Új privát üzeneted érkezett!

Hát persze, még nagyon kölyökkorú vagy!!!

tjuca

köszi!ezt a baát szerintem elveszítem.
azért szerintem 4 hetesen is kéne már valaminek látszani a petezsákba!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most hívott a szűlésznő,hogy a beta hcg-m 15000 felett van.mult héten meg még 1055 volt a beta hcg.azt mondta ez tuti élő terhesség de még ki kell szűrni,hogy nem e méhen kívűli!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Nem akarlak hitegetni, tényket írok. A baba crl-je 6+0-nál 2 mm!!! (Leo táblája szerint). A petezsákra vonatkoztatva: 14 mm 6+2-nél. (Szintén Leo táblája szerint). Személyes megfigyelésem, hogy a petezsák nagyobb szokott élenni, azaz kb. 18-19 mm, amikor már látnak benne babát.

Tehát a négy hetet nem értem. Most tulképp mensitől, meg pétől számítva mennyi idős is vagy? Én még mindig azt mondom, hogy addig nem szabad feladni, míg nincs ott a VÉGE. Sőt ugye múlt hét óta pont normálisan nőtt az a petezsák. 5+2-re ír 5-6 mm-ert.

Én nagyon drukkolok, hogy jövő héten ne legyen műtét!!! És hallod le ne törj előre, mint a bili füle, hiszen így most, hogy megnéztem, már nem is olyan elveszett a helyzet! Az én orvosom is mindig kevesebbet mond, de én már ismerem, így nem is megyek csak a 7. vagy 8. héten először. Tudom nehéz, de még egy hétig próbáld meg tartani a lelket magadban!!! pussz.

tjuca

Ja és nekem ezek alapján a táblák alapján mm-re egyezett Paca is, és Kinga is. A petezsák mindig kicsit nagyobb volt.

tjuca

akkor még azért reménykedhetek?
a szűlésznő szerint még igen! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike! Korábban mondott valaki egy mondást!

"Aki nem nyugszik bele a negatívba, tesztel egy pozitívat!" Hajrá :wink:
kislibus

Nita, remélem jövő héten most már tutira fellélegezhetsz!

Luca! Nagyon nagyon sajnálom, sokat gondoltam rád.
Amikor a Peti fiammal vajúdtam, akkor mellettem egy kismamának meg kellett szülnie a 15 hetes down kóros babáját. Egy hang nélkül tűrte a dolgokat. Végül császár lett mindkettőnknek, csak először engem vittek.
Sajnos egyre több ilyenről hallatni.
Kitartást, a következő hetekre, hónapokra, egyszer csak könnyebb lesz már majd.

Megyek vacsoráztatni a családot.
Mindenkinek szép estét!
Vendég

kacika én is remélem,nehéz volna ujabb veszteség!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
drukk! :!: :!: :!:

Monti,
de jó neked, h már ctg-re mész! Én érzem már most is a jóslókat, néha ijesztőek... :shock:
a méhszájam nemtom h áll azóta, legutóbb 1 ujjnyi volt, de hát ugye 3. babánál már nem olyan nagy csoda , h nyílik... :roll:
Babaszoba? Képek?

Ja, és nem csak a vizesedésben követlek, de az uram reggel mondta, h szolídan horkoltam az éjjel, pedig sose szoktam... :oops: ez rém... :?

Lina, nagyon édes Lili a képen! :D

Kép
zmimi

Libus, az az én szlogenem volt! :D

Nekem bejött anno... :wink:

Kép
zmimi

köszi lányok hogy továbbra is gondoltok rám!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Ha nőtt a Hcg, akkor minden ok!!! Csak az Uh még nem látja a babát! Ez előfordulhat, ha a terhesség nem élő, a Hcg nem nő! A méhenkívülit meg az Uh. kizárja!!! Ezért mondtam, hogy mindenképp csináltatni kell, mert a labor nem téved! :D

Luca! Megértelek. Én sem tudtam teherbeesésre gondolni egy darabig a vetélés után. És igy látva az tényleg nem is volt olyan nagy dolog, meg én még fiatal is vagyok. Azért maradsz köztünk? Családod hogy dolgozza fel? Tudnak neked segíteni?

Anyák napja: Tavaj elterveztük, hogy a mamákat két virággal köszöntjük, mert kapnak egyet a pocilakó-unokától is.
:cry:

Minthogy végül ez kudarcba fulladt, idén kárpótlásul egy pzitiv teszttel beérném!!! :)

Lili és Ábel is nagyon édes, és annál szebb biztos nincs az anyai fülnek, mikor a csöppség előszőr mondja el az anyáknapi verset! Nem csoda, hogy büszke vagy Lina! Olyan szívesen hallgatnék már ilyet én is!
:)

Kép
kislibus

kislibus kezdek nagyon kicsit bizakodni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zmimi! Úgy emlékeztem, de nem voltam benne biztos! Remélem másnak is bejön! Még pár hétig helyén maradhatna a baba! Pihizz sokat!

Kép
kislibus

Nita!
A jövő hétig várakoznod kell és bizakodva gyorsbban telik az idő!

No én most elköszönök, nem leszek a hétvégén, sok puszi mindenkinek, és kellemes hosszú hétvégét!
kislibus

szia kislibus kellemes pihenést!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

menzi szerint 6 hetes lennék de uh szerint csak 4 hetes vagyok

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj vera bárcsak igazad lenne :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

4 hetes terhességnél nem kéne látszani legalább 1 pöttynek?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekem olyan van mint neked 6 hetesen :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem kértem képet! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

A Hcg is egyezik a petezsákkal. Nyugi, minden rendben lesz!!! :twisted:

tjuca

Köszi Dreika!

Íme Peti fiam az anyák napján:

Kép

Kép
Vendég

Ja, aki nem ismeri még, a zsebretett kezű az enyém :lol: :lol:
Vendég

kacika nagyon édes a kisfiad!
most megyek mert szendvicseket kell csinálnom holnapi állatkerti sétához
pusza,majd jelentkezem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Luca! Én teljesen megértem a döntésed. :cry:

Nita! Nálam is csak 6 hetesen láttak először embriót, addig csak petezsákot. Szerintem sincs itt még veszve semmi. :lol:

Kacika! Peti nagyon vagány a zsebrevágott kézzel. Olyan csibészes. :lol: :lol:

Mimi! Az vígasztaljon, hogy ez is csak átmeneti.

Akkor jöjjön a Marci szoba:
Kép
Kép

A szoba másik feléről nem csináltam. Ott csak egy szekrény van, meg egy polc, szóval uncsi.

Én sem leszek a hétvégén. Jó időtöltést mindenkinek. :)

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Kacika!

Nagyon laza Peti, úgy szeretem ezt a srácot nézni, olyan jó fej!

Monti!

Ugyanilyen ágya van Kingának is. Nagyon szép lett a szoba.

tjuca

Luca
:cry: :cry: :cry:

Kacika,
nagyon vagány kisfiad van, tényleg!

Kislibus
bár tudom, nem erre vágysz, de ha valahogy meg tudom oldani, elküldöm, ahogy Lili mondja a verset :lol:

Ja, és túléltem a szurit. Őszintén szólva nem is éreztem. Egyátalán. Olyan vékony tűje van, hogy nem is lehet igazából látni, csak ha az ember gúvasztja a szemét. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Köszönöm a drukkokat! Most hívott a genetikus hölgy:

STABIL NEGATÍV AZ EREDMÉNYÜNK, EGÉSZSÉGES A POCAKLAKÓ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Semmi nem indokolja az aminot. megkönnyebbültem, noha erre számítottam.

Monti!

Csodaszép Marcell szobája! Külön szobában lesz???

Kacika!

Büszke lehetsz a fiadra is!!! :lol: :lol:

Nita!
Tuti, h minden OK!!!!!!

Luca!
NAGYON SZERETÜNK!!!!!!!

Legyen olyan boldog a napotok, mint Nekünk!!!! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziaszok csajok!

Néha azért én is jelentkezem!

Luca:nagyon sajnálom ami történt!!!!!!!Nincsenek szavak..... :cry:

Nita:nagyon drukkolok!Minden rendben lesz meglátod! :wink:

Én is voltam dokinál, crl:8mm és még mindg rosszulléttől szenvedek.a doki szerint az jó mert akkor jól működik a hormon a szervezetemben.

Néha olvaslak benneteket,de a rosszulétektől nem vagyok naprakész :cry:
Szép napot Mindenkinek!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Luca,
nagyon sokat gondolok Rád, nagy ölelést küldök!!!!

Zsuzsu,
nagyon örülök a jó hírnek, szuper!!! :)
Mikor derül ki, hogy tényleg Tirzus van odabent?

Lina,
úgy érzem ez a Ti hónapotok lesz!

Monti,
nagyon szép a szoba.
Nekünk a házassági évfordulónk van május 31-én. :)

A többieknek is drukk!!!+++++

KépKép
dreika

Sziasztok!!

Lyndee!
Tudom, h nehéz, de megéri "szenvedni".. (mondom én, aki panaszmentes vagyok...)
Kívánom, h minnél előbb jobban legyél !!!! Nagyon szeretünk!

Erika!
Köszönöm, jólesnek a szavaid! 13-án megyek a dokimhoz és szerintem azon a héten megcsinálja a genetikai UH-t. Akkor kiderül. ( 19 hetesen szerintem lehet UH)

Ti hogy vagytok??? Beni???????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lányok, én elbúcsúzom Tőletek.

Többet nem írok. Le akarom zárni életemnek ezt a szomorú fejezetét, és ez csak így fog menni nekem.

Mindent nagyon köszönök Nektek, mindig nagy szeretettel fogok gondolni Rátok!

Puszi: Luca
Vendég

Luca,
dönts úgy, ahogy Neked a legjobb, kívánom, hogy hamar meggyógyulj testileg és lelkileg is és nagyon-nagyon boldog légy!!!
Puszi!

Zsuzsu,
izgi. :)
Mi jól vagyunk köszi, mától nem szedem az utrót.
Rosszcsont is jól van, hétfőn iratom oviba! (Ahová nem veszik fel, mert novemberi :( )

KépKép
dreika

Juca,
Neked akartam még, hogy köszi, hogy az ovit megnézted, de sajnos már nem aktuális. Nem jött össze. :(
Írtam róla privit is, nem kaptad meg?

KépKép
dreika

Luca én azt szeretném mondani hogy ne menj el mert ha nem írod ki magadból valahol a bánatodat hidd el felemészt majd de nagyon. Bele fogsz rokkanni. Tudom hogy nagyon nehéz és el is hiszem hogy iszonyat most de szerintem ne zárd le ezt. Hanem dolgozd fel és igen is sírd ki magadból. Ne tarsd magadba mert az nagyon rossz lesz. Ne magadba tarsd hanem igen is tombold ki magadból. Sírj, dühöngj az élet igaszságtalansága miatt. Én abba hiszek hogy mindennek megvannak a miértjei és hogy az a valami valami okból méri ránk ezeket a csapásokat. Benne lenni rossz. igazságtalannak tartjuk hogy mért pont én?? Mért velünk történnek meg ezek? De valami miatt megtörténnek.
De ha te ezt akarod akkor mi elfogadjuk . De szerintem ne adjátok fel.
Sok sikert továbra is és mihamarabbi lelki gyógyulást.
Puszi

harivera
Budapest XXI. kerület

Dreika,
neked legyen igazad, remélem én is, hogy ez a mi hónapunk lesz. Én mindent megpróbálok megtenni érte, a többi már valahol máshol dől el.

Luca,
megértelek teljesen. Hiányozni fogsz!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca, asszem én is ezt tenném a helyedben, megértem. Kívánom hogy minél hamarabb legyél túl ezen!
Vendég

Luca!

Nagyon sajnálom. Kívánom, hogy hamar nyitni tudjatok egy egészen új fejezetet az életetekben! Sok erőt, és kitartást hozzá.

Dreika!

De megkaptam, de a végén ott volt, hogy "de nem adjuk fel!"
Kingának már megjött az elutasító határozat, mehetünk fellebbezni. :-(

Lina!

Nagyon remélem, hogy ez a hónap AZ a hónap lesz!!! :lol:

Vera!

Azt hiszem én is azt tenném, amit Luca. Egy fejezet lezárult, és az új nem itt folytatódik.

Nita!

Röpke fejszámolással utánaszámoltam, teljesen jól duplázódott másnaponta a hcg-d, szóval nyugííí. Viszont az orvos hozzáállásán eltöprengenék. :roll:

Zsuzsu!

Nagyon örülök, de nem is számítottam másra!!! :-) És remélem a nemre vonatkozó tippem is bejön. 8)

Pussz!

tjuca

Sziasztok!

Luca,
megértem, h így döntöttél. :cry: Mi is szeretettel gondolunk Rád mindig!

Monti, nagyon szép lett a Marci-szoba, igazi kisfiús színű!

Dreika, h megy az idő! Már te is a 14. hétben vagy, nem kell az utro... tök jó!!! :lol:

Nita, azért ez a giga-hcg nem rossz! :wink:

Kacika, Peti nagyon aranyos, olyan szép kisfiú!

Én első nap elfelejtettem gépet vinni, így csak Doma csopijáról van kép, de minnyán teszek !

Kép
zmimi

A mi ovinkban, mint már írtam nem ünnepség, hanem nyílt nap szerű kezdeményezés van. Az egyik képen a büdöskékkel játszottak, melyik milyen színű rakosgatták , meg mindenféle játék volt vele.

A másikon a számomra ismeretlen fajtájú (leginkább egy csalánhoz hasonlít :twisted: ) virág-átadás előtt állunk éppen, versmondás alatt. Sajna a sóliszt-gyurma szívecske nincs a képen... pedig olyan szépet készített! :lol:

Kép

Kép

Kép
zmimi

Ja, a natúr-kockás inges az enyém... :oops:

Kép
zmimi

Lina,

neked küldöm ezt a gyönyörködtető képet!
Mondjuk nem pont ebből az anyagból, de kívánok erre a hónapra sok virgonc hasonlót! :wink:

Kép

Kép
zmimi

Na, mosmááán eltűnök... 8)

Szép napot mindenkinek! :D

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?