Új privát üzeneted érkezett!

Petne!
És egy újabb laptetőőőőő.Jól bebiztosítod magad :lol: :lol: :lol:
Jövőhét csütörtök tesztelek :roll: ...úgy látom a csütörtök egy jó nap tesztelésre :D :D :D
...a képre kattintassz jobb egérrel,és ott van egy olyan,hogy társítás.Ott vannak azok a lehetőségek,amik között van nekem a paint...
Krisz!
:D :D :D remélem is,hogy lehetek a következő kismami :D Neked sincs sok hátra,mondjuk Brumi,Hanna és Zsu beelőz,de te sem úszod meg :D :D :D (remélem nem hagytam ki senkit :oops: )
Heni!
Gratulálok a kilós kiscsajhoz,gondtalan pocakosodást kívánok! :wink:
Vendég

Nyulasz, most már lassan neked kellene laptetőzni, húzzál bele :D

Kép
petne

Kép

Na, vajon sikerülni fog idevarázsolni a képet?

Kép
petne

Bocsi, ez nagyon brutál lett, de ezzel a frissen tanult technikával így sikerült. :oops: :D

Kép
petne

Petne!:)
óriási gratula ! szép teszt!!! mindenkinek ilyet kívánok!!!!

Nyulasz! :)
nagyon nagyon szorítok!

Íme pár kép az én kiscsodámról! Már 8,6kg és 68 cm, még mindig csak anyatejet kap,hamarosan elkezdjük az ízleltetést. Öröm minden pillanat, egy csoda minden perc amit vele tölthetek.
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

sziasztok Lányok!
bocs, hogy csak igy kutyafuttában, de haldoklom a derekammal... :(

Petne!
Atyám-fia! micsoda pozitivum!
Gratulálok! A drukkok mennek tovább az UH-ig! nagyon nagyon örülök! :lol: :lol:

Nyulasz!
Drukkok mára és tegnapra is, amit kihagytam:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és valamit kell csinálja a hivatalos nyulasz-baba teszt idejével, mert ez a virágos nyuszi nem hajlandó elindulni a szerencsemalacról :? Lehet, hogy tud valamit :?: :lol: :wink:

Csibe!
hajrá nyáribaba!!!

Vikimi!
nagyon szép a kislányod! És hogy rohan az idő!!! Gyere gyakrabban, ha időd engedi :wink: :!:
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz! Extra drukk!!!!

Petne! Nagyon szép a teszted!!!

Vikimi! Milyen nagy lány már Mira. :)

Dezsi! Jobbulást!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok, hazaértünk :)

Petne, gratulálok, szép a teszted igazán.

Jövő hét eleji tesztelőknek is megy a drukk ++++

Visszaolvasok

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Bocsi,hogy csak most tudtam jönni, de ez a pár nap nagyon mozgalmas volt. Megcsináltuk a bejárat felé egy előtetőt, aztán eskövőn is voltunk.
A szurik mennek, a piri is bekopogtatott hozzám szombatra. 8)
Holnap megyek Uh-ra és az altatás előtti vizsgálatokra. :D

Kiscsillag :D

MOst már minden rendben lesz, s kívánom, hogy hamar felépülj, s ott legyen a babó.

Nyulasz :D

Bírd ki még egy kis isdeig. A Fostimont kapom izomba.
Az első szuri még szokatlan volt, csípett és viszketett. :shock: A második napon már jó volt. :D

Dezsi :D

Te szegény, most minden betegség megtalál? A flector tapasz jó, ha még ajánlhatom a keto sprayt. Az is ilyen derékfájásokra jó.
De remélem már jobban vagy. Most olvasom, hogy nem. :( Jobbulást neked!

Petne :D

ÉÉÉÉLLLLJJJEEEENNNN!!!!! NAgyon gratulálok nektek!Köszi, remélem szépen nőnek a tüszők. Holnap majd megtudom.

Csibe :D

Aranyos vagy, én pedig a júniusi lombikodhoz szorítok! Ügyes vagy a tornával, csak így tovább!

Heni :D

Gratulálok az egykilós csöppséghez. :D

Vikimi :D

Nagyon aranyos Míra. :D Elhiszem, hogy öröm minden pillanatod, amit vele töltesz. :D

Megyek lepihenek egy kicsit, Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Viki, Mira gyönyörű, boldog baba, gratula hozzá!

Dezsi, köszi. Remélem, jobban van a derekad! Jobbulást!

Alle, neked is köszi. Látom, már csak pár nap az évfordulóig, és közeledik a nyaralás is. Éljen a tavasz-nyár! :D

Zsu, nagyon kíváncsi vagyok, mit mutat az uhud holnap. Hajrá tüszőcskék, még van egy hosszú éjszakátok szép nagyra nőni :wink: :)

Nyulasz, mennek a mai napi energiák tőlem is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D

Kép
petne

sziasztok!

petne: gratulálok :lol: :lol: :lol:

nyuszi, hanna, zsu: drukk+++++

kis *: örülök, hogy jól vagy. drukk, hogy hamarosan kezdhessetek.

csibe: gyere gyakrabban!

brumi: drukk++++

heni: grat a kislányhoz!

vikimi: nagyon édes mira baba

dezsi: gyógyulást kívánok!

zsu: drukk az uh-hoz++++

katica
katica30

Dezsi!
Úgy sajnálom a hátadat.Mész ma dolgozni?Vagy pihensz?Javult már?
Viki!
Deszépezakislány :D :D :D Micsoda szemek,és micsoda mosoly :D
Zsu!
Remélem ma sok szép tüszőcskét lát majd a doki.Drukkkkkkk az uhuhoz :wink:
Hanna!
Neked is ezt kívánom,sok szép tüszőcskét!!!!!Ja,és drukk az uhuhoz :wink:
Petne!
Köszi a tesztet.Nagyon szép!Én is nagyon szeretnék ilyet :D
Vendég

Katica!
Köszi :D Remélem még a héten rakhatsz új táblát.Mikor lesz apának újabb vizsgálat?
Vendég

petne!
Jol van csak igy tovább.Szép a teszt na látod látjátok!!! :wink: :D

Viki!
Aranyos Mira baba!

Nyulasz!
Mostmár te vagy a következő :wink:

Rólam:
Hazaértünk szerencsésen.jo volt csak fárasztó az állandó turázás.Volt amit nem vállaltam be és lenn maradtam a kocsinál.vigyázok a kis bobómra. :D :D :D

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok,

Petne,
Gratulálok!:)

Dezsi,
Jobbulást!

Nyulasz,
babaragacsok++++++++++++

Hanna,
hajrá tüszőcskék, tudod ez a Te hónapod lesz!

Kis*
Nem véleményezném a dolgot, de örülök, hogy jól vagy és túl vagy rajta.

Zsu,
Hajrá szurik!

Viki,
Mira baba egy kistündér!:)

Heni,
Gratulálok a kiscsajszihoz!:)
Vendég

Csajok!

Köszi a drukkot!!!! Este repesztek! Szerda 9:30 punkció! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!

Petne!
még egyszer gratulálok! Nagyon ügyes voltál! És ami a legfontosabb, hogy Te is látod, nem kell figyelni a cicit, hiszen össze vissza dolgozott neked :wink: :lol: De mostantól nőni fog :!: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz!
mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csak ügyesen!

Hanna!
Hajrá! Drukkok ezerrel szerdára!!! :wink:

Zsu!
hogy-hogy izomba kapod a fostimont?? :shock: :?:

Alle!
hova mentek nyaralni? 8)

A derekam türhető, gályázom... És piri nénje is velem van. persze nem vártam, de itt van.
dezsina

Petne, szép kis csík!!! :lol:

Hanna, nagyon drukkolok!!! Ügyes legyél! ++++++++++++++

Dezsi, sajnálom, hogy fájdalmaid vannak, én már megszoktam, hogy állandóan fáj a derekam. A hétvégén még kapáltam is, úgyhogy most az enyém is "remekül" van.

Kicsit tartok a szuriktól. Szombaton kezdem. Épp egy háromnapos kirándulásra megyek kollégákkal, barátokkal. Jó lesz idegen helyen elkezdeni... Közérzetre vannak hatással a szurik?

skrisz72

Skrisz,
Őszintén én kissé hisztisebb lettem tőle! A hormonok, tudod...
Vendég

Köszi Bella, az nem gond, úgyis hisztis vagyok már három napja... :wink: Inkább a rosszulléttől félek. Hányinger, szédülés, gyengeség... ilyesmi...

skrisz72

Dezsina, az Őrságbe, egészen pontosan ide: http://www.galambszer.extra.hu

június 3-13 között :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Imádom az Örséget! Mi Őrimagyarósdra járunk fotózni. :-)
Bocsi az off-ért... :oops:

skrisz72

Skrisz,
Nekem ezek nem voltak, csak a hiszti! :wink:
Vendég

dezsi!

azért nem emlékszel rá,hogy mikor kezdünk,mert nem kezdünk.
mostanában a spontánra gyúrunk.eddig nem sok sikerrel sajnos.
1 éve rendszeresen járok talpmasszázsra.szerinte hormonálisan rendbe vagyok.most egy kicsit rendbeszedjük magunkat anyagilag,és ha nem jön össze még vagy fél évig,akkor újra belevágunk a lombikba.
mindenkinek ezer drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Hanna!
Hűha,lehetne kicsit bővebben???Mennyien vannak?Biztos nálad is van olyan,ami elég nagy,és ezért ilyen hirtelen.Ugye?
Hajrá szerda!!!!!
Krisz!
Bátor vagy,én annyira paráztam eleinte a szuriktól,biztos nem mertem volna bevállalni egy kirándulás alatt.De ha a többiek tudják a lombikot,akkor nem gond,talán valaki tud segíteni,vagy legalábbis lelkileg támogatni(nekem ez kellett)Ha nem tudják,akkor picit nehezebb összehozni,mert kb azonos időben kéne adni mindegyik nap.Akkor keress egy olyan időpontot,amikor tuti nincs program.Ja,és arra figyelj még,hogy a gonalt hűtőben kell tartani,és gondolom ami előretöltött,azt mind.Milyen szurikat kapsz??? És legyen veled fertőtlenítő,meg tűk.Nekem nem volt mellékhatása a szuriknak,csak a closti tablettának.
Dezsi!
Vigyázz magadra!Piri meg monnyon le!A hátfájással együtt :twisted: :twisted: :twisted:
Brumi!
Szerdán uhu?Drukkolok,hogy jó hírt kapjál,és indulhasson a beülti.
Vendég

Hanna!
Szerdára szorítok!! :wink:

Krisz!
Sok sikert a szurikhoz! és tartsd hütöben.nekem az 5 nap alatt elég macerás volt az utro.
kis hiszti az benne van rendesen!

Ja és lányok az utrot lassan elhagyhatom.és a házas élet is szabad. :wink: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Lola!
Akkor ti együtt spontánoztok Dezsivel,Allével és Wifével!Hajrá spontááán!!!
Bella!
Köszi a ragacsokat :wink:
Vendég

Bellanitta!
Igen lassan elhagyhatod,úgy bő 3 hét :D Addig kitartás :wink:
Az aláírásodnál írd át a második uhu-ra az időpontot!!!
Dezsi!
Jó lesz az a vonalzó,a szeremcsemalac nem engedi tovább a "nyulat :? "...én kutyának néztem :oops:
Vendég

Nyulasz!
8) :shock: kutyának :roll: :?: ilyen ormánnyal :shock: :roll: :lol: Nagyon fogja, még a nyulasz virágját is alig lehet látni :? Tud ez valamit :wink: meglátod...
most nem kérdezem meg, hogy érzel e valamit... mennek a pozitiv energiák! :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lola!
remélem összehozzátok lombik nélkül!
hajrá! mindet bele! :wink:

Alle!
nagyon szép ez a hely ahová mentek! Biztosan jól fogjátok érezni magatokat! Kell is a kikapcsolódás! Majdnem egyszerre indulunk :)
dezsina

Nyulasznak 2008 üzenete volt :lol:
dezsina

Nyulasz,
Gonalt kell szúrnom 150ml-t, és Suprefactot 0,5ml-t. Majd estefelé szúrok, mikor már lement a nap, mert akkor már úgysem fotózunk fény hiányában (ez egy fotóstúra). :wink: Még kell vennem fecskendőt, meg tűt, meg spray-t is.
A közös hűtőben viccesen fog mutatni a Gonal a sörök mellett... :D

skrisz72

Krisz!
Akkor ezek szerint tudják a többiek.Inzulinos fecskendő jó a szuprefacthoz,a gonalhoz meg benne van a tű.A Kaáliban nem kértél?Ott mindig adnak.
Fotóstúra???És mit fotóztok?Mindent?
Dezsi!
2009 :D
Te,és a nyúlnal van ormánya?????????????????????????...köszi...
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Katica, akkor lesz a hiszterod, amikor nekem az UH, ergo Neked jól fog sikerülni, velem meg jó hírt közölnek :D

Nyulasz, mennek a mai drukkok és pozitív energiák ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Csürörtökön Te is tesztelsz egy ilyet, jó? :wink:

Bellanitta, megértem, hogy nem vállaltál be nehezebb túrákat, de gondolom, így is nagyon jól érezted magad.
Te ET után hányadik napon voltál UH-on?
Vannak valamifé jelei a terhességnek? Ha igen, mikortól? Mert egyelőre én még semmit nem érzek, ami tudom, hogy normális, de mikortól számíthatok egy jó kis hányingerre mondjuk? :D

Hanna, ez nagyszerű hír :!: Hajrá szerda :!: És hány tüszőcskéd érett szép nagyra?

Dezsi, igazad van a cicifeszülést megkérdeztem a dokitól, és azt mondta, ne foglalkozzak vele. Persze amióta ezt mondta, azóta nem múlt ám el. Lehet, hogy ez is valami lelki eredetű dolog volt?
Remélem, tényleg jobban van a hátad, és napról napra jobb lesz. Pirit meg küldd el meleg éghajlatra egy darabig :wink: :D

Krisz, hajrá szombat. Nekem nem volt semmiféle hatása, talán egy kicsit hisztis voltam a végefelé.

Alle, én is imádom az Őrséget... csak olyan messze van :(

Lola, és a többiek, hajrá spontán!!

Kép
petne

Nyulasz,
nem kértem, még "új" vagyok ebben, nem tudtam, hogy kérni kell. :oops: Majd veszek a gyógyszertárban.

Temészetfotózunk. Fák, virágok, táj. :D

skrisz72

Nyulasz!
a röfinek!!! nem a nyulnak :lol: :D
dezsina

Petne!
kicsit megnyugtató, hogy akkor most már senki lányának nem kell vizsgálgatnia a cicijeit a beülti után, hisz terhes vagy és neked sem feszült végig!
Úgy örülök, hogy sikerült!!! :D
dezsina

Dezsi!
Ne csináld már,a malacot én is malacnak néztem,és ha megnézed feljebb,a nyulat írtam idézőjelbe,hogy én kutyának néztem...Na mindegy,csak hozzon szerencsét :D :D
Krisz!
Ja,persze,ezt a dokidnak kellett volna mondania.Nekünk úgy kellett,hogy az inzulinos fecsit a feléig szívni,a 20-ig,akkor volt 0.5 ml.De inkább kérdezz rá a gyogyitárban,ahol veszed,biztos ami biztos.
Petne!
Oké,csütörtökön :wink:
Vendég

Dezsi!
Nekem nem feszül... :roll:
Vendég

Dezsi,
Azt a nyulat én is kutyának néztem! :wink:
Vendég

Köszi Bella! :D
Vendég

Zsu, hol vagy már a hírekkel?????

Dezsi, aranyos vagy.

Nyulasz, nem baj, majd feszül később!!!

Kép
petne

Petne!
Azt tudom h 1 hónap telt el a beülti és az uh között.hányingerrre az uh körül számíthasz?én most voltam olyan rosszul, csak a kirándulás alatt böfögtem annyit h sokat már kezdtem szégyelni magam.azóta semmi.kicsit szurkál a hasam de ez normális csinálja a baba a helyet magának. :D :D

Nyulasz!
nem - nem már egy hét mulva elhagyhatom csak fokozatosan kell csökkenteni az adagot most 2 dobozzal írt fel és monta h maradjaon ha vérezgetnék.De semmi hála az égnek. :wink: :D

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta, nagyon meglepett, amit írtál. Jól értem, hogy most kevesebb utrot kell használnod, és előfordulhat, hogy elkezdesz vérezgetni :shock: :?: Én azt hittem, hogy ha vérzés van, az már régen rossz :oops:
Jajj, látom, még van mit tanulnom :lol:
Holnapután mész UH-ra? De jó! Megint meghallgathatod a szívverését. Azért az megnyugtató, hogy ilyen sűrűn megnézik, minden rendben van-e.

Kép
petne

Lányok!
Nem fogok bújkálni senki miatt, ha ennyire kiváncsi rám az ismerősöm, akkor hát legyen néhány jó napja :roll: :evil:

Petne
Ne parázz a vérzéstől, persze szorítok, hogy ne legyen ilyesmi :!: Én a Mátéval majdnem 6 hónapig feküdtem, mert mindig véreztem valamiért és látod megszületett :lol: Szóval nyugi :wink:

Reggelre drukkokat kérnék :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, csak nemrég értem haza, mert voltam segíteni egy kicsit a hugomnak.
Az Uh-n a doki sok-sok apró tüszőt látott, azt mondta korán jöttem. Én mondtam rá, hogy a saját dokim azért kérte mára az Uh-t, hogy megtudjuk maradnia kell az injekcióadagnak, vagy csökkentsük. Így még maradtunk a mostani adagnál, s pénteken kell menni a következő Uh-ra.

Dezsi :D

A dokim így írta ki.

Most megyek, holnap többet tudok jönni.

Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Dezsina
Jobbulást, remélem javulgat már a derekad. Nézd csak a Mátés volnalzóm. Ua. a nyuszi van, mint a Tiéden :lol: Látják, hogy tényleg nyulasz :lol:

Nyulasz
Csak röviden +++++++++++++++++++++++++ és no para :lol: :lol: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Borult a tervünk...:( Több dolog amellett szólt, hogy ne most menjünk beültire... még 1 ciklus... :( De így jobb lesz. ugye a vasam még mindíg cseppet a referenciaérték alatt van, plusz az autónkra 50e ft helyett 150e-t kell kiadni 1 héten belül, és így nem hagyhatok ki annyi munkát most. Júniusban nagyobb csend lesz, kimegy több diákom. A másik a kertünk... meg kellett csinálni, és utána jutott eszembe, hogy basszus, nem szabad kertészkedni terhesség idején, mert toxoplazma veszélynek vagy kitéve. Pláne sok maccs volt ott, mesélte a volt tulaj. Így emiatt sem.

Nyulasz, neked nagyon sok pozitív energiát küldök!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bellanitta, ügyes vagy, hogy vigyázol magadtokra!:)

Hanna, hú, már szerdán punkció... Drukkolok nagyon a sok petesejthez! mik a kilátások?

Dezsi, tornázol? nekem van jó gerinctornakazim ajánlom derékfájásra! :)

Mzsani, holnapra drukkolok! :) :)
Vendég

Zsani, üdv újra köztünk! :) Mennek a drukkok reggelre... de mihez is? Csak nem jelent valamit a 61. CD :wink: :?:

Zsu, hogyhogy nem a saját dokid csinálta az UH-ot? Végülis azt ki mondta, hogy az eddigi adaggal folytasd? A saját dokid vagy az uhus?

Képzeljétek, ma bementem dolgozni, és kiderült, hogy a főnököm csak csütörtökön lesz bent legközelebb, úgyhogy további 2 nap itthon-dolgozást engedélyeztem magamnak. Ezenkívül rájöttem, hogy jövő hétfőn nem kell dolgozni. Ettől máris jobban érzem magam :lol: :lol:

Kép
petne

Brumi, sajnálom, hogy még 1 hónap kiesik, bár úgy érzem, nem vagy annyira elkenődve. Hajrá június :!: :D

Kép
petne

Brumi
Ennyi várakozás után, már tényleg hamar elmegy majd az a +1 hónap. Ügyi vagy, hogy a pozitív oldalát nézem :wink:
Köszi a drukkot :lol:

Petne
Csak a remény van, de hát igazából nem hiszem :roll: :? :oops:
A munkával csak módjával :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?