Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt, sziasztok!

kisfruzsi, gyönyörű a kislányod, szuper, hogy jól vagytok;)

zorróné, pocakfájára nem próbáltátok a Sab Simplexet? Hasonló mint az Infacol, már újszülött kortól mehet, nekünk spec az vált be, és több ismerősöm kisbabájának is jobban használt, mint az Infacol. Esetleg espumisan?
Ami még jó, az a Gripe Water (angolvíz), de az csak 1 hó után mehet.
Mivel Dominó is elég hasfájós volt, így nekünk is írt fel a dokinő speckó löttyöt arra az esetre ha nagyon fájna neki. Papaverines lötyi, esetleg kérdezz rá, hátha..

Az éjszakázóknak kitartást. Azért egy néhány hetes kismanótól senki ne várja el, hogy átaludja az éjszakát, ahhoz még nagyon picik ;) Illetve vannak olyan babák, akik ezt teszik, de azok meg később pótolják be... Dominó pl 6 hetes korától este 8-tól regel 8-ig meg se mukkant...aztán 5 hósan elkezdtek jönni sorban a fogai, és 2 óránként fent volt szopizni. Szóval mindenhol vannak jobb és rosszabb periódusok. Én is nagy alvó voltam, 10-12 óra alvás nélkül létezni sem bírtam. Aztán hozzászokik az ember;)

bambi, jaj de klasszak a mosolygós képek :) Tünemény a kisfiad! 1 hósan nincs oltás, csak 2-nél.

pumpóka, Zsófi baby is édespofa:) Mennyit változott a 2 hét alatt..


szösszenet
, szépen hízik Alíz, nemsemmi ;) Az első 2-3 hónapban Domka is havi 1 kilót hízott, aztán visszavett...

Nicinek és Melindának sok szeretettel gratulálok a babákhoz!!!

lituka, köszönöm kérdésed, jól vagyunk:) Én tényleg nem írom (még), hogy szülni akarok már, mert nagyon gyorsan elrepült ez a pocakosságom, és tudom, hogy már csak max 2-3 hetünk van...ami szintén nagyon gyorsan elrepül :( Pedig imádok pocakos lenni..Oké, nyilván megdögönyözném már a kis Batyumat, de mivel szerencsére semmi egetrengető panaszt nem okoz, így jól elfér itt a pocakomban ;)
De simán megértem akik a végén már szenvednek, Dominóval 37+4-ig húztam...lehet hogy 1 hét múlva már én is a falat kaparom, hogy mivanmá:)

Amúgy tegnap voltunk UH-n, egy utolsón, bpd 95, mellkasa 97. :shock: Nagyjából 3500-3700 körül lehet most. Ha kivárja az idejét, sanszos egy jó 4,5 kilós minibaba. :lol:

téjé, sajnálom ezt az ajakfékes dolgot. Azzal nem tudnak mit csinálni? Ha jól tudom egy apró vágással meg tudják oldani, hogy ne legyen ilyen gond. És mivel érzéketlen az a rész, így tényleg nem is fáj a babának.

lituka, a plussz kilókon ne agyalj.:) Tedd el a mérleget. :D
Domicival +23-at híztam a 37. hétig... de nekem szerencsém volt, a szopival szó szerint zabálta le rólam a kilókat:) Nem azonnal, de 2-3 hónap alatt visszaálltam az eredeti súlyomra.
Neked is a nagy része víz, így az a szülés után 1-2 nap alatt lemegy.

Na, eddig ment a visszaolvasás, de a képeket megnéztem, ugye mondani (írni) sem kell milyen szépségesek egytől egyig:)

Klarka Atijára továbbra is sokat gondolok, nagyon ügyes-erős baba, hogy ilyen szépen javul! Csak így tovább ;)

Szép napot mindenkinek!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok,

éjjel érkezett egy régóta várt üzenet:

Nono írta: 05.05-én 23.27-kor ég és föld egy pillanatra összeért! Megszületett Márk, 4200 gramm és 57 cm. Jól vagyunk és nagyon boldogok, 2.5 óra volt csak.

Kép
Kép
mango.
 
 


na jó.. Csenge segít írni... lesztornózta nekem itt a szöveget :)

szóval

Kisfruzsi, Melinda, Bambika, Ercsike, Kamilla, Nici gratulálok a Babókhóz!!!

Pumpóka, a 8-5 cm-es talp nem semmmi... Lenne egy kérdésem hozzád, mint fiús anyához: Te mit csináltál a kukaccal? Volt ez már itt téma, de nem jutottunk semmire... Te meg tapasztalt vagy, please help... azt mondják,h. az a legjobb, ha 1 hónapos korától kezdjük el húzkodni

Friss anyukák!!!! Valamennyire sikerült már napirendet kialakítanotok???

Kép
Kép
mango.
 
 

 
 

Aztaaaaa!!!! Nono! Na végre!!! Hatalmas nagy gratula Nektek Márkhoz!!!! :D :D :D

Kisfruzsi! Gyönyörű a kislányod, gratulálok hozzá! :D

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Nono: Hatalmas gratulációm! És milyen gyorsan! Végre vége a nyomorodnak! Sok boldogságot és egészséget, sok tejcsit Márknak! :D Hatalmas baba lett! :shock:
Úgy meglepődtem Mango üzije láttán, márcsak 3-an maradtunk: Szőlő, Gabo és én - bár még nem jelentkeztek. Fmariannról tudtok valamit? Lehet, hogy még ő sem szült meg?

Kisfruzsi: Köszi a szép képeket és a megható szüléstörténetedet is! Sajnálom a farfekvést, és a kezdeti kínjaid, de örülök, hogy most már minden OK!

Bambi: Tényleg tüneményes mosoly! Köszi a képeket!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szerintem megéreztem Nono szülését, mert éjfélig nem tudtam aludni és átnéztem a topicot, van-e valami, szült-e valaki. Írni nem írtam be, csak volt egy érzésem, hogy át kell olvasni, hátha... Erre reggel ez a hír! :shock: :D De jó nekik!

Szőlő, Gabo: ???

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Jó reggelt!!!
Kép Kép
Most aztán ténleg nagyon jó, hisz végre Nono is babázhat!!!

Nagy gratula Nekik és sok boldogságot!!! Kép

2,5 óra, azta! :shock: kicsit ijesztő -bár ő már előre letudta a fájásokat úgy látszik :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


sziasztok
gratulálok minden új családnak:)
Mangó bár nem töllem kérdezted de mi 3hos korába kezdtük el Levi kukacát huzgálni.akkor már élvezte a vizet és nem sirt igy könnyebb volt. 9,5hétig sirt fürdés közben.most 2évesen már majdnem teljesen lelehet huzni neki. nálunk 3éves koráig vagy még pelusos addig egyátalán nem nyulnak hozzá csak a dokinéni ellenörzi neki.
pici fiunál is igy tervezem majd.

nagyon szép ari babákat láttam,már én is babáznék:)
Vendég
 


Nononak szívből gratulálok én is, véééégre, nagyon drukkoltam nekik hogy napokon belül meglegyen a kissrác. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:50-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:51-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Szöszke, én meglepően jól bírom az északázást, este 11 előtt nem fekszem le (akörül kel szopizni Liza) és 6,50-kor szól az ébresztőm, de ma is 6-kor evett Liza. (hogy éjjel evett-e, arra nem emlékszem.... :oops: :oops: :oops: :oops: ) De mivel velünk alszik, így csak cicit adok, és alszok vissza :) Ha nyekereg, mert elfogyott, akkor megfordulok, adom a másik cicit, és alszom tovább. Ekkor már ő is bealszik a mellemen. Ezért fordulhat elő hogy nem emlékszem a szopira, mert félálomban vagyok...

Zorróné, én annó jól elcsesztem, mert hallgattam az akkori védőnőre-gyerekorvosra, és hagytam Bencéét ahogy van...ennek köszönhetően még mindig le van tapadva, így most keresek egy rendes dokit, aki nem felrántani, hanem felfejteni akarja....nem szeretném ha iszonyatos élményként maradna meg benne...

Liza ma reggel 3570 volt. tegnapelőtt este 3470...hízik mint a gomba, és nőtt is, mert belenőtt az egyik tipegőjébe, ami 1 hete még nagy volt :) Ezzel párhuzamosan kinőtt3-at (ezek 50-esek voltak)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na jó, kukis téma Mangónak ment :) Bocsiiiiiiiiiiiiii :)

Fmarian egyben van még, most írt privit....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jut eszembe:

Benciék csináltak az oviban tegnap egy "Azért szeretem anyukámat, mert..." feliratu táblát, amin a Bence virágján ez a felirat állt: ...mert született kistesóm, és csinált nekem sültkrumplit"

(egy hete könyörgött a sültkrumpliért, és szombaton sütöttem neki)

Annyira, de annyira jót mosolyogtam :)


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nono,
Na végre, csak kibújt a baba! Azta milyen hatalmas lett!! Gratulálok!!


Bambi,
ezek szerint ti is Csumpikáztok?? :lol: :lol: :lol: Nővérem ragasztotta rá ezt a becenevet. Már annyira megszoktuk, hogy mindig így szólítjuk. Sőt már az anyám és az uncsitesók is így hívják :roll: :roll:
Látom, közben Szöszke válaszolt a kérdésedre.

Szöszke,
Mostanra beállt Lili is. Éjjel 2 és 3 között szokott kelni, aztán reggel olyan 5 és 6 között. Végülis ez teljesen kibírható. Tegnap beszéltem az egyik barátnőmmel, aki április közepén szült. Ő ébresztgeti a babáját 3 óránként pedig teljesen normális súllyal született. Na erre én nem lennék képes.

Zsuzsó,
Örülök, hogy Liza is ilyen szépen gyarapszik :)

Kép
emi29
 
 


NONO GRATULA...huuu szóhoz sem jutok..

mennem is kell csak énis éreztem hogy be kell néznem...

megyek fodrász..nst..doki..délután jövök..
Vendég
 


Nono! Én is szívből garulálok Márk Babához! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!

Hajrá többiek! (Szőlő, Gabó, Bolygó....)

Nuska, köszi az ecetes tanácsot, egy kicsit raktam a vízbe, csak a szaga miatt nem nagyon akartam. Most száradnak a dolgok, iagzából tényleg használat előtt közvetlenül lenne érdemes megcsinálni (majd meg is teszem, csak most kipróbáltam, meg ha netán a kórházban nagyon kellene valami).

Szép napot mindenkinek!

(Ha Nono lekerült a Top10-es listáról, lehet, hogy most már én is felkerültem? Csöppke táblázatában 19-e van, de a szökőév miatt 18-ra vagyunk kiírva. Egyébként meg mindegy, én most a 12-t néztem ki magunknak :wink: )

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sok szeretettel gratulálok Nononak Márk babához! Sok boldogságot!!! :) :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Nono!

Gratulálunk!





Utólagos engedelmeddel elvittem a hírt a másik fórumra is.
Vendég
 


Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy nemrég még napsütéses időt jósoltak, aztán lett a zivataros-jóslat most szépen süt itt a nap -vajon marad délutánig? Egy csomó intéznivelónk lenne de zuhogó esőben -óóó.... :?

A tegnapi nst-n nekem is volt 2 db 100-asom :lol: Bár tudom, ez sem jelent semmit... Csak kedden kell újra mennem, de akkor vizsgálat is lesz, mert onnantól túlhordok. Nem szeretnék elmenni arra a vizsgálatra persze :wink: , a 2naponta nst rééémes :roll: , Laut nem tudnánk kire bízni és párom mostantól vezetni sem akar engedni -brühühü. :o Bár persze igaza van, mert úgy érzem, még lejjebb ment a hasam és nem nagyon férek el :oops: Mármint nem a poci a kormány mögött hanem úgy a pedálok meg a sebváltás nehezebb. Vajon szülés után mennyivel lehet (tanácsos) újra vezetni? aki szült már vezet újból?

Ja, és igazából azt akartam írni, hogy még mindig bizonytalankodom a nevében a picinek: tegnap a szülésznőm "lejulcsizta" -brrr :x utálom a Julcsi nevet, volt egy ismerősöm és hát nem kedveltem :roll: Így ha párom ma hazajön felvetem neki ezt a név-dolgot, drukkoljatok parázok ettől de nagyon zavar...

Kép Kép
celesztina
 
 


Nagy-nagy gratula Nononak! Végre! Hihetetlen gyors volt azért ez a Márk baba! :D :D :D

Pumpóka, Csöppke: Köszönöm a válaszokat a hasfájással kapcsolatban! Remélem valamelyik szer beválik nekünk is! Megyünk is a gyógyszertárba beszerezni, legalább addig is levegőzünk egyet...

Zsuzsófi: a kukis téma nálunk is aktuális, szóval semmi gond; akár én is kérdezhettem volna... :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Nono! Gratulálok!

Mi is jobban vagyunk, már a normál intenzíven, még szabályozgatják a ritmusát, de már 100-akat eszik!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka, ezek remek hírek! :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok! Köszi a hiányolást, de még egyben vagyok mindig!!!!!!!
Semmi újdonság. Nem is nagyon fájdogálok...

DE! Micsoda hírekre jövök! Hát ez nem semmi! Tegnap semmi jelét nem adta nono, hogy szülni készül!!!!!! erre tessék! 2,5 óra alatt megszületett a babó!! GRATULÁLOK!!!!!! Na, csajok, akkor tényleg van remény, hogy egyszer csak hipp-hopp... :roll:

Szőlő, bolygó! Ti fájdogáltok, vagy valami? Nekem semmi extra. Elkeserítő... :(

Kép
gabo001
 
 


Klarka ! Nagyon örülök nektek!!!! Erős, és szép babóka Attila! :D

Fruzsi! Alma gyönyörűséges!!! Cukik a méretei is!!

Nono-nak akkor sima szülése volt lányok????

Kép
gabo001
 
 


Sziasztok :) Én is sms-t kaptam fmariantól:)

"Ma 7,45-kor megszületett Ferling Gyula Viktor! 4270g, 56 cm, síma szülés volt. Jól vagyunk, apuka még nem tért magához. Kitartás az egyben levőknek! Pusz, Mariann"


Nagy gratula neki is, Nono-nak is!!!!


A végére jönnek a nagy babák????

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Wow, babaeső :)

fmariannak is sok szeretettel gratulálunk! :) :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Májusi tábla

Kép

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Zorroné - Látom, már a gyógyszertár felé haladtok :)
Nekünk is az Infacol vált be, mint Pumpiéknak! A gyógyszertáros szerint is az a legjobb.. Alíznak a hasfájás utáni 2. evés után már semmi baja nem volt .. de gondolom mindenkinek más a tuti ;) Próbálkozzatok! Remélem Beni gyomrocskája meggyógyul :) és nem fog fájdogálni!

Emi - Mi is pontosan így eszünk .. kibírható, de fárasztó. A 11-es evésnél még fent vagyok, és 3 körül ébreszt, meg 6 körül. Éjjel inkább 4 órákat hagy 2 szopi között, abból nekem kb. 3 az alvás.


Nononak gratulálok!! Végre :)


A többi finish-es Anyukának mennek a drukkok!!!! +++++

Csöppke - Én sem várom el Alíztól, hogy átaludja az éjszakát .. csak hangot adtam a fáradtságomnak :D
Mint a várakozó kismamák sem várják el, hogy akaratukon kívül kibújjon a pici, szeretnék, ha akkor jönne, amikor akar .. mégis panaszkodnak (mi is azt tettük .. és most emiatt én teszem :D).
Remélem nem voltam félreérthető ... tudom, hogy egészségesen működik Alíz, és nem várok tőle a koránál többet :)
Csak néha HULLA vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet
 
 


Fruzsi - Alma szépséges :)

Mariannak is gratulálok!!!!

Kép
szösszenet
 
 


Nici, Nono!
Sok szeretettel gratulálok nektek!
emma2008
 
 


Szössz, nem Rád godoltam az éjszakázással kapcsolatban, csak többen írtátok, hogy nehéz, és erre írtam, amit. Hogy kitartást, mert lehet hogy hamarosan egy jobb periódus jön ;)

És nyugodtan panaszkodj, aki szült már az tudja, hogy bizony nem leányálom az első 1-2 hónap..

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok,

Klarka, én is sokat gondolok a Te Atidra is, remélem hamar rendbe jön!

Lekri, Zsuzsófi, Pumpóka, köszi a kukacos infókat.. én is úgy gondolom, h. nem az a megoldás, ha hagyjuk lenőni és utána egyszer csak nyisszantani kell...

Csöppke, Te mint 2. gyermekedet váró anyuka, jó eséllyel a kiíírt időponton fogsz szülni.. Azt hiszem Magika, Nono és én is pont 40+0-ra szültünk :) :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Bambi,
ez a mosoly... nem semmi! Nagyon aranyos! :D

Nononak és fmariannak hatalmas gratula! :D Istenem, mekkora babák lettek, és természetes úton születtek! Főleg Nononak milyen rövid ideig tartott, szuper!
Ez egy kissé megnyugtatott, mert nekem ma az uh-n 3753 g-ra becsülték a súlyát, és megijedtem, hogy nem fog kiférni, de ezek szerint nem lehetetlen!

A méhlepény II/III-as érettsége mit jelent? Nem kellene már simán III-asnak lennie? Ebből lehet következtetni valamit a szülés idejére? És a terhesség ideje a mensi szerint 39+0, az uh alapján pedig csak 36+2. Ez lehetséges, hogy ekkora eltérés legyen, gondolom, hogy ennyire elmérik már igy a végén??? Ez most azért idegesit! :? :roll:
sirkici
 
 


Sziasztok,

Nono gratulálok.
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti szopi után fejtek? Nem szeretném, ha csökkenne a tejem, mert most elég bőven neki, de nem tudom, hogy marad-e benne csak ha fejem utána...akkor viszont fagyasszam le és fél év után dobjam ki?
Tegnap voltam varratszedésen, addig anyum maradt Almával, fejtem neki tejet és 70-et be is evett hipp-hopp..

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ja és a kórház......
Jó híre van, de minden elképzelésemet felülmúlta! Annyira kedves volt mindenki a csecsemősök, a nővérek az orvosok. Az altatóorvos 2 nap is eljött meglátogatni és még az ápoló is, aki a műtőbe tolt. Szóval maximálisan jól éreztem magam ott, már a honvágyat leszámítva.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kisfruzsi: én a maradékot lefejem kajcsi után, mert különben a következő szopiig szanaszét folyik, meg szétdurranok érzésem is van! Nem sokat szokott hagyni benne, 20-30-akat! Gyűjtöm egész nap a hűtőben, aztán amikor összegyűlik 100-150, azt lefagyasztom! Ki tudja meddig lesz elég tejem, szóval lehet, hogy még jól fog jönni.

Sirkici: az ultrahang adatokra én nem nagyon adnék! Pont tegnap írtam asszem, hogy ha mi hittünk volna az ultrahangnak, akkor a Benit a BPD-je alapján meg sem szülhettem volna simán...

Szössz: köszi neked is a választ, megjártuk a gyógyszertárat, egyelőre infacolt vettünk, aztán majd kiderül... :roll: Remélem használ, mert a tegnapi napunk elég fárasztó volt a hasfájás miatt! A mai viszont eddig elég nyugis, de ezt gyorsan le is kopogom... :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Gratulálok a friss Anyukáknak, meg a többieknek is, akiknek még nem gratuláltam...merrefelé van tábla? (Bár, mire újból erre járok, úgysem találom meg :( )

Remélem, mindenkivel minden rendben, Klarka, Nektek külön mennek a drukkok!!!!

Nálunk zajlik az élet, először elromlott a számítógép, aztán a mosógép, előbbi orvosolható volt, utóbbi feladta az automatikát, 35 ezerért javítanák...úgyhogy, új gép lesz :twisted: Költözés jövő héten, de még szinte semmi nincsen összepakolva, nem tudom, talán egyesével visszük át akönyveket :D
Babókkal minden rendben, pótlást kapnak, mert két picurnak nem elég a tejem, annyit ennének, így egész nap szoptatok, tápszerezek, fejek felváltva...viszont minden éjjel van kb. 5-6 órám egyfolytában a pihenésre...talán ezért élek még... :D
Súly...a 18-ból lement a szülésnél 12, még van rajtam 4 kiló felesleg...annyi meg kell, legyen mit elszopizniuk :D

Kép
babyteve2
 
 


[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Lolka

Anyukák - Hogy bírjátok az éjszakázást? Jajj de nagyon vágyom egy 8 órás alvásra :oops: :oops: :oops:
Pont most beszéltem Szőlővel, hogy 1 hónapja nem aludtam egyhuzamban 3 óránál többet .. :shock: :shock: :shock: .. csoda hogy élek .. én, aki mindig délben kelt ..
Na jó .. nem nyavajgok .. Hercegnőm mindent megér :D :D[/color]


bírjuk. én nagy alvó vagyok, teljes döbbenet, hogy hogy bírom...2-2,5 óra alvások...
bár a karikák figyelnek a szemem alatt
most fél 3 óta (éjjel) fent vagyok, mert dani nem bír magával.
éjjel hasfájás, most nem tudom...csak sír, sír és tök fáradt.
infacol eddig jó volt, de most kételkedek benne.
talán az "angol vizet" kellene adni, de nem tudom, hogy lehet-e keverni a kettőt. szombat du. óta többször fáj a hasa. úgy sajnálom...
A ti babáitok nem nyügösebb tegnap, ma?

Nononak, fmariannak hatalmas gratula.

Kép
1bambi
 
 


Zorroné,
miben fagyasztod le a tejcsit? Vettél valami speckó edényeket?

KépKép
kisfruzsi
 
 


Nono-nak és Fmariannak hatalmas gratula a babákhoz!

Nononak milyen hamar kibújt!!!! Megérte várakozni!!

Most voltunk ctg-n. Minden rendben! Legközelebb pénteken kell mennem! Nagyon rossz a végén a heti két ctg! :(

Edina


Kép
medina83
 
 


Kisfruzsi: tejgyűjtő zacskóban fagyasztam, gyógyszertárban lehet kapni!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Fmariannak gratulálok a babához! Jó egészséget nekik!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Fmariann: Gratulálok a babához! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!

Klarka: Továbbra is sokat gondolok rátok! Jó hír, hogy már csak a normál intenzíven van.++++++++++++++

Celesztina: Drukkolok, hogy jó nevet találjatok, bár a Julinka is szép, de ha számotokra a becézése tényleg nem előnyös, akkor meg kell gondolni szerintem is.

Zsuzsófi: De aranyos a fiad! És őszinte! Látszik, mennyire szereti a kishugicáját, a képekről is! :)

Szőlő: Te hogy vagy? Érzel valamit?

Gabo: Sajnálom, hogy neked sincs előjel. Én sem fájok, csak keményedek, igaz, egyre erősebben. Na, hátha beindulunk gyorsan, mint Nono. :)

Rólunk: Voltam NST-n és Uh-on is, ahol áramlást néztek. Minden OK. Holnap amnioscopia megint! Brrrrrr. Legalább beindulna tőle a szülés!
És természetesen NST is lesz holnap is, mint minden nap most már a szülésig. Ez van.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Fmariannak gratulálok a babához! Jó egészséget nekik!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


SZioasztok!

mariannak is gratulálok, de jó :)

Zsu, jóhogy most jönnek a nagy babák, hoszem most jönnek a túlhordott babák... Ilyenkor azért nagyobb az esély egy 4 kiló fölötti kölökre, én is ilyenre számítok...

Nekünk a péntek a határidő, ha Mazsi addig nem dönt úgy, hogy.... Bízom ám abban hogy Nononak is tegnap mondták a hétfőt, erre estére megvolt a baba :D Nekem ma mondták a pénteket, szóval remélem Mazsi is megijed :roll: Egyébként mindenünk rendben van szerencsére. Csak kissé be vagyok szarva 99 mm-es BPD-jétől :shock: :shock:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!
Gratulálok Fmariannak és Nononak!!!!!!
Alvás én még nem szültem de aludni én sem tudok többet mint ti.Mindenhol fáj minden mozdulat kínszenvedés és ha nem arra ébredek h pisilni kell akkor arra h veszettül ég a torkom és vissza akar jönni a vacsora.
Ma voltam CTG-n a nő kérdi jövőhétre adjon időpontot?K..a jó én döntsem el?Jó kis terhesgondozás:kell vazze?Hát honnan tudjam mikor szülök?
Ja Atizka nem beelőzni! :D Én leszek a köv.a listán az üresedő helyre.
:D Szössz lehet így érzed magad de ahogy láttam a múltkor még élőnek is túl jól nézel ki így szülés után nem hogy hullának!Nem beszélve arról h a lányod ennek ellenére kiegyensúlyozott,boldog babának látszik.Hát még ha élnél?! :lol: :lol:
Vendég
 


Lányok,

A Dvitamint mikortól kell adni a babónak? 2 hetes kortól?

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok,

Fruzsi, nagyon szép Alma Baba!!
Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de én aventes pohárba fagyasztom a tejet. Azt is lehet gyógyszertárban kapni 180 ill 240 ml-es kiszerelésben. 10 db pohár kb 2700 ft (legalábbis itt nálunk.)


Mariannak, gratulálok!


Megjártuk mi is a tanácsadást. Lilikénk 3780 gramm és 52 cm. Pont egy kilót hízott ő is, mióta itthon vagyunk. :)

Kép
emi29
 
 


Gitka - Ez igazán kedves bók volt :) :lol: :lol: :lol: :lol: aranyos vagy :D
Te is nagyon a végén jársz :)
Csodálom is, hogy ilyen hülye időjárási körülmények között ilyen sokáig bent maradnak a babák :)

Szőlő - A péntek jó nap!! De szorítok, hogy hamarabb meginduljon Mazsi :)

Bolygó, Gabo - HAjrá-Hajrá!!! Nektek is ezer drukk!!

Babyteve - Komolyan telnek a napjaid :)
Nekem napközben van egy kis nyugim . .Alíz tartja a 3 órákat általában. Éjjel viszont 5-6 óráról még álmodni sem merek :D
ÉS egyszerre alszanak a Kicsik?? Jó babák? Mesélj!!! Hozz képeket!!!

Bambi - Alíz tegnap éjjel 2-től hajnali 6-ig fent volt .. és egyetlen egy pózban bírt meglenni sírás nélkül, ami nekem roppant fárasztó volt .. Kapta az Infactolt és megnyugodott .. utána szerencsére 8-ig aludt, majd pedig 11-ig .. úgyhogy egész jól vagyok ..
Ma pedig kisangyal. Fél óra - Órát elvan a hordozóban .. nézegeti a rózsaszín cicáját meg a képeskönyvét :lol: :lol: :lol: Aztán ásítozik, hason beteszem az ágyba és kis nyöszörgés után elalszik .. Remélem nem lesz mozgalmas éjjelünk :shock: :shock:

Csöppke - Nem fogom visszafogni magam :D Ha kivagyok .. panaszkodom :D :D

Kép
szösszenet
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?