Új privát üzeneted érkezett!

Bambika, Mamacka, Lolka, gratulálok a picikhez, sok boldogságot és tejcit kívánok!!!

Nagyon Boldog Anyák Napját minden újdonsült és már gyakorló Anyucinak! És én megelőlegezem a Leendőknek is, hiszen már ők is hordoznak egy csöppséget a pocakban :) ugyanolyat, amilyen nekünk a kezünkben van .. csak még össze van gömbölyödve :) :)


Szőlő és a többiek - Ezerrel mennek a drukkok :)
El voltam tűnve hétvégén, mert családoztunk - csoda volt!!! :) :)
Bárcsak minden nap ilyen lenne és sok sok időnk lenne ÍGY egymásra .. és ne kellene dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol:
De holnaptól vagyok, és nyomon követek mindent .. :)

Kép
szösszenet
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:21-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:22-kor.
Vendég
 

 
 

sőt május elsejei babánk sem volt :)
Vendég
 


Kaptok tőlem is két képet :)

A 3 grácia: (na jó csak kettő+egy pasi :))

Kép


És Lizus:


Kép



Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Egy gyors kérdés lányok: írtatok szülési tervet (amiben az van, mit engedtek meg és mit nem - pl. EDA-t, méhnyaktágítást nem alkalmazhatnak stb.? Ha vki írt, el tudná küldeni nekem priviben? Köszi előre is!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok,

csak egy gyors kukk...

Lolka és Emma gartulálok a babákhoz!!!

Mamacka,
Nagyon örülök, hogy ilyen jó élményként élted meg a szülést és annak is, hogy már láttunk képeket a kis Andorról, aki csodaszép!

Szöszke, Mezsó, Zorróné, Kisscica, Ercsi, Blani, Pumpóka
Nagyon szépek a babák!!

Szőlő, Nono,
azt hittem, hogy most nektek gartulálhatok :roll: :roll: Akkor egyelőre még marad a drukk+++

Kép
emi29
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:22-kor.
Vendég
 


Mezsó, neked akartam írni.... nem anyatejes Blanka??? Mert Lizának minden szopinál (gyakorlatilag nepi 7-8x) van széklete, ebből 3-4 akkora adag hogy tuti kifolyik a pelusból, és igen, folyik.... ha épp kaksi után nyitom ki a pelenkát, akkor látom hogy még be sem szvta a pelenka, és csak úgy folydogál benne ide-oda :) Ez teljesen normi...

Többszörös anyukák... a zöld kaksi ugye a kevés kaja jele? Azaz amíg szép sárgát produkál a csajom, addig nem kell aggódnom a tejcsi miatt?

Köszke :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


köszi mindenkinek az újabb dícséreteket Blanka nevében is :D

zsuzsófi: nagyon tüneményes baba Liza is :wink: sajnos nem anyatejes baba Blanus,ezt korábban már írtam is...tápszeres.Úgyhogy nem a tejcsi miatt híg.Én csak tanultam a székletről/védőnő volnék ha most dolgoznék.../,és mi úgy tanultuk hogy ha zöld a kaki,az azt jelenti,hogy túl gyorsan halad át az emésztőrendszeren,nem tud teljesen megemésztődni.

Szülésterv...hát ezt jól meg kell fontolni valóban.Én nem írnék,mert nem lehet tudni mit hoz az élet a szülőszobán.Én pl nem tágultam az elején gyakorlatilag cseppet sem,és ha írtam volna??Ha beleírtam volna hogy nem kérek méhszájtágító zselét??Nagy sz.rban lettem volna szerintem!!Ha beleírom hogy ne legyen gátmetszés???/nekem pl megváltás volt mikor megtörtént a gátmetszés...lehet uccsó pillanatban volt,mert akkor már nagyon úgyéreztem hogy szétrepedek azonnal.Szóval én nem bánom hogy metszettek/Én véleményem,hogy nem jó előre tervezni,mert nem tudhatod mit ad az élet a kis jövevény kibújásakor!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Én is hozok fotót :)
Imádom ezt a Csajszit :D

Anyuci és Lánya :D

Kép

Kép

Zsuzsófi - Én nem tudom .. még nem volt zöld kaksink .. csak "aranybarna" (jajj de szép szó erre a korántsem szépséges jelenségre :lol: :lol: )

Kép
szösszenet
 
 


Hazaértünk :)

Gratulálok Emma a kis Emmához :) Jól megleptetek :)

Mezsó, Szössz, nagyon aranyosak a lányok :)

Szőlő, én bízom benne nagyon, hogy Mazsi megérzi, hogy nem szeretnél befeküdni, hisz ha Neked nem jó, akkor Neki sem, és pikk-pakk kibújik! :)

Zsuzsófi, arik a kicsik :)

Nono, érted is mennek továbbra is a drukkok!!!

Nálam továbbra is esténként jönnek a gyenguszka fájdogálások, és nyilalások, most is elkezdte már, de ez igen gyenge, így ebből is túlhordás lesz... :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:57-kor.
Vendég
 


Blani, Kristóf is nagyon ari :)

Pumpóka, nem semmi tappancs :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


mi sem csinálunk szüléstervet..pont azért mert bármi történhet..igy csak elmondom a dokinak mit szeretnék és mit nem szeretnék ha lehet elkerülni DE ha ezekre szükség van akkor nyugodtan ha ugy látja erre szükség van..megbizom benne..muszáj is máshogy nem menne..
és hiába küldené el neked azt bárki sztem ez egyénfüggő..szóval sztem irj ha megnyugtat de ird a végére hogy ha szükséges akkor engeded a beavatkozásokat..
Vendég
 


Pumpikám persze hogy...leszek holnap ugyh majd figyellek aztán meg is csinálom :D
édik a képek szépségesről :D
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:58-kor.
Vendég
 


Szülésterv: Én is úgy vagyok vele, hogy nem körömszakadtáig ragaszkodni hozzá, de pl. olyat írtam bele, hogy nem szeretnék EDA-t, orvostanhallgatót, legyen mellettem a baba, és szülés után tegyék rám ismerkedni a babát, ne vigyék el rögtön stb. Ja és még fontos benne, hogy ne legyen indított (oxytocin, kézzel méhszájtágítás, kitolás bekönyöklős módszerrel stb.), férjem mellettem lehessen stb. Ha viszont a baba vagy az én egészségem érdekében mégis szükséges valami, pl. indítás, mert nincs tágulás és a babát már veszélyezteti, akkor legyen, de csak indokolt esetben, és ne rutinszerűen! Pl. én nem vagyok gátmetszés-ellenes és a méhszájtágítózselét sem vetem el (csak a kézzel-tágítást), ha szükséges.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Lituka: Erre gondoltam én is. Csak jobb leírni valahogy, de semmi extra, inkább magamnak írom, megnyugtatásnak, hogy nehogy ott élesben elfelejtsek valamit vagy elbizonytalanodjak. Ha valami beavatkozás szükséges, akkor úgyis a doki szava a döntő és nem leszek csalódott, hogy nem úgy lett, ahogy akartam, mert tudom, hogy szükséges volt és kész! Ezt bele is írtam pl. így: "problémamentes esetben".

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Gratulálok lolkának és emmának. Sok boldogságot kívánok.

emma (tudom, hogy a kislány az,de a Te nevedet nem tudom): Tényleg nagyon jó a Katedrális folytatása, már a 700. oldal körül járok. néha nem is bánom, hogy nem 10 perces egy szoptatás, mert nehéz lenne lerakni a könyvet. (Ezt sem gondoltam volna, hogy olvasok szopi közben, és beszélek, suttogok Daninak, és még nézegettem is. Hát ez az anyaság...)
Már kitaláltam, ha befejezem, jöhet egy kis angol tanulás szopik közben. Legalább Dani is tanul (tőlem angolt, apjától svédet :lol: :lol: :lol: )

Szépek a babák! Jó nézegetni a képeket!

mezsó: Repül az idő. már jó "öreg" a gyerkőcöd :lol: :lol: :lol:

Kérdés:
Aki Infacol-t ad/adott a babájának, minden kaja előtt ad? Mennyi ideig/napig adjátok? Folyamatosan vagy csak pár napig?
Ti is halljátok a babáitok "bélmorgásait"? Szegény Dani hasából, beleiből olyan bugyogó hang hallatszik, hogy csak na. Úgy sajnálom. Szegény tegnap óta nagyon sírós, megint fáj a hasa. (Bár most dél óta nyugisabb.)

Rólunk:
Hihetetlen, hogy 1 hónap alatt mennyit változott kinézetre. Az arca, a szeme, az alkata (több, mint 1 kg-t hízott már), mindene...Olyan édi...És annyit nézelődik már...

Boldog Anyák napját!
(Én örültem, hogy a párom nem hozott és köszöntött Anyák napján -még Dani helyett sem-, mert így legalább nem (csak) Anyának lát. :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi
 
 


Közben el is felejtettem írni, milyen bájos babákat láttam megint!
Zsuzsófi, Szösszenet, Pumpóka: Köszi a szép és meghitt képeket!

Szösszenet: Köszi a drukkokat! Ránkfér! :)

Nono: Már nekem is kő-érzés van a pocimban, vagyis gonosz-farkas szindrómám. Iszonyú terhes már ez a végefelé-állapot!!! :? Most lettem igazán terhes, eddig csak állapotos voltam. Bár nekem iszonyú rossz volt az eleje is a napi többszöri hányással-hányingerrel! :?

Na jó, nem rontom itt a hangulatot, pedig ilyen sok babakép láttán kicsit felderülök mindig.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Ma volt az utcsi nap a köv munkahét előtt :cry: Lau is érezhette, mert irtó nehéz volt ma vele -ilyen nehéz még sosem volt :? Netezni sem hagyott, msot is sietnem kell...

a babaképek gyönyörűek, vissza akartam nézni és név szerint írni, de nem lesz rá időm, elnézést.

Zsuzsófi: hú, én egy mellett sem uncsizok, mi lesz kettővel? Így kicsit irigykedek :oops:

Bolygó: szülési tervről: én nem írok, de a terhesnaplómban van minta, ha gondolod majd leírom, ha érdekel

Emma baba érkezése kapcsán nagy gratula!!!

Kép Kép
celesztina
 
 


Bambi - Mi pár napja adtunk Infactolt Alíznak, 1 cseppet minden étkezés előtt 2 napig, mert egyik éjjel nagyon nyűgös volt, és a jelek szerint fájt a pocija ..
Az első 2 kajálás után elmúlt a nyűgösség, de a doktornő ajánlotta, hogy 3 napig adjuk neki .. én 2-t tartottam be belőle .. már 1,5 napja nem kapja, és semmi baja.
Amúgy azt mondják, ez a legjobb szélgörcsre.
Én nem hallok Alíz felől bélhangokat. Elvétve elcsípünk 1-1 pukit, ami rendszerint a kakilással jár ... de más zörejt nem hallok.
Amúgy hogy vagytok?

Többi Anyuka+Kisbaba??
Mi a helyzet??
Hogy vagytok?


Alíz pár napja megint 3 óránként felkel éjjel és többet is eszik, mint szokott.
Valószínű megint egy fejlődési ugráshoz érkeztünk, így több tejcire van szüksége, és sűrűbben (sajnos így éjjel nem alhatok 4-5 órát :() .. Remélem pár nap, és beállunk ismét a hosszabb éjjeli alvásokra :)

A nappaljaink egyre jobbak.
Kezdem úgy érezni, az esetek nagyobb részében már értem a Kiscsajomat, és ez jó érzés.
Persze még ezer értetlen helyzet van .. de alakulunk.
A sok séta, a friss levegő, az új élmények mindkettőnknek jót tesznek :)

A Suttogó titkai:
Régen volt téma a könyv, de én még csak most tartok a végénél .. :roll: :roll: :roll:
Az elején elkeseredtem, mert azt hittem, hogy olyan baba nincs, aki "Mintababa" vagy "Kisangyal" .. de ezek szerint van. Némileg csalódás volt, hogy nálunk nem ez a helyzet.
Miután túltettem magam a kérdésen, rájöttem, jobban is örülök egy "Talpraesettnek", mint az előző kettőnek (Alíz egyértelműen ez a kategória). Gyakorlati dolgokban rengeteget segített a könyv, és némileg bánom, hogy nem 4 hete olvastam el (a többi ilyesmi könyv, folyóirat gyakorlatilag felesleges volt.. sajnos .. szerintem). Sok dologban megerősített, és sok új hasznos tanácsra leltem. Nem tartom okoskodónak .. sőt .. szimpatikus a hangnem, pedig én aztán be tudok rágni rendesen a fellengzős stílusra.
Nem mondom, meg lehetett volna írni fele ekkora terjedelemben ugyanezt, de lényeg, hogy van .. nekem segít.

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok,

sok szeretettel gratulálok az újdonsült anyuciknak a gyönyörű babákhoz :) Sok boldogságot a családnak!

Jaj csak kapkodom a fejem, annyi csodaszép babát átok itt;) Mégmégmég :)

A szülni akaróknak erős fájásokaz az éjszakára ;)

És mindenkinek nagyon boldog Anyák Napját!


Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Lolka és Emma gratulálok a kis jövevényekhez, és boldogságot kívánok hozzá.

Végre elkészültem a szüléstörténetemmel. Kicsit hosszú lett, de szinte minden le van benne írva. Jó olvasást hozzá:
szüléstörténetem

A képeket rólunk pedig a következő oldalon nézhetitek meg: http://www.kerekescsalad.extra.hu vagy egyszerűen kattincsatok a profilom melett lévő weblap ikonra.
Jó képnézegetést is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Celesztina: Köszi, de ne fáradj vele, már összeállítottam, remélem nem hagytam ki belőle semmi lényegeset.

Szösszenet: Örülök, hogy egyre jobban érted a lányodat és minden ilyen jól alakul. Kíváncsivá tettél a könyvvel kapcsolatban, még nem hallottam róla.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Köszi Zsuzsa a szép szüléstörténetet! Nem lehetett könnyű az első pár nap! Örülök, hogy aztán minden jól alakult! Köszi a képeket is, bájos lánykáid vannak!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!
Sikerült utólérni magam.Igaz h nem hiányoltatok de elmondom:sikerült beszerezni a szekrénysort amit fél éve kerestünk és apa megcsinálta sk a pelenkázót.Igaz segítettünk neki.
Mi is járunk CTG-re az elsőnél 50percre otthagytak majd elküldtek flowmetriára.A másodiknál több mint egy órát vártam pedig mindig időpontra megyek.Nekünk nincs méhtevékenységfigyelés.Kapunk egy tappancsot és azt is nekünk kell fogni végig.Akinek nem sikerül elkapni a szívhangot az megy ki a kórházba uh-ra.
Gratulálok minen új anyukának és kisbabának most nem külön mert már nehéz követni!Nagyon szép babókat láttam!
Most ennyi mert fáradok már.
Ja azt elfelejtettem h a házidoki meg a védőnő szerint most 7végén megszülök erre itt ülök és várom h mi lesz.Egyre jobban parázok főleg h éjszaka indul meg.Amúgy máj. 18-ra vagyok kiírva.
Ja és Csöppke már vagy 3 pü-t írtam légyszi javítsd ki majd a táblát:27vagyok és lány lesz Anna uh a Leventét ki lehet törölni.Köszi.
Vendég
 


[quote="gitka01"]J írta:gitka01a és Csöppke már vagy 3 pü-t írtam légyszi javítsd ki majd a táblát:27vagyok és lány lesz Anna uh a Leventét ki lehet törölni.Köszi.


Bocsi, nem kaptam meg. Aki írt azt mindig javítottam, mégha nem is azonnal. De most javítva vagy Te is. ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Köszönöm.
Nono,Szőlő ti előttem vagytok ugyan de mostanában kezdem érteni miről írtatok eddig.Már én is várom a talákozást főleg h ez a legnehezebb időszak.Alig tudok valamit csinálni unatkozom fáj minden stb.Vége érzés nincs me nem tom az milyen.Félek mert nem tudom pontosan mi vár rám és mikor.Persze tudom szülés de elfolyik a víz vagy "csak"fájni fog?Ettől parázok mindig.
Ja a strepto nekem is pozitív lett,kaptam rá semicilint napi 4-et kell szedni.A leírása alapján evés előtt egy órával kell bevenni.Tehát napi 4x evés 5óránként.Eddig örültem ha a 2x tudtam enni ráadásul mindig nézni kell az órát.Az elején nem figyeltem így megszívtam mert este11-kor is ennem kellett.Nem aludtam volna amúgy sem de sosem ettem ilyen későn.Fárazstó és nem esik jól.Ugyh most inkább korán kelek és este 8kor le van tudva.Persze ehhez hozzájön h nagyon rossz gyógyszerszedő vagyok mindig elfelejtem.Na de nemsoká elfogy ez a 40 db.is
Vendég
 


Sziasztok megint :)

Celesztina, sztem ne irigyelj, lesz ez még így se :) mármint nálam :)

Mezsó, bocsi, nem emlékeztem rá, hogy tápszeres Blanka. A kaki infót köszi, akkor ebből se tudok következtetni... Nekünk este szokott zöldes lenni, amúgy szép sárga :)

Szöszke, nagyon szépek vagytok :)

Pumpó, az a talp :) Én is akarok talpacska fotót :)

Az előbb 8-kor) kezdtem aggódni hogy mi van a csajjal, ugyanis utánaszámoltam hogy ma még csak 4x evett...3-kor, 8-kor, 12-kor, és 4-kor. negyed 9-kor én ébresztettem... de tegnap óta 5 dkg-ot hízott, szóval para lefújva :)

Viszont szörcsög....bakker

Megyek, kiszívom az orrát a másik cici előtt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75
 
 


Sziasztok!

Gyönörű babákat láttam megint! :)

Kezd múlni a málnalevél tea sz.rja, amúgy többen írtátok hogy ettől nem fájhatok, hát nekem a CTG-n a fájásgörbém megint valahol 0 és 20 között mozgott durván, pedig ott is ugyanúgy szarul voltam... Úgyhogy tuti hogy nem igazi fájás, azt azért a szülőszobai CTG mutatta volna (a CTG laborban az összes műszernek rossz a fájásmérő tappncsa állítólag... :roll: ).

Egész nap szenvedtem vele, most estére lett jobb.

Azt is írtátok páran hogy nem feküdnétek be ennyi napra. Hát én ezzel úgy vagyok, hogy nem fogok vitázni a dokival. Ha azt mondja kell, akkor elfogadom. Nem örülök, de elfogadom, mint ahogy azt is ha nem indítja be nekem csütörtökön vagy pénteken. Nyilván Ő is a legjobbat akarja nekem is, Mazsinak is, amíg nem feltétlenül muszáj szerinte beindítani, én nem fogok hisztizni. Megmelítem majd neki hogy mi lenne ha, de ha azt mondja hogy nem ajánlja, vagy szerinte várjunk még, akkor ennyi. Bízom benne, ezért ő a dokim.

Hátha addig is elindul magától :)

Na megyek alukálni, remélem ma tudok. Holnaptól meg napi CTG, ráadásul Jani sem tud bevinni mert 9-re vagy koradélutánra megyek..... :?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kb 10 perce elindult a magzatvizem, folyik azóta is, szülésznőmet hívtam, lassan indulunk a kórházba, még a végén anyáknapi baba lesz? :)

Majd küldök smst, drukkoljatok! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="nici"]K írta:nicib 10 perce elindult a magzatvizem, folyik azóta is, szülésznőmet hívtam, lassan indulunk a kórházba, még a végén anyáknapi baba lesz? :)

Majd küldök smst, drukkoljatok! :)

Wow :)
Mennek a drukkok ezerrel!!!! :)

Kép
szösszenet
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:22-kor.
Vendég
 


Óóó Nici, nagyon drukkolok Nektek!!!! :D (Bár tudom hogy ezt már nem olvasod).

Nono, nem tudok már rajta meglepődni :roll: Csak csendben vagyok irigy.... :oops:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nici, drukkolok nektek :) Kívánok olyan gyors szülést, mint az enyém volt :)

Bolygó, neked akartam írni, hogy csak úgy ne járj, mint én, mikor megkérdezték szülés után, hogy a magzatvíz mikor folyt el??? :):):):):)

Azóta se tudom hova lett :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:23-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:23-kor.
Vendég
 


Nono, Szőlő - Megszugerállak benneteket, és ha ma már nem is .. de küldöm az energiákat, hogy holnap elinduljon kifelé mindkettőtök babája :) Komolyan!
(Szőlővel kapcs. a legutóbbi megérzésem nem jött be.. remélem ez most igen!)
Annyira drukkolok nektek! :)

Kép
szösszenet
 
 


Lolka, Emma! Nagy gratula a babákhoz!!!!

Nici! Drukkolok! Remélem hamar meglesz!!!! :D

Mezsó, Szösszenet, Blani, emma, Zsu, Pumpóka, Kerekes! Nagyon szépek a babák! Remélem senkit nem hagytam ki!!! :oops:

Lituka! Én is cimicifuga 5ch-t és caulophyllum 5ch-t szedek, mindkettőből napi 1x5.

Szőlő, Nono! Drukkolok ezerrel, hogy történjen már valami!!!!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:23-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!
Nicsak, még senki?

Szössz: Melyik Suttogót olvastad? Az összefoglalósat vagy az I-II.t? Nálunk a könyvtárban a "Suttogó mindent megold" van meg, de azt hiszem ez csak összefoglalós, vagy mi, de ha hasznos, akkor nekiülök. (Vagy fogok majd...)

Zsuzsa: jóka fotóitok :) A 3 gráciásak a kedvenceim :) Nagy gratula még egyszer Nektek!

Gitka: jó hallani felőletek is! Nem semmi az nst-s váratás :? A gyógyszer-szedés nem klassz, nem állítasz be mobil-.ébresztőt a megfelelő időpontokra? Én is mindig elfelejtem ha szednem kell vmit és így szoktam emlékeztetni magam (bár a mobilomban van olyan is, hogy pl 4 óra múlva riaszt)

Zsuzsófi: persze-persze, gondoltam, hogy nem 24 órásan vagy így, de nálunk a hétvége elég kaotikus volt, pedig apa is itthon volt végig és mégis alig jutott idő vmire kisLau úgy bezsongott.

Szőlő: rosszak a ctg-s tappancsok? Hát ez "jó". És igazad van, a doki tudja.

Nici: sajna este már nem olvastam a fórumot, így most utólag megy a drukk :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


Jó reggelt!

Látom Nici indulás előtt még ide is írt, nekem 23.10-kor küldött sms-t, hogy elfolyt a magzatvíz, már kórházban van. Majd ír.
Még nem írt, de nagyon várom, remélem minden rendben van velük, és már együtt pihennek.


Mindjárt visszaolvasok pár oldalt. Tegnap én is azt hittem, éjszaka megyünk, mert olyan keményedéseim voltak, amitől mozdulni sem tudtam. Ma még el kéne pár dolgot intézni, ja és ha sikerül elérnem a nőgyógyászt, akkor ma talán meg tudja mondani a strepto eredményét.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Drukk Nici-nek, de lehet, hogy már túl is van rajta :lol: :lol: :lol:

Zsuzsófi,
Amikor szörcsög, Te porszívó orrszívozod Lizát, vagy csak "szippantod" azzal a gumis tojás alakúval. Én azzal nem tudtam semmit sem kiszedni az orrából, de lehet hogy rosszul csinálom...Így mi még nem proszívoztunk, és elmúlt a szörcsögés is...

Ma vagyok tök egyedül itthon Danival. Eddig szerencsém volt ,mindig volt itt valaki. Remélem minden jól sikerül.

Szöszke,
Amúgy köszönjük, jól vagyunk. Nagyon élvezem, hogy Dani elkezdett nagyon nézelődni. A pelenkázás sem minidg rémálom már nála és a fürdés sem. Imád meztelenül fürdés előtt feküdni a pelenkázón a jó melegben. Most amit utál, az az Infacol evése és elkezdte a nagy cselt, tartogatja a szájába, majd szopi elején rámköpi...Már most rafkós...
Mi, szülők is jól vagyunk vagy egy kicsit több alvás ránk férne. (Sajnos még mindig az éjszakai 3 órás evés után fülelek, csak fülelek, mert annyi hangot "hallat" Dani...nyöszörög, nyög, horkant, röfög, stb. Én meg félálomban azon elmélkedem, hogy biztos nem alszik, lehet, hogy bukott, persze amikor megnézem, akkor minden oké. De elaludni nem tudok rendesen...)
Örülök, hogy segített a könyv. Tök azt írtad róla, amit én is gondoltam, mármint lehetett volna rövidebb és van benne 1-2 jó tanács...(Szerencsére mi ezt a napirendes dolgot még az elolvasása előtt kitaláltuk...amúgy nagyon rendszeres Dani. Szinte órát lehetne hozzá igazítani, ami jó, de néha nem...Bár lehet húzni az időt, ha éppen még nem tudom cicvel kínálni...)

Szép napot mindenkinek!

Kép
1bambi
 
 


2 kép:
anyával:
Kép
apával:
Kép

Kép
1bambi
 
 


Újabb sms Nicitől, éppen most kaptam:

"Egynlőre még semmi, fájások már aránylag rendszeresek, és erősek, de még kevés! (Bár nekem már nagyon fájnak:)) Kora délutánnal kecsegtetnek. Nici"

Drukkolok neki!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

nekem is írt Nici hogy elfolyt a víz és kórházban vannak, de nem keltem rá fel :oops: :oops: De reggel első gondolataim között szerepeltek, remélem valóban kora délutánra meglesz a babó. :)

Én is megyek CTG-re mindjárt, taxival, mert annyira fáj az "aljam" hogy az oda-vissza utat képtelen vagyok gyalog megjárni.... :? Reggel megint majdnem bőgve keltem, pedig jól vagyok, semmi götrcs semmi fájás csak ez a feszítés, de ez komoly basszus.... Jó lenne bent lenne a doki is a kórházban, ma beszélnem kell vele mindenképpen.

Szössz, ne aggódj, nekem annyi mindent jósoltak már, eddig semmi nem jött be... :lol: legalább a nem-kérdésben tuti hogy valakinek igaza lesz :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Gitka: Én is semmicillineztem! Nekem is megerőltető volt, hogy folyton egyek, ráadásul égett a gyomrom tőle mint a nyavaja! De már vége szerencsére, csak folyton figyelnem kell, hogy nem-e lázasodok be.
Én május 17-re vagyok kiirva!

Zsuzsa: Köszi a szüléstörténetet és a megható képeket! Ne tudd meg, mennyit jelentett nekem! Már nagyon várom a nagy találkozást! És csodálatos kis család vagytok!

Nici: Mennek a drukkok!

Szőlő, Nono: Kitartás!!!

Edina


Kép
medina83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?