Új privát üzeneted érkezett!

Hát ki tudja, mitől dagadnak. Az is lehet, hogy baba,nem?

Kép
flóra 11
 
 


Na tessék,most jöttemés rögtön laptető!!!! Nem semmi!

Kép
flóra 11
 
 


Hát én azt se tudom mi van a petéimmel!!!!!!!Lehet hogy hőmérőzőm! Van e egyálltalán peteérés!

Kép
muzsuzska
 
 

 
 

Ahhoz korai lenne, szerintem. Akkor vámpír gyerek lenne! :oops:

Kép
muzsuzska
 
 


Most kellene egy normális ciklusnak lenni, hogy hormonszintet tudjanak mérni!

Kép
muzsuzska
 
 


Hát egyelőre a párom megnyugodott,hogy ha ezt a mostanit otthagyja, akkor van hová mennie. Beszélt ma a pasival, hogy majd jelentkezik nála, hogy mikor megy. De itt, ahol van, még nem mondta meg,hogy elmegy. Szal bonyolult, de nem annyira,mert itt nem volt szerződése. Vagyis bejelenti, hogy pl.holnaptól nem jön és ennyi. Holnap még itt dolgozik, remélem szól,hogy hétfőtől kilép.

Kép
flóra 11
 
 


Azért mert laptetős vagy még ne szökj el! Elolvastalak délelőtt, sajnáltalak is hogy ilyen kis magányos vagy és sehol senki! Jöttem volna de dolgoztam.

Kép
muzsuzska
 
 


Szegény gyerek! Méghogy vámpír! Sose tudhatod, mikor van pé-d. Lehet akár mensi alatt is.

Kép
flóra 11
 
 


Holnap nem kell reggel mennem mert éjszaka megyek egy napot helyetesíteni. Királyfim alszik, mert ő meg hajnali fél kettőre megy!

Kép
muzsuzska
 
 


Sajnálom, hogy dolgoztál még ma is. Dehogy szököm! A párom elaludt. Őis dolgozot ma. Engem meg a rusnya fejfájás kínzott. Délután legalább aludtam egy kicsit,aztán jobban lettem.

Kép
flóra 11
 
 


Az biztos hogy nem tudom, akartam venni ovulációs mikroszkopot de Benó azt mondta neki is félreérthető!

Kép
muzsuzska
 
 


Atya Isten! Nem tudnék hajnali fél kettőre munkába menni, az biztos.

Kép
flóra 11
 
 


Valamikor tudtam helyesen írni!

Kép
muzsuzska
 
 


Hát én hőmérőzöm, de hónapok óta nem mértem pé-t. Ezért nem tudom,mi van. Ebben a hónapban már legalább megjött a mensim magától. Látod, neked nem akart elmúlni, nekem nem akart megjönni. Kész röhej, de egyik sem jó. :(

Kép
flóra 11
 
 


Sajnos nem kivánságműsor, van munkahelyünk.

Kép
muzsuzska
 
 


Nov- dec január 12ig nekem se jött meg! 6tesztet csináltam és reménykedtem, aztán jó pofára estem!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Miért, most mi van,mi a probléma? :D Szerintem itt a fórumon mindenki össze-vissza ír. Én rengetegszer félreütök.Pirulok aztán magamban,mert én is azt hiszem,hogy talán majd azt gondoljátok rólam,hogy nem tudom a helyesírást.Pedig nem így van. De két ujjal azért nehéz gyorsan is meg helyesen is írni. :oops:

Kép
flóra 11
 
 


Gondolod én több ujjal írok? Majd beíratkozunk Benóhoz tanfolyamra!
Szüleim úgy örültek, hogy lementem vacsira. Anyám délben hívott hogy este halacska. Apám elég normális volt hozzám, fura figura!

Kép
muzsuzska
 
 


Nálunk szakad az eső, és elég hideg van.

Kép
muzsuzska
 
 


Nekem rendben volt a ciklusom. Dec.-ben döntöttük el, hogy legyen baba, de már pé után. Jan-ban talán babás is voltam, de volt egy balesetünk, aztán akkor sosron kívül megjött, erős görcsökkel. Aztán meg februárban kimaradt. Elmentem szurira,attól márciusban megjött. Azóta most áprilisban volt végre egy spontán mensim.

Kép
flóra 11
 
 


Olvastam többször a balesetedről, de nem tudom mi történt veled, ami a ciklusod bezavarta. Vagy vetéltél és azért zavarodott meg?

Kép
muzsuzska
 
 


Nálunk nem esik, de nagyon hűvös van. Napközben hol beborult,hol sütött a nap.

Kép
flóra 11
 
 


Amióta a dokival összekaptam, azóta látom tényleg segíteni akar. Útóljára ő mondta,hogy akkor lombik. Sajnos szükségem lesz rá mert helyben van, bármi gondom van 5 perc alatt elérem. A szükséges vizsgálatokat ő is el tudja intézni, ha beültetnek akkor itt is tudok helyben kórházban lenni nem kell mindig Pécsre mennem.

Kép
muzsuzska
 
 


Szerintem mindkettő.A baleset csúnya volt. Röviden: autóstul belecsúsztunk a jeges folyóba, majdnem ottmaradtunk. Fel voltam készülve,hogy az autó lesz a koporsónk. :( Sikerült kimásznunk, de nagyon lehültünk,főleg én,34,2 volt a hőm. A szívem majdnem leállt. Szal nem volt vicc. Nem csoda,ha bezavart a ciklusba. Aztán antibiotikumok sorozata jött mindkettőnknek. Ez a spermákat is öli.így esélyünk sem volt babára. És nem tudom,hogy milyen hosszú időre hat az antibiotikum. Lehet,hogy még csak most regenerálódnak a spermák.

Kép
flóra 11
 
 


Hol is laksz,Zsuzska?

Kép
flóra 11
 
 


Végül is csodák vannak, de nem reménykedem. Harcolni fogok keményen! Két férjem volt már, 20 éve ugyanaz a munkahelyem, csak átalakult ultramodern gyárrá, most egy gyereket akarok!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


PÉcstől 40km-re, Mohácson.

Kép
muzsuzska
 
 


Azt olvastam, hogy antibiotikum után 72 nap kell a spermáknak. Hát ez kb. most telik le, mert még februárban volt antibiotikum.

Kép
flóra 11
 
 


Ja,persze,elfelejtettem. :oops: Pedig mondtuk is,hogy Te fogsz nekünk történelemórát tartani. :D

Kép
flóra 11
 
 


Akkor most egészséges kis spermák fognak rohamozni!

Kép
muzsuzska
 
 


Neked mitőlvolt a bénulás? Ésmennyi ideig tartott,milyen mértékű volt? Én is többször olvastam,hogy írtál róla,de konkrétumot nem tudok.

Kép
flóra 11
 
 


Nagyon remélem! :wink: És azt is,hogy végre mérek már pé-t. Januárban mértem,és a hőm is fennmaradt,mint a terheseknek.A melleim szemmel láthatóan megnőttekés irtózatosan fájtak. Nem lehetett hozzájuk nyúlni. A hasam alja meg fájdogált,feszült. Ezért gondolom,hogy babás lehettem.

Kép
flóra 11
 
 


Lehetett egy rossz mozdulat, egy nehéz emelés, ami nálam mindennapos volt, mivel 12 szarvasmarhát tarttunk, és volt mivel birkoznom.
Nem hagytam magam müteteni, mert sokaknak hamar kiújjúlt a sérvük. De visszahúzodott, már írtam: torna, 25kg fogyás, akkupunktúra a gerincbe, mágneses kezelés, gyógyszer nem használt!

Kép
muzsuzska
 
 


Disznót tartottam, marhát hízlaltam, kecskét fejtem, sajtot készítettem, szart túrtam rendessen,földeket műveltünk, mellette laborban dolgoztam (most is) fehér köppenyben!

Kép
muzsuzska
 
 


Ezért mondom mindig, hogy falusi túrizmuson voltam 13 évig!

Kép
muzsuzska
 
 


Őrület! Olyan kevés kell a bajhoz! Helyrehozni pedig nehéz. Nekem is fogynom kellene. Néha már azon tépelődöm, hogy a súlyom miatt nincs pé-m.

Kép
flóra 11
 
 


Mindig többet, mindig többet, hogy megfeleljek a férjnek és családjának, aztán összeroppantam. Várható volt 6 férfi megirigyelhette volna amit csináltam.

Kép
muzsuzska
 
 


Én nem tudom,hogyan bírtam volna. Gyerekkoromban voltak nyulaink, meg néha csibéink. Miután férjhez mentem az anyám tartott néha disznókat. De ez minden. Én sose tartottam állatokat, háromszobás lakásban nehéz lenne. :D De nem is vágyom rá.

Kép
flóra 11
 
 


Ne félj azóta vigyázok is magamra, ha a papucsom nem kényelmes már megyek másikat szerezni, isszonyatos testi és lelki fájdalmam volt hónapokig.

Kép
muzsuzska
 
 


Hát igen. Attólrosszabb nincs,mint mikor a másiknak akarsz megfelelni. Azt úgy nem lehet. Magadnak kell, hogy megfelelj a másik fogadjon el. De én is ilyen voltam mindig.

Kép
flóra 11
 
 


Végül is szerettem az állatokat, olyan voltam a pici bociknak mint a mamájuk, csak hát nagyon sok volt a munka. Apám ezért haragudott rám, mert ennyit dolgoztam, de támogathatot volna de nem tette. Sok értelme nem volt, mert váláskor a gazdaságból nem sok jutoot, mert nem volt semmi a nevemen.

Kép
muzsuzska
 
 


Vigyázz is magadra. Ha az ember egyszer ilyen állapotba kerül, aztán már megfontoltabb.

Kép
flóra 11
 
 


Tudod ezek után most olyan az életem mint a tündérmese. Nem kell rettegnem semmitől és senkitől. Elmondhatatlanul jó és boldog vagyok nagyon, szarok a pénzre, annyi legyen amiből szerényen el lehet éldegélni.

Kép
muzsuzska
 
 


Nem akarok tervezzni. örökre terveztem és semmi se lett belőle.

Kép
muzsuzska
 
 


Na ezt nagyon szeretem. Az unokatesóm hat év házasság után elvált és nem maradt semmilye. Pedig az ő fizetéséből éltek. De a férje volt olyan agyafúrt, hogy a lakást,az autót az anyja nevére íratta.

Kép
flóra 11
 
 


Királyfit ajándékúl adta a sors, pont akkor amikor azt hittem hogy nincs tovább, vége mindennek!

Kép
muzsuzska
 
 


Úgyhogy Tancsu nem vagy egyedül, nekünk is megvan a saját keresztünk amit cipelhetünk!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Na, ezzelén is így vagyok. Mindig csak annyi pénzünklegyen,hogy legalább kölcsön ne kelljen kérni. Több nem kell.

Kép
flóra 11
 
 


Volt amikor volt rendessen a számlán pénz, új traktor kellett, még egy ha. föld, még több munka, és nem voltam boldog!!!!!!!!!
Azt hiszem direkt a munkába folytottam minden bánetomat, de a testem feladta.

Kép
muzsuzska
 
 


Mi is teljesen véletlenüljöttünk össze, de nem felhőtlen nálunk sem minden. A szülei hallani sem akarnak rólam. Szerintük csak kihasználom a páromat, mert képtelen lennék egyedül felnevelni a három fiamat. Azt sem tudják,hogy együtt élünk,hogy összeköltöztünk.

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?