Új privát üzeneted érkezett!

köszi, akkor még várok :wink: . Szerintem egy hete volt a peteérés. Az a baj, hogy nyolc évig szedtem a gyógyszert és most hogy abbahagytam eleinte kicsit rendszertelenül, de max egy hetes csúszással mindig megjött. Viszont decemberben nem volt két hónapig, ekkor küldött el a doki hormonvizsgálatra és kiderült, hogy a hormonokkal van a bibi :( így kicsit nehéz nekem számolgatni, de bízom benne, hogy egyszer majd csak sikerül

Csige-bige
csige-bige
 
 


Aha,értem.Nekem is nehéz számolni...nekem a vetélés után nem állt még helyre,de remélem h ez a hónap olyan lesz mint az előző!!!Mert az csak 31 napos volt :wink:

De akkor várj még vagy 3 napot télleg!Nem hőmérőzől véletlenül?Nekem most az segít eligazodni a ciklusomon!Így megtudom h mikor volt pé és hogy hány napom van még hátra!

annus11
 
 


Sziasztok

Hát nekem nagyon érdekesen alakul mert most csináltam egy lh-t és full pozitív még mindig. Úgy hogy alig várom hogy a gyerekek lefeküdjenek, megint elkapom apát, az a biztos.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

Pedig a 36 óra a tüsző repi óta már régen letelt még tegnap reggel, akkor kellett elvileg hogy megrepedjen, és délután éreztem is hogy nagyon fáj a hasam, most ma délután már csak szurkált. Nem tudom hogy most mi van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!

De a tüszőrepi után szerintem pozitív is az lh,nem?Mint a hcg!De erre nem mernék megesküdni!!Attól még elkaphatod apcit!!!! :wink:

annus11
 
 


annus hát ezt nem tudom. fogalmam sincs, viszonta nyálkám is tökéletes.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát nem tudom...még sose kaptam tüszőrepit....szerintem kekszeljetek :lol:

annus11
 
 


nem hőmérőzök, mi megbeszéltük apával, hogy két naponta elkapjuk egymást :D hátha így tuti a siker.
Szombaton majd megcsinálom a tesztet, addig várok. Ez a várakozás a legrosszabb, főleg a januárban és februárban kimaradt két hónap, mert nem akart megjönni. Kíváncsi vagyok, hogy a gyógyszer segít e. Minden esetre van még egy havim, bár a dokim azt mondta, hogy az első után már eredménynek kellene lennem, de ha nem lesz semmi, akkor megbeszélem a dokimmal, hogy elmegyek hóközi uh-ra, hogy egyáltalán megnézzük, hogy valóban csinált e a gyógyszer peteérést.

Csige-bige
csige-bige
 
 


Aha,helyes!!!Reménykedjünk h elsőre sikerül!!!Ez változó!Vkinek bejön elsőre,másiknak 2-3.hónapban!És az is előfordulhat h nincs pozitív hatása a clostynak.
Na ha pár nap múlva hozol egy pozitív tesztet,akkor kiderül :wink:

annus11
 
 


Sziasztok,

nagyon összezavarodtam, ha valaki tud nekem segíteni, írjon pár sort, legyen szíves! Az van, hogy PCO-s vagyok, és nem tudjuk kezelni a betegséget, mert allergiás vagyok arra a gyógyszerre, amit a dokim akart adni. Szóval most Clostit szedek (ez a második hónap) és Medrolt. De valahol azt olvastam, hogy ha nem "gyógyítják meg" a PCO-t, akkor a Closti semmit sem ér, hiába csinázott szép, 22 mm-es tüszőt. Ami aztán meg is repedt, de Baba nem lett belőle...
Előre is köstönöm.
kexi
 
 


Huuu,jó kérdés....nem próbáltál másik gyógyszert?Hátha van olyan amire nem vagy allergiás!Vmi homeopátiás szer stb?!

annus11
 
 


Az orvosom Diane35-öt írt fel, hogy ez a fogamzásgátló rendbeteszi a dolgaimat odabent. Aztán 1 hónapig tudtam szedni, de lezsibbadt a jobb oldalam, elájultam, hánytam, orvosról-orvosra jártam, mire kiderítették, hogy mi a bajság. S erre mondta a doki, hogy oké, akkor csapjunk a közepébe...csak hát félek, mert most szombaton megjött, de nem sima vérzés, hanem iszonyú durva, szerintem egész életemben nem véreztem ennyit, mint az elmúlt 3 nap alatt. Azt is olvastam, hogy akkor is ilyen súlyos a vérzés, ha megfogant a Bbaba, csak meggondolta magát...szóval tanácstalan vagyok. Jövő szerdán indul megint az UH-ra járás, szerintem akkor elmondom az orvosnak az aggodalmamat. Mert amúgy nagyon jó fej, korrekt, lelkiismeretes, szóval nagyot csalódnék, ha félrekezelne és nem hozna össze egy Babát nekünk
kexi
 
 


Kexi: Én is PCO-s vagyok. A dokim (az előző,mert otthagytam,pedig nagyon meg voltam vele elégedve) azt mondta,hogy valahogy kell csinálni nekem egy ciklust, de nagyon vékony volt a nyálkahártyám. Adott nekem is 1 hónapos fog.gátlót,aztán Medrolt+Clostit. Hát én ezt nem szedtem be. Az a helyzet,hogy már itróztam a hormontablettáktól. Utánanéztem a PCO-nak, sok helyen írták,hogy a diéta és a rendszeres mozgás nagyon sokat segít. Namármost én minden nap mozogtam, diétáztam, cicka+palástfű teát ittam, közben mértem a hőmet,hogyha esetleg valami változás van lássam. És hopp! Egyszer csak jött egy peteérés. Aztán egy mensi.Hát boldog voltam,hogy augusztus óta végre megjött! Visszamentem a dokihoz,aki mondta,hogy ez tök jó, akkor szedjem a CLostit és menjek vissza a ciklus közepén. Visszamentem, de nem sikerült a ciklus közepére, a peteérés után mentem, már nem sok mindent látott. Ekkor azt mondta,hogy nagyon vékony a nyálkahártya,nem lesz sem beágyazódás,sem mensi, szedjek norculotot (sárgatesthormon) 10 napig és utána megjön. És aztán újra Closti és jöjjek vissza a köv. ciklus közepén. Na,akkor lett gyanús az egész.
1.Clostit csak rendszeres uh követés mellett szabad PCO-snak adni
2. Vékonyítja a nyh.-át. Namármonst ha nekem így is 4 mm volt,ami nagyon vákony,miért kell a következő hónapban is szednem?
Másik dokit kerestem. Az ő hozzáállása az volt,hogy első körben spermavizsgálat és átjárhatósági,mert addig feleslegesen "kísérleznek" rajtam különböző nagy dózisú hormonokkal.
És persze mindenképp olyan orvost kell keresni,aki képben van az inzulin-rezisztenciával és felír neked Meformint. Nagyon kevesen vannak még,akik alkalmazzák,pedig a legtöbb PCO-snak segített.
Hát röviden ennyi. Remélem azért nem ijesztettelek el nagyon,nem volt szándékos! ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


sziasztok.

se baba se closty,rossz dontes hoztam.Ez van.

Most egy darabig nem jovok de olvaslak benneteket.sok sikert.

Kép
monyo83
 
 


Pont kérdezni akartam h mi van veled!!!
Nem biztos h rossz döntés volt!Lehet köv hónapban ez hozza meg a sikert :wink: Sose lehet tudni,úgyhogy mindent bele!! :lol:

annus11
 
 


tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom a vonalzómat feltenni az üzijeim alá. Már kész a vonalzóm, de nem tudom, hogy hogyan varázsoljam oda :D
köszönöm[/url]
csige-bige
 
 


Nem tudom hol csináltad a vonalzót,a lényeg h a profilban az aláíráshoz kell beilleszteni a kódot amit kiadott a vonalzóhoz!Arra figyelj,hogy be legyen állítva h csatolja az aláírást és hasonlók!Remélem sikerül!!!

annus11
 
 


Miért Monyo?????

Van olyan aki már több hónapja szedi a clostit? Én már úgy utálom szedni, főleg mert semmi értelme.
timejka
 
 


Na ha nekem nem jön össze,akkor a köv hónap lehet nem szedem be...nekem ez volt a 2.hónapom,de vhogy nem érzem h kellene ez nekem....De majd kiderül hamarosan!

annus11
 
 


Annus én nem tudom, hogy jó-e ha szedem vagy nem. Ez a harmadik hónap, hogy szedem, de egy hónapot kihagytam. Ekkor mentem orvoshoz, se peteérés, pici tüsző, pici mnyh. Utána szedtem és akkor már jó volt. Szerintem én se veszek már be jövő hónaptól. Lesz, ami lesz.
timejka
 
 


Aha,értem!Akkor nálad nem is igen volt haszna...Reméljük h van más alternatíva ami szóba jöhet?Másik kezelés?

annus11
 
 


köszi annus, remélem sikerült, most kiderül :D
hozzászólva az előzőekhez, nekem ez volt az első clostis hónapom, a hétvégén majd kiderül, hogy használt e. Sajnos nem érzek semmi furát, ami esetleg arra utalna, hogy többen vagyunk. Azt leszámítva hogy a hétvégén iszonyatosan rosszul lettem a tengeri kütyüs pizzától de egy óra mulva már ismét annyira kívántam. Este meg is ettem az összes maradékot és kutya bajom nem lett tőle :wink: szerintem ez véletlen egybeesés

KépKép
csige-bige
 
 


Gabi: szerintem is hajrá! Nem tudom mitől lehet még mindig pozitív. VAgy a szuritól, vagy megint pé-d van.
Csige-bige: a tünetek szerintem csak akkor jelentkeznek, ha már tutira tudja az ember, hogy babás. Legalábbis nálam így volt a fiammal.

Kép
németh
 
 


Sziasztok Lányok, Kedves Napvirág,

köszönöm a hasznos infókat. Az a helyzet, hogy már magam sem tudom, jó irányba haladunk-e. Én az orvosomban megbízom, csak 2 dologtól félek: az egyik, hogy nem csinált átjárhatósági vizsgálatot és lehet, ott bajság van. A másik, hogy az ovuláció után csak 10 napig szedette velem a Duphaston, ami sárgatest hormon, melyet nekem nem termel a szervezetem. Szóval félek, hogy esetleg megtörtént a megtermékenyítés, csak a beágyazódás volt sikertelen...szóval nem tudom. Ha closti nem használ, akkor utána mi amegoldás? Rögtön lombik, vagy van egy köztes megoldás?
kexi
 
 


Szerintem az átjárhatóságit megcsinálják!
Nekem azt mondta a dokim,hogy ha 3-4 hónapon belül nem jön össze a baba,akkor jön az átjárhatósági.Szóval az a következő lépés,elméletileg!De ha kéred a dokit,biztos megcsinálja,vagy elküld oda ahol megcsinálják!

annus11
 
 


Szia Annus,

hát igen, ma kell bejelntkeznem jövő szerdára UH-ra, majd akkor megbeszélem vele, hogy ha ez is sikertelen hónap lesz, akkor nézzen átjárhatóságit, mert ezen kívül már csak 1 clostis hónapomlehet. Azt nem tudod véletlenül, hogy mennyire kell szigorúan venni, hogy csak 3 cikluson keresztül lehet clostizni?
kexi
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs ide nem szoktam gyakran jönni, de most lenne egy kérdésem és Ti biztosan nagyon otthon vagytok a clostival kapcsolatos kérdésekben. Bocs, most csak írok, majd csak este tudok jönni olvasni.

Szerintetek a napi 2 szem clostis kezelés nagyon durva? Vagy éppen ez kell a jó peteéréshez? Milyen tapasztalataitok vannak? Tudom, hogy ez így kevés info rólam, de most nincs időm többet írni.

Ha van véleményetek írjatok!

Köszi.

Epreske
epreske
 
 


Epreske,

múlt hónapban nekem is 2 szemet kellett szednem naponta, 5 napon keresztül. És szép 22 mm-es tüszőt érlelt, igaz, csak a 16.napra, de az másnap meg is repedt. Baba sajnos nem lett belőle, úgyhogy most kezdtem a második clostis hónapot, és most nap 1 closti + 2 medrol az adagom.
Szép tüszőket Neked!! :D
kexi
 
 


Ez változó h ki mennnyit szed,vki 1db/nap al kezd,más 2 db,de van aki 3x1-et szed 5 napon keresztül!Ez egyéni,hogy ki hogy reagál rá!

annus11
 
 


Sziasztok!
Véletlenül akadtam rátok és néhány hozzászólást elolvasva, úgy döntöttem írok ide. Én is hasonló cipőben járok, mint Ti.
Röviden magamról: már van egy kisfiam és egy éve újra baba-projekt van. Az első terhességre 3 évet vártunk és úgy néz ki, hogy most sem egyszerű a dolgunk.
Nekem is volt PCO-m, mint utólag kiderült ezért vártunk olyan sokat a Marcira. Az előző dokim kezelésképpen Diane-t akart fölírni, de mivel én ezt nem óhajtottam szedni (hisz gyereket akartam, nem újra gátolni a fogamzást...) és mindemellett a doki tök felületes volt, úgyhogy két hónap után váltottam. A mostani dokim nagyon tüneményes EMBER. Szóval ő nem teketóriázott. Mondta, hogy kezelhetnénk a PCO-t gyógyszerrel is, de nem látja értelmét annak, hogy tömjön hormonnal és közben meg az idő telik és lehet a vége úgyis műtét lenne. Megműtött (laparoszkópiás műtét) és utána rögtön az első ciklusban terhes is lettem.
Egy éve próbálok újra teherbe esni, de eddig semmi. PCO hála Istennek nem alakult ki újra. Ez már a 6. (!!!) ciklus, amikor szedem a clostyt, napi 1 szemet. Az előző ciklusban lett két 20 mm-es tüsző, előtte hónapban meg egy szép 25mm-s. A nyálkahártya 7 és 9mm volt a 12. napon. Mindkétszer kaptam tüszőrepesztő szurit, együtt voltunk a párommal a szuri napján és még az utána köv 4-5 napokon is. Semmi. Kicsit föl is adtam, de tegnap sikerült a dokinak megnyugtatnia és folytatjuk tovább. Nem mintha szükség lenne rá, hisz voltak az 1szem clostytól is szép kis tüszőim, következőre megemeljük az adagot 2x1-re. Azt mondta, hogy ez kicsit turbó fokozat, de próbáljuk meg. És persze uh, uh, uh. Ha két cikluson belül semmi nem történik, akkor beutal a Kaáliba. Remélem azért arra nem fog sor kerülni:)

"Röviden" ennyit magamról.

Akinek közületek már van gyereke(i), annak elsőre összejött a baba?

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Sziasztok

tacsifül nekem van gyerekem 3, ebből 2 clostyval, és egy vetélésem is volt. A második gyerekem 6 hó próbálkozás után az 7.hó clostyt szedtem rögtön sikerült.
A harmadiknál 3 hó spontán, majd 3 closty és a 3. ban fogant.
A negyedikben 3 hó closty és a 3. ban fogant meg. Sajnos elvetéltem a 7. héten.

Most pedig a 3. clostys hónapban vagyok, ebben a hónapban kaptam tüszőrepit pénteken, vasárnap kellett együtt lenni, mi együtt voltunk szombat, vasárnap, kedd. Hát remélem összejött. Neked mennyi idő alatt ürült ki a tüszőrepi? Nekem már sokat halványodott a teszt, kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

epreske én úgy tudom hogy uh követés mellett lehet szedni 6 hónapig.
Én 2x1-el kezdtem, most ebben a ciklusban 3x1-et.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi1
Szorítok nektek! Milyen teszttel nézed, hogy kiürült-e már a tüszőrepi? Ha jól számoltam, akkor két gyerkőcöd van és egy vetélésed volt? Vagy három gyerek és egy vetélés és most a negyediken "dolgoztok"? :roll: Bocs, hogy ilyen értelmes vagyok! :oops: :lol:

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Sziasztok,

én most lehet, hülyeséget kérdezek, de már semmi nem tiszta nekem: aki PCO-s, az nem is eshet teherbe? Vagy van rá esély (ha csinálnak peteérést), csak nagyobb a kockázata a vetélésnek?
Köszi előre is a válaszokat.
kexi
 
 


Kexy
Ezt találtam neked a gyűjteményemben. Anno nagyon sokat kutakodtam a témában a neten.

Policisztás Ovárium Szindróma (PCO)
"Bár a tüneteggyüttest már 75 éve leírták, a betegség okairól a mai napig nam sokat tudunk. Stein és Leventhal 1925 és 1935 közötti kutatásai vezettek felismeréséhez. A szindróma kétoldali, megnagyobbodott, sok cisztát tartalmazó petefészkeket, vérzészavart, fokozott szőrnövekedést, az esetek nagyrészében elhizást takar. Tüszőrepedés általában nincs, tehát teherbeesés sem fordulhat elő. Gyakran jár alhasi fájdalommal, kismedencei keringési zavarokkal.(Ödéma)
Ma az egyik leggyakoribb oka a meddőségnek. Mivel részben hormonális, részben szervi jellegű, külön részben beszélünk róla.
Oka, mint említettem, tisztázatlan, de egyre valószinűbb, hogy nem csak a nemi működés zavara, hanem a szervezet anyagcseréjét szabályozó rendszerek betegsége is. (Az ilyen betegek sejtjeinek inzulin-érzékenysége csökken, májuk nem képes egyes anyagokat termelni, stb...)
Diagnózisa egyszerű, leggyakrabban ultrahangos vizsgálatnál derül ki. Az ultrahangon jól látszik a megnagyobbodott petefészek a benne lévő cisztákkal."

Neked is PCO-d van? Bocsi, de még nem nagyon vagyok képben, hogy itt kinek milyen problémái vannak :oops:

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Sziasztok!

Voltam hétfőn dokinál, uh is volt és csodák csodájára MINDKÉT!!!!! petefészkemben látott 1-1 domináns tüszőt. Ez azért nagy szó nálam, mert eddig a jobboldaliban nem volt semmi. Azt nem mondta konkrétan hogy mekkora, hanem annyit mondott, a 12. naphoz képest nagyon nagy. Kedd reggel kaptam tüszőrepesztőt, ma este kell - vagy hogy is mondjam - együtt lennünk. Aztán kiderül mi lesz. 5 napig szedtem clostit a 4. naptól 3x1 adagban.

Remélem összejön a baba. :)
Fájdogálnak az oldalaim rendesen...

Szerintetek mikor tesztelhetek valódi pozitívat? Megoszlanak a vélemények a tüszőrepesztőt illetően, már ami a kiürülési időt jelenti..

Gabi Te milyen tüszőrepesztőt kaptál? Nekem a Choragont írta fel a doki.

Ja a nyálkát nem említette, hogy milyen a vastagsága.
Vendég
 


Epreske

Nekem az első clostis hónapomban 2x1 tablettát kellett szednem, semmi eredménye nem volt. A 12. napon volt uh és nem látott semmit a doki. Akkor el is keseredtem, mert azt mondta, ha most se lesz semmi, akkor nem tud többet tenni, irány a meddőségi intézet. A második clostis hónapom volt/van most, ma vagyok a 14. napon, a 12. uh-s nap volt, akkor mondta azt, hogy mindkét petefészekben van 1-1 domináns, tegnap kaptam repesztőt, ma leszünk együtt, majd kiderül hogy sikerül.

Kicsit durvának éreztem a 3x1 tablettát, a mellékhatások közül pár előfordult nálam is, de úgy néz ki, volt értelme a szenvedésnek.
Vendég
 


Monyo: :(
Kexi:én is teljes mértékben megbíztam az előző orvosomban és most is azt állítom,hogy a legjobb dokik közé tartozik. DE(!) sajnos nagyon kevés doki van igazán otthon a PCO kezelésében. Az,hogy teletöm hormonnal és stimulál pillanatnyilag jó,csak ha sikerül is a baba,a legtöbb esetben az első 3 hónapban el fog menni.
Mielőtt bármi hormonokkal teletömne, kell egy átjárhatósági,meg egy spermavizsgálat,mert ha netán itt van gond,akkor ugye feleslegesen megy a "kísérletezés",ami PCO esetén eléggé veszélyes. A PCO okozója a legtöbb esetben az,hogy az inzulin és a cukor termelés nincs összhangban. Ennek egyetlen kezelése a metforminos kezelés,illetve,hogy rengeteg mozgással termelsz inzulint és a lehető legkevesebb cukrot és szénhidrátot viszed be a szervezetedbe. Attól függ,milyen stádiumban van a pco.Ha még az elején,akkor ha minden nap végzel 1 óra mozgást (futás, aerobic, úszás) és odafigyelsz az étkezésre (sokszor egyél,és keveset+diéta),akkor a szervezet magától is helyre áll pár hónapon belül. Vannak rendszeres ciklusaid?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Tacsifül:nekem ez a második closti hónapom.Van már egy 27hónapos kislányom,aki clostival sikerült 6 hónapig szedtem mire sikerült! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


Köszönöm Lányok a segítséget!

Mindenkinek ezer drukk a babákért!

Epreske
epreske
 
 


Annus! Nekem amikor clostit szedtem, akkor volt jó tüszőm, amikor nem szdtem akkor semmi nem volt.

Múlt hónapba kaptam én is coragon injekciót, meg dupastont szedtem 10 napig. És mi történt? Semmi! Nincs baba. Hétfőn megyek uh-ra. Kíváncsi vagyok mi lesz.
timejka
 
 


Sziasztok,

Tacsifül, nagyon köszi az infókat. Nekem is pco-m van, csak baromi nehezen jöttek rá, mert nálam nem produkálta a kellemetlen tüneteket a szervetem: nincs szőrnöveked, se elhízás, mondjuk a bőrömön néha lehet látni, de az sem olyan durva, most Meromicin nevű folyadékot kértem az orvostól, s nagyon szépen helyreteszi a bőrt, mindenkinek ajánlom!
Napvirág, a Férjem spermáit már nézték és több, mint jók az eredményei. Átjárhatóságit még nem, ez az ami aggaszt. És hogyha megfogan a Baba így, PCO-s petefészkekkel, akkor tutira elmegy? Akkor is, ha Duphastont szedet mellé a doki? Kezdek kétségbeesni...Azt is nagyon nehezen viseltem, mikor megjött, nemhogy ott van bent a Baba és egyszercsak meghal...ebbe nagyon rossz belegondolni.
kexi
 
 


szia luna!

nekem a choragon még tíz nap múlva is álpozitív teszt eredményt adott.
k.vanda
 
 


Kexi
Mi is azért vártunk 3 évet, mert nem jöttek rá előbb a PCO-ra. Nálam sem volt semmi erre utaló jel ( a doki mondta a műtét után, hogy a kollégája, akivel végezték a műtétet, azt kérdezte tőle, hogy biztos-e a diagnózisban, hisz egy sovány, magas nő vagyok, aki se nem szőrös, se egyéb pco-s tünetet nem látni rajta). Aztán meg a dokim elnézte a hormon eredményeket (mert ugye abból is látni lehet a pco-t). Minden hónapban mentem uh-ra, mert nem bírt rájönni, hogy mi lehet a gond (az uh-n meg valamiért nem látszott 3-4 hónapon keresztül - valószínűleg olyan időszakban mentem, amikor még vagy már nem volt ott a ciszta). Végül nyár elején nézte meg újra a hormonvizsg.eredményét és akkor rögtön mondta, hogy PCO (sajnos potyára elvesztegettünk fél évet, mert elsiklott fölötte a figyelme). Innen meg már ismered a történetet :)
Azt nem tudom, hogy ha pco mellett teherbe esel, akkor veszélyben van-e a baba. De majd utána nézek, hátha találok erről is valamit. Kicsit furcsának tartom, hogy pco mellett closty-t szedet veled a dokid. Tüszőrepesztő szurit is szoktál kapni?

k.vanda
akkor lehet, hogy nem is terhes voltam, hanem még mindig a choragon hatására volt kétcsíkos a teszt?? Egyébként logikus: a choragon injekció=hcg hormon, amit ugye a terhestesztek is mérnek... És erre előbb nem gondoltam! :roll:

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Kexi: Nem minden esetben,de sokkal nagyobb az esély rá sajnos.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Monyo, eltudom kepzelni, h mit erzel... Most egy kicsit en is visszavonultam, csak olvasgatom, amiket irnak/irtok. Feladtam. UGy vagyok vele, hogy ha akar ugyis jon, ha meg nem hat maradunk eggyel...Tobbet nem akarok latni egy szem gyogyszert sem. Persze, nalatok mas a helyzet. De hiszem, hogy osszejon nektek. 30 ev alatt konnyebb, azt mondjak. Ne mondjatok le a babarol es ne mergesitse el a kapcsolatotokat semmi. Eljetek az eleteteket. :)

Mindenkinek szurkolok es kitartast!
basa31
 
 


Sziasztok,

Tcsifül, igen, tüszőrepeszőt is kaptam és hatott is, mert másnap úgy szurkázott a hasam, ahogy az a "nagykönyvben meg van írva". Diane -tel kezdte a kezelést a doki, igaz, hogy az foga,zásgátló, de azt mondta, hónap alatt eltünteti a cisztákat és majd utána jöhet a medrol + a closti. Sajnos én allergiás tünetelet produkáltam (hányás, zsibbadás, ájulás), így egy hónap után fel kellett függesztenünk. Így kihagytuk ezt a lépcsőt és próbálkozunk a clostival, hátha elkerülhető a műtét... Amúgy a tüszőrepi után duphastont kellett szednem, de csak napig, s így felmerül a kérdés: nem volt-e kevés a nap? Mi van, ha megfogant a Baba, de aztán "meggondolta" magát a sárgatest hiány miatt, amit egy kis ideig kapott, aztán meg nem??
kexi
 
 


Annus: Érdekesen alakul a görbéd, jó nagyot ugrott ma! :shock:

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Olyan,mintha most lenne pé,nem? :) (Bár, láom,ki is használjátok! ;) )

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


:lol:
Igen,ki is használjuk...már egy hete kihasználjuk...mindig azt hiszem h ma van....apcim már mondja is reggelente h na megint pé van?! :wink: :lol:

Na ma kifestettünk!
Képek lesznek fenn,kb 10 perc és elérhetőek lesznek!
www.festes.annus.fotoalbum.hu

De ma szerintem a festés fáradalmait pihenjük...nem hiszem h lenne erőnk egy kis hancúrra :?

annus11
 
 


Annus: Republic pólóban festeni????? Micsoda vétek!!!! Kár érte,ha festékes lesz!!!! :) Amúgy nagyon jó lett a festés! ? nap alatt csináltátok meg? (Hogy utálok én ilyenkor bútort tologatni!!! :?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?