Sziasztok!
Rozsaag épp érdeklődni akartam, hogy még mindig 2 in 1?? De úgy látom itt vagy még. Most már azért drukkolok,hogy a 6.-át még várjátok ki! Egy anyák napi ünnepség nem csekély dolog
Gabi- Te hogy/hol vagy?? Az álmaid szerintem sokat jelenthetnek! Tuti hogy lassan itt az idő,nem lesz itt szülésindítás,ne aggódj!
Drukkolok!
Szentpyr- Durva a hálapénzes dolog. Elkérte,de amúgy rendes doki nem? Az az 1 kis fekete pont a sok piros között??
Manka- Lehetnek jóslófájások szerintem is, bár még nincs itt az ideje, most folynak az edzések!
A málanlevél nálam sem jött be, szinte ugyanaz a történetem amit Bonca írt, csak én a középső szülést kihagytam.
Jut eszembe
Bonca- Fantasztikus hogy a 3 gyerkőc egyszerre alszik, álmomban sem gondoltam volna hogy létezik ilyen! Nagyon nagyon szerencsés vagy! Ahogy
Susy is-Sok sikert Kristóf további éjszakáihoz, a hajnali 4 már reggel, úgyhogy akkor már 2 óriás alvás!!!
Még mindig tart a széria??
Betty, Tünde- Kicsit libikóka érzésem van- Nem kell aggódnotok a pocakotok miatt, ahogy az egyik kerekedik, úgy fog a másik laposodni!
És mindkettő szuper érzés lesz az érintettnél!!
Nagyon köszönöm nektek, hogy örültök az én örömömnek! A vizsgálatok azt mutatták, hogy egyes eltéréseimet a szülés okozta és már helyreálltak maguktól, a többit pedig a szüléses eltérésekre kapott gyógyszerek okozták, úgyhogy szinte 22 -es csapdája volt.
A lényeg, hogy minden oké, szeptemberben szeretnénk belevágni az iker-projectbe. Addig munkát kell keresnem, mert ugye sajnos még nem vártak vissza a helyemre és pont létszám leépítés van.
Csütörtökön kapok biztos híreket. Most már csak nem jön több csapás!
Ági
[/b]