Köszönöm szépen mindenkinek (Susytunder, Szalamandra, Rózsaág) a tapasztalatokat a GYED-el kapcsolatban!
Susytunder - még ehhez kapcsolódóan kérdezném, hogy az adókedvezményre honnan tudom, hogy jogosult vagyok-e? Lehet erről valahol olvasni?
Bedike - szívből gratulálok Biankához, én is boldogságos napokat és sok tejcit kívánok nektek!
Marcsi - nekem is hasonló aggodalmaim vannak, hasonló probléma miatt (mellső lepény, alacsonyan...). Bízzunk benne, hogy mire oda kerülünk, minden rendben lesz és nem lesz császár, de ha mégis, látod mások tapasztalatait, talán nem lesz annyira vészes, mint amennyire izgulunk. (remélem!)
Azt hiszem te írtad az éjjeli magzatmozgást, én pont akkor nem tudok aludni, amikor rákezdi lefekvéskor. Egyrészt ébren tart a produkcióval, másrészt attól tartok ez így neki nem kényelmes, vagy nyomom őt. Ilyenkor megbeszélem vele, hogy most aludni kell és hogy majd holnap reggel játszunk...és ami a legédesebb, hogy hallgat rám és abbahagyja, de ha csörög apának az óra, már ő is ébred vagy kicsit korábban kelt, hogy menjünk együnk valamit. Olyan édes!!!!!!
Danann - gratulálok a fogacskához! Hogy viseli Samu?
Jkriszta - Sajnálom, hogy nehezen viseled, ismerős az érzés. Köszönöm kérdésed, mi jól vagyunk, mármint ahogy lehet ebben az időszakban. Sok a keményedés, így már nem nagyon mozdulok ki, csak a férjemmel. Szülésznőn mi is gondolkodunk, majd írok mindjárt privit bővebben. CTG-re 7-én megyek, mindig magánban járok hozzá, most is oda megyek.
Beneildi - privi ment.
Manka