Új privát üzeneted érkezett!

hello Hajni, Ági! :)
Vendég
 


Ági, szia, nem könnyű a dilemmád. Tippem nincs, a barátnőm, 3 évesen választottam le a kislányát, mert már 45 kiló volt és kistesót szerettek volna. A kicsit is igény szerint szoptatja, ő most másfél éves és sokat szopik még. Úgy mint Zita, kéri, pólót húzogat stb. Ő már panaszkodott hogy több mint 5 éve folyamatosan csüng rajta valaki és már eléggé unja, szeretné a kicsit leválasztani, csak nem akarja drasztikusan.
Más tapasztalatom nincs.
Vendég
 


szia Doo!
Vendég
 

 
 

sztem igény szerint inkább 2év után lehet számítani az elválasztódásra. Viki is nagyon sokat szopik. ha nem vagyok jelen, akkor nincs gáz és sztem nem hiányolja annyira, de tőlem kell. tegnap is nekem is meg kellett szoptatnom a vendégem előtt, nem volt mese. szegény Vikó fáradt is volt, úgyh nem csodálom h kellett vmi nyugi-szopi. ezek már sztem is kicsit béna helyzetek, pláne h kevesen értik h egy 1 év felett még miért szopik ennyit, sőt, egyáltalán, miért szopik. :roll: :evil: tesó kérdésben nincs határozott elképzelésem. én hajlok rá h min. Viki 2 éves koráig ne. a minkával kapcsolatban különösebben nem tervezgetek. még nem tudom, hogy lesz, de egyelőre nem aggódom rajta.
Vendég
 


5 éve folyamatosan csüng rajta valaki :lol: :lol:
Vendég
 


pápá!
Vendég
 


Köszi a gyors reakciókat! Ezt már szeretem :lol: :lol: Igen, én is érzem, hogy ez már nem teljesen ugyanaz a szitu, mint mikor a minibébimet szopizattam. Mármint hogy nem "úgy néznek ránk". :roll: Doo, ezt a min. 2 éves koráig, ezt úgy érted, hogy addig meg se foganjon? mert mi úgy tervezzük, hogy min. 2 év legyen köztük a korkülönbség szóval 2-3 éves kora között szülessen.

Kép
ági_bp
 
 


Ez az említett barátnőm is egyfolytában szoptatott 3ésfél évig. Egy időben egyszerre a kettőt. Akkor Hajni, a barátnőd is szoptatta a nagyobbat várandósság alatt?? Mégsem választotta el?

Kép
ági_bp
 
 


Ági, ez az igény szerinti szoptatás sok kérdést vet fel bennem is. Nekem egyáltalán nem probléma, hogy szopik , de Rozi is egyre többször használja a cicit nyuginakés egyre többször keresgél a pólómban. Kicsit tartok a nyártól amikor lengén kell majd öltözni, szerintem ez "ingerelni" fogja. Én annyit tudok , hogy valaki teherbe tud esni szoptatás alat, valaki végett (jó bölcs voltam mi :?: :oops: ). Az egyik közeli ismerősöm nem esett teherbe pedig csak este szopott a lánya, mihelyt elválasztotta rögtön terhes lett, de hallottam már ennek az ellenkezőjét is. Én azt tanácsolnám, hogy azzal ne foglalkozz mit mondanak a munkahelyeden. Ha visszamész és utána leszel terhes akkor ez van és kész. Amikor eljön az ember GYES-re úgy is lenullázzák, hiába gürcöltél évekig úgy mész vissza szerintük mint egy kezdő és lehet az egészet előről kezdeni. Nálunk legalábbis ez van.

Elküldöm..

Bea

Kép[/url]
június
 
 


azt akartam írni valaki igen, valaki nem - milyen marhaságokat írok, hogy valaki végett :oops: Ezt még elírásnak sem lehet mondani, mert teljesen más betűk vannak benne :oops:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ági, de az én barátnőm elválasztotta, és hamar terhes is lett. Szóval szigorú értelemben nem volt olyan a folyamatos a szopi, mert volt 10-11 hó szünet. De már gondolkodnak a 3. gyereken, csak azt mondta addig a kicsit is el kellenne választani.

Én is a munka miatt szeretnék hamar szülni. Mert én meg nem szeretnék oda menni ahová kéne és új munkahelyen, ha találok azzal kezdeni, hogy pár hónap és visziláti 3 évre... hát, furán jönne ki.

Vicuska, Te szedsz valami magzatvédő vitamint? Nekem mondta doki hogy kezdjem el, de félek ha hónapokig nem jön össze, feleslegesen szedem, és csak zabálok majd tőle. Azért a folsavat azt szedem.
Vendég
 


Hajni, menjünk tapétát vakarni? :lol: Inkább majd a lakásavató buliba :lol:

Tegnap amikor Rozi meglátta a körhintát, meg az egész kavalkádot annyira örült, hogy folyamatosan tapsikolt. Nagy élmény volt neki. Persze kizárólag karban volt hajlandó nézelődni, pedig szerintem a babakocsiból ugyanúgy lehet látni :?

Szilvi, nagyon jó ötlet volt Alexának ez a kiskert, még ha el is fáradtál, hidd el megéri, ebből rengeteget tanul játszva :lol:

Na kisütöt a nap,megyünk csavarogni!! 8)

Sziasztok

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!
Elválasztáshoz nem tudok hozzászólni mert én ugye nem szoptatok :oops: Nekem van barátnőm aki az altt lett terhes 2×is és még egy ismerős aki a másfél hónapos babája után maradt terhes!!!(ez azért durva :shock: )

Hajni:én nem szedek semmilyen magzatvédőt..egyszer szedtem és mégis elvetéltem -így én nem nagyon hiszek benne-már nem konkrétan ezért,de még az is degesít ahogy reklámozzák:szedd terhesség előtt-közben-utána.Tehát mindig :roll:
Ja és mi is inkább a házavatóra mennénk,ha nem gond?! :lol:

KépKép
vicuska
 
 


Azt azért leírom:ma földhöz vágtam a bilit mérgemben és eltört :oops: Ez egy új játék fajta a lányomnál,hogy hurcolja magával és beleáll egy lábbal...Akkorát taknyolt a kövön,nem lett semmi baja csak mindketten megijedtünk ő nagyon sírt én meg dühömben földhöz csaptam!Nem értem néha miért kell ilyen marhaságokkal játszaniuk,amikor ezer féle értelmes játékot vettünk-kapott.Több játékot idén nem kap az biztos :wink:

KépKép
vicuska
 
 


Vicuska, és a bilit használat előtt vagy után hurcolássza? Néha agyament ötletei vannak én gyerkőmnek is. Ő például imádna kukázni ha hagynám. :? De a lényeg, hogy nem lett semmi baj az esésből.

Lányok, csalódtam. Semmi válalkozó kedv nincs Bennetek? :lol: Egyébként ma kész lesz a tapéta vakarás, már nem sok van, úgyhogy mostmár senki ne jelentkezzen. :lol: ( jelzem, én sem voltam :oops: )
Vendég
 


[quote="doo"]l írta:dooátod hajni, mary lehet h pont ezért nem ír ide: nehogy Blanka is megtöbbemberesedjen :wink: :lol:


Sziasztok!
Lehet, hogy mégis megkockáztatom, hogy "megtöbbemberesedik" az én Blankám. :wink:
Ha bevesztek, lehet mégis jönnék, én már úgyis ismerlek Titeket. :wink: Benneteket olvasva, sok hasznos dolgot tanulok Tőletek.
Bevesztek? :lol: (Bár én nem biztos, hogy sok hasznos dolgot tudok írni Nektek. :roll: )

(Mindenesetre több topic-ot már nem kezdek el rendszeresen kukkolni, mert a májusiban is kukkolóként kezdtem, aztán csak beszálltam. Most pedig itt is.... :lol: )
mary74
 
 


Mary, hát hogyne vennénk be egy hűséges kukkolót. Neked így még vissza se kell olvasni. :lol:
Lassan amúgyis összeolvad a két topic. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Mamár 3* jelentkeztem be, a 2 gyermekem mindig elszólított innen, végre nekiláttam az írásnak az meg az előbb elszállt, most kezdhetem újra. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Az elválasztáshoz nem tudok sajnos hozzászólni, a környezetemben 1,5 évnél tovább nem szoptatott senki.

Vicuska! Lotti már a bilivel ismerkedik, vagy a szobatisztaságra próbálod nevelni? Szerencse, hogy nem lett semmi baja az ijedségen kívül.
Gumiból vannak ezek a gyerekek tényleg.

Hajni! Nem is értem a tapétaleszedéshez a segítség kérését, hát Hanga nem segített?
Ha Békéscsabán lettünk volna, a Gergő szakszerűen bemutathatta volna Hangának hogyan kell csinálni.
Nálunk a gyerekszobában megkezdte a tapétát. :twisted: :twisted: :twisted:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ági! Ha Zita menetiránynak szemben ül sokkal jobban bírja majd az utazást, hiszen lesz látnivalója bőven. A játékai nem foglalják le eléggé?

Nekünk a békéscsabai út 4-5 óra + a pihenőidő. Csomagolok 1 csomó játékot, (fél házat visszük) meg pl. van felakasztható zenélőjátéka amit a fejtámlára zuhanyfüggöny karikákkal akasztok fel, a cipőjét leveszem és a lábával nyomkodja, aztán megy a zene-bona.

Doo! Nevet írhattál volna, van tippem ki lehetett.
Nagyon tetszett amit a gyerekek ragaszkodásáról írtál.
A születés és körülményei mennyire hatnak ki a baba későbbi életére? Ezt nemrég olvastam, hogy ez is befolyásolja, lehet ennek valóság alapja szerinted? Ez nagyon érdelne, előre is köszönöm a válaszodat.

Bea! Rozival felültetek együtt valamelyik hintára? Megyünk mi is körhitás helyre és nem tudom próbálkozzam-e vele?

Mary! Én is üdvözöllek, lesz mégegy aktív tagunk. Hurrá! :lol: :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Mary, üdv a fedélzeten! :wink: azért csak légy résen Blankával és szólj h mikortól kezd többemberesedni :lol:

Szilvi, milyen nevet? a keresztapámét? priviben szívesen megírom. de miből volna rá tipped? keresztapa elég sok van biztos Tárkányon is, nem? :lol:
mit írtam a ragaszkodásról? :roll: :oops: remélem, olyasmit, amit még ma is vállalnék :wink: :lol:
szüetlés körülményei kihatnak-e a baba/gyerek későbbi életére: erről hosszasan tudnék írni, de röviden csak annyit h igen, ennek van valóságalapja. miért érdekel?

azért sztem Gergő nem lehet valóban többemberes, ha kibír egy 4-5 órás utat! :shock: enyém már menetirányosan ül, de azért Pestnél messzebb még nem mertem vele menni - azt is lehetőleg több családtag kíséretében. bár mostanában szerencsére volt rá példa h megint elaludt az autóban. az jelentősen megkönnyíti az utazást. de én ilyen 4-5 órásra saját magam se szívesen vállalkoznék... :roll: de tényleg olyan messze van Csaba? Debrecen v Pécs nekem megvan 3 órán belül - Tatabányáról.

én kistesóval kapcsolatban sokkal inkább számolok azzal h 1.szopit nem akarom kizárólag kistesó miatt felfüggeszteni - jó esetben nem is kell, de én veszélyzetetett terhes voltam az elején és ebből következik 2.nem szeretném, ha az új jövevény miatt nem tudnám Vikit annyit emelgetni/ölelgetni, amennyit kell/szeretném, mert azt tök igazságtalanságnak érezném vele szemben. én a várandósság elején nem tudtam fél órát sem állva eltölteni alhasi fájdalom és vérzés miatt, a végén meg úgy éreztem h már egy ásványvizes palack megemelése is a szülés megindulásával fenyeget. persze, ez nem szükségszerű h megismétlődjön, de azért én inkább kalkulálok ezzel, mint a munkahellyel.

a szoptatás alatti teherbeesés történeteit én mindig óvatosan fogadom, mert tudom ugyan h lehetséges, uakkor azt is gondolom h nagyon kevesen szoptatnak igény szerint és fogamzásgátló hatás szempontjából az a lényeg, nem önmagában a szopi! ha pl éjszaka nem szopik a bébi, 6 óránál hosszabb pauza van, az már felfüggeszti a fogamzásgátló hatást. ezt sztem sokan nem tudják.

jaj ez a Lotti nagyon rakoncátlan kezd lenni, tényleg! :roll: :lol: sajnálom azt az esést. de az az egy "megnyugtat" h nem csak az enyém ilyen sajtkukac és szeleburdi... :roll: :oops: kukázásban enyém is jó! :lol:
Vendég
 


Szia Doo!

A születést azért kérdeztem mert a Gergő itthon született, s így érintett vagyok benne.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


szilvi, szuper, irigyellek érte! de hát mindenki érintett - mindenki szült vhogy, nem?
Vendég
 


Békéscsaba hozzánk 320 km és nem mindig megyünk autópályán, de ha ott megyünk akkor is a menetidő minimum 4 óra meg van (jó időben), nem rohanós tempóban.
Mi az anyósomékhoz megyünk, mert nekik problémásabb a hozzánk utazás és Ők ritkábban jönnek.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Kimentem a szobából kb 20 másodpercre és a Gergő addig újraindította a számítógépet. :twisted:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Doo!
Köszi a keresztapád nevét, nem tudom beazonosítani még igysem.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sziasztok!

Még nem kezdtem el a szobatisztaság nevelésére,csak anyósom vette a bilit és játéknak használjuk!

Anya:te otthon szültél?lehet erről már írtál csak én lemaradtam :oops: Lehet valamilyen részleteket is kérni?Engem érdeklene :wink:

Erről én is hallottam,hogy a születés nyomot hagyó élmény egy ember számára!

Üdv Mary!

Ma ballagásra megyünk-utána családi ebéd.....Remélem jó idő lesz!

KépKép
vicuska
 
 


Doo!

Napközben a Gergő tényleg nem többemberes még utazásnál sem mondhatom rá hogy az lenne, Én az éjszakáink miatt jöttem hozzátok.


Vicuska!

Az otthon szülésemről nem írtam részleteket nektek, mert gondoltam bekukkantotok a hozzászólásaimba és ott olvashatjátok. Ja és nem így terveztük, csak már nem volt más választásunk.

Kérdezzetek bátran a témával kapcsolatban és szívesen megosztom veletek az akkor átélt csodát. :lol: :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ez az otthon szülés engem is felcsigázott. Én is kacérkodtam a gondolattal, de nem mertem a végén bevállalni :oops: Hálisten így is 4 óra alatt lezajlott az egész , de a hanyat fekve szülés egy állat dolog. Ezt csak pasik találhatták ki.

Üdv maRY én külön nagyon örülök neked! :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo, lehet félreértettél, tegnap írtam is hogy nem szeretném elválasztani Zitát. Szó sincs arról, hogy én elválasztásra kértem volna tippeket-Szilvi Te írtad, hogy elválasztásra nincs tipped...szó sincs erről. (ezt már írtam :D) Éppen azt mondtam, nem akarom elválasztani, Rá bízom, hogy meddig szeretne szopizni, csak kérdés volt vajon ki mit tud, igény szerint szoptatott babák kb mikor szoktak elválasztódni. Lehet félreérthető voltam tegnap? :roll: :shock:
Nekem keményedéseim voltak a várandósság alatt, úgyhogy kicsit tartanék a terhesség alatti szopitól. Bár nem zárom ki a lehetőségét.
Munkahellyel pedig sajnos sokunknak kell a mai világban kalkulálni :? :( amint írtam is: bár ne kellene, s nem kellene attól sem tartani hogyan jövünk majd ki a gyesből. Sajnos nekünk kell gondolkodnunk ezen. :?
Bea, nálunk már beköszöntött ez a helyzet, hogy nyári felsőben állandóan eszébe jut a cici az utcán és tépi a ruhámat :roll: . Télen egyszer sem volt ilyen a garbóban...talán abban kellene járnom :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Mary, üdv!!! Örülök neked! :D

bea, osztom a véleményed, nekem a legrosszabb az volt, mikor hanyatt kellett feküdnöm. Elkelne a nődokiknak egy kis saját élmény :x :twisted: :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ági!
Rosszul fogalmaztam, mert a leválasztás és az elutasítás nem ugyanaz, ezért bocsi. Az unokatesómnál a baba hagyta abba 1,5 évesen a szopit, pedig volt teje.

Lányok ti teljes hagyattfekvésben szültetek :?: :shock: Úr isten, az baromi sz.r lehetett, Én az elsőnél megúsztam, mert kértem a szülésznőt állítsa feljebb az ágyháttámláját és megcsinálta.

Az itthonszülésemből csak egy dolog sajnálok nagyon :? , kimaradt a videózás és a fényképezés, az valahogy egyikünknek sem jutott az eszébe a nagy kavarodásban.
De mégegyszer azért nem csinálnám végig, nagy szerencsénk volt hogy minden tökéletesen zajlott és a baba oké volt. :D

Nemcsak bababarát kórházra lenne szükség, ami ugye azt jelenti, hogy a baba 24 órán keresztül a mamával lehet, hanem a szülőszobákat is ember baráttá és intimebbé kellene tenni.
Ezekután megtudom érteni azokat az anyákat akik otthon a családi fészekben szeretnének szülni és nem az egylégterű nagy szülőszobában, ahol esetleg előbb a szomszéd kismama szülését kell végighallgatni vagy számára nem szimpatikus bánásmódban részesítik.

Valamelyikőtök már elolvasta a szülésem rövid történetét :?:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ma voltunk a komáromi napokon, nagyon jó zenés szórakoztató műsor volt. :lol: :lol:
Épphogy a 10 órás kezdésre odaértünk, és 16 órakor értünk haza.

Volt mesejáték előadás gyerekeknek, ügyességi játékok, meg festés is amit több méter hosszú papíron tehettek meg a kicsik, tündériek voltak együtt mikor mindenki a saját kis képét festette és kéznyomával hitelesítte alkotását.

Alexandra nagyon élvezte és elfáradt, hát a Gergő az egészet a babakocsiból nézte, már amikor ébren volt.
Ő imád babakocsizni :oops: :oops:

A sok sétálástól lehet még vízhólyagom is lett a lábamon, pedig kényelmes cipőt vettem fel direkt. :?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Hajni! Merre vagy?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


ági, miből gondolod h félreértettelek? :shock: lehet, én írtam vmi félreérthetőt :roll: , mert tudom h nem akarod elválasztani.

szilvi, én nem olvastam a történetedet.
a keresztapám persze már több évtizede nem élt tárkányon, az se fura, ha nem tudod h ki lehetett.
persze, tudom h az alvás miatt, csak viccelődtem ;) hogy megy most az éjszaka?

én majdnem végig járkáltam - csak az nst-kre kellet lefeküdnöm. bea, még egy hasonlóság köztünk - a gyerekreinken kívül :lol: : én is szerettem volna itthon szülni... de ki tudja, talán másodjára... tudom, te nem.
Vendég
 


lehet h hajniék már be is költöztek?! :shock: azt mondta, akkor nem lesz egy darabig... :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap kirándulni voltunk barátainkkal a Bükkben. Főzéssel kezdtük a programot, aztán 4 és fél órát sétáltunk erdőben. Hát, el sem tudom mondani, mennyire jól esett!!! :D Már olyan rég voltam ilyen hosszú időt ilyen szép helyen és ilyen jó levegőn!
Blankának is tetszett. Szőnyegen játszott a két kisfiúval, a barátani gyerekeivel, aztán a séta 90 %-át babakocsiban töltötte nézelődéssel és alvással. Blanka is szeret babakocsizni. :oops:

Én a szülésemkor este 10-től másnap 3/4 2-ig, mire megszületett Blanka, nem kelhettem fel egy percre sem, mert magzatvíz elfolyással kezdődött a dolog. :? És mivel császár lett a vége, utána este 8-ig még mindig csak feküdni kellett az őrzőben. Persze az már egészen más volt, mint vajúdás közben.

Szilvi,
elolvastam a szülésed történetét. Nagyon szép élményben volt részetek és milyen ügyesek voltatok!
Én biztos bepánikoltam volna. Azt hiszem én nem mernék otthon szülést tervezni, persze ha ilyen gyorsan mennek a dolgok és nincs más választás...
Gratulálok Nektek! :)
mary74
 
 


barátani = barátaink
Bocsi.
mary74
 
 


Szőnyegen=pléden
Bocs, hogy ilyen hülyeségeket írtam. :oops:
Szőnyeget persze nem vittünk magunkkal. :lol:
mary74
 
 


Doo!

2 napja megint ugyanaz van mint korábban volt, felsírások és lámpát kapcsolok, felébresztem és akkor elhallgat.
Alvásközben olyan kis dühöngő lett, dobálja az egész testét, eldobja a cumijait, kiveri a kezemből az cumisüveget, se teát, se tápszert nem fogad el, most még a hasrafordítás sem jött be. :twisted: :twisted: :twisted:
A nappali és esti elalvása még mindig egyedül megy a szőnyegen. :lol: :lol: :lol:

Hajniék már biztos a házfejújításhoz való anyagokat szerzik be, ha betegek lennének már biztos írt volna pár sort.


Mary!

Köszi a gratulációt.

Alexandránál nekem is magzatvíz elfolyással kezdődött, őt farfekvéssel szültem és nekem nem mondták, hogy feküdnöm kéne, így én sokat sétáltam, ami jólesett.
Ez eléggé rettenetesen hangzik és ebből az időből hányóra telt fájásokkal Blanka megszületésig? Felülnöd sem lehetett? :(

Jó programotok volt, :lol: természetjárás ilyen szép időben csodás lehetet, igazi kikapcsolódás. :D

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szilvi,
a fájások éjfél után kezdődtek, de igazán durvák csak hajnal 3-4 körül kezdtek lenni, amikor már növekvő adagokban oxytocint kezdtek adni, hogy gyorsítsák a folyamatot, ha már magától nem akart menni. Szóval kb. 10-11 óra telt kemény fájásokkal. Igazán felülni sem lehetett, csak egy kicsit megemelték a háttámlát.
mary74
 
 


Mary, te is megérdemelsz minden elismerést.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sziasztok!!

Látom ma nem voltatok itt sűrűn. Biztos mindenki kihasználta a hosszú hétvége utolsó napját. :wink: Mi a Városligetben voltunk, tűzoltómajális volt. Jó program volt, bár mikor elaludt kicsit zavaró volt a gyakori szirénázás.

Mary, megint megdöbbentem, hogy ilyen sokáig vajúdtál, pedig már írtad régebben is. Aztán mégis császár.. :? talán ez az egyik legrosszabb verzió, már ha lehet ilyet mondani :roll: hogy vajúdsz egy fél napot vagy többet és utána császároznak. Mi is volt pontosan? Téraránytalanság vagy más?

Szilvi elolvastam a szüléstörténetedet, nem semmi. Biztos csodás és nagyon izgalmas volt egyszerre. persze minden szülés az, de ez különlegesebb volt a körülmények miatt. Jó, hogy minden rendben zajlott!

Kép
ági_bp
 
 


Még azt akartam írni, hogy nem kell ám "szégyenkezni" meg pironkodni :oops: ha valakinek a gyermeke szeret babakocsizni!! :wink:
Mi ma is egész nap hordoztuk a kisasszonyt, apa nyakába, karjába, kendőbe, mindenhogy :wink: viszont a babakocsiban nagyon jól toltuk a kaját és a hátizsákot :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75
 
 


Idejutottam már végre, de csak pár sor erejéig. Mi sem sokat voltunk itthon a hétvégén, ha meg igen akkor a férjem telepedett be a gép elé. :twisted:

Én semmi pénzért nem szülnék önszántamból otthon. persze ha a szükség úgy hozza az más, de én nagyon örültem annak is, hogy munkaidő volt, mikor bementem és így a kezdetektől ott volt a dokim. Mert ha amúgy riasztják, gondolom már csak a végefelé jön, mikor már komolyodik a helyzet. Pontosabban, nekem olyan szerencsém volt, hogy éjjel mentem be de Ő ügyelt, reggel meg újra ott volt, mire kezdődtek a fájások.

Mary nem irigyellek, ez kemény lehetett.

Ma megismerkedtem az új szomszédokkal, Hangival egyidős unokájuk van. Tök jó, legalább lesz egy hétvégi barátnő. Az anyukát ismerem, így még könnyebb lesz barátkozni.

Az itteni szomszédok meg olyan beszólásokat tettek ma, hogy esküszöm az egész estémet elrontották. :evil:
Vendég
 


na ne má h egész du-este senki nem írt! :shock:

na, akkor én szórakoztatlak benneteket! ez fenyegetés volt ;)
képzeljétek, pénteken lementünk a tescoba és ruhákat is néztem Vikinek, na kölyköm ezalatt odébblépegetett és kokettált egy nénivel :shock: ami még csak hagyján, de nyújtogatta a kezét is h vegye fel :shock: :roll: mondta is neki h siman el lehetne adni. mondjuk, most sóginőm mesélte h az ő lány is uilyen volt ennyi idősen, de mostanra kinőtte. annak meg végülis örülök h ilyen barátságos. tegnap egy ismerősömnél voltam a kertjükben és beszaladtam a mosdóba, mire visszajöttem, azok is mondták h mennyire barátságos Viki.

tegnap de. viszont olyan sz.r volt: anyuek mentek el es bejott elbucsuzni; atvette egy kicsit Vikit es aztan amikor indult volna, mondta h most mar visszaadja, de amikor vettem volna el, leánykám elkezdett visítani... :roll: :x mamába kapaszkodott egyik kezével, másikkal meg tolt el engem. na, szépen vagyunk... :cry: :cry: utána persze behoztam, megnyugodott, szopizott és közben szorongatta az ujjamat és olyan hosszan cicizett h csak na. de nagyon szarul esett. múltkor egyszer vmiért bömböl ÉS ÁTKÉREDZKEDETT apjához h az vígasztalja :shock: :? lehet h nem is szeret engem ez a gyerek?! :? ilyenkor azért próbálom azzal vígasztalni magam h amikor hazajövök egy-két óra távollét után, akkor meg úgy vigyorog, szalad elém, sikongat örömében.
Vendég
 


na tessék, mire elküldtem, csak megjöttetek! :lol:
Vendég
 


Igen ezt én is akartam írni,amit Ági. Mi senkire nem haragszunk akinek babakocsi- fun a gyereke, max én egy kicsit irigykedek. :lol:

Ja, kinek hogy telt az Anyák napja? Én megkönnyeztem. Imi kivitte Hangit az előszobába és hallottam hogy mondja "ezt add oda anyának", Hangi meg csak azt mondta "ci" (ez a hapci nála, amit a virágokra mond), aztán jön be egy gyönyörű csokorral... :cry: ilyen voltam de pozitív értelemben.
Vendég
 


Doo, megértelek, biztos nagyon rossz érzés lehet. De 1000000% hogy nagyon szeret. Azért mer elmenni máshoz, mert Te biztos vagy neki, nem félt, mert vagy. A mama meg Apa, nincs mindig. Lehet, hülyeség, de erre gondolok. Hangit meg ha én megszidom, az apjához megy sírni és fordítva. Persze ha ketten vagyunk és úgy szólók rá, mégiscsak kénytelen nekem panaszkodni. :lol: Nagyon jól tudja már mivel lehet ránk hatni Ha valamire nemet mondunk, úúúúúgy tud hízelegni, aztán újra megpróbálja elvenni a tilos dolgot. Ha akkor se jön be, feladja. Na jó, vagy hisztizik. :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?