Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti, valami füstölő vagy szúnyogriasztó nincs? Vagy az sem segít????
Neveletlen??? Nem hiszem! Csak más lesz neki természetes. Bende is megkapja a távirányítót, mert így megsimeri. Attól még nem hiszem, hogy neveletlen lesz... :lol: Remélem! :wink: :lol:
A kutacs miatt nem ajánlják a hajvágást? De jó, most már ezt is tudom! Bár ilyen veszély bennünket nem fenyeget! :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszi Ennn! :D Nekünk Brevi van, de szerintem hasonló elven műkszik. Ki fogom próbálni. Csak akitől kaptam, ő nem használt műanyag cumisüveget/poharat. De remélem, nem lesz nagy gond. :D Bár azt hiszem, nincs itthon desztillált vizünk....
Akkor nem voltam elég türelmes az anyatanyára.... Bár ittment kb 10 percig, és semmi nem történt.... de akkor próbálkozom még

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Emőke: sajnálom Lilit! tudja, hogy hogy kell lemászni? Mi próbáljuk tanítni Azizt, de szerencsére ő még nem tud felmászni magától. Biztos nálunk is lesznek jó nagy esések... :roll:

Manó: mi jót főzöl? :)

Mi meg megyünk lassan apukájához...

K.

Lilypie Maternity tickers

 
 

Sziasztok!

Noémi
Köszi, hogy hiányoltál. Jól vagyunk, csak el voltunk havazva. A hétvégén voltam agykontroll tanfolyamon, illetve ultrán, s így rendesen elment a nap, este pedig pihentem, így most olvastam vissza. Graulálok Bálintnak az üléshez! Lassan lehet mindent elpakolni. :lol:

Timci
Boldog névnapot kívánok Neked, így utólag!

Minden hófordulós babucit isten éltessen jó egészségben!

Nálunk is megvolt az anyák napja! Peti olyan tündéri volt, nem nagyon akarta mamának elmondani a verset, az ajándékba vitt csoki jobban izgatta. Megkérdezte mi ez? mondom: Bon-bon. Anya nem, ez csoki. :lol: Imádnivaló!
Dorka pedig folyamatosan mászik, olyan kis ügyi. Az ágyhoz feláll, s pakolgat nagy előszeretettel, s közben lépeget. A hétvégén, amikor hazajöttem, olyan iramban söpört felém, hogy még én is meglepődtem. Most együtt játsziznak a kisszobában, hát kíváncsi leszek meddig bírják. Petike magyaráz neki, nem tom mit, de Dorka biztos érti. Nagyon aranyosak együtt. Olyan boldog vagyok, hogy így eljátszanak, s ennyire szeretik egymást. Napról napra kevesebb az összezördülés. Olyan jó érzés, hogy a befektetett energia ilyen látványosan megtérül.

Megyek vacsit főzni, szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Sziasztok lányok!

Rengeteget írtatok!

Honey: Patriknak nagy-nagy gratuláció a járkáláshoz!

Noémi: Gratulálok Bálintnak, nagyon ügyi! És biztosan nagyon szépek lettetek!!!

Norri: Mi is levágtuk a haját Daninak, és anno Bencének is! Nem lett semmi bajuk, bár óvatosan csináltuk az is igaz!
Zalán gyönyörű!!!

Manó: Bende milyen édes! Kis vigyori! (olyan kendőnk nekünk is van ám! :D )
A tanyára nem egyszerű bejutni, vagy fél órámba telt!

Kriszta: Szerintem Aziznak jó dolga van, megismer két kultúrát, és a saját ízlése szerint fogja majd alakítani az életét, lehet vegyíti a kettőt! Nem hiszem, hogy bármit is rosszul csinálnál!!!
Vendég
 


Emőke: Örülök, hogy tetszik a karúszós öltet! NÁlunk csak az vált be! Jó, mert ugye ők még nem nehezek, és símán fenn tartja őket a vizen, viszont tudnak szabadon mozogni. Nálunk ezért volt ez a nyerő Bencénél.
Persze a gyerekek nem egyformák, de Dana meg annyira imádja a vizet, hogy szerintem vele is hasonló lesz a helyzet! :wink:
Vendég
 


Noémi: A lovaglást meg megbeszéljük, oké??? :lol:

Manó: Bendének boldog hófordulót!

Kriszta: Ma is lesz tengerben fürdés?
Vendég
 


Sziasztok!

Hűha nem semmi termés van már a felére sem emlékszem! :oops:

Zalán nagyon sokat nőtt és jó kiscsávó lesz belőle!

Bende hát nem semmi milyen kis édi a felső képen!

Noémi: mi meg festeni akarunk nemsokára remélem a csaj majd jól birja a kiképzét!
Majd dobj fotot milyen lett!

Honey: akkor idejöttök?
Milyen kis ügy i már a "nagyfiad"emlékszem mikor Ennel meglestük a legnagyobb hangú kissrácot fent a kocsin a kórházban!


Adri: mikor jutunk el már a dvd-ért? :oops:

Kriszti: hát elvannak nagyon tiszteletben tartják a kutyák egyszer az egyik felugrott hozzá kétlábra és benézett akkor letoltam de semmi kül. Ma is képzeld el a csaj felül a babakocsiba ,hogy jobban lássa öket és nagyon nevetett rajtuk!
Mi mikor hazajöttünk első nap a kórházból apa azzal kezde ,hogy odavitte nekik és bemutatta az "új családtagot"vagy is a "falkatagot" :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Mi is azonnal megmutattuk Danit a kutyának! Azóta Dani is nagyokat vigyorog Arthúrnak!
Vendég
 


Majd reagálok mindenkinek, de most egy fontos:

Manó és Norri!

Holnap mégsincs foglalkozás, mert lebetegedtek a lánynak a gyerekei és így, érthető módon nem akarja megtartani!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Manó: nagyon édes Bende, milyen kis vigyori! Tényleg aranyos a kendő, nekünk ilyen Hippes kis törölközőnk van. :) Van elektromos szúnyogriasztónk, de ezek még azt is túlélik. Ma már lecsaptam vagy 15-öt, de komolyan, és még mindig csípnek folyamatosan... :evil: Szerintem a tenger közelsége miatt, vagy én nem tudom.

Mogyó: szóval akkor nem bántják a kutyuk Ágikát. Azt elhiszem, hogy ő csípi őket. Nekünk mindig meg kell állni az utcán ha cicát vagy kutyát látunk. Ezért is szeretnék annyira egyet.

Brigi: Nektek milyen kutyátok van? Nem mentünk végül, de egyébként nem szokott minden nap fürdeni, csak mikor tényleg kánikula van. Köszi! :) Remélem, hogy nem csinálom nagyon rosszul. Azért már elég akaratos, és kis toporzékolós, bár ez nem tudom minek függvénye. :roll:

Andi: már kezdem elhinni, hogy néha egyszerűbb kettő gyerekkel, mert eljátszanak, de akkor ezt Te is alátámasztod! :) Biztos aranyosak lehetnek együtt!

Megyek főzni, jó kis magyaros paprikás krumpli lesz! :D

Sziasztok!

K.

Lilypie Maternity tickers


Köszi Mindenkinek! :D

Kriszti, akkor ezek valami túlélő szúnyogok lehetnek... :twisted:
Jól hangzik... Nyam-nyam. :wink:
Bendének tettem el spárgát, meg husit főztem neki, és kis adagokban eltettem. Így ha nem marad időm nagyobbat kotyvasztani, akkor egy kis krumpli, vagy alma és a husi hozzá! És már kész is! :wink:

Brigi, és ti használjátok is a kendőt? Én csak poénból felkötöttem neki, hogy most már nyár lesz, és kell valami a fejére. És akkor eszembe jutott ez a hipp-es kendő! LÉs azt hiszem, nem is csinálok majd belőle nagy ügyet... :wink: Illetve néztem én is kalapokat (olyat is, mint Noémi írta), de a mostani bazársorban a főtéren 1200 HUF! :roll: Ezt egy kicsit sokalltam. de látom, hogy szinte ennyibe kerül máshol is. :roll:

Mogyó, elhiszem, hogy Ágika csípi a kutyusokat! :wink:

Noémi, köszi!
Hívott Erzsó is, és mondta, hogy azért menjünk, legfeljebb beszélgetünk, és együtt leszünk! :wink:

Na megyek, azt hiszem, pelus csere vár! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nállunk is ma paprikás krumpli volt nokedlivel!
Mahmud ,hogy szereti ezeket a kajcsikat!
Jó kis töltött káposzta?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Csajok én abszolute nem birok felmenni a tanyára!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kriszti: Tudod milyen kutyánk van, mert láttad? Nem emlékszel??? :oops:

Manó: Én szeretem a kendőket, még siltes is van Bencétől megörökölte Dani. De most a baseball sapit részesítem előnyben, amit kínaiban vettünk, kemény 600 ft-ért, de szerintem kimondottan aranyos, senki nem mondaná meg, hogy honnan van!

Képzeljétek, tökfőzeléket ettek a fiúk, Bence és Dana is, szomszasszonyom főzte Andrisnak, erre ezek a kismanók is rácsaptak. Ja, és Dani még a fasírtból is evett! El is vagyok képedve teljesen! 8)
Vendég
 


Mogyo: Most próbálom, beszámolok ha sikerült!
Vendég
 


Nekem se megy Mogyo, ne aggójd, bizti csinálják!
Vendég
 


Brigi: 10 percig probálkoztam sehol,semmi!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


norri-köszönöm szépen.Figyelj a te orhideád is elhullajtotta a virágját meg a bimbóit? :roll: Mert amit én kaptam az is a Tescoból lett véve és szegénykém nagyon szarul néz ki.Amit én vettem Attilának a születésnapjára a virágboltból az gyönyörű.Nem tudom,h.ezzel a Tescossal mi a hejzet.Pedig gyönyörű volt,szép lila. :cry: A te kisfiad is elragadó!Egyre erősebb és ügyesebb.Nagyon elragadó.

kriszti-igen,szerintem leszünk egy kevesett odahaza.De ezt majd meglátom,h.alakulnak a dolgok.Persze csak én meg a kicsi,mert Attilának sajnos dolgoznia kel. :cry: De ha minden igaz,aug-ban megyünk a balcsira. :roll: Pont a születésnapomkor.Köszi,szerintem is jol néz ki,remélem,h.imádni fog locsizni benne. :roll: Ti mikor jöttök haza?

manofalvi-Bende kész nagyfiú!Nagyon sokat nőt és fejlödőt!Nagyon édeske abba a kis kendőbe.Nekem az a kedvenc képem. :wink:

Andi-köszönöm szépen. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Noémi! Gratula az üléshez! :D

Norri! Zalán nagyon édes, huncut kispasinak tűnik a képeken! Gratula a kúszáshoz! :D

Ennn! Már én is gondolkodtam ételmelegítőn, épp az általad írtak miatt (amúgy a mikróról itt van egy elég hosszú cikk: http://babacsoda.hu/content/view/29/57/ , mki eldöntheti, hogy kinek hisz, az biztos, hogy régóta hallani, hogy nem túl jó). Mennyi idő alatt melegíti fel a kajcsit? Nkm oan tetszene, amit a kocsi szivargyújtójáról is lehet működtetni.

Emőke! Természetesen a hőfokra vigyázni kell, de sztem erre a vízben melegítésnél is! Igen, korán kezdi a rámolást, mki ezt mondja! Nem aggódom miatta, egy alomnyi kölyökkutyánál nem lehet ő sem vészesebb (már pedig utóbbihoz 13 éve hozzá vok szokva)! :lol: Meg persze próbáljuk terelgetni is, hogy mit szabad és mit nem.
Az álomház? Na oan nincs, vagy legalábbis ahhoz nem vunk elég gazdagok. De azért Helvécián találtunk kettőt, ami nagyon szuper lenne! Az egyik különösen tetszik, mert szép nagy kertje van és mögötte erdő. Nagyon jó a levegő és csend van.

Manó! Tündériek a fotók! Nálam is a Hippes kendős a nyerő! Ez lesz a köv.Hipp csomagban?

Brigi! Köszi a gratut! Annyira azért nem örülök (vagyis persze örülök, meg büszke vok rá), mert állandóan állni és menni szeretne. Szinte semmit nem csinál, csak ül, áll és lépeget. Iszonyúan elfárad és rendszeresen beveri magát. Képzeljétek, tnap 4,5 órát aludt napközben! (a szokásos egy óra helyett) Azt hiszem ez mindent elárul... :roll:

Mogyo! Nagyon szeretném, ha odaköltöznénk! Drukkolj nekük! A bankok iszonyú undorítóak, 14 milliós háznál tegyél le kb.4 milliót+banki költségek (kb.fél milla)+illeték (680ezer ft). Honnan legyen ennyi pénzed? Na meg nyilván bútorok, gépek is kellenének, az sincs ingyen. Használtra meg félszocpol se jár, mert ugye 8 milliónál drágább ( de 8 millióért jó ha telket kapsz!). Na de nem untatok senkit, csak ma (is) felhúztam magam. :evil: Ráadásul a nagy idegeskedésben elfelejtettem, hogy ma van a házassági évfordulónk (még jó, hogy Anyukám emlékeztetett rá), pedig még sosem felejtettem el semmilyen közös dátumot. :oops: De majd estére koccintunk!
:wink: Én is sokat gondoltam a napokban arra, hogy milyen pici volt Patrik 7 hónappal ezelőtt. Most már nem baba, kisfiú. De a hangja azért a régi (na azt mindig lehetett tudni, ha őnagyságát hozták)!
:lol: Ágika mekkora már? Cm, kg? Oan nagynak néz ki a fotókon! :D Ti havonta jártok tanácsadásra? A napokban írtad, hogy bográcsoztatok. Nem mondod, hogy pörköltet is evett a nagylány? :shock: :lol:

Kép
honey78
 
 


Nekem fél órát volt rá türelmem, aztán feladtam!
Vendég
 


Nekem megy a tanya. Kell türelem a belépéshez, de utána jó, csak nem kell kilépni.
Igen, Mogyó. Persze, h emlékszem, amikor Patrikot megkuksiztuk a "veknikocsin" :lol: Na meg amikor először láttam, hatalmas volt az én incifinci Bercikémhez képest. Ágika is hatalmas már.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hát Honey,ne is mond nekünk is majd 500000 ft volt mire mindent el tudtunk intézni és még jó ,hogy hitelt vettünk fel!
Egyébként szólj mert nekünk aki segitett hitelügyintéző nagyon jó megadom a számát ha kell!Remélem ,hogy még az a száma is!



Múlthéten voltunk tanácsadáson akkor volt 8 kiló pont meg 67,5 cneti ő nagysága!
Egyébként a prörköltből nem kapott de ami késik nem múlik! :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Csajok! Az tuti, hogy nem olcsó mulatság, már a hitelügyintézés se! Egy csomó papír meg minden kell hozzá!
Honey, én rengeteg kitartást kívánok nektek hozzá, és lendítsen tovább az, hogy a végén tiétek az a ház, amit kinéztetek! :wink:

Mogyo: Nekem ma mérték Danit, 8320 gr és 72.5 centi! Sajnos látszik, hogy 4-5 napig alig evett vmit! De elégedett volt vele a védőnő, mert azért 150 gr-ot így is hízott, meg nőtt is ugye!
Na azért remélem legközelebbre többet hízik!!!
Vendég
 


Lányok!
Egy kis rossz. Szegény Bálintom tegnap életében először hányt. Egyértelűen kajától, lázas nem volt. Krumplit, almát és srépát turmixoltam Neki össze. És képzeljétek a krumpli rossz volt!!! A büdös k... a...jukat!!! Előző nap vettük!!! Hogy mernek ilyet eladni, ami egy nap alatt tönkremegy?!!! Nem is ette szegénykém, én nem is erőltettem. Aztán egy két óra múlva kijött belőle az egész!!! Úgy sajnáltam! Tisztára kivette belőle az erőt, el is aludt egy fél órára.
Én annyira megrémültem, nem is tudtam, hirtelen mit csináljak. Még jó, h Balázs itthon volt és Ő rohangált rongyokkal ilyenekkel. Mondjuk én nem is nagyon tudtam volna, m Bálint az ölembe /is/ hányt. Na, mindegy. Nem részletezem. :-)



Manó!
Bende nagyon cuki! És jó lesz ma összefutni! :-)

Emőke!
Azok valszeg nem mi lehettünk, mert csak ketten mentünk Bálinttal. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


És akkor egy kis jó:
Íme a 8 hónapos babánk


Kép
Anyucival

Kép
Apucival

Kép
Az új padló a nappaliban /Csak ott készült. Bálint jól viselte a tortúrát. Akkor aludt, amikor éppen ütvefúróztak!/ :-)))

Kép
A kalózkendő a majálisról

Kép
Kisautókkal

Kép
Nagy kosárban nagy munkában kisautóval

Kép
Ülök és mosolygok cumival

Kép
Ülök és mosolygok

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Noémi
Tündéri Bálint! Annyira édes kis mosolygós baba!
Hát elhiszem, hogy megijedtél! Én is mindig úgy megijedek, ha ez történik. Ráadásul én az elsőnél egyedül is voltam. Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak, felkaptam, s előre tartottam a fejét, nehogy megfulladjon. Rémísztő tud lenni.

Mano
Bende is nagyon tündéri kismanó! :lol:

Brigi
Nem semmi Dana! Fasírt! Jó ízlése van szó se róla!

Szép napot nektek!

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Bálintnak boldog hófordulót!
Szegénykém de látod inkább kijött a cucc minthogy további kárt okozott volna bent!Én is biztos megijedtem volna nagyon!

Képek meg szuperek nagyon édi és mekorra :shock: :D
Anyára hasonlít talán én ugy látom !

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Noémi: Bálintnak NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
Vendég
 


Andi: Hát igen, mondjuk inkább csak ízlelgette! De nagyon helye volt! A tökfőzeléket viszont símán ette! Annak meg nagyon örültem. :D

Noémi: Elhiszem, hogy megijedtél!
Bence ezt az 1 éves szülinapja másnapján adta elő, bezabált, állandóan a kezében volt egy sajtosrúd! :lol: Én is megijdedtem, apa nem, ő higgadt maradt.
Azóta a kis drága, ha hánynia kell, rohan a budira, és bele a wc-be! 8) Nem semmi!
Azért jó, hogy nem lett komolyabb gond! Szegénykém, ilyenkor ők is megrémülnek egy kicsit!
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog hófordulót Bálintnak!! Nagyon tündéri a képeken! Olyan kis szép, hogy akár kislány is lehetne! :D
Sajnálom a hányást, de jobb kint mint bent! :wink:

Nagbri: akkor én nagyon hülye vagyok, mert arra sem emlékszem, hogy kutyát láttam volna, nemhogy a fajtájára. :lol: Akkor Bence már profi "hányó"! :) Sokat rohantam én is gyerekként, mindentől hánytam...

Mogyó: Mahmoud szereti a magyaros kajákat, pedig tőlük nagyon idegen, főleg az édesség, mint palacsinta, gommbóc, meg ilyenek, de mindent megeszik. Töltött káposztát nem csináltam, mert nem tudok, meg nincs ilyen savanyított káposzta. De mondjuk a paradicsomos húsgombóc elég határeset volt nála... :lol: Pacalt akarom majd megkóstoltatni vele a nyáron, bár azt én sem eszem meg. :roll:

Timcike: nem semmi ez a tescos orchidea!! :x Nem lehet visszavinni? Olyan drága, és pár nap alatt tönkremegy?!
Nálunk sem tud jönni apánk max. 2 hétre. Elvileg júliusban leszünk otthon, aztán ha nem lesz meg addig a vízum akkor csúszik, de talán nem...

Manó: spárga? Az nagyon finom, én is megenném...
Szerintem az 1200 ft nem drága. Mi a Tescoban szoktunk kint a bazársoron venni, olyan édesek, de ott is 1700 körül van. Most meg anya nézett uv szűrőst, az meg vagy 4-5000. De mondtam, hogy ennyire azért ne luxusoljunk már! :lol:
Most nekünk is egy kalózkendőnk van, az kemény 10 font volt (350 ft) . :wink: Megmutatom. Ha kell valakinek szivesen viszek a nyáron, van rózsaszínben is! :)
Kép
Kép Kép

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Micsoda képek!!! :D
Mondjuk volt akkor pont elég dolog, ami a fejedben kavargott a történtek után, gondolom nem a kutyára figyeltél! :lol: Majd teszek róla képet, ha végeztem a főzéssel! Jó?
Nekem tetszik ez a sapi, kérhetek? Jó lenne egy Bencusnak is, nem tudom van-e az ő méretében?
Aranyos vagy, hogy felajánlottad!!!
Vendég
 


Kriszti!

Nagyon jó képek!
És hát van rózsaszínben! :lol: a kendő

Kép


Kép
mogyoland
 
 


kriszti-nem hinném,h.visszavennék...sajnos mára már az összes virágát meg bimbóját elhulajtotta. :cry: Csak egy sima ág van.Pedig olyan gyönyörű volt.Ne értem...a Tesco-ban virágzanak meg minden és mire hazahozod,eltelik egy nap meghal vagy mi a fene?ezek igy vannak beállitva? :evil: Remélem,h.hejrejön.Az Attiláé gyönyörű. 8) Nagyon édeske Azizka!Ugy irigylem,h.tud locsizni....Figyelj már,van más szinben is mint barna?Nekem fehér kellene,h.visszaverje a nap sugarait,vagy minnél világsab szin,ha kapsz.Mert nyaralásra ideális.Nem süti meg a nyakicát se a nap.Előre is köszönöm! :wink:

Nóémi-tündéri ahogy mosolyog!Nagyon szépek a képek!Boldog hó.fordulót nektek!!!!! :wink: Egészséget és boldogságot!Nagyon kell mostmár vigyázni,h.mit veszünk meg,mert jönnek a melegek... :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Brigi, kínai cuccok ellen én sem vagyok, mert szinte annyiba kerül, mint a használt, de azért még is csak új! Na meg amit jobb boltban veszel meg, annak a cimkéjén is: Made in China olvasható. :roll:
Finoman főzhet a szomszédasszony, ha ennyire ízlett nekik a tökfőzelék! :lol: Jó, ha szeretik! Mert gyerekként elég ritka, aki oda lenne a tökfőzelékért! :lol: Danának van esze, azért kell az a kis husi is! :lol:
Brigi, szépen nő Dana!

Köszi Timcike!
Nem tudom, egyszer kaptam én is orchideát, és az is lehullajtotta a virágait. Elméletileg nem kényes növény, de valamiért a szobai klímánkat nem bírta. :(

Honey, úgy tudom, külön lehet kapni olyan étel/cumisüveg melegítőt, amit a szívargyújtóra lehet csatlakoztatni.
Remélem, összejön a ház! Nagyon drukkolok nektek! :D
A sok fizetni való: ne is mondd!!!! egyik kézzel adnak, a másikkal elvesznek... :(
Igen, ilyen kis kendő volt a csomagban. De jó, nem??? :D

Mogyó, szépen nő Ágika! Mi ma megyünk du, meg Bendének folyik is az orra, meg akarom nézetni. Remélem, csak egy kicsit megfázott, és semmi komoly.... :?

Noémi, szegény Bálint! Tényleg nagyon megijedhetett ő is, hogy most mi történik... De jobb kinn, mint benn. Főleg, ha tényleg rossz volt a krumpli.... :shock:
Ma így nem futottunk össze, elviszem Bendét dokihoz.
BOLDOG HÓFORDULÓT BÁLINTNAK!
Nagyon jók a képek! És tetszik az új padlótok is! :wink:

Kriszti, tényleg finom lehet a spárga.... csak én nem szeretem! :wink: De Bende és Apa vígan falatozzák! :lol:
Kíváncsi vagyok, mit szól Mahmoud a pacalhoz majd... :lol:
nagyon tündéri Aziz! Jól áll neki a kalózkendő! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Na igen, szinte minden onnan van!
Kíváncsi vagyok, ti mekkorák vagytok már!!! Aztán majd tessék ám megírni, jó?
Igen, szomszasszony nagyon finoman főz, és finoman is süt! Mindig kapunk sütiket is! :wink:
Vendég
 


Noémi: szegény Bálint! Én is biztos nagyon megijedtem volna... A bolt nyitvatartását meg szívesen máskor is!

Kriszta: nekünk hozhatsz olyan kendőt rózsaszínt vagy bármilyen lányos színben! Természetesen kifizetem, ha itt lesztek a nyáron! Jó lenne valami Sára fejére, mert a lenge kis kalapokat állandóan leszedi a fejéről... nyárig meg kéne tanítanom neki, hogy ne vegye le, mert napszúrást fog kapni...

Lányok! Anyatanyára én is nagyon nehezen tudok belépni... sokszor nincs is időm kivárni míg bejön... olyan rossz, már elvonási tüneteim vannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: Nekem most pikk-pakk ment!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap nálunk is paprikás krumpli volt! :lol:

Lili miatt főztem hogy majd milyen jót eszik belőle. Szerintetek?
Darabosan nem, összetörve nem, kenyérre raktam a törtből és úgy volt hajlandó megenni! :evil: Félek hogy túl sok kenyérfélét eszik de szinte csak azt hajlandó! Tegnap is inkább nem evett!
Olyan lesz mint az apja. Kenyeret mindenhez! :twisted:

mano

Rövid volt az idő a két lánnyal és nem mászkáltak két felé, meg a kicsi az utolsó gyerek, így szokva van mindenhez. De pl. evés érdekes lett volna!

kriszta

Tulajdonképpen igen. Először péksütit kapott amibe tojás van, meg sütiket amibe tej féle aztán meg jött a tejbegríz meg a rántotta. :D Mézet még nem próbáltam, szamócát is csak egyszer kapott a múlt héten de az az egy falat amit hajlandó volt enni nem mérvadó. Ha nem látsz Azizon semmit akkor szerintem lehet adni.

Lili nagyon sokáig kipöttyösödött az új dolgoktól szinte mindentől de azért adtam neki és másodszorra v. harmadszorra már nem volt semmi reakció!
Amit nem bír az a barack, azt a mai napig kihányja.
Most EL Bandis tortilla-tól meg hambitól volt pöttyös. :oops: :D Pedig csak pár falatot evett, a hambiból meg sonkás zsemlét meg sajtot.

Távirányító nálunk is megy, meg a telefonomat már kicsit elrontotta, meg kiflivel a kezében szokott mászkálni.
Földön evésnél egy helyben marad Aziz?

Kép
emoke27
 
 


mano

Bendének nagyon jól áll a kendő!

kriszta

Lemászni le tud Lili midig mondjuk neki hogy tolasson. :D Akkor kezdődnek a bajok mikor felmászni is fel tud! :twisted:
Akaratosság nálunk is nagyon megy. Szerintem ez a kornak a sajátossága, meg valamennyire természetfüggő! Elevenebb babáknál látványosabb.
Aziz nagyon vagány a kendőben! 8)

andi

Biztos nagyon aranyosak együtt a gyerkőceid! Kb. mi is ilyen korkülönbséget tervezünk.

timci

Balatonra hová mentek? Sajnálom a virágodat , jártam már én is így virággal.

honey

Azért ne becsüld le Patrik leleményességét!
Remélem összejön a ház! A tapasztalataidat meg írd meg nyugodtan, mi is szoktunk gondolkodni sajáton, csak ezek a buktatók nálunk is megvannak.

noémi

Rossz krumpli: :evil:
Bálintnal boldog hófordulót!
Nagyon szépek vagytok együtt! Milyen világos szeme van Bálintnak! A kosárban ilyen jól benne marad?

Kép
emoke27
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk a dokitól. Szerencsére az orrfolyás mögött nincs semmi! Talán a foga, vagy csak egy kis megfázás. De együnk c vitamint és kész! :)
Méretek:
7780 g (1 hó alatt 520g-ot hízott! :roll: ) és 69 cm. (ez csak +1cm)
De a védőnő és a doki is elégedett volt a méretekkel! Én is! :lol: Csak olyan fura, amikor ismeretlenek azt mondják rá, hogy olyan pici.... :roll:

Brigi, jó az ilyen szomszéd! :D

Köszi Emőke! kenyér? Van aki mindenhez azt eszik! :lol:

Nekünk most mondta a védőnő hogy lassan adhatok Bendének a főzelékhez reszelt sajtot, túrót, és néhány hét múlva joghurtot. Meg amin meglepődtem, hogy a tojássárgáját is! :shock: Tényleg lehet már 8 hósan adni??? Persze biztos jobban ért hozzá, csak meglepődtem! :wink: Na meg májat hetente 1*! Ezt a hétvégén ki is próbálom! Főleg, hogy mi is nagy májevők vagyunk, legalább Apának kedvezek, ha veszek a piacon! :D
Na megyek, mert mindjárt evés idő van! Vagy lehet, hogy csak a foga miatt nyügi? Na mindegy, megyek és megvígasztalom...

Tanya nekem sem jött még ma be! Itt hagyom, és talán estéig belép... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nóri, kaptunk igazolást az úszásra. Jövő héten szeretnénk már menni! :D Ti mentek már ezen a héten?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Húha szép nagy Bende is!
Örülök ,hogy semmi komoly , és nem beteg!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Manó: Nagyon jó súlya van Bendének! Szuper kiskoma! Miért mondják, hogy kicsi? Szerintem abszolút nem az! Képzeld el, Bence egy évesen volt annyi, mint Dana egy hónapja!
Örülök, hogy nem lett beteg!

Emőke: Én nem is tudom miért, de minden gyerek oda-vissza van a távirányítóért, meg a telefonért! Pedig jobbnál jobb játékaik vannak!!! :lol: Ki érti ezt?
Vendég
 


Sziasztok!
Nagyon jól sikerült az anyák napja.
Vasárnap reggel, Brigitta, meg párom, ágyba hozták, a virágot, amit a kertben szedtek. Azután mentünk a Dédihez. Neki is mondtunk 4 soros verset. Itt, nagyon halkan, alig érthetően. De, azért ügyi volt. Utána, mentünk mamihoz.

Anyósomnak jól sikerült a meglepetés. Úgy tűnt, jól esett neki a meglepi. Brigitta nagyon ügyesen, érthetően, szépen elmondta a verset. Nagyon büszkék voltunk/vagyunk rá. Mami sírva fakadt a vers hallatán, még sógornőm is megkönnyezte. Apának is csillogott a szeme büszkeségtől. Annyira aranyos, és ügyes volt Brigitta, hogy az szavakkal el nem mondható.
Hazajövetel után, lefeküdtünk, kicsit Brigittával. Ágyban beszélgettünk:
- Szerinted tetszett a vers, amit a Mamának mondtál?
- Szerintem, igen. Nagyon tetszett neki. – válaszolta Brigitta.
- Miből gondolod?
- Arcán folyt a könnye, ami az örömtől volt…
Bocsi, hogy ennyire dicsérem, de gondolom, mindenki így van saját gyermekével, ha valami jót csinál.

Amikor Brigi mondta verset, közben Öcsike is folyamatosan beszélt a maga nyelvén, mintha ő is szavalna.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Nagyon szépek a gyerekek! Nekünk is azt mondta védőnő, hogy adhatok már főtt tojássárgát a nagyfiúnak.

Mi is voltunk mérésen a múlt héten:8300gr és 71cm. Nagyon gyorsan nő. Mintha, tegnap született volna.

Honey! Boldog házassági évfordulót! Hanyadikat ünneplitek?

Manófalvi! Hova mentek úszni? Babaúszásra Ballószögbe?

Adnátok ötleteket kajcsira? Vasárnap megkereszteljük a nagyfiút. Valami menüt kéne kitalálni. Gondoltam rántott/sült dolgokra, vagy egyébb ötlet?

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Valamit még akartam, majd visszaolvasok még egyszer. És majd jövök.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika: Göngyölt hús esetleg, baconnel, és sajttal töltve. Meg lehet spékelni gombával is!
A rántott dolgok szerintem nagyon jó ötlet!

Brigitta pedig nagyon ügyes kislány!!!
Vendég
 


Nagbri! Ezt úgy értsem pl. s.karajt kikloffolok beleterítem a bacont, sajtot, gombát (ezt nyersen?) feltekerem, és kisütöm? Így kell?

Jól hangzik! 1 ötletnek jó. Köszönöm.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika: Igen, így szokták! :D és a gomba is nyersen, hiszen az gyorsan kész van, tehát a hússal együtt bizti kész az is.
Szerintem nézz szét a mindmegette.hu oldalon! Nagyon jó kis receptek vannak ott!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?