Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjszakát mindenkinek!

Holnap jövök.

Puszi.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


És még egy laptető a végére! :D

Ezt jó előjelnek veszem! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szióka

Dehogy okoskodol...:D
Azért visszük mindig, mert 5 hónapos és garanciális.Amikor először volt vele baj, akkor azt mondták, hogy gyári hibás a vinyó.Bevittük, csere, ment pár hétig és újra kijött a hiba.Akkor újra vissza régi vinyó és csoda, de ment a gép.Eltelt pár hét megint, hiba elő, telefon a szervizbe, akkor azt mondták, hogy biztos a tápegység.Múlt héten kicserélték, hazahoztuk, de azóta el sem indul a gép.Most újra vissza.Ott bent megint müködik....:(
Ezért gondolták, hogy akkor már csak vagy a kábel, vagy az alaplap a hibás....Ők is csak tippelgetnek.
Azért nem hagyom, mert az árát megkérik, de használni nem tudom.A net előfizetésem közben ketyeg a nagy semmire..:(
Ha viszont tényleg nem derül majd ki hogy mi a hiba, akkor megyek a fogyasztóvédelemhez, mert ennyi pénzt nem dobok ki az ablakon csak úgy....!!!

Kép

Kép[/
tancsu
 
 

 
 

Gratula a laptetőhöz...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Na menek még a fürdőbe, aztán jön a barátok közt....:)

Cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Évi, nekem is tojásfehérjém van, a hőm tegnap lezuhant.Eksön volt tegnap,remélem ma is lesz.Ebben a ciklusban betartottam eddig a kőtnaponkéntit, ahogy Tancsu mondta. De ma szerintem akkor is kell,ha tegnap volt. Tegnap úgyis reggel volt,ha ma este lesz,az már szinte két nap. :D

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu, Te is nézed a BK-t.Én is nagyon szeretem.
Remélem tényleg a kábellesz rossz. A sógornődé nem jó hozzá,hogy kipróbáld?

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok lányok. Megyek fürödni és rosszalkodni, tancsu tanácsára.

Kép

Kép
flóra 11
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!

Nekem meg jó éjszakát! :D

Nekem nincs és nem is volt tojásfehérjém!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Pedig most kellett volna pé-nek lenni. Viszont van pattanásom!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!

Nekem meg jó éjszakát! :D

Nekem nincs és nem is volt tojásfehérjém!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Pedig most kellett volna pé-nek lenni. Viszont van pattanásom!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Boccs, dadódós lettem!

Kép
muzsuzska
 
 


Nekem egy nőgyógyász mondta a sós ülőfürdőt!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Szép napot mindenkinek, megyek aludni!

Kép
muzsuzska
 
 


Sziasztok! :D

Tancsu akkor igazad is van!Ha garancialis akkor igenis csinaljak meg!
En az mp3 lejatszommal jartam igy.Szerintem szeriahibas mert minden evben 2x ujra kell szoftvereltetni.En is vittem mindig a szervizbe.Ha mar 15.000-ert megvettem csinaljak meg.Sajnos most mar lejart a garancia. :?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Zsuzska nezd a jo oldalat!Most rendezodik a ciklusod es utana lesz pe is. :wink: Ha pedig lombik akkor olyan pe-t csinal neked a doktorbacsi hogy csak na! :D :D :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Holnap indulunk!Mar varom. :D
Igaz hogy 5:30-kor van az indulas es ehhez hajnali 4-kor kell kelnem. :? De majd a buszon lesz idom aludni. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Jó reggelt!
Gy. tegnap idegbeteg volt, nem szólt egy rohadt szót sem, míg levezetett az anyák napjára, aztán meg be se jött, és utána se szólt egész este, marha mérges voltam!

KépKép
benó
 
 


Szia Beno!

Ne is foglalkozz vele.Ez olyan ferfihiszti szerintem.De a legidegesitobb hogy soha nem mondjak el hogy mi a bajuk. :twisted: Ez tud igazan felidegesiteni.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Felébredtem!

Kép
muzsuzska
 
 


Benó valami baja is volt Gy.-kának vagy csak férfidacc??? Én leírtam mit írj rólam a táblázatban, de még mindig üres!
:evil: :evil: :evil:

Párom a frászt hozta rám ébredés után, elsápadt, kiverte a víz és szarul érezte magát, de szarul is nézett ki!!!! Lefürdőtt és most jól van!

Kép
muzsuzska
 
 


Szia Zsuzska!

En most tudnek elaludni.Nagyon almos lettem! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Azt hiszem ma megdöntöttem a szerencsétlenség rekordját!!!!! :evil: :evil: :evil:

Bedagasztottam kelt tésztát gőzgombócnak, közben kértem páromat mérje meg a lázát. Fogtam a tálat és beültem mellé a szobába, hogy megvárjam a lázmérés eredményét, lázmérő ki, megnéz, jobb kezemmel fogom hogy lerázzam, erre nekikoccant a tálnak és összetört és a benne levő higany és az összes üvegszilánk bele a tésztába!!!!!!!!
Na gőzgombóc most a kukában kelesztődik, és készül a következő garnitúra, de most már nincs több lázmérő!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Mi ebből a tanulság? Egyszerre csak egy dolgot kéne csinálni, másik jó hülye vagyok!!!!!!!!!

Végül is akartam venni lázmérőt, de most kell is vennem!

Kép
muzsuzska
 
 


Sziasztok :D :D Újra itt :D
Megyek olvasni :D :D

Kép
szilzi
 
 


Ugyan Zsuzska miert lennel hulye?Legkozelebb nem viszed magaddal a talat lazmereshez! :D Ha tudnad en mennyi ilyet csinaltam. :wink :mrgreen:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szia Évi! Itt vagy még?

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok,látom itt van Zsuzska és Szilzi is. :D

Kép
flóra 11
 
 


Zsuzska, ez csak egy szerencsétlen véletlen volt,hogy így történt.Azért még senki sem hülye. Most majd veszel egy digitálisat,amiben nincs higany és rázni sem kell. :D

Kép
flóra 11
 
 


Benó,ez annyira jellemző a férfiakra! Nagyon ki tud engem is hozni a sodromból,amikor ilyen a párom! :evil: És még a nőkre mondják, hogy hisztisek! Pedig ők mindig megmondják kerek perec, hogy mi a bajuk.

Kép
flóra 11
 
 


Évi,szóval holnap már utaztok? Nagyon szépés kellemes utat kívánok nektek. Biztosan elmentél szunyálni. Jól teszed,ha olyan korán kelsz. Legyél kipihenve.

Kép
flóra 11
 
 


Most én is kicsit pihizek, aztán vacsorát főzökés utána százzal varrok,mert még sehol sem vagyok a munkával.

Kép
flóra 11
 
 


Szia!

Meg egy fel orat vagyok! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szunyalni?!?

Meg a munkahelyemen vagyok.Itt nics szunyalas. :?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Na latjatok nekem is megy a helyesiras! :mrgreen:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Hú, hát nem írtatok sokat, de nagyon jó dolgok vártak ma itt köztetek! :D
Flóra, lehet, hogy boszivá válok én is :D , de örülök, hogy minden ilyen jól alakul! :D :D
Benó, gratulálok a telekhez! :D :D Mi az a hülyeség, hogy elakartad titkolni??? :shock: Szerintem egyikünk sem az az irigy típus :)
Zsuzska, együtt érzek veled pattanás ügyileg! :? Az életben nem voltam még ilyen pattanásos. Nem nagyok, de milliónyi van az arcomon :evil:
Évi, jó utat kívánok Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat! :D Aztán majd mesélj, ám... :wink:
Tancsu, én egyetértek Flórával. Ha ott a nagyid lakása, használjátok ki ha csak rövid ideig is. Inkább egy kicsit szennyezettebb levegő, mint nap mint nap idegbaj :?

Kép
szilzi
 
 


Én pedig férjhez adtam a barátnőmet szombaton! :D Olyan gyönyörű volt! És mivel egész nap mellette voltam, egészen megnyugodtam! :lol: Ő babát vár és olyan aranyos pocija van már... :P És a férje amilyen lökött volt pár éve még, olyan aranyos lett! :D
Tehát van remény pasik terén... Az én párom is inkább duzzog napokig, de nem szólal meg. Én ugye kérdezgetem, mert nem bírom ki, hogy mi van, a válasz minden egyes alkalommal: SEMMI :( Egy idő után kiakadok és akkor indul a balhé... Olyan szörnyűűűű :(

Kép
szilzi
 
 


Szerintem ilyenkor ott kell oket hagyni es hadd durcazzanak magukban! :wink: Aztan majd ha megnyugszik a kis draga akkor beszelgethetunk! :D

Na puszillak benneteket,megyek haza meg pakolnom is kell,nem tudom hogy este tudok-e jonni.

Jok legyetek 5 napig.Majd ha visszajottunk meselek!

Puszi. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szia Évi, nagyon jó utat mégegyszer. Kép

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi,akkor kicsit megnyugodtál? Az jó.Látod,mondtam,hogy jó lesz,ha most elmentek a barátnőd esküvőjére. Mindent megfigyelsz,mi hogyan történik és fel leszel készülve a tiédre. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Ha egy pasi hisztis kedvében van, szerintem is legjobb hagyni őt. Vonuljon félre,menjen el otthonról, aztán ha átment rajta, akkor jöjjön csak haza,mert egyébként kibírhatatlan velük.

Kép
flóra 11
 
 


Nem is az, hogy felkészültem, hanem a barátnőmet kérdezgettem, hogy na milyen? Izgulsz? Ő pedig megnyugtatott, hogy már nem mert már megy minden magától, már nem tud és nem is kell intézkedni többet! Mosolygott és élvezte az egészet, bár az bántotta, hogy kevesen táncoltak. :( De szerintem ezzel nem lehet mit tenni. Ha nincs kedvük az embereknek, fejen is állhatsz, akkor sem táncolnak! Én kitettem magamért és végig roptam! :D És az Attila!!! Mint aki megtáltosodott :D Nem gondoltam volna, hogy valaha ennyit fogunk táncolni! :D

Kép
szilzi
 
 


Lányok, itthagylak benneteket,mert leragadok veletek,ami mondjuk nem esne nehezemre,de megint nem jutok egyről a kettőre. És ez sajna napok óta így megy. Estére pedig hulla vagyok én is, a párom is. És az a szomorú benne,hogy ennek van egy nagyon nagy hátránya. Csajok veletek volt már olyan, hogy fáradtak voltatok és eksön közben szárazabbak lettetek? Hát velem most ez már kb 3x előfordult. Aggaszt a dolog. Most vagy mindkettőnk kimerültsége okozza, vagy a párom stresszes állapota ragad át én rám is. Talán az utóbbi lehet,mert kívánom a dolgot és az elején mindig tök nedves is vagyok. Aztán talán attól, hogy érzem,ő nem igazán akarja, csak a baba miatt csinálja,valahogy én is kedvem vesztem. Kellemetlen nekem, mert ha szólok neki,hogy miatta van,akkor annál inkább bestresszel.

Szépeket írok nektek,igaz? Így kitárulkozok,de ki a fenével beszéljem meg,ha nem veletek?

Kép
flóra 11
 
 


Flóra, ismerem a dolgot. Azért mondtam ebben a hónapban már, hogy én nem eröltetek semmit... :( Ahogy írtad Te is, olyan kellemetlen, sőt szinte kínos az egész... Múlt hónapban velem is előfordolt és nem igazán hiszem, hogy ez jó. Az én páromnak is elment a kedve az egésztől, ami tegyük hozzá nem is igazán volt, mert ugye szinte parancsszóra nem lehet! :( Pici pihi kell, mert ezek a rossz élmények nem tesznek jót.

Kép
szilzi
 
 


Flóra ne emészd magad, vegyél síkosító gél! Átmenetileg! Barátnőmék bedobták, azóta ha szóba kerül mindig vigyorog!
Azt mondta nagyon izgi volt, csak egy a baj babásodáskor nem használható!
Szerintem kicsit erőltetettnek érzed, hogy kell, és párod idegálapota miatt aggódsz! Pár napig függeszétek fel az akciót és akkor nem lesz gond, persze pihenjetek egy kicsit!
Nekem meg épp elenkezőleg van!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska
 
 


Szia Szilvi! Őrülök hogy jól érezted magad a barátnőd lagzijában! Akkor most már felkészültél és edzettél!

Kép
muzsuzska
 
 


Örülök!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Évi nagyon jó utat és jó pihenést kívánok!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Királyfinak beszart a dereka most ápolgatom, de eddig semmi nem használt! Fájdalomcsillapító, diklac kenőcs, elektromos masszirozó.

Kép
muzsuzska
 
 


Hahó hol vagytok?????????????

Kép
muzsuzska
 
 


Lányok,köszönöm a tanácsokat és a bíztatást is. Tehát a gond nem velem vagy velünk van,tényleg pihi kell.

Kép
flóra 11
 
 


Én most pillanatra visszajöttem, Zsuzska,de megyek,a fiam éhes. Királyfinak talán csontkovács kellene.

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?