Új privát üzeneted érkezett!

Toncsi,
örülök, hogy jól vagytok! Az, hogy pöttyös a babád, az nem baj. Azt jelenti, hogy jó zsíros a tejed. Lilike is oltári pöttyös, az étrendemen nem kell emiatt változtatnom, viszont kaptunk patikai testápolót. Reméljük attól elmúlik.

Mary,
Még mindig nem cicizik Bogi? Nagyon szép lányka, tök sokat változott!!

Kép
emi29
 
 


Este nekem is kevesebb a tejem, úgyhogy én a reggeli kajcsi után fejek. Délután csak akkor szoktam, ha van kedvem, meg ha sikerül Lilit rávennem, hogy aludjon. Egyébként kb. 20-30 percig szoktam fejni.

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Bementünk ma a Bajcsyba, kiszúrattam a csajszim fülét, és ha már ott voltunk meglestük Fmariannékat is, hoztam is képet a hajasbabáéjáról :) Nagyon cuki baba :)

Mariann mesélte hogy este óta voltak fájásai, végül hajnali 3-kor mentek be a 3 percesekkel, és hogy az utolsó 2-3 óra volt nagyon gáz, akkor már fáradt is volt, és kapott oxit, mert nem akart eltűnni a méhszáj. Végül a 4. tolófájásra lett meg a babuci. Szopizni még nem nagyon akar, egy-két szívás után bealszik, de én nagyon drukkolok hogy majd minden rendben menjen nekik :)

Olyan furi volt, hogy az az 1 napos csöppség mennyivel nagyobb a lányomnál :) (a kép ne madja vissza, mert Liza kiterülve aludt, Gyula meg összegömbölyödve üvöltött :):):):) )

Fülszúrásról... kiküldtek a folyosóra, hogy ne halljam/lássam, de persze hallottam, és akkor nagyon-nagyon bántam, hogy így megkínoztatom törppillát....de gyorsan megnyugodott utána, és azóta semmi baja, de nekem kicsit lelkiismeretfurdalásom van. És megállapítottam, hgoy a fülbelövés sokkal humánusabb, egy pillanat alatt kész, és már a fülbevaló is benne van....

Na itt vannak a képek:

Kép

Kép


Ui: Nem tudjátok, fogorvosi ügyelet van Pesten este??

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

emi
nekünk piros foltok és pattanások sárga középpel. de ez az egész arcán a nyakán meg a tarkóján is van. és nagyon gáz. meg enyim béb nagyon vakarja magát és ilyenkor egy-egy gügymőt le is kap. nekem gyerek doki mondta, hogy ne egyek tejterméket meg tojást. de olyan szinten, hogy nézek mindent meg, hogy ne legyen benne se tejpor, se tojáspor :roll:
így marad a hús, krumpli, rizs ,alma, répa :? de most elszánt vagyok(még!) és megpróbálom. meg ekcémás vagyok és sosem lehet tudni, hogy mi allergizál...
toncsi

toncsi80
 
 


jajj nagyon szép kis hajasbaba..

ja egyébként utánajártam a juniusi kismaminak aki megszült..
május 27-re volt kiirva ugyh végülis ő még nem igai juniusi csak odairt hozzájuk..
szóval még juniusra kiírt baba nem született..

na hasszúráshoz vki hozzászólni??? rettenet ijesztő..és azért kicsit aggódom..
Vendég
 


Na, itt vagyok én is.

Minden baba nagyon édes, jó látni őket!

Zsuzsó! Tudtaommal van fogászati ügyelet, valószínűleg több helyen is, én a Szentkirályi u-ban tudom. Ha pontosabb infót nem kapsz, akkor szólj, felhívom a férjemet, és pontosan megkérdezem. (fogtechnikus, onnan is szoktak munkát kapni)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Lituka! Hasszúrás ügyben sajnos nem tudok mit mondani, nekem olyan (még) nincs, de szerintem csak valami nyomódik.
Talán lejebb került Máté és ezért érzed.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Na elmosogattam, felsöpörtem, tettem vettem...
Bogi még alszik...de lassan jön az éhes vagyok oá...

Emi!

Sajna Bogi nem cicizik, már nem is eröltetem, akkor mindig csak hiszti van... :(
Szerintem is nagyon sokat változott...napról napra szebb és szebb.... :D Na meg nagyobb...ma az a rucija van rajta, amibe haza hoztuk...már nem is lötyög annyira... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Atizka: legyen igazad..csak olyan rémisztő tényleg mintha kést dőfnének belém belülről..

ja tényleg én rövidujjú bodyt tettem Máténak a szülés utánra amit ráadjanak meg ujjatlan rugit..az gond??? mármint hogy nem hoszuujjast tettem??? merthát ugyis aztán meg belekerül aranyom a kókuszpólyába meg kerül rá pléd is..szóval nem tom..
nem tettem hosszuujjast ne kelljen türögetni az ujját fel..de nem is gondoltam rá hogy hátha ugy meg fázna de csak nem...
Vendég
 


Rólunk csak annyi, hogy nemrég jöttem meg ctg-ről. Szokásos keményedések látszódtak, Babókám egy-kettőt mozdult. Viszont még nagyon fent van, azt mondta a szülésznő, hogy sétáljak sokat, talán az segít. És jól megnyomkodta a hasamat, szerinte elég nagy... Hogy az mit jelent??? Uh-n én már régen voltam, és csak akkor kell már menni, ha a túllépjük a kiírt időpontot.

Voltam tegnap a Születés hete programok közül egy beszélgetésen, amit egy pszichológus tartott. Előkerült a nagyszülő téma, és a lelkes segíteni akarásuk. Megnyugodva láttam, hogy azért ez más kismamának is gond, főleg, ha az a nagymama egyben az anyós is. A pszichológus csaj nagyon az tanácsolta, hogy előre le kell tisztázni, hogy MI mit szeretnénk, ugyanis ebből úgyis konfliktus lesz, de akkor már inkább a szülés előtt. Ha megvan a baba, ugyis mindenki megbékül.

Na, lényeg az, hogy fellelkesülve meséltem a férjemnek itthon amit hallottam. Eredmény: ha ma lesz ideje, hazamegy a szüleihez, és lebeszéli őket az egész napos itt tartózkodástól. Szegénynek nem lesz könnyű, tuti megsértődik az anyja, leginkább rám. És úgy örülök, hogy ebből ki akar hagyni a férjem (mármint az elsődleges reakcióikból).

KépKép
KépKép
atizka
 
 


ollem,

szia!!!!

mit mondtak a kórházba a köldökre? Ha leeset akkor is kell alkohol+ hintőpor???

KépKép
kisfruzsi
 
 


Lituka! Szerintem azért legalább az egyik legyen hosszúujjú. Nagyon hozzá vannak még szokva a meleghez.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


[quote="kisfruzsi"]o írta:kisfruzsillem,

szia!!!!

mit mondtak a kórházba a köldökre? Ha leeset akkor is kell alkohol+ hintőpor???


Én még alkoholozom neki+hintőpor. már múlt héten leesett neki. De azt mondta hétfőn a védőnő, hogy amíg váladékozik kicsit, addig alkohol is kell, aztán elég a hintőpor.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Búcsúzkodni jöttem én meg :) Legalábbis most regy jó pár napig remélem hogy nem leszek.

Ercsinek igaza volt, ma Urammal vagyok, utolsó napunk kettecskén. :) (Legalábbis őszintén remélem!)

Kórházban kezdtünk reggel, CTG, flow, minden OK. Holnap reggel fél 8-ra van jelenésünk a betegfelvételen. Légyszíves drukkoljatok nekünk hogy pénteken beindítsák a szülést, mert nagyon félek tőle hogy nem fogják és akkor ott kell aszalódnom keddig... Bár akkor már 41+5-nél lennék, amit állítólag az osztályvezető sem fog hagyni, ügyeletben pedig nem lehet szülést indítani, úgyhogy nagyon remélem hogy az lesz amit megbeszéltünk a dokimmal tegnap.

Bevallom már a méreteit tekintve is félek a szüléstől, nem lesz pici babánk ez biztos...... Eddig nem féltem, de mostmár igencsak tartok tőle. :?

Ha valakit érdekel, majd a blogon talál friss híreket, de amint meglesz Mazsi, Szössznek meg Ercsinek is írok aztán majd jönnek a hírrel ha a csajaik engedik :wink:


Emi,

Megkérdezhetem hogy te miért fejsz ennyit, ha a tejed bőven elég Lilinek? Úgy értem ha most úgysem adod neki a lefejt tejet csak ciciből eszik, akkor miért kezdted el ennyire fejni? Nem kötekszem csak kíváncsi vagyok rá, mert én utánaolvastam a fejésnek és a tárolásnak ugyan csak egy picit, és nem írják le egyétrelműen hogy raktározzunk be jól. Főleg azért mert változik az anyatej összetétele és könnyen lehet hogy 2 hónap múlva nem fogja elfogadni cumisüvegből. Ez a kérdés a többiekhez is szól akik jobban képben vannak nálam, mert én nem tervezem hogy fejek, csak max ilyen 1-2 alkalomra mikor tudom hogy pár napon belül kelleni fog. (ha egyáltalán lesz tejem ugye)

Litu,

Ilyen szúrás nekem is volt, szerintem a baba helyezkedik úgy hogy nyom valami ideget. Nekem is volt hogy 1 napig szúrt, aztán elmúlt.

Kép Kép
szõlõ
 
 


ok, köszi elfelejtettem mit mondtak.
Apropó, szerintem utánad ugyanabban a kórteremben voltam:
8-asban, a Kriszta volt a szomszéd ágyon!
Mi vol a véleményed a kórházról? Nekem szuper!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Szőlő! Nagyon drukkolok! ügyes leszel, és még pénteken várom a Babahírt! Szerintem akkor biztos rásegítenek, hogy elinduljon!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Atizka, hát elvileg igen, rásegítenek remélem pénteken, a kérdés az hogy mikor kezdik (mennyire lesz zsufi a szülőszobán) illetve hogy mennyi ideig fog tartani..... Lehet hogy átcsúszunk a szombatba.... :roll:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő! Az se baj, csak indiljon el! Hajrá!!!!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Így van :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Atizka: de jó neked legalább vannak keményedéseid..nekem 1 hónapja egy összehúzódásom nem volt..röhejes komolyan..elötte meg szedtem dögivel a magneb-t mert olyan voltam mindig mint a kő..
mi sem tudjuk mekkora lesz Máté de megmondom őszintén nekem jobb is igy minth a uh-n megrisztanának vmi 4 kg feletti becsült súllyal..
azt viszont szeretném elkerülni hogy kivárjuk mig belekakil a vízbe vagy már tök koszos legyen neki..szeretném ha kijönne azért az elött..
én már lemondtam a eheti szülésről..de viszont május 20.a elött mindenképp szeretnék..nem babona se nagy horoszkóimádat..de az én kicsifiam csak IKREK ne legyen...komolyan...
persze tartom a csak egészséges legyen dolgot..szóval értitek...de ezt nagyon szeretném..bármi csak IKREK ne legyen..

ja és Atizka irigyellek amiért a párod lebeszéli helyetted..én a páromnak el sem mondhatom a fenntartásaim a anyós(ráadásul nekem duplán vannak mert a nagymamija is velük él és anyjaként szereti) sal kapcsolatban mert nem akarom megbántani azzal hogy elmondom neki hogy nem igazán jövök ki velük..és nem is tudom mi lesz nálunk ha meg lesz Máté...
pl én nem fogom engedni hogy náluk legyen mert pótapósom gyűlőlöm és nem fogom engedni a gyerekem közelébe..nem is megyek hozzájuk mióta terhes vagyok csak ha az öreg nincs otthon..szóval nálunk lesznek durva dolgok..
Vendég
 


SZŐLŐ NAGYON SOK SIKERT ÉS ERŐT ÉS KITARTÁST ÉS NAGYON VÁRJUK MAJD A BABAHÍRT....
Vendég
 


Még vagyok! Pihentem vagy 2 órát. Igazából semmi változás. se nem jobb, se nem rosszabb. Egyenlőre várunk, aztán estig, vagy éjjel már csak eldől mi ez!?

Lituka! szerintem lehet, hogy a petefészek termel már más hormont, ami ugye kell a szüléshez, szoptatáshoz! Nekem is volt pár napja ilyen éles szúró fájdalom ott. Nekem olyan volt, mint peteéréskor szokott.
Ne hülyéskedj, 20-áig ötször megszülsz!! :wink: :lol:

szőlő! Drukkolok!!! Biztos megindítják!

bolygó? hogy vagy?

Kép
gabo001
 
 


Sziasztok!
Rég nem írtam, egyszerűen semmi időm sincs (bizti most az ikres anyukák jó nagyot mosolyognak)
Bocs, hogy most csak magamról írok, de már teljesen összezavarodtam.
Szóval
Nálunk még mindig semmi rendszer nem alakult ki, Bálint állandóan cicin lenne, van hogy eszik is, de van, hogy csak aludna rajta. Aludni nappal szinte sosem alszik!! (Viszont szépen gyarapodik, a mérleg és az arcocskája, combija szerint is.)
A védőnő a hét elején megelégelte a dolgot, és azt mondta, hogy átmenetileg tápszerrel kell kiegészítenem a tejcsit, hogy beálljon a 3 óránkénti rendszer. Én nagyon nem akartam (nagyon tápszer ellenes vagyok) de tényleg ez sem megoldás, hogy van, hogy 1-1.5 ! órát szopizik, és félóra múlva pedig megint éhes (mindig elhatározom, hogy nem rakom mellre, bármit is csinál, de csak úgy nyugszik meg) védőnő szerint a gyakori mellretétel miatt nem tud annyi új tejci termelődni, és hiába tűnik úgy, hogy elég a tejem, azért alszik be a végére, mert nem elég neki. Van,hogy 50-et eszik, de van, hogy 140-et is! Teljesen változó! Napi 4-5 kakis pelenkája is van, szóval nem éhezik.
Nagyon furi, hogy nappal nem alszik, kivéve ha levisszük, de ugye nincs mindig jó idő. Éjjel viszont csak 2-szer kel, de az a baj, hogy az első felkelés után nem tudom visszaaltatni, és így a következő szopiig fent vagyunk.
Szóval küzdünk, én próbálok azért kitartó lenni, de néha enni is alig tudok. Amúgy tüneményes baba, nagyokat nézeget, mosolyog.

Bocsi, hogy így ömlesztve, és csak magunkról írok, remélem hamarosan már reagálni is tudok mindenre.

Üdv mindenkinek
Timi

Kép
tim27
 
 


[quote="kisfruzsi"]o írta:kisfruzsik, köszi elfelejtettem mit mondtak.
Apropó, szerintem utánad ugyanabban a kórteremben voltam:
8-asban, a Kriszta volt a szomszéd ágyon!
Mi vol a véleményed a kórházról? Nekem szuper!


Hát ha tudnám, hogy hányasban voltam.... :roll: :oops:
Azt tudom, hogy talán az egész kórházban nekem volt a legmagasabb ágyam...olyan magas volt....
az én szomszédom Judit volt, de lehet addigra haza mentek...
Szerintem is tök szupi a kórház. kedvesek a dolgozók, hát a kaja az nem a legjobb, de az orvosok és az ellátás tök jó. na meg hogy nem kellett wc-re messzire menni...ott volt a szobában.
ja és tök jók a kétágyasak.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Egy kép a drágámról:
Kép

Kép
tim27
 
 


Sziasztok Mamik!

Írtam egy jó hosszú hozzászólást, erre a mire befejeztem, lemerült ez a nyamvadt gép, így elszállt az iromány...
Újraírni nincs energiám, meg menni kellene teregetni.

A lényeg röviden, Szőlő sok sikert és kitartást Nektek! Szorítok nektek, h Maszi magától elindúljon. Várjuk majd a babahíreket!

Nononak hatalmas gratula!! Végre ő is túl van rajta!!És a többi azóta előtte megszült maminak is gratulálok!

Babák még mindig írtó édesek, imádom nézegetni őket!!!

Pocis mamik, Kitartást nektek továbbra is!!!

Anyukák: Megpróbálok mostmár én is sűrűrbben jönni, de a tejcinkel volt nálunk is probléma. Mármint én hittem, h Maszat keveset eszik (átlag 80 g), de védőnő megnyugtatott, mert ő is hízott kb. 1 kg egy hónap alatt. Az ok pedig a problémára, megint begyulladt a mellem, és ettől kevesebb lett e tejem, de mostmár újra úgy tünik, h ok minden és a tegnapi rekordunk 160 g éjszaka..

És megvolt az első szar éjszakám, de hozzáteszem, h nekem, mert Maszat aludt mint a bunda. Építkeznek velünk szemben, a házunk második ütemét építik, és éjjel végig "csiszolták" a friss betont.

Hoztam róla egy videót, amit egy szomszéd csinált éjjel 2kor... :?

http://www.indavideo.hu/video/Ejjeli_muszak

Hát most ennyi!!!

Pusz mindenkinek és jövök ígérem sűrűbben.

Mango lesz kép, csak le kell kicsinyíteni..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


MANGONAK!!

Mici és Maszat! Vicces a méretkülönbség :lol: :lol:

Kép

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Lituka!

ne izgulj, nekem nagyon sokat szúrt, de semmi probléma ezzel,,, tényleg csak valamit nyom.

Kép
marjan78
 
 


köszi Marjam és a többiek..megnyugszom..csak ne akarna ledöfni :D
Vendég
 


Ollem,

akkor szerintem ott voltál a 8-asban, csak pont a másik ágyon!
A folyosó végén az utolsó előtti szobában, olyan kis ficakban.

KépKép
kisfruzsi
 
 


nem tudom mi legyen ezzel a mérleggel...nekem nincs a védőnő azt mondja felesleges, a gyerekorvos ajánlotta az első időkre....

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kiscica! Bár vmiért hang nekem nincs a videon, és betölteni sem akarja a gépem ( :evil: :evil: :evil: ), de nem lehetett vna feljelenteni őket?? Hajnali 4-kor kell EZT csinálni???? :shock: :shock: :shock:

Kisfruzsi: szerintem ne mérlegelj... csak kikészülsz tőle... ha kaki van, ha alszik, ha nyugodt, akkor sztem minden ok. nekünk sincs mérlegünk... :wink:

Képek:
Kép Kép Kép

ercsi_3
 
 


Szőlő,
drukkolok!
sirkici
 
 


le se tagadhatnám, hogy imádom ezt az ásítós képet... :oops: :oops: :oops: már másodszor töltöttem fel... :oops: :oops: :lol: úgy tünik, nem csak a terhes agy hagy ki, a Mamiagy se jobb... :oops: :lol:

ercsi_3
 
 


Lányok ilyen időben miben lehet kivinni? Mi a jövőhéten vihetjük először ki.
body, rugi hosszúujjú, sapi és pléd? Vagy kell még valami rá? Kabát, vagy lábzsák??

KépKép
kisfruzsi
 
 


jajjjjjjjjj de elegem van...még ilyenkor is (hogy a lábamon alig állok) én főzök mindennap 6 emberre..és hát elég nehéz kitalálni főleg hogy mindenki mindig mást enne..és ha megfőzök akkor nem esznek..ha meg nem főzök rinyálnak hogy nincs főtt kaja..
ma is főztem..holnapra már most agyalthatok mit csináljak..olyan elegem van..borsófőzit csináltam ma rántott parizerrel..elfogyott az összes..most estére hust grillezek..de hogy holnap mit főzzek..
anyum nem ér rá mert délután jár haza..apum nem főz meg helyettem..bratyeszom 2kor kel és 3ra megy dolgozni..hugom meg suliban..Zolim fakanalat nem venne a kezébe..
és hát megmondom őszintén sok kedvem már nincs..főleg hogy köszönet helyett anyum is csak itt magyaráz hogy jól van ők ahhoz voltak szokva hogy hetente 2szer 3szor főzött csak és másnap is azt ették..célzásul hogy a férjem nem eszik csak aznap vmiből..
de azért közben örül hogy megfőzök helyette azt csak ennie kell...
és már utálok mosogatni is meg pakolni..komolyan 4ig mig anyum hazaér senki nem csinál semmit csak koszt meg szemetet..én meg pakoljak meg mosogassak utánuk..
BOCS..hogy kibuktam..de sokkal jobban érezném magam ha legalább megköszönni megtanulnák...

Lillus is gyönyörű Ercsi :)
Vendég
 


[quote="kisfruzsi"]O írta:kisfruzsillem,

akkor szerintem ott voltál a 8-asban, csak pont a másik ágyon!
A folyosó végén az utolsó előtti szobában, olyan kis ficakban.


igen. ott voltam

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Lituka,

Teljesen egyetértek veled!!! Nem hogy megköszönni, de kímélniük kellene. Ha meglesz Máté, akkor is majd tőled várják ezeket???

KépKép
kisfruzsi
 
 


én is, csak a kisebb ágyon! :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Szőlő,
nagyon nagyon drukkolok Neked. Remélem már péntek este a karjaidban tarthatod Mazsit! :D Ügyes legyél!!! Várom nagyon a híreket.

Ercsi, Fmariann, Bambika, Mary, Tim, Kiscica
Nagyon édesek a babák!

Lituka,
szerintem is vmit nyom a baba, de ha aggódsz és nem múlik szerintem nyugodtan hívd fel Timit. Szerintem hosszúujjút vigyél. Annyira tudnak fázni. Nálunk a lakásban 24-25 fok van, Benin hosszú body, plüss rugi és mégis fázik néha. Fürdéshez mindig bemelegítjük a fürdőt.

Fruzsi,
én adok még Benire kiskabátot is.

kiscica,
nem csodálom, ha kiakadtál. ilyet csinálni éjszaka!

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


ugye hogy tök magas az az ágy, amin voltam.... ???:lol:

még jó, hogy nem fájt annyira semmim és fel tudtam rá mászni... :lol: na meg lemászni... :lol:

nagyon utáltam azt az ágyat...nagyon..

Te tornáztál??? Mert bejött egy gyógytornász csaj és tornáztunk, tök jó volt...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


ja én is tornáztam egyet vele, jó is volt, mert a csaszi után nagyon durván bevizesedett a lábam a sok infúziótól.....Te mikor viheted ki Bogit?

KépKép
kisfruzsi
 
 


Andi: köszi..muladozik ugyh várok...hátha tényleg csak elnyomott vmit..ha visszjön az érzés felhívom..

Fruzsi: hát nem tudom..fogalmam sincs akkor mi lesz..sztem tök feszkó lesz..mert én ideges leszek h ne mtudom megcsinálni..anyum délután majd üvöltözik hogy ő milyen fáradt és itt senki nem csinál semmit..a többiek meg majd szarnak rá..szóval érdekes lesz..de Máté miatt szeretném ha nem lenne itthon álandó feszlültség..

jajj ugy elkapott a fáradság...de jönnek anyósomék..:( :(

ma volt a védőnő..azt mondta hogy rég nem látott ilyen igényes és stílusosan berendezett szobát :) ugy örültem..gyors le is tudtam igy rázni :)
Vendég
 


Bambika, Zorroné, Mary, Tim27, Fmarian és Zsuzsófi, Ercsi :nagyon jók a babafotók, édesek nagyon a bébik :D :D

Marjan: gratula a 3. héthez és sajnálom nagyidat :cry:

Gabo: hogy vagy?

Lituka: nekem is fájt jobb lent, de nekem a hólyagommal volt kapcsolatos: nyomta a kicsi meg nem ittam eleget asszem, mert amikor fájdogált egy ideje már akkor megittam gyorsan egy rakat mentes vizet és utána jobb lett.
Amúgy én becsomiztam egy pulcsit is hazahozatalhoz a hosszú ujjú fölé, max nem kell, de sztem azért ráadjuk.
Amúgy sztem is tedd szóva a főzést meg a pakolást, ha nem teszed örökké így marad :roll: :x :shock:


Atizka: drukk, hogy férjed el tudja intézni, hogy anyósod ne legyen ott 24h-san :roll:

Szőlő: nagy drukk Neked is! Akkor már nincs sok vissza, drukkolok, hogy mielőbb meginduljon magától!!!

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina: hazahozatalhoz más..oda minden hosszuujjú és kiskabit is tettem..ezek a rucik azok amiket szülés után ráadnak..
oda raktam be rövidujjast véletlen..de már ki is cseréltem kicsi Vackorom nem ám megfázik nekem :)

huuu...egyik csaj itt a városban május 11re van irva..lámya lesz..de nála sem semmi jel...:) vicces ez a május..
Vendég
 


[quote="kisfruzsi"]j írta:kisfruzsia én is tornáztam egyet vele, jó is volt, mert a csaszi után nagyon durván bevizesedett a lábam a sok infúziótól.....Te mikor viheted ki Bogit?


Múlt héten hétfőn a védőnő kint volt nálunk és azt mondta, hogy hétvégén kivihetjük, úgyhogy múlt héten szombaton már voltunk sétálni!!!
Tegnap is meg ma is voltunk már!!! :D
Még mindig alszik a babakocsiban. De már lassan ébresztem legkésőbb fél hétkor enni... :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Lituka

Kímélhetne egy kicsit jobban is a családod :(
Táblázatban nem jó nálam a kiírt időpont , 25.-re voltam kiírva.De nem lényeg végülis.

Szőlő

Drukkolok és teljesen átérzem a helyzetedet,nem jó az indítás és a befekvés.
170/100 lett a vérnyomásom mikor be kellett feküdnöm és végig magas volt a gyógyszerek ellenére is.Amint megszültem már jó lett az is.

Nagyon szépek a babák!

Aki még nem babázik annak kitartás!

KépKépKép
bambika
 
 


Amikor kivittétek hány napos is volt???? Szerintem vasárnap mi is kivisszük ha jó lesz az idő.

KépKép
kisfruzsi
 
 


1 hetes 5 napos volt szombaton.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Most nézem a vonalzódat. Simán kiviheted vasárnap. Nagyon fogja élvezni, vagyis átaludni a sétát!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?