Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelntkezek, mert midjárt indulunk nagyszülőkhöz :)

Lányok, tudom, hogy mindenki türelmetlen már, ami tök jogos is, 1000%-an megértem, de a málnalvél teától tényleg ne várjatok csodát, az elvileg nem a szülést hivatott beindítani!
Én is iszogatom, van hogy kimaradnak napok is, mert elfelejtem, de nem okozott semmilyen hatást még...

Szőlő, érted különösen drukkolok, hogy ne kelljen megszívnod ezt a pünkösd dolgot, nagyon nem lenne jó!!!
Mazsi GYERE KI!!!!!!!!!!!!! :)

Gratulálok Lolkának, Bambinak, és Mamackának a fiúkhoz :) Jó egészséget, hosszú boldog életet Nektek :)

Gyönyörű babaképeket láttam, Zorróné, Kiscica, aranyosak a családi képek :)

[quote="lituka"]N írta:litukaici: neked van apának ma a szülinapja?? hát nagy drukk...hátha..nekünk 6.án lesz apának..:)
ja és Boldog Szülinapot az párodnak..

Átadtam, köszönjük szépen! Kisbabó nem lepte meg Őt :roll: Pedig milyen duma ment egész nap a hasamnak Apától :D

Mi jól vagyunk, néha fájdogálok, meg nyilalgatok, de semmi komoly, talán szép lassan ez majd nyit rajtam, meglátjuk kedden... élvezzük mi is a jóidőt, tegnap is csavarogtunk, és megyünk ma is :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Mindenkinek boldog anyák napját! :D
sirkici
 
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz :)

Boldog anyánknapját mindenkinek, főleg azoknak, akik most élik át először :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 

 
 

Nono, még Neked akartam írni, hogy drukkolok, hogy csak 4-el kezdődjön, utána már ne kelljen 1-2-3...-t látnod :wink: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


szasztok!

Voltunk sétálni :? Lau hihetetlen :roll: amennyit rohangált! És vittük a triciklijét, no persze, hogy nem volt hajlandó abban jönni, hanem apának kellett végig vinnie. Így most jól kifáradtunk mind -Laut leszámítva. Bár ő is álmosnak tűnik (ma fél 6kor keltünk)

Boldog Anyák napját kívánok én is mindenkinek!!! Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Bolygó: Én se vettem légzésfigyelőt! Szintén lebeszéltek, szinte ugyanazokkal. Akkor tanácsolják még, ha a köldökzsinór a gyerkőc nyaka köré tekeredett.
Meg hát: Sajnos tényleg nagyon drága!!! :(

Én a málnalevélteától eléggé keményedek! Napi 1 liternél járok, de az utolsó két deci alig szokott lemenni, mert rám elég jól hat! Amúgy meg már vagy 1 hónapja ki vagyok nyilva 1 ujjnyira. :shock:

Mamacka: Nagyon jók a képek! Olyan édesek vagytok a 2. képen. Teljes a nyugalom!

Hatalmas gratula Marci babának!

Szőlő: Drukkolok nektek, hogy most már ijedjen meg a kis lurkó és dugja ki a kis pofiját.
Elhiszem, hogy nem akarsz bennt dekkolni.

Boldog anyáknapját kivánok mindenkinek!!!

Edina


Kép
medina83
 
 


Boldog anyáknapját kívánok minden anyukának!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Gratulálok Lolkának Marci-babához! Sok boldogságot, egészséget Neki!

Mi még mindig egyben. :? Tegnap még keményedtem, párszor fájdogáltam is, ma meg semmi! És nekem is éjjel mozgott inkább a baba. Számomra az egész kiszámíthatatlansága is idegesítő! Az, hogy bármikor beindulhat, nem tudod, hogy ma, vagy egy hét múlva!
Reggel viszont furi dologra lettem figyelmes: egy foltra a lepedőmön. Kb. 2 tenyérnyi csak és foltot hagyott a lepedőn száradás után is és szagtalan. Lehet, hogy a fejvíz már elment volna? Létezik ez? De én nem tudok arról, hogy a nyákdugóm távozott volna!

Szőlő: Drukkolok, hogy még hétvége előtt meglegyen a baba, ne kelljen bent feküdnöd még akkor is, várva az indításra.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Köszi mindenkinek!

Nici én nem azt vártam a málnalevéltől hogy beindítja a szülést, sőt! Csak észrevettem hogy akkor görcsölök meg fájok mikor iszom, mikor nem iszom akkor meg semmi bajom. Már a múltkor is említette a szülésznő hogy lehet attól is, de ha nem nyílok a fájásoktól akkor semmi értelme, mert így csak rosszul érzem magam, más hatása nincs. És tényleg.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Vááoohh...LOLKA GRATULA :)
aznapra volt kiirva mint én..13.ra :) hát irigykedem :)
Sok boldogságot nekik...:D

látom senkinél semmi változás..:D bocsi hogy nevetek..de tényleg vicces hogy a tulhordás most a módi...már kínomban is nevetek..pedig nekem még 8 napom van..akkor milyen lehet nektek..
és tényleg semmi front..sőt meleg jön..nekünk meg vmi hideg kéne..
én éjjel icipicit görcsöltem..majd reggel megszünt minden..

A málnalevél sztem nem csodaszer..sztem tök alkat és szervezet függő is..én nem görcsölök tőle..meghát nem is hiszem hogy csodát fog tenni...utálom szűrögetni..és nem birok belőle 1 litert..
de ami tény hogy pl a vasfű teára amit mondatátok mi van irva..hát nekem a málnalevélre is csak az van irva külsőleg hasmenésre..öblögetésre pedig hurut meg torokgyulladás meg ilyenek..apum mindig ki is nevet hogy minek iszom :D

Bolygó: sztem szólnod kéne a dokidnak nem? vminek csak lennie kell annak ott a lepedőn..és ha a magzatvíz akkor az nem játék..
sztem kérdezz rá..

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT...
nagyon irigylem akik már tudják ez mit jelent..de a megérzésem azt suggallja életem legnagyobb csodája lesz..a legnagyobb feladat..a legnagyobb boldogság..:D
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:20-kor.
Vendég
 


Jaj, szegény Nono!!
Látom kibuktál ma! De nem csodálom, mert igy a végefele már minden nyűg. Ráadásul szerintem van valami a levegőben, mert én is ideges vagyok nagyon. (Hozzáteszem minden ok nélkül)
Reggel még semmi bajom nem volt!

Tényleg vicces, hogy most túl hordja mindenki!!! Ezen már én is csak nevetni tudok, mint Lituka!

Lituka: Lábad hogy van?? Vizesedés? Nekem ma jobb egy kicsit és nem tudom, hogy ez mitől függ!

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok!

Lolka: Gratula a babához!



Szőlő: mi sem vettünk légzésfigyelőt. Remélem minél hamarabb ki akar jönni PiciMazsi! Biztos sokkal sz.rabb várakozni, mint ha hírtelen jönne, mint nálunk! MAZSI GYERE KI! MAZSI GYERE KI!

Megpróbálok képet felrakni!

Kép
blani28
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:21-kor.
Vendég
 


Kristóf:
Kép

Kép
blani28
 
 


Sziasztok! Április 30-án 16.50-kor megszületett a 4. kislányunk Emma. 3000g és 54 cm. Simán szültem, minden rendben volt, tegnap jöttünk haza. Bővebben majd később.
emma2008
 
 


Még Kristóf:
Kép

Kép
blani28
 
 


Kép

Kép


Na most már megyek, mert sír a Drágám, hogy éhes.

Kép
blani28
 
 


Blani: Nagyon aranyos a kis Kristóf! És szép a neve!
Ha jól látom, huncuntul mosolyog! :)

Gratula a kis Emmához! Képeket kérünk majd, ha lesz rá idő!

Edina


Kép
medina83
 
 


Nono: Remélem, a hátfájásod azért van! Én most kb. félórája érzek valami mensi-görcs-félét, de még light-os. Sajna. Legalább kinyitná a méhszájam és nem hiábavalóan szenvesztene (habár ez nem nagy szenvedés). Ja, és tegnap délután óta nem ittam málnalevél-teát, tehát lehet, hogy amúgyis fájnék! Én még nem vetettem meg a kiságyat, nehogy porolódjon az ágynemű, de minden oda van készítve. Ha hazahozzuk a babát, gyorsan megvetem és nem szívja a port a pici. Addig meg ellesz a mózeskosárban a picurom.
Olyan jó lenne pont anyáknapján szülni, de egyre kevesebb esélyt érzek rá, már 10 óra sincs hátra a napból. Jaj, Bogi, meddig váratsz magadra?
Nálunk a méhaktivitást nem mérik, így nem tudom, hogy hogy állunk! Ez olyan durva!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Emma: Gratulálok a 4. lányodhoz! Sok boldogságot, egészséget Nektek!!! :)

Blani: Köszi a képeket a kis Kristófról! Nagyon szép baba!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Nahát. Emma, szívből gratulálok nektek is. :) Nem semmi, 4 csemete, manapság ez nagyon ritka.

Blani, Kristóf nagyon cukorfalat!

Csajok, én már belenyugodtam hogy indítás lesz,sőt az elejétől van egy olyan apró megérzésem hogy csaszi. És csak a csütörtököt várom. Ha mégis előbb jön akkor majd jól meglepődünk, és örülünk. Muszáj türelmesnek lennem, különben be fogok golyózni az meg senkinek sem jó, nekem a legrosszabb.

Nono, én sem akarok a kórházban eltölteni másfél hetet... dehogy akarok. De bejárni nem tudok... Közel lakunk, de napi 2x? 3x? Vagy ott várogatni órákat a padon? BKV-zni napi x órát meg sétálgatni oda-vissza? Azt már nem bírom... Az egész napom abból állna hogy itthon pihenek a következő útra... De majd meglátjuk. Természetesen megpróbálok valamit kialkudni a dokimmal holnap.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Köszönöm !
Kép
emma2008
 
 


Sziasztok,

a málnalevél tea nem szülésindító, hanem a tágulást segíti... én mind a két gyerekemet viszonylag gyorsan szültem, nekem bevált..

Gratulálok minden anyukának kis Babócákhoz!


majd ha egyszer lesz időm, akkor személyesen is gratulálok mindenkinek! (gondolom majd ha oviban lesznek a gyerekek)

Kitartás minden várakozó pocakosnak!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Emma szívből gratula Nektek is :D

mi itt "nyavalygunk" közben szépen csendben körbe szülnek minket a csajok :D

Én drukkolok hogy legyen Anyák Napi babánk :)

addig is friss tábla: (már elég nehéz kiigazodni rajt..:D)

Kép Kép

Mamackéáknál kimaradt a g betű..legközeleb ott lesz..de most le kell pihennem mert az allergiától ugy érzem magam mint aki taknyos náthás..:(

Medina: víz még van de kevesebb...nagyon figyelek rá főleg hogy 140 a vérnyomim 100 helyett...2 napig 130 volt..ma még nem mértem 140 alatt...
de amugy minden oks..vigyázz te is magadra...
Vendég
 


Bolygó, nem tudom kilóban hol tartok, mert nincs itthon mérleg (és nem is lesz :) :) ) de rám jön minden régi cuccom, az összes nadrág stb..

Kép
Kép
mango.
 
 


ja és Lányok csakhogy kicsit borzoljam a kedélyeket..a juniusiaknál már szülőszobán van elfolyt magzatvízzel az elsőként szülő kismamájuk :)
ugyh sztem mi sem maradunk igy :D

Mango örülök hogy irtál..komolyan kezdem azt hinni irtjuk a már megszült mamikat a szülési kényszerünkkel :D
Vendég
 


Lituka: Én mindig is sokat ittam! Napi min. 2 liter! Mióta ennyire vizesedek, már éjszaka nem iszok egy kortyot se! Iszonyat nehéz, mindig majd megfulladok, de sokkal jobb.
Nappal is szinte csak a málnalevélteát iszom és kerülöm a sót.
A vérnyomim nekem mindig 130 körül van! Ne feledd, hogy két sziv dobog bennünk, úgyhogy a te eredményeid se rosszak.
Az természetes, hogy a hirtelen megnövekedett súly megterheli a szervezetünket!
Remélem igy egy kicsit megnyugtatlak! Vigyázz magatokra te is! :)

Szerintem meg a babázós kismamik meg nem akarnak minket mégjobban felborzolni és azért nem jelentkeznek annyira!
Legalább is gondoljunk inkább erre! :)

Edina


Kép
medina83
 
 


Köszönjük a dicséreteket!

Kép
blani28
 
 


Sziasztok!

Még mi is egyben! Bár ma én is fájdogálok, keményedem. Pedig nem ittam soha málnalevél teát.

bolygó! szerintem is simán lehet magzatvíz az a folt a lepedön!

szölö! hát én sem feküdnék be annyi napra az tuti! De addig még azért van idö... én megpróbálnék alkudozni dokimmal, indítsa már be ünnepek elött! most már mire várnak??????

Holnap nst, és dokimmal találkozom. ha addig nem szülök meg... utána feltétlen írok!

gratulálok lolkának, mamackának, és Emmának is!!!

Lituka! ilyeneket ne írj, hogy már a júniusi kismamik is beindultak!!! :?

Kép
gabo001
 
 


Sziasztok!

Megint bekukk... :) Először is Szőlő,és minden kismami akik már a végén vannak,vagy már túlhordták csöppségüket sok sok kitartást!!!Mostmár nem kell sokat kibírnotok,nincs sok hátra!!Szorítok nektek!! :)

emma:
gratula nektek! :wink: Sok boldogságot!!! :D

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK MINDEN ANYUKÁNAK!

blani: csodaszép baba Kristóf! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép

[/img]

Kép

Kép
mezsó
 
 


nono! kolléganöm is így kezdte! délután fájt a dereka, háta (elötte sosem), éjjel mentek szülni... :wink: kitartás neked is! már én is be vagyok sózva... türelmetlen lettem.

Ja, és asszem bolygó írta, hogy nekem is az a szar az egészbe, hogy nem tudom fél óra múlva megyünk, vagy csak 1 hét múlva.... :? Irigylem azokat, akiknek 38-39. héten beindul, és meg is szülnek.

Kép
gabo001
 
 


Éljen!!!Sikerült képet feltöltenem nekem is. :D Wowww! :wink: örülök.Na ez a kép akkor készült amikor lent voltunk Szegeden kivizsgáláson a vesemedence tágulata miatt.Szóval kórházi a kép.Csak unatkoztam,mert egész nap az ágya mellett kuporogtam,és megtetszett nagyon ahogy a cumijára kimeredt és gondoltam lefényképezem. :) /egyébként telefonommal csináltam.../

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép Nagyon álmos vagyok...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép Sajnos néha csak a cumi ami nyugtat...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép Már ilyen nagy vagyok,és így el tudok ájulni...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép

Kép vagány vagyok...:)

Kép mosolygok anyára...:)

Kép

Kép
mezsó
 
 


hűha jól elvagyok magamban...bocsika mindenkitől 8) :oops: :D eddig nem jöttem ide a képeimmel,mostmeg lassan az egész oldal a lánykámmal van tele... :oops: remélem nem unjátok,még nézek képet... 8) bepótolom a lemaradást :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép beszélgetek állatkáimmal

Kép így tudok aludni

Kép

Kép
mezsó
 
 


egyébként jól vagyunk,azt leszámítva,hogy valószínű érzékeny arra a gyógyszerre Blanka,amit a veséje miatt kell minden nap szedni,így gyógyszert kell váltania.Híg a széklete neki,és szegénykém 1 nap 3-4x is kakil. :( Most jött ez ki rajta a hosszú hétvégén,és eddig csak nővéremmel beszéltük/ő háziorvos/és ő mondta,hogy szerinte gyógyszerallergia. :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


és kedden megyünk tanácsadásra,megkapja a 2hónapos oltását 8) kíváncsi vagyok hogy fogja viselni. :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Gabo: Ha a magzatvíz volt, nem kellene fájásoknak is lennie már? Mert nekem olyan kis semmilyenek vannak csak. Igaz, pár héttel ezelőttig még keményedéseim sem voltak. Ahhoz képest ez már haladás. :roll: Kíváncsi vagyok, melyikünk szül előbb! Hajrá Gabo! :)

Mango: Ügyi vagy nagyon, hogy minden lement. Kíváncsi vagyok magamra. De igyekszem nem türelmetlennek lenni (hajlamos vagyok rá), még sosem volt bajom a súlyommal, remélem, hamar lemegy majd... (Az a röpke 17 kg :oops: :? )

Mezsó: Nagyon-nagyon édes Blanka! Különösen az első képen az a csodálkozó arckifejezés! Tündéri!

Lituka: Irigylem azt a júniusi kismamát! Ez nem ér! :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Mezsó Blanka egy tünemény :) és gyee csak nyugodtan a képeiddel :)

engem elnyomott az álom egy órácskára..nem fájok nem görcsölök..csak punnyadt vagyok mint a dög...

tényleg csajok ki milyen dózisban szedi ha szedi a homeóst??
és mindenki betartja a se elötte se utána félórával inni és enni dolgot? meg a mentolos kerülését?
nekem a cimicifuga Ch5 van napi 2szer 5
és a callyph.... Ch5 az is 2szer 5 és felváltva szedem egyik nap egyikből 2szer 5 másik nap másikból...

Bolygó: nem feltétlenül van a megzatvízelfolyás után görcsöd..
ja és énis irigylem a junius kismamit habár elöbb átnéztem és szegénynek még várják a tágulást..már reggel óta benn van..

visszacsin a régi vonalzót hadd lássam hányadik hét hányadik nap..:)
Vendég
 


bolygó: köszi szépen a dícséretet! :wink: nekem is az az egyik kedvenc képem,és nagyon boldog vagyok,hogy sikerült elkapjam azt a pillanatot. :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó: Nem sok a babakép, nagyon aranyos-szép Blanka! Én nagyon szeretem nézegetni a babákat minden mennyiségben, igaz, a sajátomat még szívesebben nézegetném - élőben - most már végre!!! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


lituka: köszi neked is. :wink: látom magzatvízelfolyás utáni görcsről esett szó...én lituka téged tudlak alátámasztani,én sem görcsöltem miután elfolyt a magzatvízem.Sőt én is úgy szültem meg mint az említett júniusi kismami,nekem is olyan hamar indult be,és az elején én sem tágultam.Csak miután "nekem estek" és kézzel tágítottak,meg infúzió,meg méhszájpuhító zselé...De nem értem miért nem halad annál a kismamánál a dolog...Nálam 2óra hosszát vártak miután elfolyt a magzatvízem,nem tágultam,és utána segítettek rá...ő meg már reggel óta bent van??hmm...ennyi idő után én már a csillagokat láttam,akkora "fenékbe billentést" kaptam a táguláshoz!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Lituka: Holnap úgyis megyek NST-re és megkérdezem ezt az elfolyás-dolgot is. Amúgy az a fura, hogy nem volt valami sok, de ahhoz sok volt, hogy csak sima h-i folyás legyen.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


De jó ez a téma pont felül! Olyan guszta!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


SZiasztok!

Bambika, Mamacka, Lolka, nagyon gratulálok a babákhoz, sok boldogságot kívánok!!!


Mezsó, gyönyörű jány Blanka, és milyen nagy már :) Liza is cumizik, mert sajnos + két gyerek mellett nem tehetem meg hogy cicin nyugtassak mindig...


így nappal szopi, utána 5-10-15 perc(mikor hogy) nézelődés, majd mikor nyűglődni kezd, cumi a szájba, és megy az ágyikóba. Szrencsére elalszik egyedül ő is. Este van nyügi, ez sajna pont a legrosszabbkor, mert ugye fürdetés, fektetés van (lenne) amit nemigen tudok 1 kézzel végezni, így azt szoktam, hogy 6-fél7 körül vacsiznak a nagyok, Liza 7-kor kel általában, akkor még bedugom a két nagyot a kádba, lefürdetem őket (Liza üvölt), majd hagyom őket pancsolni+ fogat mosni, adik szopizik az egyik mellemből, majd cumi be, Kata ki, felöltöztetem, lefektetem (itt már megint üvölt) akkor másik cici, közben Bence kijön, pizsamát vesz. Ha Liza bealudt, akkor gyorsan Bencét is ágyba dugom, meg én is megágyazok, átöltözöm, mert csak pár perc nyugi van ilyenkor. Utána teszek be filmet, és bebújunk az ágyikóba maratoni szopira :) ilyenkor 2-3 órán keresztül úgy alszik, hogy pár perc szopi, bealszik, 10-15 perc múlva ébred hogy nincs a szájában cici, és megint szopi. Ez 10-11-ig szokott menni, akkor bealszik, és csak 2-3 körül ébred (ha ébred, volt már hogy csak 5-ákor kelt)
De tegnap pl 9-kor már aludt, és cwsak 3-kor ébredt. Többször aludt már 6 órát. Szóval éjjel nincs cumi, ha kell cicit adok.
Ma éjjel pl arra ébredtem, hogy elkezd szopizni, pedig mikor elaludtunk fél méterre volt tőlem, és az oldalán feküdt :) MIkor szopizni kezdett akkor hason volt :)

Pumpó, deee lementem, de asszem, azért még egy ideig hanyagolom az ilyen kirándulásokat, legalábbis egyedül...

Főleg hogy ok, most elbírtam még törpét hordozóban, de később nem fogom. Babakocsival+Katával meg nem merek közlekedni, ahhoz Kata túl szertelen.

Szülni vágyóknak: Szerintem tényleg alkat kérdése, hogy kinek hogy hat a málnalevél tea, látjátok én nem ittam semmit, nem szedtem bogyókat, és majd kiesett belőlem a gyerek.

Ha valamit számíthat, nekem péntekre volt megrendelve a homeós bábakokél a gyógyszertárba... hát már nem mentem el érte :)


Légzésfigyelő:

Nekünk van, Bence óta, mert én dohányoztam (néha most is sajnos :(:(:( :oops: :oops: ) De Bencére nem készültünk (mint most Lizára sem) és amíg meg nem tudtam hogy terhes vagyok addig dohányoztam, és emiatt vettük a légzésfigyelőt, meg az asztmahajlamunk miatt. +mi hason fektetjük a gyerekeket a bukások maitt, ez is egy +tnyező sajna. (bár meg is lepődtem a Bajcsyban nem engedik hanyatt fektetni a babákat, csak hason, vagy oldalt fekhetnek.)


Bakker, amúgy ezt nem hittem volna.... unatkozom :(
Reggel kitakarítottam, amíg Liza aludt (8-12-ig), itt volt anyósom, utána elmentünk boltba, megfőztem az ebédet (igaz majdnem 4-re lett kész, de nem lehet minden tökéletes azért...) mostam is, és most unatkozom. Nincs házimunka, kölkek ettek, most játszanak, Liza evett, most alszik...
Titeket is elolvastalak már :) Írjatok többet egy kicsit :)

Na megyek,

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?