Új privát üzeneted érkezett!

Zulu,
Nekem minden nap lecsuszik egy tablacska...
Gyuszi barcsak hussra elmulna!

Sofka,
Nem akarom itt reszletezve leirni hogy nez ki a labam, szerintem tobben lefordulnanak itt a szekrol!
Kb. 6 hete otthon sebesz bacsi lekapta a masik labamon a kormom felet hasonlo okokbol. Erre most kijott a tuloldalon. Azota beszeltem par ismerossel, allitolag ez kismamaknal gyakoribb. Na ezt magyarazza mar meg nekem valaki! Ha minden igaz hetvegen kapok valami csodakenocsot!
Addig is Hepar Sulfuris amikor csak eszembe jut- mindenfele gennyes cuccra jo!
Egyelore piszkosul faj, meg nem is ferek bele a cipobe Betadinos dunsztkotessel, de mint irtam nem nagyon van mas valasztasom. Mar minden hulyeseget kiprobaltam, az anyatejtol kezdve a lokalisan alkalmazott homeobogyon at Kép a Betadinig. Tetran nincs itthon, pedig jo lenne!
Latom en vagyok a piskotas mumus!

Szombaton ismet szulinapozunk, meg mindig Gyuriet, na meg apjanak is most lesz!
Holnap takaritok, vasarolok, fozok, mosok. Mindezt abban a ket es fel oraban gondoltam, amig Gyuri oviban lesz! Kép
Amugy aranyosak a kolykeim, es jok is (vagy csak most mar Gyuri nem nekem rosszalkodik Kép )! Miki ataludt 2 ejszakat a napkitores ota! Es olyan kis mosolygos napkozben!
Szomoruszemu Gyurit meg ugy tudom sajnalni neha! Pedig koszoni jol erzi magat, csak o ilyen! Nehez megvalni tole, eddig 3 evig velem volt sulve-fove, soha idegen nem vigyazott ra, legfeljebb neha-neha a szuleim, nagymamam. Most meg mar komoly ovodas! Es nemsokara talan nemetul is jobban fog tudni mint en! Kép

Kangi,
Julcsi nagyot nott miota nem lattam! Hatarozottan huncut kisgyerek kepe lett, a huncut babapofibol! Hajvagas mikor lesz? Vagy novesztitek? Kép Kép Kép Kuldok majd neki csatot!

Zsuzsi
zsuzsi74

Zulu
Miattam ne csinálj még nagyobb feng-shuitKép
Ha a kezedbe kerül, köszi, de ne izmozz, télleg.
Vagy mielőtt elindulsz keresni, vágj be egy tábla boldogsághormontKép
Na, most má' télleg jó éjt!!Kép
E
ellimami

Nadine,
Drukk holnapra a jó eredményhez!
Hős apaKép

Magdi, Tina, Toffi, Csucsuka,
Sablonokat küldömKép

Timici,
A matrica mutogatás is azért volt, hátha sikerül felkelteni az érdeklődését. De nem jött be.
Börze a Gyermek- és ifjúságiházban lesz szombaton. Talán 9-14 között, de ez egyáltalán nem tuti.
Elli vagy Toffi nem tudjátok?

Tina,
Kevertem a színeket. Persze többről csak száradás után derült ki, hogy milyenKép

Toffi,
Gratula a barátnődnek a sikeres vizsgáhozKép
Az előző börzén főleg ruhák és cipők voltak.

Heppi,
Kíváncsi leszek a cipőcskére, ha megvettétekKép

Azúr,
Ronira ma nem adtam csak body-t földön mászáshoz, meg is lett az eredménye, kikopott a kis térde a kúszástólKépKép

Pocóka,
Nagyon szépen fejlődik JankaKép
Kitartást neked!
Kép édesKép

Betti,
Üdv ittKép

Zsurló,
UtazásKép
Szép méretekKép

Elli,
Csatlakozom PIldihez. Néha a bolhából is elefántot csinálnak, máskor meg elsiklanak felette. Szegény szülők meg nem tudják, mikor kell tényleg aggódni. És nem csak a babáknál...
Szegény hugidKép Nehéz kérdés, megértem, hogy meginogtál.

Kangi,
Julcsi édes a képekenKép Mi történt a hajával?Kép

Elmentem ma a szemészetre, mert az árpám még mindig nem múlt el. Kiderült, hogy már nincs gyulladás, csak duzzanat (maradvány). Kaptam egy újabb krémet.Kép Már sosem múlik el?

Maci_2
maci_2

Maci, szemednek jobbulást.

Zsuzsi, írd meg mailben a címed, elküldöm a tetranT! Komolyan!!!
sofka
sofka

Momo: koszi az infokat. Az Aria 40e-be kerul, szal nagyon draga Kép(jut eszembe, a Ponee mennyibe kerul kb, es tud valaki olcso lelohelyet?). Mondjuk szerintem nem jobb a felszereltsege, nincs hozza pl labzsak es esovedo sem (lehet hozza venni kulon). Es az Aria a brendonos eladok szerint is csak varosba jo, kisebb a kereke egyebkent mint a Ponee-e. Most a Chicco elegge tetszik, meg azert ezt jo tudni, hogy Irsa utcait birja.Kép

Heppi: atmeneti kabat? Hat nem tom, mar mi is szinte a telikabatban nyomulunk, szvsz keves az mar a gyereknek. De te tudod, mennyire fazos!Kép Ja es hozzatapi: Lacko ugyan tobbmindent eszik (idosebb is mint OrsiKép), de pl sajtot meg nem kapott, sem bagettet, sem vajat. Sot joghurtot is csak egyszer, szal asszem nem mondhato rolam hogy elsietnek barmit is.Kép

Heppi: koszi a katonasag dolgot, irok majd mailt.Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Ma Beuekkal randiztunk! Kép Meglatogattak minket NagyonjofejLorinc sraccal, jo buli volt! Es kaptunk ajandekot is! A hires-neves Csalagany utcai konyvet.

Lanyok
Koszonom a sok vizsgagratulat! Kép Meg hetfon du. megvolt az elso vezetes is. Szombaton megyek ujra. Hat nem tudom, olyan neheeeezzzzz!

Timici
Koszi a tippet, a sarjadzo Bombak tippet a BabaPatikaban! Kép

Franyo
En meg a torteneteknel tartok! Irto edesek!!!! Kép

Gomboc
Es nem lett volna valami kibuvo ezalol a dobbenet sok penz kifizetese alol? (Kicsit kacifantos, de talan erted...)

Urszila
Nalunk is volt hason utazos idoszak. Nagyon birta a kiscsaj.
Hol lehet beszerezni a kovirozsa ceppet? Nem mintha szukseg lenne ra, csak nem art tudni!

Kangi
Jajjjjajjj, szoritok,hogy most mar alakuljon a helyzet! Kép
Kepek Kép

Toffi
Potnagyiert reszvetem!
Remelem baratnodnek sikerult a Kresz!!?
Matrica Kép

Tina
Apos konnyvasarlas Kép

Maci2
Ne aggodj, Roni is irto hamar beindul es majd csak gyozod kovetni, de komolyan! Kép

Tunder
Jobbulast a kis csaladnak!!!

Virag
Baratnonek sikerult a forgalom v.?
En sem kaptam Liberos levelet. Mondjuk eddig sem... Kép

Nadine
De ugyi vagy, hogy meglett elsore! Alig voltunk paran a tei terembol akinek elsore meglett...
En mar aznap du. vezettem Kép
Ja, hat a busz az altalaban nalunk is eleg gaz. Siman letol az utrol,ha epp olyanja van Kép
Kepek Kép

PIldi
Egyet ertek a felfogasoddal. Nekem is folyton nyomja a vedono a tejpep elonyeit, de mi a fenenek adjak azt neki, ha cicimbol meg csordogal a tej?? (Ettol fuggetlenul mint elso babas anyuka en is bedoltem Kép Most kezdek rajonni,hogy talan nem kellett volna...)

Sofka
Alvas! Kép
Etterem -Nem rosz!

Zsurlo
Fantasztikus utatok lehetett :0/

Ma vegre megkaptam a fuvolam! Kép Se nem pottyos, se nem karcos. Szpe ,es olyan jol szol! Kép
Megyek sult gesztenyet nyartani, mar 2 napja keszulok ra!

Jo ejt
Norka
norkini

Hu,bocsi a sok hibaert, mar kicsit kaprazik a szemem...
N
norkini

Zsuzsoc, te kerestel PP Plikot? Itten arulnak egyet:

http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=38598;BCID=329CAA76-0C179C79-FA22155A-C221E116

orsoly
orsoly

Sziasztok!
Csak egy gyors hozzászólásig jelentkezem!

Pocóka!
Én Danit mások által rossznak tartott módszerekkel szoktattam az éjszakához, de bevált. Dani 5 hetes koráig 2x kelt éjszaka, 9 hetes koráig 1x, azóta nem kel fel. Kopp-kopp-kopp.
Alkalmaztam az Aludj jól gyermekem módszert is, miszerint éjszakai alvásnál csönd, sötét és nyugi van, nappal pedig világos és hangosság. Másik az ismétlődő szertartás (mint Elliéknél is): fürcsi, vitamin, szopi, büfi, kiságy...
Aztán van egy kedvenc állatkája, amivel nappal nem is játszik, de éjszaka mindig hozzá bújik.
Aztán a rosszalt módszereim:
Én éjszaka már az első pillanattól cumisüvegből adtam neki a nappal lefejt tejet. Így láttam, hogy eleget evett és gyorsan túl is lett rajta. És nem okozott a cumi zavart, a kórházban is végig cumiztatták, mert ő koraszülött osztályon volt.
A másik meg, hogy éjszaka sosem tettem tisztába, így végül nemis igazán kelt fel.
Aztán mikor 9 hetesen először átaludta az éjszakát (10-6), akkor azt mondtam, hogy mostantól nem lehet éhes, mert már egyszer kibírta. Ezért innentől ha mégis felébredt éjjel, vagy vizet vagy pedig teát adtam neki.
Ma is van, hogy néha felébred, főleg a fűtés miatti száraz levegőtől szomjas, de egy gyors tea és alszik tovább.
És hízik szépen, tehát nem éheztetem.
Csak sokan kritizálnak ezekért az elveimért, mert hogy éjszaka miért adok cumit, amikor kell neki a testi közelség. (ami egyébként így is megvolt)
És mára este 8-tól reggel 7-8-ig alszik, teázni is egy hónapja már nem kelt fel.
Előre is bocs, aki nagyon ellenzi ezeket, csak segíteni akartam.

Jó éjt!

Réka
muki

Norka,
Gratula a vizsgához.
A kresz - anno - nekem is elsőre sikerült. Sőt a forgalom is, azzal a megjegyzéssel, hogy azért ha sietek valahova, akkor inkább menjek villamossal Kép

olvasok Mindenkit, csak írni nincs erőm...

de pusz Mindenkinek,
gömb
gombolyu

Sziasztok lanyok!

Zsuzsi,
En nemtom, Petranak nem igazan van az altalad leirtaknal tobb problemaja. Konyoke-terde erdes, es ha nem tartom karban testapoloval, akkor piros is. Ezen kivul az arca is ilyen, es idonkent a nyaka is, vagy egyes hajlatok. De ezek csak ritkan, a fo panasz a terden volt, es a dokino azt mondta ra, hogy ekcema.

Elli,
Nem akarok okoskodni, de a Turner-szindroma tudtommal genetikai eredetu, nincs osszefuggesben a pajzsmiriggyel. Az egyik X kromoszoma hianyzik. Na nem mintha ez most fontos lenne. Szegeny hugod, nem lehet konnyu neki.Kép

Sofka,
En is Fabryra vasaltam, de szerintem lapos volt.Kép

Kangi,
Julcsinak nagyon husis pofija van, kis edes.Kép
Nalatok milyen mely a viz a babauszin?

Jo ejt:

Leszter es mar2szerfelsirtpedigilyenkorsosemszokott Petra

Es ket kep:

Kép

Kép
leszter

Norka,Kép
ugye-ugye, nem csak én írok bombát, te is írsz ceppetKépKépKép
Drukk a forgalomban vezetéshez!Tuti minden OKs leszKépBár csak én is ott tartanék...de majd talán jövő nyáron.

Virga,
igen a Győri Édesben sincs tojásKép, van viszont mézKépKépKép

Zulu,
kösziKép, már csak kinntre kéne venni egy meleg cipőcskét, mert kenguruzásnál már kevés a dupla zokni.Kép Dr.Leo-sra gondoltam, jövő héten el is megyek nézelődni.Kép

Zsuzsi,
ez "jó"Kép, nekem is be van gyulladva a bal lábamon a nagylábujjamKépKépKép
Jó készülődést holnapra, elképesztő vagy, tudod?Kép

Orsoly,
úgy látom nagyon körbejárod a témát.Kép Drukk, hogy megtalált a tutit.Kép Gratula Apának a halasztáshoz.

Maci,
értem, kár, hogy a matricázás nem jött be a lánynak, pedig jó buli és olyan szépeket csináltál.Kép Börze infót kösziKép

hát most ennyire futotta, jó éjt, pusza
Timici
timici

jaaaaaaaaaj tudom mit akartam még írni:

Kangi,
Julcsi lány, naggggyon édesKép és egyáltalán nem sovi, látnád csak Bencét mezítelenülKép
ez a kedvencemKép:
http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi/20030905/P9053876.JPG

Pocóka,
Janka nagyon szép a képen, gratula!

és most látom van újabb képKép

Leszter,
Petra csuda helyes vigyorgó pofiKép
gratula a súlyához is, Bence meg sem közelítiKép

Timici
timici

Sziasztok!

PIldi!
Oké, találkozzunk az azúrnál, 3/4 2 körül, jó?

Kangi!
Julcsi nagyon husi. Kép

Leszter!
Petra is már milyen nagy. Kép

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok, jó reggelt!

Azúr
Nagyon drukkolok a Dévény miatt. Azért feltétlenül írd meg, mit mondott!!

Leszter
EkcémaKép Télleg, hátha kinövi. Én is csak úgy belenőttem az pollenallergiába tizenévesen.Kép

Zsuzsi
Tök jó, hogy bejön az ovi Gyurinak. Kép Már várom, mi-mindent fogsz alkotni a felszabadult rengeteg idődben?Kép

Pocóka,
Én is adtam Chamomillát Kevinnek, és csodálkoztam, hogy nem hat. Persze, amikor csak azért kelt, mert mindig maceráltamKép Persze nem biztos, hogy ez az üdvözítő, látod, nekem se jött be Réka fortélya, igaz, nem is azzal szoktattam rögtön. Szerintem mind a babának, mind neked meg kell érni erre, 2 hetes babát nyilván nem hagy az ember hosszan sírni. Hidd el, érezni fogod, mikor van az elég...Addig is kitartást az édes babódhozKép

Ildi
Szűrés szép lenne. Mongyuk nem lehet minden ritkaságra szűrni, szegény a tb, a vizsgálatok meg drágák. De ezenkívül szerintem is tökigazad van.Kép

még 1x Leszter,
Háát, én nem olvastam nagyon utána, nem is értek hozzá, lehet, hogy igazad van, a petefészek-nemmüködés lehet genetikai, az X miatt. De én úgy tudom, a növekedési hormont a pajzsmirigy termeli, és nélunk az is hibádzik. Mert az orvosok emlegették a pajzsmirigyet is, meg a Turnert is. Szóval lehet, hogy a pajzsmirigy plussz Turner, és nem a pajzsmirigy-bajt nevezik Turnernek. Sajna, a hugimnak már télleg tökmindegy.Kép De azért semmi gond, már feldolgozta, felnőtt csaj, éli a boldog koleszos éveket, viszonylag önállóan, jó messze a szülői háztól.Kép
Petra édi-vigyoriKép

Maci2
Én nem is tudtam, hogy börze lesz, de szerintem nem is megyünk, mert szombaton bútor szakvásár-és kiállításra megyünk a bnv-re.Ha vki bútort tervez venni, tök jó akciók szoktak lenni, étkezőt, ülőgarnitúrát ott szereztük, jó áron. Ezeket apa nem tudta megcsinálni, de a többi bútor az ő műveKép

Öltöztetés ügyben én nem merem vékonyan öltöztetni, hiszen ha belegondolok, ő nem is mozog, csak fexik a kocsiban/hordozóban, bizti jobban fázik. Emiatt lett az ülés is kicserélve, átmenetiben még befért. Az a baj Kevinnel (tegnap meg is beszéltük Timivel a gyógytornán) hogy széles és laposKép Szóval keskeny neki a hordozó, és valszeg az oldalfekvés/fordulás is ezért (is) nehéz neki kicsit, olyan, mintha egy papírt (egy 8,5 kilósatKép) próbálnál élére állítaniKép Na, jó, ez túlzás, de szemléletesKép

Na, megyek, ma sűrű nap lesz, uszi, meg a vásárlás másik felét is le akarom tudni. Láttátok, az Árkád már karácsonyi díszben van. Nem túlzás ez nov elején?(Mondom én, akinek mingyá megvan az összes karácsonyi ajándékKép)

pusza
Elli
ellimami

Sziasztok!

Oké, Magdi, akkor találkozunk és viszem!

Elli: hát nem semmi, nekem még csak a lista kezd alakulni, még egy csomó embernek azt sem tudom mi lesz, és értelemszerűen gyak. semmi nincs még megvéve/készen.

Ancsi tegnap fürdés előtt a pelenkázón 6-szor egymás után hasrafordult. Ma reggel megint segitenem kellett...de remélem azért most már belejön.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Norka,
Majd belejössz a vezetésbe isKép
FuvolaKép

Leszter,
Édes PetraKép
Mikor rakjátok lejjebb a kiságy (járóka?) lapját?

Timici,
Jobbulást az ujjadnak!

Elli,
Mi sem megyünk most a börzére.
Látom a te párod is nagyon ügyes. Mi is gyártottunk pár bútortKép
8,5 kilós papírlap KépKépKép

PIldi,
Megy ez a forgás AncsinakKép

Maci_2
maci_2

Maci2
Persze, hogy ügyes, ez a szakmája, ebből élünkKép
Majd meglátod, ha eljössz a talira.Kép Újpestieknek nincs kibúvó!!Kép

Urszila, Zsuzsi, és más homeotudorokKép
az létezik, hogy a tegnapi 3x5 UU bogyesz után máris több a tejem? Megint előszedtem a szopógépetKép Akkor ilyenkor mi van? Csináljam végig a 6 napos kúrát, vagy csak 3 napos kúrát (3x5-2x5-1x5 gondoltam) vagy abbahagyhatom?
Karira kérek anyáéktól valami komolyabb homeokönyvet. De addig is plíz helpKép

Köszi
E
ellimami

Maci 2,
köszi a sablonokat.

Tina
tkriszta

Sziasztok!

Maci_2
Köszönöm Hófehérkééket, megkaptam! Ideje lenne most már festéket is beszerezni...
Ruháért-cipőért én sem tervezek börzézni, de majd holnap kiderül

Zsófi
Ajánlottál matricát??? Kérem, ha lehet, mert angolon nem kaptam, csak 82%-os lettem! De úgy gondolom, két gyerek mellett 3 év kihagyás után ez sem rossz (és nem az enyém volt a legrosszabb)

Kangi
Julcsi akkor is gyönyörű, még ha picike is. De azért drukk, hogy semmi gond ne legyen, csak szimplán legyen pöttöm!

Zsurló
UtazásKép

PIldi
Az én Szandim 6 éves, 128 cm magas és 23 kiló.

Elli
Szegény hugidKép
Hátha később meggondolod a gyerkőc dolgot, nem? Igaz, most én is úgy érzem, nem valószínű, hogy másnak ki tudnám hordani és meg tudnám szülni a gyerekét.
Én még azt sem tudom, ki mit kapjon karácsonyra (naná, mindenkinek én találjam ki + magunknak is a mama nevében, a dédi nevében, sógorék nevében stb..., szóval kb. 6 helyről ajándék, mert összevonni nem lehetKép)

Zsuzsi
LábujjadKép Drukk a javuláshoz!
Középiskolában még én is "műtöttem" magam, aztán egyszer úgy bele sikerült rúgni a babakocsiba (2 hetes Szandival), hogy sebészet lett a vége. Azóta semmi gáz kopp-kopp-kopp. Párom a harmadik kivágatásnál tart, talán most okés a helyzet, neki úgy néz ki, a Betadine krémes kötés jött be (kivágás után). Egy ismerős csaj lézerrel vágatta ki 60 ezer ft-ért ("milyen klassz, örök garancia"), a 6-ik v. 7-ik műtétnél tart...

Norka
A vezetést majd megszokod! Én első városi vezetésen az első kereszteződésnél megálltam és elszörnyedtem, hogy "Atyaúristen, mennyi tábla! Hogy fogom ezt mind végignézni???" Az oktató csak röhögött rajtam...
Barátnőnek sikerült a kresz (4-ik alk), most a vezetéstől parázik
Sült gesztenyét imádom!!!

Leszter
Édes Petra! Én nem tudok ilyen Zsombit fényképezni, mert mire elkattan a gép, hasravágja magát, közben fülig ér a szája...

Szandi tegnap este mondta, hogy régen egyáltalán nem szerette a madártejet, de most már szereti a "madárhabot" is

Éjszakai alvásszoktatás: Apa beszólt tegnap este, hogy Zsombit le kellene szoktatni az éjszakai ébredésekről. Őt zavarja, hogy "régen" már Zsozsó átaludta az éjszakát, most meg nem. Azt mondta, hogy kibírjuk azt a 3-4 alkalmat, amíg sír. Amíg fürödtem, végig ordított szegény gyerek, kijöttem a fürdőszobából, első kérésre már kezemben volt Zsombi, megint cicire aludt el... Én nem bírom hallgatni a keserves sírást. És kértem egy hét haladékot, mert iszonytosan lecsappant a tejcimennyiség (naná, megvan), megvárom, hogy visszaálljon a "régi", utána talán próbálkozunk. Esetleg megpróbálom az vízitatós módszert.

Nem akarok nagyon negatívkodni, de tegnap este itthagyott bennünket a mamiKép. Egy hétre két halott... És Szandi még egyiket sem tudja... Készültünk rá (doki mondta, hogy már olyan állapotban van, hogy nincs visszaút), de nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan.

Na megyek, eszek még egy kis madárhabot
Szebb napot!
Toffi + Zsombi
toffifee

Elli
Mikor újpesti tali??? Az a Mikulás körüli? Vagy lemaradtam?
Toffi
toffifee

Zulu, te vagy az én sorstársam, nálunk ugyanis hasonló a helyzetKép Külön-külön tudok bánni a kölkökkel, de együtt letálisak az idegeimre nézvést. Timi nemcsak visít a játékarzenálját védendő, de tevékenyen részt vesz a betolakodó (azaz Zsebi) eltakarításában, aminek általában kék-zöld folt, vagy egy eltaposott ujjacska a végeredményeKép Tegnap annyira le voltam gatyásodva agyilag, hogy este légvétel nélkül borítottam le egy üveg sört és persze ettől azonnal kómába is estemKép
Abban azért reménykedem, hogy nem neveltem teljesen félre a gyerekeket, ha ez másnál is előfordul. A túlélésben meg igazad van, de addig nem lehetne helyettesítést kérni?Kép

Elli, te aztán nem vesztegeted az időt, bár jobb passzban én is ilyentájt kezdek vásárolniKép Most viszont se cérnám, se pénzem...Kép
A "fene nagy türelem " témához meg csak annyit, én úgy érzem, kénytelen vagyok az anyai ösztöneimre hallgatni, mert az orvosok elképesztőek tudnak lenniKép Az egyik túl türelmes, a másik meg túllihegi a problémát, általában nem kis riadalmat keltve ezzel a szülőkben. De a legjobban a földi halandók felett lebegő orvostípust utálom, aki még a hülye aggódó szülő számára érthető tájékoztatásról is megfeledkezik. Szóval ha én úgy érzem, nem pusztán genetikai örökségtől ilyen, vagy olyan a gyerekem, vagy ha tudom, van a családban magasabb rizikófaktorú betegség, akkor bizony addig erősködök az orvossal, amíg utána nem járunk a dolognak. Ilyenkor naggyon pitbullszerű vagyokKép, egyébként elfogadom az orvosi döntéseket. Hát részemről ennyi...

PIldi, gratula a forgó AncsinakKép

Maci2, jobbulást a szemednekKép

Pocóka, Janka nagyon édes a képen, tényleg kár titkolniKép

Zsurló, az etnikum miatt utálom én is a Nyíregyháza vonalatKép Szerintem csak az IC vonatokon nem garázdálkodnak a jegyár miatt.

Norka, gratula a fuvoláhozKép
A vezetésbe meg bele lehet jönni, bár a sikeres gyakorlati vizsga sem jelenti még azt, hogy már mindent tudsz. Én még egy jó darabig leizzadtam, sőt hosszabb út után még ma is kiszáradok. Gyáva MomoKép

Leszter, Petra nagyon édesKép Mégegyszer mondom, Petra ekcémája nem olyan nagy dolog. Timinek is ilyen volt, Zsebin is kezd kijönni, de a megfelelő hidratáláson kívül nem igényel akkora odafigyelést. Csak ha hirtelen sokkal csúnyább lesz, akkor érdemes végiggondolni, milyen étel, vagy esetleg mosó- és öblítőszer okozhatta.

Orsoly, a C.Poneet tavaly vettük Chicco boltban 20000-ért, de a Tescoban is volt ugyanennyiért. Most nem tudom, hol van, mert még nem láttam. Nekem csak az a gondom, hogy esővédőt nem bírtam hozzá keríteni, tavaly állítólag még nagyon friss termék volt (mondták a boltban)Kép Idén még nem érdeklődtem, ja, és a bolt is megszűnt közbenKép

Heppi, ha éhezik a lyányod, majd szól. Szerintem teljesen normális a 3 fő- és 2 kisebb étkezés. Timi 8 hónapos kora óta csak 4x eszik és nem is sokat, megtömni meg nem lehet, ugyiKép Soványkának látszott?Kép

Jaj lányok, elkiabáltam: Zsebi megint 2x kelt az éjjel, pedig kapja még a kúpotKép De nem adhatom azt se örökké, nem igaz? És úgy üvölt, mint akinek tényleg valami baja vanKép Éjfélkor még elaltattam, de hajnali 4-kor inkább adtam neki szopit, és nyakalt. Megint nem tudom, mitévő legyek, mert szerintem éhesKép Ja és persze napközben alig eszik valamit.

Na mennem kell, mert Timi selejtezi a cipősszekrény tartalmátKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Nagyon de nagyon lemaradtam.Bocsika attól akire esetleg nem reagálok., de most is csak futtában.

Először is a beteg babáknak és mamáknak jobbulást kívánok.

Nadine
Nállunk akkor csinálta a nyelv nyújtogatást Ádám amikor elkezedett jönni a foga alul, amikor felül jött akkor meg harapdálta a szája szélét, olyan szép pirosra kiitudta hogy csak na.
Most hogy már négy foga van csikorgatja.A frászt tudom kapni olyan rossz hallgatni.
Szegény Zsanka azt a kis pici kezet igy össze szurkálni Kép Még szerencse hogy ilyen jól viselte.

Maci2
Matricák szuperek !!!

Norka
Kreszvizsga: ügyi voltál! Kép

Toffi
Fogadd őszinte részvétem Kép

Zsuzsi
Gyuri ovi majd belerázodik. Kép Szegény azért bizti rossz lehet hogy nem ért egy kukkot se. Kép
Lábujjjj Kép

Virga
Hozzátápival kapcsolatba már én is megkaptam (topik) csak én 7 hónapos gyerek ügyébe kaptam meg ugyanezt.Pedig szerintem semmi bajuk nem lesz főleg Ádám amellet pontosan ugyanugy szopizik semmivel se kevesebbet.

Pocóka
Nagyon édi a picúrod.

Norka
Fuvola: végre egészségesen megérkezett Kép
Te hogy csinálod a gesztenyét én nagyon szeretem/ném de sose mertem neki fogni csinálni itthon.

RÉka
Én nem itéllek el azért amit Danival tettél.
Ádám 8 hónapos múlt többnyire egyszer még felkel kajcsizni.Van amikor egyszer iszik és kb 2 óra múlva meg szopit kér.Szeretném leszoktatni de nincs kitartásom, meg mindig megingok hogyha mégis éhes én meg nem adok neki enni.Pedig szerintem ilyen idősen nem hiszem hogy nem birja ki kaja nélkül.

Leszter
Petra nagyon aranyos és már ő is ilyen ügyesen kúszik - mászik.

Elli
Ez nem is rossz ötlet mi most akrunk venni ebédlő bútort.Lehet hogy felmegyünk Pestre?

Képzeljétek tegnap reggel behoztam a kis tálcámat Ádám mellé hogy reggelizek eg ykis vajas kalácsot nyamm-nyamm kolbásszal.
Leültem és amig kentem a kalácsot Ádi odanyúlt és lenyúlta a kolbászomat.Persze több se kellett lefényképeztem:
(A háttérben éppen a szokásos vasalás folyt)
Kép

Szilvi
szedem

Toffi, részvétemKép
Az éjszakai szopikihagyással nekem is az a bajom, hogy nagyon megcsappan a tejcimennyiség pár nap alattKép Viszont nem tesz jót a párkapcsolatunknak sem, ha egész éjjel a gyereket kagylózom. A férjem időnként felveti, hogy keressek neki a neten egy szimpatikus szerzetesrendetKép

pussz
Momo

Momo
momo

Sziasztok,

Kangi,
ha Julcsi lany vekony, akkor az inkabb pajzsmirigy tulmukodesre utal (tudom sajnos, nekem alulmukodes van, ezert gyogyszert is szedek ra, es megis dagadok Kép ). Hidd el, 15veb mulva naggggyon fog orulni annak, hogy barmit ehet, megis karcsu marad...KépKép
Az jo, hogy kiderult a baci a pocakjaban, azt legalabb lehet kezelni. Kép
Vervetelen mi is atestunk (ha meg emlekeztek ra 3 honapos kora korul), na az tenyleg eleg brutal, ugyhogy szegeny Julcsi Kép

Elli,
csacsira mi csak akkor jelentkeznenk, ha 2-3 eFt-ert van. Apaja letiltott az 5-6 eFT-os csacsirol. (aszonta, elobb butort veszunk, nem csacsit Kép ) Kép Talilistara viszont szeretnenk felkerulni Kép

Norka,
gratu a kreszhez! KépKép

MAriann,
hurra, szepen fejlodik MArci Kép
Vercukrod KépKépKép

KialudtSOFKA KépKépKépKép

Leszter,
ekcema Kép De az jo, hogy nem sulyos. KépKép

Mi tegnap voltunk mericsken, Zsombi 70,5 cm es csak 7750 gram, ugyhogy tegnaptol mi is csatlakoztunk a "gyereket vassal etetjuk, hatha jobban no a sulya" taborhoz. KépKépKép Kulonben vidam kiskrapek, csak az eves valahogy nem erdekli (mint ahogy a szopi se erdekelte Kép ) Kép

Pussz,
Gombóc

jovok meg, csak felebredt a gyerkoc...Kép
gombóc

Lányok,
kis segítség kéne: vettem kukoricadarát, hogyan kell ezt feldolgozni, hogy babókának adható legyen? Előre is köszi!!!

F.
franyo

Sziasztok!

Elli: csak nem asztalos a párod és te eddig hallgattál erről??? Miket is tud csinálni???? Nálunk állandó asztalos hiány van, eddig két garnitúrát koptattunk el, valahogy mire egy szekrényt megcsinálnak nekünk, addigra abbahagyják a szakmát, vagy tudomisén, de eltűnnek. És nekünk meg marad a munka.

Toffee: nagymamáért részvétem. Szandikád teljesen jó paraméterekkel rendelkezik! Ilcsi nem volt ennyi 6 évesen, pedig szerintem ő még okés. Lazán veri mindkét ikremet! (BÁlintra nincs esély, ő nyugis-husis gyerkőc, bár szerencsére nem vészesen, de azért most 10 évesen kb.35 kg meg valami 137? cm)

Szilvi: látom, téged hozzátápi ügyben már hiába is győzködnélekKépKépKép

Ancsi-gratulát köszi, ma eddig egy fordulást tudtam kiprovokálni nála, de reggelre ez is valami.
Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

alszik ujra...Kép

Kepek tudneriek, nevet nem irok, nehogy kihagyjak valakit. Kép

Nadine,
vervetel. KépKépKép

Timici,
ne haragudj, de azert ne szolj le mas kismamakat. Kép Rajtam is kitor neha a depi, pedig igyekszsem en is elfoglalni magam. Igaz, en eleg elmenydus mindennapokhoz szoktam, es hat valljuk be, a mostani mindennapjaim nem eppen olyan akciodusan telnek, mint azelott. Ehhez hozzajon meg a faradtsag, kialvatlansag is, osztan mar Apajuk csak egy bogomasina Gombocot talal itthon...Kép

Zsuzsi,
jobbulast a labadnak! Esetleg ha lidocain-nal lefujod a vezetes elott? (bocsi, tudom, ez orvosilag nem OK, de azert legalabb nem fajna annyira Kép )

Elli,
ezen mar en is gondolkodtam, milyen jo, hogy a Margit kh-ba visszahivtak minket kontrollra. Kulonben senki nem veszi eszre (csak talan a gyerekorvos, de keson) hogy nem okes a mozgasa. Most a Deveny segitsegevel mar forog, kuszik, negykezlab kutyazik es probal ulni az etetoszekben. Szoval en is inkabb arra szavazok, hogy plusz egy viszgalat es deruljon ki minel elobb minden.

Zsurlo,
ciganyleanykas kaland eleg felhaborito Kép tudom, hogy nem kene ezt gondolnom, de sok ujsagban olvasok arrol, hogy ha valaki kisebbseginek szol barmiert, meg o van felhaborodva, hogy bantjak, mert kisebbsegi...Kép

Norka,
sajna, a koltozteto emberei nem ugy neztek ki, mint akik Oxfordban vegeztek, igy Apaja kisse megijedt a varhato "kovetkezmenyektol", ha esteleg megsem fizetnenk...feltette csaladja es az uj lakasunk epseget...KépKépKépKép
Fuvolahoz gratula! Kép Sult gesztenye...nyami-nyami...imadom! Kép

Azur
Drukk a Dévény miatt. Mit mondtak?

Apropo, nincs valakinek kedve a Marcibanyi terre jarni Tucsokzenere? Most gondolkozom, hog yjarni kene ZSombival. MAs jelentkezo? Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok,

sajnos a mai éjszakánk is 2 óránkénti keléssel telt, 10-kor aludt el (egy kiadós bömbi után), majd 1/2 1-kor megszoptattam, de 3-kor újra sírt. Ekkor a férjem adott neki teát, gyorsan visszaaludt, és 1/2 6-kor újra ébredt. Ekkor már nem tudtam visszaaltatni:-(
Tegnap volt a heti mázsálás, és megint sokat gyarapodott: 7340 gramm, és még nincs 4 hónapos!! (a múlt héten 7060 grammot mértünk...) Ma mérni fogom minden szopizását, hátha kiderül, hogy mégis este pótolja a nappali elmaradását.
sziasztok
Pocóka
Pocóka

Sziasztok,

Toffi,
nagyi miatt részvétemKép. Szörnyű hetetek lehetKép.

Franyó,
én ugyanúgy kezelem, mint a búzadarát.

Szilvi,
Ádi nem aprózza el a dolgokatKép.

Momo,
nálunk is megy a birkózásKép. És az a vicc, hogy Macka mindezek ellenére úgy néz Malacra, mint egy istenre.

PIldi,
gratu a forgáshoz!Kép

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Na, maradunk itthon, legalábbis az uszi megint kimarad.
Fürdőruha rajtam, cucc összepakolva, Kevin meg uccára öltöztetve durmol, mint akit leütöttek. Kicsit keltegettem, kevés meggyőződéssel, úgyis szörcsög még.

Toffi
Ti melyik csoportba is jártok? Mert akkor inkább úgy pótolnánk, hogy legyen ismerősKép
Igen, az újpesti tali, az a mikulás körüli lenne.
A meggondolással még nem lenne baj, hanem az idő…Ha én is szülök 2-3 babát, közelebb leszek a negyvenhez. És ha hugi is "későn" kezdene családozni, 30 körül/után, 40 felett mondjuk negyediket…Sajna én nem vagyok olyan jó karban, mint Urszila és Zsuzsóc…Kép Küzdök a felesleges kilókkal, toxémiám volt, császáros voltam, tehát ha marad ez a tendencia, 4. ha jól tudom, nem is lehet.
A másik hugim meg jövőre diplomázik, utána 3 év ügyvédjelöltség, pasi sehol a láthatáron, és ha lenne is, ő is 30 felett lesz, mire a szakmáját elkezdheti, és akkor még saját gyereke sincs...(ő most 28) Szóval nehéz dolog...

Norka,
Van egy barátnőm, aki Nagyatádon nőtt fel és szerzett jogsit. Külkerre jártunk együtt, aztán kapott céges autót. Na, autózunk a Dózsa Gy úton a Hősök tere felé a belső sávban, ülök az anyósülésen, bambulok. Aztán rábambulok a jobb oldalon egy nagyon gyorsan közeledő piros lámpára. Hát, kicsit hangosan kiáltottam egyet, és 1 perc alatt 10 évet öregedtem. Sikerült megállni, felelősségre vontam, mire barinőm édes kérdése: "ja, az ránk is vonatkozik?" Ugyanis a lámpa csak a szélén volt, középre belógó nem, és mivel Nagyatádon van vagy 2 lámpás kereszteződés, ez új szitu volt nekiKép Ez már 5-6 éve volt, azóta is emlegetjük, már röhögve, de akkor nagyon gáz voltKép Csak a sztori kedvéértKép Ja, és azóta persze tök jól vezet, már csak kicsit félek melletteKép

Momo,
Nekem ez az első év, hogy sikerül megvalósítani a korai vásárlást, igaz, eddig gyerek se volt, akit féltenék a tömegtől.
SörkómaKép
Ilyenkor mindig rámijesztesz, pedig én jövőre már kistesógyártást terveztem. Ennyire gáz néha? Egy biztos: a humoromat és az öniróniámat még izmosítanom kell, hogy utolérjelekKép

Ildi
De igen, bútorgyártó, sőt, hadd dicsekedjem, igazi működő kft-je van, ami ugye nagy szó manapság a terhek és járulékok miatt. Bár soxor dühöng, hogy minek neki telephely, alkalmazottak, könyvelő, vesz egy csavarbehajtót, bérelünk egy garázst, aztán majd ő is papírnélküli "garázsasztalos" lesz. (akik leszabatják a lapot, vesznek 10 csavart, és súlyos százezreként "gyártanak" havi 1-2 konyhát,adó-és egyébmentesen.)
Szóval ha kell vmi, szólj nyugodtan. Forgácslapból dolgoznak, tömörfából ritkán, kárpittal és épületasztalossággal sem foglalkoznak, a szék-asztal is elég spéci dolog. Minden, ami beépített (szekrény), konyha, iroda, ilyesmi.Ált 2-3 év garanciát vállal, még sose volt gondKép

Na, ennyi volt a nagy alvás (50 perc, amíg az ebéd mellett írtamKép)
Tsók
Elli
ellimami

Sziasztok,

Elli,
Vitaindítód télleg elgondolkodtatott, de én azon szerencsés anyák közé tartozom, akik
1.) soha nem paráztak "eléggé" ahhoz, hogy dokihoz kelljen menni
2.) az én lányom egy csomó mindent hamarabb csinált, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva

De azért bizti igazad van sokmindenben, csak én ezet (hála istennek) nem tapasztaltam meg Kép

Kangi,
Julcsi olyan gyönyörűűűűű. Megkockáztatom, hogy még Orsinál is aranyosabb, pedig nekem ő a legszebb Kép

Maci2
Ha megvettük a cipőt, ígérem teszek fel ide képet okés?

Pildi és Mások,
akik a tejpépet nem részesítik előnyben. Én pont fordítva jártam Kép én vettem vagy 5félét, aztán a doki mondta, hogy nincs rá semmi szükség, így is jó súlyban van. Azóta bontatlanul vannak a konyhaszekrényben a különböző ízú pépek Kép

Momo,
Ne reménykedj! Én anno 9 évig vonatoztam a Bp-Záhony vonalon. ÉS a IC-n is vannak kisebbségek, ráadásul a rosszabb fajtából:
-Mi az, hogy itt nem lehet bagózni, akkó mé fizettem egy valag lóvét?
-Nehogymá ne vehessem le a cipőmet, amikó itt annyi a hely!
és még sorolhatnám Kép
Timi nem soványka Kép pont kis csini-mini Kép

Szilvi,
Enyves kezű Ádám Kép

Orsoly,
Várom a méled katonaság ügyben, de jó lenne mielőbb, hogy utána tudja kérdezni Kép

Sajna most nincs erőm írni magunkról...

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Zulu, bocsi, de úgy látszik, tök hülye vagyok: vízzel? Mert nekem nincs itthon rizstejem, anyatejcsit se tudok igazán lefejni... ja, és miből mennyit? Kép

Köszi
F.
franyo

Franyó,
ha főzihez teszem, akkor a zöldség főzővízében csinálom meg, miután a zöldséget már kiszedtem, aztán az egészet összedzsanálom a mixerrel. Mennyiség, hmmm... Azt szemre szoktam, kb. két ek. megy 2.5 deci folyadékhoz. (de ez nem tuti, becslés és tájékozódás nem erősségemKép)

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Minden rendben van Zsnaival!!!! NEm rosszak a hormoneredményei, és még nem is vérszegény!!!!! KépKépKépKépKépKép Én úgy örülök!!!! Csak egy rossz szokás, amiről a dokinéni szerint nagyon nehezen tudjuk majd leszoktatni. De ez legyen a legnagyobb bajunk ( a cumiról is le kell majd szoktatni, de kit érdekel ha egészésges)
Most megyünk moziba (a lány nem, rá a keresztszülei vigyáznak majd). A Mátrix3-ra mindenképp el akrtam menni, és az nem neki való (nem tom mit szóltak volna, ha vele beállítok, bár túl hangos ott minden.

Na majd este jövök, addig írjatok ám!!!!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Franyó kb. mint a tejbegríznél. Dl-ként egy evőkanál.

Toffi, sok erőt. Szandinak is el kellene mesélni, különben lehet, hogy elbizonytalanodik majd, mert sokmindent észlel, de nem ért. Nem lesz könnyű. Biztos nagyon nehéz most Nektek.

sofka
sofka

Zulu, az istenség dolog nálunk dettó, hiába hajtott át Timi előzőleg vagy ötször Zsebi kezén a hintalóvalKép

Elli, a humorérzékedet majd fejleszti a két (három...) kölök. Múltkor Zsebi végigüvöltötte a Tescot, de nekünk még a pénztárnál is maradt annyi poénos kedvünk, hogy a többi vásárló is könnyesre röhögte magát a béna családonKép

Heppi, rendben, nem reménykedekKép Mostanában úgyse IC-n járom az Irsa-Cegléd távotKép
Mi ez az erőtlenség? Csak nem Orsi fárasztott le???

A mai napom is elég takony(bocsi), elééééééég mánKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Zulu, Sofka,
köszi!!! Én vacsinak szeretném, gyümölccsel, hogy a tejpépet teljesen kiiktathassam, valami gabona-félét akartam az étrendjébe. Akkor az úgy jó, hogy simán vízzel megfőzöm, és utána összekeverem a turmixolt gyümivel?

Toffi,
részvétem Kép

Nadine,
szuper hír!!!! KépKépKép

Elli Kép,
az én férjem eredeti szakmája is asztalos (vagyis "faipari technikus" Kép)!

Gombóc,
ne depizz, fel a fejjel!!! Kép Mi az a Tücsökzene?

Momókám,
mondd meg a lányodnak, hogy Anka (még) alszik éjjelente, szíveskedjen ő is Kép! Hátha ez beválik... Kép

Zsuzsi,
jobbulást a lábadnak!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Kangi,
megszemléztem a fotókat, Julcsinak annyira cuppantanivaló a pofikája!!! KépKépKép Én kedvencem meg ez:
http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi/20031023/PA244389.JPG
Drukk nektek, hogy sikerüljön kikezelni ezeket a sarjadzó izéket és társait, és hogy végre minden rendben legyen veletek!!!

Pussz
F.
franyo

Gombóc!
Engem érdekel a Tücsökzene! Már Csucsukától is ezért kérdeztem, ő a Soroksári úti Megatoysnál tudott egyet, de nekem végülis mindegy.
Hány hónapos kortól lehet menni? Mikor van? Mennyibe kerül?

Réka
muki

sziasztok! én teljesen új vagyok itt, de hallottam, hogy vannak aknek a babája ugyanúgy mint az enyém pajzsmirigytúltermeléses.
Tudtok mondani valamit erröl? Hogy derült ki?
Az én Hannah-m nem hízik (1 éves és 7,5kg) de volt ettöl rosszabb is, sokat izzad. Ne ettöl függetlenül iszonyatos mennyiségü kaját tud benyomatni Kép. Szóval na´lunk ez a helyzet. A Pm értéke duplája a normálisnak, és most jód tablettát szedünk. A doki azt mondta hogy fél év múlva kell megint vérvételre mennünk. Ettöl függetlenül most megint "rinyálok" mert a kisasszony nemigazán akar enni pár nap óta Kép(
erikabek

Sziasztok!Kép

Mariann
Szeretnék Tőled kérdezni a Svábheggyel kapcsolatban, légyszíves írd meg a mailcímed az én címem a profilomban.

szia
Laura
Laura2

Sziasztok!

Köszönöm szépen,hogy szurkoltatok a Dévény Annás vizsgálat miatt Kép

Most csak röviden,mert eléggé megviselt ez a nap.
Sajnos nem kaptunk jó híreket,vagyis Artúrnak izomtónus eloszlási zavara van,ami akkor látszik nagyon,mikor ülésbe húzzuk,mert ilyenkor szegénynek úgy inog a feje,mint az időseknek,mikor önkéntelenül reszket pl. a kezük. Kép
Maga Dévény Anna vizsgálta meg. Részletekkel nem
szeretnék senkit se untatni meg negatívkodni sem akarok,csak most eléggé el vagyok keseredve,mert úgy néz ki,hogy hiába jártunk július vége óta gyógytornára meg itthon is csináltuk a gyakorlatokat, mégsincs igazi javulás és ki tudja még meddig kell majd járnunk.
Az a furcsa,hogy terhesség alatt semmi gond nem volt,hamar szültem,születéskor nem volt oxigénhiány,nem kaptam fájdalomcsillapítót,szóval nem értem,hogy miért alakult ki ez a hipotónia.
Szóval hetente járunk majd az Alapítványhoz és remélem,hogy javulni fog Artúr mozgása.

Most csak ennyit tudtam írni,ne haragudjatok,hogy nem írtam senkinek,majd pótolom a hétvégén.

Mégegyszer nagyon köszönöm,hogy gondoltatok ránk,nagyon jól esett.

Sziasztok,
Azúr
azur

Franyo
Nem a Kozmába járt? A férjem oda, ő is "technikus", 72-es születésű. Lehet, hogy ismerik egymást?
E
ellimami

Azur,
De a rosszban az a jo, hogy eszrevettek, es kezelheto! Valoszinuleg 2-3 eves korara magatol is kinone, ha nem elobb, nem?
Mint ahogy a napokban mar beszelgettunk rola, nincs olyan egeszsegesnek tuno gyerek, akit ha alaposan "megvizsgalnak" nem talalnak nala valamit!
Mikinel is tuti van valami, ami miatt nem maszik, hanem feloldalasan kuszik. Es nem tartom magam felelotlen anyanak amiert nem jarok utana a dolognak. Ki is irta, talan PIldi (?), hogy kicsit biznisz- szagu a dolog, es mindenkinel talalnak valamit, amit fejleszteni kell jo penzert!
Amikor Dani eltorte a combcsontjat, utana en minden kovet megmozgattam, hogy rendbe jojjon a gyerek. Elvittem 6 kulonbozo ortopediara, es mind a 6 helyen kulonbozo velemenyeket kaptam. A magasitott talpu cipotol a gyogytornan at a "semmit sem kell vele csinalni"-ig mindent, kulonbozo variaciokban, es minden szakorvos lehulyezte a kollegaja velemenyet. Na ilyenkor legy okos, es dontsd el melyiknek hiszel!

Sofka,
Koszi a Tetranos ajanlatodat, de en titkon bizom am nagyon benne, hogy mire ideerne mar nem lesz ra szukseg! Bar egyelore semmi valtozas, sajna.

Megyek szekrenyt ramolni Daninak, megigertem, hogy a konyhaban csinalok helyet a sulis cuccainak (merthogy ott szokott tanulni, hogy szem elott legyen, meg mert Gyuri alszik a szobaban)!

Voltunk az Ikeaban ovi utan, de epp csak vegigtoltam oket, hogy ne legyen kilometerhíanyom, benyomtam ket adag "Kindertellert", mert Gyurinak nem izlett, atvettuk Gyuri szulinapi meglepijet, ket kis faautot, aztan mar Miki turelmetlenkedett.
Na mindegy, egyszer talan eljutok egyedul is...

Zsuzsi
zsuzsi74

Elli,
enyémférj is 72-es, és szerintem oda járt ő is Kép. Megkérdem, ismeri-e a férjed (Péter a keresztneve, ugye?)

Azúr,
Kép De biztos javulni fog! Mariann Marcijánál is segítettek a tornagyakorlatok, meglátod, minden rendben lesz Artúrral!
franyo

Sziasztok lányok!

Megjöttünk. Látom nagyon sok minden szóba került, ami éredekes, nem tudom, hogy fogok visszaolvasni.

Először is: babók tündériek, mint mindig.

Elli! Csacsilistára én is, én is, csak hogy ki ne maradjak valamiből.Kép

Tali is szóbakerült, más infót nem láttam. Mikor?

Azur! Biztos, hogy javulni fog Artúr állapota. Látod, másoknál is volt hasonló probléma, de mindenütt segített a kezelés. Most már jó kezekben van a kisfiad, biztos, hogy javulni fog. Fel a fejjel!!!!!

Zsuzsi! A Te alkatoddal annyi csokit ehetsz, amennyit akarsz!Kép

Na, majd jövök.

Ja, és ül a kiscsávó, már rendesen, támaszték nélkül. KépKépKép

Beu
beu

Beu,
Gratula az uleshez!
Az en alkatommal? Haha...voltam en mar 80 kilo is- es nem varandosan! Igencsak oda kell figyelnem, hogy mit eszem, es amikor csokihoz van kedvem, akkor az biza a rendes kajak rovasara megy!

Miki nagyon nyugos, nem tudom mi baja, de hozza sem tudok kezdeni a hazimunkahoz igy! Remelem nem lesz beteg! Amikor felebredt, vacogott, de nem lazas!

Zsuzsi
zsuzsi74

Azúr,
ne keseredj el, ezek a kiskrampuszok nagyon jól fejleszthetőek!Kép Nézd csak meg Marcit!KépKépKép

Beu,
éljenéljen ücsörgő Lőrinc!KépKépKép

Zsuzsi,
hogy őszinte legyek, nem igazán tudlak elképzelni 80 kilósanKép.
Remélem Mikisrác nem lesz beteg!

Franyó,
igenKép.

Elli,
csatlakozom Momohoz, van egy csomó olyan szitu, ami csak úgy túlélhető, ha röhögsz rajta. (én pl. mikor Macó gyurmázott a kakival, hisztérikus röhögésben törtem ki)

na joccakát mindenkinek, megyek ötyézni, remélem gyermekeim különösebb megrázkódtatás nélkül átvészelik az atyai gondoskodástKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Elli, Réka!
Voltatok ma uszin? mi volt? A múlkorit pótoltátok már? Nekünk ma nem sikerült odaérnünk, szerdán akarunk menni? Nektek nem jó?

Beu
beu

Zulu,
Egyszer ha raerek istenuccse szkennelek neked egy kepet. Szerencsere nem sok maradt, pedig negy evig voltam enyhen tulsulyos, bar egy evvel a szules utan mar sikerult kb. 70 kilosra lefogynom, hala Danika edzesprogramjanak!
Fenypostan nyomhatnal nekem egy kis Siliceat, valami ultramagas potencialban. Vagy Graphitot. Egyik sincs itthon, pedig kiprobalnam!

Iszonyatosan faj a labam, kolykok meg itt randaliroznak, en meg pitizek nekik, hogy huzzanak mar aludni, mert meg sutnom kell, a takaritasrol meg nem is beszelve!
Nekem nem kene ketszer mondani, hogy nyomas az agyba!

Zsuzsi
zsuzsi74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?