Új privát üzeneted érkezett!

Talán sikerül,de rossz homályos mert telóval fényképeztem...

Kép Apja lánya :D

nicike

Nicike!

Nagyon cuki a babó :lol:
Én már 2 hete szenvedek a folyamatos hasfájástól.
És nem tudom mitől van :cry:

Dia!

Nem nézett hosszt a babusnak, mert be sem tudta "fogni" már az egész gyereket. Most hasonlítottam össze a 14. hetes képet a mostanival, akkor a teljes gyerek bőven belefért a képbe, most meg az arca kitölti az egészet :lol:
Fej, has átmérőt, combcsont méreteket nézett, és ebből kalkulált a gép súlyt. Vagy ezekre lettél volna kíváncsi?

pöttömpanni

Nici!
Milyen tök jó dokid van, hogy a rendelőjében tud 4D-t csinálni :lol:
Irigyellek!!!

pöttömpanni

Szia Pöttöm, Köszönjük a dicséretet :D
Én se gondoltam,h van 4-Ds gépe. azt hittem csak baba moziba van. Elég furcsán is néztem mikor átkapcsolt. Olyan butának éreztem magam,mert gondoltam ez már nem 2D, de a 4D-be nem hittem :oops:

nicike

Pöttöm!

Egyébként volt már ilyen has fájásom de inkább az elején. És olyan régen nem éreztem h elsem tudtam képzelni ez most mi lehet.
De akkor gondolom valóban a szallagok nyúlnak,mert régebben is volt ilyen.
Neked csak mostanában fáj így?vagy régebben is fájt néha?

nicike

Korábban is fájdogált egyszer-egyszer, de akkor elkezdtem szedni a magnéziumot.
Mostanában kezdett ennyire bevadulni a dolog. Az egész hasam feszít, a gyomromnál is kőkemény, szúr. Kiegyenesedve ilyenkor nagyon nehéz járni.
És néha alul a szeméremcsont irányából be szokott egy éles fájdalom hasítani...mintha kést döfnének belém. De ezek csak pillanatokig tartanak. És terhesség előtt is voltak ilyen szúrásaim. Ezért nem aggódom.

pöttömpanni

Sziasztok!
Hú, nagyon kivagyok! 2 óra volt az út hazafelé a munkahelyről, azt hittem már sosem érek haza! Ráadásul gyalogolnom kellet 15 percet 2 nehéz szatyorral mert elment előttem az én buszom igy egy másikkal jöttem, és nekem is kezdett szúrni, hogy már nem tudtam egyenesen felálva sétálni. Na de hazaértem és lepihentem gyorsan, azóta elmúlt szerencsére.

Pöttöm,
Igen, nekem is megcsinálta a gép a súly kiszámitást (mi is a 4dgenesis-be voltunk :) ), csak azt hittem, hogy a cm-t is kilehet számolni a mért adatok alapján. Na de mindegy, valszinű olyan harminc-valahány cm lehet már :)

Nicike,
Nagyon édes a pici! :D

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Nagyon szépek a babáitok! Mi is megyünk hétfőn 4d-re, bár genetikára megyünk,de végre láthatjuk....
Hattyú utcába megyünk, így pont be tudok nézni a Lövőház utcába is, bár attól függ,hogy meddig van nyitva. Emlékszik valamelyikőtök rá?

Dia a mi kocsin szinte dettó uilyen csak mi quattro tuort vettünk, de színe azonos! :)
makadu

Sziasztok!
Nekem szuper napom volt ma, voltam jógázni, meglett a teljes vérképem, azzal is minden rendben, csak a sok csavargástól nagyon megfájdult a derekam, de a férjem egy kiadós masszázzsal helyre tette :) Azt hiszem ezekről a tünetekről beszélt Binyek, tényleg ahogy közeledik a 3. harmad, úgy jönnek a különböző apró dolgok. Nekem is kezdődik a gyomorégés és a hasfeszülés is.

Csimby: ennyiért nekünk is drága a babakocsi, de 125.000-ért azt hiszem belevágunk, csak továbbra is az a dilema, hogy a három vagy a 4 kerekű változat legyen, még nem sikerült dönteni.
Pöttöm, Nici: nagyon jók a képek, nekünk még nagyon sok idő van a következő ultrahangig...de nektek tényleg jók lettek.

Holnap Pécsre megyünk Majálisozni, visszük az újonnan "kapott" mindhárom keresztlányukat is, remélem szép idő lesz!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

helloka!

megjött a cukros eredményem az jó lett, de a vérképnél a wbc eredményem magasabb lett 14.4 a tartományértékeknél 4-10 ,és ez a fehérvérsejt ugytudom. valakinek néztek még vérképet mostanság. Nem értem el a doki, bár a védőnőm azt mondta nem gond.

Eredmények lányok nálatok???? megesz a fene hogy nem magas e ez az érték.

szépek a babafotók!!!!!! :D :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Makadu,
Először mi is Quattro-t nézztünk, de ahol láttunk, nem volt csak sötét kék/fekete változatban, és az már nem tetszett. Időközben pedig megláttuk ezt és nagyon megtetszett, és még akcióba is volt, igy hát lecsaptunk rá!
Igen, jó a szine is, mert akár fiú, akár lány, ez mindkettőhöz illik! :D

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Mecsi, nekem is magas a fehérvérsejt kb. mint neked, de azt mondta a doki, hogy semmi gond, természetes, ha eltérnek az értékek, nekem szinte minden átlag alatt vagy fölött van, de semmi gond.

Nagyon helyesek a babaképek, olyan igazi csecsemők most már, nagyon édesek a pofikák, nagy gratula hozzájuk!!

Van új pocakfotóm, bár még azt hiszem mindig le vagyok maradva hozzátok képest.

Kép

KépKép
columbine

Mecsi!
Nekem is ma lett meg az eredményem, a wbc a fehérvérsejtet jelenti, és nekem is azt mondta a dokim, hogy ez minden kismamának magas, és hogy ez teljesen természetes! Szóval nekem is magas egy kicsit, de eddig minden vérképemen az volt! Nem hiszem, hogy ezen aggódnod kellene, sőt, mázlista vagy, hogy az összes többivel minden rendben! :lol:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ági!
Azért a te pocakod is növésnek indult :) Most nagyon formás, én nem bánnám, ha beleférnék a régi farmeromba, de nincs ilyen szerencsém :) Persze így is imádom, hogy már lerí rólam hogy kismama vagyok....
Csak így tovább :)

<
sziszka78
Tolna

Köszi lányok egy kő azért leesett igy a négy napra, mert csak hétfőn jutok dokihoz!
Kaptam ma a páromtól szülinapi előajándéknak olyan kismamafelsőt aminek a pocakrészén van két kis talpnyomat sárga fehér színűt. Annyira édes! majd csinálok benne képet a vasárnap a partyn.
MIndenkinek kellemes pihenést reméljük jó időnk lesz!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ági annyira cuki a pocid, bár én is még csak itt tartanék! :roll:

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi: nekem is van tappancsos felsőm, imádom!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ági!

Kifejezetten jól nézel/néztek ki (utóbbi talán találóbb), annyira csinos kis pocakod van! Nagyon szerencsés alkat vagy, aki csak a babára gyúr, amúgy meg marad a formájában. Megszülsz és már veheted is fel a régi cuccaid, de jó lesz neked! Én meg mondhatok fel szépen lassan a velem lakó elefántnak heteken és hónapokon keresztül.
Olyan éhes vagyok mindig, gyüröm be a paprikát, paradicsomot, retket, de akkor is éhes vagyok. Jön az alma, de akkor is éhes vagyok. Valamit alapvetöen rosszul csinálok, de majd csak lesz szülés után valahogy. Mindig sikerült visszafogynom, de nagyon össze kellett hozzá szednem magam és az elsö hetekben rendesen agressziv voltam emiatt (sok zöldséglevest enni, édesköményteát literszámra, sok gyümölcs és zöldség naturba, némi tej és naturjoghurt, de semmi tartalmasabb, este már nem enni, stb.)
Tegnap visszahívott az iskola igazgatója, hogy addig nem tehet semmit értünk, amíg a másik iskola, amelyhez területileg tartozunk, nem ad kosarat. Azt viszont legkorábban július közepén-végén fog, ha szerencsénk van, akkor mégis felveszik, ha nem, hát nem tudom. A másik iskola igazgatója szerint lesz helyük, de hisz a pisz, értek engem anno az ovival is meglepetések. Egy egész évig azt mondták, tutira lesz helye, nyár végén jött a telefon, hogy keressek máshol, aztán mire találtam, jött a telefon, hogy mégis kapna helyet. Így nem lehet semmit se tervezni!
Most mentem pocakosok, édes kis pocaklakók, élvezzétek a hosszú hétvégét!

Barbi
Vendég

Sziasztok! Mindenkinek jó hétvégét, töltsétek a szabadban :-)

Mi megyünk majálisra, szombaton a Nagymamám, 90. szülinapját tartjuk kb. 35-en leszünk...

Én is élvezem, hogy már idegenek is észreveszik, hogy babát várok ;-)

Ági, csini pocid van :-D

Jó lehet az tappancsos felső, hol vettétek?

Nekem amúgy jó lett a vérképem, minden határon belül van, kivéve a limphocita, de az meg 20 helyett 19,5, vagy valami ilyesmi..Tehát az se rossz.

Na jók legyetek!! És pihenjetek is, nem hajtsátok túl magatokat ;-)

yuyu79

Húúú lányok írtatok rendesen, nem győzöm visszaolvasni:)

Apróka, nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétem. Az én nagyim is ilyen "szerencsésen" ment el annak idején, vígasztaljon az a tudat, hogy már nem szenved tovább és biztosan lát és vigyáz rátok odafentről!

Pöttöm nagyon szép vagy és nagyon édes Noel baba:)
Ági gyönyörű a pocid, tényleg szerencsés alkat vagy! Én lassan már a +20 kg felé közelítek, Barbi majd gyúrunk utána közösen:)))
minden kiesik a kezemből mostanában és mindennek nekimegyek:( mint egy elefánt a porcelánboltban...

binyek, nagyon jó a Suttogó, megvettem mindhárom részét, az elsőt már másodszorra olvasom.

szépek nagyon a képek és a szerzemények:))

képzeljétek tegnap befejeztem a melót, igaz este 10-kor 6 helyett, de VÉGE... egy ideig:)

ma pedig indulunk Korzikára így május 11-ig nem leszek, de gondolok rátok:)

Sok puszi! Vigyázzatok magatokra és pihenjetek minél többet!

sniky

Sziasztok!

Köszönöm a rám/ránk gondolást. Nagyon szépen ment el, de minvel minden nap ment hozzá valaki etetni, vacsit csinálni, már 3 éve, így embertelen nagy űrt hagyott maga után. Egyszerűen nem találjuk a helyünket amikor hozzá kéne indulni. :cry:

Azért van jó hírem is: Bár majdnem lecsúsztam az esti vizsgálatról, mert belekerültem az MO-s tegnap 13 km-es dugójába :? , de végül mégis eljutottunk nagy nehezen.
Vasat el kell kezdenem szedni, bár csoda lett volna ha megúszom, hiszen már vitamint sem szedek csak heti 1x.
A vércukorral minden rendben, a dudor sem sérv és a méhszájam zárt, azt hiszem ennek az adata a 3100, ugye? Ezt hogy is számolják???
Van egy kis fertőzésem, de kaptam rá azonnal kúpot, nem is kell cytológia.
Kb 1 héttel kisebbek vagyunk, mint kellene (bár ez rajtam már nem nagyon látszik), de ez teljesen normális. Szerencsére én olyan 4-5 kg-nál tartok hízásban, viszont kisebb többlettel indultam, így egyenlőre nagyon örülök, hogy csak ennyi.
BPD 62 mm
THQ 58 mm
FL 44 mm
Kb 670 gr.
Harántfekvésű egyenlőre, így még kényelmesen elfér hosszában.
Szülés most kb augusztus 23.
És nagy valószínűséggel egy szemérmes kishölgy bújocskázik a pocakban.
Szuszu, ha lehet kérlek a táblázatba a nevekhez pötyögd be hogy Zselyke Zsuzsanna. Aztán még lehet, hogy meglep minket a drága, mert most sem volt túl lelkes a vizsgálat alatt.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Nagyon édesek a babafotók! Noel baba tök jól kivehető rajta. Tök furcsa, hogy 5-6 héttel ezelőtt még teljesen belefértek a képbe, most meg már csak részletekben. Nőnek ám rendesen!

Apróka!
Részvétem a nagymamád miatt! Tényleg az vigasztaljon, hogy ilyen szépen történt a dolog.
A méhszájnál a 3000-res a legjobb érték. Az első számjegy a méhcsatorna (méhnyak?) hossza, a második a külső méhszáj nyíltsága, harmadik a méhnyak nyíltsága, a negyedik szám pedig a belső méhszáj nyitottságát jelzi.
Ha 3100, elvileg a külső neked is picit nyitva, de ha a a terhesség kezdetétől ugyanilyen az érték, akkor nincs igazán gond. De ha probléma lenne, a doki biztos figyelmeztetett volna. Minden esetre pihenj te is sokat! De tényleg ne ijedj meg, mert a doki kézzel biztos érzékelte, hogy mi van, és ha tényleg gond, akkor szól.

Ági!
Tényleg nagyon csini a pocód! Azt hiszem én is csak hangyányival járok előtted... De rám már rég nem jók a régi farmerjeim. Te még tudod hordani őket?

Lassan mi mégiscsak kezdünk visszatérni az eredeti verzióhoz, miszerint a kis pocaklakónk mégiscsak Réka lesz. Mindig ugyanide lyukadunk ki, úgyhogy gyakoriság ide vagy oda, valósínű, hogy marad. A második nevén még törjük a fejünket...

Mi most vhova elmegyünk kirándulgatni, aztán vasárnap újra leszek.
Jó pihizést s majálisozást mindannyiótoknak!
Panna

panna1

yuyu:
tappancsos felsőt minden C&A boltban lehet kapni a kismamarészen yessica márkáju nem olcsó mert 5000ft de tegnap 20%os akció volt mindenre igy olcsóbb volt.

szép napokat mindenkinek! Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Julcsi,Sziszka és Katica!
Nem lenne kedve valamelyikőtöknek eljönni ebbe a klubba?
Szekszárdi csoport
Polip Ifjúsági Iroda Klubterme, Szekszárd, Szent István tér 10.
minden hónap első szerdáján 10-11:30
vezeti: Csákó Fruzsina
Tel.: (74) 413-715

Kifejezetten a szoptatást tanítják...www.lll.hu Nézzétek meg! :lol:

binyek

Binyek! Részemről oké, egyeztessünk és mehetünk, a Fruzsináról már hallottam, szoptatási tanácsadó.
Most vegyek vacsizni, aztán jövök :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Aprooka,
Őszinte részvétem!!!

Pöttöm,
Annyira édes a kisbabád!!! Olyan jók ezek a képek már!!!

Nekem is szokott mostanában fájdogálni a hasam, volt, hogy a hüvelyemben éreztem egy jó erős szúrást. Remélem semmi baj nincs. És úgy tűnik én is jól elkezdtem hízni :oops:

Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Binyek, Sziszka, Katica, engem is érdekel ez az előadás, vagy klub, vagy mi... Beszéljük meg, ha most lesz jövő szerdán, tőlem egyből mehetünk is :-D

Nálatok is volt nagy vihar?

Jó éjt!

yuyu79

Oké,csajok!Akkor szerdán.Nekem gőzöm nincs,hogy ez hol van....Meg tudjuk azt oldani,hogy valahol találkozunk és együtt megyünk? :roll:

binyek

Jó reggelt!
Csajok: A polip az mozi mellett van közvetlenül, de találkozhatunk olyan helyen is, amit ismertek, pl: szülészet, és onnan is át tudunk menni, vagy ha busszal jöttök akkor a buszmegállóban, csak egyeztessünk.
Ugyanezen a napon, délután 3-kor a szülészeten is lesz egy előadás, ha esetleg addig el tudnánk tölteni az időt, téma:
- alternatív szülőszoba bemutatása
- szülés
-szülés alatti fájdalom csillapítás lehetőségei
- szülőszoba házirendje
- apa szerepe a szülés alatt
- szülés alatti légzéstechnika

Ha esetleg valakit érdekel, akkor egy közös ebéd, és beszélgetés után még ide is ellátogathatunk! Ismerkedésnek is tökéletes alkalom lenne :lol:

Tegnap a Pécs melletti Mecsextrém kalandparkban majálisoztunk, 3 gyerekkel, fantasztikus volt, mindenkinek ajánlom, aki arra jár. Persze kismamáknak nem való, de két éves gyerekkel már egy egész napot el lehet ott tölteni, a felső korhatás pedig kb. 55-60 év volt tegnap :)

Szép napot mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Binyek :)
Most nézem, hogy ma reggel téged sem hagynak aludni :)
Nekem is nagy buli volt már hajnali 6-kor is a pocakomban!
El tudom képzelni, hogy két baba mekkorát csinál :D

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok lányok! Én is fent voltam már egyszer 5 órakor az allergiám miatt... de aztán csak sikerült még fél 8-ig visszaaludnom. Ez a heti rekordom ;-)

Tök jó lenne tényleg összekötni a dolgokat, és elmenni a délutáni előadásra is. Ebédelni hol tudnánk közben, ismertek valami helyet?

Katica gondolom még Pesten van, pedig jó lenne, ha ő is tudna jönni...

Én valószínű hogy kocsival megyek, de én sem ismerem a helyszínt. Hol találkozzunk?

yuyu79

Ja és erre a délutánira nem kell bejelenkezni?

yuyu79

Most nézem, hogy mindhármunknak 100 napnál kevesebb van már csak vissza (vagyis nekem csak a számított dátum szerint...) Vészesen fogy az idő ;-)

yuyu79

Száz nap szerintem rengeteg, ha az ember lánya olyan türelmetlen, mint én! Mint amikor az ember a karácsonyra vár, hogy mennyit kell még addig aludnia... :)

Barbi
Vendég

Én úgy érzem, sok is meg kevés is ;-) Persze Te már tudod mire számíts, nem kell félned a szüléstől :-)

yuyu79

Nem volt itt ma valami nagy forgalom ;-)

Holnap én se leszek, de este benézek, ha tudok...

yuyu79

Éppen mert kb. tudom mire számíthatok, tartok a szüléstöl... De megvan annyi elönye, hogy ez idöben behatárolt fájdalom, órák kérdése, és vége egy gyönyörü boldogságot árasztó eredménnyel. :)
Vendég

Sziasztok!
Binyek, Julcsi kellene egy olyan hely, amit mindketten ismertek Szekszárdon! Legyenek a város széli benzinkutak? Julcsi a te irányodból van egy Shell, Binyeket pedig felvennénk a város másik végén a Moll-nál, ha ő is autóval jön.
A délutánira be kell jelentkezni, de egyszerű. A tel szám:74/501-543.
Binyek: a szoptatási tanácsadásra is be kell jelentkezni, azért tetted fel a tel számot?

Katica: remélem te is jössz még fel a hétvégén, és elolvasod amit írtunk, jó lenne, ha te is tudnál csatlakozni!

Ebéd lehetőség rengeteg van, van szuper menüzős hely, puccus étterem, és van sok ami a kettő között van, attól függ milyen ebédre vágytok/vágyunk :)

Nekem egyébként úgy tűnik, mintha rohamosan menne az idő, csak nézem a vonalzót, és nem rég örültem a 100 napnak, most meg már 90 sem, és mintha tegnap lett volna.
Nagyon várom, hogy elteljen, de közben ijesztően közeledik a szülés, és még annyi mindent nem tud az akinek első gyereke lesz....de szerdán lesz lehetőségünk Binyeket kifaggatni :)

Mi egész nap jövünk megyünk, autót szeretnénk cserélni, de a régiért pofátlanul keveset akarnak adni, tegnap Pécset jártuk be újra, ma pedig Székesfehérvárra megyünk, így én is csak este leszek. Viszont aki már gondolkodik etetőszék témában a Kikában olyan etetőszék, ami műanyag, állítható magasságú, dönthető háttámlájú, dupla tálcás, narancs-zöld színben 25.990 ilyen jó árban még sehol nem láttam, és most ugyan nem jut eszembe mi az, de ismert a márkája is.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Megtaláltam az etetőszéket, ha valakit érdekel, Brevi a márka.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Sziasztok

<
sziszka78
Tolna

Csajok!
Nekem szerdán kell mennem a dokihoz is,csak majd hétfőn egyeztetek időpontot vele.Én is elmennék a másik előadásra is,ha nem pont akkor kapok időpontot.
Nem tudom,hogy be kell-e jelentkezni a délelöttire.Nem volt semmi odaírva azon kívűl,amit bemásoltam.Hétfőn felhívom a dokim és utána egyeztetünk egy pontosat,jó így? :wink:

binyek

Oké Binyek :wink:

<
sziszka78
Tolna

A délutáni előadás másfél, két órás szokott lenni, jó lenne ha kapnál úgy időpontot, hogy minden beleférjen, hajrá! :D

Kellemes napot!

<
sziszka78
Tolna

oké, akkor hétfőn egyeztetünk...

Végülis a helyet megtalálom ha kell, most megnéztem a térképet itt:

http://www.szeki.hu/sz101/sz101969.htm

Binyek, akkor próbálj a dokival egyeztetni egy jó időpontot, ami nem ütközik semmivel. Persze gondolom nem lesz olyan egyszerű ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Látom, a legtöbben elutaztatok. :) Szuper.
Engem meg miután egész télen nem volt semmi bajom, úgy letámadott a nátha, hogy szuszogok két napja mint egy vén elefánt. Remek dolog mellettem aludni....
Ráadásul ma lesz kerti sütögetés nővéreméknél, ahová jönnek bátyámék is. Velük februárban találkoztunk legutóbb. Szóval ha törik ha szakad, ma erre el fogok menni, csak még azt nem tudom, hogyan.
Szerencsére a holnapi napom még szabi, így még kipiheghetem egy kicsit ezt a takonykórt.
Vigyázzatok magatokra, mert sztem a csalóka napsütéses idő a bűnös nálam, jól megszívtam azt a 10 perc napozást. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Tényleg nagy a pangás itt ma. Mi is végig csavarogtuk a hétvégét, kedden megyek dokihoz, szerdán tali a csajokkal, és a vizsgálatokon is minden rendben lesz, és az orvosom is rábólint, akkor csütörtökön irány Csíksomlyó, már nagyon várjuk.
Közben vásárolgattunk is, vettünk szoptatós párnát és melltartót, matracot a kiságyba, néhány ruhadarabot (annyira ellenállhatatlanok :( ) és egy kengurut, amibe már újszülött kortól lehet hordani a babát, ez a férjem kívánsága volt, hogy végre ő is cipelhesse majd :wink:
Szóval szépen gyarapodunk, már csak egy babakocsi, és a pelenkázó szekrény hiányzik, nem is állunk rosszul :)

További szép estét mindenkinek.
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75

Csajok!
Szombaton kell mennem a dokihoz,úgyhogy a szerdai program részemről rendben!Már próbáltam hívni a Fruzsinát,de nem értem el.Majd még próbálom és bejelentem mindhármunkat.A délutánival kapcsolatban telefonál valamelyiktek mindannyiunk nevében?
Az ebédet szerintem valami egyszerűbb helyen oldjuk meg... :wink:
A találkozó meg lehetne a kórház parkolójában,mert akkor ha egyikünk le is teszi az autóját,de akkor a délutáni program után csak oda kell sétálni érte.Kell parkolójegyet venni ott?

A biztonság kedvéért cseréljünk tel.számot:30-218-0985.

binyek

Jó reggelt mindenkinek!

A kórház parkoló nekem is jó ötletnek tűnik, ott nem kell jegyet sem venni, csak a szülészet mellettinél.
A délutánira én már be vagyok írva, mert 4 alkalmas és mi már 2 X voltunk, de szívesen bejelentelek benneteket is!
A tel. számom: 30/978-2000
Remélem Katica is jelentkezik még addig.
A délelőtti programhoz közel van egy jó menüzős hely, általában 6-7 féle kaja közül lehet választani, és finoman is főznek, csak általában sokan vannak. De van jó pizzéria is, az is egyszerű kaja szerintem, ha szeretitek. Majd megbeszéljük, ki mit enne éppen.

Szép napot!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Oké, a kórház parkolója az tényleg jó lesz. És akkor egy kocsival megyünk tovább a délelőtti helyszínre? Mindketten kocsival jöttök?

Akkor lécci jelentsetek be engem is, mindkét előadásra, ha lehet...

Az én számom: 06 20 565 1006

yuyu79

Sziasztok!
Szerintem is felesleges 3-4 autóval menni bőven elférünk egyben is. Én biztos autóval jövök, csak még azt nem tudom, hogy nap közben kell-e a férjemnek. Lehet, hogy behoz, és megy tovább, majd meglátjuk.
A számokat elmentettem, és a délutánira intézem a bejelentkezést is, csak még várok holnapig, hátha addig Katica is jelentkezik.

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?