Gabi, Mirci,
hirek???
Olik,
nem semmi a művészúr! Látszik, hogy mennyire szereti a zenét, a múltkor a zongorával, most a hegedű..., hát az biztos, hogy van benne zenei hajlam!
Szóval nem lettem sokkal okosabb a mai uh után sem, esetleg még jobban haragszok az orvosokra. Méreteket már megint nem tudok pontosan, de nagy az eltérés a szülés ideje a mensi szerint és az uh alapján becsült között. A mensi szerint ugyebár ma 39+0, az uh szerint pedig 36+2. Három hét eltérés nagyon sok, ezen a dokim is nagyon csodálkozott, plusz még a súlyára is először 3853 gramot mért, másodszorra is lemérte, mert ekkora eltérés van, és a baba pedig ahhoz képest túl nagy, akkor csak 100 grammal mért kevesebbet, igy lett belőle 3753 g. Azt mondta, hogy majd meglátjuk, hogy kifér-e? Ha nem, akkor szülés közben döntenek a császárról. Szóval egy kisség ideges vagyok mostmár tőlük. Nem értem, eddig majdnem napra pontosan stimmelt minden, most meg a 36. héten is, meg most is ekkora eltérések vannak. Apa szerint már akkora a baba, hogy nem lehet rendesen megmérni, ezért van ez, de emigy minden rendben. Remélem igaza van, de létezik, hogy ekkorát téved az uh? A többi ok, fejvégű, magzatviz normális, a lepény a bal hátsó falon tapad, és a méhlepény érettsége II/III fokú. Na, ezt tudja valaki, hogy mit jelent? Nem kellene már teljesen III fokúnak lennie??? Azután még elküldött ctg-re is megint, arra meg a labor eredményemre is azt mondta, hogy jó, és ennyi. Kérdeztem, hogy ha jövő keddig semmi, akkor mi legyen, erre mondta, hogy akkor várjak csütörtökig, ha addig se semmi, akkor csütörtökön menjek hozzá, meg előtte ctg-re!
Jóslók nekem szerintem vannak, de nem fentről indulnak, hanem alul szurkál nagyon, már alig birok felkelni ülő vagy fekvő helyzetből, de semmi több. Nem kellene már komolyabb fájásoknak lennie, ha tényleg közel a szülés?
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, meg hogy ennyi kérdésem van!
Chris,
sajnálom, hogy igy jártál,
s drukk, hogy minden rendben legyen azzal a csomóval, és csökkenjen a mérete. De biztos minden rendben lesz!
Várjuk a szüléstörténetet!