Új privát üzeneted érkezett!

zsibi: úgy tudom, hogy a 30. hét körül fordulnak talán be? De én sem vagyok ebben 100%-ig biztos. Tegnap úgy boxolt és rugdosott, hogy hazafelé a buszon mikor lenéztem a hasamra, teljesen látszott minden egyes rúgás. Olyan volt mintha egy Alien akart volna kitörni belülről :lol: :lol: :lol:
Este még apa is érezte a kezável, mert még akkor is randalírozott. Kérdezte is, hogy hogy brom ezt, hiszen ezek elég nagy rugdosások. Hát mondtam, hogy mivel tudom, hogy ki csinálja ezt odabent, ezárt annyira nem zavar :P

panny: édesek a krapekok!! egyébként a kisbabával lehet már ilyenkor egy kűdban fürcsizni? Mert valahol azt olvastam, hogy fél-egy éves koráig nem szabad??? Vagy ez hülyeség???
lei
 
 


Lei-szerintem a poci mérethez nincs köze a baba születési súlyának!!! Hatalmas pocakból bújnak elő 2 és fél kilós babák és kicsi pociból 3 és fél kilósak!!! :D
Nagyon szép a hasad, és szerintem 1-2 héten belül rohamos növésnek fog indulni...de addig jó, amíg ilyen szép formás, mert legalább tudsz még rendesen mozogni tőle! :D

Igaz, hogy a babafürdést nem tőled kérdezted, de nekem az a véleményem, hogy a babák jobban szeretnek szülővel, vagy testvérrel fürdeni, mint egyedül...hiszen akkor a szeretett személy tartja a karjában őket, és nem kell egyedül "szenvedniük". Mert nálunk addig szenvedés volt a fürdés, amíg ki nem találtam, hogy berakom a Bettyt az apja mellé a kádba...na utána már nem sírt.
Szerintem nyugodtan lehet együtt fürcsizni. :D

Annus-nem lehet, hogy a clostytól lett egy rendkívüli peteérésed??? :lol:
Vendég
 


Zsibi!
Köszönöm!!! :wink:

Lei!
Szerintem is nagyon szép a pocakod és egyáltalán nem pici. Gondolj arra, hogy még 15 hétig növekedhet...
De tényleg nem a pocimérettől függ a baba születési súlya.
Szóval nagy bokszoló lesz majd Csabi. :wink:

tücsökbogár
 
 

 
 

Hát nem tudom...azért ma is összebújunk apcimmal :wink: Gyúrunk az ikertesóra!!!De a hóm fenn van...már 37.1,na majd meglássuk! 8)

Lei!
Szerintem tök szép a pocid...szerintem nekem már a 4. hónapban lesz ekkora...az h mekkora a poci télleg alkat kérdése,nem feltétlen a baba méretére utal!Láttam én is már kis pociból4 kilós babát kibújni....

annus11
 
 


OK, megnyugodtam :) most nézegettem az augusztusi fórumtársak pocakképeit, és van, akinek kisebb, mint az enyém. Úgyhogy most lehiggadtam :lol:
na elindulok a védőnőhöz lassan.
Puszi nektek és pihenjen, aki tud!!
lei
 
 


:lol:
Látod látod!Csak nem kicsi az a poci!

Mindjárt dobok megint táblit!

annus11
 
 


Kép
Kép

annus11
 
 


Na el is felejtettem írni,apcim megint meglepett...
Azt kérdi ma:mikor lesz eredmény :lol: Kérdem miről?Hát h mikor tesztelek :lol:
Mondom várni kell még min 5 napot :lol: Annyira szeretné már ezt a babát....

annus11
 
 


Sziasztok Leanyzok,

Lei,
Nagyon edes a pocid, tenyleg. Es olyan hamar megfog noni, hogy mar csak azt veszed eszre nehezebb a mozgas.

Hat nem birtam ki, es kertem idopontot magan ultrahang vizsgalatra jovo het szerdara. Nem tudom lehet, hogy korai. De a multkor is a 8. heten volt a problema, akkor mar 9 hetes es 3 napos lesz a hetfoi meretei alapjan. Igaz ez ilyen 3D-s ultrahang lesz, sok mindent meg nem lehet latni, de engem csak a dobogo szive erdekel. Szerintetek korai lesz?
Hivatalosan csak majus 30-an mennek UH-ra, de az meg nagyon messze van.

Nogyogyaszati vizsgalatra pedig Majus 21-en megyek.

Kép
eperke25
 
 


Én úgy gondolom ha ettől megnyugszol akkor menj el!!!!Végül is utána is van még 2 hét a köv uhig....

Majd meglátod én milyen sűrűn fogok uhra rohangálni :lol: Amiről egy bizonyos határon túl beszéljetek le :lol:

annus11
 
 


Eperke-nyugodtan menjél, a nyugalom a legfontosabb!!! Nem lesz semmi baja a picinek. Gondolj bele a lombikosok milyen sokszor mennek, néha az első három hónap alatt túl vannak az egész terhességre "kimért" uh-kon...és semmi baja a piciknek tőle! :D

Annus-én téged sem foglak lebeszélni! :wink: De te már valamit tudsz igaz??? Csak nem érzel már valamit??? :D
Vendég
 


Annus, úgy emlékszem, hogy félidő után már folyamatosan volt folyásom. Szóval szerintem a jelek jónak tűnnek. De várjuk ki azt a pár napot. :wink: (Egyébként én is azt gondoltam, hogy második peteérésem volt, mert volt egyszer nyálka, aztán szárazság, aztán megint. De aztán már valahogy éreztem, hogy baba van odabent...)

Eperke, azt mondom, ha van lehetőséged, menj el. Én is minden héten rohannék a dokimhoz, de mivel a hányingerem szinte állandó vendég, egyenlőre lehiggasztom magam. Nem akarom túlgörcsölni, meg nagyon ráizgulni sem, igyekszem valami arany középutat találni fejben is. De tény, hogy én is örülök, hogy már csak pár nap és megláthatom, mennyit fejlődött az utolsó alkalom óta Picuri. :wink: Aztán jöhet a 4Ds uh 15 hetesen!

Kép
wruska
 
 


Na írok gyorsan amíg tudok...szarakszik a gépem :twisted: de tesóm jön holnap,szóval ha vmi bibi van,akkor hamar rendeződik!!!

Hát nem tudok még semmmit!!!Hőm jó,de kb ennyi!!!Tegnap este szarul voltam...megint a puffadás,hányinger.De ezeket már nem veszem jeleknek.Én már csak a 2 csíkosnak hiszek,de télleg!!!Max azon aggódom h bizonyos jelek nem utalnak e esetleg vmi betegségre,agybajra stb :lol:

Köszi h drukkoltok!!!Ha lesz vmi szólok!

annus11
 
 


Annus!

Remélem baba van a dologban!!!! Sorban babásodnunk kell! Rajtad a világ szeme! Zsibi még neked se jött meg, ugye? Én pedig egyre jobban közeledem a tavaszi baba felé...hiszen gyurunk rá!

Lei!

Korábban íratam már többször és most is leírom, h megnyugodj: nekem nagyon pici pocim volt!!!!! Ezt igazolja még az a tény is , h 4,5 kg híztam csak a 9 hónap alatt! Ebből 3,60 volt a fiam! Tényleg nem a poci méret számít!!! És! Az is igaz, h sokszor a nagy pocikból is mini babák bújnak elő!!! Nem muszály, h nagy legyen a poci, sőt annál kényelemesebb neked!!!
merszi
 
 


Na igen,sorban babásodnunk kell,ezt a topicot pedig bezárjuk :wink:

Tücsi!!!

Szorítok a holnapi beültetéshez!!!!!Annyira izgi!!!Remélem összejön!Végül hányat ültettek be?Vagy ez majd akkor derül ki?Az h mennyi a használható belőle az is csak holnap derül ki?

annus11
 
 


Merszi!
4,5 kiló :shock: Jaj de irigy vagyok....De szeretnék én is ilyen csini kismami lenni...de vhogy úgy érzem h én az elefánt kategórában fogok futni... :roll: :lol:

annus11
 
 


Eperke!

Én a lombik után a 12. hétig két hetente mentem uh-ra. De a két heteket is nehéz volt kivárni. Szóval szerintem menj, meg fog nyugtatni. A babának nem fog ártani az uh ha ért hozzá a doki.

Annus!

Akkor mikor is tesztelsz? Szurkolok!!!

tücsökbogár
 
 


Annus!

Hát én is be vagyok tojva rendesen... :oops:
Igen, az is csak holnap reggel derül ki, hogy hányan ébrednek fel, de max. kettő babát fognak visszaültetni. Nem merném még egyszer megkockáztatni a 3-at.
Ha mehetünk beültetésre, akkor nem tudok írni nektek, mert akkor nem jövök melózni. Szóval az jó jel lehet, ha nem jövök. Amint tudok jelentkezni fogok a hírekkel.
Olyan rendesek vagytok, hogy velem együtt izgultok! :wink:

tücsökbogár
 
 


Ja, és szerintem nincsen nem csini kismami akár vékony, akár nem. A férjem szerint ilyenkor vagyunk a leggyönyörűbbek - én meg elhiszem neki. :wink:

tücsökbogár
 
 


Tücsinek igaza van!
Mindegy milyen alkatú a kismai akkor is mindig csini, hiszen a baba széppé tesz minket!!! Ne törődj vele milyen alakatú vagy és hány kg-t szedsz fel. Van aki tud vigyázni magára,van aki nem és van akinek még vigyázni se kell (pl: én).A lényeg a baba, aztán majd összeszedjük magunkat, amint lehet!

Tücsi! Drukkolok a beültetéshez!!!!!!!
merszi
 
 


Tucsi,
Remelem akkor holnap nem hallunk feloled. En is szurkolok nektek!

Elozo terhessegemnel nagyon vigyaztam arra, hogy mit es mennyit ettem, de most mar nem erdekel. Csak egy a fontos erezzem jol magam, es ha egy doboz jegkremet kivanok, akkor megeszem az egeszet, es kesz.

Amugy milyen erdekes, olyan turelmetlenek vagyunk. Ugy vagyunk arra, hogy minel nagyobb hasunk legyen. Talan azert, hogy mindenki lathassa, hogy milyen buszke kismamik vagyunk es hogy egy kis eletet hordozunk a szivunk alatt. Maskor pedig mennyire tudunk fogyozni, koplalni. De hat mindennek eljon a maga ideje. Eloszor hizni kell aztan majd lefogyunk a kis gyerkoc mellett.
Na jo nem morfondirozok tobbet.

Kép
eperke25
 
 


Tücsi!!!!

Nagyon-nagyon drukkolok neked!!! :D Hajrá két baba!!! :wink:
(két baba az teljesen jól kihordható manapság...képzeld mostanság nyomon követten kétikres kismamákat és hatalmas babáik születtek!!! 3 kiló körül 50 cm felett...szóval akkorák voltak, mint az egykék! A 3 baba talán tényleg sok...tehát drukkolunk a két babónak!!!)

És ne legyél betojva!!! Sikerülni fog!!! ++++++++++++


[quote]a írta:zon aggódom h bizonyos jelek nem utalnak e esetleg vmi betegségre,agybajra stb


Annus- :lol: ilyenem nekem is van!!! Ez nagyon tetszett!!! :lol:


Merszi-te nem véletlenül kismama manökken voltál??? :roll: 4,5 kió??? És abból 3,60 a gyerek??? Háát nem semmi!!! :lol:
(én 30 kiló hízás, 3 kiló gyerek)

Jajj nekem már görcsöl a hasam, ami egyébként sosem szokott, vagyis inkább a jobb petefészkem környéke...lesz megint egy peteérésem??? Mensi előtt??? :roll:
Ja és Annus amióta teherbe akarok esni, én állandóan hányingeres vagyok, ami egyértelmű jele annak, hogy nem vagyok terhes, merthogy terhesen sosincs hányingerem.... :oops: Na engem fordítva kötöttek be!
Vendég
 


Zsibi!

:lol: Szívesen lemondok a manöken alkatról egy babáért... :lol: Akkár 20kg-is hízok ha ez az ára! majd zabálok... :lol:

A hányinger nem jelent semmit! Azt se jelenti, h terhes és azt se, h nem. Én az első babával hányingeres voltam, a másodikkal (aki megszületett)SEMMI bajom nem volt, az utóbbival puffadtam és most minden mensi előtt hányingerszerű tünetem van és a melleim nem feszülnek? Na ebből következtesse ki valaki, h mikor leszek terhes a tünetek alapján!!!
DE! Remélem Te az vagy!!!!
merszi
 
 


Hát az ember tudatalattija igen sokmindent képes előidézni. Az első lombikomnál mi négyen voltunk. A vérvétel előtt teljesen kétségbe voltam esve, mert a másik három lány mind beszámolt valami terhességi tünetről, valamelyik még hányt is, én meg igazából nem éreztem semmit akkor még. Hát erre csak én voltam terhes, ők meg nem. Hát ennyit a tünetekről...

Szóval ha valaki rókát kíván, akkor azt kívánok neki, ha tünetmentes terhességet, akkor meg azt. Nyilván mindkettőnek van előnye és hátránya is. :wink:

tücsökbogár
 
 


sziasztok!

Hát igen, most már nem parázom a hasam miatt. Végülis a baó rendben van odabent és ez a lényeg. Az elején amúgy pont attól féltem, hogy majd jól meghízom, de végülis pont nem :)

eperke: én is ilyen aggódós voltam az elején, én is itt görcsöltema lányoknak, hogy menjek-e megint UH-ra vagy nem. Én a 8. héten voltam először, aztán a 12. hetit megvártam, de nagyon szenvedtem közben, utána a 14. héten elmentem magánba 4D-re, csak hogy megnyugodjak, és végül jött a 18. heti. Azóta viszont hivatalos nem volt, csak a dokinál láttam a múltkor 2D-n kicsit. De ott nem néztük részletesen. Szóval nekem még van 3 hetem a következő, 28.heti hivatalosig. Már én is tűkön ülök, hiszen ez végülis 10 hét UH nélkül, ha belegondolunk!!!

Ma reggel voltam bent a Szent Imre Kórház SZülészetén nyílt napon. Nagyon érdekes volt az egész. Jó volt így látni mindent előre, így legalább nem lesz annyira fura, ha már élesben tartok ott :lol:

zsib: tényleg mikor kéne megjönnie? Amúgy nekem is volt mensi előtt PÉ-m már, úgyhogy símán lehet neked is.

annus. húhha, akkor neked is izgulunk!!!
tücsök: Megy a DRUKKKKK holnapra!!+++++++++++++
wruska: hányinger nagyon dúrva? szegényke..... :cry:
merszi: úristen. csak ennyit híztál az egész terhesség alatt???? Nem ettél, vagy csaka baba mindent felhasznált belőled???
lei
 
 


Lei!

Én imádok enni! Sokat ettem, de nem zabálva. Inkább a rengeteg mozgásnak köszönhetm (szerintem), h nem híztam meg. A súlyom folyton ingadozott (soha nem hánytam), hol 1,5 jött fel, h lement. A doki is csodálkozott és azt mondta biztos rossz a védőnőm mérlege. A védőnőm pedig egyszer le is cseszett, h 1,5 kg-ot híztam. :lol:
Én olyan voltam mint a gyalogkakukk...persze mert nem volt semmilyen problémám, ha gond lett volna bizti elültem volna és akkor több maradt volna rajtam!
merszi
 
 


Na igen....az bizti h én azért fogok hízni mert sokat pihenek amjd...nehogy baj legyen!

Télleg furcsák ezek a tünetek,pedig én nem akarom őket!Jobb lenne ha nem lenne...meg elég fárasztó küzdeni a hányingerrel :evil: Főleg h nem is a baba miatt van!!!

Zsibima!
Akkor lehet mégis összehoztátok?
Bár ez a szurkálás...bármi miatt lehet...

Na ezért hiszek én már csak a 2 csíkban!Addig meg nem vagyok terhes és kész :lol:

annus11
 
 


Lei!

Még egy utolsó mondat a kg-ról aztán többet nem ejtek szót róla.!!!
Nem voltam egy anorexiás típus, mert akkor 65kg-val kezdtem és 69,5-el szültem. A szülés után pedig 63-al mentem haza a kórházból. a szoptatástól 53 lettem , most pedig stabil 60kg 170 magassághoz. Úgy látszik én így vagyok beállítva anyának!
De most szívesen felszednék pár kg-ot babásan!!!!!
merszi
 
 


merszi: én alapból olyan 60 kg körül szoktam mozogni. Az előző terhességnél felszedtem 2-3 kilót, úgyhogy ezt a terhességet kb. 63 kg-val kezdtem. Érdekes módon az otthoni mérlegem valahogy 2-3 kilóval mindig kevesebbet mutat,mint a védőnőnél. Tegnap 72-őt mért a védőnő. Én azt hittem rosszul látok. Nem tudom elhinni, hogy annyi lennék, mert szerintem ránézésre sincs rajtam 6-7 kilónál több, szóval 9 kilót nem hízhattam szerintem. Na mindegy. Majd próbálok mindenhol, ahol mérleget látok méricskélni, és megnézem, hogy kinek a mérlege nem jó ezek szerint :lol: :lol:
lei
 
 


Lei!

Igaza van Zsibimának a fürdéssel kapcsolatban...De egyébként első babánál mi is betartottuk a 3 hónapot,a másodiknál kb a 2 -t,most meg 3 hetesen beraktuk a nagyokhoz meg apához és nagyon élvezte.Azért természetesen nem akkor fürdik apával amikor apa iszonyat koszos mert pl.füvet vágott vagy izzadt mert focizott...általában amúgy le szokot előtte direkt zuhizni.

Annus!

Nagy drukkkk!!!++++++++++++++++

Mikor is tesztelsz pontosan??

Tücsök!

++++++++++++++++++++++holnapra!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát nem tudom...mármint h mikor teszteljek.Van 10es erőséggű tesztem,szóval elméletileg 4 nap múlva kimutatná.Tehát pünkösd hétfőn már csnálhatnám...majd meglátom milyen hangulatban leszek...talán a 13át kihagyom...a múltkor is akkor teszteltem :roll: és mi lett a vége...
Szóval vagy hétfő vagy szerda :lol:

annus11
 
 


Lei!

Szerintem azt nézd h eyg adott mérlegen mennyi vagy,hány kiló + van rajtad.Elképzelhető h 1-2 kiló különbség van köztük!Lehet a kiindulási súlyod is több lett volna ha odabenn megmérnek az elején :wink: Csak viszonyítás kérdése az egész :lol:

annus11
 
 


Lei!

Te nagyon jól nézel ki!!!! Remélem ha egyszer terhes leszek én is ilyen leszek! (persze az se baj ha nem) Egyébként az otthoni mérlegnek higyj! Nálunk legalábbis sokszor nagykabátba és cipőbe is képes lemérni a védőnő!!! Amúgy rajtam is rajtam van az a 2-3kg az előző terhességből kifolyólag. Nem baj kell az alap a bébinek!!!

Panny!

Hát igen az első babánál az ember mindent tökéletesen, sőt túl óvatosan és túltökéletesen akar végrahajtani. Aztán ahogy egyre nő a létszám minden rutinossá válik... :lol: . Így van a fürdetéssel is. Én is úgy érzem, másodszorra könnyedebben lazábban fogom ellátni anyai teendőimet! Te már rutinos vagy!
merszi
 
 


Tücsökbogár, én is nagyon szurkolok. Remélem minden rendben lesz és dupla áldás vár rátok.

Annus, Zsibima, csak pozitívan!!

Lei, az én védőnőmnél is többet mutat a mérleg, mint az otthoni, de nem is érdekel. Az a kérdés, hogy a kiinduláshoz képest mennyi jön vagy megy. Ez holnap ki is derül. Szerintem nem változott semmi, de majd a valóság lehet hogy mást hoz :wink: Sebaj.

Ja hányingerre sárgarépát rágok, az segít. Mostanra rájöttem, hogy milyen kaját kell kerülnöm, hogy ne jöjjön ki belőlem estére az egész napi menü. És szorgosan mérem a vércukromat. Szerencsére nincs vele semmi gond. :lol:

Kép
wruska
 
 


Annus írta:

[quote]a írta:z bizti h én azért fogok hízni mert sokat pihenek amjd...nehogy baj legyen!



Na ezt aztán nehezen hisszük el neked Annus, hogy te majd valamikor is pihizni fogsz!!! :lol: :lol: :lol:
Figyi nekem a Betty előtt is volt vetélésem, és én is azt hittem majd pihizek...aha napi 12 órán át álltam pakoltam, rakodtam és emelgettem, kiszolgáltam a vevőket 6 hónapos terhes koromig...
Te is oroszlán vagy, nem bírnád ki az egy helyben ücsörgést! :wink:
A mozgástól nem megy el baba (szerintem) kivéve egy-két extrém esetet, pl. méhszáj kinyílásnál nyilván nem jó rohangászni, akkor tényleg fekükélni kell!

Na szóval kiváncsian várom már a te nagy pihengetéseidet!!! :lol:

Lei-szombaton kellene nem megjönnie! :wink:
Szerintem ne törődj a mérleggel: csak érezd jól magad(tokat)! :lol: (jó nem kell 30 kilót hízni, mint nekem, de a másik véglet se jó mármint ha valaki nem eszik eleget, egyébként is tök jól nézel ki, nagyon jól áll neked a terhesség!!!)

Tücsi-érdekes amit írtál a tudatalattiról...tényleg sok embernél működik az álterhesség...mert hát annyira akarjuk azt a kölköt!!! :roll: Hát neked is kívánom, hogy nemsokára legyen tüneted (amit szeretnél)! :wink:
Vendég
 


Zsibima!!

Teljesen igazad van...nem bírok megülni egy percet sem...na ennyit a nagy pihenésről :? 8)

annus11
 
 


Lányok!

Mindenkinek köszönöm szépen a szorítást!
Sajnos az eszkimókáink nem ébredtek fel, így elmaradt a beültetés is. :cry: :cry: :cry:

tücsökbogár
 
 


Tücsi-mit is mondhatnék... :roll: a nagyon-nagyon sajnálom, kevés...ahhoz, hogy elmondjam mit érzek!!! :cry:
Mit mondtak most mi a teendő??? :roll:

Gyere írjál, leszek 1-ig a melóban, benézek hátha írsz!!!
Vendég
 


tücsök: nagyon sajnálom én is. :cry: De tényleg, ez hogy működik? hogy hogy nem ébrednek fel? ÉS akkor most mi a következő lépés? :?: :?:
lei
 
 


Köszönöm lányok a kedves szavakat!

Csak annyit mondtak, hogy a fagyasztás során sajnos elveszítették az életképességüket és a felengedés után nem kezdtek el tovább fejlődni. Azt mondták, hogy sajnos ez is benne volt a pakliban. Persze, tudom ezt én is, sőt ha beültették volna, akkor sem lett volna biztos, hogy megtapadnak, de olyan jó lett volna legalább egy halványka kis esély....

Júniusban kell legközelebb mennem, akkor megcsinálnak mindenféle labor és egyéb vizsgálatokat és elkezdik az augusztusi lombik előkészítését.

tücsökbogár
 
 


Tücsi-akkor addig nagyon-nagyon vigyázz magadra, hogy jók legyenek az eredmények-körülmények a lombikhoz!
Sajnos ez egy ilyen "játék" ahol örökké csak várunk várunk...de aztán meglesz a végeredmény neked is, ebben biztos vagyok és mindannyiunknak, csak ki kell várni. De ez a legnehezebb!!! :cry:
Kitartás augusztusig!!!


Lányok igazából most magamról szeretnék beszélni egy kicsit:

Nagyon furcsa érzéseim vannak!!! :D
A múltkori terhességemnél le lettem b@szarintva, hogy nem szóltam, úh. most szólok, de nem akarok semmit elkiabálni...
Na szóval tökre terhesnek érzem magam!
Két mell duzzadt, és ahogy drága Merszi mondta egyszer nagyon találóan: "úgy érzem magam mintha karácsony lenne"!!!
Holnap lenne a mensi ideje, ilyenkor már barnázni szoktam, most hál istennek semmi, csak az a furcsa érzés... :D
Csak azt nem tudom, hogy a 3 vagy 4x-ig szexből mikor találtunk be, van egy olyan érzésem, hogy max. 1 hete...nem félidőben...

És képzeljétek, para semmi, csak k..jól vagyok!!!

És légyszi senki ne gratuláljon, amíg nincs teszt, csak pozitív energiákat kérek, bár most nagyon pozitív vagyok egyébként is!!! :D
Vendég
 


Zsibima!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
elég lesz???!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tücsök!

:(
De talán jobb is így hogy nem a pocidban adták fel a küzdelmet,nem?!A lombikos legjobb barinőmnek volt fagyibaba beültetése is,de sajna nem tapadt meg és a következő beültiből (ami rendes volt),szal abból van már egy 9 hós tündéri kislánya!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++augusztusra!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok csajok!

Mindig olvasok ám csak nem sűrűn írok!

Zsibi!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok!

Tücsökbogár! Nem is tudom mit mondjak! :cry:
Nagyon sajnálom és bagyon drukkolok augusztusra!!

Annus! Várom az eredményt!

Mi megvagyunk,jövőhéten megyek megint dr-hez!
Kicsit nehéz már a csomagom,de még legalább 4 hetet kértem tőle! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon félek már a szüléstől,de majdcsak lesz valahogy!
Talán jövőhét végére minden a helyére kerül,már csak a bútorra várunk,sógorom csinálja!
Amúgy minden megvan,kimosva,kivasalva,de egyenlőre a kiságyban van minden!

Kép


Kép
ibm
 
 


Zsibi!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol:

amúgy én nagyon hamar megéreztem ezt a terhességemet, a pé utáni 3.-4. napon 2szeresére bedagadtak a melleim és úgy is maradtak vagy 1 hónapig :P utána "lelohadtak" egy picit, aztán szépen fokozatosan növögettek :lol:
tesztet mikorra tervezel?

Kép
kimma
 
 


Tücsi!
:( :( :( :(
reméljük augusztus a ti hónapotok lesz! :wink:

Kép
kimma
 
 


Lányok, köszönöm szépen a sok pozitívot mind megkaptam!!! :lol:
Akár madarat is fognék olyan jó kedvem van...boldog vagyok!
A szemem meg sűrűn párásodik...de nem bánatomban! :wink:

Hát Kimma, szerencsére most ünnep jön, úh. nem lesz kisértés a tesztre...de ha nem jön meg akkor szerdán irány a doki, mert akarok iratni utrot.

Igazából még nem merem elhinni, mert tegnap eszméltem...ma reggel pedig már majdnem biztos voltam benne!!!
De szerintem csak akkor hiszem majd el, ha dobogó szívű kisszívemet látom!!! :D
De ezt már mindannyian ismerjük, átéltük...

Egyébként 2 napja mondott egyetlen egy szót a kolleganőm, amire felkaptam a vizet, felálltam és szó nélkül hazamentem...sírva!
Na itt már gondoltam, hogy valami van! Ez nem az én stílusom, én inkább ha megbántanak, akkor olyan asztalt ráborítós tipus vagyok...
De elég belőlem mára...szegény családomnak meg se merem mondani, úgy képzeljétek el, hogy csak és kizárólag ti tudjátok!!!
(Janinak meg se merem mondani...)
Vendég
 


Zsibima!!!
Ez tök jó!!!Remélem jók a megérzéseid!Olyan jó h így érzed...nálam pont az ellenkezője van most...kurva szar a kedvem...pár napja totál nyomott vagyok...ja és nyűgös,mint mielött meg szokott jönni...csak most sokkal nyűgösebb....
De azért küldöm a pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akinek van felesleg küldhet nekem is,úgy látszik én az összeset elajándékoztam :wink:
Ma meg egész nap takarítottam,rohangáltam....nem hiszem h eből baba lenne,na de majd köv hónap!

Tücsi!!
Ejnye-bejnye...fránya mirelit áru :lol: Végülis minden rosszban van vmi jó,foglalkozz magaddal augusztusig,így bizti tuti ágya lesz a babáknak :wink: Ja és a szülinapomra akkor legyen egy pozitív teszted a számomra!!!!! 8) Na a maradék optimizmusomat mind neked adom,én meg duzzogok tovább :?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11
 
 


húú zsibi, én is küldök +++++++++++++++++++++++++++
meg persze annusnak is++++++++++++++++++++++++++++

zsibi, de jó lenne, ha tényleg sikerült volna!! Szerintem a családnak és a párodnak csak akkor mond el, ha már biztos a teszt!!! de izgulok most majd a jövő hétig!!

én megyek a Római partra hekket enni mindjárt, remélem nem kaunk a nyakunkba egy kiadós zuhát, csak mert egész délutántól nagyon be van borulva felettünk :cry:

egyébként én meg azóta vagyok feldobódva, hogy voltam bent a szülészeten. Valahogy izgat a dolog, de meg is nyugodtam, hogy minden rendben lesz, hiszen láttam a körülményeket, amik majd rám várnak a nagy napon. Most megint nem izgulok a szülés miatt. :D

pusszi mindenkinek!!!!
lei
 
 


Ja és azt nem is írtam,hogy a gépem is szarakodik...egész délelött enm tudtam netezni...lehet elvonási tüneteim vannak...tegnap reggel is ezt játszotta,de délutánra magához tér :wink:

Ha nem jönnék,akkor mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és kellemes ünnepeket!!!!!Bár a pünkösd legtöbbünknek csak azt jelenti h nem kell meni dolgozni :wink:

annus11
 
 


Annus-köszönöm! :D
Lei-neked is köszönöm! (megfogadtam, hogy nem szólok senkinek, szerintem még doki után se, max. ha uh-n látok dobogó szívet!!!)

Milyen jó hogy vagytok nekem, nektek legalább elmondhatom, mert tényleg nem akarom a családomnak...bár a lányom ma mondta, hogy: anya neked is kell betét 1-2 nap múlva...én pedig annyit mondtam neki: az még nem olyan biztos! :oops:
Erre ő: vigyorogva rámnézett!!! De nem beszéltünk semmit... :wink:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?