Új privát üzeneted érkezett!

Hű egy laptető a reggel elött :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsani, nekem bej0tt a laptető!!! Nagyon drukkolok!!!

Kép
petne

Petne, szuper, hogy pihenhetsz! Neked most az a dolgod:) Aranyos vagy, hogy így bíztatsz a várakozással kapcsolatban. Köszi szépen!

Mzsani, neked is köszi! Tényleg, pontosan, mihez drukkolhatunk? :) :) Én drukkolok, ha kéred, de azért jobb lenne pontyosan tudni hogy mi is a helyzetállás:)
Vendég

Hali!

Krisz! Hajrá szurik!!!

Nyulasz! Nagyon drukkolok! Nyolcat számolt a doki. Remélem, lesz is annyi petesejt. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt!

Ma kidobott az ágy. :shock:

Petne :D

A saját dokim szabadságon van, így az intézetvezetőhöz kellett Uh-ra mennem. ÍGy beszélték(tük) meg. Ezért az Uh-us doki mondta ki, hogy marad az adag.

Brumi :D

elhiszem, hogy elszontyolodtál, de a következő hónapban már semmi nem áll a beülti útjába, s hamar itt kopogtat nálatok a gólya. :wink:

CSAJOK!

NEM TUDJÁTOK HONNAN SZEREZHETNÉK FOSTIMON INJEKCIÓT????
MÉG 6 DOBOZRA LENNE SZÜKSÉGEM A MEGEMELT ADAG MIATT.
CSak pénteken tudok íratni a dokival, de mi van, ha nem lesz a gyógyszertárban? Már péntek estére nincs. Én balga nem írattam, pedig a doki kérdezte is, hogy van-e elég gyógyszerem. Én azt hittem van. :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!
Zsani! :D Hipermegagigadrukkkkkk!!! :wink:
Zsu!
Most akkor megemelték az adagot?
Szerintem ha messze van a doki,hogy beszaladj receptért,akkor hívd fel a patikát,és kérdezz rá,mindig van-e nekik fostimon,ha nincs mindig,akkor péntekre rakasd el.Örülök,hogy sok tüszőt látott a doki,majd szépen megnőnek.Hajráááá!!! :D :D :D
Bellanitta!
Akkor reméljük nem lesz vérzés :D
Petne!
Babaragacsok+++++++++++++++++++++
Brumi!
Hajrá június!!! :D Itt lesznek még a gólyák :D :D :D
Dezsi!
Hátacskádnak+++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Hanna!
Hajrá a nyolcasnak!!!Repesztettél?Holnapra++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nyulasz :D

Köszi a tippet, gondoltam rá, hogy megkérdezem a gyógyszertárat. Meg inkább felhívom a dokit, hogy csütörtökön bemennék a receptért. Így nyugodtabb leszek. :D

kobzoszsu

Sziasztok!

Nyulasz!
látod már, hogy olyan nyul, amilyen Zsaninál van, csak virággal :shock: :?: :D :lol:
Hogy feltételezheted, hogy kutyát küldök egy nyulra :?: :shock: :lol: :D :lol:
mai drukkok:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Petnének sem feszült a cicije állandóan!!! :wink:
ja, és lelkecskémnek kérek már energiát, nem a hátacskámnak. (az meggyógyul már magától is)

Hanna!
Szép eredmény! Drukkok holnapra!

Zsani!
üdv újra! :wink:

Zsu!
Hivd fel a patikát és tetess félre péntekre. Ez egyszerű! és ne idegeskedj, és hozd el a receptet. :P
dezsina

Apropó, egy költőit felteszek Nyulaszkámnak...
Hogy bírtad eddig? Nyúltál már a teszt felé? Rácsapjak a kezedre :?: :lol: vagy inkább a mancsodra :roll: :?: vagy mije van egy nyulnak :oops: :P :lol: :?:
dezsina

Dezsi!
:D tényleg nyúúúúúúúúúl :D
...a lelkecskédnek:+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon-nagyon :wink:

Zsaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Vendég

:oops: a tappancsomra :oops:
Vendég

Sziasztok,

Mennek Mindenkinek a drukkok és ragacsok!
+++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu,
Te "Pösti" lány vagy?:) A Délinél lévő patikában általában mindenféle kegyszer-vegyszert lehet kapni a lombikhoz, mivel nagyon közel van a Kaálihoz.
Vendég

Bella!
Köszi :D
Én úgy látom Zsu veresegyházi.
Vendég

Lombikos 10 parancsolat

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hanna, a 8 nagyon szép szám, és ez még emelkedhet is a növekedésük alatt. Hajrá!

Zsu, valahol biztosan találsz majd injekciót, de az tényleg nem rossz ötlet a dokival előbb kiiratni, és a patikával (kal) előre telefonon lebeszélni, hogy mennél érte. Ne izgulj, mert az nem tesz jót :D

Zsani, mi volt reggel :?: Izgatottan várjuk a híreket :!: :wink: :D

Nyulasz, a mai adag tőlem, Neked: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D

Dezsi, és a lelkecskédnek is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Ja, és süt a nap!!! :lol:

Bella, ez a lombikos 10 parancsolat nagyon jó! Én szerintem elkövettem majd' mindegyik hibát (kivéve 2, 3, 8, 10). De szerintem legtöbben így vagyunk ezzel. Pedig tényleg nem kellene ezekkel a dolgokkal törődni, mert az ember lánya csak bezizkózik tőlük. :?

Kép
petne

Képzeljétek, reggel telefonált anyukám, hogy a hétvégi látogatásuk után hasmenése lett és belázasodott.
Egyelőre nem érzek semmit, de persze a para elkezdődött. :evil: :oops:

Kép
petne

Sziasztok,
én is itt vagyok már. Voltam reggel vérvételen, aztán megjutalmaztam magam egy szép nagy hamburgerrel a Moszkva téren. :lol:

Hanna, nagyon ügyi vagy, gratu a sok tüszőcskéhez!

Petne, ne parázz! Nem feltétlen kell neked is megbetegedni. Ráadásul a mi szervezetünk szerintem most strapabíróbb, ennyi szuri, kezelés meg miegymás után. Nem fog ledönteni egy nyavajás kis baci. :evil:

Bella, nagyon jó amit írtál! Tök igazad van!!

Brumi egy picit azért sajnálom, hogy csúszik a projekt, de végülis most már tök mindegy, egy hónap ide vagy oda...

Hogy vagy nyuszitappancs? :D

skrisz72

Bella!
:lol: :lol: :lol: ...de ez rád is érvényes!!! :wink:
Krisz!
Rettenetesen,türelmetlenül,izgatottan... :roll: ja,amúgy jól :D
Jó kis hamburgert én is benyomnék,nyami :D
Petne!
Kösziiiii,és no para!
Vendég

Voltam gyógyszertárban. Sem fertőtlenítő spray, sem fecskendő, sem tű nem volt nekik... Jó mi? Majd megnézem a benzinkúton... :wink: Ilyen hülyeséget... :evil: Magyar egészségügy.

skrisz72

Krisz!
Ez jó :evil: ..és akkor mit árulnak?
Ha inzulinos fecskendőt veszel,azon van tű is.Nagyon messze vagy a Kaálitól?Mert ha nem,nyugodtan bemehetsz a recepcióra kérni tűt.
Vendég

Sziasztok!

Csináltam reggel egy tesztet, ahhoz gondoltama drukkokat, de hát semmi. Még a laptető sem segített. Persze tudtam csak akkor meg jöjjön már meg végre :twisted:

Ezt találtam, hátha érdekel valakit:
Néhány homeopátiás szer és hatásuk

Ovaria comp: növeli az ösztrogéntermelést, ösztönzi a peteérést, szabályozza a menzeszt és jótékonyan befolyásolja a szexuális kedvet.

Phyto-Hypophyson L: szabályozza a menstruációs ciklust és ösztönzi a progeszteron hormon termelődését, de a férfi nemzőképességére is jótékonyan hat.

Alchemilla vagy Pulsatilla (kökörcsin): progeszteronzavar esetén kiváló.

Nyulasz
Továbbra is +++++++++++ Meddig bírod még teszt nélkül? Nem éri ám sumákolni :lol: :wink:

Hanna
Gratula a 8 petihez, szerintem igy sokkal jobb, mintha 18-at szívtak volna le. Állítólag a kevesebb jobb minőségű. (na ez nálam tuti igy van 19-ből 3) Holnapra jó randit nekik :wink:

Bella
Szerintem ezt a 10 parancsolatot képtelenség betartani :roll: :?

Petne
Nyugi kell a babucinak, biztos nem lesz semmi ne aggódj előre rajta :!: :wink:
Vendég

Nyulasz,
a XIII. ker.-ben dolgozom, és 35 km-re lakom Pesttől. Megnézem még néhány patikában. A vicces az, hogy bezzeg sorszámozó gépük van. Ki kell választanod, hogy vényes vásárlás-e vagy sem, hogy kártyás-e vagy sem... hülyék. :evil:
Mikor tesztelsz? Erős vagy, és vársz még egy-két napot?

Zsani, sajnálom. Mi a következő lépés?

skrisz72

Zsani,
Pedig de jó is lett volna...de azért drukkolok tovább,abból baj nem lehet :wink:
...milyen sumákolásra gondolsz? :roll: ...nem is értem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Krisz
:evil: az nagyon fontos :? biztos sikerül kapnod,elvégre ez nem egy különleges dolog.Vagy mégis? :roll:
Vendég

Nyulasz
Jajajajaj....fogadjunk, hogy ott van minden reggel a mosdóban az a teszt :lol: :lol: Csütörtök a teszt napja? Amúgy henye otthon egész nap ?

Skrisz
Nehéz igy beszerezni gyogyit. Nekem szerencsére van ismim a patikában és sokszor úgy is megrendelte, hogy utólag vittem a receptet. Remélem azért meglesz.
Esetleg írj a nlc fórumra is, hátha van valakinek.
További lépés....hmmm...várom pirit, aztán szerintem elkezdem szedni az ovaria comp-ot :roll: :? Aztán belehúzunk apával :shock: :oops:
Vendég

...henye bizony :D
Vendég

Zsani, :D :D :oops:
akkor nektek lehet spontán is, ugye?

skrisz72

Nyulaszkám, te ne aggódj, bizti pozitívat tesztelsz, mert ugye a nyusziknak ez gyerekjáték... :wink: :lol:

skrisz72

Nyulasz
Nagyon helyes, az kell most a babóknak :lol: :wink: Én meg megyek ébresztem a Matyekot, aztán a tegnapi eső nyomait fogjuk eltakarítani az erkélyről. Több a föld a járólapon és a falon, mint a virágládákban :twisted:
Vendég

Skrisz
Elvileg nincs semmi komoly ok, "csak" nincs igazán peteérésem....anélkül meg kicsit nehéz, de csodák vannak :roll: :? De tudod nekünk már itt a Máté, igy azért más :lol:
Vendég

...azt azért nem mondanám,hogy szaporodunk mint a nyulak,de talán most behozunk egy kis lemaradást.
Vendég

Sziasztok!

Már nem aggódom. :D Felhívtam az intézetet, s megírják a receptet, s csütörtökön be tudok menni érte. A gyógyszertár is elintézve. :lol:

Hanna :D

Gratulálok neked, küldöm a drukkokat és nagyon szorítok.+++++

Dezsi :D

Küldöm a lelkecskédenek az energiát. :D ++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De miért kell ez most? MI a baj?

Bella :D

Köszi a tippet, de ahogy Nyulasz is mondta, Veresi lakos vagyok. :D Igaz még nem túl régóta. :wink:
Ez a 10 parancsolat nagyon jó. 8)

Petne :D

Megy mára is a drukk. :D +++++++++++++++++++++++++++
Nem szabad parázni!!!!!

NYulasz :D

Téged sem hagylak ám ki. :wink: Mikor tesztelsz?A drukkok:

Krisz :D

ÉS biztos hogy gyógyszertárban jártál? :lol: Igen sajnos ez az egészségügy. Én is sokat rohangáltam a pici tűért, mert sehol nem volt kapható. :shock:

ZSani :D

Sajnálom a nega tesztet., tényleg jó lett volna ha pozitív.Lehet tudni, hogy miért nem jött még mindig meg, miért csúszik ennyit?

kobzoszsu

Zsu
Egyszerűen csak selejtes vagyok és nem úgy működnek bennem a dolgok :roll: :? Gondolom hormonális dolgok ezek, de nem akarok most még ezért is hormont szedni. Megpróbálom majd a homeos bogyót.

Ha nektek nega a teszt, akkor jóval később és száradás után is totál nega marad?
Vendég

Lányok, egy kicsit nem figyeltem oda, és máris annyit írtatok, nem győzöm végigolvasni :D

Krisz, vérvétel után hambi a Moszkván? Az igen! Eredmény?
Anyukám nyavajája miatt már nem parázok, rájöttem, hogy semmi értelme. Amíg nincs baj, nyugodt vagyok, ha rámtör, még ráérek aggódni.
Nem semmi, hogy a patikában nem lehet ilyesmit kapni... de ez a sorszámos hülyeség ismerős... csak nem a Plazaban próbáltad?

Zsani, én is sajnálom... de a remény hal meg utoljára. +++ :D Hajrá homeopatas gyogyik!

Zsu, köszi! Jó hogy elintézted, így ezen sem kell izgulnod :D

Kép
petne

homeopatas=homeopatiás :oops:

Kép
petne

...a nyúlnak tappancsa van,a homeonak meg patája :mrgreen:
Vendég

Petne,
de igen a Duna Plázában voltam. Először egy égési sérülésekre használatos spray-vel sétált ide-oda a srác, és kérdezgette a többi patikus nőt, hogy ez jó-e, meg van-e másik stb. Nem állt a helyzet magaslatán... :? Aztán végül elkezdte ajánlgatni a másik gyógyszertárat, hogy sétáljak el inkább oda... Lehet, hogy valami gyakornokot fogtam ki...
Vérvétel eredményt nem vártam meg, majd az altatáshoz kell, mert az előző laborjaim már lejártak. Múlt héten kaptam meg a szurikat a Kaáliban, de nem tudtak számlát adni. Azt mondták majd ha ma megyek, akkor megkapom. Hát nem volt kész a számla. Azt mondta a hölgy, hogy lehet, hogy csak a déli postával jön fel a patikából. Úgy látszik ma peches napom van a gyógyszertárakkal. :(

skrisz72

Zsani!
Ez most mit jelent?????????????????Mit látsz?Csak nem csíkot???
Vendég

Zsani, én még soha nem nézegettem lényegesen később. Kivártam a tájékoztatón lévő időt, adtam neki még pár percet, aztán ment a kukába.
Viszont! a pozitívról el tudom mondani, hogy száradás után a 2. csíkocska sokkal halványabb lett. Vagyis szerintem ha látsz valamit száradás után, akkor az inkább jót jelent. De izgi! Csinálj másikat holnap reggel! Drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Krisz, azt a fiatal gyereket ismerem, nem szól semmit, és tök bizonytalannak tűnik mindig. De már régóta ott van. Én egyébként csak akkor megyek oda, ha muszáj, mert drága, és sokszor nincs az, amit szeretnék.

Nyulasz, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
petne

Sziasztok,

Zsani, sajnálom a nega tesztet :(

Dezsi, ezt neked küldöm és a lelkednek
Kép

Megkaptam ma az APC rezisztencia eredményemet és negatív. Legalább ez is kipipálva :)

Hanna, drukk holnapra +++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz, csütörtökön tesztelsz? vagy holnap? vagy te már tudsz valamit, amit mi még nem?

Krisz, ahhoz képest, hogy én a kisvárosunkban elsőre kaptam mindent...nem semmi.
Legközelebb ha mész a Kaáliba, kérj a recepción, bőségesen ellátnak tűvel, fecskendővel.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Drukk mindenkinek!!!!

Csajok! Nekem még nincs 8 petesejt!!! Csak holnap lesz a leszívás. 8 tüszőt láttak, abból lehet 2 petesejt. :S

Kép
hanna30

Hanna!
Kívánok Neked holnapra 8 szépséges petesejtet :D

Al!
Nem,még nem tudok semmit :wink: Majd csütörtökön.
Örülök,hogy jó lett az eredményed!

Zsani!
Nem ér ezt csinálni!!!Mi van?????????????????????
Vendég

Hanna!
Ez még lemaradt,Petnénél bejött :D

Kép
Vendég

...és nincs laptető :(
Vendég

Nyulasz! Köszi szépen! Hajrá laptetőd! (Mikor tesztelsz?) :D

Kép
hanna30

Alle, örülök a jó eredményednek, legalább erről is tudod, hogy rendben van.

Nyulasz, szerintem is várj csütörtökig, az már többünknek bejött :wink: :D Addig is kitartás! Már csak a holnap reggelt kell átvészelni valahogy :D Sok-sok energia megy ++++++++++++

Hanna, drukkolok holnapra, hogy minden renben legyen, és a 8 tüszőből 8 szépséges petesejt legyen! Majd gyere a hírekkel!

Zsani, majd reggel írd ám meg, mi volt!!!!

Kép
petne

Hú, mennyi termés :) Szuper!

Szóval: Nyulasz tappancsos! Mai adagot küldöm:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++! ugye holnap tesztelsz először?

Hanna, este jövök ám a hírekre! Nagyon szorítok! Hajráááááá tüszőcskék, és hajrá Szmati! Csask ügyesen!

Bella, ezt a 10 parancsolatot ki írta? Szerintem doki.:) Lehet még hozzáírni? Én nem minden pontjával értek egyet:)

Zsu, örülök, hogy megoldódott a gygógyszer ügy. :)

Dezsi, hát persze, akkor küldök én is neked lelkecskédnek pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Zsani, nekem volt már inszemináció után száradáskor, azaz kb 15-20 perccel a HCG tesztelés után halvány második csík, de sajna baba az nem volt. Aztán volt a beülti után is, de abból biokémiai terhesség lett. Szerintem az első esetben nem volt semmi, a másodiknál elindult.

Allegro, Te is nagyon kitaró vagy a tesztekkel, gratula a jó eredményhez!ű
Jó romantikázást a zuraddal! :) :) :) Szép időtök van! Csodás a természet, és a napcska is végre sokat süt:) Hogyan ünnepeltek, ha nem vagyok indiszkrét?

Petne, örülök, hogy nem katad el a bacit, az már kijött volna mostanra. Te most dolgozol egyébként így kismamaként?
Vendég

Krisz, már csak 3 nap a szuriig, melegszik a helyzet! :) Igyál sok folyadékot, lehetőleg mentes ásványvizet, és egyél sok finom zöldséget! :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?