2003.11.10 13:38
Szerző: szabobetti
Sziasztok!
Eléggé ellaposodtunk, nem?
Lányok, nekem most és jövőhét szombaton vizsgák lesznek, igy nem igérem, hogy gyakran jövök..
Hétvégén kifeküdtem teljesen.Bár ezt már irtam.. tegnap apuka hagyott aludni délután.Meg a lány is. Képzeljétek el, hogy hétvégén elég jól aludt. Szombaton nyolckor kelt, 10-13ig aludt.Aztán este nyolcig birta. Reggel meg fél 10-kor kelt!Aztán délben kaja, és alvás.Egészen 17-ig. Rendes volt, mert igy én is tudtam vele aludni..
Mondtam is Atinak, hogy nem tudom mit csinált a lányával, mert én nekem sosem alszik ilyen jól.. most is itt vergődik..Séta közben elaludt kb fél órát. Bár szerintem annyi sem volt. Beraktam az ágyába, de még nyüszit..
Jajj, lányok olyan sokat kellene tanulnom, de semmi kedvem..
Irtam már, hogy utálom a sógornőmet??Voltam anyunál szombaton, és ők is ott voltak bátyámmal. Ahogy odaértem, egyből kiment az erkélyre cigizni, és vissza se jött, inkább beült a szobába../Mi a konyhában beszélgettünk/. Aztán bátyám indulni akart, és mondta neki, hogy menjünk.De inkább nem jöttek, mert nem akart velem jönni a vonaton..én meg inkább elindultam egyedül. Anyu mondta, hogy kivisz az állomásra, mert nem sok idő volt a vonatig. A kocsiban meg beszéltük, hogy milyen csúnya viselkedés ez tőle. Nem mintha rá lennék szorulva a szimpátiájára, csak érdekes.. Amig még a bátyámmal laktam, addig olyan kis kedves volt, szinte mindent elmeséltem neki, együtt bagóztunk az erkélyen. Sőt, még ő békitett minket tesómmal, ha épp nem voltunk jóban. Ahogy elköltöztem, őt egyből odaette a fene.. lecserélte a függönyöket, szőnyeget, ágyat, mindent, amit lehetett..Ez se nekem, se anyunak nem volt szimpi, mivel elég új volt ott minden. Még azt se lehet mondani, hogy azért cserélt le mindent, mert szakadt és rozoga volt.
Aztán, mikor megtudta, hogy gyerekünk lesz, az volt a végső csapás.. Egyből az volt a gondja, hogy miből neveljük fel...mintha érintette volna a kérdés..Amióta Mendi megszületett, egyetlenegyszer voltak itt meglátogatni.Kb.egy hónapos volt. Bátyám jönne szerintem, mert ha egyedül van mindig kérdezi, hogy mit csinál már Mendi, meg biztos aranyos.De ha a Csillukával van, akkor se kép se hang. Biztos be van fenyitve.. Meg az is lehet a háttérben, hogy a kedves imád a középpontban lenni, és mióta Mendi van, azóta a családból rá figyel mindenki./mamámék,anyuék../ És nem rá.Gondolom ez a legfőbb gond.Meg irigy is talán, hogy neki se gyerek, se férj..bár ő azt mondja, neki nem kell gyerek...
Meg én azt nem birom benne elviselni, hogy állandóan panaszkodik!! Komolyan mondom, hogy olyan, mint egy 80éves öregasszony!! Semmi nem jó neki! 22éves, és ez a negyedik munkahelye.De már ez se jó neki. Azthiszi van olyan munkahely, ahol azt csinál amit akar, akkor amikor akarja, senki nem szól be neki..stb.ja, és még milliomos is lesz.. Ati sosem szokott ideges lenni semmitől, de a Csilluka őt is fel tudja húzni teljesen. Egyszer voltunk náluk, és elkezdett nyavajogni: hát úgy be volt vizesedve a lábam, hogy alig tudtam felmenni a mamádékhoz../az elsőn laknak.kb 10lépcső/ Ati olyan ideges lett, hogy egyből el kellett jönnünk..azt mondta, ha én ilyen lennék már úgy kidobott volna mint a sz...
Na, ennyit a sógornőmről. Majd irok még róla, ha lesz valami aktuális..
Megyek, tanulok kicsit, mert Mendi elaludt.
Megpróbálok mailokat is irni, de nem igérek. Azért tényleg sorry, de muszáj tanulnom..
pusszancs,
Betti