Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép
Kép
Timi!
Milyen csinik mindig a csajok!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vicuska nálatok mindenki milyen helyes. Szép család vagytok! nagyon tetszika második kép rólatok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vicuska nagyon szépek vagytok!

Jolka: komolyan Ákos az alsó képen mintha már 1 éves lenne meg már nagyalmával nyomjátok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabci: ne izgulj nállunk is van már olyan hiszti ,hogy csak kerekedik a szemem ez van!
Ja múltkor egy néni a buszmegállóba megkérdezte ,hogy kisfiú?
Én mondom: az rózsaszín ruhában! :lol:
Mert hát úgy udvarolt és csak a fiúk szoktak!

Kép

Kép
mogyoland

:evil: :evil: :evil: nagyon mérges vagyok. klasszul felpörögtek a gyerekek, aludni persze derogál. olyan kis buták tudnak lenni. persze Huba aludna, de Petra üvölt, ha ringatom akkor is, az egész nő tiszta hiszti.
otthagytam őket, 3 perc alatt csönd lett, Huba alszik sztem, Petra még hüppög. ilyenkor annyira sajnálom, h nem tudom elringatva elaltatni.
egy béna altatástól milyen szar anyának érzem magam :?

Anett, ugye nem mentetek sétálni?

Timi, nálunk nincs kivételezés. egyelőre. csak Gyula preferálja sztem a lányát. 8)

Vicuska, merre jártatok?

Jolka, tuti, h jó topikban vagytok? :P hatalmas baba ez az Ákos. és miylen furiszürke szeme van 8) barna lesz? és méri az almát? :lol:

Kép
an°°di

Andi, Siófokon voltunk a Galérius nevű fürdőben. Hát szegény Ramikának nem jött be..de én ooolyan jót pancsoltam hab testemmel!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Még egy kép..vajon ki ez? Várom a tippeket.. :lol: Kép

Kép

vicuska2007

Talán anya??? :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Andi: én egyszer sem birtam ringatva elaltatni de anyós meg a sogórnő is elaltattam mondjuk nem volt nehéz lefáradt nagyon!
Voltunk játékboltban és rendesen sikoltozott a csaj nagyon tetszet neki minden!

Kép

Kép
mogyoland

Timi, mi sem nagyon eszünk még szilárdat, tudod. De én most kihagytam 3 napot, aztán kezdtük előlről az almával, és egyértelmú javulást látok. Ma kóstoltunk egy kis banánt is, és az már nagyon ízlett, úgyhogy ez a hét még alma-banán jegyében fog telni, aztán jön sorban a többi cucc, de mindegyiket úgy fogom csak adni, hogy előszőr egy kiskanállal kóstolónak, utána bele az almába, és minden nap egyre többet bele az almába, hét utolsó napján meg már magában. Így a mennyiség is talán nő napról napra, mert az alap 1 alma, és minden nap egyre több egyéb cucc jön hozzá. És így szép sorban a zöldségeket is bele fogom rakni az almába, és reménykedem. Mert azt semmiképp nem akarom, hogy csak üvegeset egyen.
Nagyon szépek a csajok!
És természetesen Ramika is nagyon szép.
Jolka, Ákos szerintem nagyon kezd hasonlítani Manóra! És nagyon sokat változott, már nem olyan kis pufóka. Gondolom nagyon hosszú is, igaz?

KépKép
kertikiri

Sziasztok!
Köszi lányok, h eszetekbe jutottam! (Timi! Boldog név- és szülinapot!) Nálunk nem feledkezett el apa az Anyák napjáról... és gáláns is volt. Meg persze névnapom is volt, meg házassági évfordulónk is... Szóval befoghatom a szám! Megünnepelt rendesen!
Mi jól vagyunk, kinyiffanva ugyan, de jól! Kicsit zsibbasztó 4 napon vagyunk túl.
(Jé, Raminak olyan sapija van, mint Jankának! :lol:)
Ööö, most nem tudok miről írni, bocs. Ennyi! Majd! :wink:

Kép
ermoni

köles Ádibabának (mindig elfelejtem)
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetBio_462615
mi ezt esszük uzsonnára gyümölccsel. bioboltokban kapható.
megyek, mert ma extra-nyüszi napunk van :?
vajon miért?
:arrow:

Kép
an°°di

Vicuska: annyira édi Ramika! Végre Apájáról is láthattunk fotót.
A fekete-fehér képen Te vagy bizti.
Mogyo: ja, úúgy be tudják nézni a gyerekek nemét. Rendi, hogy nem mindenkin látszik, nade az öltözködésből csak meg lehet(ne) ítélni.
Andi: talán az idő kavar be a gyerkőcöknek. Az elringatás Ádinak sem jön be. Ettől lennél szar Anya? Ugyan már.
Móni: nincs mondanivalód? Mondjuk mesélhetnél a nagy ünneplésről. Hmm???
És utólagosan én is Boldog névnapot kívánok
Jolka: aztaa, Ákos szép nagyfiú már. Miket eszik?
Kriszti: valszeg Nadin most "érett meg" a hozzátápira. Szép lassan, alakul ez :wink:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Akkora hisztit nyomunk mi is! Vmit el akar érni én meg arrébb rakom... hááááát veri magát a földhöz stílus, csak fél éves előadásban, alapból a földről indulva... anyám látta, azt mondta, hogy lehet, hogy fáj is a hasa vagy a foga és azért hisztisebb, de ez a klasszik hiszti kezdete!

Timi, szépek a lányok!

Ramiis nagyon szép!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
asszem én már ehhez télleg kevés vagyok :-(
miért nyügike Bibi?miért nem eszik?nem gyógyul?hát mert fullad ő is,nem kicist de sípolászik hát csodálatos komolyan

valaki mondja már meg hogy lehet ezt kibírni??????????????????
Vendég

nem nagyon
Vendég

Jutta: nem hiszem ezt a lány is csinálja ha valami nem tetszik neki!

móni: akkor boldog házzasági évfordúlot is nektek !
Nekünk május 24-én lesz 5 éves!Hú de jól birjuk!

Timi: nincs valami a lakásban netán ami befolyásolja a gyerekeknél ezt a fulladást?

Kép

Kép
mogyoland

Mogyó
a kurva vírus befolyásolja nekik,szinte mindig egyszerre betegek,pár nap eltéréssel :-( Bibuska sem tud kitisztulni,hát én már kész vagyok agyilag

nekünk május 15én lesz a házasságink,13-án pedig Maja szülije
Vendég

Hát akkor jó volna mindenki meggyógyulna már!Megy a drukk
!

Kép

Kép
mogyoland

SZIASZTOK!

Ma megint alig voltunk itthon, délelőtt védőnő, méretkőzés, Léni 7 kg és 68 cm. Tök jól elvolt a vévőnőnél, nem is vette észre,hogy vetkőztetem és öltöztetem még a sapit is hagyta. Igen tényleg rengeteg állata van, meg a kocsiban is akad 1-2. Van egy rászerehető 3as iker medvesorozat:) csörgővel és labdákkal, azok is ott vannak a képen. Plusz egy őslény meg a foltos maci, ami a legpuhább háziállat ezért is szereti nagyon:)

Móni, boldog házassági évfodulót nektek, nekünk május 29-én lesz a 4. ja és akkkor van LÉNA nap is!!! Juhéééé ez sorsszerűség!!!

Timi, nagyon sajánálom a két lányodat, remélem hamarosan meggyógyulnak és akkor megint vidám lesz az anyukájuk.

Most csak ennyire futotta...fürdetés van.

Holnapi Léni menü: répa-krumpli-kelbimbó-zöldbab-csirkemell főzi
gyümi pedig, meggy-alma-ő.barack.

További szép estét mindenkinek!

Ui: tetszik Ákos, tényleg nagybaba vagány az almával ja és Rami meg tündérke!!!
Vendég

Timi!!!! Lehet hogy pont nem ezt kéne irnom, de nem tom hogy lehetne ezt kibirni. :cry: Még csak ötletem sincs. Majci még közösségbe sem jár, hogy onnan hozná ezeket gyökér vírusokat... :roll: Nálam is úgy van, hogy ha Panni hazahozza, Vivi is beleesik, pedig nincs puszilkodás olyankor. Mellesleg Vivi is elkezdett ma tüsszögni ezerrel. :twisted:
Nagymamik: hááááááát nekem még nem igazán tesznek különbséget, vagy csak jól titkolják eddig :roll:
Vivici se akar igazán enni. csak éjjel fasza a tápszer. próbáltam kicsit darabosabb kaját, gondolhatjátok öklendezett. Én állatttt :twisted: :twisted:
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálatok is anyásak lettek a babák???? Vivit nem foghatja más még az apja se, mert nyivákol. Ezenkívül mindig egy méteres körzetben kell tartózkodnom különben............ :?

kikuka

Jaa házassági??????????????????????

AUGUSZTUS 30. ÉS EZ MÁR A TIZENEGYEDIK ÉV!!!!!!!!!!!!!! JÉZUSOM

kikuka

Sziasztok,

mi is megvagyunk, csak sokat csaviztunk a 4 napban. :)
Repültünk, majálisoztunk voltunk rokonoknál falunapon, vagy min. :lol: :lol: :lol: :lol: most meg Marcim beteg, elkapott valamit és köhög, náthás. :(
Ma voltunk lefoglalni a nyaralást, 27-én megyünk 11 napra. :wink:

Móni, Timi:
boldogot. :)

hófordulós babáknak is :)

babák nagyon szépek, no meg persze az anyukák is. :wink:

majd jövök, de most mennem kell.

Kép
Kép
h@jni

Hajni
hova lesz az út???

Kikuka
jajj jobbulást nektek

ez az egész olyan hogy túl kell élnünk,án úgy okoskodom,hogy Maja belesett egyszer keményen és azóta nem bír kikeveredni,de talán itt a tavasz vagy itt lesz a nár és majd talán az oviba nem fog olyan beteges lenni,talán :-(
nem bízom n már semmiben

Bibus is bár lenn kopasz,azt mondják,hogy az atópiás újszülött messziről kirí a hosszú hajával :-(

Edit
vigyázz a plüssökkel én már csak az ellenséget látom bennük :-)

na majd még mesélek mennem kell mesélni :-)

a párom adott egy páleszt mert nem bírta elnézni a szenvedésem :wink:
Vendég

Ramika gyönyörű az új sapijában, és azok a bokák! :lol:
És kiköpött anyukája :wink:

És Ákos milyen kis csibész! Almát rágcsál? Látom, a centi nálatok is bejön :wink:

Timi, ha már Bibi is, akkor tényleg a lakásban lehet valami :roll: Nem régi ház?
Mi az, hogy atópiás?

Kriszti, komolyan mindent almával fogsz keverni? Pl spenótot is?

Kikuka, egy méteres körzet nálunk is játszik, ezen kivül üvöltés van ezerrel! :?
Vivinek jobbulást!

Ma nálunk is elég nyűgös nap volt, talán az idő, vagy a hasa, vagy a foga, nemtom...de lehet, hogy csak az volt a baj, hogy a 4 napban megszokta a pörgést, meg hogy állandóan egy csapat ember veszi körül, én meg unalmas voltam neki :D

Hajni, hova mentek? Most viszitek a skacokat is?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
nem túl régi :-)
van légtisztítónk,külváros,nincs penész atkátlanító a porszívónk

jajj Panka is nyügi,hmmmmmmmm most valahogy nem bánnám ha Bibi is már 3 éves lenne

nem értek már megint semmit :-(

atópiás alkat:genetikailag kódolt egyedek,fogékonyabbak betegségekre,allergiára,asztmára,betegségekre,mindenre...
dr. néni könyvébe van hogy messziről látszik a csecsemőosztályon ki ilyen,akinek hosszú a haja :?
Vendég

spenót-alma
ütős :-)

Kat??????????????????????????????????????
remélem jobban vagytok
Vendég

Halihó!

Timi, Móni utólag is minden szépet és jót! Timi, neked duplán is mert szomorúan olvasom, hogy megint összejöttek a betegségek. Gyógyuljatok gyorsan.
Honnan tudod, hogy Bibus fullad, nehezen veszi a levegőt vagy abból tudod, hogy sípol? Marcinak is sípol a sok gedva slejm, ma visszavittem a dokihoz, kiderült még piros a torka, úgyhogy kaptunk antibigyót, Supraxot. Különben már végigfertőzte az egész családot, persze engem is, úgyhogy remélem ez használ. Köhögőroham közben szoptatni, miközben ezerrel csiklandozzák a torkodat, királyság. :? Ha jól meggondolom, még soha sem volt egy hetem sem, amikor semmi se zavart be a szopiba, már egész jól hozzászoktam. :roll:

Elgyönyörködtem én is a képekben, nagyon jól sikerültek.
Jolka, Ákos is egészben szereti az almát? Marcival minden nap elnyammogunk egy banánon meg almán közösen. Persze a jelentős részét én eszem meg, de biztos a foga miatt ő is nagyon élvezi.

Edit, te nagyon merész vagy, már a zöldbabot és kelbimbót is adod? Ezeket nem később kell bevezetni? Mondjuk nálam ezek állnak ott, ahol sokatoknál a cékla, ezeket biztos nem fogom főzni később sem, úgyhogy egyenlőre nem is kérdés.

Kikuka, aztán adjad Vivinek az oscillo....-t, mert Marcinál is tüsszögéssel kezdődött. Mondanám, hogy jobbulást, de inkább ne legyen beteg!

Jutta, Dorkának is jobbulást, amit te végigcsinálsz hasfájás ügyben én biztos nem bírnám kétségbeesés nélkül.

Prücsi, köszi hogy aktivizáltad magad a G-mailben, Benedek nagyon aranyos, de ezt már élőben is levettem.

Nem tudom mit akartam még, anyák napjára én sem kaptam semmit, de őszintén nem is gondoltam, hogy kapnom kéne, úgyhogy nem is csalódtam. Itt van nekem a kisfiam és azt az időt várom én is, amikor majd ő is késztetést érez, hogy virágot szedjen nekem, mint Benedek. Ennél nem is lehet csodásabb érzés

Mentem, jó éjszakát.

ukati74

Timi, hát akkor tényleg bizz abban, hogy nyáron kevesebb a baci...mást úgyse nagyon tehetsz :?

Csajok, ez a köcsög büdös paraszt állat, aki 24 éven át fogva tartotta a lányát engem úgy felzaklatott, nem térek napirendre fölötte. Tudom, nem idevágó téma, csak nem birtam magamban tartani. Hogy tehet valaki ilyet a lányával, egyáltalán egy másik emberrel??? Szörnyű!!!

na jó éjt! :arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kati

jajj még Marci sem gyógyult???

szegény
sok gyógypusza

nos,az úgy volt,hogy szerdán kezdett el bibike orra folyni,egyből zölden és nem nagyon na mindom ez nem gázz,majd kikúráljuk itthon,persze még sosem sikerült,de hátha
ment a c-vitamin,fenistil,calsimusc,köptető neki,de nem aludt nem evett és nyügi ezerrel,szombaton elvittük az ügyeletre,torka nem piros,tüdeje tiszta de azért írt a doki antibiot ospamaxot és orrcseppet nasivint,változás semmi,sőt jobban folyik az orra csak nem zölden hanem átlátszón,tehát ez már új,nem tudott kitisztulni és íme itt az új kórság.Ma vittük Maját hogy fulladt a gyógyszer mellett atüdődokihoz,mondom akkor már Bibit is nézze meg,hát majdnem elájultam amikor monda hogy neki is kell spiropent.mér mondom fullad?erre az mondja hááát neeem,csak halalni hogy sok a váladék,nem tud tisztulni,néha sípolászik,magyarul nem tiszta a tüdeje :-(légútai.írt másik orrcseppet elmondta hogyan használjuk és 3 hét spiropent,azt nagyon utálom,mert pörgeti a gyereket nagyon,Maját jobban de Bibi is megébredt most,odaadtam az apjának,vegye ki a részét ő is
tehát nem konkrétan fullad,de zihál sokszor és nem tiszta teljesen szegény :-(

egyébként Maja allergia tesztje elmaradt :( kint egy kislánynak csinálták,bement és ordítva jött ki,kezéna pöttyökkel az én lányomnak több se kellett már kint sírt,ordított rágta akezét nnyira félt,bementünk és mondta a doki hogy ki van zárva hogy így érdelegeset tudunk csinálni mert fél óráig tartani kell a kezét,ha fordítja már használhatatlan az eredmény,de azt mondta nyugodjak meg,mert amit kap rágótablettát allergiára is jó. azt mondta zért fulladt be mert a hörgőtágítót elhagytuk,elhagytuk hát,mert ők mndták hogy csak hideg hónapba kell,na mindegy most kapja ebbe a hónapba végig aztán megint elhagyjuk,sajnos ez iylen betegség lesz ami lesz alapon,de nagyon idehges lettem,hogy Bbike már most jól eséllyel pályázik asztmára allergiára,de eldöntöttük,hogy ide visszük őket mindig s akkor nem lesznek összevissza kezelve.
Vendég

[quote="dzsuzsa"]T írta:dzsuzsaimi, hát akkor tényleg bizz abban, hogy nyáron kevesebb a baci...mást úgyse nagyon tehetsz :?

Csajok, ez a köcsög büdös paraszt állat, aki 24 éven át fogva tartotta a lányát engem úgy felzaklatott, nem térek napirendre fölötte. Tudom, nem idevágó téma, csak nem birtam magamban tartani. Hogy tehet valaki ilyet a lányával, egyáltalán egy másik emberrel??? Szörnyű!!!

na jó éjt! :arrow:

Zsu

én kinyírnám mint a sicc ,de elötte jól mekínoznám
Vendég

Timi: ehhez tényleg kellett az a pálesz! :( Borzalmas lehet! Főleg, hogy már annyi vizsgálaton, gyógyszeren vagytok túl!
Az allergia-tesztnek van egy természetgyógyászati alternatívája (én nem nagyon bírom a bökdösést ugyanis...). Voll-tesztnek hívák, abszolút fájdalmatlan, és rengeteg anyagot be lehet vele mérni.

Jaj, ma hiszi nap van? Merthogy az én tündér-angyal leányom is nyomott egy félórás szösszenetet. Gondolom, hiányolta a sétát. Csak lestem rá, mint az UFO-ra, utoljára a szopi-sztrájk idején volt ekkora visítás-sikítás-bömbölés. Aztán fél óra simizés-puszilgatás után már rötyögött a cumija mögül, majd fél órát alukált is, addig én vasalgattam az idegeimet...

Ja, akkor én most örülök, hogy Eszti kopaszka. Kopterfield Dávid...

Gabci: jó szeme lehetett az illetőnek! :shock:

Kriszti: ááá, nem, kistesó nem lesz!
Én is almát keverek mindenhez, ami nem csúszik.

MINDEN BETEG BABÓNAK JOBBULÁST!!!

Kép
waterlilly

Timi, ez nagyon gáz. :( Sokszor én is úgy tudom magam sajnálni, de ilyenkor elgondolkodom, miért is? :?
Jobbat nem tudok, küldök vissza egy kis gyógypuszit.

Zsu, én is válogatott kínzásoknak vetném alá, de azt sem hiszem el, hogy a felesége ártatlan lenne. És akkor ő mennyire bűnös, hogy viselheti el ezt egy anya?

ukati74

Anett
megnézem ezt a voll tesztet hátha csinálják ittvalahol a környéken

Kati
én nem hiszem el hogy a nagyi nem tudott erről az egészről vagy sík hülye

Bibus egyébként épp püföl valami a földhöz nem bír aludni.éljen a spiropnet :?
Vendég

Én csak azért jöttem, mert látom Prücsit! 8)
Prücsi! Tőlem olyan táblázatot fabrikáltok, amilyet akartok... De szeretnék pozitív diszkriminációt! Éljenek a fogatlanok! Pirossal! (Ki az még Jankán kívül? Már csak Beáékban bízom!)
Macsek! Vili Fog! Teccett! :lol: :lol: :lol:
Timi! Ha nagyobb lenne a házunk (egyszer csak az lesz...) mondanám, gyere el hozzánk egy pár napra. Jót pletyiznénk (naná, h a topikot is! :lol: ), a gyerekek ellennének, Maját megnézetnénk más dokival is és egy kicsit pihenhetnél! Jaj, Te nő, túl fiatal vagy még, h rámenj dolgokra!
Jolka! Jól hangzik a pecó! Alsó középosztály? :lol: Na látod, én magunkat még oda se tudom sorolni! :lol:
Gabcii! Te kis kíváncsi! :lol: Elvitt minket a férjem ebédelni, kaptam ékszert, virágot, meg még amit kértem... Dőzsöltünk! És nekünk a 12. évfordulónk volt! Tudjátok, a háborús évek duplán számítanak! (Csak vicceltem! Én nem adnám az emberem, nekem ő a másik felem!)
:lol:
Anett! A fóti cucc is jól hangzik! :wink: Waldorf-ban meg télleg tudok segíteni!
Andi! Remélem kiheverted a mai napot!
Meg Jutta Te is!
Zsu! Mondjuk ki: az ilyen rohadék hosszú kínzás után dögöljön meg! (Már bocs!)
Edit! Szép a poi! Más kutyákat is mutatsz be? :wink: (Ági van a háttérben?)
Jaj, biztos maradtatok ki, de mára ennyi! (Tudom, Kikuka, Mogyó, Ukati, Kriszti... ne haragudjatok! :wink: )

Kép
ermoni

Na,mi is megjártuk ma a dokinénit. Benedek elég rosszul van, hurutos köhögés, meg folyik az orra. Éjjel rosszabb, mert folyik a trutyi hátra. Lehet, h nem kellett volna abbahagyni az immunerősítő szedését? Amíg szedtük, 6 hónapig, egyáltalán nem volt beteg B. Most meg jött csőstül.
A legjobb az egészben, h pénteken mennék a Balcsira 4 napra. De így? És Ábelen még ki sem jött semmi. (ne is jöjjön!)

Megkérdeztem a dokinénit a fogzáskori Chamomilla adásról. Azt mondta, h csak akkor adjuk, ha a gyerek "hisztissé" válik, azaz semmi nem jó neki, ha felveszd az sem jó, ha leteszed az sem, tehát szenved és nem tudja, h mit akar. C15-öst 2-3 adagot lehet adni.

Gabci, hogy mit tehenél? Semmit...azaz csak annyit, h amit tiltani akarsz, azt határozotan tedd, de ne csak mondd, hanem vidd el azonnal a tiltott helyről. És ha 200 szor megy oda,akkor 200-szor vidd el onnan. Ábel is röhög, ha mondom neki, h "nem, nem, ejnye-bejnye!"De elviszem onnan és közben megpróbálok nem mosolyogni azon, h milyen édi képet vág. :wink: Így előbb-utóbb megtanulja, h mit jelent a "nem, nem"
(de ha csak mondod, akkor ne várj eredményt...nincs még tapasztalata, h az micsoda, amit mondasz...tudod, az újszülöttnek minden új :lol: , nekünk kell megtanítani mindenre )

Andi, mondtam én, h ezek a kisfickók időnként összebeszélnek (na, megnézem már a részletes telefonszámlát, hátha Ábel beszél ilyen sokat Hubával :lol: :lol: :lol: )

Ciripke, hol vagy?

Bocsi, h csakennyi, de hulla vagyok (B az előbb is felsírt, ezzel felébresztette Ábelt, aki felpattant a kiságyban állásba,és úgy üvöltött az ijedségtől...).

KépKép
KépKép
prücsi

Móni, éljenek a fogatlanok! :wink: De előbb-utóbb ők is ...ha nem,marad a protkó :lol:

KépKép
KépKép
prücsi

Kati, a kelbimbót még a védőnőnk ajánlotta és olvastam is, hogy mehet, de csak három db-ot tettem a főzibe.
A bab meg kérdéses lesz, egyik helyen ajánlják, másik helyen meg nem..hát meglátjuk.

Én meg a banánnal vagyok így, mert pont ma mondta a védőnőnk, hogy a magas kálium tartalma miatt ne adjam Léninek 1 éves koráig. Mert pont e miatt zavart okozhat a szervezetében...na akkor azt kérem én, hogy a Kecskeméti bébiétel kamu e? Almapüré banánnal bevezethető 4 hónapos kortól. Szóval nem tudom, adjam e, mert Ti már adjátok az alig 1 hónappal idősebb gyerkőcöknek...nem tudom, pedig biztosan szeretné, mert a banán tényleg nagyon fincsi:)

Egyébként a paradicsomot sem ajánlják, pedig az is adható 4 hónapos kortól a babáknak bébiétel formájában....

Móni, igen Ági van a kutyás képen a háttérben, amit átveszi a díjakat. Neeeeeeeeeem más kutyákat nem mutatok be, vagyis vezetek fel, csakis a Pósteleki kutyusokat:)))
Vendég

A hisztihez hozzászólva, Léni tegnap adta elő magát rendesen, de úgy hogy ketten az apjával nem tudtuk megnyugtatni. Alvó állapotban betettem az ágyikójába, ahol ugye az állatai is pihiznek. SZóval minden rendben ment fél óráig, mert egyszer csak hangosan felsírt és nem tudtam mi a baja, mire mindent lecsekkoltam semmi más nem volt hátra, mint hogy kivegyem az ágyból mert semmi nem volt már akkor jó neki ott...Hiába ölelgettem és simogattam nem tudott megnyugodni...aztán jött a játék, tisztába tevés, Dentinox gél, tea..semmi és semmi sem volt jó, na 1 óra múlva már kicsit nyugodtabb lett és visszatettem...ismét ordítás..akkor altatódalt énekeltem és fogtam a kezét majd simogattam a buksiját és elaludt. De mielőtt elaludt volna még tágra nyitotta a szemeit, megnézve, hogy biztosan ott van Anya és elcsucsukált...huhhh kicsit bekeményített így az első Anyák napján, de ez is része a boldogságunknak, az életünknek! Imádom!
Vendég

Edit: nekem a doki mondta,hogy egy héten 2-szer adjak banánt pont a kálium tartalma miatt azota igy adom evvan!

Móni: hát igen megsértődtem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Betegség mondjonmárle!!!!!!

Zsuzsa: én tuti kikészíteném az ürgét azt hiszem Timivel egy huron pendulünk ilyen téren először én is megerőszakoltatnám valami nagyf@.......val!..............................................
Na nem részletezem azt hiszem én jó kinzó lehettem előző életemben!

Kép

Kép
mogyoland

Jaj, komolyan, megint jó, hogy nem a tizemeletesben lakunk, mert tuti megint gondolkodnék egy jó vetődésen, olyan elkeseredett vagyok :(
Lehet, hogy Timi problémájához fel se érünk, de engem a mienk is kiakaszt.
Panka kedélyállapota még 6 hósan is egy tragédia volt, én mindent az emésztési problémájára fogok. Minden nap nyűglődés, sirás, semmi nem jó, ölben egy kicsit jó, aztán nyüszi, nyüszi, nyüszi. Semmilyen játék nem kell, nincs fejlődés a mozgásban, mert csak nyűglődés van. Hirtelen ötletként kipróbáltam a Normaflore-t, adtam 2 hétig, akkor tök jó volt, jókedvű volt, nem sirt, aktiv volt, ebben a 2 hétben nagyon sokat fejlődött mozás terén is, szóval azt tette, amit egy gyereknek tennie kell. 3 napja megint abbahagytam a Normaflore-t, erre visszaesett ugyanarra a szintre, 2 napja sirás, semmi nem érdekel, nyüszi, szóval tiszta ideg vagyok megint.
Ezen múlna? Nem tudom mi a szart csináljak.
Bocs Mindenkitől, hogy ezt a depis hszt igy bevágtam ide reggel :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Prücsi, nekünk Angelcare van, nagyon jó, ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
vettünk először egy nagyon drágát, amin kamera is volt, hát az olyan fos volt, recsegett állandóan, mint egy rossz rádió, vissza is vittük.
Ez viszont nagyon tiszta, sose zörög, recseg, szóval nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Hát kinzási módokat én is tudnék javasolni annak az állatnak, én milliméteres szeletekre vágnám a farkát! Persze nyilván a végén beszámithatatlannak fogják itélni és megússza az egészet!
Tudjátok mit nem értek? A lányával együtt lakott a 19 éves lányuk és a 18 éves fiuk, meg egy 5 éves. Az évek alatt nem tudtak valamit kitervelni, hogy együtt kinyirják ezt az állatot???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa: ezen én is gondolkodtam ,hogy semmit sem csináltak ennyi év alatt!
Meg hát a szomszédok sem ettek semmit észre csak le kellet ,hogy járjon sűrűn, kaja miegymás!
Meg hát a felesége!

Kép

Kép
mogyoland

Na jó reggelt minden Babának és Anyukának!!!!!!!!! Igen tüsszögtünk, ma már ordítva ébredt, orr kiporszívóz, kicsit nyügi, oscoc...indul. Én nem tudom miért van ez. Kezdek kétségbeesni Timi!!!!!!!!!!!! Pannival semmi ilyen gond nem volt ebben a korban. Zsuzsa!!!!!!!!! Csatlakozhatok a klubhoz?????? nálunk is hasonlóan mennek a dolgok. Én balga anya lerakom a földre, játszószőnyegre mert kell ám a fejlődés mozgásilag, két perc múlva hasrafordul, és elkezd ordítani. de addig, míg oda nem megyek és fel nem veszem. és ez csak egy példa. :evil:

Móni!!!!!!!!! Janka+ Vivi=fogatlanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: és tudod mit??? éljenek a fogatlanok (is!)!!!!!!!
pont ma mondta egy anyuka nekem, hogy olyan még nem volt, hogy egy gyereknek nem nőttek volna ki a fogai.....hááááát :wink: De egyébként Vivi az inyével is tud harapni, mármint az arcomat. :shock: :) :)
Tuti akartam még valamit, meg bocs akihez nem szóltam, de gulyáslevesem fő, fánkot dagasztani el.... majd még.....

kikuka

Kikuka, fánk jöhet ide is, nyitom az ablakot :wink:

A babakekszben van glutén, ugye? Akkor hogy adható 4 hós kortól? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Minden beteg babócának jobbulást kívánok!!

Lányok, talált, én vagyok a képen, 1977-ben. :lol:

Én is megkínoznám azt az őrült barmot! Én is kiakadtam!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok Lányok!

Olvastam ám, de írni nem tudtam, mert sz@rakodott az internetünk. Egy hete nem voltam.

Timi! Jobulást nektek, de nekem is az jön le, hogy képeken milyen vidámak a gyerekek. Persze az csak egy pillanat a napból!

Jutta, én arra szavazok, hogy a fog megbolygatja a kakit! Nálatok meg főleg! (kérdem én, mi nem?)

Múlt szerdán voltam masszázson! meg aerobicon! :)

Csütörtökön lementünk a balcsira, hordozókendőben nyírtam a füvet.

Marcinak van 1 db foga! :lol: jól meglepődtem :shock:

Tegnap anyák napja volt, Barnu nagyon édes volt, utána a polgármesteriben volt a születés hetének a megnyitója, ahol a rajzpályázat nyerteseit is kihirdették, Betti második lett, a téma az volt, hogy babát vár az anyukám vagy valami hasonló és olyat rajzolt, hogy épp ikreket várok! Második lett a korosztályában.
A szervezés kritikán aluli volt, kirakták a 3 rajzot és mellette egy post-it-re kiirva, hogy Pintér, Tóth meg még valami. :twisted: Annyit megérdemeltek volna a gyerekeke, hogy kiirják a teljes nevüket meg hogy meylik ovi, nem. Nem volt 3 db post-it?

Na megyek melózni!

Minden babának aki az egy hét alatt töltötte BOLDOG HÓFORDULÓT és utólag BOLDOG ANYÁKNAPJÁT gondoltam ám rátok nagyon, de nem volt net!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

babakekszről jut eszembe, mi is elkezdtük a glutén, de mi már nem vagyunk 4 hónaposak, szerencsére! :lol:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok
nyüszi, az nálunk is van. asszem, a mai nap is a tegnapihoz hasonló lesz. megacélozom az idegeimet, és tűrök. ez van. menni mondjuk elég nehéz, mert mindkét lábamon csimpaszkodik egy-egy tökmag. nagyon cukik amúgy, de kissé fárasztó, bár ezt Ti is tudjátok :wink:

nemtom, mit néztetek a tévében, de egyre biztosabb avgyok, h még nem kell nekünk tévé. amúgy sem tudom, mikor néznénk (Gyula korán kipurcan én pedig doglozom megint egy kis 20 oldalas szerződésen) :?

köszi a hófordulós köszöntéseket!

Móni, tegnap megsütöttem a pizzád. emlékszel, régi-régi recept, és nagyon finom lett! engedelmeddel, feltöltöm majd a guglira, jó?

babakeksz: ha anyuka úgy dönt, h ad glutént 4 hónapos kortól, akkor adhat babakekszet. ízlés dolga. én vmi savanyított tejterméken morfondírozok.... meg is nézem a Hajni-féle linket...

még jövök
szép, hisztimentes napot mindenkinek
:arrow:

Kép
an°°di

Jó reggelit (vagy ahoj)! :wink:
Na mi túl az úszáson, a tízórain. Bakker, nagyon bírom ezt a babakaja pöcsölést! 6 kanál krumpliért meg tudtam tölteni a mosogatógépet! :lol:
Andi! Rakjad hát azt a receptet. És éljen, nem hiába raktam föl! (Amúgy sztem is jó. Mondtam akkor is, h eredeti olasz recept!)
Kaja ötlet: spárga! Én imádom. Megyek is sütök hozzá marhaszeletet...
Ja, olasz kaja (én mondjuk francia kaja párti vagyok): zöldfűszeres túró grissinivel? Érdekel valakit?
Kikuka! Jöhet a fánk ide is...
Édességről jut eszembe: salzburgi galuska? Feldobjam? Nagyon egyszerű! :wink:
Még benézek!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?