Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem egy igazi túlélő vagyok, de sokat fizettem érte.Nem kellet volna elválnom, de nem birtam tovább a megalázást,hiába volt pénz. Döntenem kellett, ami a legnehezebb volt.

Kép
muzsuzska
 
 


Szerintem is a pénz magában nem tesz boldoggá. Meg minek a pénz, ha az ember egyedül van egy férj mellett?
Amikor én váltam,mindenki csodálkozott, hogy meg merem ezt lépni. A férjem jól keresett én pedig éppen anyasági után voltam és munkanélküli. Egy fillér bevételem sem volt. Jó, mi? Mégis elváltam.

Kép
flóra 11
 
 


Zsuzska,laptető!!!

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Az én szüleim se tudnak semmit, azt se hogy hol és kivel lakok. De talán megértem őket, hisz csalódtak mind a két ex-ben ezért nem akarnak többről hallani.

Kép
muzsuzska
 
 


na akkor ma este beosszuk, hol tiéd hol enyém a laptető!

Kép
muzsuzska
 
 


Sokkal több boldog házasság lenne ha az ősők nem ugatnának bele.Borzasztó, hogy két ember szerelmét mások hogy teszik tönkre!

Kép
muzsuzska
 
 


Akkor Te is tudod az élet felhős oldalát!

Kép
muzsuzska
 
 


Biztosan jól döntöttél! Én igen! Én nem folytathattam azt a házasságot és én szintén a megaláztatást nem tűrtem tovább. A férjem engem állandóan csalt. Ezt nem tudtam elviselni. Az anyós pedig buzdította őt ebben. Tehát ketten is ellenem voltak. Barátnőknek szégyelltem panaszkodni, teljesen magamra voltam hagyva. Négy évig pokol volt az életem. Volt,hogy öngyilkos akartam lenni.

Kép
flóra 11
 
 


Most ehhez képest felhőtlen az életem. Nagyon szépen megvagyunk a párommal. Beosszuk a pénzünket, megosszuk a munkát, és ami a lényeg,bízhatunk egymásban.

Kép
flóra 11
 
 


Mi pedig beosszuk a laptetőt! :D

Kép
flóra 11
 
 


Jól döntöttem, de nehéz volt, hetekig sírtam mire döntöttem. Most már csodálkozom hogy nem diliztem be! Az öngyilkosság is ott volt körülöttem.
Na de léptem és talpra álltam, és átrendeztem az agyacskámat.
Lassan rendbe jövök, bár még néha rám tör a szorongás és idegesség de tanulok uralkodni magamon.

És nem érdekell ki mit mond és gondol!

Kép
muzsuzska
 
 


Királyfi nagyon sokat segített, néha még rámszól, hogy ne rettegjek.Fogja a kezem és óv és tisztel és megbecsül és őszínte! És ehhez nem kell pénz és pénzért nem is vehető a szeretet !
Barátnőm nevezte el királyfinak mert tényleg egy csoda!Túl jó és csodás minden vele! Néha szinte hihetetlenül!

Kép
muzsuzska
 
 


Én is sírtam,mikor beadtam a válókeresetet! Hazajöttem,leborultam az asztalra és zokogtam. És előtte sokat. Két évig gondolkodtam rajta,hogy beadjam-e. Beadtam. Az első tárgyaláson visszavontam. Egy év múlva újra beadtam, akkor már végigcsináltam. Szörnyű volt. Maga a válás két évig tartott.

Kép
flóra 11
 
 


Ha ez álom, soha nem szeretnék felébredni!

Kép
muzsuzska
 
 


Te hány éve váltál el,hogy még nem vagy egészen túl rajta? Mert én mondjuk egy percig sem búslakodtam miatta.Én már annyira meggyötört voltam,mire elváltam,hogy az már maga a megváltás volt.

Kép
flóra 11
 
 


A válás is megalázó volt, mindenért harcolnom kellett, a végén már azt mondtam nem kell semmi csak nyugalmat akarok.
Albérletbe laktam hónapokig, titokban vettem ki a mai napig senki se tudta,hogy hol voltam. A kocsit mindig máshol raktam le , nehogy valaki megtaláljon, nem akrtam cirkuszt.

Kép
muzsuzska
 
 


Csípd meg magad, nem álom. Miért,nekünk nem jár ki a napsütésből? Az élet nem mindig csak pofonokat osztogat. Tudod,ha elhiszed,hogy ember vagy, értékes ember, akit lehet szeretni, akinek sikerei vannak, ha visszanyered az önbizalmad, megváltozik az élet körülötted és vonzani kezded a szeretetet, a sikert magadhoz. A rossz pedig elmarad.

Kép
flóra 11
 
 


Nem búslakodom, csak fáj hogy nem ezt érdemeltem.

Kép
muzsuzska
 
 


Te Zsuzska, csak ezen az oldalon eddig 4x egyszerre írtunk. Jók vagyunk,ugye? :D

Kép
flóra 11
 
 


Flóra! Így történt ahogy írod, visszakaptam az önbizalmam!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Tényleg, most néztem!

Kép
muzsuzska
 
 


Akkor csupa jó fog történni velünk!! :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Én ilyeneken nem rágódom. Ha valaki jó hozzám,ahhoz én is.Aki goromba velem,ahhoz én is úgy viszonyulok. Engem pl. lekurvázott a saját anyám. Egyszer ez volt a karácsonyi ajándéka. Szép,egy anyától. Igaz? Hát ezért is olyan a viszonyunk,amilyen. Volt,hogy három évig egyáltalán nem beszéltem vele. Mondjuk az volt a legjobb megoldás. Nem idegesített.

Kép
flóra 11
 
 


Boldogok leszünk és kész!!!!!!!!!!
Nem hagyjuk hogy bárki is meg akarja akadályozni!!

Kép
muzsuzska
 
 


Látod, ennek örülok. Ez az első lépés. Ha tudod magadat szeretni,akkor másokis szeretnek majd téged. Én aztán később ki tudtam adni magamból a sok keserűséget, akkor nem tudtam róla beszélni. De az segített,mikor aztán elmondtam,kiadtam magambólés kész vége lett. Teljesen új életet kezdtem és a gyerekeim is.

Kép
flóra 11
 
 


Mi az,hogy leszünk? Már azok vagyunk. Ez már csak fokozódni fog! :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Holnapra van kajánk nem kell főznőm, szombat- vasárnap G: édesanyja főz, bár vasárnap én is anyukámhoz megyek. Ja nekem nincs anyósóm!!!!!!!!!!!!!!!!! Királyfim édesanyja, de nem anyós!

Mindkét anyósóm utált, az első a válás után 5 évvel közölte hogy szeretett, későn érő tipus lehetett szegényke!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Holnap mosni kell, meg a konyhát rendberakni mert a mosógatógép sajna egyedül nem pakol be! :D

Kép
muzsuzska
 
 


Vásárolnom kell anyáknapjára.

Kép
muzsuzska
 
 


Megyek szundizni! Jó éjt!
Jó volt kicsit kibeszélni magunkat!!!
Azt hiszem sokban hasonlítunk!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Férjhez menés előtt állók csak a tanulságot vonjátok le és ne hagyjátok magatokat!!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek! Remélem délelőtt találkozunk itt!

Kép
muzsuzska
 
 


Na az én volt anyósommal kb. hat évig nem beszéltem. 3 évig még a házasságom alatt. Nem szívleltem, hogy ő bíztatta a fiát a csalásra. Aztán egyszercsak hallom,hogy mondogatja, hogy nem kellett volna elválnunk,stb... Majd egyszer tökre beteg lettem és képzeld, a fiúktól küldöt naponta reggelit ebédet vacsit nekem. 3 napon keresztül.Akkor aztán kibékültem vele. És képzeld,akkor nagyon jó voltam neki. Azóta is mindig leülünk egy kávéra, néha elmegyek hozzá,persze a fiúkkal meg a volt férjemmel. De nagyon ritkán. Még ajándékot is veszünk egymásnak. :lol:

Kép
flóra 11
 
 


Biztosan nagyon sok a közös vonás. Tancsu,olvasod ezeket? Látod,mindenütt volt vagy van baj,de mindig kisüt a nap és főleg vihar után nagyon tiszta az ég. :D

Kép
flóra 11
 
 


Tényleg szunyálni kell,mert holnap megint fejfájás lesz a vége.
Kép
Jó éjt!

Kép
flóra 11
 
 


Lányok! Beleolvastam egy topikba és ezt találtam:

Nagyon régóta olvasgatlak titeket!Én augusztusban tettem le a gyógyszert és nem jött össze a gyerek.Három hónap után elmentem dokihoz,aki azt mondta ne is reménykedjek nekem nem lesz már gyerekem.Ha mégis összejönne elvetélek!Nem ir fel closztit meg egyebet mert nincs értelme,többet árt mint használ.Nem törődtem bele és nekiálltam a nyomozásnak!Addig kotortam mig rábukkantam 3 természetes alapu dologra amit elkezdtem beszerezni és szedni.A szedés elkezdése után 3héttel domináns tüszőm és szuper nyálkahártyám lett az ultrahang szerint!Rá egy hétre ott is volt a kicsi szívhang!Mindezt csak azért írom le mert hátha segíteni tudnék másoknak is,hisz nekem bejött.Most már a 21 hetes terhes vagyok és boldog!Ha valakit érdekel megirnám priviben.Bocsi hogy belekotyogtam,de ha van megoldás ne "szenvedjünk" hónapról hónapra! Tádé

Kép
flóra 11
 
 


És elég friss hsz volt,áprilisi. Talán érdemes lenne kapcsolatba lépni a csjjal.

Kép
flóra 11
 
 


Kép

Kép
flóra 11
 
 


Tudom, ma megint szabadnapotok van, már akinek. Van aki dolgozik, igaz? Nálunk is. Én itthon vagyok a párom ma is dolgozik. Kicsi fiam még szunyál, középső már a haverokkal,barátnővel kint, naggyerek meg a számgépet püföli. (Mint az anyja) :D

Kép
flóra 11
 
 


Én közben mosok, kicsit takarítok. Most leültem reggelizni. Aztán varrni készülök a gyerekek számára a suliba a fellépéshez ami még hiányzik.
Délután pedig jön hozzám két volt kolléganő látogatóba.

Kép
flóra 11
 
 


Helló!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Szintén kicsit mosok takarítok stb.......... A többiek jól eltüntek!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Voltam boltban kaptak szép magyar-nem kínai szabadídő ruhákat! 4000Ft -ért. De nem jó a ciciken nem tudom összehúzni.Miért van nekem ekkora????? :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska
 
 


Flóra ma nekem fáj a fejem!!!! :shock: :shock:

Kép
muzsuzska
 
 


Sziasztok Barátnőim..:)

Bocsika hogy igy eltüntem, de kicsit zsúfolt napjaim voltak.
Ballagó, vendégek...stb...
Tegnap este sikerült a barátokkal összehozni egy szabadtéri rablóhús-sütést..:D
Annyira tele ettem magam, hogy Gergő még reggel is alig akart megmozdulni....:D
Szerintem totál eltelt a fini kajcsival...D
Na ennyit arról hogy ne hizzak!!!!!!.....:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Ma reggel is mentünk egy ballagóra 10-re, de a felhősödés miatt betuszkoltak mindenkit a müvházba.Akkora volt a tömeg, hogy inkább kihagytuk a párommal, kocsiba be, irány akkor magymama látogatás...:)
Majd a ballagó diákhoz délután megyünk a lakásukra köszönteni...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Helló lányok! :D

Kép
flóra 11
 
 


Tudod Zsuzska, nekem is jó nac cicek adott a jó Isten. Örülj neki! A párom párnácskának használja időnként. :D

Kép
flóra 11
 
 


Sajan a géünk még mindig egy roncs.
Szerdán a párom bevitte a szervizbe, mert itthon nem ment 4 napja.Mire odaért, már megint müködött.itthon meg el sem indul..:(
Mivel vinyó csere már volt, igy tuti nem az a ludas...
Most cseréltek benne próbaképpen tápegységet, mert csak tippelnek hogy mi a hiba...A srác kipróbálta, oké minden, müködik.Kocsiba be, irány haza.....itthon kirakodás és már meg sem lepődünk....újra nem megy...:(
Hétfőn irány vissza a szervizbe majd....:(
A szerelő szerint semmi köze ahhoz, hogy a kocsiba pl helyrerázódik...de akkor itthon mért nem megy sosem??????????

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tancsu,megint egyszerre írtunk!
Kép

Kép
flóra 11
 
 


Hát ez Murphy törvénye: Ami elromolhat, az el is romlik.

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?