Új privát üzeneted érkezett!

Nagy-nagy gratula Nicinek és Melindának is!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


nici! HATALMAS GRATULA NEKTEK ÉS NAGYON SOK TEJCIT KÍVÁNOK A BABÁNAK!!!!!!!!!!
Vendég
 


jajj eluszott amit irtam :(

Bolygó: dehogy előzök be..esélyem sincs :(
ami aggasztó hogy 82 kg lettem..multhét 3 kg most 2,5 kg...és a doki asszondta jó lenne megszülnék már mert nem fogom tudni megszülni akkora lesz a gyerek..

a széklet dolog meg ..nekem nem volt székrekedésem a lazulás kb 4 napja és a hasmenés pedig 2 napja..és már nagyon fáj a hátsó fertájom tőle..ráadásul tuti nem azért van mert ettem vmi olyat..mind1..tisztuljak csak..csak még ne egy hétig..

Melinda : GRATULÁLOK Nektek..megpróbi majd beilleszteni 23.ára benneteket a tábliba csak sajna nem lesz olyan egyszerü..utólag elég nehéz beszurkálnom de megcsinálom igérem..

viszont akkor Lányok uj Top10: (ebbe már végre énis belekerültem )

szőlő
fmarian
bolygó
gabo
nono
anetto
celesztina
sirkici
lituka
medina
Vendég
 

 
 

NICI GRATULA BARBARÁHOZ :D
Vendég
 


Lituka: ezt találtam homeos cuccokról -én is terveztem, hogy szedni fogok, de szülésznőm nem hisz ezekben és még a patikákban sem kaptam, így egyelőre jegelődik (bár férjem szerint sosem késő elkezdenem, hátha segít vmit).
Kár azért, hogy a "mindent megold"-os suttogó nem összefoglaló, azt gondoltam, elég lesz azt átfutnom. De akkor nekiülök amint tudok.
Amúgy próbáltál nst előtt kávét inni? Múltkor a kórházi automatából ittam és végig csudajól mozgott Julinka, pedig előtte bealudt a kocsiút alatt a kórházig. És asszem az a fajta kávé még csak nem is erős, legalábbis az íze alapján.
(Amúgy kb 2 naponta nekem is hasmenésem van, de nem tudok hinni abban, hogy ez bármit is jelentene.)


Nuska: köszönöm a kendős topik-tippet, még nem is láttam, hogy ilyen is van itt :wink: akkor nézegetem és írok, ha kérdésem lesz

[b]Balla Melinda: nagy gratula Nektek és sok-sok boldogságot Bendegúznak![/b]

Kép Kép
celesztina
 
 


Nici: Nagy gratulációm Barbarához! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit nektek!!! :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Hú, delassú vagyok ma :roll: :x
Mire elküldöm a hsz-emet már új oldalra írunk és azt látom, hogy

Nicinek is lehet gratulálni Barbarához!!! Sok-sok boldogságot!!!

Kép Kép
celesztina
 
 


Na én is pont a babahírt szerettem volna hozni Nicitől, de látom megelőztek. :) De jó nekik, istenem, gartulálok a babóhoz, helyesebben Barbihoz!!!! :)

Lituka, ez mellbevágott... Bár ha úgy vesszük, legalább van egy top10 ahol első vagyok, király! 8)

Nono, teljesen érthető és logikusan gondolkodik a dokid (mondom én, hú de okos vagyok... ). Nekem is azért kell befeküdnöm betöltött 41. hetesen, hogy szemmel tudjanak tartani hogy ha bármi van akkor cselekedjenek azonnal. És a 165 centidhez tényleg elég nagy a babó.

Kép Kép
szõlõ
 
 


És még van pár pótolnivalóm:

Balla Melinda: Gratulálok Bendegúzhoz! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit!

Mamacka, Zsuzsófi, Klarka: Köszi a sok szép babás, babás-mamás, babás-papás képeket!
Klarka: Atika olyan szépen mosolyog, látszik, hogy jobban érzi magát, most már minden rendben lesz!!!

Zorróné: Köszi!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Csajok itt akkora vihar lesz 1 percen belül..... Gyűlölök egyedül lenni mikor villámlik meg dörög, félek... :oops: :D

A védőnő hívott az előbb hogy mivan..... :lol: :lol: Mndtam neki hogy izé... Semmi. Először örült mert feljött volna valami orvostanhallgatókkal ide szerdán, de aztán lelomboztam hogy délelőtt a kórházban vagyok. :roll:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Celesztina: Én is így vagyok vele, vagyis én durvábban, mert nemcsak lassú vagyok, hanem mindig elfelejtek valamit. :oops:

Szőlő: Mi a harmadik helyen osztozunk Gaboval.

Olyan izé a vonalzóm, mindjárt kijavítom. Csak annyit ír ki, hogy Boglárka Zsófia. Megpróbálom azt, amit Nono...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Így már mindjárt más!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szőlő: komoly? Orvostanhallgatókkal? :shock: :? Mázli, hogy megúszod! :lol:
Itt is nagy zuhi volt, de csak picit villámlott és nem is dörgött. Hátha felétek se lesz komoly hang és fényhatás :wink:
Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina: én szedem már 2 hete a homeóst csak kiváncsi vagyok mások mennyit szednek miből..

Jajj Szőlő..ne haragudj..nem akartam mellbevágó érzést..én nagyon bízom benne hogy tényleg te jössz..

nekem azért jó látni hogy már csak 8an vagytok előttem... :oops: :oops:

apának holnap lesz a szülinapja...hátha...habár ugysem :(
jó a rosszban hogy még holnap megyek fodrászhoz leszedik a pótlást..

egy kő a pocim..:( és nagyon nagyon nagyon dagi vagyok :( már enni sem merek..24 kg plusz..komolyan bőgni tudnék..
Vendég
 


ja itt napok óta ugy esik az eső hogy közben süt a nap.. 8)

Kép Kép
Vendég
 


Szőlő: Még jó, hogy délelőtt mész, így megúsztad az orvostanhallgatókat!

Lituka: Biztos hamar lemegy az a plussz, bár én "csak" 17 kg-ot szedtem fel, de biztos vagyok benne, hogy ledolgozom idővel! A szoptatás is segít majd! És jelentős része baba és kellékei + víz!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:53-kor.
Vendég
 


...hiába van tutira már csak egy hetem jövök azért nyomorogni...lőjjetek le ha sok lennék.... :? :oops:

holnap hidegfront és azt hiszem h meghalok...olyan iszonyatos menzes szerű fájásom van h nem bírok magammal....persze nincs ám nyák v vérzés v bármi csak amolyan lefelé kiszakad a baba érzés...tisztára mint egy nagyon kemény menzesznél...ilyen sem volt....
...remélem egy ekkora kölök magától kipotyog ha kinyílok és nem kell sokat szenvednem vele...

tudtok még bármilyen típusú fájásról amiről nem vinnyogtam itt még???? Ha nem, majd produkálok ám! Rosszabb vagyok mint egy orvosi ló! :oops: :cry:

amúgy a hangulatom nem rossz...félek egy kicsit így a célegyenesben, meg fáj már nagyon minden fizikailag...de ha ez nem lenne akkor túl jól érezném magam.... :roll:

Már apa kocsijában van a baba-motyó összerakva...de megkérem ha megjön hozza fel, mert van benne nagyon sok kisméretű 56-os...az már tuti nem lesz jó, kicserélem 62-re . Az Istvánban a 4 napra mindent én viszek a kölöknek így muszáj lesz átnéznem mert aztán pisloghatok h nincs elég rucija. Ez kellemes program lesz legalább az estére! :D

lituka! nem vígasz tom, de a 24 kilódból min 10 víz lesz ahogy írtad h néha a kezed sem bírod behajlítani....az csak víz lehet! Úhogy bár nem egyszerű és elviselni is nagyon sok a 24 kg-plusszt azért annyi vígasz legyen h ez tuti nem háj. Lemegy 1-2 hét alatt amint szültél! Mínusz a bébi meg az egyéb járulékos izék (plac, m.víz, megnövekedett vér...) akkor már nem is olyan sok, talán 8 kg körül lesz a vége...az meg....háát csak a legszerencsésebbeken nincs...rajtam lesz. Miért szedeted le a séród?? Nem tetszik?
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:53-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:27-kor.
Vendég
 


Melinda gratulálok Bengegúz babához.

Nici neked is gratulálok Barbarához.

Lituka!
Bocs hogy Mannogab helyett írom az adatait, de ő minden bizonnyal most nagyon el van foglalva. 27 éves, és április 29-re volt kiírva.

Most szóltak a másik topicból rám, hogy elírtam a történetemet egy kicsit a nagy sietségben. egyszóval a szülésznő is gátvédelemmel akarta, hogy szüljünk és nem gátmetszéssel. De a lényeg a végén ott van.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Nono: Nem sokkolsz senkit, vagyis engem biztos nem! Bocsi, de jót nevettem a beírásaidon, nem rajtad, csak ahogy fogalmazol! Remélem, nem sértelek meg ezzel. (Inkább a saját kínomon nevetek, azt látom a te írásaidban is viszont - igaz neked rosszabb, mert nálam csak mostanában jelentkeznek ezek a gondok.) Mensi-görcsök nekem nagyon lightosak vannak csak, asszem 1x volt egy erősebb. De a szeméremcsontom le-ki-szétszakadóban és a terpesztett lábas menés van már nálam is és sok-sok víz, úgyhogy nem vagy egyedül. (Tudom, nem vígasztal.)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Nici, Balla melinda! Gratulálok nektek! :D Jó babázást! Sok tejet!

Lituka! Jó a TOP10!!! :lol: :lol:
fmariann is nagyon eltűnt!

Érdekes dolog ez az indítás. Nálunk ezek szerint a betöltött 41. héttől már indítanak. Máshol 42. Persze ezen már nem lepődöm meg, annyira mások a szokások országszerte.

Kép
gabo001
 
 


EMI nekünk az Uht megcsinálták aznap, mikor kiengedtek a kórházból. Neked vajon miért nem?

gratulálok mindenkinek, jócskán elmaradtam az olvasással. Úgyhogy majd reagálok, ahogy olvasom sorra.
Bocs! :oops:

Hát bizony nehéz az élet.És nem volt kedvem jönni.
Speciális problémánk van. A szoptatós tanácsadó (LLLes) megállapította, hogy a kicsikém felső ajakfékje meg van rövidülve, emiatt nem tudja kipödörni jól a felső ajkát, nem tud rendesen a cicire tapadni, többször elenegdi, elfáradt. Nem szív jól, és nem telik meg a kis gyomra. Amúgy szerintem meg a diéta miatt nincs is normális tejem. Úgyhogy ELEGEM VAN a diétából! Majd el kell vinnünk fül orr gégészhez szakvéleményt kérni. Hát így állunk. Fejés, tápszer, szopiztatás.
Tegnap egy ismerőstől kaptam anyatejcit, de sajnos olyan zsíros volt, hogy egész éjjel kínlódtunk, nagyon fájt a hasija. Úgyhogy visszatérünk a tápszerre.

Kép
téjé
 
 


Én már azon gondolkodom, hogy utolsó mensi szerint május 8-ra voltam kiírva, de uh alapján lett előbbre hozva a május 4. Tudom, ez elfogadott dolog, de lehet, hogy a mensi szerint jön mégiscsak hivatalosan a baba? Hülyeség ezen agyalni, de már én is kész vagyok, pedig még csak 1 napja hordom túl. Ez olyan szar!! Fogalma nincs az embernek mikor megy. Nézegetem a táblázatban a sok 38+, 39+ -okat.... :lol: Na, az tök jó lehet! Inkább pár nappal előbb jöjjön!
Nem akarok ám nyavalyogni, örülök, hogy nem lett koraszülött!! Inkább később jöjjön akkor. Úgy látszik én is nagyon nyomorgok már!!! Asszem kitalálok minden napra valamit pl. takarítás meg ilyenek!!

Kép
gabo001
 
 


gabo! köszi a bíztatást! Hidd el az, hogy tudom nemcsak én vagyok ezzel így, megnyugtat...sztem a dokimat is mert már napi 6x-i telefonálásnál tartanék ilyesmikkel: doki, ez normális?, doki ebbe nem lehet belehalni? doki csak nekem van ilyenem?...stb...sztem már fel sem venné a telefont...csak ha sms-t küldenék h menek szülni akkor hívhatnám fel... :oops: :D
A terpesztett lábbal törénő séta: naja közismertebb nevén a pingvin-póz ismerős....röhögnek is néha a játszótéri anyuk, mikor ilyen terpesztett lábas jobbra-balra dől pózban próbálom utolérni Szo-át! Kb. mint akinek tele a pelusa...Szo akkor szokott ilyen idétlenül menni ha trottyolt....szval ők röhögnek én meg loholok a kölök után....de komolyan mondtam nekik ha fel merik venni telefonra ezt a futást akkor beperelem őket! (mostanában divat h a videós telcsikre veszik az érdekességet...lsd pl. tanárverés)
Persze kívűlről jó vicces a dolog, én is biztos a játszótér homokjában fekve röhögném szét magam ha ilyet látnék...csak csinálni nem nagy élvezet. :D Sebaj, legalább jó napjuk szokott lenni! Már vigyorogva köszönnek ha meglátnak... :D

....bár azt hiszem egy éve egy anyuka hasonlóan járt mint én....akkor nem bírtam ki kuncogás nélkül...most visszakapom... :D

Még jó hogy nem vagyok túl sértődős!...ááááááá... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:28-kor.
Vendég
 


gaboo! kár agyalni mert a végén úgy jársz mint én, 39. hetes kölkömet már 41-42 hetesre saccolta a gép vagy mi volt...mostanra akkor már 44 hetes körül járunk, vagy mi??? ééééééééén a kiselefááánt......szval ezekbe bele se gondolj!!!!
Még felmerülne a kérdés hogy ha nem gyerek van a hasadban akkor mi a szösz?...az enyém tuti nem szösz...ekkora szösz nincs a világon se...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:28-kor.
Vendég
 


jaj, de terhes vagyok! bolygó neked ment a terpesztett lábas dolog eredetileg és nem gabonak...sorry..
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:28-kor.
Vendég
 


Nicinek és Melindának hatalmas gratula!

jaj, de jó, benne vagyok a top 10-ben! Bár már nagyon szeretnék szülni, egész nap keményedek, és rajtam is van ám plusz kiló (+25,5), szerintem döntöm a rekordot, bár én is nagyon vizesedek, de akkor is, már nem birom magam vonszolni, totál kész vagyok. Mostmár csak szülni akarok, semmi mást!
sirkici
 
 


jejejejeeeeee...mindenki szülni akar :D

ja nem is mert Csöppke pl tök pozitívan nem irja sosem hogy jajj mikor szülök már :) tényleg Csöppke hogy vagytok?

Nono: hidegfront??????????????????? utánajártam én tudtommal a héten semmilyen front nem lesz... :roll: :?:

nekem ez az idő csak a kedvem szegi...apa meg elment sörözni mert egyik barija most jött haza németből félév után..ugy unatkozom :(
Vendég
 


Kilók: rajtam 15 van de úgy hogy nem vizesedek, úgyhogy.... nem kevés basszus. De asszem ez most az utolsó utáni gondom. :)

Itt még mindig szakad az eső...

Nono, kitartáááááás, már csak 1 hét!!!!!!! :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


küldök nektek 2 képet, elég rossz minőségben, de végre sikerült elcsípni a mosolyt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
1bambi
 
 


jajj ez a mosoly :D :D :D
Vendég
 


Nici, Melinda!
Hatalmas gratula a kisbabákhoz!

Képzeljétek,
A szülésznőm felhívott érdeklődni, hogy hogy vagyunk. Annyira jól esett...

Kép
1bambi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:29-kor.
Vendég
 


nem akartam ilyen apróba írni..sorry..rosszat nyomtam..sebaj. úgy is velem tele az oldal! :oops:
Vendég
 


Komolyan engem már azzal kerget mindenki őrületbe hogy "jaj na mostmár aztán egészen biztos hogy kisfiú. Azok ilyen lusták" Ha nem hallom egy nap 10x akkor egyszer sem.....

Bambi ez a mosolygás nayon éééédes :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


Melinda, Nici
gartulálok nektek!

Judit,
nekem nem kellett UH-ra vinnem Lilit az utolsó napon. Nem tudom, hogy miért. Ma kellett bevinnem. Szerencsére minden rendben volt. Csumpikám végig aludt csak a vizsgálat alatt pityergett egy picit.
Sajnálom, hogy tápszerezned kell, de emiatt ne keseregj!!!

Nono, Szőlő, Gabo
+++++++++++

Klarka,
jajj de jó végre ilyen képet látni az Atikáról. Nagyon-nagyon aranyos!!!

Bambi,
Danika is hihetetlenül édes. Főleg a második képen:)

Kép
emi29
 
 


Nici, Melinda! Gratulálok a babákhoz!!!

Klarka! Nagyon édes Ati, remélem hamarosan hazamehettek!!!

Bambi! Micsoda mosoly!!! Meg kell zabálni! :D

Szőlő! ELhiszem, hogy az őrületbe kergetnek, ez sztem is hülyeség, nekem mindenki azt mondta mikor Lilivel terhes voltam, hogy a lányok előbb jönnek...aztán persze túlhordtam..szóval nem azon múlik a dolog.
Most voltam dokinál, minden ok, méhszáj zárt. Szóval még nem szülök. Rákérdeztem a túlhordásra, befektetésre, azt mondta befektetés után max 2-3 napot várnak... Remélem neked is ezt fogja mondani. És még jobban remélem, hogy sem Te, sem én nem jutunk el odáig...!!!

Nono, gabo, Blygó! Nektek is mennek a drukkok!

AMúgy én is szülnék már... :oops: :?

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Klarka - Nagyon édes ez a legfrissebb kép a kis Atiról!!! :)

Bambi - A Dani-mosoly zseniális .. én azt az igazi huncut vigyort nem tudom elcsípni .. idegesít is :lol: :lol: :lol: :lol:

Emi - Ti hogy vagytok?

Téjé - Sajnálom a tápszer-dolgot :( -- kivátképp az okát .. remélem a gégészeten kiderül, hogy semmi komoly.

Pumpóka - Kilókkal én is így vagyok :lol: :lol: :lol: mondjuk ennyi kaja és nassolás mellett csodálkoznék, ha fogynék :oops: :oops: :oops: Még egy laza 10-es simán van rajtam sajnos :( :( de magától nem fog eltűnni .. én meg a kajából nem veszek vissza .. majd a 6 hét letelte után mozgolódom kicsit.

Alíz ma volt a dokinál 1 hónapos vizsgálaton.
Minden a legnagyobb rendben, csodásan fejlődik .. mondjuk rengeteget hízott .... elég lett volna 500-600 grammot .. erre a lefogyott állapotra rávert 1 kg-t :shock:
3750 gramm és 52 cm. Tehát a kórházban valószínű kisebb volt hosszra .. csak elmérték (gyakori). Tuti nő, mert egyes bodyk kezdenek hosszban kicsik lenni :oops: :lol: :lol:
Június 4-én megyünk a 2 hónapos szurira :shock: :shock: :shock: :shock: előre rettegek :oops: :oops: én is sírni fogok, ez tuti :oops: :oops:

Kép
szösszenet
 
 


Oh, és Nicinek és Melindának óriási gratula a Kicsikhez!!! :D :D

Kép
szösszenet
 
 


Szöszke,
köszi az érdeklődést. Jól vagyunk. Mi holnap megyünk az 1 hónapos vizsgálatra. Nem akarom elkiabálni, de Lilike még mindig nagyon jó baba. Nincs okom panaszra :)
Gratulálok a szép eredményekhez :)
Na most megyek, mert fürcsi idő van :wink:

Kép
emi29
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:54-kor.
Vendég
 


szisztok, mi itthon:)
nem olvastam még vissza, majd valamelyi nap igyekszem

3020 g csak Marcika, rosszul tudtam:)

nagyon jó baba, ma reggelre ment a szopi, de mire hazajöttünk nem. tápszer kellett. létezik, hogy megzvarta az út?
:(
mt tegyek?

gratuka Melindának és Nicinek. őket láttam, hogy megvan a baba
remélem mindenki jól van

lolka_zs
 
 


[quote="lolka_zs"]n írta:lolka_zsagyon jó baba, ma reggelre ment a szopi, de mire hazajöttünk nem. tápszer kellett. létezik, hogy megzvarta az út?
:(
mt tegyek?


mit jenet, hogy nem ment a szopi? nem cuppan a cicire? nincs tejci? bealszik?


emi,
na ne má'! Te is Csumpikázod Lilit? Én Danit, de mások előtt nem merem...
holnap megyünk 1 hós vizsgálatra mi is. Kapnak oltást is? Vagy csak 2 hónaposan jön a következő?

Köszönjük a mosolygós képek dícséretét! Nagyon örültem neki, ha még ilyen rossz minőségben is, de sikerült megörökíteni. Tudom, később sok ilyen mosoly lesz, de hát az ember ilyen...nem bír addig várni a fotózással.[/b]

Kép
1bambi
 
 


Lolka - Engem is érdekelne, hogyhogy nem ment otthon a szopi? Megkérdezted a védőnőt, mit lehet tenni, vagy magadtól adtál tápszert? Nem próbáltál fejni kicsit, és azt adni neki? Aztán hátha újra rácuppan ..
(Nah .. nem okoskodom .. de írj, mi a gond, érdekelne engem is)

Bambi - Oltás nincs, csak méreckedés, meg vizsgálat (gyak. ugyanaz, mint amikor először kijött a dokinő hozzánk). 2 hónaposan lesz az oltás .. jajj szegényke.

Emi -
Örülök, hogy Lili jó baba :) A maga módján Alíz is :D csak akaratos mint az anyja :lol:
És mennyit alszotok éjjel?? :)

Anyukák - Hogy bírjátok az éjszakázást? Jajj de nagyon vágyom egy 8 órás alvásra :oops: :oops: :oops:
Pont most beszéltem Szőlővel, hogy 1 hónapja nem aludtam egyhuzamban 3 óránál többet .. :shock: :shock: :shock: .. csoda hogy élek .. én, aki mindig délben kelt ..
Na jó .. nem nyavajgok .. Hercegnőm mindent megér :D :D

Kép
szösszenet
 
 


Szösszenet: írtad valamikor, hogy hasfájásra Alíz kapott valami jó gyógyszert! Megkérdezhetem mi volt az? Receptes vagy recept nélkül is kapható?

Ma rengeteget nyüglődtünk a hasfájás miatt... :(

Éjszakázás: mi még csak 2 hete nem alszunk, de nem egyszerű, mert én is elég jó alvó voltam azelőtt! Ezek a 2-3 órák nekem sokszor semmire se jók!

Kilók: nekem szerencsém volt; mind a 14 kiló plusz ami rajtam volt, gyakorlatig a 2 nap 2 éjszakás szülés alatt teljesen lement rólam!

Bambi, Dani nagyon helyes a mosolygós képen... :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok lányok!!!!

Na mondanom sem kell, hogy 1 oldalt sem tudtam visszaolvasni....örülök, hogy most benéztem!

egy kis story és pár kép.

Köszi a jókívánságokat. Minden rendben van velünk bár még az összeszokás fázisában vagyunk, nekem és neki is még adódnak új helyzetek:).
Éjszaka szerencsére eszik alszik, a nappalok már hektikusabbak, akkor nem alussza végig a két szoptatás közti időd. De majd csak megtanuljuk egymást.
Szóval végig farfekvéses volt, és ahogy közeledett az idő egyre inkább csökkent az esélye, annak hogy meg tudjon fordulni. Előre mondták, hogyha nem fordul,akkor császármetszés lesz, mivel első baba és nem kockáztatják meg a sima szülést. Abban maradtunk a dokival, hogyha megindul természetesen a szülés, akkor elindulunk a kórházba, nem lesz indított császár. 19-én azért voltunk bent a kórházban beszéltünk a főorvossal, hogy beszóljunk-e telefonon, hogy készítsék elő a műtőt,ha megyünk vagy mi legyen. Elvileg 25-e volt az ultrahangok alapján számított időpontunk, de csak nem jött...A főorvossal abban maradtunk, hogy ha nem indul meg, akkor 28-án be kell feküdjek és kiveszik a kislányt. Na ahogy lenni szokott 27-én negyed 4-kor elkezdett folyni a magzatvíz, megfürödtem és elindultunk a kórházba. Fájásaim már voltak, de még elviselhetőek, 4-re bent is voltunk. A kórházban az ügyeletes doki megvizsgált és azt mondta, hogy szerinte mivel nem olyan nagy a babó meg lehetne próbálni a sima szülést, de várjuk meg a főorvost és eldönti mi legyen. Jött is fél 8-kor és ő egyértelműen a császár mellett döntött. Akkor előkészítettek a műtétre és fél 9-kor már be is toltak a műtőbe. Epidurális érzéstelenítéssel -ami nem volt vészes- 9.10-kor megszületett Alma. Közben a dokik (2 csinálta) azt mondták, hogy mindenképpen műtét lett volna a vége, mert a kis lábai nem lefelé álltak, hanem felfelé a feje mellett voltak, szóval nem lehetett volna megszülni. Ahogy kivették fel is sírt, minden rendben volt vele.Háromnegyed 10-kor már a szobában voltam, és egy nap fekvés következett...8 órán át nem emelhettem a fejem és csak másnap kelhettem fel, közben lement 3 infúzió és megittam még 3 liter vizet. Jó sokat kellett inni, hogy ne fájjon a fejem az érzéstelenítéstől. Másnap már reggel felkelhettem, ami nem volt leányálom....azthittem mindenem kijön a hasfalamon át, és nem nagyon tudtam mozogni. Lemosdattak és óráról órára jobban lettem még aznap sétáltam a folyosón. A fejem és mindenem duplájára dagadt a sok infúziótól, de aztán 2 nap múlva lement az is. A legrosszabb az volt a műtét után, hogy nem hozták be csak 2x a lányom és csak mellém tették, nem tudtam még csak meg sem fogni. De aztán amikor jobban lettem már behozták és velem lehetett egész nap, baba-mama szobát kaptunk, csak éjszakára vitték el. Szombaton hazaengedtek minket és ma szedték ki a varratokat. A férjem a héten nincs itthon, munka....de anyu velem van és segít.
Szóval jól vagyunk.
Majd azért néha próbálok benézni, és néhány kép:

Kiss Alma Fruzsina:
Kép Kép Kép

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ja és pontosan 3 kg-val és 55 cm-vel született, na megyek fürödni és aludni....

KépKép
kisfruzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?