Sziasztok!
Mi párom apukájáéknál voltunk ma, van kert, s kint egész nap a levegőn, jó volt. Zita körme fekete, és a zoknija-harisnyája is. 2 kavicsot kotortam ki a szájából, nyalt földet, füvet-a beleegyezésem nélkül
minden pillanatban résen kellett lenni. Mi bekajáltunk, Ő nem
viszont este felülmúlta önmagát, annyit evett
Röviden ennyi. Holnapra kirándulást tervezünk, ami a múltkor elmaradt az eső miatt...erre épp imént nyugtáztam, hogy megint esik. Hát nem tudom mi lesz így. Bár végül más útvonalon megy a túracsapat, mint a múltkor ment volna, ez jelentősen hosszabb, s azt nem merjük bevállalni, mert 2ésfél óra az út csak oda, s ezt hosszúnak találjuk, idézem magam "Zita mentalitásához"
most mit csinálnánk, ha egyszercsak úgy döntene elfogyott a türelme az erdő közepén
így mi autóval megyünk fel a helyszínre, megközelíthető, többen lesznek így, s mi ott túrázunk egy rövidebbet.
Hajni, szeretek vezetni, szülésig vezettem is, bár a belvárosba sosem mentem, csak itt a kerületben, ill. szüleimhez vidékre. De mióta Zita megszületett nem vezetek, azaz kétszer talán, de közben a jogsim is lejárt, s új autónk is lett, tehát újra kell majd szoknom sok mindent. Tájékozódni én is pocsékul tudok, én komolyan mondom egy Plázában eltávedek simán, ha kijövök egy boltból, gőzöm sincs előtte merről jöttem??
Én is megahisztis gyerek voltam, s maradtam az felnőttnek is. Bár helyzetfüggő persze, rólam meglepően sokan mondták már, hogy olllyan nyugodt vagyok, és hasonlók, pedig szerintem nem
vagy mégis? Bizonytalan vagyok? Vagy mégsem?
Jóevő voltam, ebben nem utánoz Zituska
Kendő-elég meleg, kezdem úgy érezni, nem lesz egyszerű a nyár alatta. De háti hordóra nemigen fogunk beruházni. Azért sok szempontból ez praktikusabb, kis helyen elfér, ha nincs rá szükséged, összehajtod, s el tudod tenni, többféle kötési mód létezik, győzd megtanulni. Ha profi vagy a hátadra is felkötheted hipp-hopp, barátnőm a Dunaparton simán felkötötte magának, pedig most tanulta ezt a kötést-volt tanfolyamon. Na, ez is egy story. Hívott minket is, mit ne mondjak vagy 80 km-re volt a tanfolyam, egy barátnőjénél vidéken, Ő olyan vagány és a kislánya nem többemberes
ketten nekivágnak az útnak.
Én nem mertem betársulni
Gondolom többen is megértetek
Bár a héten elmentünk hármasban párom nagymamájához, ami egy jó órás út kb, nem alvásidőben...úgyhogy ment a játék végig, és igenis elhiszem neki, hogy dögunalmas és idegesítő lehet lekötve ülni annyit
, szóval merészen leruccantunk mi is a Mamához, és vissza. Ott nem aludt semmit, reggel fél9-től, du 4-kor
aludt el, a visszaúton, szabályosan elájult (azért cici kellett. Még mindig szopizunk útközben, ha már nagyon hisztis, azaz mostanában csak igazán
pedig lassan ideje lesz megfordítani menetiránnyal szemben az ülsét, s azt már, mint akrobatamutatványt nem tervezem bevállalni...persze tervek, hahaha
)
na, elküldöm gyorsan, el ne szálljon