Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi!
A részvétel a fontos! de legalább jól éreztétek magatokat!

Betty!
Én egyszer egy nővértől azt hallottam, hoyg aki az egészségügyben dolgozik, az sokkal jobban fél minden ilyen dologtól, mert ő a rémhíreket is ismeri.... fel a fejjel, hamar túlleszel rajta!

Gratu az évfordulókhoz!

Szami!
Már itthon vagytok, vagy nem? Tessék írni!!!!!

Katlina! Fanna!
Erő visszajött már? gyerkőcök? Robikának foga jött? Nimi elindult már?

Niki!
Lábad?
Lányok remélem nem lettek taknyosak a bacicseréktől!

Judit!
Gyógyszer még mindig hat?

Szilbee!
Nektek is kijött már a ketteske? Mi volt a hétvégén? Sikerült ovit választani Leventének?

Kati74!!!!!!! Csak nem még mindig olvasóüzemmód??????? Szonját felvették bölcsibe?

Hétvégén a piacon Misi is odahívta a bölcsödei mindenteldöntőt, és azt mondta ok, el van intézve, hogy jövő február/márciustól Letike is dolgozó nő lesz, legalábbis fél napra..... én csak 4 órába megyek vissza dolgozni...

A derekam, úgy tűnik megjavult a hétvégén. Még érzem, ha sokáig keméynen ülök, és felállok, de mi ez az előzőekhez képest. Most már én is hajlok az idegelhalás felé.

Ditke!
Zsófi rendbe jött már?

TÖBBIEK???

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Akkor vmit félre pötyögtem....semmi gondom Nimivel, alszik egész éjszaka hálistennek pár hónapja.....Magammal volt bajom....ill. fáradt voltam meg ilyenek... :?

Judit!
Igen el.....itthon megy rendesen....az utcán még leülne?....?....
Elhalás?....Hát nem hangzik vmi túl jól!!!!.....És nem is tudom hol dolgoztál???Ja igen....írhatod mit eszel!!! Én leginkább most semmit...spórolok...:).....bár már mostanában Niminek sem tudok miket kitalálni....kicsit nyűgnek érzem sajnos....mert félúton vagyunk a pépes és rendes kaja közt....

Timi!
Utólag is Sok Boldog Névnapot Kívánunk!

fanna3

Sziasztok!

Üdv. Mindenkinek!

Na most tudtam csak visszaolvasgatni. Mostanában valahogy nem jött össze, hogy ideüljek a gép elé.

Judit!

Köszi, hogy hiáynoltál.
Igen, felvették Szonját.
De sajnálom hgogy még mindig szenvedsz. Basszus!! Jó sokáig. Igazán elmúlhatna már.

phpBB: Kép
kati74

Judit! Igen, kibújt. 8) ... véééégreee... :lol:

Oviról majd holnap tudok bővebben nyilatkozni.
szilbee

Fanna!
Az első mondat volt közös, az erőre vonatkozó... lusti voltam aztán különbontani.... :oops:
ment mail.

Jaj, de jó, hyog eljárt!

Mit eszek? mindent, amit eddig is, de csak háromig... már eljutottam a -3,3 kg-ig, szóval nem adom fel, de most egy kicsi (félkila) visszajött, a hétvégén egy kicsit bűnöztem.... :roll:

Munka: saját cég, (Misi, szüleim, öcsém, mindenki egy helyen dolgozik, jól lehet egymást szidni/átkozni) amit irodán kell, mindent.

Szilbee!
Gratu ketteskéhez! na akkor most pár hétig nyugi e téren! Várom az ovis beszámolót!

Kati!
jaj de jó, vayg anyai lelkednek mégsem? Gyere gyakrabban!

Na ma ezt főztem, kútfejből:
kiklopfoltam a karajt, ráraktam a bacont, ami mindkét oldalán túlért, bele 3-4 db spárga (még most csináltam először, aki nem csinált, az vágja le a kemény részt, amíg puha nem lesz, mint a zöldbab) a legelejére rakom a spárgát, és feltekerem, de így a bacon kívülről takarja a husit, így szét sem bukik, és be a tepsibe. 200 fok egy órát fólia alatt, aztán 20-30 perc pirítás (nem kell sózni, a bacon miatt)
ja, most mondja Misi, hoyg meg kell abálni a spárgát, na én nem abáltam de sztem idő hiáyn miatt nem is fogom, jó lett az így is....

adhattok ám ötleteket, tele a fagyó husival! nem akarom sokáig bent tartani, mert jobb azért a friss(ebb) husi

Leti kakált, és előtte mutatta a gatyáját, azt hittem már benne van... bár elveimmel ellenkezik, de ha legközelebb is mutatja, lehet rárakom a bilire, csak kíváncsiságból....

na jó téma kaja után....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szaaaami! Tegnap érkeztetek, ugye? Milyen volt? Beszámolóóó??
Vagy éppen az Útleírásodat pötyögöd? :)

Judit. Örülök,hogy már jobb a derekad.

Leti, a dolgozó nő... :lol: :lol:
jaimee1

Ditke: Klassz lett a fürdőszoba, csodaszép! :D

Dorka: Gratu a járáshoz!

Még valamit akartam, de szokás szerint ugye....kiesett. :oops:
jaimee1

na sehol senki, pedig szakad az eső.
A másikban olvastam, hyog turi 10-én a zöld házban az hol van? meg tud valaki valami közelebbit?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ezt most kaptam, ha valakit érdekelne, biztos jó lesz!

PÜNKÖSDI VIGADALOM 2008- Városi Gyereknap
A népi kultúra és a gyerekek legnagyobb ünnepe Törökszentmiklóson a Városi Művelődési Központ udvarán
MÁJUS 09. PÉNTEK
17 óra „15 éve Biharban alkotunk” a berettyóújfalui Bihari Népművészeti Egyesület vándorkiállításának megnyitója a Művelődési Központ, Pincegalériájában.

MÁJUS 10. SZOMBAT
KÉZMŰVES BEMUTATÓK, népművészeti kirakodóvásár,
PÜNKÖSDI FELVONULÁS a városközpontban és a Piactéren
Gyerekrajz kiállítás megnyitó , díjkiosztás
Pünkösdi KAKASPÖRKÖLT főzőverseny,
Pünkösdi ételek készítésének bemutatója, kóstolója,
BÜTYKÖLDÉBEN Malom készítés kicsiben és nagyban
PÜNKÖSDI KIRÁLYSÁG VETÉLKEDŐ
Szarvasos körhinta, Csúzlizda, Mini Cirkusz, Felhő vadászgép
JÁTÉKHÁZ benne „Ringató” ölbeli játékok pici babáknak és szüleiknek
Íjászat, bemutató
„2008 Pünkösdi királya és királynéja” a HANCURVÁRBAN és a BÜTYKÖLDÉBEN
Malombajnokság és petang bajnokság
VÁSÁRI VIGASSÁG
DÉLELŐTT: óvodások és kisiskolások Pünkösdölő műsorai,Gyerek táncház
DÉLUTÁN
a Szeredás együttes Pünkösdölő gyerekműsora,
Almásy János Nyugdíjas Klub Pünkösdi műsora Lakodalmi dalok,
Bartha Tóni bábjátéka Rózsa Sándor avagy a betyárok Jancsija
Gyimesi táncház Gucsa Sándor vezetésével
Szorgos lány Lusta lány a Majorka Színház Bábjátéka
Szatmári botoló verseny legényeknek,
Viselet bemutató

ESTE: „JAJ, DE SZÉPEN NÉZNEK MINKET…”Pünkösdi Néptánc Gála 19 - 21 ÓRÁIG a Miklós Néptáncegyüttes szervezésében

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Ma reggel érkeztünk, de délelőtt már a közjegyzőnél is voltunk, pont mára kaptunk időpontot :roll: Hatalmas táskák a lakás minden pontján mosni és pakolni valókkal megtömve... DE!!! Hatalmas élmény volt! Nem ígérem, hogy ma, de minél hamarabb visszaolvaslak benneteket és jaj nektek, annyi képet hozok :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szasztok,

Anna, én totál féreérettem, azt hittem, Nimi lett sokszorkelő... :oops:
De a fáradtságon nem változtat, az bizti... Kitartást! ++++++

Judit, köszi ezt a programajánlót, nekem tetszik!!! Lehet, elnézünk majd!
Zöld ház: a Széchenyin van ez is, kb. alakótelep közepén, zöld színű (hihi, ki gondolná...), másik oldalon, mint a Széchenyi gimi. Én még iylen börzén nem voltam ott, nem tudom, milyen lehet.
Ja, és Leti talán tényleg jelezne??? Hú, ez izgi!

Erika, veletek mi hír? VAgy csak villámlátogatáson vagy itt a babaneten? Rég meséltél Rékáról! Jól vagytok?

Szilbee, akkor Dévid már nem nyűgöske? KÉÉÉPet, légyszi, a rizsszemekről majd! :)

Betti, seperc alatt túlleszel rajta, majd mi is szorítunk érted!

Virág, igazi nőcis színekben pompázik most már Védike szobája!

No lpek is dolgomra!
Szép estét!

Kép
Kép
dorkáék

Judit!

A szecskán van a Zöld ház
ahol a könyvtár is, egy megszünt ált.suli helyén

bölcsivel kapcsolatban hát vannak félelemeim, úgy gondolom , hogy nekem rosszabb lesz mint Szonjának de persze inkább így legyen mint hogy Neki legyen trauma. Bizti lesznek átbőgött napok (hetek)

Gratulálok a fogyáshoz, tudom milyen nagy lelki erő kell hozzá na meg persze akaraterő. Én is gyűröm a dolgot, tornázok, este nuku szénhidrát stb

kati74

ja most látom, hogy Dorka már gyorsabb volt :D

kati74

Köszi lányok a zöld ház infót, én egyébként nem a színre gondoltam, hanem azt hittem, valami természetvédelmi klub, vagy mi a fene miatt hívják így, de akkor legalább megtalálom!
nem tudom, hoyg belefér-e a progiba, de jó lenne... na majd megoldom valahoyg nekem is nagyon tecc a a pünkösdölő program, és még a legkisebbekre si gondoltak! ami külön öröm.

mondtam már hoyg itt is lesz höcögtető, és Niki mondja, hoyg uaz a csaj tartja, mint Szolnokon, szóval most csüt-ön lesz a védőnőknél, ott a helyünk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Abba a zöld házban, még én is tanultam 8 éven át, mikor még suli volt! :lol:

Dorka! Próbáltam már lefényképezni, de satu szája van... :lol:
szilbee

BBJ: Hehe....én is azt hittem, hogy úgy zöld az a zöldház.... :D

Szami: Nagyon várjuk a képeket! Az lenne a legjobb, ha felnyomnád őket a netre és adnál egy linket hozzá.

Szilvi: Cuppanósat küldök satuszájú fiacskádnak! :D

Dorka: Ó, felénk nincs semmi különös, élünk, mint hal a vízben. Réka kicsit megkopaszodott, de ez szépségének mit sem ártott. :D Már kóstolt almát, nagyon ízlett neki, azt hittem kiesik mindkét szeme a lelkesedéstől és mohóságtól. Most azért még csak anyatejen van....Az apja most motyogja itt mellettem: ...csodaszép, csodaszép ez a baba.... :D :D
Forog-pörög hasról hátra és vissza, illetve polip karjai vannak, amelyek mindenhová odaérnek. :D

Olvasó üzemmódban itt vagyok azért rendszeresen.
jaimee1

Nálunk még mindíg csak szenvedés van fog ügyben remélem hamarosan kikandikál!!!

Szombattól iskolás eszek megint!!!! :D
Pályázatíró tanfolyamra fogok járni a nagy Pöstrte :D

Apa és a haverok nosztalgiáztak a hétvégén na és volt egy olyan történtet hogy muszály leírnom :D :D :D :D

Apa és a barátai találtak a Tiszán egy csónakot aminek "állítólag" :wink: nem volt gazdálya
Próbálták felcibálni de erősebb volt a csónak!
Erre az én uramnak annyi képzeleterelye van hogy meglátta a rokonának legelésző tehenét és úgy gondolta majd az kihúzza :D :D Odacibálták a tehenet(persze engedély nélkül)Rákötöttek egy kötelet és várták a csodát! :D
Csak az volt a gond hogy ott is fincsi füvecske volt és a tehén nem mozdult :lol: :lol: Na és persze hab a tortán hogy a csónak leúszott a tiszán a tehenet meg alig bírták visszahúzni a gazdályához!
(Azt hiszem a én férjemsem az eszéért kap Nóbel díjat :wink: )

Kép

Kép
katlina

Halllll....!

Na így estére összeszedte sátorfáját a fájásom, aztán odébbálált... Remélem csak 1 hónap múlva jön megen...

Ennek örömére dobok pár mai képet.

Kép Kép
Kép Kép

Ja és Dávid legnagyobb megdöbbenésemre felhúzza magát 45 fokból és ül! :shock: :shock: Nem is inog... semmi.. csak mikor elfárad, akkor elveti magát, hogy ő most pihen... :shock: Nekem ez azéé fura, mert Levente erre csak 8 hósan volt képes. Hmm ... hiába ... nincs két egyforma gyerek....

Kép

Jóccakát!!
szilbee

Jaimee!
Megkopaszodott egyem is meg!

Hátha ízlett neki, és semmit nem okozott, akkor sztem desszertnek szopi után, egy két nyalintás biztos nem árt!

Ma lesz a tudod mi... már úgy várom!!! röhögök egy jót! készítem a hasizmaimat! Kata ez is egy edzés showder klubbot nézni úgy, hoyg a gyerek 30 cm-re fekszik tőled, és alszik!

Szilbee!
Az igen! gratu!
már röviujjúba nyomjátok?

Készüljön Ed hívom! lehet holnap! 2 adag seduxennel induljon melózni!

Niki!
lett valami az oltástól Katusnak? ja, és a centit nem mondtad, az menni lett?

Csütörtökön délelőtt ovis anyáknapja, sztem bőgni fogok ezerrel! igaz, hoyg csak 10 perc, mert nálunk nem csoportosan állnak ki a a gyerekek, hanem a szülők mennek 10 percenként, és akkor ott a saját gyerek mond csak neked valamit, meg esetleg az, aki szeret szerepelni, állítólag ez így bensőségesebb, meg a többi szülő nem látja, milyen csúnya vagyok, ha bőgök! pedig már hallottam a repertoárt meg gyakoroltuk is, édes volt, súgta mikor mentünk Szolnokra, hoyg ezt te nem tudhatod, és akkor hallkan mondta ott füleltem, meg rötyögtem magamban, azt hiszi, hoygha hallkan mondja, az akkor titok marad.

Ja, meg még annyi, hoyg nézem Leti kézfejét, mintha koszos lenne, a karja, meg tök fehér! kis parasztbarna aztán vettem észre, hoyg az enyém is dettó....

na mentem, jóccakát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja, Katlina! :lol: :lol:

én is szeretem hallgatni ezeket a békebeli sztorikat! Koncert, focimeccsek, katonaság.... hát igen.....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Hát az a gesztenyével menyasszonyt dobálós, esküvős sztori nagyon jó volt....rengett tőlem a ház...könnyű célpont volt...meg hogy zsebben gesztenye, döglött pocok.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Én már azon is majdnem bőgök, hogy te bőgni fogsz az ünnepségen...
:D :oops:

Igen, kopaszkák vagyunk, de a tarajunkhoz még ideig-óráig ragaszkodunk. :lol:

Kép

Katlina: Apának is van ilyen haveros sztorija, némelyiket már legalább 15 ször hallottam, mégis olyan jókat nevetünk rajtuk, ha összeröffenünk.
jaimee1

Miért beszélek többes számban, ha a Gyerekről van szó?! :shock:
jaimee1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:20-kor.
jaimee1

Judit! Itthon van a héten Ed! Holnap de-t nem biztos hogy elérhető lesz, de amúgy au itthon madzagoson el tudod érni (kb. úgy 3 után).
Ebben a pici lakásban már most 26 fok van... Ez a napos oldal előnye... nyáron pedig a hátránya... :?
szilbee

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, de egyszerűen nem tudok írni Zsófitól...megint olyan időszaka van, hogy egyedül nem akar játszani!
Egyébként meggyógyult szerencsére, 3 napig lázas volt, 4. nap már nem, de a gyógyszert meg abba kellett hagyni, mert tiszta kiütés lett tőle. Na de most már jól van, tegnap vittem vissza a dokinénihez és ő is megerősített ebben.

Jövök bővebben amint tudok.
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
ditke2007

[color=indigo]Judit! .... akarom mondani ma délelőtt... [/color]
szilbee

Ditke, majd ma írok pü-t!!!!

Erika, de cuki Réka így is! Én is ragasztkodtam a kis kakastaréjához, de 2 hónapja érzékeny búcsút kellett vennünk tőle, mert már olyan nagy volt.
A királyi többes nálunk (khmmm, nálam is) megy, vannak belőle vicces dolgok: "bekakiltunk" stb...... :roll: (Erre mondta Apa, hogy "a gyereknél még jó-jó, de nálad nem gondoltam volna....")

Szilbee, ismét remek képeket tettél fel a fiúkról! Hogy szeretik egymást!!!! :)
Mi is már rövidujjúban nyomjuk itthon, 25 fok van.

Képzlejétek, 8-kor kaputelefon: a vízmű szólt, hogy csőtörés van, "raktározzunk" vizet, mert elzárják... :shock: HOgy milyen rendesek!!!!! :) Tökre meglepődtem!!! :)

Katlina, jó volt ez a story, jöhetnek még! Mindenkitől!!!
Sulit hogy találtad???
Már én is nagyon agyalok valami továbbképzésen!

Szabinak ismét megnyírtuk a haját, de most engedtem oylan rövidre, mint a múltkor. Ebből nagy harcaink vannak, Apa szeretné jó rövdre, emrt úgy sportos, rendezett, én meg úgy imádom, ha egy kcsit össze-vissza áll!

Szami, üdv újra itthon!!!
És boldog névnapot utólag is!

Judit, de várom már én is ilyen Anyák Napját! :) Tuti én is zokogni fogok, de hát mi mást csináljon egy édesanya iylenkor??? :)
És Szabi keze is "parasztbarna", úgy imádom! :) De már nekem is, a babakocsi-tologatástól!

Most olvastam a neten, hogy a Zelion őssejtbank nem fogad újabb "ügyfeleket", gubanc van körülöttük, de aki ott tároltatta az őssejtet, annak semmi hátránya nem lehet, nincs gond a tárolással.

Kép
Kép
dorkáék

Hja ez a "piszkos" kéz... Én csak azon csudálkozom, hogy Dávidnak hogy lehet... 80%-ban hason alszik a babakocsiban jól leárnyékolva.
szilbee

Sziasztok!

Kata végre megkapta a barihimlő elleni oltást, erre ma reggel taknyosan ébredt. Fülmelegítés, orrszívás, stb. Volt két náthamentes hetünk.

Szilbee: Gratula a fogacskákhoz! Remélem mostmár jobbak az éjszakák. Melyik oviba megy Levente? Jelentkezési lapt leadtátok már?

Fanna: Niminek gratula a járáshoz! Nem is dicsekedtél vele, pedig ez milyen nagy dolog. (Vagy csak én nem olvastam?)

Jaimee: Akkor bejött Réka kisasszonynak az alma. Hajacskája meg majd kinő.

Judit: 70,5 cm a cseppem. Dorka 1 évesen 68,5 volt.

Dorka, Ditke: Szerintem mi holnap nem megyünk höcögni a takonykór miatt.

Niki

Kép
Kép
csni

Katlina!
Tanuld ki a szakmát, aztán téged foglak zargatni, én is úgyis pályázat mániás vagyok!!!! :wink:

Én is gondoltam, rá, hoyg meg kellene nyírni Grétit, még sosem volt, egy kicsit rendbe szedni a fürtöcskéit, de az eleje 3 cm, a hátulja már van vagy 8 meg még sok a pelyheske, így nem tudom, hoyg lehetne....de nyáron tiszta víz lesz mindig, felkötni még nem lehet.

bár még nem tartunk ott, de azt tudtátok, hoyg a gyerek két éves kori magasságának kétszerese, a majdani felnőttkori magasság.

Szilbee!
ja tényleg pedig írtad, és még le is reagáltam, hoyg irigykedek a szabi miatt, de akkor zargatom majd este, mert nem várhat a jövő hétig..

jaj én is mint Judit, csak 25-ig vagyok kalibrálva, aztán elszabadula pokol.... klímára nem gondoltatok még? én most erősen gondolokodok rajta, nekünk pont a háló az amit egész nap körbejár a nap, este volt, hoyg 34 fok volt idebent, egész nap fel sem húzott redőny, és zárt ablakok mellett!!!

Jaimee!
Annyira édes az a kis tarajka!!!

jaj az is nagyon jó volt, én is elképzeltem, hoyg virított szegény menyasszony kék-zölden, a természetes arcfestés, ja és még színváltós is! De most nekem a konferanszié jött be, az nagyon jó volt, főleg a Martfű- T.tenyő közti szakítás... haláli....lehet megyek a youtube-ra

Ditke!
Gyere, várunk!

Niki!
Pussz Katusnak, akkor ahogy vártad....

Olga, Judit, Fanna, Márti, Évi, Erika, Betty, Anikó, Virág, Szolkata.....ja és Szami!!!beszámoló!!!!!vagy tényleg most írod? na kit hagytam ki?

ja vettetek valamit evcaruciból fiús anyukák?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Tudjátok már mitől volta krumpli olyan keserű csípős?????
Ez a tanfolyam az Efeb-nél van

Bbj!
Zaklass nyugottan :D :D :D

Réka még így nagyon szép,majd kinő neki gyorsan!

Nekem azt mondta a fodrászunk minnél előbb vágjuk Robi haját mert ha nem nem lesz neki erős,hát én ebben annyira nem hiszek de levágtuk!

Kép

Kép
katlina

ebben a sok vágás, erős hajban én sem hiszek, akkor nem kellene vékony szálú hajra sampont gyártani....

na megyek altatni, és főzni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Judit, nekem egy hosszú ujjú Next pólót sikerült levadásznom, még azért remélem lesz valami fogás...
A sok vágás-több haj sztem sem igaz, legalábbis nem tapasztaltam... De láttam már 0,5 cm-esre vágott hajú kislányt, hadd legyen több haja-felkiáltással... Hát, nem nézett ki valami jól....

Krumpliról még nincs hír, tesóm beadta az illtékes hatósághoz, aztán majd szól, ugyi ED??????

Láttam ma Katát, kismaminkat!!! :) Csak messziről integettünk. Ha olvasol, Kata, üzenem: szép kismami vagy!!! :) Kivirultál!

Niki, jobbulást Katának!! Kiválthatta a védőoltás??? Vagy ez hülye kérdés már megen tőlem??? :roll:

Kép
Kép
dorkáék

Judit! Egy vagon rucit vettem... :oops: De nagyon jónak tűnnek. Még majd most fogja pócstázni...

Dorka! Vettem olyat is, amit majd csak ősszel tud hordani Dév... úgyhogy azzal is számolhatsz. ;) Jajj meg most kerülnek elő a rucik, amik még nálam vannak! :oops: :oops:
szilbee

Na itt vagyok, Zsófi alszik, remélem, legalább fél óráig...

Dorka, láttalak ma tablón! :D
Amúgy klasszak a majálisos képek, látszik, Szabika milyen jól érezte magát! Tök jó a lufija is. Gondolom, Nektek is jót tett egy kis kirucc. Várom a püt! Ja, Szabi meggyógyult már?

Niki, milyen volt múltkor a Höcögtető? Hányan voltatok, a 10-esre mentetek? Jobbulást Katának! Mi sem megyünk holnap, még várok egy hetet, Zsófi hagy erősödjön. Dorka, Ti mentek?

Judit, örülök, hogy alakul a derekad, reméljük, tartós lesz a javulás. Mész vissza dolgozni, és a Hármaska projekttel mi lesz? (amúgy a recik nem jöttek át, de hagyd a fenébe, ez a sors keze :wink: )

Anikó, sajnálom, hogy Dorka ilyen hasfájós...kitartást, de hátha tényleg segít neki, amit most adtok hasfájás ellen.

Virág, szép lett Védike szobája.

Szilbee, gratula a 2. fogacskához! De jók a képek, Dévid nagyon ügyes :shock: és Levente tényleg hogy szereti!

Katlina, jó volt a sztori! :D

Szamóca, utólag is boldog névnapot, gyere, amint tudsz!

Jaimee, szerintem így is nagyon klassz frizkója van Rékának! És azok a pampuskák...!

Van akinél már ilyen meleg van?! Mi még nem kapcsoltuk ki a konvektorokat :roll:

Kép

Kép
ditke2007

Lányok, olyan netes turi is van, amely utánvéttel szállít? Lusta vagyok elmenni a bankba utalni. :oops:

Kata, hallod? Kisvörös ide vagy oda, virulsz. :D

Szilvi: Nem úgy van, hogy árnyékban is barnul az ember? Bár hason és árnyékban.... ez így együtt....és mégis barnul? Réka most szép barancvirágszín orcákkal rendelkezik, minden mása hófehér.

Balwin merrrrre jár? erre biztos nem... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:21-kor.
jaimee1

Ditke: Mi is fűtünk, de csak este. Amúgy 24 fok van.
jaimee1

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. Bár szombaton töltöttem a 12. hetet, semmi sem jobb. Délelőtt jó, ebéd utántól fokozódik a horror.

Szakdolgozat nyomtatás alatt, már csak majd köttetni kell. (és közeledik a vizsgaidőszak...)

Visszaolvasni kb. egy hetet nem fogok tudni.

Dorka: bocsi, hogy nem álltunk meg, de sok dolgom volt, Bence meg a szomszéd nagy barátjával csavargott, amíg én száguldoztam. Kivirult?! hm én inkább egy felfújt léggömbre gondolnék. A régi nadrágaimba már nem férek, venni meg még nem vettem nagyobbat.

Jamiee: Az a "Kata, hallod" nekem szól? :oops: Ha igen, a kisvöröset nem értem :oops: :oops:

Ditke: szépi lett a fürdőszobátok. (a fényképeket átfutottam) Zsófinak erősödést. Vitamint valamit adsz neki?

Bbj: én is megkaptam a reciket, köszönöm szépen. Hát nálunk 2 nyáron is ment már a klíma, én annyira utálom a hőséget, hogy nem is bírnám ki máshogy.

Szilbee, Niki: beadtátok már a jelentkezési lapot az ovikba? Én szerintem csütörtökön megyünk beíratkozni a Százszorszépbe a Széchenyin szerintem. Annyira nem tudom. A Hold útiból többen is el tudnák hozni Bencét, ha megszületik a kistesó, apa meg úgy sem tud elmenni érte, de a Széchenyis meg szimpatikusabb, meg közelebb van, meg bölcsi is van mellette, ha Ketteske bölcsis lenne. Áh, nem tudom.
szolkata

Kata! Erika a rókára gondolt! :lol: kisvörös=róka
szilbee

Ja... ovihelyzet...

Beadtuk a Jósikába, de be kellett írni másik 3-at is.
A sorrend a köv.:

1. Pitypang (Jósika)
2. Manóvár
3. Rózsa úti
4. Wágner úti

Remélem nem az utolsó kettőbe kell majd... de muszáj volt beírni vmit. :?

Erika! De de... úgy van! :) Deazé a tavaszi napnak nem kéne ennyire erősnek lennie. Komolyan nem merek lemenni a kölkökkel délidőben... annyira erős a nap.

Niki! Jajj ... hát biza a bari elleni rendesen lenullázza az immunrendszert. :( Remélem gyorsan helyre jön Kata!
szilbee

Köszi :oops: :oops: Nem vagyok a toppon... :oops:
szolkata

Kata! köv. orvosi vizit mikor lesz?

Képzeld, dokinő felírt egy immunerősítőt. Kúra szerűen kell szedni. Hát most már ő se gondolja, hogy ez normális állapot... :roll: Valami Borax... a neve.
szilbee

Jaimee!
Én is többesbe beszélek néha, de van, yhog oylan furán néznek rá, akkor mindig kapcsolok....

Ditke!
Nálunk sincs még a lakásban nagyon meleg, az alvósszobákban még megy a konvektor, igaz csak őrlángon, meg a fürdőbe kapcsoljuk be fürdéshez. Már kikapcsoltam a múlt héten a hálóban, de aztán jött az a hülye esős idő, aztán gyorsan visszanyomtam, Leti si mindig kitakarózik, félek, így is göthős állandóan a jövő hetet kibírhatná jönne a15 hós szuri a barihimlő ellenivel.

Majd elküldöm akkor még egyszer! na nehogy kimaradj már a jóból!

Voltunk Grétivel dokinál, folyása van.... kamillában csücsü, meg canesten.... de jót örökölt tőlem :? Én si oylan érzékeny vagyok, mindenféle bacira....

holnap a höcögtetőről 16 órakor lesz tévéfelvétel, naná, hoyg nem megyek, én és a tv...(nár Gréti amúgy is hittanon van) így is a szomszédasszony azzal kopogtatott, hoyg kis médiasztár... a Kolompos is benne volt... még jó, hyog nem láttam, ríva is fakadtam volna bizti....majd a tvmentes csütörtökire megyünk...

na mentem rendet teszek a lakásban meg a kölkök között....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nem borax... hanem Broncho H. :oops:

Judit! Folyása?!! :shock:
szilbee

Ahoyahoy :)

Judit, Jaimee, köcce a hijányolást, vagyok itten, csak meggen utaztunk naccülőzni :)

Most csak becsekkoltam (elment a Zidő a Zolvasással), majd gyüvök...

Judit
Kép

Kép
balwin

Ja, az oviban ha kint vannak, és bemegy és előtt mondjuk a homokot mászta ezerrel, kitörli, vagy sem a punciját, ez esetben nem tudom melyik a rosszabb, és már kész is...vagy ha csak tartogatja, sé csurran cseppen a bugyiba... ott is kész a bacitelep...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee: holnap menek a kórházba tarkóredő uh-ra, jövőhét kedd Dinya doki. Azt az immunerősítő kúrát nekem is mondta a doki nénink, 3 hónapon keresztül 10, 10, 10 napos.... így ovi előtt.

Bbj: jézusom, már kislányoknál is előfordulhat folyás...??? Szegény. Nekünk is volt? (látom fiús anyukák csodálkozunk...)
szolkata

Judit! Hát nem eccccerű akkor a dolog... :? Te figyu! Hívtad Edet? mert nem mondott nékem semmit... Bár lehet meg se hallotta a csörgést (a madzagost átirányítottam a telójára) .... plázában 40 percet mozgólépcsőztek...

Balwin! Hát én is vártam már hogy mikor írsz... De én már úgy vok vele, hogy ebben a topikban olyan sokan vagyunk, hogy ha felsorolnám a hiányzókat tuti nem lenne teljes a lista... Nektek is benne van a bugi a lábatokban, mi?! :lol: Én is úgy mennék már vhova... csak ne lenne eső, meg szél...

Kata! Akkor most megnyugodtam, hogy nem azért javasolta a doki, mert már olyan sz*r állapotban van. Huhh...
szilbee

Kata! Holnap azért, ha nem vagy nagyon rosszul, írj már hogy mi volt!! :) Tök jó... most már mozgás közben láthatod! :D
szilbee

nem, nem hívtam. az enyémet éjszaka megcsinálom a nagyapáméval leszenek gondok, csak nem akarok bénákat kérdezni, látatlanba, ma amúgy sincs jó kedvem, az iylet meg halogatja az ember...

Kata!
Majd írd meg mi lett az eredméyn!

Judit!
Most akkor már el is mentetek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?