Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mi Liberozunk amúgy :), nekem a Pampersből folyik a cucc mindenfelé, de főleg a derekánál Lillunak. Én csak ha nagyon akciós, akkor veszem :oops: , ill. néhányat ajándékba kaptunk.
Hogy mennyire nem jellemző, hogy ezt használjuk, az abból látszik, hogy Lillunak 6 hetes képe van fent.

Eperke!
Küldöm priviben Lillu becsületes, teljes nevét :)

Kutyfül és mnden utazó!
Jó utat és jó hétvégét!

Mi holnap Szigetszentmiklósra megyünk vendégségbe. :D

Ja és Lilla tud tapsolni, nagyon édes. 8)

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ildi: Köszi, mindjárt meg is nézem! :) Lillunak gratulálunk a 11 hónaphoz! :D

Pampers: Nekünk jól bevált! Nem mondom, hogy néhányszor nem folyt ki belőle ez+az, de az akkor a mi hibánk volt, mert nem bírtuk rendesen ráadni, úgyhogy mi kitartottunk mellette. Főleg ez az új, gumis derekú tetszik. Már régebb, mikor még nem reklámozták ezt a fajtát, véletlenül sikerült kifogni egy olyan csomagot, amiben ilyenek voltak. Na, azóta vadásztuk ezt, már kitapasztaltuk mit kell megnézni a csomagoláson, hogy olyan legyen. :) Most már talán nem lesz olyan nehéz dolgunk, mert már rá van írva, hogy rugalmas rögzítőfülekkel. :)
Amúgy, Ildi, nekünk maradt meg csomó Libero-s DM bababónusz kupon, ha gondolod, és megírod priviben hová küldhetem, szívesen elküldöm nektek. Mi úgyse használjuk el, legalább ti hasznát veszitek.

Kutyfül: köszi a szavazatot! :D

Mindenkinek jó hétvégét!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Mi is így jártunk, pár hónapja valamikor sikerült egy ilyen gumis derekú Pamperst venni - de azóta mi mindig mellé nyúltunk, ez a régi meg nem muzsikál nálunk valamiért.

Eperke!
Ha tényleg nem veszitek hasznát a kuponoknak, örömmel elfogadom, én ugyanis a DM-ben szoktam Lillunak a Libero pelust venni! :D Mindjárt írok is egy privit. :) Meg köszönjüka gratulációt!

Üdv mindenkinek, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Lillunak boldog 11 hónapot kívánunk!!! Édes lehet, ahogy tapsol!

Pelus: a Pampers nekünk se jött be, foyt belőle a cucc folyton, és még büdös is... :( Akkor már inkább Libero. De a nyertes nálunk a DM saját márkája, a Babylove lett, annak is rugalmas a füle, és nagyon jó a minősége, és még óccó is! :D

Kép
waterlilly
 
 


Mi olcsó pelusnak a Tesco -lila csomagos változatát szoktuk használni, de a Libero a favorit. Nekem a Pampersel se lenne bajom, ha nem folyna ki. :D
Keresztlányom mindig Pampers vagy Tescos pelust akar ráadni Lillura - mert annak különböző mintái vannak, nem úgy mint a Liberonak és imádja, ha ő választhat... a Babyloves zsiráfos pelus Fanninak nem tetszik, pedig az is többfajta... Lillának amúgy az is jó volt. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Mi is a Babylove Premium Aktiv + pelenkákat használjuk. Nekem semerre sem folyik ki belőle semmi. Korábban én is a Pamperst vettem, de az ára miatt váltottunk. Nem bántam meg!

Ildi! Gratula a 11. hónaphoz!!! Hamarosan Ti fogtok szülinapot ünnepelni! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Kérdésem van. Normális, hogy lüktet a Niki kutacsa? :o Még eddig soha nem vettem észre. Vivinél sem láttam ilyet, bár tény, hogy neki nagyon nagy haja volt, lehet, hogy csak azért nem.

Köszi a segítséget!
lamme
 
 


Mi is a Babylove-os pelusnál horgonyoztunk le. Szerintem nagyon jó a minősége, rugalmas a dereka, és ennek van a legjobb ára.
Lamme: Teljesen normális, hogy lüktet a kutacsa!


Na, mi itthon ragadtunk, mert ahova mentünk volna, beteg lett a kisfiú és nem akartam, hogy Barnus elkapja. De azért voltunk sokat csavarogni ebben a szép időben :wink:

Lilly: Megnéztétek a fóti házat?

Ildi: Lillunak boldog 11. hót!! Mindjárt 1 éves, nem semmi :lol: :lol:


Lányok, Barnus 5 napja nem kakilt. :oops: :oops: Nem fáj a hasa, eszik, alszik, de azért engem aggaszt. Asszem felhívom a védőnénit.

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok :)

Ildi, boldog hófordulót Lillunak :lol:

kutyfül: Barnabásnak is :wink:

Kutacslüktetés normális, Zsófié is vágtat ezerrel :lol:
Pelenkából mi is DM-est használtu k, de ebben a melegben nem jó már nekünk, nagyon vastag :? Most épp Libero van :)

Zsófi tele van harci sérülésekkel, klét pukli a homlokán, egy nagy piros folt a fején, nem hiszi el nekünk, hogy nem tud menni még :lol: Jaa, és még jobban pakol, mint eddig, már minden veszélyben van, iszonyatosan pörög :shock:
Vendég
 


Kutyfül: Barninak is boldog hófordulót! :D

Panndi: Ezek a harci sérülések ismerősek! Nekünk is állandóan tele van a lábunk kék-zöld foltokkal. A pakolásról meg nem is beszélve... Mindjárt teszek is fel egy pakolászós képet, mit tud Zsófi művelni. :shock:

Pelus: Babylove-osat mi is kipróbáltuk, és nem is lenne rossz, csak nekem is túl vastagnak tűnik. Télen nem is gond, de ilyenkor már nem szívesen adom rá Zsófira, ezért maradunk a Pampers-nél.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Kép Zsófi pakol

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, milyen ártatlan képet vág Zsófi! :lol:

Lamme, Eszti kutacsa is lüktet, tessék megnyugodni, még nem nőtt be a fejük lágya...! :lol:

No, voltunk Fóton, hát, nagyon csendes az a telek tényleg, csak a madárcsicsergést lehetett hallani (pedig a központban van), a meglévő ház is jól néz ki, egy hamarosan beköltöző párocska is ott volt, csak dícsérni tudták az építtetőt. A férjemnek van némi fenntartása a szigeteléssel kapcsolatban, nekem meg egy ablakkal kevesebb kéne, de ha ezeket sikerül tisztázni, akkor valószínűleg befizetünk egy októberi átadású lakásra. Érdekel még valakit?

Kép
waterlilly
 
 


Lilla is mindig ide-oda üti magát, elesik. Ő sem hiszi el, hogy nem tud menni. :D Ha meg elvágódik, olyan keservesen tud sírni, hogy megszakad a szív. :cry:

Nem semmi, Zsófi hogy kipakolta a szekrényt. Lilla egyelőre megelégszik Ikeás játéktárolója napi 20x-i kipakolásával. Kíváncsi vagyok, meddig tart a jólét.

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket. Hát tényleg nem sokára egyévesek leszünk... úgy szalad az idő. :D :D :D

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Látom Zsófi is tud kupit csinálni :lol: Ezek a Zsófik már csak ilyenek... :wink: Enyém Zsófi ma a dohányzóasztalról pakolt le mindent (zsepiket, tankönyveket, a videókamerát elkaptam az utolsó pillanatban), szóval tényleg nem unalmas az életünk :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kutacslüktetésre a választ :)

Lilly: Remélem sikerül megbeszélni az építtetővel a kívánságaitokat és októberben már költözhettek is :wink:

Eperke: Nagyon édes Zsófi, ahogy pakolgat :D Olyan érdekes, mert Vivi nem igazán pakolt. Viszont Nikiből simán kinézem :D Ő az a fajta, akinek a szeme sem áll jól :D :D

Pelus: Babylove és Huggies rajongók vagyunk :) A Pampers-t utálom, de nagyon. Folyik mindenhol, és a nedvszívó képessége sem túl jó. Főleg a Sleep and Play-nek. Kaptunk két csomaggal, háát, csak nappal merem Nikire adni, max. két órára, de már így is tiszta pisi a pelus, és a bőrét sem tartja szárazon :evil: Ami még jó, az a lila Tesco-s. Most, hogy Vivinek volt a hasmenése és éjjel el kellett menni valahova pelusért, akkor apu odament, és ilyet hozott, és az is kibírta az éjszakát. Viszont a Libero (pár hónapja vettünk, mert csak azt kaptunk a dm-ben), átázott :?

Kicsi tündérkéim:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.12.31 21:15-kor.
lamme
 
 


Látom pelenkából is mindenkinek más jön be. Én azt hiszem, visszatérek a Pampershez, mert úgy néz ki, a Libero is vastag Zsófinak :?

Aludt reggel négyig, nálunk mostanában ez már luxus :lol:
Vendég
 


Lamme: Tündériek a csajok a képen! :lol: Barnuson ma olyan rugi van, mint Nikin a body :lol:

Ettől a pakolástól már előre félek :? Az esésekre meg nem is merek gondolni...

Lilly: Remélem meg tudtok egyezni az építtetővel.

Képzeljétek, Barnus ma mondhatjuk, hogy átaludta az éjszakát! :wink: Reggel 1/4 6-kor kelt csak fel, picit evet és még 1/2 8-ig aludt.

Pelus: A lila tesco-s pelust mi is használtuk, tényleg nem rossz!

KépKép
kutyfül
 
 


Zsófi négykor kelt :shock:
Vendég
 


kutyfül: Botinak is volt most a múlt héten 4 napja, hogy nem volt kaki. De ő emiatt éjjel nem is aludt, feszengett egy csomót, milliószor kellett elaltatni. Most volt ilyen először. Én laevolacot adtam neki. Ez működött. Nem kúp, hanem szirup, természetes alapanyagú. Én 3 napig adtam neki, 2. nap volt már eredmény.

Én libero és huggies párti vagyok....melyik a gumis derekú pampers? a pampersben az a jó, hogy vékony, így nyáron jobb lenne...
Vendég
 


Nálunk a Huggiest Apa csak hugyosnak hívta, mert mindig kifolyt belőle a cucc :?
Vendég
 


Ma olyan boldog vagyok, hogy muszáj megosztanom mindenkivel.
Voltunk úszni, Lilla végre hajlandó volt sírás nélkül merülni, végig mosolygott pancsolt. Még utána is maradtunk annyira tetszett neki. :D :D :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly: Minket érdekelne ez a fóti lakás kicsit bővebben. Mekkora, milyen áron, milyen a fizetési ütemezés? Ha nem gond, jöhet priviben is.

Lamme: Nagyon aranyosak a lányok! :D

Ildi: Nagyon ügyes Lilla! Elhiszem, hogy büszke vagy rá! :D

Pakolás: Amint a kép is mutatja, Zsófi elég rendesen pakol. Már jópár fiókra/szekrényre szereltünk babazárat, de mindenhova nem lehet... Úgyhogy a konyhában az alsó szekrényekben csak olyan dolgok vannak (műanyag edények stb.), amiket pakolhat nyugodtan. Játéktartót is kipakolja naponta többször is, de ha nem pakolom vissza, hogy megint pakolhassa, akkor odébb áll, más pakolási lehetőségek után néz.

Pelus: Ezt a rugalmas derekú Pampers-t most vezetik be, mostmár jelöli a csomagoláson is, hogy ilyen van benne. Egy színes kis kukac mutatja, hogy milyen rugalmas a dereka. Amin pedig nincs jelölés, mi úgy állapítottuk meg, hogy milyen van benne, hogy ezen a rugalmas derekún trombiták meg hangjegyek vannak (legalábbis az 5ön), és a csomagolás oldalán, ahol fehér a zacsi ott valamennyire átlátszott, hogy ilyen van-e benne.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Ildi: elhiszem, hogy büszke vagy Lillura :wink:

Babett: Milyen volt a pihi a barátnőkkel?
Barnus tegnap végre kakilt :oops: Neki szerencsére nem fájt a hasa. Kúpot akartam neki adni, de megelőzőtt :lol:

Panndi: Mi ma 9-kor keltünk :oops: :oops:

KépKép
kutyfül
 
 


Mi hatkor, ez már valami :wink:

Áááá, hulla vagyok ám... Ráadásul már mindenhol feláll, rohadt gyorsan mászik, és a legújabb szokása az, hogy odamászik a pihenőszékéhez, belekapaszkodva feláll, és elkezdi tolni, és így megy :shock: Komolyan mondom, hogy semmit sem tudok csinálni tőle, mert folyamatosan figyelni kell, mit csinál. Örülök, hogy ilyen kis aktív és érdeklődő, de fáradt vagyok, nagyon :?
Vendég
 


Andi: hű, ez kemény... :shock:
Nappali közepét kiüríteni, körbekeríteni, habtapival lefedni, benne sérülést nem okozó tárgyakat elhelyezni, Zsófit betenni, kanapéra lerogyni és pihegni???

Kutyfül: mákos tészta! :lol: Na jó, mi 3/4 8-kor keltünk.

Kép
waterlilly
 
 


Barnikának utólag is boldog hófordulót kívánunk!!!

Kép
waterlilly
 
 


Mi stabilan hatkor kelünk! :D Már megszoktam, nem panaszkodom... :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kutyfül: a Várgesztes jó volt, csak a kakihiány miatt rengetegszer keltem, ami miatt meg fáradt voltam a szokásoshoz képest. De amúgy jó volt.... és Botit meg már egy hete leszoktattam az esti pótlásról (így magamat meg az esti 11órás fejésről). Ezt már 4 hónapja csináltam, tök jó, hogy végre nem vagyok a fejéshez kötve... :lol:

Nálunk az éjszakák változóak, de mostanában általában 5 körül kel, eszik, és fél7ig alszik még. Este meg kb fél9kor kerül ágyba.
A délelőtti evés már tisztán szilárd, így felszabadultam a délelőtti szoptatás alól!! nem rossz, bár még nem használtam ki, talán majd a hétvégén ha lesz dada. Májusban meg jön a következő kiváltás, az 5órai, és marad 3x szoptatás egy darabig.
Vendég
 


Anett, ez a kölyök, ez mindenen átmászik, de tényleg! Mit neki egy asztal, egy tévéállvány, egy bármi, kinéz magának valamit, és menetel. Voltunk ma az auchanban, és a zacskókat betettem a kocsi csomagtartójába egy rekeszbe, úgy hoztam be a lakásba. Zsófi odamászott, rekeszbe kapaszkodva felállt, majd a következő pillanatban azt vettem észre, hogy Zsófi sehol, csak a lábai kalimpálnak felfele. A feje behúzta a rekeszbe :lol: Nem sírt, matatott tovább a zacskók között :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kutyfül: Egyforma ruci :D Jól mutatnának egymás mellett :D

Panndi: Vizuális típus vagyok, elképzeltem a rekeszes jelenetet, hát vigyorogtam rendesen :D Eszméletlen ügyes Zsófi!! :wink:

Én meg tiszta lelkiismeretfurdalás vagyok. Tegnap lementünk a játszóra a lányokkal, de életemben először (mióta anyuka vagyok) elfelejtettem plédet vinni. Persze a dög melegből egyszercsak hűvös lett, de Vivit még akkor nem lehetett távozásra bírni. Néhány perc után eszembe jutott, hogy a lábzsákot terítem Nikire, a semminél az is jobb. De vagy késő volt, vagy kevés, megfázott szegény :( Tegnap este többször felsírt a tele nózija miatt :( Szerencsére a karomban, függőlegesen hamar visszaaludt, de csak rövid időre :( Remélem most jobban fog aludni :( De most este meg, lefekvés után pár perccel Vivi hangosan kiabálni kezdett, hogy anya, anya, erre Niki úgy megijedt, hogy vörös fejjel üvölteni kezdett, potyogtak a könnyei :( Nem egyszerű :?
Na, már fent is van, párom már náluk van, megyek én is...
lamme
 
 


Sziasztok!

Panndi: Zsófi nagyon ügyes, hogy ilyen korán már ilyen dolgokat tud! :D Én is elképzeltem a rekeszes esetet :D

Alvás: Mi is stabilan fél7-7 körül kelünk. Most Zsófinak is tele van pár napja az orra, emiatt esténként nehezebben alszik el, de szerencsére az éjszakába nem zavart bele, alszik rendesen.

Babett: Botinak boldok fél éves szülinapot! :D Ügyesek vagytok, hogy ilyen hamar sikerült már egy szopit kiváltani! A bukással hogy álltok? Javult már kicsit a helyzet?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lilla is fejnehéz... :D Zsófi bizti nagyon édes lehetett. :D
Babett! nagyon ügyesek vagytok a szopi kiváltással. Mi kb. egy hónap kemény munkával kedjük elérni a reggel-délben-esti szopit. :oops:
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jó reggelt :)

Hihi, fejnehéz, ez aranyos :lol:
Szerintetek az oké, hogy megfordulni nem tud? Áll, meg kapaszkodva megy, de nem tud hátról hasra fordulni :shock: Kíváncsi vagyok, erre mit fog mondani a konduktor, még van oda egy utunk...

Babett, tényleg ügyik vagytok :)
Vendég
 


Andi, Eszti se fordul hátról hasra sose, mert utál hason lenni, akkor meg mi motivációja lenne??? Viszont hasról átfordul hátra. Úgyhogy én úgy veszem, hogy át tud fordulni hasra is, csak nem akar. :lol: A rekeszes sztori nagyon cuki!

Lamme, ne is mondd, én is így jártam tegnap, de szerencsére Eszti nem lett beteg. Utálom ezt a hülye időt, sose tudom, mit adjak Esztire, ha süt a nap, melege van, ha beborul, fázik. :?

Kép
waterlilly
 
 


Babett: Botinak boldog féléves szülinapot!! :lol:

Panndi: Tényleg nem semmi, hogy Zsófi ennyi mindent tud már! Nem pazarolja az idejét :wink: Járókával nem próbálkoztatok? Abból azért még nem tudna kijönni?

Barnabás ma megkóstolta az almát. Nagyon édes volt :lol: Még nem nagyon tudja, hogy kell kanállal enni, és olyan cuki arcokat vágott: "Hű, ez mi?"

KépKép
kutyfül
 
 


Szerintetek gyors volt a szoptatás kiváltása??? majdnem 4 hétig ment délelőtt párhuzamosan a gyümölcs a tejjel, majd 4. héten én döntöttem úgy, hogy elég a szilárd is. A szakirodalmak is így javasolták amúgy. Szerintem - mivel már nem ismeretlen neki a szilárd - gyorsabban fog menni a következő kiváltás, nem hinném, hogy 4 hétig eltartana. Kicsit aggaszt is, nehogy lecsökkenjen a tej emiatt esetleg. Vagy a fix 3x-i szoptatást is fent lehet sokáig tartani? pár hónapig maradnék a 2x szilárd + 3x szoptatás verziónál. Nem akarom azért elsietni a szilárd bevezetését, csak szép lassan, hogy azért 10-11 hónapos korig maradjon anyatej is az étrendben.
A bukással ott tartunk, hogy 4 napja a szilárd után nincs bukás, de a szoptatás után mindig sok van most is. Ezért is töröm a fejem, hogy még egy evést ki kéne váltanunk, és akkor tényleg jócskán csökkenne a bukás. Vagy ezzel csak nekünk lenne kényelmesebb???
Vendég
 


köszi a köszöntéseket!

Kuytfül. Boti a zöldségeknél vágott csak igazán jó pofákat :shock: ! a gyümölcsök bejöttek neki...
a héten én sütőben sütöttem meg az almát, ezzel nagyon ment a sütőtök is neki!
Vendég
 


Babett, szerintem nem volt túl gyors a szopi kiváltása. De én a következővel is várnék 4 hétig.
Sajnos nekem elapadt a tejem szinte teljesen most már, hétfőn abbahagyom a fejést. :(
Megpróbáltam ma Esztit szopizásra bírni (tudjátok, a remény hal meg utoljára...), nézett rám, hogy anya, ez meg most itt mi??? Jaj, olyan édes ez a kislány, egész nap tudnám puszilgatni meg ölelgetni.

Botikának nagyon boldog féléves szülinapot!!!

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!

Csak gyors köszöntésekre van most időm :oops:

Babett: Botinak utólag is boldog féléves szülinapot kívánunk!!

Ágica: Ha esetleg olvasol, akkor Rékusnak nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!! (Írj magatokról :wink: )

OFF: Vasárnap tűzoltómajális lesz a Városligetben. Ha esetleg érdekel valakit, akkor a részletek itt:
http://www.tuzoltosagbp.hu/reszlet.php? ... abla=hirek
Mi mondjuk "érdekeltek" vagyunk, de amikor Vivi féléves volt, simán kimentünk vele, meg tavaly is, és megyünk most is, hogy Niki olyan pici :wink: :D
ON
lamme
 
 


Babett!
Mi is gratulálunk Botinak a félévéhez.
Szerintem nem voltatok gyorsak, csak irigykedve bámulunk. :D Lilla most is szopit koldul. :shock:
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett: bár én még nem vagyok illetékes a témában :wink: , de szerintem teljesen optimálisan véltottad ki a szopit! Én is így tervezem, aztán majd meglátjuk mi lesz. Kb. 2 hét múlva elkezdjük a hozzátápit. A tegnapi alma csak egy pici kostoló volt még.

Lilly: Sajnálom, hogy elapadt a tejed, de te egy HŐS vagy, hogy eddig fejtél Esztinek!

KépKép
kutyfül
 
 


babett: Botinak boldog félévet! :lol:

Lilly: szerintem is nagyon kitartó voltál, büszke lehetsz Magadra szerintem! :D

Zsófi már csak este szopizik, a reggeli elmaradt közös megegyezéssel :wink: Reggel annyira türelmetlen, hogy nem szopott, csak harapott :shock: [/b]
Vendég
 


BOLDOG ELSŐ ANYÁK NAPJÁT NEKÜNK!!!

Lányok, köszönöm a ícséreteket, de valahogy most mégis olyan rossz... :( Nem, nem a fejés hiányzik, hanem a tudat, hogy szó szerint a testemből tápláltam az én Picurkámat. Meg hogy most már olyan nagylány így...

Hülye vagyok, na, megyek aludni...

Kép
waterlilly
 
 


LillyNem, nem vagy hülye, de ez az élet rendje, fel a fejjel! Az amúgy nekem is fura, hogy már ilyen nagy :shock:

Jaaa, és kellett írnom, hogy nem fordul meg... Azóta éjjelente hátról hasra fordul, és mászna, de útban van a rács, és akkor jön a kiabálás, hogy szabadítsuk ki ebből a nyomorult helyzetből :lol:
Vendég
 


köszönjük a sok köszöntést :lol:

A hétvégén elkezdtük az 5órai kiváltást, hát nem tudom hogy húzom el 4 hétig...olyan nehéz kevés kaját adni...most egyenlőre csak olyan 100g gyümit adok, aztán 2 ciciből szoptatás...és persze bukás formájában jön vissza a kettő együtt... :cry: :cry:

A hétvégén Balatonon voltunk, és megint nagyon rossz volt az éjszaka, pedig most kakigondok sincsenek. Szinte egész éjjel fent voltunk, Boti nem tudott aludni. Most éjjel itthon szerencsére minden a régi volt, fél5kor kelt enni, aztán alvás fél7ig. Lehet, hogy mi zavarjuk az alvásban??? de hát nem lehet mindenütt külön szobája...másra nem tudok gondolni. A múltkor Várgesztesen is ez volt, de ott a pocakfájásra gyanakodtam... :?

Vettem én is borostyánláncot BFüreden, de most a hétvégi alvásban mindenesetre nem segített... :?

szép napot Nektek, remélem kisüt még ma a nap... :shock:
Vendég
 


Lilly! Szerintem se hülyeség, én is mindig örülök is hogy ilyen nagy, de sajnálom is hogy lassan már nem szopizik (na ugye ez még csak teória, de hajtunk a tényre... :lol: ) Már csak 3-4 szopinál járunk és ez a hónappal ezelőtti 6-8-nak kb. a fele. :D Szerintem is hős vagy fejés ügyben, cseppet se bánkódj.

Panndi! Mindig elcsodálkozok Zsófi milyen ügyes. :D Én is szoktam így járni, hogy elkiabálok valamit... most például a pakolást. Lilla a hétvégén kiérdemelte a Pakoló Makifej címet... mindent kirámolt, itthon is, mamáknál is. A héten fel kell kötnöm a gatyát és átrendezem a lakást, mert vége a nyuginak... :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hoztam egy új képet is. :D
Hétvégi fakockázás apával:
Kép

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lillu nagyon édes :lol:

Én is hoztam hétvégi fotókat :) Kép Kép Kép
Vendég
 


Lilly: teljesen megértelek, hogy szomorú vagy. Én még el sem kezdtem a hozzátápit, de már most elszomorít ha belegondolok..Valahogy ez is azt erősíti, hogy vége a picibaba kornak. Másfelől meg jó, hogy már ilyen nagy, ügyes, okos...Azt hiszem ezzel már életünk végéig így leszünk :?

Babett: Te először a 10 órait váltottad ki? Hogy kezdted, az elején mennyi kaját adtál Botinak?

Ildi: Lilla cuki! :lol:

Barnusnak alul az egyik fogának kint van a vége :?

KépKép
kutyfül
 
 


Nagyon édi Zsófi a képeken :D

Kutyfül! Nektek meg gratula a foghoz, Lillához képest jó korán kezdtétek. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: