Új privát üzeneted érkezett!

Merszi-lehet, hogy igazad van! De én nem erőltetem többet ezt a témát. Tehát nem szólok, hogy na mostanság sűrűbben kéne szexelni, mert pé van. És nem küldöm el orvoshoz sem!

Remélem is, hogy nem adod fel!!! :wink:
(én sem adom fel, de majd az élet rendezi a dolgot)
Vendég
 


Jól van Zsibi! Ez is egy megoldás! Ne hozd elő a témát és akkor csak becsúszik! Bizti mindketten felhőtlenül fogtok örülni neki! Csak a férfiak valahogy nem szeretnek annyit beszélni róla! Talán kudarcként élik meg, ahyogy mi is csak valahogy másként!

Emlékszem amikor megvizsgálták a férjem és kiderült nem ficánkol minden úgy ahogy kell egy gyulladástól, az uram nagyon letört. Állítása szerint Ő ezt sejtette. A nődokim ekkor kijelentette, h nem velem van a baj. Persze én kételkedtem, h biztos?? És erre azt mondta a nők hajlamosak átvállalni a kudarcokat, h a párjuknak könnyebb legyen. A férfiak ezt hatalmas kudarcnak élik meg, pedig ez is orvosolható!!! Mi pedig képesek vagyunk sajnálni őket... :lol:
merszi
 
 


Merszi-megint igazad van!

[quote]A írta: férfiak ezt hatalmas kudarcnak élik meg, pedig ez is orvosolható!!! Mi pedig képesek vagyunk sajnálni őket...




Nem tudom, hogy mi eljutunk-e az orvoslásig! Én csak a családomnak mondtam el direkt, hogy úgy néz ki nem velem van a baj...bár ők eddig is így érezték. Na meg az anyósomnak, ami olyan, mintha bemondattam volna a rádióba...de neki azért mondtam el, mert úgy nézett rám a vetélésem után, mint egy hibás szerkezetre!!! Egyébként meg tök mindegy kinél van a bibi...de tényleg hibáztattam magam én is, pedig akár én, akár ő a "hibás" egyikünk sem tehet róla!
Vendég
 

 
 

Na !

Kitezsem a lábamat 2 napra és mik történnek!!!
Nem is tudok mindenre reagálni hirtelen....

Zsibima!
Vhol megértelek,én azon az állásponton vagyok h meg kell beszélni a dolgokat.Az én uramnak se tetszett egy esetleges férfivizsgálat,de aztán mondta ha úgy gondolom akkor elmegy.Meg azt beszéltük meg ha most összejön akkor úgyse kel mennie,szóval most nagyon igyekszik! :wink: És sajnos a pasik érdekesen reagálnak a dolgokra...de ezt nem kell neked bemutatni :roll:

Merszi!
Az igaz,ha a férfinél van a baj akkor nekik az nagy kudarc.Hiszen mindenben azt hangoztatják h ők a FÉRFIAK!És ha egy nőnél van a bibi,az teljesen elfogadható.... :?

Mutyurka!
Neked meg kitartást!Az esélyt meg kell adni,hátha helyre lehet hozni a dolgokat!De ha úgy látod h ez nem megy,akkor ne félj változtatni rajta!!Idővel minden megoldódik!

Na ennyi utott eszembe,majd még visszalapozok kit hagytam ki :oops:

Nálam csak annyi h elkezdett szurkálni,jó a nyálka is,van egy kis émelygés.Szóval mostanában van/volt pém!

annus11
 
 


Annus!

Sajnos nekem is elkezdett szurkálni, de másért: csipp-csöpp jelzi a mensit. Nekem ez biztos jel, h megjön. Így le vagyok törve mint a bili füle. Nagyon el vagyok kenődve... Kell pár nap, h összeszedjem magam és újult erővel küzdjek, mert nem adom fel. De nagyon
F Á J !!!

Most már bizti elküldöm az uram, h adjon egy kis fehérjét ! Persze remélem az eredmény biztató lesz!!! Legalább ezen már nem agyalok!
merszi
 
 


Merszi!
Pihizz kicsit,kell a kikapcsolódás!!!Aztán újult erővel várunk!!!!

annus11
 
 


Hááát így is lesz Annus! elvonulok egy kicsit 2 napra a zöldövezetbe! Jövőhéten jövök!
merszi
 
 


Merszi-tényleg pihengess, ha ez vígasztal (bár tudom, hogy nem) nekem se lett az április a hónapom! :cry:
Kíváncsi vagyok azért a férjed eredményére, de leginkább az egészre, hogy hogy éli meg ezt egy pasi...majd ha lesz kedved mesélj erről!
Kitartás!!!

Annus-remélem neked összejön ez a hónap, ha már nekünk nem...legyen már valami örömünk!!!
Vendég
 


Rajta vagyunk a témán,igyekszem jó hírekkel jönni.Bár addig még van 2 hét!!!!Ami úgy el fog repülni(remélem).
Mindenkinek további szép hétvégét!!!!

annus11
 
 


Szaisztok :) Itt is elmondom ha adtok a szavamra:) Megtaláltam régi szülésznőm.Nagy szívesen tudom ajánlani Főként ami érdekli:Kedvencei:

-fogamzásgátlás
-meddőség
-terhesgondozás és szülés
-nőgyógyászati rákszűrés
-Clamydia,HPV és társaik
-tinédzserkori problémák
-vérzészavarok
-homeopátiás kiegészítő kezelések

ha valakit érdekel :http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/1/
anyóka67
 
 


Anyóka-látom megtaláltál!
Köszi a tippet, de itt mindannyian jó dokihoz járunk, legalábbis azt hiszem...de hátha valakinek szüksége van még egy második, vagy harmadik dokira is! :wink: (bár a legjobb lenne, ha már mind csak a terhesgondozáshoz, és szüléshez keresnénk dokit)
Vendég
 


Na ma kifestettünk!
Képek lesznek fenn,kb 10 perc és elérhetőek lesznek!
www.festes.annus.fotoalbum.hu

annus11
 
 


Annus-gratulálok, szépek lettetek!!! Látom jó volt a hangulat is festés közben! :lol: Én imádom a sárgát, minden árnyalatát!
Vendég
 


Köszi!
Hát a hangulat az jó volt...majd meg őrjített a 2 pasi...együtt elemükben vannak :lol:
Egész jól haladtunk,ahhoz képest h 10kor még a boltban voltunk...kipakolás nuku :roll: Aztán a sok időt a faljavítás vette el...de este 8ra tipp-topp volt minden!

Látom te meg nem alszol jól :shock: Mit csináltál fenn ilyen korai órában?
Bár én meg 2szer is felkeltem.Fél 4 kor meg 5 körül...Szomjas voltam,aztán meg az uram miatt...ment pecázni 8)

annus11
 
 


Merszi: igazad van, nem nyafogok. :oops:

Merszi, Zsibima: Sajnálom, hogy nem jött össze, annyira szorítottam nektek. :(

Zsibima, tényleg nem tudod megbeszélni apával, hogy menjen el mintát adni?! :cry: Pedig azért jó lenne, ha tudnátok, hogy mi a helyzet. Nem lehet, hogy valami gyulladás? Akkor a Gynevac is segíthetne. Lehet, hogy azt kivizsgálás nélkül is beadatná magának. Erről nem beszéltetek? Most megint lehet kapni és ártani sem árt... Anyósodékkal meg ne törődj. Rám is úgy néztek párom rokonai (némelyik), hogy na, selejtes :cry: ez a nő, de igyekeztem elkerülni őket. Amúgy is megvolt a magunk nyomora, nem kellettek még ők hozzá. Neked meg van egy gyönyörű lányod, szóval nincs joguk semmit sem mondani, vagy akár érzékeltetni. :evil:

Annus, szép lett nagyon a szoba. Nagyon jó kis színt találtatok. És az a túrós tészta! hmmmm, de megenném :shock:

Eperke: hogy vagy?

Kép
wruska
 
 


Annus-én remekül alszom!!! Csak sajna fordítva vagyok bekötve... :lol: legszívesebben egész éjjel fennt lennék és délelőtt alukálnék...de sajna a munka miatt nem lehet :cry:
Na de ha nem kell menni melózni, akkor belecsapok az éjszakába!
Egyébként is bográcsoltunk, vendégek voltak, de hát minden héten ezt csináljuk...(ez nem panasz, mert imádom!) :D

Wruska-én már semmit nem beszélek meg vele! Megy akkor megy, ha nem, akkor nem!!! Igazából most már tényleg nem érdekel...
Neki nem lesz gyereke! Nekem van: nem is akármilyen! :D
(persze azért fáj a szívem ilyeneket mondani...)

Jajj tényleg lányok lesz a Betty ballagása, jó nagy kerti parti lesz utána, majd csinálok képeket, remélem nem lesz uncsi nektek!!! Megpróbálok még józan fejeket fényképezni! :lol:
Mert ebből az alkalomból rendesen a pohár fenekére akarok majd nézni!!! :D
Vendég
 


Na megjöttem és ma reggelre jött meg más is...fáj is rendesen.
Keresem a + dolgokat amiért jobb, hogy megjött. Pl: ugye volt a hólyaggyuszi, aminek már nyoma sincs! Aztán hétvégén (most) végigment a családomon a hányás-hasmenés szindróma...én csak fél napig szenvedtem, de már a többiek is jól vannak! Soha nem szoktam beteg lenni, de amióta terhes akarok lenni, jön minden csőstül! Ki érti ezt?
Na mindegy gyúrok tovább a tavaszi bébire! Veled együtt Zsibi!

Annus szépek lettetek! Jó buli volt látom a festés!
merszi
 
 


Sziasztok!

Akkor most jön a reggeli műszak :wink:

Zsibima!

Szerintem a férjed elöbb utóbb rájön a dolgokra!Észbekap amjd,amikor látja h más apukák tologatják a babakocsit!Lehet még nem nőtt fel a feladathoz...sajna a pasik későn érő típusok :wink: De remélem azért továbbra sem védekeztek :wink:

Merszi!

Lehet ez a sok betegeskedés nem tenne jót egy babának,szóval inkább örülj,minthogy rossz kedved legyen emiatt!
Ja és még egy pozitív dolog,így lehet h febr.14én születik a baba,valentin napon :wink: Na jó,talán már elötte meglesz,de tudjátok majd vmi "ünnephez"kötni...ha nevezhetjük ezt annak :wink: :roll:

Eperke!
Megy a drukk mára!!!Aztán siess a hírekkel! :wink:

Wruska!
Köszi neked is,ne is mondd....kedvencem a túrós csusza...nálunk minden héten van 1-2 szer.Férjemnek már elege van belőle,szóval néha csak én eszem meg :wink:

Mi is voltunk ballagáson.Vasárnap és csütörtökön is.Én videóztam,apcim fotózott.Tegnap digitalizáltam is a videót,ma meg küldöm postán haza!Tök jó party voltak,olyan hidegtálakkal...ilyenkor sose tudom tartani a mértéket...bár én nem ittam,de az uram szerintem az én részemet is benyakalta...mondjuk meg se látszott rajta szerencsére :wink:
Azért vannak fenn képek,némelyiken én is rajta vagyok...akinek van kedve megkeresni annak www.ballagas.annus.fotoalbum.hu
(Egyébként a www.annus.fotoalbum.hu nv an pár albumom :roll: )

Rakok fel ma táblit is,ha vki frissíteni szeretne benne az jelezze!

annus11
 
 


Sziasztok Lanyok,

Koszonom az aggodast.
Jol vagyok, sokat pihentem a hetvegen.
Fel 4-re megyek dokihoz, de nem leszek gep kozelbe csak este 9 korul. Szoval lehet hogy csak holnap irok mar a fejlemenyekrol.
En is izgulok, de most tobb bennem a pozitiv gondolat.

Tudom hulye vagyok, de en mar ugy ereztem mint ha mozogna. Tudom ez hulyeseg. Hason fekudtem es olyan volt mintha belulrol egy pillango a szarnyaival simogatna a hasamat. Olyan jo volt ,akarmi is volt. Ugy ereztem, hogy kapcsolatba tudtam vele lepni.

SZoval izgulok mi lesz, de mat nagyon varom, hogy lassam a pillangot.

Kép
eperke25
 
 


Eperke!

Jól tetted h pihentél!!!!Remélem h szépen dobogó szivesckét fogsz látni!Lassan 9 hetes lesz a baba!!!!!Marha jó! :lol:

annus11
 
 


Merszi-sajnálom, de tényleg jobb egészségesen belevágni a dolgokba!!! Előbb-utóbb sikerülni fog, én biztos vagyok benne!!! :wink:

Eperke-én hiszek abban, hogyha egy nő figyeli a testét, akkor hamar észreveszi a babát! Én 12 hét után éreztem először a Bettyt, de engem lehurrogtak, hogy az nem lehet!!! Pedig ő volt az!!! :lol:

Annus-szerintem az én pasimnak mostanság kezd benőni a feje lágya, mert tudom, hogy most már apa szeretne lenni...de sajnos nekünk nem jön úgy össze, mint másoknak! Szóval tenni is kellene érte valamit...
Mindjárt megnézem a képeket, ha tudom, mert melóban vagyok! :wink:
Vendég
 


Ez igaz!Nem fog a szájába repülni a sült galamb!!Még kész szerencse h a gyerekgyártás jó elfoglaltság....mi lenne ha vmi kevésbé kellemes módja lenne a teherbeesésnek :lol: :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Nem tuntem am el csak meg mindig 'itthon' vagyok Mo-n es ritkabban van idom benezni...

En is csatlakozom Merszihez es Zsibima-hoz. Nekem mikulas jott anyaknapjara ugyhogy nalunk sem lesz januarban baba. :(

Annus - megneztem a festes kepeket, nagyon tetszik a szin. En is az ilyeneket szeretem.

Zsibima - tok jo az uj vonalzod :lol: nagyon talalo tinikre.

Merszi - rulok, hogy jobban vagy. Latod igy a kovetkezo honapot tiszta lappal indithatod remelhetoleg.

Wruska, Eperke - orulok, hogy nalatok is minden rendben. Hogy telik az ido. :shock:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Kép
Kép

Na aki vmi hibát észlel jelezze!!!!

annus11
 
 


Na megtaláltam a hibát :oops: 2009 februárra teszem a szülés várható időpontját :wink: Aztán tessék ezt tartani,ne kelljen már megint átírnom 8) :lol:
Kép

annus11
 
 


Annus-igenis értettük! :wink: Megpróbáljuk a februárt!
(bár nekem még 1 hét a mensiig...)

Hajni-örülök, hogy megvagy! És jól vagy! Remélem azért tudsz pihizni is egy kicsit itthon!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Igyekeztem visszaolvasni a hétvége termését. Eperke, nagyon várom a híreket! Ha lehet képet is kérünk szépen!

Én ma voltam dokinál, egyenlőre minden rendben van. Pénteken lehet szorítani a mi kis fagyibabáinknak, hogy felébredjenek.

Annus! Ezermester vagy!

Zsibi!
Én megértelek téged is és a férjedet is. Nálunk is nagyon nehéz volt feldolgozni a férjem rossz eredményeit, pedig hát nem tehet róla, de mégis kellett egy év, mire aztán úgy el tudta fogadni, hogy nekiállhattunk a kezeléseknek. De tudom, hogy nagyon nehéz neki most is. Azt hiszem, hogy a férfiaknak nagyon fontos az a tudat, hogy csúnyán fejezzem ki magam, ők csinálják a gyereket és ha ez a tudat sérül, az sokkal jobban összetöri őket, mint minket nőket. Hiába, mi vagyunk az erősebbek lelkileg...

tücsökbogár
 
 


Tücsi!
nagyon drukkolok hogy felébredjenek a fagyibabáid! :wink:
édes ez az "Eszkimóka" elnevezés :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Nektek is szurkolok, hogy összejöjjön minél hamarabb, hátha jövő hónapban bezöldül az egész topik! :lol: +++++++++++++++++

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!
Megjottem.

Jelentem jo hireim vannak.
16 mm-es a kicsike, es dobogott a szive. Bar mocorogni nem nagyon akart, de rendben van. Sajnos az ultrahangos doki nem volt valami kedves, nem sok mindent tudtam meg tole, de a lenyeget en is lattam.
A magzatot egyebkent 8 hetesnek irtak a meretei alapjan.

Koszonom mindenkinek a drukkot!

Ket het mulva megyek dokihoz legkozelebb, de ultrahang csak a 12. heten, majus 30-an lesz.

Ja, kepet kaptam, de nem sok minden latszik rajta, inkabb csak egy paca, szoval azt nem toltom fel.

Most megyek pihenni!

Jok legyetek!

Kép
eperke25
 
 


Jajj Eperke, úgy örülök!!!!!!
Nekem is kisebbet mondott a doki, mint a mensi szerinti kora, de sebaj, a lényeg, hogy dobog a szivecske. :lol:

Tücsökbogár, nagyon szurkolok a kis Eszkimókoknak:) reméljük a kis drágák tudják, hogy mi a jó nekik és bekuckósítanak a jó melegbe, a pocakodba.

Hajni, jó felőled is hallani.

Csajok, nem terveztek kirándulást a hétvégére? Egy kis wellness, és hátha összejön babóca is.

Zsibima: akkor jó értem, hogy érted még izgulunk egy hétig? Lehet hogy összejött?
Annus, megérzések?

Babáról, Henkáról tudtok valamit?

Kép
wruska
 
 


Eperke!
Nagy gratula!!!!Látod csak rendben van minden!Örülj h nem lettél hányós kismama!!!

Nekem semmi megérzésem...most jön megint a szokásos pé utáni hányingerem...ma is többször elfogott az émelygés...már egészen hozzászoktam :?

Henkáról nem tok semmit(Babáról igen,de csak priviben)

annus11
 
 


Jó reggelt!

Zsibi én még azért bízok a pozitív tesztedben, akárhányszor is voltatok együtt!!!! (egyébként most mondtam meg az uramnak, "reggel egyből éhgyomorra" :lol: , h még egy vizsgálatra menjen el! Kicsit meglepődött, és annyit mondott jólvan...tremélem nem halogatja, mert akkor ismét megemlítem!!!

Eperke, wruska!
Látom (olvasom) jól vagytok! Dobogjanak is azok a pici szívek!

Tücsi!
Érted különösen izgulunk szerintem minden, hiszen extrém modon lköltöznek a babák a pocidba (húha többesszámba írtam :lol: babák), és ott is maradnak 9 hónapig!!!

Hajnski!
Akkor te is gyúrj velünk a tavaszi babára, és ahogy Annus írta Valentin hónapjában szülünk (vagy egy másikban).

Annus!

Még benned is bízunk! Bár neked nem kell sok bátorítás, hiszen Te mindig pozitívan állsz a dolgokhoz!!! Mindig kitalálsz valamit mért jó legközelebb szülni...de azért decemberig nem szeretném elhúzni!!!!
merszi
 
 


Merszi!

Na igen,fő az optimizmus...bár jövök én még ide úgy hogy magam alatt vagyok....azért én szeretném azt a januári babát!Tegnap pont azt kérdezte apcim h mikor szülök ha most összejött :wink: Mondtam neki rögtön h január vége :lol: Meg mrá mondogatom a pocimnak h babóca gyere,mert nagyon várunk :lol: Ennyi az össz boszorkáskodásom :wink:

Zsibi!
Télleg,még ne írd le magadat!Tudod elég 1 akció is,ha jókor volt akkor simán lehet bébi neked is :lol:

annus11
 
 


Zsibi!

Kísértetiesen hasonlít ez a "csak kétszer voltunk együtt ebben a hónapban és nem pé-kor" dolog egy másik történethez egy másik topikban. Hát ők összehoztak egy spontán babót ebből a két együttlétkor, pedig az első babájuk nem spontán fogant. Szóval bármi lehet még abból a két együttlétből. De ha jól emlékszem, korábban Te mondtál olyat, hogy majd akkor fog összejönni a baba, ha nem koncentrálsz rá nagyon. Így az is jó taktika, ha mostantól hagyod hogy történjenek a dolgok.

Eperke!
Nagy-nagy gratula a dobogó szívecskéhez!

Kismamik vigyázzatok magatokra és a babáitokra! Szeretjük az ilyen pozitív példákat! :lol: :lol: :lol:

A leendő kismamiknak meg kitartást!!! Eljön a mi napunk is! :wink:

tücsökbogár
 
 


http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=94&cid=49767

Hátha vkit érdekel!Hasznos kis cikk!

annus11
 
 


Sziasztok lányok, nem tudok most írni, csak félig olvastalak benneteket! Este megpróbálok jönni!!!
Vendég
 


Sziasztok.Bocs megint itt pofátlankodom .zsibama kedves nem kerestelek :))"Vagy te bújkálsz?Ha zavarok akkor nem jövök .viszont járok én itt minden felé és csupa jószándékból dobtam a linket.
anyóka67
 
 


Sziasztok csajok! Húú, hát izgalmas volt végig olvasnom az elmúlt napok történéseit.

Eperke: örülök, hogy minden rendben. Nyugodj meg, és pihenj sokat.

zsibi: nehogy nekem elszálljon a kedved!! Olyan jó, hogy Te is és Annus is olyan pozitívak voltatok eddig. Ne tessék elveszíteni a reményt!! Plííííz!!

tücsök: nagyon drukkolok neked is a fagyikákhoz!!! HAJRÁ!!!

mutyur: nem lehet könyű neked ezzel a párkapcsolati mizériával most, de próbálj meg megnyugodni és tényleg csak a babóra koncentrálni. A párod meg igenis kepesszen és pedálozzon, hogy visszanyerje a bizalmadat.

Én jól vagyok, a dokinál minden rendben volt, a máhszájam zárt, és láttam 2D-n a babót is, medence fekvésű, vagyis teljesen vízszintesen fekszik a hasamban, jobb oldalon a feje, balon a lábai. rugdos is rendesen néha :)szóval minden OK velünk. Holnap után megyek a vércukor terheléses vizsgálatra.
Voltam a születés hete nyitónapján az Aranytíz központban előadásokon. Szendi Gábor psziyhológus pont arról tartott előadást, hogy a kispapák hoygan reagálnak az apává válásra.
lei
 
 


Anyóka már miért zavarnál? Gyere csak nyugodtan és gyakorold rajtunk a jószándékodat!

tücsökbogár
 
 


Hali csajok!

Bocsi ,hogy eddig ide nem jöttem :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: de nincs sok időm a 3 gyerkőc mellett...
Mindenkit puszilok és ölelek!És mileőbbi babásodást mindenkinek!!!

Rakhatok képet nektek,nem lőttök le??!! :oops:
Kép
Kép
Ezért apa felletébb :x lenne ha megtudná hogy feltettem...de olyan édesek így együtt a pasijaim :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!
Dehogy lövünk le!!!Nagyon cukik a pasik!!!!A legkisebbtől a legnagyobbik,mindegyik :lol:
Ha legközelebb lesz időd gyere bátran :wink:

annus11
 
 



Tücsi-nagyon-nagyon drukkolok a kis "eszkimóidnak"!!! :D
Gondolom nagyon izgulhatsz már...3 nap!!! :lol:

Annus-látod? Erről írtam neked!!!

Panny
-hát életveszélyes helyzetben lehetsz 4 pasival együtt élni!!! Nem semmi!!! Nagyon szép családod van!!! :D

Lei-keresztben fekszik Csabi??? :D Akkor nem sok helye lehet már, mit mondtak mekkora??? Mit mondanak egyébként meddig fordulhat meg??? Én nem értek ehhez...

Bocsi lányok többieknek írok holnap, de most rohannom kell!!!
Vendég
 


Annus, Győrben is lesznek programok a születés hetével kapcsolatban. Én pénteken megyek is. Szülés gátvédelemmel, és a homeopátiás témákra..

Panny, a pasik egytől egyig imádnivalóak!

Lei, örülök, hogy jól vagytok.

Mi most kicsit hányósabban :? , de sebaj. Érdekes, hogy a napokban a reggeli rosszullét enyhült, de estére - pedig nagyon figyelek, hogy mit eszek- olyan rosszul vagyok, hogy csak sóhajtozok. Hol hányinger, hol a hormonok tombolnak. Ma éppen csak hogy hazaértünk anyuéktól, spuriztam be a lakásba, éppen elértem a klotyót :shock: A kocsiban egész úton előttem volt egy zacskó, ha nem tudnám visszatartani,de uralkodtam rajta, egészen addig, mig a WC ajtót megpillantottam, onnantól viszont nem volt kegyelem... Bocsi, ha túl plasztikus voltam. :roll:

Na de hát tényleg örülök a rosszulléteknek. Így legalább közel biztos lehetek abban, hogy minden rendben odabent. És már csak 7 nap és az uh-on is megszemlélhetjük Picurit.

(Vágom a centit, bevallom.)

Ja és csajok, a februári babák nagyon boldogok lesznek!
Az egy szuper hónap a születésre. Tudom, én is és a legjobb barátnőm is akkor született. (Egy év különbséggel ugynazon a napon :wink: ) Szóval bár ez nem túl reprezentatív, mondhatom, nekünk bejött az élet. Szóval ne csüggedjetek, kérlek. Nem vagyok túl ügyes a buzdításban, de olyan nagyon szeretnélek titeket is ilyen boldognak "látni"!

Kép
wruska
 
 


Eperke-gratulálok a dobogó szívű babádhoz!!! :D

Wruska írta:


[quote]( írta:vágom a centit bevallom)



Wruska-ez nagyon tetszik!!! :lol: :lol: :lol:


A jó hír most tényleg a róka...én soha nem rókáztam terhesen, de asszem mindannyian örülnénk már egy kiadós rosszul létnek. :lol: Ne aggódj, mindenki gyúr a februárra... :wink:

Merszi-hát a remény hal meg utoljára, persze lehetett egy későbbi pé is, de nem hiszem...azt már talán érezném...úgyhogy: február!!! :wink:
Vendég
 


Nekem megint van émelygés...de már hozzászoktam h pé után émelygés van...Alig bírom kivárni a jövőhetet....vki előre mehetne az időben és megsughatná h babásodtam e :wink:
Tegnap este fájt kicsit a pocim....apcim erre rávágta h bizti a 2 gyerek rosszalkodik odabenn :shock: :wink:

annus11
 
 



:lol: Köszi! :wink:

Halljátok,lenne egy kérdésem!Hátha vki tud segíteni.Azok akik már babásodtak,vagyis mind babásak voltunk már...na a lényeg.2 napja elég sok a folyásom...krémes is de elég vizes is...tegnap olyan volt mintha becsurgott volna...Most vagyok az 5.dpon,és nem tudom mire vélni...Nem szokott ilyen lenni...Azt tudom h 3 napon belül a pé után szárazság következik be,ez megvolt.De ami most van azt nem értem...volt vkinek ilyen??

annus11
 
 


Annus,
Nekem akkor volt ilyen, amikor terhes lettem. Lehet ez mar az elso jel neked is? Jo lenne!

Kép
eperke25
 
 


Itt van 25. hetes pocakfotó. Kicsit el vagyok keseredve, mert a 6. hónaphoz képest nekem kicsinek tűnik a pocim. Pedig formás, meg gömbölyű, de nem kéne nagyobbnak lennie??? Vagy ez tényleg alkati kérdés? A házorovosom azt is mondta, hogy ha a családban általában kicsi súlyú babák születtek, akkor az öröklődhet... én is és a párom is kicsinek születtünk, lehet ezért?

Kép
lei
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?