Új privát üzeneted érkezett!

Wow! :D Micsoda hírek így a laptetőn! :) Sok boldogságot Alexandrához! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zitáéknak gratulálunk! Sok boldogságot, egészséget! :)

Karmen: Még olvasni is szörnyű volt Norbi kálváriáját :( Tényleg egy kis hős. Most már gyógyulgasson!!!!!!

Vesm - Mónika: Nagyon boldog névnapot!

Zsuzsu: Gyors gyógyulást!
Melyik homeós bogyókat szeded? Nekem ilyen panaszokra a Homeogene, Homeovox váltak be.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Milyenek az éjszakáitok???
Enyim Zalán piszok rosszul alszik! :( Gyakice fél éjszakát átsírja, nyöszörgi. Éjfélkor felébredt és elkezdett vígasztalhatatlanul sírni. Mindenkit felébresztett, cicit nem kért, tápit csak picit evett, üvöltött, sehogy se volt jó neki....
Nemtom mi van vele, mert semmi egyéb tünete nincs (az orrfolyástól eltekintve de azt már megszokta szegénykém így 2 hónap alatt :cry: )

Úgyhogy eléggé kivagyok az álmosságtól... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zitáéknak nagy gratula Alexandrához!!

Enikö! Ez gyorsan ment:) Milyen kocsit akartok majd venni? A Delikát kódokat meg nagyon köszi!!

Zsuzsu! Gratulálok a kislányhoz!:)

Anett! Én is remélem hogy most szerdán megkaphatja Norbi is az oltásokat (bárányhimlö is lenne) mert eddig nem voltam parázos, de most már tényleg félek hogy megint visszaesik ebbe a fülgyulladásba. De még nagyon taknyos, igy nem fogják oltani.

Enikö! Nekünk eleve nem jók most az éjszakák hogy taknyos. Sokat ébred. :( Én is pont meg akartam kérdezni a gyerekorvost ha eljutunk hozzá is, hogy Norbi szedhetné-e a Bronho V.-ot. Orsinak megvettem a Ribomunilt, segitett is, de még egy kurára most nem futja.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!

homogene 9 és köhögésre prospan, forró tea, méz, friss citromlé ásványvízzel, halls cukorka, negro..... :lol:
Na meg igyekszem pihenni....

Enikő!
Jobbulást Zalánnak! Csajok?????? Esetleg a fogzás zavarja a kisfiad???

Anett!
Köszi! pü ment...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kármen!
Még nem biztos a kiscsaj, a vonalzó csak a reményeimet mutatja. Kb. nap múlva lesz a genetikai Uh, akkor biztosabb lehet, de majd ha kibújik, akkor lesz tuti. Persze köszi, !!!!

Egy kérdés:
Nem tudom Ábelt elzárni magamtól és félek, h oda-vissza adogatjuk a bacikat. Mit javasoltok?????? KÖSZÖNET!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

10 nap...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Zita férje vagyok - Laci -, megpróbálok Alexandráról feltölteni egy képet, remélem sikerülni fog.
Sajnos a doki nem tudott átjönni, így az ügyeletesnél szültünk, gyorsan és ügyesen.
Már próbál szopizni, ha minden jól alakul, akkor kedden vagy szerdán hazaengedik a hölgyeket.
Így ismeretlenül is kívánok mindenkinek legalább olyan boldog Anyák napját, mint amilyen a mienk.
Üdv: Apáti László

Kép Apáti Alexandra

Kép
Kép
apátiné tóth zita

De gyönyörű, tiszta Márk :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam már :oops: :oops: :oops: Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! :D :D

Apátiné Zita és Laci :) Sok szeretettel gratulálok Alexandrához, gyönyörű kis hajasbaba :lol: :lol:

Edit és Laci :) Nektek is szeretettel gratulálok a kis Kevinhez!!! :lol: :lol:

Zsuzsu :) Jobbulást kívánok! Nekem az infralámpázás is sokat szokott segíteni!

Karmen :) Jobbulást Norbikának!!! Még olvasni is szörnyű volt, amin keresztül mentetek! :( :( :(

Bea :) A cumit alapvetően én is útálom, úgyhogy megértelek, de szerintem a második gyereknél lehet, hogy én is hamarabb be fogom vetni, mivel vele már biztos nem fogom tudni ugyanazt megcsinálni, mint Krizsivel, akit ha kellett, óránként ciciztettem, stb...

Enikő :) Jobbulást Zalánnak is! Bakker, szörnyű, hogy 2 hónapja nem tud szegény teljesen meggyógyulni :( :( :(

Vesm :) Boldog névnapot kívánok!

Szép napot és boldog anyák napját mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Segítségetek szeretném kérni. 27 hetes terhes vagyok és gondolkozunk a 4d-s uh-on.Szerintetek érdemes-e? Ha igen, akkor hova?kit ajánlotok?
előre is köszi
micike28

Üdv.

Szilde és Zitaa, szívből gratulálok nektek!

Zitaa, ennél szebb anyák napi ajándékot nem is kaphattál volna!

Zsuzsu, javulást!

Kármen, sajnálom, hogy ilyenen kellett keresztül mennetek, de a lényeg, hogy Norbi már javul.

Timika, boldog névnapot!

Vesm, téged is Isten éltessen sokáig.

Ági és
KépKép
exdeus

Zita!

Gratulálok Alexandra babához!!! Jó egészséget, és boldog éveket kívánok Vele!

Karmen!

Ez borzasztó :shock: Gyors gyógyulást Norbinak!

Micike!

Szerintem felesleges a 4D, hacsak nem mozizni akarsz, és nézegetni a babádat. Arra nagyon jó, egyébre (főleg 27 hetesen) már nemigen. Én az elsővel voltam, de többet nem is mennék. A 20 hetesen szerintem korrektül átnézték mindenét az utolsó lábujjig ;)
Vendég

hello lanyok!!!
Itt aztan minden napra jut egy baba!!!
Zita: Sok sok puszi, megninden szepet es jot... nektek, gyonyoru az Alexszandra baba!!!!

Zsusza: szerintem nem sokta tudsz csinalni...most en is bebaciztam, de hal istennek a Teo nem kapta el...lehet nem is virusos. Ha tutira akarsz menni adj az Abelnek minel tobb c vitaminos gyumit!

Karmen: orulok, hogy megnyugodtatok!!! Mostmar csak gyogyulni fogtok!! Puszi.

Ceniko: szerintem ,,csak" a foga jon a Zalannak, nalunk is ez a helyzet sajna...nem regota ataludta az ejszakat, mitan honapokat szenvedtunk az elso ket fogacskaval...es most kezdenek kibujni a felsok... van egy homeos csepp, gondolom otthon is lehet kapni, Camilia a neve, vagy en amikor mar nagyon nem birtam adtam neki egy laz es fajdalomcsillappitos kupot...igy mindenki jobban aludt.

Anett: a bologniai ragu egy rettentoen egyszeru dolog:
aprora vagott repat es hagymat oliva olajban megpiritasz, majd gozzaadod a vegyes darlt gusit (fele coca fele boci), amikor ez is elfeheredett hozzaadod a paradicsom szoszt es egy pici vizet. Sozod, borsozod, hozzaadsz egy baber es egy bazsalikom levelet. kb 20 percig lassu tuzon fozod, majd hozzakevered a spagihoz, parmezan sajtot szorsz ra...vagy mas sajt is jo szerintem.

Van meg egy nagyon tuti recept ami apanak nagyon bejon es 10 perc alatt kesz. En csak ugy hivom Pasta fantastica (a fantasztikus teszta, mert gyors es mindenki szereti)
Serpenyobe darobokra vagott csaszar szalonnat piritasz (pancetta), majd hozzaadod a pesto szoszt (keszen kaphato bazsalikom alapu szosz), majd 1 perc utan a fozesi tejszint es vegul aprora vagott koktel paradicsomot. Akkor van kesz a szosz, mikor a koktel pari kezd megfonnyadni, de nem esik szet. Majd a tesztahoz hozzakevered!!!

Mi jol vagyunk, idnkent a fogunk miatt nyugoskodunk, ejszaka ismet nem alszunk...es a tetejebe meg apara is rajott az ot perc...remelem nem tart mar sokaig!!!
Kép

sziasztok
matteo0808

Köszönöm mindenkinek! Csak tudjátok az a nagyon bosszantó hogy nekem is gyanus volt az elhúzodó taknyosság (hiába mondták csak fogzik a gyerek) és azzal kértem a gyerekorvost küldje fülészetre hogy nem-e arcüreg gyull. Ott azt mondták ilyenkor még ilyen nincs ilyen, mert ö még kicsi, erre az egész okozoja meg pont az arcüreg volt, 2 és 3 keresztes volt neki. Pedig én gondoltam erre, és még orvoshoz is vittem vele. :( :(

Matteo! Na az én lányom folyton enné a tésztát! Amugy nem is értem mitöl, de most sokat hizott, már 15 kg!! Igaz nádszál, de fél év alatt 2,5kg felment rá!

Timi, Vesm! Boldog névnapot!!

Zita! Remélem hamar hazamehettek! A fotók meg nagyobbnak tünik nekem a baba:) De majd várjuk a többi képet is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem - remélem tudtok segíteni, hogy ha a gyerekem két éves koráig vállalunk másik babát és én táppénzre íratom magam a terhesség alatt (persze más ellátást nem veszek igénybe), akkor a táppénzt mi alapján számolják? illetve majd a thgyást és a gyedet? ugyanannyi pénzt fogok kapni, mint az első gyerekem esetében, vagy kevesebbet?
Remélhetőleg már többen vagytok, akik ezen átestek, így tudtok majd segíteni.
szerika

Sziasztok :)

Akik még emlékeznek ránk :) Csak szeretnék eldicsekedni a harmadik szemem fényével, aki április 18.-án komoly :) 51 perces vajúdás után hajnali 3,15-kor megszületett 3240g-al, és 52 cm-el Pesten a Bajcsy kórházban :) Nagyon könnyű, és gyors szülés volt.

Természetesen besárgult, mint mindegyik, de mostmár jól van, hízik szépen, tejcsi egyenlőre van elég.

Annyit akartam írni még, hogy üdvözlök minden otthonit, néha nagyon hiányzik Szeged :(

A friss babásoknak, Jégvirág, Zita, Toncsi, én is gratulálok!

Cenikő, ezért nem válaszoltam, remélem rájöttél :) De ha megvan még a forgó, és elemes, nem felhúzós, akkor érdekel továbbra is :)

Három kép a kölkecekről:

Lizus:
Kép

Katával:
Kép

Bencével:
Kép

Puszi,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Matteo!
Köszi,meg is csinálom,még annyi kérdésem lenne,hogy ez a fantasztikus tészta milyen tésztával fincsi?Nagyon jól hangzik,asszem előbb azt próbálom ki! :D

Zsuzsófi!
Én nem ismerlek,de tündérszépek a gyerekeid,óriási gratula hozzájuk!A csajok csudacsinik!

Vesm!
Boldog névnapot utólag! :D

Nekem is lenne egy kérdésem: szocpol ügyben.Ha megvan az 1. gyerek (Málna jelen esetben) akkor a másodikat 4 év múlva vagy 8 év múlva kell teljesíteni???
20140113113746

Anett!

Már felvettétek a szocpolt? Mert ha Málnus születése előtt felvettétek, akkor a 2 gyereknek kell 8 éven belül megszületni, ha most veszitek fel, akkor a másodiknak 4 éven belül.

Zsuzsófi!

Gratula a harmadik babádhoz :) (enyém első is ápr 18-án született ;) - Angyali természetű gyerek lett belőle ;) )

Karmen!

Téééényleg, én is azt olvastam valahol, hogy 2 éves korig nincs arcüreggyuladás :roll: Hát nem szabad ráhúzni semmilyen általánosítást senkire, mert aztán póruljár :(

Zsuzsu!

Mi is betegeskedtünk jan-febr. Én se szedtem semmit sem. Ha a szervezeted maga küzdi le a betegséget, akkor nem fogod "visszakapni" Ábeltől. Nekem bámulatosan bejött a kakukkfű tea, meg zsályával öblögettem - pedig csak próba-cseresznye alapon próbáltam ki, nem hittem, de másnapra jelentősen javult, harmadnapra teljesen rendbejöttem ;)
Vendég

Gira!
Igen,mi felvettük a megelőlegező szocpolt 2 gyerekre,Málni megvan :D és én azt hittem,akkor most 4 éven belül kell a másodiknak meglenni,meg Laci is így gondolja.De akkor 8 év onnantól,hogy Málna megszületett???Ez tuti????
20140113113746

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula a született babáknak és szüleiknek!

Anett, igen úgy van, hogy a felvétel után 8 év alatt kell produkálni két babát.

Én teljesen kész vagyok! Azt hittem, hogy milyen szuper lesz, hogy apa itthon lesz velünk 4 napig, lesz egy kis nyugi, de ilyen nyűgösek még sosem voltak, mint most. Mind a négy napon csak kézben maradtak, de nem is csak úgy szimplán, hanem sétálni kellett velük. Egy párszor letettem őket, de olyen ordítás volt, hogy már a szívem szakadt meg bele! Persze az éjszakák is hasonlóan teltek, most meg már egyedül vagyok, a végkimerülés határán! Soha ilyet még nem csináltak, fogalmam sincs, hogy mi a baj!
Ááááááá, nagyon fáradt vagyok!

Délután megyünk dokihoz, kapják a 3. hós oltást, meg a második rotát, már előre félek a délutántól, mert a múltkor is nyűgösek voltak! :cry:

Kép
anix

Gira, most kicsit megnyugtattál :) Nagyon félek a kos babámtól :) De egyenlőre eszik-alszik baba :)

Anett, neked is köszi :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anett! Valóban, ha már volt 1 gyerek és csak a másodikat vállalja be valaki akkor 4 éven belül kell. De ha 2t vállal elöre valaki akkor arra 8 év a türelmi idö. Nekünk mivel Orsi már megvolt, én csak erröl tudom pontosan, hogy a hivatalos, vagyis jogerős lakhatási engedélytöl számitva volt a 4 év határidő, nem amikor kértük v. megkaptuk a szocpolt Norbira.

Zsófi! Gratulálok, nagyon szép a kislánykád is! A nagyok meg nagyon hasonlitanak rád!!

Anix! Neked még nem is irtam, gratulálok az ikrekhez, elismerésem hogy birod, én kinyultam volna már!

Gombásné! Most olvastam Rólad, nagyon sajnálom :( :( Remélem mielöbb fel tudjátok ezt dolgozni és a köv. baba egészséges lesz és vigaszt tud nyujtani Nektek!

Gira! Azért ha az elsö orvos, aki közölte nem lehet arcüreg gyull. Norbinak, legalább megmérte volna a nyomást a fülében, ahogy késöbb a maszek orvos is tette, rájött volna hogy nem szellözik, és milyen rossz a helyzet, talán nem szakadt volt át, mert elöbb felszurták volna. A másik fülét pl. igy tudták meg, hogy az is beteg, és idöben felszurták Norbinak. De ezt én sem tudtam sajnos előre hogy ez elmaradt az első orvosnál. :( :(

Enikö! Nem ijesztgetésképpen de Zalánt én elvinném fülészhez, és eröszakos legyél, hogy mérjék meg a fülében milyen a nyomás! Mert ha van esetleg neki is arcüreg gyull. akkor van nagy gond ugye, ha a fülére ráhúzodik, és látod Norbi sem panaszkodott erre, sejtelmem sem volt ilyen gond lehet. Még csak nyügös sem volt egyik fülével sem, csakis addig sirt amikor éppen perforált neki.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szerika! :)

Ha 2 éven belül vállaljátok a kistesót, akkor miért akarod táppénzre íratni magad?? A GYED akkor még jár, az nem járulék köteles jövedelem, így az utolsó járulék köteles jövedelmet veszik alapul, tehát elvileg ugyanazt a pénzt kapod, mint az első gyerekkel.
Ha viszont 2.-ke születése kicsúszik a 2 évből, akkor se táppénzre menj - mert akkor az lesz az alapja a tgyás-nak meg a gyednek, és a táppénzt 80 %-al szokták számfejteni, tehát kevesebb pénzt kapsz.
Én így jártam sajnos, mert későn okosodtam ki ebből az egészből. :(
Vedd ki a szabijaidat, abból felhalmozódott biztos jó sok a 2 év alatt, és azt 100%-al számfejtik!
Sőt, nem tudom, milyen viszonyban vagy a munkáltatóval, de ha meg lehet vele beszélni, emeltesd fel a fizudat, és a szabit az alapján számfejtsék, akkor még több pénzt kaphatsz!

Szóval: a lényeg: Ha 1 nap is van járulék köteles jövedelmed (meló, táppénz, szabi stb.) akkor már azt fogják alapul venni a tgyás és a gyed összegének kiszámolásánál.

Ja, és menj be a TB-hez nyugodtan, kérdezd meg, hogy hogy van ez pontosan! Segíteni fognak, velem nagyon segítőkész volt az ügyintéző, csak sajna már későn mentem... :( :(

Zsuzsófi :)
Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz, és a gyors, könnyű szüléshez!:)

Sms-eztünk ma Zitával! :)
Jól vannak, Szandi szopizna ezerrel, várnak a tejcsire, még csak előtejcsi van!
Találkoztak Edittel, ők is jól vannak! :)

Kép
Kép
zituska28

sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi köszöntést:)

Született babócáknak és családjuknak meg nagy gratuláció és sok boldogságot!

Mónika

vesm

Van valakinek eladó Csöpi üveg porszívós orrszívója? Tesomét eltörtem, igaz csak az elejét, igy ha valahol nem találok olyat akinek meg pont a hátsó része maradt ép akkor vennék használtat, teljes garnitúrát.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska, köszönöm szépen, profi vagy :lol:
Egyébként a gyedet teljesen ki szeretném használni, ha hamarabb esnék teherbe, mint Bali két éves kora, akkor is gyeden maradnék. Viszont utána táppénzre akartam íratni magam, de akkor ezek szerint vegyem ki inkább a szabijaimat úgy jobban járok és utána ha az lejárt menjek táppénzre. Tök szuper, hogy már egy nap járulékköteles jövedelmet is figyelembe vesznek! Azt hiszem a munkahelyemen úgy van, hogy minden évben emelnek a fizumon egy bizonyos százalékot, úgyhogy én már arra fogom kapni a szabipénzemet is szerintem. De nekem végülis az a lényeg, hogy kapjak annyi pénzt mind táppénzre, mind thgyásra, mind gyedre, mint Balázsnál. Ezek szerint annyit tutira kapni fogok. Szuper!
szerika

Erika! Én kértem az elmaradt bérfejlesztést amikor terhes lettem Norbival, és akkor mentem tp-re, nekem ez az emelés miatt elég volt hogy nem kellett szabit kivennem (én arra tartalékolom, van már 115 napom, hogyha visszamennék de nem lesz helyem kihuzzam egy ideig).

Az orrszívót máris rosszul irtam. Az elejét törtem el, igy olyat keresek aminek az eleje ép, amit a gyerek orrába kell tenni az.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jaj és most jut eszembe, hogy valahonnan hallottam, hogy nem is lehet egyben kivenni már az összes szabit. Remélem, hogy ez csak rémhír és nincs semmi alapja... :shock:

Karmen, Zituska: köszi a segítséget.
szerika

Erika :)
Én ilyet nem hallottam...

Kép
Kép
zituska28

Köszi csajok a szocpol infókat,ez szuperjó! :D
20140113113746

Sziasztok!

Zitának Alexandrához, Editnek pedig Kevinhez szívből gratulálok!!!!!
Sok boldogságot a babákhoz!!!! :lol:

Zsuzsi!
Örülök a jó hírnek!!!! :lol:

Karmen!
Jobbulást nektek!!!!

Zsuzsófi!
Én emlékszem rád! :wink:
Szívből gratulálok!!!!Nagyon szép gyerekeid vannak!!!!! :lol:

Timi!
Boldog névnapot! :lol:

Mi szerencsésen hazaértünk Orfűről, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!Gábor is nagyon élvezte!!!! :lol:

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!!

Zsuzsófi: Nagyon édes a kiscsaj :) A többi is! Gratula! Akkor kéred a forgót? Elpostázom....

Szeretnék még megválni egykét dologtól. Pl pihenőszék (fisher price) berregő változat, alul van egy kapcsoló ami rezegteti a gyerek valagát :D
Meg a fürdetőkarikánk se kell már, nem férnek el a kölkök tőle a kádban! (már egyszerre mindhárom :lol: ) Alul tapadók vannak ami rögzíti a kád aljához, hogy ne csússzon el a karika, bele ül a gyerek és tud csapkodni, játszani pancsi közben........
Ha valakit érdekel privi.... 8)

Karmen: Az lesz.... kérek beutalót fülészetre...... biztos ami tuti megnézetem....... még mindig nagyon taknyos :(

Lefoglalóztuk az autót. Ha minden igaz pénteken elhozhatjuk :D Már nagyon várom :D

Egy régebbi kép a pihiszékről:
Kép

És a fürdetőkarika:
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Zsuzsófi: Nagyon édes a kiscsaj :) A többi is! Gratula! Akkor kéred a forgót? Elpostázom....

Szeretnék még megválni egykét dologtól. Pl pihenőszék (fisher price) berregő változat, alul van egy kapcsoló ami rezegteti a gyerek valagát :D
Meg a fürdetőkarikánk se kell már, nem férnek el a kölkök tőle a kádban! (már egyszerre mindhárom :lol: ) Alul tapadók vannak ami rögzíti a kád aljához, hogy ne csússzon el a karika, bele ül a gyerek és tud csapkodni, játszani pancsi közben........
Ha valakit érdekel privi.... 8)

Karmen: Az lesz.... kérek beutalót fülészetre...... biztos ami tuti megnézetem....... még mindig nagyon taknyos :(

Lefoglalóztuk az autót. Ha minden igaz pénteken elhozhatjuk :D Már nagyon várom :D

Egy régebbi kép a pihiszékről:
Kép

És a fürdetőkarika:
Kép

ceniko
Szeged

Bocs scak 1x akajtam :oops:
ceniko
Szeged

Zitus, mea culpázok előtted! :oops: Igazad volt hízásügyben, a havi minimum a 15 deka, nem a heti. Így viszont újabb baromság írható a védőnőm számlájára. :twisted: Én meg stresszelem magam, hogy Lali nem hízik annyit, mint szerinte kéne, de Bea is azt mondta ma, a ahvi minimum legyen 15 deka, a heti pedig kb 10. Botiról rég láttunk képet! :wink: Hogy bírtátok a szombatot? Mi szívesen átmentünk volna, hogy ne unatkozzatok, de nem voltunk itthon.

Zita! Szandihoz gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek!

Editék meg lassan hazamehetnek, nem?

Karmen, iszonyú, min mentetek keresztül Norbival, tényleg egy kis hős, ha ilyen jól tűrte. Mielőbbi teljes felépülést neki és gyógypuszik mennek! Orsi jól van? Orrszívóm sajna másfajta van.

Csibe, képek nincsenek a kirándulásról?

Anix, enyim kölök is nyűgös, tegnap borzasztó napunk volt, és az éjszaka... :roll: Fél 3.kor felébredt, na onnantól 2 óra hosszát aludtunk, szerintem ez a hülye idő, legalábbis Lali utálja az esős időt, talán ezt érezte meg. Most bealudt, a gyógytornász jól megdolgozta.

Lali lába szépen gyógyul, majdnem teljesen lelappadt a duzzanat, még kicsit piros, kenegetem. Gyógytornász kicsit elkeserített. Már szépen forog, ebben előbbre van, viszont nagyon laza az egész izomzata, gyenge a gerince még, ez is a nyaka miatt van, úgyhogy jó darabig járni fog még hozzánk. :(

Kép

Kép
szilcsi

Enikő, pihiszék KELL!!!! Mennyiért adjátok? Régóta akarunk már venni, de az újak nagyon drágák.

Kép
szilcsi

Szilcsi: Ennél nagyobb bajotok sose legyen :wink:
Privi ment pihiszék ügyben....

ceniko
Szeged

Csajok akartam kérdezni, hogy kinek milyen internet szolgáltatója van és havonta mennyi annyi a net? Csak azért mert nekünk se szó se beszéd kiküldött a tvnyetvörk egy 8000 ftos számlát, az eddigi 6000 ftos helyett! :?
Na én letöltögetni semmit se szoktam, csak fórumozásra levelezésre, hírolvasásra...stb, Bogi internetes (nem letöltős) játékokra...stb használjuk a netet. Most nemazé de szvsz naon drága, tesóm pesten 3000 ftot fizet és jóval gyorsabb is a nete! :shock:
Minnyá bemegyek rájukborítom az asztalt... :evil:

ceniko
Szeged

Hello csajok!!

Anett: mindenfele rovid teztaval tuti...lyukas vagy anelkuli!!!

Zsuzsofi: Nagyo szepek a lanyaid, es nagy gratula az uj jovevenyhez!!!

Szilcsi: Ne aggodj, minden rendben lesz...szepen lassan megerosodik ez a Lali legeny...aki mellesleg gyonyoru!!!!!

Karmen: ezek szerint nem csak olaszban hulyek az orvosok, itt sem tudnak egymas kozott megegyezni....meg a babak eteteserol is eltero velemenyuk van, az en dokim, mikor megtudta, hogy brokkolit eszik a fiam, majd leesett a szekrol...na meg 4 honapig antibiotikumoztattak, hogy megelozzuk a legkozelebbi hugyuti fertozest...es csak fitymaszukuletunk van!!! Sok puszi a kis betegnek! En nem tudom hogy birtam volna vegignezni a picur szenvedeseit...

Apanak mar jobb a kedve...most rajtam van a depi es nem tudom miert!!!!
Kép

sziasztok
matteo0808

Enikő!

Nekünk 4300 a havi számla (3 éves hűségnyilatkozattal), mikrohullám (Napnet). Soha nem volt vele semmi bajom, gyorsasága sem rosszabb, mint Szegeden a T-Online volt. Ott 4000 -et fizettünk érte. A 8000 szvsz brutál :shock: . Kecskemét is olcsóbb, barátnőm 3000-et fizet (Fibernet), itt Szegeden van valami monopólium, ami miatt ilyen drága :( Pécs is olcsóbb volt.
Vendég

sziasztok

minden nap elolvasom a fórumot, de mint írtam már, mire irnék is addigre szólíta zsarnoknő :D , így az elmarad. szóval megint emlékezetből nyomom :oops:

Zita Szandihoz gratulálok és sok tejet!

enikő. nálunk tonline adsl a legolcsóbb, amin nincs letöltési korlát és a tkábel hálozatán jön(de ez mindegy) 3400ft. és Zalán nagyon cuki a kádban. Tudom ott még kisebb volt, de akkor is.

szilcsi (páromnak olvastam a hízás-deka dolgot, aszongya nem gyűn így ki- nálunk ő az ész, meg mifene, meg a matekhoz ért és kért, hogy irjam ide): ha az első héten meghízza a minimum 10 dekát és a második héten is meghízza a minimum 10 dekát akkor az már 20 deka( és ez még csak fél hónap, pedig egy hónapra minimum 15 deka hízás kell) ez meg csak a párom okoskodása volt :oops: 8) bocsika. a lényeg, hogy hízanak, a számok és a matek meg monjon le!
és Lalinak nagyon cuki feje van!

karmen nagyon sajnálom, hogy így jártatok és további jobbulást!

mi voltunk első tanácsadáson. amittől tartottam, hogy ott ér minket a 4 napi adag kaki, az nem jöt be. csak lepisiltünk ezt-azt. meg üvöltöttünk :oops: :? és aztán már a séta sem nyugtatta meg.
a súlya oké(számot nem írnék, mert azok lemondtak :lol: )
a tejkiütés miatt mondták, hogy próbáljak tej és/vagy tojás diétát tartani. megpróbálom, de basszus tej/tejpor szinte mindenben van :shock: de engem nagyon zavar ez a pattanás szerű dolog(tényleg nagyon sok van) :oops: :?
ja meg kaptunk hasi uh-ra beutalót, mert van a pocakon haemangióma(asszem a múltkor ti is mutogattátok itt)

zsuzsófi a kölkeceid itt is olyan szépek, mint az ápr-májusiakban :D
na, és asszem ennyi, bocs de sok lettem.

egy kép. ilyen hordozó szerű dologban, apán. még csak próbáljuk, hogy volna jó. (most nekem jóóó, mert beleájult, így tudtam irni :lol: )
Kép
toncsi

toncsi80

és most visszaolvastam és tök értelmetlen meg hibás is :oops:
bár a helyesírási hibáimat sajna nem foghatom arra, hogy nem olvasom el mégegyszer. :oops: azokat válalom. sosem tudtam helyesen írni(de ez nagyon sosem zavart :oops: :D -bocsi azoktól, akiknek kiböki a szemét!)
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

A.T.Zita!
Nagyon aranyos Alexandra! Sok örömet!!!!

Matteo!
Köszi a tanácsot, tömöm a kölköt gyümivel :) Magamat inkább csak a levével, fájdalmas még mindig a nyelés :(

Kármen!
Nagyon okos vagy, h nem hagytad annyiban a megfázásokat, példát mutatsz!! Teljes gyógyulást a gyerekeknek!!

Zsuzsófi!
Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget kívánunk! Nekem az első kép nagyon tetszik :)

Gira!
Ez a kakukkfű tea sima gyógynövény boltban kapható vagy kakukkfűből kll előállítani???

Anix!
Csodaszépek a fiaid! Sok erőt Neked, hidd el hamar felnőnek és visszasírjuk a nehezebb napokat. :lol: Remélem az oltások után sincs gond. kitartás!!!

Szilcsi!
Nagyon ügyes Lalibaba!!!!! :lol: :lol:

Enikő!
A net nálunk is mikrós. Rengeteg bajunk volt vele, de remélem most már rendben lesz. (építettek egy új tornyot). Itt nincs hűségnyilatkozat, akciósan 30 ezer volt a bekötés és havi 3000 ft.

Toncsi!
Örülök, h jól vagytok, édi a csajod!!!!!!! :D :D

Mi:
Én még mindig betegen, bár javulóban. Ábelnek szívnám a nózit, de üvölt mint a ......
Az Enikő féle pihenőszékről lemaradtam, de még nekünk ráér. Szóval, akinek október felé feleslegessé válik a pihiszéke legyenszíves jussak eszébe!! Köszönöm!! :D

Hívtam Incit az AFP miatt, ugyanannyi lett majdnem mint Ábinak 12 és 14 , de Inci szerint nem jelent pasit. Majd az Uh....
Azért örülök, h rendben az AFP, noha tudom, h elavult vizsgálat.

Jóccakát!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilcsi! Mi baja volt Lali lábának? Sajnálom hogy még joideig kell neki torna, de nézd a jo oldalát, hogy idöben kezdtétek és rendbe fog jönni!

Matteo! NEm végignézni volt a legnehezebb hogy Norbinak fáj, hanem hogy nekem kellett lefognom. :( Köszi, szerdán kontroll, remélem addig a taknyosság is javul és még az oltásokat is megkaphatja aznap

Zsuzsu! Sajnos ez az hogy nem voltam okos. Elvittem orvoshoz és megnyugtattak, én meg örültem nincs komoly baj, csak fogzunk. 2 napig tartott az örömöm. :( Most már tudom hogy kellett volna neki mérni a fülében a nyomást, akkor nem tudtam, valszeg már akkor is látták volna, idöben hogy fel kellene szurni v. legalábbis ránézni hogyan alakul. Ezért is meséltem itt el, hogy más ne járjon igy!!!
Nekem van egy ABC Desing pihenőszékem eladó, csak még nem fotoztam le. Van felette egy játék is, azon 2 maci lóg. El is viszem amikor Szegedre megyek, ha érdekel majd :)

Meg van egy eladó (fotó hamarosan:)) Chicco Synthesis autosülés/babahordozom, 0-13kg, nagyon szép állapotban.
karmen@fw.hu akit érdekel és majd küldök neki fotot ezekröl

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Szilcsi :)
Nekem a régi védőnőm Botival volt ilyen, hogy csak a frászt hozta rám. :roll: Pedig Boti aztán tényleg mintagyerek volt, mégis tudott olyan ökörséget mondani, amitől idegeskedhettem.
Hát most Noémivel biztos az őrületbe kergetne!!
Szombatot átvészeltük, délelőtt főztem, Boti főleg a tv előtt ült, és mesét nézett. :oops: :oops: Délután lementünk az udvarra, kicsit uncsi volt egyedül Botinak is, meg nekem is, de olyan 5 óra felé hazaértek sógornőmék a gyerekekkel, úgyhogy még 6-ig volt egy kis pörgés! :D
Az ajánlatom meg későbbre is áll, nyáron sokat leszünk a sárgán az üdülőnkben, oda is szívesen várlak! :wink:

Zsuzsu :)
A mi pihiszékünk októberben már tuti nem kell, szóval ha gondolod, és tetszik, akkor majd elboltolhatjuk! :wink:
Nekem is majdnem ugyanannyi lett az afp Noémivel, mint Botival, semmit nem jelent! :wink:
Jobbulást Nektek!

Toncsi :)
Nekünk is van ilyen kendőféleségünk, kicsinek imádott benne a Nőci! :D
Mostanában már nem használom, kaptam Timikáéktól kölcsön egy hiper-szuper hátkímélő, babának, mamának kényelmes kengurut, most azt használjuk inkább! :D

Most csak ennyire futi, bocsi.... :oops:

Na jó, meg pár kép... :lol:

Anyáknapja: Kép

Anyáknapja Kép

A kis éhségsztrájkoló :) Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Kármen!

Köszi a pü-t, most nem biztos, h ki tudnánk gazdálkodni a pihiszék árát, így nyugottan add el. Kívánom, h sikerüljön!!

Zituska!
Akkor ősszel "bótolunk"! :lol: Addigra gyűjtöm a zsét , csak "óóócsó legyé"!! :lol:
Köszi az AFP-s infót, megnyugodtam!!!!
Noémi tényleg éheztetve van! :lol: :lol: :lol: Boti pedig nagyon komoly! :)
Igyekszem jobban lenni...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu :)
Bízhatsz bennem! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zitus, szerintem élni fogunk a meghívással a nyáron. :D Apánk úgyis dolgozik állandóan, mi is egyedül vagyunk itthon mindig. :(
Noémi tiszta kis szakadt, :lol: viccen kívül, nagyon jó húsban van a csajszi! Boti nagyon komolyan vette az anyák napját. Virág, ajándék - nem sírtál? :D

Karmen, Lalinak begyulladt a lábujja a körömnél, valószínűleg benőtt a körme vagy belevágtam körömvágásnál. :cry: Voltunk vele az ügyeleten péntek este, mert nagyon csúnya volt, kapott rá betadint meg antibiotikumos kenőcsöt. Gyógytornász szerint jó, hogy bevittük, mert könnyen a sebészeten köthettünk volna ki.
Norbi jobban van már?

Zsuzsu, örülök hogy jó lett az AFP-d. :( Gyógyulj meg gyorsan, nekem ilyen torokfájásos-megfázásos nyavalyára bejött a borsmenta tea, kiváló torokfertőtlenítő. Kicsit fogkrémízű, de hatásos. :wink:

Lali délelőtt tízkor evett utoljára, most hogy eljött a kajaidő, 20 perce beájult. Betettem a kiságyba, hogy gyors pisilek, aztán szopi, és mire végeztem, elaludt. Kíváncsi vagyok, meddig alszik így éhesen. :shock:

Utazóágyat veszünk a héten, tapasztalata van valakinek? Milyet érdemes venni? Akarunk venni emelőbetétet is bele, hogy ne kelljen földig hajolgatni.

Kép
szilcsi

Szilcsi :)
Nem sírtam, de nagyon megható volt! És olyan aranyosak voltak, körtáncoltak, meg énekeltek! :D :D Csak arról nem igazán lett jó fotó. :(
Hú de örülök, ha eljöttök majd, nálunk is Apa egésznap odavan, tök egyedül leszünk!
Utazóágyat sztem nem érdemes drágát venni, nekünk a legegyszerűbb "mezítlábas" van, nincs kereke, meg pelenkázója, meg kizipzárazható ajtócska az oldalán stb... a célnak megfelel, emelőbetétet vettünk mi is bele és slussz...
Lali jól beájult! :lol: Kíváncsi leszek, mennyit alszik!

Megyek, eddig garázdálkodhattam a gépnél, mindkét gyerekem aludt, de ha jól hallom, most mindkettő fel is ébredt...indul a pörgéééés! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?