Új privát üzeneted érkezett!

Ikresmami! :lol:
Ezt a kérdést én is feltettem a dokinak. Hogy mi lett volna, ha nem ilyen fiatalon szeretnék babát. :roll: A választ inkább le se írom. A lényeg, hogy minden úgy lesz,a hogy írtad! :lol:
és babát tényleg nem forralunk!!! Meddig kell feküdnöd? :roll:

Susy!
Nekem is rögtön eszembe jutott Ditke! :lol:

KépKép
zsófikukac

tényleg Ditkeeeeeeeeee

én is meg akartalk dicsérni micsoda szuper informátor vagy juhééééjjjj...tegnap el is dicsekdetem vele a barátnőmnek, hogy mi előbb tudtuk hogy jön a baba Buciéknál :)

susykám

november 25, de addig valszeg nem viszek két babát, 36 hétig szeretném majd medlátjuk... 8) feküdnöm azrt kell, mertr a tegnapi beavatkozás után van egy 5 % esély kb a vetélésre és ezt elkerülendő vigyázok magamra...egy hét nyugalmat rendeltek el, ebből kb 2 nap ágynuglaom, azt töltöm most....
Vendég

eccere írtunk, így meg is kaptam a választ. Húha, nyilasok lesznek, vagyis skorpiók, ha hamarabb jönnek. :roll: Uram november 27-én született. :lol:

KépKép
zsófikukac

Mami!
Azt nem tudtam, hogy tegnap volt a redukció, bocsi! :oops: :oops: :oops: Kérdezek hülyeségeket, mi? Nem tudom mire gondoltam, azt hittem nem kellett csinálni, mivel írtad, hogy az egyik baba lemaradt. De most már leesett!!!!!
Èn meg december 20-ra vagyok kiírva!
Na be is írlak a pocakos táblába, majd azt is rakok fel! :lol: :lol:
susy75

Sziasztok!

Nem én voltam, nem én voltam, nem én voltam, nem én voltam!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szijjasztok!

Bocsi, hogy most nem írok senkinek név szerint, de egyedül vagyok Rékával, este meg nem tudok netezni, mert uabban a szobában alszunk, ahol a net van (Anyukámnál vagyunk).

A lényeg: ma megjött a genetikai (magzatvíz) vizsgálat eredménye. Minden OK!! Hú, akkora szikla gördült le a mellkasomról, hogy csak na! Ja, és múltkor az uh-s doki vmit baromira elnézett, vagy csak a hasára ütött, mert 2. babócánk is NUNIS. :D

Ígérem, a hétvégén sokat fogok írni, meg felrakom a ma kapott sztárfotót is.

Mindenkinek puszi!!
gtünde

Sziasztok! :lol:

Mami!
szétröhögöm az agyam....... :lol: ..babákat nem főzünk :D :D
pihengess csak 8)

Mofly!
hogy vagy kedves? :roll:

Tünde!
nunis?????????? :P :P

Ditke!
ezt már sose mosod le magadról.... :lol:

Fenci!
hűha..mi lesz ott ha letelik a tilalom :oops: :wink:

Zsu!
mutass jó példát te is, és babásodj be elsőre :lol:

Susy!
fotó?????????? :roll:

problémám: a kövi vizsgálatra a 3.napon kell menni.nem tom mikor fog megjönni, mivel elég szabálytalan, 22-36 között várható :shock:
előtte 5 nappal kell szexelni, vagy olyasmi... :oops:utána nem :roll:
de ha nem tom mikor lesz a 3.nap, akkor hogy kell csinálni??
és mi lesz ha pünkösdre esik? :shock:
Vendég

Rég raktam képet nektek.... :lol:

Szép álmokat mindenkinek :wink: :wink: :wink:

Kép
Vendég

Jó Estét!

Köszi Lányok a vígaszt.

Vicuska,
Köszi, aranyos vagy, megvagyok. Már szomorkodni sincs nagyon energiám, úgy megszoktam hogy sose sikerül. No, majd augusztusban!
Hú, de bonyolult eset vagy! :) Szerintem szexeljetek, aztán majd csak megjön valamikor. Ez a spermavizsgálat miatt kell? Az se nagy tragédia ha csak 3 nap marad ki.

Mami,
Szerencsére neked sikerült. Ha még pozitív példa se lenne előttem, fel is kötném magam.

Tündi,
Gratula a nunishoz! :) Hál'Istennek, hogy minden rendben van vele.

Kukac,
Júliusban megyünk majd nyaralni Horvátországba. Majd ott pancsolok a sós vízben. Én is a biorezonanciára gondoltam. El fogok menni állapotfelmérésre. Lehet, hogy neked is jót tenne.

Holnap már nem hiszem, hogy tudok jönni. Este 9-re érek haza, és még össze kell pakolnom. Péntek hajnalban indulunk Prágába hétvégére.

Mindenkinek jó Pünkösdölést! :D

Kép
mofly

Sziasztok vagyis Jó éjt!
Ugyanis ti biztos alszotok én pedig éjszakás vagyok. Már csak holnap kell jönnöm utána szabad a hétvége. Már nagyon unom.

Kolibri
Nagyon köszönöm a tanácsod rögtön ki is nyomtattam mindent amint sikerül eljutnom olyan helyre be is szerzem a teákat és a barátcserje kapszulát. A méhpempőt már próbáltam de virágpor allergiám van és bőrvérzések lettek rajtam tőle és fulladtam.
Hát reménykedjünk de legalább már nem vagyok egyedül.
Ja és nagyon drukkolok neked!! Hajrá!! :)

Zsófikukac
Én nem kétlem hogy sok mindenen mentetek már keresztül hiszen mint mondtam nekem ez az 1 év pokol volt és ti meg... :cry:
Mi is sokat marjuk egymást főleg mert neki már van egy kislánya én meg féltékeny vagyok és írigy amit nem tudok eltitkolni bár tudom nem szép dolog. :evil:
De nagyon jó ember és tudom biztosan hogy te csak azért is szeretnéd a kisbabát mert őt érdemesnek tartod rá hogy szülj neki és mert letudnád vele élni az életed. :D Így hát ne törődj senkivel mit mond hiszen egyedül te érzed és tudod is mit akarsz.

Susy
Neked és köszi a tippet és csak most láttam hogy nálatok mi is a helyzet. Nagyon drukkolok nektek és persze tök jóóóóóóó!! :D

Na sziasztok jó éjt!

Kati81
kati8181

Jó reggelt!

Hát nem sokat írtatok! :twisted: :lol:

Éjjel bevettem egy altatót, mert nem tudtam aludni. Reggel az uram alig bírt kiszedni az ágyból. :lol: :lol: :lol:

Mofly! :lol:
Érezzétek jól magatokat Prágában! :lol:

Vicuska!
Hát passz. Legyetek együtt, ha jól esik. Ha hétvégére esik a 3. nap, akkor hozzá közelebb eső hétköznap kell menni.

KépKép
zsófikukac

Sziasztok Csajszik!!! :lol: :lol: :lol:

Közkívánatra jelentkezem! :lol: :lol: :lol:

Végig olvastalak titeket-így tudom a történéseket!!

Susykám!!! :D
Gratulálok neked a kis 8 mm-eshez!!Nagyon örülök,hogy sikerült,vigyázz nagyon magatokra!!

Vicky! :D
remélem sokat pihentek és Te is vigyázol a benned növekvő kis CSodára!!!Hihetetlen,de gyönyörű ajándék ez nektek(is)!!Szorítok,hogy minden rendben legyen!!

Mami! :D
Jó,hogy túl vagytok rajta...Gratulálok a két gyönyörűséghez,vigyázz nagyon rájuk!!!

Zsófi! :D
Sajnálom a rosszulléteket,remélem azért enyhülnek!Hidd el:az út végén téged is vár egy gyönyörű babóca!

Mofly! :D
Sajnálom,hogy nem sikerült... :cry: :cry: :cry: Pihengessél,próbálj meg kikapcsolni..az szerintem jót fog tenni!

Zsu! :D
Szurkolok neked!!!Sikerülnie kell!!

Üdvözlöm az újakat is-én ugyan már csak ritkán jövök...

Ditke! :D
Köszi,hogy hiányoltál!Minden rendben,velünk semmi különös!!Még nem építkezünk,de lassan már igen.Sajnos ez a nyár tuti rá fog menni...Munkahelyemen is áruházátépítés lesz(nem is mehetünk szabira a nyáron),úgyhogy sűrű hónapok állnak előttem!Szurkolok nektek is!!!

Ma megyek és levágatoma hajam!!Már régóta tervezem,de most elhatároztam magam!Úgy látszik 3 évente jön rám ez a rövid/hosszú időszak!3 éve növesztettem vissza,de már megint elég belőle!Majd IWIW-re teszek képet valamikor!

Mindenkinek drukkolok,vigyázzatok magatokra nagyon!!!

Puszi:Littike :lol: :lol:
littike

Sziasztok csajok! :D

Csak egy gyors bejelentkezés.... (közben oktatáson vok).

GTünde :D Örülök, hogy minden ok és gratu a nunishoz! :wink:

Littike :D Sok erőt a téglákhoz! Mi majd csak jövőre vágunk bele! :wink:

Ma reggel kaptam a 4. gynevacom. Menyek vissza dógozni...

Puszikálok mindenkit! :wink:

Mingyááá eszkábálok görbét
fenci

Rakom szép antiszex görbém.... :lol: :lol: :lol:

Kép
fenci

Littike!

de jó hallani felőled újra! :lol:
mutizz majd hajvágott képet 8)

Mofly!

nagyon irígyellek Prága miatt :D
enyém uram csak tengerpartra hajlandó menni :P :roll:

Fenci!

tök jó a no szex görbéd!már majdnem mondani akartam, hogy kéne tesztelned :oops: :lol:
akkor a kövi ciklus hogy lesz? :roll:

Edinka? :roll:
Vendég

Nem nagy a forgalom. Teszek Nektek pár Erdélyes képet.

Ilyen volt a szobánk:
Kép

Egy szép kis völgy:
Kép

A tehén nem sietett (10 percig vártuk, hogy odébb menjen, majd kikerültük):
Kép

KépKép
zsófikukac

Csajok, sehun senki??? :oops: :shock: :roll:

Vicuska :D Köv ciklus natúr spontán, utána meg inszem. Remélem F doki is így fogja gondolni ha visszamegyek méhszáj kontrollra.

Csajok, jelentkezzetek, különben névsorolvasást fogok tartani!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Nagy cuppanós mindenkinek! :wink:
fenci

hali lányok!

nagyon be vagyok sz*rva.
zuhanyzáskor a jobb cicimen - ahol a melltartó alsó része van - találtam egy fura foltot.

van egy pici - búbos - anyaegy, és most körülötte egy kis körben nagyon fehér lett a bőröm. teljesen elüt a többitől.

nagyon megijedtem, be is jelentkeztem bőrdokihoz keddre.
már csak ez hiányzik, egy csődtömeg vagyok.
PCOS, IR, endogyanú, folymatosan küzdök a hülye hüvelygombával, emiatt most seggbelövetem magam hetente gynevaccal.
és már megint megvan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

bocsi, hogy csak magamról írok, de most bedepiztem.

egy jó azért történt, ma 40-es szoknya lett jó rám a boltban, pedig 46-osról indultam. bár szerintem itt gebasz lehetett, a méretezéssel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Szia Kukac! :D Hogy vagyol? Te még nem alszol? 8) :wink: Én még mindig az oktatáson lógok... :evil: rohadt unalmas, tegnap az utolsó fél órán már aludtam.... :lol: (itthonról hallgatom)

Gyönyörűek a képek nagyon! :wink: Mi is hasonló szép helyeken voltunk Zalában, de ezt neked nem kell elmesélnem! :D :lol:

Tök jó az a szekrény! :wink: Még kép??? :oops: :lol:
fenci

hát méreteznem kéne még, nagy a felbontásuk.

Nem alszom, tudod nálam amúgy is mumus az alvás mostanában. :roll: Lehet befekszem a kádba, kaptam Parajdon sót az uramtól, állítólag nagyon jó nőgyógyis megbetegedésekre. :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Gizidrága!

Küldök Neked nagy ölelést!!!! Fel a fejjel, minden rendben lesz! :wink: :D

KépKép
zsófikukac

Gizus drágám! :D Fel a fejjel és a hülyeséget meg azonnal verd ki a fejedből!!!! :evil: Mi az, hogy csődtömeg? Dehogyis! Az orvosok a csődtömegek, mert minden probléma megtalálása évekig tart nekik! :evil: Abszolút a jó úton haladsz! A gynevac tuti el fogja tűnteni a hüvelygombákat! Te hetente adatod? Asszem 10 naponta az ideális. Nekem a múlt heti után már csak pöttyök voltak a sárga cuccból, a mai reggeli után, meg még semmi. Tényleg hat! Neked is fog! Tapasztaltál már valamit? :roll:
Nem lehet, hogy a melltartód alsó drótja dörzsölte ki a bőröd? Én ilyen szempontból úúúútálom a melltartót! Nekemis volt már, hogy a drót kikandikált a textilből és estére jól felcsiszatolta a bőröm! Ne aggódj, nem lesz semmi baj és nagyon jól tetted, hogy rögtön dokihoz mész! Így is kell. Nem viszket ott a bőr? Vagy nem fáj?
fenci

Szia Nati! :wink: Látlak, írjál! 8) :lol:
fenci

Fenci!
Én is hetente adattam. 7-10 naponta kell, nekünk már el is fogyott.

Még egy kép:
Kép

Korond:
Kép

Gyilkos tó:
Kép

KépKép
zsófikukac

Kukac :D Én még nem voltam Erdélyben, de nagyon meghoztad a kedvem! :wink: Én mindig képek alapján szeretek bele helyekbe és döntöm el, hogy menjek vagy se! :D Baromi gyönyörű!!! :D
fenci

Fenci!
Igen az! Én is beleszerettem. (Amúgy hsonlít a zalai tájhoz. na nem a Hargita, hanem ahol dimbes, dombos. :wink: )

KépKép
zsófikukac

Fenci: köszi
Kép

én is hetente adom, kb 7-8 naponta, ahogy kijön. :wink:
még kettő van. eddig nem tapasztaltam nagy javulást, az égő/viszkető érzés még most is visszajön néha.
de abban bízom, hogy most a mensivelminden szutyok távozik. :D

bár kezdek azon gondolkodni, hogy a mosakodó géltől van, mert zuhanyzás után érzem főleg. :shock:

a folt az nem kidörzsölés, bár tényleg ott van, ahol a drót vége. és a bőröm halványabb ott, szinte hófehér.
attól félek, hogy a melltartó addig bizgerálta ott az anyajegyet, hogy baj lett.
manapság annyi mindent hallani. :shock:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kukac: nagyon szuperek a képek.
Te zalai vagy?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
Biztos minden rendben lesz. A lényeg, hogy hamar megmutatod a bőrgyogyinak. :wink: Viszketés meg lehet a tusfürdőtől, azt mondják, hogy a sima víz az igazi! :roll: :lol: Az tuti nem allergizál. :?

KépKép
zsófikukac

Igen, a Balaton legnugatibb városban lakom. :lol: Fenci erre kirándult, azért írtam.

Tényleg Fenci, Neked nincsenek képeid???

KépKép
zsófikukac

Kukac :D Már fáradok. A Felhasználónévhez kezdtem el gépelni a választ!!! :lol: :lol: :lol:

Képek vannak, de párom még lusta volt letölteni. Majd hétvégén elintézem én és teszek képeket. Aztán majd vizsgáztatlak hogy felismered-e! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: hihi

Gizus :D Én mindenhol tusfürdővel fürdök, de ott lent csak és kizárólag sima szappannal. Próbáld meg elhagyni, fene tudja mit raknak bele... :roll: :?
fenci

Csajok, senki? Semmit? Tegnap óta??? :shock: :oops: :shock:

Hol vagytok? Péntek van, ne dóóógozzatok annyit! :oops: 8)

Zsu :D Te mindig szoktál jönni péntek napközben, vagy már te is elhavaztál??? :roll:

CSAJOK, életjelet!!!! :wink:
fenci

Jut eszembe, Zsu, te beksiben vagy! :D :lol:

Többiek? :roll: Gyertek, ne beszélgessek magamban..... :lol: :lol:
fenci

Rakok görbét, hogy teljen a lap és látszon az aktivitás.... :lol: :lol: :lol:

Kép
fenci

Halihó!

Fenci!
Látom egyedül tartod a frontot!!! 8)

Zsófi!
Tényleg szép helyen voltatok. Èn még középiskolás koromban voltam Erdélyben. Megéri elmenni. :wink: :wink:

Gizi!
Légyszi nyugi!!! Biztos semmi komoly nincs a böröddel. Ès ne depizz! :P

Csipcsab!
Mi van veletek? Rég írtál!!!

Mami!
Nem akarsz pocakfotót rakni?

Gröni!
Ès ti jól vagytok?

Mi ma voltunk uh-án! A kis drágánk már 12 mm-es, múlt hét óta nött 4 mm-t. :lol: :lol: :lol: Szóval minden oké, szívecskéje is ezerrel ver. Legközelebb egy hónap múlva lesz uh, hát nem lesz könnyü addig kibírni! :? :?

Èn elég szarul vagyok a héten, folyamatos émelygés...
A mérleg már 1 kg plusszt mutat! Pedig tényleg nem eszek többet!!! Nem tudom, hogy csináltam...
susy75

Halihó!

Fenci :D

Itt vagyok, csak ma voltam Uh-án, s nemrég értem haza, aztán meg beszélgettünk apával.
Tényleg táppénzen vagyok. :D

Suzy :D

Gratulálok, hogy ekkorát nőtt. Ne aggódj az 1 kg miatt, lesz még több is. :wink:

Rólam annyi: Endometrium: 10mm
Bal oldal: 3x12mm, 1x11mm, 1x10mm
Jobb oldal: 2x10mm, 2x11mm, 1x12 mm
Van sok, csak még kicsik. :? Így a szurizást kihúzzuk vasárnap vagy hétfő estig, hétfőn mennem kell újabb Uh-ra. Aztán kiderül minden, mikor lesz tüszőrepi, punkció....

Megyek lepihenek egy kicsit, valahogy nagyon fáradt vagyok.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

HIHIHIHI

Laptető :!: :lol:
Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
Köszi! :lol:
Növesztgesd szépen a tüszöcskéidet. Ès tudod sok folyadék!!! :wink: :wink:
susy75

Sziasztok!

Susy

Nagyon gratulálok a kis dobogó szívű babátokhoz!!!!!!!!!!!!! :D Vigyázz rá! :wink: :D

Zsu

Szép eredmények eddig, csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Tünde

Még egy nunis? :wink: :D Nem baj, fő az egészség!!!!!! :D :D :D

Gizi

Nem vagy selejtes! :shock: Fel a fejjel, csak pozitívan!!!! :wink: :D Drukk a bőrgyógyihoz! :wink:

Mofly

Érezzétek jól magatokat Prágában! :wink: :D

Mamivagyok

Hogy vagytok? :wink: :D

Littike

Azt hittem már nem szeretsz, hogy nem válaszolsz! :( :wink: :lol:
De végre írtál!!!! :D

Fenci

Békén hagytak már a mexikóiak? :roll: 8) Mondjad nekik hogy nálunk 3 napos ünnep jön most!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsófi

Nagyon szép helyen voltatok!!!! :D :D :D Tisztára kedvet kaptam! :D Csak éppen pénzem nincs! :shock: :(

Vettem ma tesztet, 2010-ig jó a szavija, remélem addig csak összejön!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajeszok :lol:

Gizi!
ne légy elkámpicsorodva :shock: :D biztos a cicifix miatt van 8) de azért doki jó ötlet :D a 40-es rucihoz gratula :wink:

Ditke!
2010-ig jó!!!!!!!!!!!ez teccik :lol:

Fenci!
hajrá spontán hónap 8)

Zsu!
milyen a táppénz? 8)
tüszőnövelő enerdzsik mennek++++++++++++++++++ :P

Susy!
gratula a 12 mm-eshez :lol: :lol: :lol:

Kukac!
nagyon szép fotók!
mi is pont ezeken a helyeken voltunk 8) én is fürödtem a Parajdi sóban és a Medve tóban is(ott nem voltatok?), de nem lettem babás..... :oops: de azért egy próbát megér :wink:

Többiek???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Ditke, Vicuska!
:lol: :lol: :lol: :P :P

Ditke!
Akkor nemsoká tesztelsz? :lol: :lol: Izgi!!!

Littike!
De jó, hogy írtál!!! :wink: Majd megkuksizom a hajad! :wink:
susy75

Vicuska!
Voltunk, de ott csak nyáron lehet fürdeni. :roll: Sót nem a babásodásra kaptam, hanem endóra, mert az volt oda firkantva a medve tó mellé, hogy jó nőgyogyis betegségkre. :lol: 1000 Ft volt 10 kg. Annyit megért. :lol:

Susy!
Hízással ne foglalkozz! babucinak nagyon örülök! :lol:

Ditke!
Lődd el most, a másikat meg tedd el nekem! :lol:

Littike!
Pusszantás!

Zsu!
igyál jó sokat, az bejött Lmaminak is! :lol:

KépKép
zsófikukac

ZSófi!
Tök jó lenne ha ez a só segítene elüzni a kis szemét endót! :wink: :wink:
Nem baj ha hízok, csak még korainak tartom. Na de ez van! :oops: 8) (nem nyafogok mán)
susy75

Susy!
Ez nem nyafogás! Szerintem ennyi simán belefér. Egy kiló semmi, nekem naponta ingadozik annyit, attól függ evés előtt vagy este tele hassal mérem. :lol:
Ja a só lehet nem segít, de nekem elég a tudat, már attól meggyógyulok! :lol:

KépKép
zsófikukac

hali,

megkaptam a 4. gynevacot. remélem segíteni fog.

tegnap vettem egy csomó blúzt is, hogy jobb kedvem legyen :lol: :lol: :lol: ez agyik abból s 40-es :D :D :D :D

Zsu: tüszőnövelők mennek, Te meg igyál sokat, hogy ágyazzál. vegyél példát Mamiról :wink: :D

Kukac: remélem a só segííteni fog :lol: :lol: :lol: ha bejön megyek én is :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

sehol senki???

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Szijja Gizi! Kép

Nagy a pangás!!! :roll: :roll: Nehogy kihaljunk már!!! :cry: :cry: :cry:
susy75

szijjja Susymami!

remélem csak kirándul mindenki.
mert még a végén egyedül én leszek itt akinek ...megint megjön..." :wink:
szerencsére Ti már bebabásodtatok. :D :D :D
Zsu is mindjárt Mami lesz!
és Ditke is :D...

na jó, eleget depiztem .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

sziasztok 8)

bár nem tudtam nagyon visszaolvasni, de gondoltam bekukkantok :D

Mofly :cry: :cry: annyira drukkoltam :cry: nagy ölelés és jó pihit a következő hónapokra!

Gizi, RMPPB :evil: hajrá inszem :wink:

Ditke, neked továbbra is mennek a drukkok!!!!

Zsu, gondolok rád hétfőn, tutira megnőnek a tüszőcskéid!!!!

Fenci, kitartást az éjjeli melóhoz! Arról lemaradtam, most miért vagytok kexmentesek... :oops: a fagyasztás miatt?

Zsófi, örülök, hogy már jobb a kedved! Szépek nagyon a képeitek! Kitartás, mindjárt letelik az a 2 hónap! :wink:

Vicuska, augusztus az szuper, mindjárt itt van!!!!!!!!!!!!!!! Annyira gondoltam rád, mikor Tapolcán voltatok!!!!!!!!!!!!!!

Susy, vigyázz magatokra! a hízás az normális (szerintem :roll: )

Mamika, gratula a két gyönyörűséghez, pihizz sokat!!!! :D

Bocsi, akinek nem írtam, de szita az agyam, mindjárt megyek aludni...
A 2006. aug. topicba tettem be fotókat :wink:
20-án megyek dokihoz, iszonyú lassan telik addig az idő......na de nem rinyálok, nincs rossz dolgom 8)

Pussz

Kép
vickybabe

Jó reggelt

Tényleg nagy a pangás :shock: :P
Nekem mindig kint kell lennem az udvaron ha itthon van Viktória, nem bír bent a szobában játszani. Így van, hogy a gépet csak a párom használja!!!! Egyébként meg nincsen velem semmi különös.
Tengek- itthon. Megkezdődött a visszaszámlálás. Nem sokára mehetek robotolni :evil: :evil:

Jövőhéten vasárnap kéne megjönni a mensimnek :roll:

Kisgizi: Nem leszel egyedül én itt leszek neked :lol: :lol:

Mofly: Nagy ölelelést küldök én is.

puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra

Kép

Kép
edinka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?