Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Barátoknál majálisoztunk. Bográcsban főztünk pacalt. Nagyon finom volt. Tollasoztunk, labdáztunk, társasoztunk... most meg izomlázam van, fáj a karom, vállam... de azért nagyon jó volt. Estére rendesen elfáradtunk.

Ma meg egész idáig sütöttem, főztem. Húslevest, rántott dolgokat, meg sütiket... holnap meglepjük anyósomat. Azt mondtuk neki, nem érünk rá, nem megyünk... sógórnőm is azt mondta, hogy dolgozni fog... Közben meg egyszerre megyünk, anyáknapját köszönteni. Brigittám szép verssel készül... Nagyon várom már, biztosan nagyon fog örülni.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika: ennek biztos örülni fog a mami!

Jó is ez amkis jóidő már végre jobban kint tud lenni az ember!
Mi is csaviztunk már 3 -napja apuéknál voltunk holnap meg anyósékhoz megyünk!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Itt vagyok még, csak almát evett a nagyfiú.

Én is köszöntöm a hófordulósokat!!!!

Én, nem szoktam "kikötni"az öcsit a babakocsiban. Eddig, ha haladtunk kocsival, akkor annyi volt a látni való, hogy még egyszer sem próbált kimászni. Csak felkapaszkodik, és ülve nézelődik. (még).

Fertőtlenítés: Én még nem főztem ki, sosem semmit. Cumisüveget, csak 5 hónapos kora óta használunk. Elmosogatom, néha meg bababoltban vett fertőtlenítőbe áztatom néhány percet. Ugyan ez a helyzet a cumival is, amit nem is nagyon használunk, mert eldobja. Néha játszik vele, rágja, ráharap, és húzza. Igazán nem érdekli a cumi. Kezét, sokkal érdekesebbnek találja.

Táppszer: Receptre kapható Milupa Hipoallergénes valamit "eszünk" reggelire. Védőnő szerint a boltiakat nem nagyon kéne adni, nem igazán tudom miért, mert nem értek hozzá. Viszont olcsóbb a receptes.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 

 
 

Valamit még akartam írni, de már nem tudom, majd visszaolvasok.

Jövőhéttől, nyárias időt mond. Hurrrrrá!!!!!!!!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Száras meleget mondanak 25 fokot már jó lenne legalább nem kellne füteni!
Érdekes venni akaratam én is Jóéjt milupa tápszert és azt mondta a doki ,hogy inkább ne nehogy valami baja legyen , hasmenés meg miegymás fraMC SE ÉRTI AKKOR MINEK ÁRULJÁK!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Timcike BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! és Atticynek boldoghófordulót!!!!

Finomabbnál finomabb kajákat írtok itt nekem. Nyitom az ablakom, lehet küldeni :lol:
Fertőtlenítés: Én a mai napig a chicco folyadékot használom erre. Naponta 1x csinálok egy keveréket és ebbe dobálom az elmosott üvegeket, tartozékokat. Amikor kell elöblítem, kicsit lecsöpög. Van h előre elmosok 2-3at. Én sosem főzöm ki a dolgolgokat. Max 3-4x csináltam eddig, h nem sima vizet, hanem forrót öntöttem az üvegekre és amikor kihűlt, abba a sterilizáló folyadék.

Babakocsi: mióta a sport részt használjuk, mindig be van kötve. Az etetőszékbe és a hordozóba is mindig.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Nagyon aranyosak vagytok!Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!Igazán jol esett! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


MINDEN ÉDESANYÁNAK LEGYEN MA NAGYON, NAGYON SZÉP NAPJA!!!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Boldog anyáknapját mindenkinek!!!!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Timci

Boldog névnapo és Attycinek is boldog hófordulót!

Mindenkinek boldog anyák napját!

Én már megkaptam a virágomat tegnap! :lol: Elmentek Szilárd meg Lili reggeliért és mikor hazaértek beküldte a csajszit a virággal. Tündéri volt ahogy szorongatta!

Tegnap szegénykém esett egy hatalmasat! :cry: Melegítettem neki a vacsit, ő meg belekapaszkodott a sütőajtóba az meg lenyílt.
Szegénynek puklija is lett. :(

Kép
emoke27
 
 


mandula

Nagyon ügyes Ádám! A járásra meg a motorozásra is gondolok. Milyen motorja van?
Te mit tanulsz?


mogyo

0-ást ne hagyd! Összekötni nem akarod?


kriszta

Jó dolgokat Lili is eszi. Ma rántottát reggelizett! De a zöldségek annyira nem csúsznak.
De rábízom az ízlésére. Valamelyik nap adtam volna neki babos bébiételt, nem ette meg. Megkapta a kutya, hát szegénynek nem vette be a gyomra. Ezek után meg pláne!
Jó neked a lazaságért! Mit jelent hogy sokmindent szabad?

Kép
emoke27
 
 


Remélem minden anyuka élvezi ezt a napot!

Ki mit kapott???
Én még semmit, mert apa szerint majd ha Albert nagyobb lesz, rajzol. Addig meg gyönyörködjek benne :?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok.Most,h.jön a nyár és gondolom mindenki megy valahova olyan helyre,ahol a babája is tud fürcsizni,gondoltam,megirom nketek,h.ha valakit érdekelne,mi Amerikából rendeltünk egy faxa uszógumit,ami szerintem nagyon szuper,és megéri az árát.5 éves korig használható és az ára 1o.ooo Ft,postaköltséggel mindennel együtt.Ez a fajta,amit mi rendeltünk.Itt sehol sem láttam,szerintem nem is lehet kapni sehol.Teszek föl róla képet,ha valkit érdekelne,szoljon és megbeszéljük. :wink:

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszti! Köszike! :) Igen, szerencsére lassan vége. Remélem sikerül minden vizsgám. :roll: Aziz mekkorát nőtt! :shock: Néztem múltkor az oroszlános képeket. Édi! Látom Aziznak is a "felnőtt kaják" jönnek be. Ádám képzeld a pizzát imádja nagyon. :D

Mogyo! Köszönjük! :) Biztos jó lehetett a bográcsos! Ágika nem válogatós, ugye? :wink: Ádi nagyon az, meg olyan kis madárétkű. :roll:

Emőke! Nagyon köszi! :) Ádinak kis kék nyuszi motorja van, olyan lábbal hajthatós. Nagyon csípi. :wink: Látszerészetet tanulok, 2 éves suli volt, most értem a végére, majd eztán kezdődnek a vizsgák. :roll: Lili is szereti a rántottát? Furi, azt Ádi is megeszi, de a zöldségekért Ő sem ugrál. :) Bocs, lehet már írtad valahol: Lili hol tart most a mozgásfejlődésben? Tud már járni?

Timci! Nagyon szép úszógumitok lesz! Mi is most akarunk Ádinak venni, de csak olyan "mezeit". :wink: Most nézem a vonalzót: jövő hónapban 1 éves lesz már Atticy is?! Hogy nőnek! :D

Babakocsiba kötés: már nekünk is be kell kötnünk az urat, mert különben pillanatok alatt feláll. :? Előtte mi sem kötögettük be.

Kép
Kép
mandula82
 
 


Ez meg lemaradt: Boldog Anyáknapját Nektek!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Ennn! Nálunk is ígérte Csabi, hogy jövőre majd verset mondat Ádival. Azt megnézném! :lol:

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Én Bromelia nevű cserepes virágot kaptam, díszcseréppel együtt! Nagyon szép!!! :D

Ennn: Hát ez igazán kedves volt a párodtól! :roll:

Adri: Nagyon ügyes ez az Ádi fiú!
Ja, nekünk is mezei úszógumink van! Bencét csak az első nyáron lehetett beletenni, aztán se többet! Szerintem Danival se lesz ez másképp! Így én azért sajnálnék rá annyi pénzt! Bocs Timci!

Timci: Boldog NÉVNAPOT! Mit kaptál???
Az úszógumi egyébként nagyon jópofa, így kinézetre tényleg kis aranyos.
Vendég
 


Timcike: Atticynek boldhog HÓFORDULÓT!!!

Kriszta: Elhiszem, hogy csavarogtok állandóan, én valószínűnek tartom, ha itt is jó idő lesz, itt is megy majd mindenki mindenfelé, csak pont nem a számítógép elé fog leülni! :lol:
Irigyellek benneteket, hogy nálatok már így esznek a fiúk! Mondjuk lassan talán nálunk is elkezdődik, már az almát is csócsálja! Hát remélem lassan már rendesen eszik!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem... Elutaztunk anyósomékhoz és ma jöttünk csak vissza... Mi is bográcsoztunk (marhapörkölt), nagyon fincsi lett!

Sára meg teljesen beindult, négyézlábra állt, forog, rugózik... szerintem nemsokára szélsebesen mászni fog... én meg kergethetem...

Minden hófordulós babának boldog fordulót kívánok!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyo: én elhatároztam, hogy nem vágatom le Sára haját, még fufrut sem csinálok neki... Nekem mindig rövidre vágták a hajamat és olyan rossz volt, hogy sokszor fiúnak néztek... már áltsulis voltam mikor először megnövesztettem... Szóval Sárának nem vágjuk,inkább csattolom, befonom stb...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: Akkor nektek is nagyon jó sorotok volt!
Azt hiszem, ha lányom lenne, én sem vágatnám le neki a haját, max igazítattnám. Nekem egészen nagycsoportos koromig hosszú hajam volt, és utána se az én hibámból lett rövid! Sajna!
És hát azóta is hosszú általában. Na meg egy kislány copfokkal, csattal gyönyörű!
Vendég
 


Timcike, Boldog névnapot! És Atticynek boldog hófordulót!
Jól néz ki az úszógumi, de mi arra az 1 hétre, amit tervek szerint víz mellett töltünk, nem hiszem hogy veszünk. Azért köszi a lehetőséget. :) Remélem, Atticy szeretni fogja! :D

Falevél, akkor kösd fel a nyúlcipőt! :lol: Bendét is azóta nem lehet egy pillanatra sem magára hagyni. Ha csöndben van, azért aggódom, valami rosszat csinál :lol: , ha meg nem, akkor tuti néhány pillanat múlva eldől (nagy igyekezetében) és beüti a fejét. :( Na akkor van iszonyú sírás!
Amúgy sértődékeny... :lol: Ha rászólok valamiért, akkor néhány pillanat után legörbíti a száját és keservesen sír, mint akit nagyon megbántottak..... :wink: :lol: De hát ez van, meg kell tanulnia azért ki az úr! :lol: :lol:

Anyáknapja: én egy korall virágot kaptam, és egy üveg tálkát az asztalra. :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


sZiasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁá dehogy vágom le a haját max majd nemsokára elől igazitani kell mert már lassan a szemébe lóg!

Timcike. ari vagy de én is kinéztem már valami mást a csajnak!


Manó: hát nállnuk ha kimegyek akkor a kiságyban van a csaj de sietek be hozzá de a gépnél ülök és nagyon csöndben van na akkor már én is belesek.Kopmban meg oszt tényleg nem lehet magára hagyni!

Én egy szál sárgarózsát kaptam!
De én kapok petúniát amit fel lehet akasztani a teraszra!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Manó: a ti Manócskátokanak nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Manó: Bendének nagyon boldog hófordulót! (Köszi Mogyo!)
Vendég
 


mano-Bende babának,boldog hó.fordulót!!!!!! :wink: Nincs mit,igazán szivesen. :wink: Mikor babacuccokról van szó,ojankor mindenikötök eszembe jut,hátha,érdekel valakit,vannak más fazonuak is,és olcsobak is. :wink:

mandula-gyönyörű vonalzót kaptál,imádom! :wink: Ádika kész nagyfiu,mióta nem láttam... :cry: Sok sikert továbra is,remélem sikerül mindenik vizsga,és hamarosan látjuk ujra egymást! :wink:

Köszönöm még egyszer mindenkinek a köszöntéseket,aranyosak vagytok! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jaaaaaaa,névnapra kaptam egy gyönyörű cserepes orhideát és egy kis sétát a városban édes hármasban. :oops: Ugyanis azt tudni kell,h.Attila nem szeret sétálni.

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manó! Boldog hófordulót kívánunk Bendének! Édes lehet mikor megsértődik, de gondolom hamar megbékül. :D

Brigi! Köszi! :D Na, én is ettől tartok, hogy lehet Ádi nem is fogja szeretni az úszógumit. :roll:

Timci! Köszi, remélem sikerül. Azért szoríts! :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Adri: Vegyetek neki karúszót is, nálunk az volt, és a mai napig is az a sláger! Abban nem érzi úgy, hogy korlátozva van bármiben is! :lol:
Vendég
 


Brigi! Ez tényleg nagyon jó ötlet! Így teszünk! :D

Kép
Kép
mandula82
 
 


Adri: Örülök, hogy tetszik az ötletem!!!
Vendég
 


Nagyon tetszik! :D Mindjárt utána is nézek. Ilyen picikéknek is készítenek?

Kép
Kép
mandula82
 
 


Igen, készítenek nekik is! A legkisebbet megveszed, és símán felmegy a karjára. Hidd el, én már tudom!
Vendég
 


Oké, köszi! Akkor megfogadom a jó tanácsot! :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Szépek vagytok, nem is hiányolt senki... :-(

Csütörtökön-pénteken lamináltpadlóztak nálunk. /Honey! minket kellett szidni a zajért pénteken./ Péntek estére már vissza is pakoltunk, de szombat-vasárnap próbáltuk kiheverni a fáradalmakat, illetve akkor meg két napig rohantunk.
Mivel tudtam, hogy nem leszek ezért azt hiszem a 109 vagy a 110 oldal legalján utsó hsz-ban írtam Minden hófordulós babának, Timcinek és Anyák Napjára. Lehet, h elkerülte a figyelmeteket.

Emőke!
A babaolvasó jegy gyakorlatilag egy könyvárjegy, tudsz rá kölcsönözni. Ingyenes. A babaolvasó meg olyan, mint egy pici babanapló, beleírhatsz néhány fontos dolgot a baba életéről.
Igen, valószínűleg mi lehettünk, kivittem Bálintot a majálisra, amíg Balázs itthon kipakolta a szekrényeket a nappaliból. Ilyenkor tessék nyugodtan odajönni hozzám és bokánrúgni, hogy ismerjük ám egymást virtuálisan! :-)))))

Kriszta!
A majális jó volt, rengeteg ember, néhány ismerőssel is összefutottam. És Bálint kapott egy tündéri nyári "kalózkendő" szerű sapit. :-)

Brigi!
Klassz lehetett a lovasprogram! Egyszer együtt is elmehetnénk!

Mogyo!
Tündéri Ágika!!! Nekünk is ilyen fürdőkarikánk van!

Mandula!
Ádi mennyit változott! Őrület!!! Nagyon cuki a haja is! Szépséges a vonalzó! Szorítok a vizsgán!!!

Honey!
Mi újs a házzal?


Tejpépből mi ettünk már Hippest és Dm-est is, mindet nagyon szereti. A tejpép nagy kedvenc. :-)

Remélem nem hagytam ki senkit és semmit. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja!
Én anyák napjára egy cserepes virágot kaptam. Sajna, a nevét nem tudta megkérdezni, mert tele volt a bolt. :-) Majd ma bemegyek és megkérdezem.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Falevél!

Szombaton délelőtt voltam az Angexben és turiztam 3 fölsőt magamnak. Meg persze egy kisnadrágot Bálintnak! :-))) Még egyszer köszi az infot!!! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Na, megkerestem.
111. oldalon alulról a harmadik hsz. Na, mindegy. Annyira nem lényeges.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Norri!

Úgy néz ki, mégiscsak LESZ kocsim holnap!!!
Hogy telt a hétvége?

Andi!

És Nálatok mi újs?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Noémi! Bálint hogy viselte a zajt?
Akkor szépek lettetek! :) Nappaliban, vagy minden szobában cseréltétek a burkolatokat?

Patriknak is be kell szereznem pár kertésznacót, most már talpasban csak éjjel lesz, féltem, hogy felbukik.
Képzeljétek, tegnap óta már járkál is a járóka rácsaiba kapaszkodva! Este lepakolta a zoknikat a radiátorról, rángatta a függönyt, azt hiszem nehéz időszak következik. :oops: Egyszerűen minden érdekli, olyan mint egy pillangó, repked a kül.számára érdekes dolgok között! :lol: Pénteken az ágyon játszott Anya régi mobiljával, erre egyszer csak egy női hangot hallunk, hát a kis kópé vhogy indított egy vészhívást, bejentkezett a mentők, katasztrófavédelem automatája. :shock: A tv- távirányítót is állandóan elcseni, és össze-vissza kapcsolgatja. Nem unatkozunk mellette. :lol:
Noémi! Szoktad hallani, ahogy a lépcsőházban sikongat? Már megint rászokott a kiabálásra. Most állandóan "hú"-zik, és tetszik, ahogy visszhangzik. Lassan kidobanak minket a házból. :lol:

Házügyben annyi a fejlemény, hogy talán megtaláltuk a legmegfelelőbbet, de hitel ügyben még járkálni kell. Ha az embernek nincs pár milliója, nagyon nehéz elindulni. :roll:

Milyen volt a majális? Patrik sztem félt vna, mostanában egy csomó dologtól megijed. Pl.porszívó, robotgép. :( De majd csak kinövi!
Én is virágot kaptam Patriktól, meg Apától. És mami is kapott tőle egy kis csokrot, a Törpe fogta a kis kezeivel. :D

Mandula! Gyönyörű Ádi, hatalmasat nőtt! Már kész nagyfiú! :D

Ennn! Mi is vettünk anno Chicco sterilizáló folyadékot, de én alig használtam, mert utána több helyen olvastam a neten, hogy mennyire káros, így csak a játékait fertőtlenítettem vele. Persze ma már szinte mindenre azt mondják, hogy káros. :roll: Ti például mikrót használtok babakaja melegítésére? Mert állítólag nem szabadna. :roll:

Kép
honey78
 
 


Lányok!
A legfontosabbat nem írtam!!!
Bálint szombat óta ügyesen ül!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!
Boldog névnapot Timci! és minden hófordulós babának gratula.
Én is kaptam szép orchideát, ki is választhattam a Tescóban. Ugyanis a páromnak nem tetszik, mint virág, és eddig hiába emlegettem, hogy én úúúúgy szeretnék egyet, nem vett. Most úgy gondolta, hogy az első anyák napjára megveszi. Nekem nem csorbított a jelentőségéből, hogy én választhattam ki.
Mi is voltunk majálisozni, kettesben Zalussal, mivel a páromnak még gyenge volt a bokája.

Noncs: akkor estére beszélünk, jó? mondtam a páromnak, hogy nézze meg, hogy milyen napja lesz holnap, beleférünk-e.

Nagyon klasz az úszógumi, ha más nem bele fog ülni játszani.

Most kicsit megijesztettetek: miért nem lehet 1 év alatt vágni a hajukat? Zalánnak már elöl olyan hosszú volt, hogy le kellett vágni.

Nálunk a hétvége eredménye: Zalán KÚSZIK! Eddig körbe-körbe haladt, már a 4x5-ös habtapiról lemászott, de már előre is húzza magát. 3 karhúzás a rekord, ennél messzebbre még nem sikerült. Egyenlőre még a jobb karjával húzza magát, balt kihúzza a teste alól, majd megint a jobb karja jön. Közben a popsijával löki magát előre. Teljesen meghatódtunk az apjával, amikor először láttuk.

Jöjjenek a beigért képek:
Kép Apa reptet
Kép Mondtál valamit?
Kép Szélesszájú kisbéka
Kép Féléves nagyfiú

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Honey, nekünk van bébiétel melegítőnk. Anno a tejecskénél is használtuk, aztán egy ideig nem -amikor csak tápit kapott- és most megint. Nem gyors, de nem mikró :) Az, h káros vagy sem, sosem lesz igazán biztos, de a neomagnolnál biztosan jobb. Lassan meg már nem is nagyon kell. Én szerettem volna gőzsterilizálót, de kicsi a mikrónk.
Nagyon nagy gratula Zalánnak a fél évéhez, Bálintnak az üléshez, Patriknak a járkáláshoz és minden kisbabónak az ügyeskedéseihez. :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

norri

Ne ijedj meg én úgy tudom ez csak olyan mondás, babona. Nagyon aranyos Zalán. Gratulálok a kúszáshoz.

noémi

Bálintnak is gratulálok az üléshez!
Biztos nagyon klasz lett a lakásotok!
Én kölcsönözni könyvet nem merném mert az itthoniakat is szétrágja. :( Majd ha nagyobb lesz.
Akit én láttam (lehet hogy ti), ők hárman sétáltak. Ezért is nem köszöntem, meg kicsit ciki ha le "szia noémizom" és mégsem te vagy!
Amúgy meg én gondoltam hogy nem akarsz jönni, mivel írtál előre mindenkinek!


honey

És milyen az álomház?
Nagyon ügyes Patrik is! Jó korán kezdi a rámolást meg a telefonálást! Ha megnyugtat ezt szerintem minden gyerek csinálja!Lili is.
A mikroba melegítés szerintem nem káros csak a hőmérsékletre kell vigyázni mert nem egyenletesen melegít. Én legalábbis csak ilyet olvastam.

nagbri

Karúszós ötletet mi is köszönjük. Úgy néz ki megyünk majd 3-4 napra Balcsira. Nekem eszembe sem jutott hogy kell vmi, úgy gondoltam úgyis csak az elején fog tapicskolni egy kicsit. Annyira nem vízimádó.

mandula

Ádám jó nagy csúszdán csúszik! :D
Egyébként igen jár már Lili, február végén kezdett önállóan lépegetni és március végén már úgy közlekedett a lakásban.
Lehet hogy nekünk is nyuszisat kellett volna venni, az kisebb mint ami neki van. Ezt igazából csak tologatja. :roll:

Kép
emoke27
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a köszöntést! :D

Noémi, gratulálunk Bálintnak az üléshez! Nagyon ügyi! Akkor most már lassan innen elindul, aztán meg felfelé.... :lol:

Honey, Patrik nagyon-nagyon ügyi! Bende is már próbálkozik, de még nem talált semmi olyat, amibe kapaszkodhatna, ezért nyújtja a kezét, hogy vegyem fel, vagy legalább is segítsek neki. Aztán meg a fejem mellett nyúl a távirányítóért, telefonért.... stb. Mindenhol a tilos dolgok a legédesebbek! :lol: :lol: :lol: Bár én nem tiltom neki, mert akkor annál jobban azzal szeretne játszani. Inkább megmutatom, mire való, és ha ott vagyok, és tudk rá figyelni, akkor hagyom, hogy elérje! :lol: Egy idő után megunja...

Mandula
, milyen nagy már Ádi!!!!!! Nagyon tüneményes a képeken! :D

Norri
, de ügyes Zalán! :D Gratulálunk! És édes a fotókon. De akkor holnap meg is csodálhatom majd a tudományukat Bálinttal! :D

Ennn, nekünk is van bébiétel melegítőnk. Használtan kaptuk, így a papírja nincs sajna meg. Abba a műanyag aventes poharat/cumisüveget is beletehetem, vagy csak az üveget??? Eddig nem mertem, nehogy megolvadjon, és beleégjen (ergo használhatatlan lesz). De néha jó lenne, mert ilyen poharakban fagyasztottam le néhány adag kaját, és akkor nem kellene vacakolni vele. Addig meg marad a káros mikró.... :?: :roll:

Na megyek ebédet csinálni...

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Bendének és Zalánnak boldog hófordulót!

Lili megint leesett a kanapéról! :evil: :oops:
Száműzöm!!! Mármint az ülőgarnitúrát nem a csajszit. :D
Persze ő is megint a fejét verte be.

Ma vigyáztam egy kicsit a szomszéd kislányra. (10 hós) Úgy volt hogy egész délelőtt de végül csak kb. egy órát. Ezalatt csak a lakást forgatták fel de kíváncsi lettem volna milyen "ikresnek" lenni hosszabb ideig. :lol:

Kép
emoke27
 
 


Emőke, szegény Lili.... :( De nagyon jól bírják ezek a gyerkőcök a gyűrődést! :lol:
Köszi!
És milyen lenne ikres anyukának lenni?????? :D

Lányok, ti fel tudtok menni az anyatanyára??? nekem semmi nem történik.... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Mindenki fel lett köszöntve? :) Nálunk nem, mert nem ilyenkor van az anyák napja. Azért mondtam Mahmoudnak, hogy majd tanítsa meg Aziznak később, ez az ő dolga szerintem.

Norri: nagyon édes Zalán baba, jól megnőtt! :) A hajat a kutacs miatt nem ajánlott vágni, jó, persze ha valaki ügyes nem lehet baj, de én nem kockáztatnék, meg ilyenkor még nem olyan nagy szerintem a haj. Fufru vágásból viszont biztos nem lehet baj! :wink:

Noémi: biztos szép lett a lakásotok! Nekünk konkrétan kalózkendőnk van! Szeretem. De azt hiszem tudom milyen lehet Bálinté! Majd tegyél fel fotót!

Erika: hogy sikerült az anyák napja? Meglepődött az anyósod?

Manó: boldog hófordulót Bendének! Nálunk is ez volt mikor elkezdett mászni. Sokat esett, kicsúszott a keze, ilyesmi. Nagyon tudnak sírni! :) Ja, és Aziz is sértődős nagyon. Ha felemelem a hangom egyből konyul le a szája. :) Olyan édi. Van, hogy eltorzítja a száját, de hangot nem ad ki, csak próbálkozik. :D

Mandula: szupik a képek! Nagyon nagy már Ádi! Ti már játszótereztek is! :D Szerintem a karúszó még lehet, hogy korai. Aziznak ez a beleülős bébiúszógumija van, és ebben is sokszor megkóstolja a vizet. Szerintem nem tudják még azt az úszómozdulatot, hogy elhasaljanak a vízen, és feltartsák a fejüket.
Egyébként jövőre már mi is csak a karúszót tervezzük, addigra hátha megérik rá. Pizza? Azt elhiszem, hogy szereti Ádi!! Egyébként nem olyan jó az evőkéje? Mit eszik és mit nem?

Nagbri: Ti ilyen picinek is karúszóztatok? Elhiszem, hogy Bence nem viseli el az úszógumit, unokaöcsém 6 éves, és ő már békatalppal úszik. :lol:
Biztos Dana is hamarosan eszik majd mindent! Édes lehet ahogy csócsálja az almát! :)

Timcike: gyönyörű az úszógumi! Használjátok egészséggel! Miért írtad, hogy nyáron majd jobban megismeri Atticy a nagyszülőket? Sokat lesztek Erdélyben?

Falevél: megennék és is egy jó bográcsos marhapörit! :D Biztos jól elvoltatok!

Emőke: rántotta? Ez jó ötlet! :) Bár én még nem adom a fehérjét!
Te ahogy 1 éves lett Lili egyből elkezdted adni a tiltott dolgokat? Tej, fehérje, szamóca, méz? Vagy hogy csináltad?
Aziz már kapott a héten egy kis szamócát, meg tejet is, de azért félek, nehogy baja legyen tőle, így kivárom még ezt az 1 hónapot. :roll: Hogy miket szabad nálunk? Hát, egy csomó dolog van, amire anyum már a fejét fogta. Pl. játszhat a távirányítóval, meg a szemüvegemmel, meg vezethet az apja ölében, meg az én ölemben utazik. Etetőszékét sem használjuk, szőnyegen ülve eszünk. Meg még egy rakás ilyen dolog, lehet, hogy neveletlen lesz a gyerekem?! :roll: :lol:

Mogyó: írtad, hogy Ágika szereti a kutyákat. Elvannak? Nem kapnak oda? Még mindig tervezzük a kutyát nagyon, de nem tudom milyen lesz a kapcsolat a kutya és Aziz között. Gondolom megrágják majd párszor egymás játékát! :roll:

Nálunk annyi szúnyog van, agyon csípik szegénykémet! Nem tudom, hogy mit csináljak!! Itt ülök mellette, mert alszik, és hajtom a szemét szúnyogokat!

K.

Lilypie Maternity tickers


Kép mászok!

Kép útra készen
Kép

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Igen, nekem is aventes van. Persze, h bele teheted. Mivel víz kell bele ( desztillált) és az melegszik, ezért nem fog belesülni. Minden belefér pont a 3 féle üveg és a via poharak is.
Nagyon aranyos Bende. A tanyára eltart egy ideig, de én be tudok lépni. Már javítják elvileg.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?