Új privát üzeneted érkezett!

Igen, ezt én is hallottam.

Kép
németh
 
 


Na jó, holnap akkor próba egy régen kimosott bugyóval. :lol: Amúgy semmi romlás, de javulás sem, elvagyok, ha makacskodik és sokáig nem múlik el, akkor csak elmegyek majd a dokihoz, de remélem azért egy hét alatt elmúlik.

Mensi előtti depire....csokoládé....? :lol: Én mindig falok sajna, nem bírom ilyenkor megállni, úgyhogy ha ezt vesszük, akkor nekem is megjön nemsokára. Ja! Meg Kinga, kezet foghatunk, nekem a hátamon jött ki egy akkora bumszli, mint a ház. :lol:

Át kéne keresztelni a toopicot mensi előtti tünetekre! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: a csoki nem rossz ötlet:)

én is szinte óránként eszek a mensi előtt :)
Vendég
 

 
 

Sziasztok lányok!

Ha valakit érdekel, tettem fel egy pár képet a photobucketra Amy81_album néven.
Nézegessétek!

Jó éjt!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


amy: nagyon szépek a fotók!!!!! :) biztosan nagyon jól éreztétek magatokat! :)

tervezitek hogy visszamentek még valamikor?
Vendég
 


lányok! ezt a ciklust is leírhatom, pedig még csak most kezdődött el.:( 19-én el kell utaznom négy napra. pont 19, 20 körül lesz ovum :( :(
Vendég
 


Szilvi2
szerintem ne mondj le erről a hónapról. előtte és utánavaló napok is "nyerők" lehetnek! sőt!!!!!!!!!!! :lol: (ha mondjuk 18-án este vagytok együtt, pont 19 -e körül érnek fel a kiskatonák a megfelelő helyre. :wink: valahol olvastam, hogy a győztes kiskatona akkora utat csinál, mintha mi megmásznánk a Himaláját.... nem semmi. :roll: )

Kép

Kép
syrynx
 
 


Cicma!

Még neked akartam írni a késéssel kapcsolatban, hogy eddig nekem is max 3 napot késett, úgyhogy reménykedtem ám nagyon a múlt ciklusban, már dokihoz is elmentem annak ellenére, hogy negatív lett a tesztem. Aztán egy hét késéssel megjött. Úgyhogy én sem hiszek már ilyenekben. Hasszúrkálásokban sem. Majd ha egy hét késés után tesztelek egy pozitívat, akkor már reménykedek, és ha a doki megerősíti, akkor fogom elhinni!

Hát nem akarom elkiabálni, de mintha enyhült volna a viszketésem. :roll: Talán... Legszívesebben ma nem vennék fel bugyit. :lol: Még mindig hálóingben vagyok, de lassan át kéne öltözni. A lgjobb az lenne, ha szoknyába mennék dolgozni, bugyi nélkül! :lol: Biztossokat javulna a dolog!! Semmi irritáció!! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Jó reggelt lányok.Képzeljétek még mindig nincs semmi mensi!!!És a hasam sem fáj!Lehet hogy mégis sikerült??? :)
Jajj de jó lenne!A hőm az még mindig 37.

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Reméljük sikerült! :wink: Semmi sem kizárt, de szerintem ne éld még bele magad, tapasztalatból mondom!! Nekem is ma kellett volna megjönnie (ha jól tudom neked is), szóval még pár napig nyugodtan megjöhet. Ne érts félre, nem akarom elrontani az örömödet, de tényleg még korai a lelkesedés. Nekem a múltkor egy egész hetet késett úgy, hogy előtte szinte mindig pontosan 28 napra jött meg, néha 29, vagy 30, de ennél többet sosem kellett várni rá.

De tudom milyen az a reménykedés, én 2 pozitív teszt után is elmentem a dokihoz, és azért bennem volt a remény, hogy hátha...

Kép
Kép
tabati
 
 


Nnnna! Micsoda elszólás!! :lol: Szóval két negatív teszt után mentem dokihoz. Bár a logika tényleg azt diktálta volna, hogy pozitív teszt után menjek csak. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Igen én is tudom nagyon jol milyen reménykedni!Nem is élem bele magam mert nagyon rossz csalódni!Csak ugy a tudat alattimba reménykedem még egy kicsit. :)
Majd meglátjuk!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Hát persze, teljesen nem lehet elhagyni a reményt, mert szerintem arra senki sem képes. :wink: A legigazabb mondás (még ha kicsit elcsépelt is), hogy a remény hal meg utoljára.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Köszi a tippeket a mensi előtti tünetekre!
A csokit én is szoktam ám falni. Csak az a baj, hogy én mensi után is ugyanúgy falom. Vagy ez most bánatűző? Azért jó, hogy mindig lehet valamire fogni :D

Szilvi: Le ne írd már ezt a hónapot! Syrynxnek tök igaza van! Max annyi, hogy nagyobb a valószínűsége így a kislánynak...asszem.

Tabati
: Én az első terhességemnél vártam 6 napot, mire teszteltem. Most is tartogattam volna még csütörtökig. Hétfőn vettem meg, erre nem megjött kedden. Most meg LH teszten gondolkodom, de ugyanabba a patikába tuti nem megyek, mert hülyének néznek.

Jucus: Drukkolunk! Igenis tessék reménykedni, csak még tényleg ne éld bele teljesen magad! Én most eléggé csalódott voltam, pedig amikor belevágtunk a kistesó procejtbe, akkor elhatároztam, hogy le fogom fütyülni, de most valahogy mégsem ment. Főleg, hogy így átvágott ez a mocsok piri.

Ja, Tabati még azt akartam írni, hogy még az orvosban sem bízhat az ember. Nekem anno 6 hetesen a doki megkérdezte, h miért gondolom, hogy terhes vagyok, mert ő semmit nem lát az ultrahangon :? Erre utólag derült ki, hogy egy sz@r, elavult gépe van, és egy bővebb hét után egy másik dokinál már szívhangot is hallottunk :D (Egyébként a petefészekcisztás "vitánál" leírtam a sztorimat, ezért nem is akartam most hosszabban ecsetelni).
cicma
 
 


lányok!

igazatok van :) 19-én reggel mielőtt elutazom elkapom még apjukat :wink:

jucus: szorítok :)
Vendég
 


Sziasztok!
Szilvi: na látod! Egy kis búcsú elkapás.... Aztán majd lehet, hogy pont ez fog bejönni!

Tabati: ma jóidő volt. Akár mehettél is volna úgy dolgozni.

Cicma: nyugi, engem meg a dm-ben néznek hülyének, egyik nap terhességi tesztet veszek, utána nem sokkal kullogok betétért. :?

Jucus: én is drukkolok neked!

Syry: neked is lassan lehet szurkolni.

Csokit én non-stop zabálok, aztán meg büszke vagyok magamra,hogy tornáztam. :roll:
Ja, apa ma kapta kézhez a dipijét, úgyhogy ünneplés gyanánt ő vett magának sört, én meg kaptam pizzát + hozott egy desszertet is. :roll: Holnap hajnali 3-kor kelek és este 10-ig megállás nélkül tornázni fogok. :lol:

Kép
németh
 
 


Ja és képzeljétek: reggel félálomban elkezdtem mérni a hőmet, vagy fél órági bent volt a számban (majdnem elharaptam mert azt álmodtam, hogy ropit eszem), na és kivettem 37,9 volt. :shock: Utána megmértem még 1X és 37,2. Mitől lehet ez? Vagy ha nem volt először lerázva attól mért volna ilyet? :roll:

Kép
németh
 
 


Amy: nagyon jók a képek! Gyönyörű helyeken jártatok!

Kép
németh
 
 


Németh:Tünetek? :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Ja, Kinga:Rajtam is kijött pár patti,meg egy kicsit feszülnek a melleim!
Neked v.mi?

Kép

Kép
syl100
 
 


Kinga: Lehet nem volt lerázva rendesen. De a 37,2 is szupi hő:)

Kép
csucsu05
 
 


németh írta:
Cicma: nyugi, engem meg a dm-ben néznek hülyének, egyik nap terhességi tesztet veszek, utána nem sokkal kullogok betétért. :?




:lol: :lol: :lol: Ez annyira jó, én ugyanígy szoktam röhögni, néha olyan baleknak érzem magam! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Lányok köszönöm a ok drukkot.Sajna ma reggel is teszteltem és negatív lett ez is :x
Mensi még mindig sehol és a hőm is még mindig 37.Akkor most mi van???
Legalább akkor jönne meg és ne kéne azon idegeskedni hogy most mi van.

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


csucsu!!!! végre visszajöttél!! :))) nem kérdezek semmit!!remélem jól vagy!!ha beszélni akarsz róla szívesen meghallgatunk, de ha nem akarsz nem kérdezősködünk!! legalábbis én biztos nem!!

jucus: van akinek csak később mutatja ki a hcg teszt a babót! mikor nem kellene megjönnie?

kinga: szorítok! a hőd tényleg jó!
Vendég
 


Szilvi: Igazából erről nincs mit beszélni. Sajna megtörtént ez van de a lelkem nem is sérült annyira mint ahogy hittem. Igaz a költözés miatt sok mindennel mással kellet vagy kell foglalkozni igy nincs idő a múltra. Megtörtént és most várom az első mensimet. Aztán az égiekre bizzuk. Most nem feltétlen akarok babás lenni de ha becsúszik akkor annak úgy kell lennie.
Azért ha megjön a mensim vissza kell menni a dokihoz mert kértem egy hormonvizsgálatot meg egy kivizsgálást azért képben legyünk mi van odabent.
Ennyi.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu! Örülök, hogy írtál! És hogy álltok a költözködéssel? Már minden a helyén van? Jól tetted, hogy kértél vizsgálatot, legalább tényleg kiderül, hogy mi a helyzet.

Sziszko: tüneteim vannak, csak az a baj, hogy menstruáció előtti tünetek. :cry:

Jucus: tényleg mikor kellett volna nem megjönnie?

Szilvi: köszi a drukkot. A hőm máskor is volt már ilyen magas, eléggé érzem a hasamat, úgyhogy vszínű, hogy holnap megjön...

Kép
németh
 
 


Kinga: Jajj nem feladni. Hisz van olyna tünet mintha meg akarna jönni és nem is jön meg. Szóval előre ne adjuk fel :wink:

Kép
csucsu05
 
 


Oké! Igazad van. :roll:

Kép
németh
 
 


csucsu: örülök, hogy jól vagy! Tényleg, a költözéssel hogyan álltok?
Vendég
 


Csucsu
örülök, hogy újra írogatsz. sokat gondoltam ám rád. kivizsgálás nem rossz ötlet. (bár sajna a méhen kívülire az nem ad majd magyarázatot, illetve arra nincs is magyarázat. viszont valahol olvastam, hogy akit császároztak, utána nagyobb a valószínűsége a m.k.-nek. :( ) egy ismerősőm egy petevezetékkel és 1 petefészekkel 2 gyereket is szült! úgyhogy hajrá!!!!!!!!! :lol: legközelebb minden rendben lesz!!!!!! egyszerűen muszáj így lennie. :wink: :lol:

Kinga
magas hő jónak tűnik. ne add fel. hátha, sose lehet tudni, lehet ez lesz a nyerő hónap. :D (annak ellenére, hogy azt hiszed, holnap megjön. bízzunk benne, hogy mégse!)

Szilvi
akkor hajrá 19-e. :wink: :D

Nálam még pár nap, és eldől, hogy van-e baba! meglátjuk. jó lenne!!!!!! :D bár tegnap már kezdtem menzis tüneteket érezni. :( de mint tudjuk, az nem jelent semmit.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Ma kelett volna megjönnie!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Szia Csucsu!!! Jó, hogy újra vagy!!!

Jucus, sztem akkor még nem kell feladni... Még simán lehet ott babó, csak kicsit túl hamar teszteltél, nem???

Kinga: megy a drukk!!! és nem mondok mást...
Én holnap tudom meg a tegnapi vérvétel eredményét...
Nem is tudom, mit várok....

Anda! Merre jársz???

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Sziasztok!

Megjött, de egyáltalán nem vagyok letörve, sőt tele vagyok energiával,életkedvvel, nem is tudom mi van velem. :lol: (biztos az is közrejátszik, hogy legalább most pontosan megint, meg nem fáj a hasam, amit elég nehezen szoktam viselni az első nap)

Holnap megyek ruhapróbára! Már alig várom!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati
fő az optimizmus! mire az esküvő lesz, már pocaklakód lesz! :wink: :D teszel majd képet a ruhádról????!!!

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!
Nagyon ritkán írok, annak ellenére, hogy mindig elolvaslak titeket, de eddig nem történt semmi különös. Minden hónapban reménykedtem, hogy talán most sikerült, aztán jött piri. Már 9 hónapja próbálkoztunk a párommal, és a múlt hónapban elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát. 30-án kellett volna nem megjönnie, és nem is jött meg. Ma reggel pedig teszteltem egy pozitívat. Kész csoda, hogy eddig kibírtam tesztelés nélkül, de már nem nagyon bíztam benne. És még most sem merem elhinni, mert ugye biztosat csak a doki mond. Tünetem annyi van, hogy állandóan pisilnem kell, ha leülök, vagy legugolok. És a melleim fájnak. Azért írtam le ilyen hosszan, mert látom vannak újak is. Nem tudom, hogy a barátcserje segített-e, vagy a gólya, ami a múltkor elrepült felettem,mindenesetre nagyon boldog vagyok.
Mindenkinek drukkolok továbbra is, a babásak pedig vigyázzanak a babákra. Szép napot mindenkinek!
mónika23
 
 


Móni
én emlékszem a nevedre! Szívből GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Gondtalan pocakos időszakot kívánok! (a fiam nálunk is 9 hónap próbálkozás után jelentkezett! :wink: :D ) Dokihoz mikor mész?

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syrynx: köszönöm. Szerdán megyek dokihoz. Olvastam, hogy nálad pár nap múlva derül ki, hogy van-e baba. Nálam is voltak, vannak mensis tünetek. Amíg nem jön meg, addig van remény. Én nagyon drukkolok neked!
mónika23
 
 


köszi. meglátjuk... :D

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!

Egy darab elveszett bárány jelentkezik! :lol:

Nagyon-nagyon sok és fárasztó volt a munka a héten, ezért jövő héten SZABADSÁGON LESZEK!!!!!!!!!!!

Amy:
Nagyon-nagyon jók lettek a képek! Gyönyörű helyen voltatok!!!

Móni:
Nagyon gratulálok! Kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!

Csucsu:
Jó hogy itt vagy végre! Hiányoztál már!

Mindenkinek drukkolok!!!4

Kép
anda81
 
 


Anda
jó pihenést! :lol: megérdemled! talán még a pihi alatt a baba is beköltözik!? :wink: (párod is szabin lesz, vagy csak te?)

Kép

Kép
syrynx
 
 


Móni gratulálok! :D

Syrynx!

A ruháról sajna csak esküvő eéőtt tudok képet felrakni, mert nem fotóztam le, de talán egy héttel korábban már elhozthatom a ruhát! :wink: Viszont ha érdekel vettem ma még egy cipőt hozzá, meg fülbevalót, és elkészítettem egy meghívó mintapéldányt is. (azóta már van plusz 3) Párom felrakta. Várandósság, 2009-ben szeretnék szülni a topic címe.

Kép
Kép
tabati
 
 


És képzeljétek, amikor megjött rögtön elmúlt a viszketésem, úgyhogy ez valami mensis tünet lehetett, ami eddig sosem volt. :lol: Úgyhogy ilyen tünet már ezer van, jó lenne már végre másfajta tüneteket is észlelni magamon, mint a mensis tünetek... :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Hello Lányok!Ma meg jött a nevárt mensi ugyhogy készülök az átjárhatóságira! :cry:
Csak tudnám miért késett most is 3 napot meg a múlt hónapban is???!!!Nah mindegy!Addig küzdök még nem lesz eredménye!!!!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Jucus!

3 nap az még semmi! Nekem a doki az egy hétre is azt mondta, hogy egyáltalán nem gáz, még akkor sem, ha eddig mindig pontos volt. Bármitől lehet, de általában a stresszre fogják (szerintem azért mert az olyan általános :roll: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati
köszi, megnéztem a képeket. cipő nagyon szép. (rajtam ilyen vékony sarkú cipő még soha nem volt. :oops: ) (nálunk még nem volt esküvő. épp most 3 éve ismerjük egymást a párommal.)

Jucus
3 nap késés valóban nem a világ! (nekem múlt hónapban 39 napra jött meg, most meg 30-napra. úgyhogy ma vagyok 1.cn-on. :( :( . ez van, azért nem vagyok elkeseredve. ha most jönne össze a kistesó, akkor pont 2 év lenne a két gyerkőc között. :wink: :D bárcsak így lenne. :D :D )

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!

Ma bográcsolni voltunk a kolléganőméknél! Ficsi lett!

Syrynx:
Sajna a párom dolgozni fog, de a babó remélem beköltözik a pocimba! :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!
Piros pünkösd napján nekem is megjött a köcsög menstruációm. Eléggé megvisel lelkileg is meg a hasam is fáj.

Kép
németh
 
 


Sziasztok Lányok!


Látom ez a fránya piri csak nem akar tágítani....de mindenkinek drukkolok hogy sikerüljön mihamarabb!!!!!


Mónika:nagyon örülök neked!Látod én mondtam hogy a gólyák segítenek! :wink:


Csucsu:Örülök hogy újra köztünk vagy,most már csak a jó dolgok jönnek :wink:


Én változóan vagyok,de inkább rosszabbul.Már nagyon várom hogy vége legyen ennek az időszaknak és végre örülhessek annak hogy kismami vagyok! :cry:

KépKép
lyndee
 
 


kinga, jucus: sajnálom, hogy nektek is megjött a piri :(

lyndee: nemsokára jobb lesz!! alegtöbb nőnek csak azb első trimeszter végéig tart állítólag ez a hányós rosszullétes időszak. Próbáltál B6 vitamint? az nagyon jó a hányingerre.
Vendég
 


Lányok: Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Nekem is hiányoztatok ám:)
Nekem mostanában Kéne megjönnie.Már várom mert addig úgye szex sem lehet na meg utána vissza megyek a dokihoz. Tudom, hogy a méhenkivülire nincs magyarázat de kiharcoltam egy hormonvizsgálatot. Ártani nem ártok vele.
Próbálkozni lehet az leső mensi után azt mondták. Nem tudom valahogy nem félek most bár szerintem nyár végéig várunk a dologgal. Aztán ki tudja mit hoz a jövő.

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: