Új privát üzeneted érkezett!

Szép reggelt csajok!

Család még húzza a lóbőrt, így idelógtam, remélem nem bukok le! :oops:

Vicuska!

Látod, csak eljött ez a nap is! Drukkolok, hogy mielöbb indulhasson a lombik!

Ditke!

Nagyon drukkolok neked! Ne felejtsetek el sűrűn összebújni! :wink:

Zsu!

Neked szintén! :wink: Remélem sok petikéd lesz és egy csapásra letudjátok a tesóprojektet is! :wink:

Vicky!

Neked még nem is gratuláltam! Bocsi! :oops: Látod, mégiscsak vannak csodák! :wink: Szívből garulálok nektek!

Zsófi!

Fele megvan! :wink: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Rátok fért már!

Krisz!

Nagyon szépek a gyerekek és te is! :wink: Nem is hallottam még erről a csodahelyről! :roll:

Bocsi, de az előző oldalt nem olvastam, ha valaki kimaradt az ezért van! Mi egyelőre jól vagyunk! Tegnap volt pár óra míg vaciláltam, hogy menjünk vagy ne menjünk a kórházba! Borzasztó, hogy milyen szorulásom van :oops: és hascsikarásom, azt hittem a méhem! :oops: Aztán kijött aminek kellett és megszünt minden bajom! Közben nem mertem nyomni, mert nyíló méhszájjal nem lett volna jó megoldás! Szóval vannak nehézségeim... :oops: Rosszullétek nincsenek, megszüntek a zabálások is, kicsit bedurrant a hüvelynyílásom, azt hittem, hogy a méhszájam szállt le! Szóval para az van ezerrel! Jővőhéten megyek dokihoz, szerintem varrnak is következő héten! De lehet, hogy meglátogatom még a héten, mert nem vagyok nyugodt! Van egy hülye érzés ami körülleng, nem tudom megmagyarázni! De folyamatosan beszélek a babához, hogy még minimum 20 hetet maradjunk együtt! Egyelőre szófogadó a gyerkőc! :wink: Nagyjából ennyi, lassan kel a család, mennem kell!

Puszilok mindenkit!
gröni

Szép jó reggelt! :D

Gröni
Hát nem leányálom a helyzeted.De a babás szófogadó. :D Pihengess sokat és minden rendben lesz!!! :D

Zsófi
Fel a fejjel!!!Nekem már mindjárt jön az 5. szuri (jövő hét kedden).Telik az idő gyorsan.Nekem most nem olyan gázok a mellékhatások vmiért szerencsére. Én is vettem remiferint pár éve..de végül nem szedtem be..talán még meg is van...nemtom lejárt-e. :? A szuribeadás szerencsétlen körülményeiért együttérzésem...nem könnyű ez az egész ezek nélkül sem...de hinned kell!!! Mi győzünk!!! Nekem ismerősömnek 4. fokú endo után lett két spontán babója!!! :D

A CSODAHELYRŐL:
Rákerestem Google-n:Bükkszentkereszt, kövek, térkép
És fent van! :D Az a kő amin a képen ülök a Boldogasszonyköve és pont az jó a meddőségre, de mint mondtam mi sok kövön ültünk, biztos ami biztos. :lol: Nekem már többen ajánlották.Sokan esküsznek rá errefelé. A környék nagyon szép, egy kirándulást megér annak is aki messzebb lakik.

Látom sokan akcióztok mostanában :D .Mindenkinek sok sikert!!!
vizkriszisback

Gröni
Babád :oops:
vizkriszisback

Köszönöm csajok a bíztató szavakat! Bár tudom, Ti erősnek és optimistának láttok, de néha nálam is elszakad a cérna. De ez a nyaralás tényleg jót tett, sokmindent átértékeltem. :lol:

Krisz! :lol:
Ha arra járunk legközelebb, akkor tuti ráülök arra a kőre! :wink: Örülök, hogy Neked most nem olyan erősek a mellékhatások. Én ma megint nem aludtam. :x Leendő gyermekem már most nem hagy aludni. :lol:

Fenci!
Szijja! :lol:

Gröni!
Mondogasd, hogy minden rendben lesz!!! És higgy benne, az biztos segít! Szorítok!!!! ++++++++++

Írok majd a többieknek is, de most meló! :twisted:

KépKép
zsófikukac

Zsofi, nekem a tüszönézö uh a kismamákkal együtt volt. Hát, frusztrálo volt a pocakosok között ülni és várni, hogy van-e egyáltalán tüszöm.
Vendég

Na itt vagyok, folytatom, csak el kellett rohannom a földhivatalba.

P.Kata!
legalább láttuk mi a cél, illetve az út vége! :wink: :lol:

Kati8181!
:lol: Üdv itt! Cickafark: peteérést segíti, 14. napig kell inni, illetve pé-ig. Utána a palástfű a progiszintet emeli, beágyazódást segíti. Tesztoszteronhoz és a kétszarvú méhez nem értek. :oops: Unokatesómnak magas tesztoszteron szint miatt nem jött meg sokszor a mensije, mióta issza az aloe gélt, rendes ciklusai vannak.
És hidd el, a 1,2 év is sok idő, megértem a türelmetlenségd, én is így voltam vele, megmérgezte minden napom, csak a babakérdésre tudtam koncentrálni. De vigyázz, mert ez megmérgezheti az ember házasságát is! :?

Ditke!
Akkor tesztvásárlásra fel!!!!! :lol: Emlékszem! :wink: Szorítok nagyon! :lol:

Zsu! Vasárnap jó nap lesz a repiszurinak! (szülinapom) Szorítok!!!!

Gizi!
Nálad most mi a helyzet? Léptél valamit lapar ügyben? :roll:

Susy!
Hogy vagy?

KépKép
zsófikukac

Napot Csajszik! :lol:

Vicuska, Zsófi!
Köszönöm kérdéseteket jól vagyok! Pontosabban változóan. Néha semmi bajom, egyáltalán nem érzem magam terhesnek (na persze olyankor az a baj) :oops:, néha meg egész nap rossz a közérzetem, émelygek, fáj a gyomrom stb.
A szurikat hösiesen viselem, és már elkezdthettem csökkenteni a szteroid adagomat. :lol: :lol:

Zsu!
Javítottam a táblát. :wink: De jó,nemsokára punkció, aztán hipp-hopp babás leszel! :wink:

Vicuska!
Várunk a hírekkel! :P

Fenci!
Köszi! :wink: Akkor következö hónap már natúr spontán?

Ditke!
Jól teszed, hogy nem görcsölsz rá. De miért ne sikerülthetne már az elsö hónapban? :) :P

Görni!
Gondolok rád sokat, hogy ugyan minden rendben van e veletek! Csak így tovább!!! :wink: (nekem is volt hétvégén szorulásom) :oops: :oops: Hanyadik hétben vagy?
susy75

...ma megint megjött... :wink:

görcsöl nagyon a rühese, úgyhogy aggódok az endo miatt.

lapar ügyben még nincs semmi, 19-én megyek uh-ra aztán megbeszélem a dokival. azóta nem voltam nála.

ja, és apának kértem időpontot vizsgálatra a lombikos/inszemes laborba (andrólógia már megvolt), jövő héten kedden megy
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

most illegalitásban vagyok :wink: , este, ha nem érek haza túl későn még jövök, csinálok új vonalzót is :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gröni: drukk+++++++++ :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

susy és kismamik!

sztem szorulásra lehet használni kupot, mert azt az ujszülöttek is kaphatnak. Glicerines kupot kell kérni, vagy modod, hogy erre a problémára kéred. Szerintem ez nem nagyon szivodik fel a vérbe, mert ott helyben lazitja az anyagot. De azért kockázatokrol és mellékhatásokrol...
Vendég

Sziasztok!

MIndenkinek köszönöm a drukkokat. :D

Krisz :D

Még nem is mondtam, nagyon szépek a gyerekek. :D Reméljük a csodakövek segítenek, s legalább kirándultatok is egy jót.

Gröni :D

Pihenj, pihenj, még mindig nagyon szorítok. Nemsokára itt a 10. hét. Sajnálom, hogy ennyire minden miatt parázol, de a babucid szófogadó, s bent marad még jó sok hétig. :D

Vicuska :D

Még Tapolcán vagytok? Mi újság? GYere gyorsan majd a hírekkel.

Zsófi :D

Bizony jó nap lesz a vasárnap. A május nagyon jó hónap amyúgy is.
Te szegényke, megértem az érzéseidet. DE TE LE FOGOD GYŐZNI!!!
Bízni kell benne.
Tudod:
Kép

És előre BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!(Hétvégén szüleimnél leszünk.
Kép )

Suzy :D

Köszönöm a javítást. Hogy csökkented a gyógyszert? Érdekelne engem is, mert ugye ugyanazt szedjük. :wink: Mindjárt 8.hetes leszel. :lol:

Ditke, Fenci :D

Neketek is köszönöm, s pusz.

Most megyek lepihenek egy kicsit, mert apa már alszik, s én pedig nagyon korán keltem, így most fáradt vagyok. De legalább már a munkahelyemre nem kell bemennem. Tegnaptól táppénzen vagyok. :D :lol: :twisted: :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Gizi :D

A fene vinné el pirit. :evil: Sajnálom, hogy megjött.

kobzoszsu

Zsu!
Èn 15mg-ot szedek a Prednisolonból kb három hete. ùgy volt meghatározva, hogy ha van életfunkció (szívverés), akkor elkezdhetem csökkenteni. Hetente 2,5 mg-al szedek kevesebbet. Ami azt jelenti, hogy öt hét alatt érem el a nullát.
Neked mennyit kell szedned és mikortól?

Kata!
Köszi a tippet! :lol: :lol:

Gizi!
Nálatok is kezdödnek a vizsgálatok?
susy75

Zsu! :lol:
Köszönöm! Úgy szeretem ezt a kis malackát! Mindig felvidít! És hát igen, mi győzünk!!!!

Susy!
örülök, hogy minden ok. :lol:

Gizi!
:cry: Kapja be a rühese! Görcsölés nem csak endó miatt lehet. :roll: Endó nélkül is szoktak görcsölni.

Most hívott egyik barátnőm, szintén endója van szegénynek. Remélem nem én fertőztem meg. :? :lol:

Vicus!
Tűkön ülök!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

A nap mondásai:

- Olyan jó volt látni, mikor a főnököm kigördült a harmadik új BMW-jével. Tudom, hogy milyen keményen megdolgoztam érte!

- Te vagy a megtestesült költészet! Az ajkad Weöres, a szíved Arany, az agyad Tompa.

- Gyógyír a vérnyomásproblémákra: a bor emeli, a pálinka csökkenti, a sör pedig stabilizálja.

- Ha az esküvőn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY?

- Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

- Isteni testem van - mint Buddhának!

- Kerüld a csokoládét! Összemegy tőle a ruhád!

- Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?

- Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.

- Elmentem lángososnak. Végre egy zsíros állás!

- Tegnap este, amikor hazaértem, a feleségem arra kért, hogy vigyem el valami drága helyre. Kivittem a benzinkúthoz.

- Minden tiszteletem a mentősöké - ők mindennap áldozatot hoznak!

- Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

- Szerintem a leggonoszabb emberek a BKV ellenőrök. Mindig azt kiabálják, hogy "Legyetek bélbetegek!".

- Apád biztos skót volt, mert remek dudáid vannak...

- Ha felveszem a fejhallgatót, miért nem a fejemet hallom?:-))))))))))))

- Ha az IQ-d kettővel több lenne, akkor már lehetnél sült krumpli.

- Nem parasztgyerek. Agrárcsemete...

- A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.
susy75

Szép napot! :lol:

Gröni!
olyan jó hallani felőled :P
én TUDOM hogy minden a legnagyobb rendben lesz veletek :D
te is bízz a babádban :wink: :wink: :wink:

Susy!
és nem kell sokat innod meg pisilned a predn-tól?és nincs farkaséhséged? :roll:

Zsu!
hajrá szabi! :lol:
jövőhéten már te is kismami leszel :wink:

Gizi!
piri kapja be :evil:
de a vizsgálatok örülök hogy elindulnak :P
apjukot nehéz volt rávenni hogy elmenjen? :roll:

Krisz!
rákeresek én is a kövekre :lol:

Ditkekismami! :lol:
hogy vagy?

Kukac!
kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!hajrá Tapolca és augusztus :wink:

Moflyval mi lehet??? :shock:
Vendég

Ja.....majd elfelejtettem irni magamról :oops:

szóval 2 óra alatt meg is volt minden vizsgálat.mindkettőnknek volt vérvétel , apjuknak katonavizsgálat nekem meg citologia meg mindenféle nőgyógyi vizsgálat. :roll:
Hát nagyon kedves volt mindenki, de tényleg :D
A doki is. 8) csak nagyon durva volt..... :evil: :( azt hittem fejberúgom... :shock:
A lényeg, hogy először azt mondták cak szept-novemberre van első időpont.Aztán én nagyon csalódott lettem rerre, és a doki mondta az asszisztensnek hogy nem aug-ra mondta le egy időpontot?és de!!!!!!!!!!! :P így megkaptam az augusztusi lemondott időpontot!!!!!!!!!!juhéjjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol:
A 3.napon kell megint mennünk vizsgálatra mindkettőnknek, és júl.8-án lesz az összegzés..... :P

ja.......van egy rosz hír is..a doki szerint mindkét petefészkem enyhén pco-s,(de megnyugtatott, hogy nem PCOS), van kb.20 picike tüszőm, és csak 10-nek szabadna lennie. :?
és ez azt jelenti hogy vigyázni kell majd, nehogy túlstimuláljanak.... :(

Egyik szemem sír, a másik meg nevet :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vicuska!
Akkor ez azt jelenti, hogy augusztusban már lombik?? :lol: :lol: Nagyon klassz! :wink: Csak eljön már a ti idötök is!!!!!!Végül is a pco a te esetedben számít valamit? :roll:

Igazából mikor csak 5 mg -ot szedtem, nem éreztem semmi mellékhatást. Három hete szedem a megemelt adagot(mióta +lett a tesz) és most hogy mondod, tényleg mintha lenne ilyen. Bár a sürü pisit és farkaséhséget betudtam a terhességnek. Az utóbbi idöben tényleg többet iszok, de kb. egy hete már nem igazán. :shock:
susy75

Susy! :lol:
úgy tudom, ha túlstimuláció esélye lép fel a szurikúra alatt, leállítják a programot.... :(
Vendég

Vicuska!!!!
Kép
Vendég

Nati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszi :lol:
bővebben nem akarsz írni magatokról?????????????? :roll: 8)

Ja, és azt is ráirta a papirra, van sárgatest.vagyis volt pém, nem,
de akkor ha sok ilyen pici sz@rom van, akkor hogy lehetett pém? :roll: egyébként ferty is adott :P

és nem júl 8, hanem június 9.az uccsó vizsgálat :oops: :lol: :lol:

Többi emberke örökre elment?????????? :shock: :( :?:
(Mofly, Lmami, Babcsi .... is? :evil: )

Nagyon hiányoznak akik bejelentették hogy elmentek is(Gröni, Luca, Gyugyi, Baba, Ticsimű......)
:( :( :( :( lehet nem olvassátok, de soxor puszillak benneteket :D
Vendég

Most jól vagyunk, Szabi már nem beteg.

Lassan vége a sulinak, meg az ovinak jön az őrültek háza, erre készülök, és közben olvasgatlak titeket, és mindenkinek nagyon drukkolok!!!
Vendég

szerbusztok én vagyok :)

most csak gyorsan rólam mert ágyfogság van

ma már kevesebben vagyunk, az egyik babám lenmaradt a fejlődésben így könnyű volt a döntés szerencsére

ha nem haragszotok erről a továbbiakban nem szeretnék írni akit valami érdekel priviben nagyon szivesen csevegek vele...

Kérlek szorítsatok a két csodaszép 44 mmes babámnak, hogy a jövő kedden esedékes kontrollon minden rendben legyen

puszi

ikresmami :)
Vendég

Mami!!!!!!!!!!!!!!!

de jó hallani felőled is :lol:
pihengessél.... :D
legalább a pici meghozta helyettetek a döntést, így remélem könnyebb volt.... :(
És MILLIÓ drukk a 2 szépséges 44 mm-s babucinak :wink: :wink: :wink:
én tudom ám, hogy az egyiknek majd rózsaszín kisbugyi kell, a másiknak meg kék kiszokni :wink:

Nati!
kitartás a bolondok házához 8) 8) 8)
Vendég

Vicuska!

Majd megyek hozzád nyugtató injekcióért, talán egy lónak való adag elég lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szijja Nati!!!!!!!!!!!
Kép

Gyere gyakrabban!

Mami!
Nálad is pihenés van elöírva? Vigyázz a két manóra, biztos így akarta a jóisten, hogy csak két baba legyen!
susy75

Írtam egy csomót és elszállt! :evil: :evil: :evil:
Vendég

SUZY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Krisz,
Remélem a kőücsörgés bejön! :wink:

Susy,
Gratulálok a Picurhoz! :D

Gröni,
Nem könnyű ezzel a sok fekvéssel, remélem meglesz az eredménye.

Kukac,
Szegénykém, elhiszem, hogy elszomorodtál, de bízzál, haladsz a cél felé!

Vicus,
Akkor hajrá augusztus!!!

Mami,
Szorítok a két pici Manónak!!!!

Nekem ma sajnos nem volt túl jó napom. Nem sikerült. 2 alatt volt a Hcg szintem. Pedig kékre-lilára szúrkáltunk, ez se volt elég. Valahogy ez nekem nem akar sikerülni. Eléggé el vagyok szomorodva. Most három hónapot ki kell hagyni. Addig pihenek. Arra gondoltam, inkább kipróbálok valamilyen természetgyógyászatot.

Kép
mofly

Mami: pihenj sokat! minden rendben lesz! magne b6-ot kell szedned?

Nati: :D , hogy szabi jól van :D a szünet kemény lesz., tesómnak is 3 fia van, már ő is kezd aggódni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicuska: akkor aug-ban már kismami leszel? :lol: :lol: :lol: :lol:

Apjukom andrológián már volt, minden OK, most az inszem miatt kell új vizsgálat azt mondták :wink: :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Drága Mofly nagyon sajnálom!!!!!

Giz! Akkor te kb képben vagy milyen jó lesz a nyaram nem fogok unatkozni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok banyák! :D

Mamikám :D Nagyon örülök nektek és vigyázz a 2 szépséges kis babódra! :wink:

Vicuska :D Szuper, hogy lett végül augusztusra időpont! :wink: Ezek a pici tüszők honnan a francból kerültek elő? :roll: Eddig ilyet nem találtak, nem? :shock: :oops:

Zsófi drága :D Fel a fejjel, már túl vagy a kanyaron! :wink: Most hogy írtad az aloe-t, lehet én is veszek egy üveggel, már rég ittam nagyon. :wink:

Nati :D Nem lesz semmi ha mindhárom kis prücsök otthon lesz! :wink: Mikor kezdődik a kiképzés? :lol:

Susy :D Igen, köv hónapban spontánt tervezünk. :wink:

Ditke :D Te itt lógsz fent? Azonnal ugorj apára! :oops: 8) :lol: :lol: :lol:

Zsu :D Élvezd a pihenést! :wink: Szerda meg csüt én is itthon leszek, mert kitalálták hogy délután kell majd dolgoznom, 3-tól 11-ig, mexikóiak fognak oktatni, és persze nekünk kell fent lenni az ő idejükben.... :evil:

Szia Kati! Üdv köztünk! :wink: Zsófi jól írta a cickát meg a palástfüvet, a másik kettőhöz és sem nagyon tudok hozzászólni. Próbálj meg rákeresni neten, hátha találsz valami okosat. :wink:

Gizus :D RMPPB! :evil: :evil: :evil: Hajrá kivizsgálások! :wink:

Aneetha :D Apára fel ha plusz az az LH! :wink:

Csajok, dumcsiztam múlt héten Gyugyival msn-en. Msn-en elérhető aki szeretne vele beszélgetni. :wink: (Pusszillak ha olvasol!)

Mofly engem is érdekelne, hogy mi van vele! :roll: :oops: Ma-holnap kellene tesztelnie, ugye? :roll: 8)
Na persze a többiek is nagyon hiányoznak!

Littike, ha olvasol, jelezz hogy mi van veled??? :roll: :wink:

Képzeljétek, ma vagyunk 3 éve együtt apával. Olyan gyönyörű csokrot kaptam, hogy juhééjj! Lefotózom és majd felteszem nektek! :wink:

Dobok antiszex görbét... 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
fenci

Mofly :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.... :cry: :cry: :cry: Szerintem is jó ötlet a természetgyógyászat! Remélem most vissza fog állni rendesen a mensid! Nagy ölelést küldök Neked!
fenci

Mofly: :cry: :cry: :cry: :cry:

a következőneksiekrülnie kell!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Fenci!
Nekünk meg ma van a második házassági évfordulónk!!!! :lol: :lol: Èn is kaptam virágot, meg voltunk vacsizni! :wink:

Mofly!
A francba! Pedig annyira drukkoltam! :cry: :cry: Miért nem akar ez neked összejöni??? :roll: :roll: :?
susy75

Sziasztok!

Szóval akkor megint írok! :roll:

Susy

Hidd el minden rendben lesz!!!!!! :wink: :D
Mivel mindig is peches voltam, ezért is nem számítok rá hogy elsőre összejön! :( Viszont ha mégis, én leszek a legeslegboldogabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Mofly

Annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mamivagyok

Az élet megoldotta helyettetek ezt a nehéz kérdést!!!! :? Boldog pocakosodást kívánok!!!! Drukkolok hogy minden rendben legyen! :wink: :D

Gizi

Ez a rohadt piri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azért drukkolok a köv. ciklushoz!!!!!!! :wink: :D :D :D

Vicus

Aug.-ban lombik!!!!! :?: :?: :?: Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó hogy Tapolcát választottátok!!!!!! :wink: :D

Nati

Jó hogy jelentkeztél, de magatokról semmit nem írtál!!!!! :roll: 8) Hogy vagytok Apácskával? :wink: :D

Fenci

A doki bácsi vasárnapra és keddre írta elő a kötelező kekszet, és mivel 24 órás szolgálatban van, és persze hogy vasárnap és kedden kell melózni, így még reggel munka előtt letudtuk!!!!! :lol: :lol: :lol: Így most már szabad vagyok este! :wink:
Pár nap és kezdődhet nektek is a natúr spontánozás!!!!! :wink: :D

Gröni

Nagyon sokat gondolok rátok, és jó lenne már ha összevarrnának, és végre önfeledten várhatnád a pici babátokat!!!!! :D

Zsófi

Tudod, az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó!!!!! :wink: :D Tartom magam ahhoz amit ígértem! :wink: :D

Zsu

Növeszgesd a tüszőcskéket!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Krisz

Akaratlanul is tudtad hogy melyik követ kellett választani, ez szuper!!!!!!!! :wink: :D
Vendég

Na, csak nem az enyém a laptető!!!!!????????:shock: :roll: 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég

DE BIZONYÁÁÁÁÁM!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor kiutalok Neked egy kis pihenést! :wink: Kötelességed mára teljesítetted! :lol: :lol: :lol:
fenci

Mofly kedves!

nagyon sajnálom :( :( :(
de ez csak bemelegítés volt, hiszen még csak most lett meg az első igazi ciklusod....a kövi sikerülni fog :lol:

Fenci, Susy!

hancúrozzatok egy nagyot ha már ilyen jeles évfordulóitok vannak 8)
(Fenci, egy picit nektek is szabad,nem? :roll: :oops: :P )

Ditke!

laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűű :D
Vendég

Ja Gizi! :lol:

nagyon egy az ízlésünk vonalzó ügyben.... 8)
ma én is majdnem ezt a lovacskásat néztem ki....múltkor meg az az állatfarmos is... :D :shock:
apjukod hogy néz ki?.... :lol:
Vendég

HALI Mindenkinek!

Suzy :D

Én ebből a gyógyiból reggel egy felet, este egy egészet szedek.Azt pontosan nem tudom, hogy mennyi ez az adag, mert én már fent vagyok, a gyógyszer meg lent a fürdőben.

Zsófi :D

Örülök, hogy sikerült felvidítanom egy kicsit. :lol:

Lmami :D

Örülök, hogy jól vagytok, s a döntés így talán könnyebb volt egy kicsit. A két törpicurnak nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen még jó sokáig. :D

Mofly :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon sajnálom, pedig annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog.
Ne add fel, sikerülni fog. A természetgyógyász jó ötlet.

Ditke :D

Hajrá kétcsíkos teszt! Kerestlánykádról nincs újabb kép?

Fenci :D

Akkor éjszaka fogtok dolgozni és tanulni? :shock: Nem semmi. Ésmiért nem ők igazodnak az itteni időhöz?

Vicuska :D

Hajrá augusztus!!!!! jÓ HÓNAP LESZ! :wink:

Megyek aludni, jó éjt!
Kép

kobzoszsu

Nekem is nagyon tetszik a Te vonalzód :D :D :D

apjuk 185 cm, barna szem-haj :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicuska :D Nekünk még kb 2 hét szextilalom. :oops: :oops:

Zsu :D Igen, sajnos. Többség amcsiból lesz meg mexikóból és csak páran európából. Reggel megpróbálok sokáig aludni. Megyek, el is teszem magam holnapra.! 8) :lol:

Puszilok minden aktív és inaktív topiktagot, jóccakát! :wink:
fenci

Vicuska!
Annyira nem eröltetem mostanság a kekszet. Fö az óvatosság. :lol: No azért teljesen nem iktattuk ki, de ritkább. Meg annyira nem is kívánom! :oops: :roll:

Tényleg Gröni, Mami ti hogy bírjátok lepedöhancúr nélkül? :P Bár gondolom most ez jut legkevésbé eszetekbe. :?

Dikte!
Nem vagy te peches! Te leszel a legeslegboldogabb!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Nekem 5 mg-os egy tabletta. De én reggel szedem,mert azt mondták, hogy ezt a hormont kora reggel termeli a szervezet (mellékvese) és így nincs megkavarva.
susy75

Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket befogom szerezni a teafüveket. Most már csak azt nem tudom hogy mennyit kell naponta inni belőlük? Egy csésze/nap? És hogy szabad-e ízesíteni úgy mint a hagyományos teákat?
Ja, és nagyon hálás lennék ha elmondanátok hogy milyen ez az LH teszt? Mert hallani már hallottam róla de nem tudom hogy működik pl.: mindennap el kell végezni a tesztet?
Hűha lehet hogy hülyeséget kérdeztem de ez van én ilyen hülye vagyok de a baba utáni vágyam pont ilyen nagy mint az ilyen témával kapcsolatbani tudatlanságom.
Fenci
Kívánok neked nagy kitartást a tilalomhoz és sok sikert az eredményes szex-hez!
Zsófikukac
Nagyon sokat segítettek a szavaid nem is tudod mennyire vártam a választ.
Képzeld a kétszarvú méh kiderült egy fejlődési rendellenesség ami folytán V-alakú a méhem és 2x5 cm-es ún. szarvai vannak, ezért nagyon nehezen tud beágyazódni a petesejt. Nagy a vetélés esélye is. De valahol azt írták meg lehet műteni.
Mindemellett a nyiveteg méhem még jobbra is van tolódva és minden férfi hormonszintem magasabb egy tomboló bikáénál.
Hát dióhéjjban ennyi.
Hú ezt jó volt leírni.
Jó éjt nektek és sok puszi mindenért! K.

Kati81
kati8181

Sziasztok!

Most röviden jelentkezek.

Még nem voltam orvosnál. Én lusta disznó.
Tejci még mindig aktív. Sajnos.

Kati: ajánlom neked ezt az oldalt tea ügyileg.

http://www.fogamzas.mlap.hu/user.php

Remélem sikerül a beillesztés. Nagyon kezdő vagyok. :oops:
Én is ebben a hónapban kezdtem a teakeverék ivását. Még nem tudok a hatásáról semmit mondani, de remélem már a hónap végén meg lesz a + eredménye.

Mindenikinek sok-sok drukk!

kolibri
kolibri28

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer a vígasztaló és bátorító szavakat, már újra kerek a világ, meggyógyulok és lesz kisbabánk. :lol: Mert az élet szép! :lol: :wink:

Mofly! :cry:
Annyira sajnálom. Lehet tényleg meg kéne próbálnod vmi természetgyógyászt. Babcsi is járt biorezonanciára és sikerült is neki. Mi is voltunk természetgyógyinál régen, igaz az endómat nem látta, de azt mondta, azért nem jön a baba, mert nem vagyunk még felkészülve nem vagyunk egy család. Akkor gondoltam, kapja be, mit tud ez rólunk, de az elmúlt egy évben sok mindenen mentünk keresztül (amiről itt nem beszéltem és nem is szeretnék) és most már látom, hogy igaza volt.
Nyaralni nem készültök? a sós víz is jót tesz, főleg pihenéssel egybekötve! :wink:

Fenci!
Először nem értettem a kanyart. Szőke vagyok. :oops: Hajrá spontán hónap. És vegyél aloét, sokan mondják, hogy jó!!!
:lol:

Littike!
Nekem is hiányzol! :D

Ikresmami! :lol:
JóIsten megoldotta, hogy ne Nektek kelljen dönteni, ennek örülök, így könnyebb. Millió csók a két babucinak!!! :lol:
Kapaszkodjatok! :lol:

Ditke! :lol:
Hát remélem elkaptátok! Én reggel szeretem. :oops: Este mindig bealszom. :oops:

Kolibri! :lol:
Úgyis érzed, hogy mikor kell dokihoz menni!

Kati! :lol:
Ide bármikor jöhetsz bíztató szavakért. Tapasztalatom szerint nem érdemes amúgy sima nőgyogyikkal az időt húzni,hanem érdemes komoly meddősségi központot felkeresni. :roll:

Gizi!
Enyém apa is 185 csak kék szem, barna göndör haj, ami most épp majdnem kopaszra van nyírva. De mondtam neki növessze csak vissza hosszúra, a gyermekünk tépje az ővét (milyen ö,ő?) :oops: is. :lol:

KépKép
zsófikukac

Mami :P

A természet okos, nyugalom minden rendben lesz, mindig gondolok rád!!!!!

Mofly :P

Nagyon együttérzek, régóta küzdötök ti is, lesz is eredménye.
Mindenképp próbálj ki alternatív módszereket(akupunktúra, homeopátia, energetizáló helyek, gyógyító kövek, fürdők)

Krisz :P

Tök jó, hogy elmentetek, bízzál a Boldogasszony kőben, segíteni fog!!!! Én is hiszek az ilyesmiben. Mennek a drukkok++++++++++++

Zsu, Ditke, Fenci :P

++++++++++++++++++ és persze mindenkinek!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs

Jó reggelt lányok

köszönöm szépen mindenkinek a szép szavakat, nagyon jól estek :)

semmit nem érzek az égegyadta világon hálistennek, ugyhogy tudom hogy minden oké odabent :lol:

Moflykám!

nagyon sajnálom, annyira igazságtalan....most mondd meg nekem miért és neked miért nem, annyira nehéz erre a válasz sajnálom és rengeteg erőt küldök....++++++++++++++++++++++++

Susy!!

te csak pihengessél, mikor is van az UH?????szeeeeexxxxx???? ugyanmá 8) majd jövőre :wink:

Zsófikám!

Hát persze hogy meggyógyulsz micsoda ? ez nem is kérdés :lol: persze kár hogy ilyen fiatalon elkapott ez a randaság, d emilyen szerencse hogy már kiderült, képzeld ha te is csak mint én öregasszony korodban kezded a gyermekvárást mi lett volna ddigra :shock: igy meg fiatal test gyoooorsaaaaaaaan gyógyul pikkpakk baba :wink:

Fencike!!

ez a kis szexmentesség gyorsan elillan, s milyen jó lesz utána wowoowowowowowowow :wink:

na nyilván nem irtam mindenkinek fárasztó így félkönyélken az ágyból, de nem akarom ahasamra tenni a laptopot annyira meleg az alja nem forralunk gyereket :lol:
Vendég

Halihó!

Ditke!
Láttam tegnap a tévében, ma meg olvastam a Blikkben, hogy Stohl Buciék babát várnak. Már 5 hónapos a csajszi! :lol: :lol: Milyen jó kis informátor voltál, mi hamarabb tudtuk mint bárki! :wink: :wink: Ja és ezt a Blikkból másoltam ki: "A páros az I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán várt sorára az ultrahangos vizsgálaton, amikor egy szintén várákozó páciens felismerte őket. Stohl András azóta a Velvet internetes magazinnak meg is erősítette az örömhírt, de nyilatkozni nem akart." Ditke, nem te voltál???????????? :P :P :lol: :lol:

Kati!
A http://www.babatervezok.otthona.net/ -en is van sok infó homeopátiás cuccokról és gyógynövényekröl,amik segítik a peteérést, teherbeesést. Ha gondolod nézd meg! :wink:

Mami!
Nagyon drukkolok a két csöppségnek! Valahogy majdcsak kibírod ezt az évet! :lol: :lol: Tényleg mikorra vagy kiírva? Ès feküdnöd miért kell?
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?