Új privát üzeneted érkezett!

Én is mennék az itteni előadásokra, de ma is, meg holnap is délutános vagyok. Pedig Babival kinéztünk egy előadást szerda délután, ami a meddőség testi lelki okairól szól.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kép

Reggelt!

Boni már te sem dolgozol? De jó nektek!

Monic!
Az én szemem mindent lát, a fülem mindent hall.

Üdv
Uri Gellerné

dita75
 
 


Szijja Uriné!
20150601134430
 
 

 
 

Megyek készülődni. 10-re megyek pszichomókushoz. Gondolom első alkaalommal nem illik elkésni. :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
tényleg elég hasonlóan alakul a ciklusunk, csak én pont aznap (8. nap, mint neked) nem mértem szerintem, amikor ovu volt. És amúgy nekem egyetlen egyszer volt halvány 2. csíkom az lh teszten és az is a legelsőnél. Az a 11. napon volt, szóval előtte kellett lennie a pé-nek.
Kíváncsi vagyok, hogy fogod érezni magad a pszichológusnál. Majd gyere mesélni!

i.kata
 
 


Viki,
babakocsit néztetek már? Milyet vesztek?

i.kata
 
 


Bumi!
BAromi kiváncsi vagyok mint mond majd a pscihomókus.
Amúgy házimunkát szívesen át tudok passzolni ha gondolod! :wink:

dita75
 
 


Bumi!
Kivi vagyok mit mond a pszichomókus. Párod is megy?

Kata!
Ma kezdem el a kocsi nézést. Végülis nem márkára, hanem a funkcionalitásra megyek.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Ma én is rontom majd a levegőt!

Bumi: Én is kiváncsi vagyok, mi lesz a véleményed a pszichológusról...

hofeherke
 
 


Viki!
Ha meglesz képet lőhetnél arról is.

A babakocsiról jut eszembe olyan 18 körül lehettem, akkor már közel 3 éve voltam együtt a nagy Ö-vel. Akárhová mentünk vásárolni anyuékkal:
Anya konyharészleg
Fater műszaki
ÉN BABAOSZTÁLY (általában babakocsi, babaruha nézegetés)

Tök ki voltak akadva, hogy már ennyire komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat. Kár, hogy végül nem valósítottuk meg. A pasi volt életem nagy szerelme, és így utólag is, hogy az iwiw-n újra felvettük a kapcsolatot konstatáltam, hogy jól jártam volna vele.
Késő bánat. :roll:
Megtartottam egy katonságból írt képeslapját, amiben az állt, hogy 5 év múlva elvesz feleségül. Beszkenneltem neki, hogy az 5 év már triplán lejárt, mi van az igérettel? :?: :?: :?:

dita75
 
 


Ditus!
Ha meg lesz, akkor persze, hogy dobok fel képet. ;)
20150601134430
 
 


Dita: Mit írt vissza?

hofeherke
 
 


Lépek én is, ebéd után jövök! Puszi!
20150601134430
 
 


Viki,
egyik barátnőm szokott olvasni német teszteket babakocsikról és ő néha mondja az új dolgokat.
Arra emlékszem, hogy a Graco szépés jó, de pár hét, hónap után úgy nyikorognak a kerekei, hogy nem lehet elviselni a hangját séta közben.
Aztán amire még emlékszem, az a Stokke (az a nagyon drága, magas), az állítólag azért nem jó, mert túl magas a babának és ha már kicsit nagyobb és mozgolódik, akkor kiehet belőle könnyen és nagyot is esik. Az csak trendi,mert olyan más, mint a többi.
Gondoltam leírom neked, hátha hasznát veszed még ennek a 2 mondatnak.

Dita,
az, hogy a volt szerelmed után epekedsz, nincs rossz hatással a kapcsolatotokra a pároddal?

i.kata
 
 


MARA
Azt írta vissza, hogy szívesen lenne pasa.
Ugyanis időközben már megnősült. :shock:

KATA
Dehogy epekedem. Sejetem apát naon-naon.
De az első igazi szerelem.... azt nem felejti el az ember.
Ráadásul az egész családom oda volt a pasiért, anyám a mai napig szokta emlegetni, persze nem apa előtt.

Mekkora nagy babakocsi-szakértők leszünk mire eljön az idő! :wink:

dita75
 
 


Dita: Én kicsit megértelek. Én sem tudtam kiiktatni teljesen az életemből az exemet, pedig nagyon akartam. 4 éve nem is beszélek vele, és nem is láttam, no kapcsolat, annyira csúnyán hagyott ott.. Néha mégis álmodom róla, és nagyon rossz érzés, amikor felkelek... hisz az fekszik mellettem, akit a világon a legjobban szeretek, mégis valaki másról álmodom... rémálom.

hofeherke
 
 


Hű csajok, én is nagyon szerelmes voltam az elsőbe és 4 évig tartott, de én nem is szoktam rá gondolni. Mondjuk elég csúnya volt az utolsó találkozásunk, szóval nem keressük egymás társaságát. Még iwiw-en sem vagyunk ismerősök. Nekem csak olyan szinten szokott néha eszembe jutni, hogy de jó, hogy annak idején szakított velem, mert így megismerhettem a férjecskémet. Semmi pénzért nem cserélném el senkire! :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok,

Dita: így megkergültek a zebrák??? :shock:

Vicuska: drukk mára a vizsghoz!!

Viki: jó nézelődést, vásárlást!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Mara!
Sajnálom, hogy csúnyán ért véget a kapcsolatod.
A miénk nem, csak az volt a baj, hogy nagyon fiatalon találtunk egymásra, és én még nem éltem ki magam.
Annak ellenére, hogy imádtam, megcsaltam egy párszor szegénykét. Tudom, hogy nem volt szép tőlem, de éreztem, hogy szükségem van új tapasztalatokra, viszont erős volt a szerelem, nem akartam elveszíteni. Rossz volt hadakozni ezzel a két dologgal. Nem bánom, hogy vége a tinikorszaknak.
Nem váltunk el haraggal, és mindkettőnkben csak a szép emlékek maradtak meg, amit néha fel is idézünk amikor beszélünk, nagyon jó idők voltak azok az évek. Elmúlt, de az emlék megmaradt.
Amúgy nagyon irigykedtek ránk az ismerősök, és már az elejétől fúrták a kapcsolatunkat. Egyszer sikerült is szétválasztaniuk, de megbocsájtást nyertem mert a szerelem erősebb volt a büszkeségnél. De utána már nem volt ugyanaz, szép lassan elhidegültünk egymástól.
Tetszik ez az iwiw, mert érdekes, és jó volt ismét felidézni a régmúltat.

dita75
 
 


Szasz CSib!

Szerintem Vicus tegnap volt Tapolcán. Nem :?:

Kata!
Én is csak akkor gondolok arra hogy cseredarab lesz a páromból ha épp összetűzéseink vannak, de szerintem ez természetes abban a pillanatban. Ellenkező esetben meg egész nap csak rá gondolok, és alig várom, hogy hazajöjjön, és a reggeli puszikákat nem adnám oda semmiért, max. egy babáért. :wink:
Ja és olyan kis ügyifogyi a drágám, mindent meg tud csinálni, nagyon sokoldalú, és olyankor dagadok a büszkeségtől. :lol:

dita75
 
 


Dita: Kb egy cipőben járunk... :) Az én párom is ilyen... sokoldalú...
A másik ügyben is hasonló a helyzet, csak nálunk az exem nem élte még ki magát... Pedig azt mondták, hogy ha kibirtunk egy évet egymás nélkül, és mégis szeretjük egymást, akkor ez sírig tart. Hát nem így lett..., de nem sajnálom... szép pár voltunk ugyan. Volt lakás, nagy kocsi, igéretes diplomák, de a személyiségeink nem illettek össze, és csak gyötörtük volna egymást... és valóban közveteve neki köszönhetem a páromat. :D

hofeherke
 
 


Csibi,
Úristen, már csak 11 nap van hátra :lol: Még a hideg is kirázott, hogy ennyire szalad az idő :roll:

Szerintem állapodjunk meg, hogy Csibiék esküvője után találkozik a banda, ok? Mert ha így szalad az idő, Viki lebabázik egy szempillantás alatt. Én szívesen szervezkedem, persze örülnék majd segítségnek, úgyis többen vagyunk pestiek.
Na, benne vagytok?

i.kata
 
 


BENNE!!!!!!!!! :lol:
nekem nem jó a máj 22-25 előnászút, és nem jó a júni 20-júli 6.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


egyébként nem is izgulok igazán, persze vannak még hiányzó dolgok, mint a menyecskeruci (igaz találtunk egy nagyon szép szexit, csak méregdrága volt, legfeljebb megvesszük azt), és virágok (na ettől jobban tartok!)
de tegnap kitaláltam, h a csokrom fehér krizantén + narancssárga rózsák lesznek. lehet, h a krizi temetővirág, de az egyik kedvencem és a rucimon margaréták vannak. a gerberát meg nem szeretem, pedig az illene még a rucihoz.
a párom legénybúcsúja miatt jobban izgulok, h mit találnak ki a barátok :oops: na mindegy, mondtam neki, h szeretnék esküvőt és a gyereknek apát!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Cinke: Nekem szellőrózsa csokrom volt... :) Én nagyon szerettem!

Kép

hofeherke
 
 


Vittem képet a virágkötőnek, és szinte egy az egyben olyan volt, mint amilyet szerettem vola... ezt elfelejtettem írni.

Most megyek szépülni. Hátha ráér épp a fodrászom... utána meg megyek ebédelni!

Sziasztok!

hofeherke
 
 


egy munkatársammal sétálgattunk a virágosok előtt a skálapiacon, és ő is azt mondta, h az milyen szép, neki tuti olyan lesz!! :lol:
ez volt a te csokrod? v ezt vitted a virágoshoz?
egyébként tegnap nézelődtem kicsit a neten és volt a neten is mennyasszonyi csokor krizanténból. szóval akkor szerintem nem lesz gáz :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
nekem naracssárga kálából volt a csokrom. Állítólag a kála is temetővirág, de kit érdekel, ha nekem az tetszik.
Én is vittem képeket, mint Mara, de egyik sem volt ugyanolyan, amilyet szerettem volna. Mondtam, hogy ez a forma, ez a szín, legyen még benne ilyen is... és olyan lett.
Viszont a virággal igyekezhetnétek, mert nálunk a virágossal azt is meg kellett beszélni, hogy aznap nekünk csinálják a dolgokat. Mondjuk mi ott csináltattuk az autóra a díszt, a csokromat, a szülők csokrát, a csokrot, amit eldobtam és a terem díszítése is csak virágból állt.

i.kata
 
 


Jaj én még dolgozom május végéig :cry: már megint nem bírtam olvasni, mert mentorkodom, erre ollyan sokat írtatok, hoyg csak na!

Hétvégén az egész lakást kifestjük kisfőnök tiszteletére :wink: utána kezdődik a vásárlás! :lol: mert még semmit nem vettünk :lol:
Vendég
 


Nekem még a fehér frézia is nagyon tetszik. Azt nem szereted? Annak azt hiszem fincsi illata is van.

i.kata
 
 


Boni,
milyen színű lesz a baba szoba?

i.kata
 
 


Czinki,
a virágost már kiválasztottátok?
Én itt a közelben a Savoya parkban a Horváth virágot szeretem nagyon. Van ott egy nagy darab csajszi, aki eddig mindig gyönyörű csokrokat kötött nekünk. Szerintem még katalógusuk is lehet menyasszonyi csokrokról, mert amikor a papám meghalt, akkor nekem adtak katalógust, amiben koszorúk voltak.

i.kata
 
 


Kép

i.kata
 
 


Cinki: Ez a mi csokrunk volt, és ott a háttérben is mi vagyunk :)

Nem ért rá a fodrászom :( Ez a nő sosem ér rá. Váltani fogok! :D

hofeherke
 
 


Czinki,
ebben a csokorban van egy kis hortenzia is. Így meglenne a valami kék is :wink:

i.kata
 
 


Napsárga halvány árnyalata a terv, de majd pénteken vesszük meg :lol:

Nekem margarétás volt a csokrom, de mellette voltak más szinű apró virágok, így olyan tavaszias réties, királylányos volt :oops:
Vendég
 


Kata: a kála is temetővirág?? :shock: pedig nagyon szép és drága is!!!nem is tudtam! egyébként a kálán is gondolkodtam!
szerintem tök szép az a csokor is amit felraktál!! a fréziával az a bajom, h szerintem az gyorsan elkókadhat.
kék harisnyatartóm lesz! :lol: a rucival vettük!

Mara: szép csokrod volt!

Boni: te aztán jó sokáig dolgozol! :shock: hogy bírod?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Boni: nekem a mennya rucimon vannak margaréták és azt mondta rá az eladó, h olyan szűzies!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Boni!
Azt hittem valami fiúsabb színt választotok. Igaz egy csecsemőnél még teljesen mindegy. Nálunk a gyerekszoba világoskék, sötétkék kombinációs az elválasztó tapétacsík kék és sárga napocskák vannak rajta. A bútor is kék-bükk, úgyhogy igazi fiúszoba. De ő már 11 éves lesz az idén, már messze van a csecsemőkortól.
Irtam privit. :wink:

Lányok annyit beszélgettek az esküvői csokrokról, hogy kezdem rosszul érezni magam, mert én ebből kimaradtam.
Asszem ha meglesz a baba lehet, hogy összeházasodunk, még nem tudom. Csak azért gondolom, hogy jó lenne, mert egy nő életében ez egy elég fontos pillanat lehet. A fiúknak meg egy jó buli? Vagy nem? A fodrászom legalábbis így adta elő a történést. :lol:


Kép

dita75
 
 


Boni,
a napsárga nagyon szép, csak vigyázni kell vele, mert bele lehet nyúlni a nagyon erős árnyalataiba. Ami tetszik majd mintában, annál legalább 1-2 árnyalattal világosabbat vegyetek, mert falon az kb. olyan lesz, mint az erősebb a papíron. Csak jó tanács.

Czinki,
én azt olvastam a káláról annal idején, hogy az is temetővirág. Szerintem gyönyörű virág, mert annyira letisztult és egyszerű a formája. Csak nekem narancs színű volt, mert ősszel volt az esküvőnk. De mindenki megcsodálta :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

A találkában én is benne vagyok! :D Nekem június 21-28-ig nem jó, mert megyünk nyaralni, illetve majd a leszívás, és a transzfer napjai sem lesznek jók, de azt még nem tudom most megmondani...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ha fiam születne, akkor zöld lenne a szobája, ha kislány, akkor pedig lila, persze halvány lila. A zöld nyugtat, a lila pedig kreativitásra serkent.
De amúgy nálunk egyelőre nincs is gyerekszoba, csak ha mi kiköltöznénk a hálóból :oops:

i.kata
 
 


Akkor valamikor június elejére kellene tenni a talit, nem? Bár nekem vizsgáim lesznek, de úgysem hétközben találkozunk, ugye?

i.kata
 
 


Dita: ezek a képek!!! :lol: :lol:
egyébként szerintem is így van! a nő életében fontos, a pasinak meg nem nyűg, mert ha szereti a nőt, bevállalja az eskövőt + valóban jó buli!!
az egyik munkatársam egy elvált pasival van már 3 éve, akinek van egy 4 éves kisfia. a pasi nem akar még1* nősülni és + nem is akar még 1 gyereket. a munkatársam viszont szeretne, de nem erőlteti. nézi az én uhus képeimet, mindig kérdezi, h hogy vagyok, látom rajta, h teljesen be van zsongva! de képes lenne lemondani a gyerekről, majd a tesójának úgy is lesz, őt fogja pesztrálni. mondtam is h nagyon szeretheti a párját, h ezt felvállalja. és már ő is benne van a korban 33 éves, szóval itt lenne az ideje a babának. úgy sajnálom szegényt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Egy barátnőmnek is kála-csokra volt az esküvőn, és amikor eldobdta pont elém csapódott be. Sőt, egy picit hátra is kellett ugrani, nehogy eltaláljon, mert eléggé súlyos csokor volt. :? De szépnek, nagyon szép volt!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Egyébként a taliban én is benne vagyok, csak ne mostanában legyen, mert még van hátra néhány fölös kiló leadása.
Nem sok ..... csak úgy cirka...... 15! :oops:
Kép

Kata!
Mintha láttam volna az iwiw-n a csokrod. Lehetséges?
Emlékeim szerint valóban nagyon csodás volt.

dita75
 
 


Dita: akkor addigra már tényleg lebabázik Viki :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,
igen, van az iwiw-en egy kép, amin látszik a csokor is, meg az autódísz is. Az kicsit extrémre, legalábbis nem mindennapira sikerült, de nekem nagyon tetszett az is. A virágos kért képeket a csokorról is, meg a kocsi díszről is.

i.kata
 
 


Dita,
ne aggódj a kilóid miatt, mellettem úgysem fog feltűnni, hogy van rajtad egy kis +.
Meg amúgy sem mérlegelésre megyünk. :lol:

i.kata
 
 


Nekem is Margaréta volt a ruhámon, meg a fátylamon :lol: tök jó volt :lol: meg baba

igazából nekem a kék kicsit hideg szin... :oops: a sárga meg olyan semleges, vidám, meg nem is élénk szinre szeretném...ollan haloványra... később úgyis magam festek majd rá mesefigurákat!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: