Új privát üzeneted érkezett!

Judit, demmm, most jöttünk :D Nah, örülök, hogy jobban van a derékod! Folyás? Ajajj, remélem hamar kikúrálódik... Télleg, erről jut eszembe: Huncinak 3 naposan volt valami folyásszerűsége :shock: Teljesen megijedtem, amikor kibontottam a pelust, oszt egy nagydarab áttetsző kocsonyás izét találtam benne...de úgy, hogy még nem távozott teljesen a hüvelyéből...egyből vittem a csecsemősökhöz, akik aszonták, hogy az anyai hormonok miatt van... Másnak is volt ilyen?! :oops:

Klíma: mi tavaly berakattuk. Hálistennek! Inkább ingem-gatyám rámenjen a villanyszámlára (persze azé nem ment éjjel-nappal), de ha nem muszáj, nem akarok megdegleni a hőségben :? És Huncinak sem ártott.

Szamóca, sztem is az a legtutibb, ha csinálsz egy online albumot, mert fotóhegyeket várunk tőled! :lol: Nameg az élménybeszámolót kisregény formájában :wink:

Ditke, jobbulást Zsófinak! És köszi a fényképminőség-dícséretet, de én max. éles fotókat tudok készíteni :wink: Isten áldja a vakut!

Szilbee, én sem szoktam már név szerint hiányolni a tagokat – vagy nagggyon ritkán -, mer úgy vagyok vele, hogy engem mindenki érdekel. Vegye mindenki tudomásul, oszt tartsa magát ehhez :wink: :lol:
Gratulálok az újabb fogacskához! :D Wáow, micsoda muszklik Déviden! :D Igazi Popey-alkar :lol:

Izé, miről szoktatok itt Judittal beszélgetni? :oops: Vagy titkosas?

Nah, aludni akar a család, úgyhogy majd máskor folytköv. :)

Jóccak

Judit
Kép

Kép
balwin

Dehoyg titkos, csak nem akartalak untatni benneteket. területalapú támogatást most kell majd beadni, és msot van először, hoyg neten kell, és bénázok ezerrel, ráadásul a 82 éves nagyapámnak is kell csinálni egyet, na szólj hozzá, normálisak?

Még sosem láttam fotót onnan, anyudéktól! vagy csak meg kellene nézni a fotóalbumot?

Ma a nők lapja csomagban jött, volt benne egy füzetecske, balatonimádóknak, gondoltam Rátok, és Éviékre... vagy más is oda készül? Sok hotel/panzió van benne,.. akit érdekel....

ja a villanyszámla... arra nem si gondoltam....

na megyek megpróbálkozok belépni a kapun.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami: Mi van már? Szüléstörténetem hosszát megszégyenítő beszámolót írsz???

Na megyek, éjfél elmúlt. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:22-kor.
jaimee1

jÓ reggelt,

korán keltünk, már egy ideje nyomjuk itten a nagyszobában Szabikával... :?

Klíma: sztem is életmentő tud lenni, nálunk már 2 nyarat végighúzott, olykor tényleg volt, hogy éjjel-nappal ment, és egész nyáron kb. 6-7000 Ft-tal dobta meg a számlát, összesen... Sztem az a titka, hogy egyszer kell drágább, de A kat. klímába fektetni, utána igen olcsón megússza az ember az üzemeltetését, így gyorsan viszahozza az árát.

Kata, az áldott állapotot sokszor nem is a pocakon lehet észrevenni, hanem anyuka valami másik dimenzióba kerül. Persze más az első hónapok hányós dimenziója, de akkor is! :) Valahogy sugárzik, ahogy te is!!! :)
MAjd írd meg, mi volt az Uh-n! Mikkora vagy pontosan kiírva?

Judit, sztem a lányos anyukák előbb-utóbb találkoznak ezzel a problémával, a fiús anyukáknak meg ott a "gyári hiba", a kukaccal...

Ditke, Niki, mi megyünk, ti akkor még gyógyulgattok???

No lépek....

Kép
Kép
dorkáék

Balwin! Engem már kerestél név szerint is... Nem felejtem ám az ilyet, azé is írtam az írottakat. ;)

Kata! Veled álmodtam... Vmi lakótelepen üldözött egy vad-biciklis... borzasztó volt... :( Én meg próbáltam segíteni neked, de alig találtalak meg... aztán mire megtaláltalak, a fickó már leszált rólad. Nagyon fura volt. Vajon mit jelenthetett az egész? :|

Dorka! Nálunk is kukorékolás volt hajnalban. A 2 gyerek egyszerre ébredt. :roll: De Dave már vissza is aludt... meg Ádám is... :lol: Én meg tartom a frontot Leventével.
szilbee

turisok!

Angol extra gyerekturi nyílik a Kossuth téren, az Orex mellett holnap!

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee, ti nem jöttök ma el Déviddel Höcögni??????

Kép
Kép
dorkáék

Jajj a leszálltal úgy értettem, hogy felhagyott az üldözéseddel...
szilbee

Nah, mindig lemarad valami...

Judit, ti Annalucussal nem próbáljátok ki a Höcögtetőt? Már régebben mondtad, lehet, hogy eljöttök ti is...

ÉS a többiek????

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Nem... az az igazság, hogy így is elég zsúfoltak a napjaim...
szilbee

Szilvi: NEm tudom, mit jelenthez az álmod, de téged ismerve...valamit biztosan.

Dorka: Igen, ez igaz. Én úgy átmentem másik dimenzióba, hogy azóta sem tértem vissza.
jaimee1

Szélmentes napot!

A Szilvási család tartja a frontot reggel...

Szilbee: uram jesszus.... ne tessék már engem futtatni...nem is szeretek, mostt meg kifejezetten nehezemre esik :roll: Amúgy nem vagyok elfutós típus, inkább fellököm a biciklijével :lol: Az álom jelentése szerintem: segítőkész vagy csak egy kicsit lestrapált :lol: :lol:

Dorka: a sugárzásom a kikerekedett fejemnek köszönhető :lol: Bár ez is olyan érdekes. A terhes gondozóban kis ráhagyással 72 kilóval vettek fel, itthon meg 68 vagyok. Na és az itthonihoz képest csak 2 kilóval vagyok több a kezdethez képest. De nekem B.-vel is mindig sokkal többet mértek bent.... a végén már rá sem álltam a mérlegre, csak bemondtam valamit. :roll:

(Tegnap este ....véletlenül... 11-kor apa hozott nekem gyomor nyugtatónak mekis eper öntetes fagyit.... jó volt.... :oops: )

KAti
szolkata

Ja, nov. 16-ra vagyok kiírva.

Jaimee: csak pozitív jelentéssel szabad megfejteni az álmot!!!
szolkata

Kata: Nem tudom, mire gondolsz, én arra, hogy kerget a diplomamunkád, vizsgaidőszak, ilyenek. :? :?
Nov 16 egyébként Apa szülinapja. És Dávid babáé is! :P

Na kivonultam.
jaimee1

Jaóreggelt :)

Meg lehet jegyezni a napot, én se írtam még ilyen korán :shock: Má magunkhoz képest korán...

Tegnapi folytköv. majd máskor, most a ma reggel/tegnap éccaka :wink:

Judit, ha már úgyse titok :) , mihez kértek támogatást?

Szilbee, értek :)

Dorka, de, szeretnék eljutni, csak sose adja ki :? Vagy Anyuméknál vagyunk, vagy nem érünk rá - mint ma; megyünk kardiológia-kontrollra Huncival.

Kata, egészségedre! :lol: Nem írta még meg senki a vonalzó dolgot? Fajin lenne látni, hol tartasz :)

Klíma: hát én még nem tudom, mennyit evett a nyáron...átalányra vagyunk beállva; de be kéne már nekik mondani (bár őket nem izgatja), hogy hol tart az óra :mrgreen: Simán lehet, hogy már jóval előrébb, mint amennyit eddig befizettünk :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata! Hehe... :lol: Pont akkor?! :) De még van vki, aki akkor született (11.16.)... ugye? Olga! ;)

Húú akkora csoportos szülinapozást tartunk majd november 16-án, hogy ihaj! :lol:

Hát remélem tényleg semmi nega jelentése nincs az álmomnak... 8)

No menek csinálni túrógombócot! :mrgreen:
szilbee

Tudom, hogy már nagyon kellene jelentkeznem valami "kézzel foghatóval" is, de max. az olvasásig jutottam... :oops: Köszönöm a névnapi köszöntéseket! :lol:

Tegnap az oviban szülői, a suliban anyák napi ünnepség volt, ma megyünk Gekkózni, aztán délután Annának lesz táncbemutatója, s közbwen mosok és mosok és mosok... :roll:

Úgyhogy a hétvégénél előbb nem is ígérem a beszámolót... De írhatnátok néhány helyet, ahová feltegyem a képeket, ha már eljutok oda, hogy legalább a gépről leszedjem... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt..illetve jó napot már...

Judit!
Ez az egy, ami jár, ha kéred, földalapú mezőgazdaság. olyan 40E/ha +/- eu-s, meg állambácsi is ad valamennyit, úgy jön ez ki, iylenkor igényled, és karácsony táján adják... tavaly ezzel jött ki nullszaldóra a pénzünk, szóval jól elfáradtunk a semmiért...

Szilbee!
Azt én is szeressem, de még sosem csináltam receptet írsz be, ha lesz rá időd? Kezd elegem lenni a húsból!

Te kis boszi! Kivi vagyok, mi a jelentése, nincs valakinek álmoskönyve? Én mindig meg akartam venni, amikor megláttam, csak az ára borzasztott el állandóan...

Engem se hagyjatok, ki én nov 26! bár 16-ra volt anya kiírva, aztán lustálkodtam... egy kicsit...

Kata!
Egészségetekre, én is csak ezt tudom írni.

Dorka!
Én is láttam már a hírdetést, szeretnék is bemenni, ez az a fajta, ami itt miklóson is van már, az exkluzív... nem tudom lesznek -e nyitási kedvezmények....jó lenne...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! A Mindmegettén van egy gyors és finom recept. Bemásolom...

[quote][ írta:b]Túrógombóc 20 perc alatt
Hozzávalók (3-4 személy részére):
1 tojás
50 dkg túró
9 evőkanál búzadara
csipet só

A prézlihez:
olaj
zsemlemorzsa

Tálaláskor:
tejföl, porcukor ízlés szerint

Elkészítés: A túrót a tojással, a sóval és a darával kézzel jól összegyúrom. Nedves kézzel gombócokat formázok belőle és forró, enyhén sós vízben kb. 10 percig főzöm. (Ha feljönnek a víz tetejére, és félbevágva szép egyszínű a belsejük, akkor vannak készen.)
A kifőtt gombócokat leszűröm és az olajon megpirított zsemlemorzsába forgatom. Mi porcukorral kikevert tejföllel jól nyakonöntve szeretjük.

Megjegyzés:
Nagyon könnyű, nagyon gyors, nagyon finom! :)
Én annyiban változtattam rajta, hogy tettem bele vaníliás és sima cukrot is...
szilbee

Judit, akkor már csak egy kérdésem van: mivel foglalkozik a család? :D Termeltek valamit? Tudom, volt már róla szó az ipari gázok kapcsán, csak nem rémlik konkrétum :oops:
Hát nagyon kevés kép van Anyukáméknáltól :) Nem szoktuk vinni a fényképezőt... De pölö a keresztelős képek [url=eu.fotoalbum.hu/balwin]ebben az albumban[/url] náluk készültek :) Meg a [url]http://www.babanet.hu/album/index.php?album=13786]babanetes albumban[/url] a félszülinapos-tortás fotók :)

Szamóca, én a fotoalbum.hu-t használom :)

Voltunk a kardiológusnál, minden oké, aminek be kellett záródnia, az bezáródott :D Nem kell többet menni.

Menek altatni.

Judit
Kép

Kép
balwin

Uhhbáze...namégeccer:

Hát nagyon kevés kép van Anyukáméknáltól :) Nem szoktuk vinni a fényképezőt... De pölö a keresztelős képek ebben az albumban náluk készültek :) Meg a babanetes albumban a félszülinapos-tortás fotók :)

Hja, és Szamóca, hülyeséget írtam :oops: A fotoalbum.eu-t használom.... Nah, nekem is aludni kéne :?

Ohh, délután meg fogorvosozok :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee!
Köszi, ez nem is oylan bonyolult, én midnig azért félek ezektől a gombócos dolgoktól, hoyg sok pepecsmunka a 10 perc zabáért....

Judit!
Akkor ez jó hír!

Nem, a föld a mienk Misivel, ahogy a méhek is. a fizuból nem jövünk ki, muszáj valami mellé, hoyg úri kedvteléseimet (turizás, könyvek, nyaralás) valahoyg kielégítsük.
Most repcénk van 6 ha-on, meg búza 8ha-on. jó lenne feltornászni még, de ez mostanában kivitelezhetetlen, hacsak nem mi nyerünk a lottón (bár kötve hiszem, hisz nem is szoktunk tölteni)

a cég ahol dolgozunk az www.aloxkft.hu, nem a legújabb a frissítés, de kivehető a tevékenység. na ide aztán kell a gáz... (bár mi elég gázosak vagyunk enélkül is.)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

Judit, nem egyszerű összehozni a Höcit, ha ennyi mindenfelé mentek! Remélem a kardiológián csupa jót fognak mondani, majd írj!
Helyileg hová kell menni? Hetényi???

Judit, én du. akarok benézni, remélem lesznek még jó dolgok, nem kapkodják el....

Kata, sztem egy mérleggel mérd magad, a többivel (SzTK-s) ne foglalkozz! DE lehet azzal se törődj, csak egyél, amit megkívánsz!! Most már biztos lassan elmúlnak a rosszullétek, +++
Igen, vonalzót csinálj már Bencének meg Zebulon-Zimeldának is! :)
Segítünk, ha köll.....

Szami, mi a photobucket.com-ra töltjük a képeinket, egész egyszerű sztem, bár angol nyelvű az oldal.

Katlina, tudod ki volt Höcögteteőn? Marcika, aki uyganakkor született, mint Robika és Szabi, az anyukája közöttünk feküdt a vajúdóban!

Ditke, Niki, csajok hogy vannak?????? És ti?

Anna, jobban érzed már magad??? HOgy áll az energiád?

Kép
Kép
dorkáék

na végig néztem a csatos, a muzikális, a csokikrémes, és a komolyan, meg még sorolhatnám ...nagyon jó képek!

kik a kerezstszülők, rokon/barát?

majd szorítok délutánra! Kihez mész?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nha, látom, Judit, minden o.k.!!!! :) De jó!!!
Fogorvos meg... Remélem nem szenvedtet meg!

Kép
Kép
dorkáék

De jó!!!És hogy vannak?Mert hát az elején voltak problémáik?Ha nem publikus pü-ben!

Olyan jó volna bemenni már hozzátok pletyózni egy kicsit de nincs ótó a portán,habár ti is kijöhetnétek,van jó játszóterünk,gátunk..... :wink:

Kép

Kép
katlina

Hali!

Még mindég nem tok vonalzót csinálni :oops: és még mindég nem írta meg senki :roll:

12.20-ra mentem a kórházba, 12.15-kor huppantam le a székre és azzal a lendülettel hívtak be... ezt csak azért tartottam fontosnak, mert B.-vel fél délelőttöket töltöttem ott el.

Jakab doki volt, mindent rendben talált, remélem meg is nézte alaposan, mert 3 percnél többet a papírmunkával együtt nem töltöttem bent :roll:

Z-Z: CRL:60mm, jó szívhang, a tarkóredő:1,3mm (normál érték), élénk mozgások.

És ami a legjobban tetszik: alá kellett írnom, hogy a 12 és 20. hét között végzett genetkiai vizsgálatok negatív eredménye 10-30%-ban lehet téves. Tudomásul veszem...
szolkata

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasnom.

Jól vannak a csajszik, Kata is jókedvű, kicsit folyik még az orra.

Kata, Szilbee: Mi holnap adjuk be a jelentkezési lapot az oviba. A sorrend: Kolozsvári, Ady, Hold.
Szilbee: A Manóvár melyik?

Judit: Engem érdekelne a balcsis katalógus. Mi szeretnénk pár napra lemenni.

Balwin Judit: Akkor ez nagyon jó hír. Hídvégi Erzsébetnél voltatok?

Dorka, Katlina: Jó az avatarotok. Én még nem láttam.
Dorka: Én nem tudtam a turiról, de jó, hogy szóltál.

Klíma: Nálunk nincs. A ház eleje vályog, bár a tavalyi nagyon meleg héten volt, hogy 30 fokig felment. Egyébként fűtési szezonban általában 20-21 fok van, most, hogy már nincs fűtés 19 is. Nem meleg, de ezt szoktuk meg. Azért fontolgatjuk mi is a klímát.

Képzeljétek, nálunk meg hétfőn a tanácsadáson kiderült, hogy Katának kicsit össze van nőve a belső szeméremajka és huzogatnom kell. Hallottatok már ilyet?

Niki

Kép
Kép
csni

Kata: De jó. Akkor minden rendben. Azért irígyellek egy kicsit, persze nem a rókák miatt.

Niki

Kép
Kép
csni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:23-kor.
jaimee1

Kata, dejó, milyen szépen növekszik a picike :lol:

Judit, azigen! Minden elismerésem a gazdálkodás miatt! Néztem a honlapot, mosmán képben vagyok :D

Lányok, minden műhibaper után előjönnek egy-egy újabb aláírandó passzussal. Ami önmagában nem lenne baj, csak nem kéne áthárítani MINDEN felelősséget a páciensre. Igen, sanszos, hogy 10-30%-ban téves lehet a negatív eredmény...nade oda kéne venni a vizsgálatot végző orvos rutinját is, oszt így lenne teljes a kép.

Niki, igen, Hidvégi Erzsébetnél voltunk :) És akkor ide írom Dorkának is: nem a kórházba; a doktornő Jakab doki felesége, és ott fogadja a közös rendelőjükben a beutalós gyerekeket is. Fajin a vonalzótok :D

Jaimee, a tijjjétek is :D
Már akartam írni, csak... :oops:

Katlina, neked is jó az avatarod :D

Végeztem a fogorvosnál; gennyes volt már a fogam, úgyhogy szurit sem kaptam a gyökérkezeléshez - elhalt benne minden. Úgyhogy asszem vissza kell szívnom a homeobogyós állításomat, mert a fentiek tekintetében hitelét vesztették szavaim :mrgreen: Lehet, hogy már elhaltak az idegek, azé nem fájt a fogam, nem a bogyók hatására :roll:
Most várunk, hogy kipucolódjon a fogamból, aminek ki kell - szal most rohadt büdös a szám :( :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Fél 2 óta alszik a gyerekem, én direkt nem aludtam most el..., hogy itt legyek... és olvassak, írjak, de hát nemsokminden történik itten :cry:

Balwin: ó jaj, biztosan nem lehet kellemes... (nekem még sosem volt ilyenem, így hála égnek nem tudom milyen)
szolkata

Balwin Judit: ment pü :oops:
szolkata

És azt még nem is írtam, hogy mindez a 3 perc...az OEP pénztárból 1387Ft-ot jelentett a kórháznak..., a terhes gondozás pedig (csak érdekesség képpen és hogy szórakoztassam magam) 778,18Ft...pedig ez két és fél órás volt mindösszesen :?
szolkata

Bakker elszállt minden, Kata, pedig épp bepötyögtem, hogy köll vonalzót csinálni.... :twisted:

Kép
Kép
dorkáék

Mjad estére pótolok...

Ja, csajok, turi holnap nyílik, bocsika!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Kata: Mióta írják rá a papírra, hogy mibe kerültél? :shock: :shock: :shock: Azt hittem, ez csak a kórházban van. Mekkora ökörség... Vagy ez amolyan bemelegítés? Legközelebb ki is kell fizetni? :twisted:

Balwin: Szupi, hogy Lucus rendben van. :D
......De a fog marad, nem?
jaimee1

Hali!
Köszönöm a vonalzós infókat: Balwin Judit volt a befutó... :lol: Még mindég röhögök magamon....
És ez most egy próba lesz...

Kép

Kép
szolkata

Óóóóhhh, de szíp lett :lol: Már értem, mégegyszer köszönöm szépen!!!! Majd Bencének is csinálok, csak most menünk ki.

Dorka: szerintem most már mindenhol adnak...tájékoztatásként.

Kép

Kép
szolkata

ÚÚúúhhh, bocsi Jamiee!! Kicsit sietek.

Kép

Kép
szolkata

Kata, télleg szíp lett :lol: Várjuk a Bencéét is :)
Jah, mindenhol adnak már elszámolást; kivéve a magánrendelésen :wink:

Jaimee, igen, megmarad a fog :) Ha nem lesz vele semmi gáz. De még megyek vele jópár alkalommal, mielőtt betömi.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Mostanában csak olvasó üzemmódban voltam :oops:

Védikét vinni kellett a kórházba mert keveset(8dkg) hízott a hónapban oltás halasztva irány kórház vérvétel jó szóval csak keveset evett szóval Védike is belépett a nem kizárólag szoptatott babák táborába.Sírtam egész este de a férjem mondta hogy nem hal bele semelyik baba ha tápszert kell kapni dehát ugye mindenhol azt sugallják hogy aki nem csak szoptat a gyerek fél éves koráig az tiszta szar anya.de mára sikeresen túltettem magam rajta az a lényeg hogy hízzon :lol:

Ha lesz erőm akkor reagálok!

KépKép
viragb88

Szió!

Virág, valóba az a lényeg, hogy Védike hízzon és jóllakjon, bár nagyon sejte, mit éreztél.... Fel a fejjjel, Gabesz jól mondta!
A kórházba azért nem kellett befeküdni, ugye?????
Ha tudunk valamiben segíteni, szólj nyugodtan!

Kata, jó a vonalzód, várjuk Bencéét is!!!
Nem is kerül sokba egy Uh, meg terhesgondozás... A szülés és a kórházi benttartózkodás 150.000 körül volt kettőnknek, ha jól emlékszem! :)

Szilbee, veletek mi hír? Hogy vagytok?? Miket sikrült turizni Evcánál?

Katlina, MArciék jól vannak, nagy barna szemű kisfiú, kúszik, széknél feláll, cuki volt! Úgy tűnik, rendben vannak!

Köszke a vonalzós dícséreteket, ez most nekem is tetszik, a kis gajzágó kalózka jobban illik hozzá.... :P

Kép
Kép
dorkáék

Virág!
Hidd el mi is sírtunk,de Védikének nőnie kell híznia kell ha ez tápszerrel megoldható akkor azt kell hogy kapjon,nem vagy ettől rosszabb mint a másik,ne emészd magad!!!

Kép

Kép
katlina

Virág!
Ne edd magad! butaság lenne! éhen nem halhat a gyerek, ezt vagy azt, de ennie kell.

Jók az új vonalzók/avatarok!

Judit!
Akkor jól jártál, nem lesz foghiányod....

ja én kattintani szoktam a jelekre, nem írom, nem is tudom, meylik micsoda...

Szilbee!
Pusszancs Ednek, és miylen az új frizu?
:wink:

Jaimee!
Mi si szoktunk kapni a fülészeten, oylan 1-2 E között van asszem...
és alá is kell írni azt is.

Niki!
Akkor elviszem angolra a brossúrát, hacsak el nem felejtem...

ma én vágtam a füvet, igaz, yog csak a felét, de így is kicsípte a kezem....(utasításra az elhagyott fűcsomókat fel kellett szedni)

holnap reggel gondoljatok rám, hyog ne bőgjek anyáknapján nemtom hoyg bírom, de nem akarok....

na jóccakát

Judit,
Kép
Kép
bbj

Virág, nem könnyű ez sehogysem, én egy hónapig őrlődtem, pedig már javában gömbölyödött Huncim a tápitól :( :) Ettől nem vagy rossz anya!!! A lényeg, hogy Védi jól érezze magát :)

Jahjah, Judit, káptalan a fejem; mik vannak abban a tájékoztatóban? Hotelek? Apartmanok? Programok? Mikek? :)
Háteggen, nem kéne már több fogamat kirántatni...eddigi életemben kihúztak/kihúzattam...aszongyahogy...3-at...és nincsenek bölcsességfogaim :( Láccik, mi? :mrgreen:

Édes Judit, inkább sírjál csak, egy anyukának ennyi kijár Anyák napján! :)

Hjaés a keresztszülők rokonyok, Atti unokatesója és a barátnője (mán az unokatesójáé...:mrgreen: ) :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Virág! :( Sajnálom... A védőnő nem segített nektek?

Judit! Ínnye de pletyós a Zuram! Á nem frizu váltás volt, csak igazítás.
Sajnálom, hogy nem tudott Ed érdemben segíteni... :(

Jók az új vonalzók.... Na most ennyi, mert hívnak a fiúk! Pussz!
szilbee

Balwin! de jó, hogy Luca jól van! 8)

Niki! Atya ég.. én még ilyenről nem hallottam! :shock: Aztán ez mégis hogy lehetséges?
A Manóvár a Bajtárs úton van..

Ja egyébként végül változott a sorrend.
1.Jósika
2.Kolozsvári
3.Wagner

Kiejtettük a körzeteseket, mert simán átpasszolják oda, ha meglátják, hogy van olyan is beírva... a Jósika meg még így is közel van Ed melóhelyéhez.

Kata! A Z-Z minek a rövidítése??

Judit! Hány zacsi zsepit használtál el?? :lol:
szilbee

Hali, csak gyors bekukk:
voltam a turiban, rengetegen voltak,de sok jó cucc van, olyan közepes áron (pl. póló 390-590 Ft), bár volt, ami kifejezetten drága.

Judit, hogy sikerült az Anyák napja?

Virág, hopgy vagy? Milyen tápit írt fel a doki? Elfogadja Védike?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Köszi a bíztatásokat!

Most ugy van a helyzet hogy megszoptatom mindkét mellből aztán tápszerrel kipótoljuk 100mlre.van amikor ki kell van amikor nem most pl.150ml szopott a két mellből.Általában olyan 30-60ml-vel kell pótolni.A milumil HA start tápszert kapjuk nincs vele baj Védike megeszi,én az aventes cumisüvegből etetem egyes cumival szóval nem jön belőle könnyebben mint a mellemből,valsznű ezért is szopizik és nem áll át teljesen a cumisüvegre.

Szilbee!

próbáltam gyakrabban szoptatni hogy több tejem legyen de nem segített,sztem még rontott is a helyzeten,fejni is fejtem minden szopi után meg 2 hónapig a tejet is hordták tőlem kb olyan 2-3decit, szóval ezzel a tejcsökkenéssel nem tudtam mit csinálni :(

KépKép
viragb88

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?