok, hogy ekkora fiam van. Tiszta hülyeség,mi? Most akarok gyereket,amikor már unokám is lehetne. De nem baj, csak igyekeznem kell, nehogy az unoka idősebb legyen a gyereknél! Kép

Kép
flóra 11
 
 


Szasztok!!!!!!!
Boccs hogy tegnap nem jelentkeztem, de átaludtuk az egész napot! Végre egyszer sikerül kialudnunk magunkat!!! 1kor felébredtünk, ettünk és aludtunk este 8ig. :D :D :D
Párom dereka jobban van, de isszonyatossan belázasodott. Most a láz már csak hőemelkedés lett, jelenleg a torka fáj, de avval nem tudok mit kezdeni!
Rubofent és algopirint eszik.

Kép
muzsuzska
 
 


Vettem digitális hőmérőt, elvileg azt mondták pontos, de akkor lehet hogy kihűlök!!!!!!!!A hőm nem érte el a 36 fokot!!!!!!!
Kérdeztem a patikában a Flóra által szedett kapszulát!Méd sose hallotak róla!!!!!! :evil:
Mindenáron rá akrtak beszélni egy premenstruáció enyhitésére való klimaxos tabira! Röhej!!!!!!!!!!!Pedig nem is nézek ki olyan vénnek!
Hallod Flóra nem vagyunk öregek!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Tancsú remélem megjavul végre a géped, hisz mindig hiányzól nekünk!!!!! :D
Hát én is félnék ha babás lennék, nehogy eksön kárt tegyen.
Bár nálam a sok gond miatt ha össze is jönne, veszélyeztetett terhes lennék! Dokim ismerve le is szíjjazna egy kórházi ágyhoz!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Szilvi!
Barátnőmék most voltak lagziban a mennyasszony és a völegény úgy berugott,hogy mindenki nevetett rajtuk!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Megjöttek az új mobiltelefonjaink, van mivel játszanunk! Én nagyon lökött vagyok mert annyira ragaszkodtam a régihez, hogy először nem is tetszett az új!!!!De kezdem megszokni!A régit odaajándékoztam a keresztlányomnak, így jó helyre került és örömet is szereztem vele!
Lejárt a szerződésünk és lehetett választani újjat,elfogadható áron.Miért ne!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Szia Zsuzska!

Kép
flóra 11
 
 


Nézem a vonalzóm, egy jó hét és elvileg jön a piri!!!!! Úgyis régen volt! :D :evil:
Kiváncsi vagyok milyen lesz, vagy lesz e egyáltalán!!

Ma nem sokat aludtunk, párom alig mert úgye fáj a torka, én pedig felijedtem mert nem volt mellettem! Megyek elinditok egy mosást, és bepakolom a mosogatást, ja és a csirkemájjból valamit kéne főznőm!!!!!!!!!

Remélem délután 4 körül tudunk még szundizni, mert anélkül éjjel kidőlünk!

Kép
muzsuzska
 
 


Szia Flóra!!!!!!!! Örülök, hogy megoldodott a problémád!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Nincs valami ötleted torokfájásra????????????

Kép
muzsuzska
 
 


Nagyfiadnak gratulálok szülinapjára!! Unokát ráér még csinálni neked!!!!!Ha későn nősül megspórol egy vállást!

Kép
muzsuzska
 
 


Nálam a fiúk most reggeliztek. :D Nemrég keltek fel, úgy egy órája.
Ritkaság, hogy mind a három itthon van, meg én is. De jó ez a mai nap.

Kép
flóra 11
 
 


Akkor jó alvókájuk van!!!!!!!!!!!!!!! :D Adhatnának nekünk belőle!

Kép
muzsuzska
 
 


Torokra? A kicsi fiamnak is a torka fáj. Benyakalt egy rakás mézes teát. Szerintem legjobb a zsálya. És neki segített a gargalizálás sós vízzel.

Kép
flóra 11
 
 


Ja,fiatalok. Éjjel sokáig fenn vannak, nappal meg alszanak. Tegnap én úgy elaludtam,hogy nem tudom,mikor feküdtek le a srácok.

Kép
flóra 11
 
 


Most mézet nyalogat, tiszta macika!!!!!!!!!Tényleg sós víz azt múltkor hallottam. Ja most mondja arra nem vágyik!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Meg a fiam valamilyen tablettákat is szopogat, nem is tudom mi a neve. Szokták reklámozni is,olyan nagy pirosak.

Kép
flóra 11
 
 


Nálun Mebukain volt itthon de nem használt!

Kép
muzsuzska
 
 


Nekem a fokhagyma szokott segíteni. Ehet a mézhez is, vagy vajas kenyérrel. Én meg úgy szoktam,hogy egy gerezdet félbevágok, aztán jobbraés balra is egy felet be a szájüregbeés ott tartom órákon át. Csíp nagyon,de a bacilusokat magába szívja.

Kép
flóra 11
 
 


Szeretjük a fokhagymát!!!!!!!!!
Most megyek elinditom a gépeket, valakik dolgozzanak helyettem!

Kép
muzsuzska
 
 


Most telefonált az apu,hogy pénteken este jönnek hozzánk gratulálni a fiamnak és a páromnak. Itt meg a feje tetején a lakás.

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok, pont most hallottam, hogy grépfrút csepp, amit DM-ben, Herbáriában lehet venni, nagyon jót tesz torokfájás és fejfájás ellen is.

KépKép
benó
 
 


Boldog szülinapot a fiadnak!

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?