Új privát üzeneted érkezett!

Gömböcske

én baby mecsek teát adok Olivérnek, ezt ujszülött kortól lehet.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!

Köszi a választ Orsi, Hajni, Zsuzsi! Lafi kisfia is csak a teát issza meg, azért érdeklődtem. Már megkapta az oltásokat, most szundít. Remélem nem lesz baja. Amúgy nem beteg, csak nyűgi.

Orsi!
Hogy van a gyerkőc?

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Gömbi,rooibosz teát.
Vendég
 

 
 

Csajok, segítsetek! Most már tényleg ki kellene találnunk, hova megyünk júni közepén nyaralni! Tengerpart lenne a cél, bababarát hely és nem félmillió...... Vkinek van ötlete?

Kép
Kép
emma1976
 
 


gömböcske írta:Lafi kisfia is csak a teát issza meg, azért érdeklődtem.

OK, de Lafi kisfia tápszeres baba, ott gyakrabban adnak folyadékot a tápszeren kívül is.
Anyatejes babánál felesleges ez.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma,
Málta. Vagy Spanyolo. vagy a görög szigetek vmelyike.
20140901102739
 
 


Gömböcske,
én se adnék neki semmit.
20140901102739
 
 


Emma :)
Kocsival, vagy repcsivel? Kocsival olaszok, vagy horvátok, repülővel Görögország, Törökország, Málta, Spanyolország.
Mi ide megyünk. Nem tengerpart, de nagyon kedvezőek az első benyomások: www.csiribiri.hu Mindent adnak, amit kérsz, babakocsiól kezdve a szoptatóspárnáig :D
Én inkább nem utaztatom balázst még. Tavaly bevállatuk Horvátországot, de most nagyon utál autózni, inkább nem szivatom szegényt.

Gömböcske :)
Ha szomjas megissza a vizet is szerintem, kivéve ha másként szokja meg. Ha csak vizet kap az lesz neki a természetes (egy darabig). De ha szeretnél teát adni az is jó, de sztem nem igénylik feltétlenül az ízesítést a babák. Ha szopizik, akkor nem kell neki víz, balázs csak 8-9 hónapos kora körül kezdett vizet inni, mikor már "csak" 6-8 szopi volt egy nap, addig nem is igényelte.

Kézeljétek, Balázs napközben már nem szopizik, és 70%-ban az ágyban alszik el. És amióta napközben kénytelen magától elaludni, sokkal jobbak lettek az éjszkáink is, már 6-8 órát is alaszik éjjel egyben és késöbb is kel reggel. Ennek megfelelően át is álltunk a napi egy alvásra, mert a kettő már sok volt neki.

Na, megyek mosogatni. Pedig 5 napja most kapcsoltam be a gépet elöször. Ebben a jó időben kinn vagyunk egész nap, este meg vár a házimunka :evil:

wish
 
 


Gömbi, de azért azt hozzáteszem, amíg csak tápot kapott nem kapott teát....elég a táp, én akkor adtam neki teát, amikor elkezdtem a gyümit, akkor is keveset, hisz ott a táp , meg most többet, hgy beteg.
Vendég
 


Wish,
hűha, már nem eszik nappal... Fura, ugye? Én már majdnem 1 hónapja, hogy egyáltalán nem szoptatok, ez még furább. Hogy vetted rá, hogy a saját ágyában aludjon?

Emma,
Törökországban szinte borítékolható a gyomorrontás. Horvátországgal meg szerintem az a baj, hogy gyakorlatilag mindenhol sziklás a part. Egy kúszó-mászó, vagy akár egy nem régóta járni tudó babának szerintem nem nagy élvezet. A húgom kislányával először akkor voltunk ott, amikor éppen megtanult járni. Hát, sokat is esett szegény, mindig sebes volt a térde, amit meg csípett a sós víz. Inkább vmi homokos, európai ország a tuti, ott van a legkevesebb kockázat. Arra viszont számíts, hogy az európai tengerek még elég hűvösek június közepén.

Anikó, Melcsi,
jelentkezzetek mááá'!
20140901102739
 
 


Hajni :)
Amikor sír kiveszem, ha megnyugodott visszateszem az ágyába. Az első 2-3 nap iszonyat sokszor kellett kivenni, de most már kb 2-3 kivétel és utána megnyugszik és az ágyában alszik el. De olyan is volt már, hogy nem kellett egyáltalán kivenni.

wish
 
 


Köszi a hozzászólásokat nyaralás-ügyben! Első körben görög szigetekre gondoltunk, Kos, Rhodosz, ott már szerintem nem lehet hideg a tenger... De a gyerekes igények az lennének, hogy legyen konyhánk, de legyen ellátásunk is... Így se hotel, se az apartman nem tökéletes... Meg kellene medence, meg tengerparti fekvés......

Wish
ügyesek vagytok!

Szopi
nekem néhány napja maradt el a napközbeni, most van reggel, este meg éjszaka. Első napokban iszonyat fura volt! Aztán rájöttem, hogy nem muszáj szopis melltartóban glasszálnom egész nap, előkerültek a szexibb darabok :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma1976 írta: Aztán rájöttem, hogy nem muszáj szopis melltartóban glasszálnom egész nap, előkerültek a szexibb darabok :D

na, ezt már én is várom.... :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok, Huni nem akr megfordulni, egyik oldalról sem a másikra...
Annyit csinál hogy oldalra fordul, ha a hátán van, de nem fordul át. Amikor ingerlem, hogy a kedvenc játékát oda teszem, ahol csak megfordulással érheti el, kifejlesztett hogy ha a hasán van, kézzel és lábbal odahúzza, "odakúszik", ha a hátán van, felemeli a lábát és a fenekével lök magán és "odamegy"...

mikor "kell" megfordulnia????aggódjak???
Vendég
 


Lafi

ne aggódj, erre nincs szabály, egy tól-ig intervallum van.
Olivér 7,5 hónaposan kezdett rendesen forogni.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!

LAfi,
Hunor jobban van?Átforduláson ne agyalj,még nagyon ráértek ezzel,erőltetni úgysem lehet.Enyémek mindent 2 hónappal később csináltak(31.hétre születtek),és mára már minden lemaradást behoztak.

Hajni,
előtte fülhőmérönk volt,de elemcsere után meghibbant,34 fokot mutat,ezért használok most hagyományosat,mert a digitális is kevesebbet mutatott.
Fogkrémet megeszik,még nem tudják kiköpni.

Pompi,
rengeteg jó tápszer(babatej)van,ha már esznek tejtermékeket,nem lesz baj.

Katyerina,
gratulálok a vizsgához,így tovább!

Emma,
mi még pár évig csak a Balatonra fogunk menni,meleg,homokos,közel van,.........stb.

Lili,
kisfiad hogy van?Én ilyen tünetekkel vinném az orvoshoz!

Gömböcske,
én is csak tavaly nyáron adtam először nekik vizet,amikor már nem volt tejem.Amikor jött a kánikula,azt kaptak,arra álltak rá,nekik ez a természetes.Tízóraira kapnak Kubut pár hónapja,azon kívül mindig vizet isznak.Sőt,tápi után is megkínálom őket vízzel.

Wish,
Balázsod nagyon ügyes,és persze Te is!


rólunk:
írtam,hogy a Márk nem javult,továbbra is köhögött,de már csúnyábban,lázas is lett,így péntek reggel visszavittem az orvoshoz.Azonnal küldött minket a röntgenbe:TÜDŐGYULLADÁS,KÓRHÁZ!!!!
Gondolhatjátok,mit éreztem!Még bőgni sem volt időm!Apát gyorsan kiiratni táppénzre az Arnoldhoz,pakolni,....stb.
Szerencsére elég volt a szájon át kapott gyógyszer,nem kellett vénásan adni,mivel a laborjai jók lettek.A 38,1 fokos lázat csillapították Panadollal,ezen kívül antibiotikumot és köptetőt kapott.Szerencsére 2 nap után már nem volt lázas,de alig evett,keveset ivott.Vas kiságyban aludt,aminek zörgött a rácsa,ahogy hozzáért,az én ágyamról már nem is beszélek,de legalább ott lehettem vele.Apa minden nap bejött az Arnival és együtt aludtak a levegőn a babakocsiban.
Tudnék mesélni oldalakon keresztül a sírós babákról,a 40 fokos lázzal küszködő 9 hónapos szobatársról....stb.De szerencsére a társaság jó volt,ápolószemélyzet felét ismertem,szóval azért nem volt olyan szőrnyű,mint ahogy a kórház szó hangzik.Márk gyorsan javult,tegnap délután hazaengedtek minket,de gyógyszert még szednie kell.Arnoldka nagyon hiányzott,de tudtam,hogy Apával jó neki itthon.
Délelőtt szépen eljátszottak,most alszanak,ugyanis minden borult és visszaálltak a napi 2 alvásra(egymástól függetlenül)
Márk kb.fél kilót fogyott,lassan jön vissza az étvágya,tegnap pl.uzsit evett utoljára fél 5-kor,(fél adagot),fürcsit előrehoztuk,mert fáradtak voltunk,este 6-tól reggel fél 7-ig aludt,1x kelt fel,de 2 korty vizen kívül nem kellett neki semmi sem.

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok!

Bocsi a belekotyogásért, már ezer éve nem írtam. Régen is csak ritkán. Olvasni szoktalak Benneteket, de aztán ennyiben kimerül az aktivitásom. :oops:

Szóval most Lili miatt jöttem elsősorban:
Nálunk ugyanez a kaki probléma volt, ugyanezekkel a tünetekkel Dani 4-5 hós korában. Csak anyatejet kapott. Több gyerekorvos látta több alkalommal, diagnózis: ???? Voltunk Ántsz vizsgálaton, eredmény: neg., kaki volt labor vizsgálaton, ph-t és emésztettséget néztek, eredmény: neg., kaki volt fertőző oszt. vizsgálaton, eredmény: neg.
Aztán Dani 5 és fél hós korában el kezdett gyümölcsöket enni és a probléma azóta teljesen megszűnt. Azóta is rejtély, hogy mi volt a kakiban, senki nem találta az okát.

Szóval én elvinném megmutatni Barnabást a dokinak, de szerintem azért ne parázd túl a dolgot. Én két hétig tiszta ideg voltam emiatt.

Jud

Kép
jud71
 
 


Andi, Jud!

már meg is jártuk a dokinénit, mert ma volt oltásnap amúgy is. Vittem neki véres kakis pelust mutatóba. Mivel Barni nagyon jó kedéyű, vidám, dumás, semmi láz vagy levertség, úgy gondolta, hogy tejfehérje-allergia. Úgyhogy mától váltottunk Sinlac tápszerre. Nekem meg tejfehérje-mentes étkezés. Kíváncsi vagyok, megoldódik-e ezzel.
Ismeritek a Sinlacot? Kanállal érdemes adni vagy cumisüvegből? Folyadékutánpótlásnak elég az anyatej?

KépKép
lili73
 
 


És Jud!
Nagyon köszi, hogy csak ezért írtál nekem! :D

KépKép
lili73
 
 


Márknak gyógypuszi!
Aanda, ennyit számít egy koraszülés?Mert másnak megfordult már kisebb babája is hátról hasra is és fordítva...és ő félig-meddig nagyjából 36 hétre született ...(pic-es karton szerint 33-34 hétre)
Jobban van, jön fel a slejm, bekentem luuf balzsammal hogy éjjel aludjon és végre aludt!
Azért még köhög, de a nózitrutyi is "szilárdabb", a köhögése megváltozott olyan felszakad a slejm-hangúra.
Hőem-e egyáltalán nincs.Mára már visszatért a szemtelenkedései, nem olyan bújós!ez jó jel...( a bújós jobban bejött :lol: )
Most már azt is tudja, hogy ha a slejm jön vissza, az ebédet nem kell feltétlenül kihánynia.... :lol:
Vendég
 


Andi
én is küldök Márknak gyógypuszit!

Lafi,
szerintem ne aggódj, velünk is az van, hogy később csinálnak mindent, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Én is aggódtam, de hamar elmúlt. Az olasz gyerekeknek pl. mindent később "kell" csinálniuk, anyu most volt, és elolvasta az ottani irodalmat... :wink:

KépKép
lili73
 
 


Mi most itt tartunk, ill. Aliz már kicsavarja magát, homorít, meg lendíti a lábait, és majdnem oldalra fordul (de csak majdnem...). Barni a nagy buci fejével még nem ilyen ügyes.

Kép

Közben elszaladtam pépes cumiért, és Barni bevágott egy adag Sinlacot :roll:

KépKép
lili73
 
 


jaj de édes, kis kopaszka Alíz baba!
Vendég
 


Megyek be a szobába, és Aliz az oldalán fekszik :D

Lafi,
igen, látszik, hogy anyája inkább a hátán fekteti.

KépKép
lili73
 
 


Lili

Olivér vacsorára mindig sinlacot kap, nagyon imádja. (én is)
nem is tudom, mi lesz, ha 1 éves kor után nem írhatja majd fel a doki 90% támogatással, 1 doboz 3000 ft támogatás nélkül és nálunk 1 hétig tart. és ez csak a vacsora.

Aanda

nem gondoltam volna, hogy így lebetegszik Márk.
Örülök, hogy már jobban van.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!

Szerencsére Peti baba nem lett beteg az oltástól, csak a rota miatt kicsit sokat kakil. És képzeljétek, tegnap és ma végigaludta az éjszakát! :D
Lehet, hogy az oltás miatt aluszékonyabb, szerintetek? Bár napközben ugyanolyan aktív, mint eddig.
A tejcsi miatt gondolom jobb lenne ha éjszaka is szopizna.

Emma!
A Rab-szigeten Horvátországban homokos a part, egy volt kolléganőm is oda ment a pici gyerekeivel. De ha délebbre mentek, ott melegebb a víz.

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Lili!
Nagyon édesek a kicsikék! :D

Gömböcske!
Kicsit lemaradtam, náunk is rendbe volt az oltás, nekem a dikinéni azt mondta, hogy egyszerre elsőre 2 féle oltást nem javasol baadatni, szóval a rotát majd később vesszük fel. Náunk semmi nem változott, az éjszaka ugyanolyan. Mikor alszik el Peti, és mikor ébred? Szerintem a tejed nem fog változni, sőt, lehet, hogy még több lesz, mert Te is jobban fogsz aludni (de jó neked)!

Emma!
Nővéremék tavaly a Rab szigeten voltak, szuper a part, homokos, és sekély a víz, abszolút gyarekeknek való, ők az idén is oda mennek! :D

Andi!
Szegény Márk, mielőbbi gyógyulást kívánok, minden rendeződni fog, ne aggódj!!!!!

Lányok!
Nekem az a gondom, hogy az utóbbi időben úgy szopizik, hogy nyel pár kortyot, aztán kiköpi, újból beveszi, és ez így megy, ja és vmikor még sír is, vagy csak hangot ad, pedig a tej folyik szépen. Mi baja van?, ha üvegből adom neki, akkor ugyanez probléma!!! Bár az vmivel jobb, de én szoptatni akarok továbbra is! Mit tegyek? :oops:

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gyógypuszikat!Márk szerencsére jobban van,már alig köhög és reggel már megitta a 240 ml kakaót!

Lili,
én 4 és fél hós babát már kanállal etetnék!
Sinlac isteni,enyémek is imádták.Babák aranyosak!

Lafi,
igen,a koraszülés ennyit számít!Most az utolsó az volt,hogy 16 hósan indultak el önnállóan,ez a határ,de ismerek 20 hósan elindult időre született gyereket is.
Örülök,hogy Hunor szépen gyógyul!

Gömböcske,
oltás után a fiaim mindig jót alszanak!

Donika,
sajnos nincs tapasztalatom e téren,de biztos tud valaki segíteni neked!

Zsebi???????

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok!

Donika!
Az én fiam 3 oltást kapott (rota, kötelező, streptococcus elleni), a doki azt mondta, nem lesz semmi baja, ő így javasolja. Hát én meg elhittem, de biztos ahány doki, annyi vélemény.

Nem lehet, hogy csak a fölösleget köpi ki Zsombi? Peti is néha kicsurgat tejet, de főleg az elején, amikor nagyon jön, és a végén, amikor elalszik.
És mivel lakik jól?

10 és 12 között alszik el (sajnos későn, mert Apa későn ér haza, és ő fürdeti), és tegnap 1/4 7-kor keltettük, mert folyt nagyon a tej, ma 6-kor ébredt. De ez nálunk is csak 2 napja van így, és lehet h csak az oltás miatt.
Én alkalmaztam Orsi és Véda javaslatára, h nem kapcsoltam villanyt, hanem csak éjjeli fény van/volt, nem pelenkázok, csak ha hallom, h betojt. És fekve etettem éjjel, utána simiztem, nem beszéltem hozzá. És amikor elaludt, betettem az ágyába. Ezek segítettek.

Andi!
Örülök, hogy már jobban van Márk, és Te is nyugodtabb vagy!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Sziasztok!

Ha nyáron elutazunk Egerbe egy szállodába (babaágyat tudnak adni), hogy fogjuk fürdetni a bébit??? Akkor már 5,5 hónapos lesz. Vagy csak a zuhany alá rakjuk??? Szerintetek?

Wish!
Nagyon tetszik az a hely, amit írtál, csak a sok szolgáltatást még a baba úgysem tudná élvezni, ezért idén még normál szállodára gondoltunk. Mi jövőre mennénk ilyen helyre. Ráadásul azt a vidéket, Pécs környékét nagyon szeretjük.

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Donika, Gömböcske
Megkérdeznétek nekem, hogy Raab szigeten belül melyik város?
Köszi!!! Azt hiszem megcélozzuk, és július végén :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lafi :D ,
Enyim gyerek is 7.5 hósan forgott rendesen. Megfordulni talán 6.5 hósan először.

Anda,
Nagyon durva story! :shock: Örülök, hogy végre túlvagytok rajta, és gyógyulgat a kis beteg!

Lili,
Nagyon édik! :D A sinlacot én kanállal adom, de úgy, hogy a gyümibe teszek belőle pár kanállal. Annyira sűrítem be, hogy pont pépes legyen. Almához, barackhoz pl. tök jó, mert azok úgyis elég lédúsak. Szerintem vízbe rakva biztos nem olyan fini. :roll: Amíg szopiznak, addig nem kell nekik egyéb folyadék. Ha már elkezdted a hozzátápit, onnantól mehet víz. Más fölösleges.

Donika,
Nem lehet, hogy nem elég éhes? Olivérnek is voltak ilyen dolgai, igazán sose jöttem rá, hogy mi a gyíkja van. :? A szopi ilyen, sose kiszámítható teljesen. Majd biztos elmúlik ez a köpködés, aztán lesz majd más helyette. :roll:

Gömböcske,
Felfújható gumicsónak a legtutibb fürdőkád utazáshoz. A zuhanytól szerintem biztosan megijedne az első néhány alkalommal. Inkább vigyetek kiscsónakot. :D
20140901102739
 
 


Hajni,Gömböcske,
köszi!

Emma,
mi 2005-ben voltunk Rab-on.Ahol mi voltunk,és amerre kirándultunk,1 hely kivételével mindenhol sziklás volt a part.Később megírom a hely nevét,mert fejből nem tudom.
Mi hajnali 2-kor indultunk,délelőttre szépen odaértünk,de 6 órát vártunk a forróságban a kompra!!!!!!!!!!
Nem tudom,azóta mi a helyzet komp téren,de érdemes ezt meggondolni!

Andi
Kép
aanda
 
 


Emma! :)
A Rab-on mi Loparban voltunk, ott van egy homokos strand sekély vízzel.
Viszont naggggggyon sokan vannak, gondolom pont a homokos part miatt. És Andinak igazat kell, hogy adjak, a kompra szerintem majdnem minden szigetnél elég sokat kell várni. (Ez volt a helyzet 2002-ben és 2005-ben is, bár lehet, hogy azóta javult dolog.)

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok Lányok!
Kicsit eltüntem! :oops:
Sok minden történt nálunk...betegség fütyi mütét...szoval megjártuk a hadak utját! :(
Hirtelen felindulásbol elutaztunk! :wink:
A 4 napos ünnepre terveztük de 1 hét lett belöle!
Cipruson voltunk! :D
Gyönyörü,tudom ajánlani aki tengerpartot tervezne!!
Kint ünnepeltük Ágoston elsö szülinapját! :D
Most már jövök sürübben!!! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!Már hiányoltalak!De akkor oké!Műtétet, betegséget sajnálom!Ciprusról és ünneplésről képeket!!!!!!!
Ágoston nagyfiú boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


anikó,
asztaaa! :D Akkor ez volt a jutalmad, nem? A férjedé meg hogy egy bombázóval glosszálhatott a tengerparton... :D Mennyit mutat most a mérleg? Én 65,5 a digi szerint. Az a régin már csak 63,5. Azaz mindjárt szülés előtti súlyomnál vagyok. :D
Mi május 25-30-ig megyünk Alsópáhokra, egy héttel a Manók szülinapja után. Hú, a család már teljesen meg van őrülve a kismotor-vásárlástól. Már úgy vennénk nekik! Norina már sikít, ha meglát egyet.

aanda,
szegénykém! Rémisztő lehetett! Én is elbőgtem magam, mikor egyszer a kórházba irányítottak, de szerencsére nem kellett befeküdni.
Most viszont szegény Norinám beteg! Hatalmasakat hapcizik, csúnyán köhög és tegnap felment a láza 39,4-re! (popsiban). Azt hittem falhoz vágom a digitális hőmérőt! :evil: Egész nap csak hőemelkedést mutatott. Még jó, hogy a férjem észnél volt, és megmérte normál hőm.vel! Na, szaladtunk az ügyeletre. A dokinéni szerint vírus. Meg kicsit hörgött is, ezért mondták, hogy krupp-gyanús, de a férjem szerint ez nem az (ő az volt, tudja, milyen az).

katyerina,
nagyon arikat írtál! :D Én is csak gratulálni tudok a rutin-vizsgádhoz! Nemsokára találkozunk az utakon! :D

Na most jön az, hogy megint nem figyeltem eléggé, amikor nem voltam érintett...
SZÜLINAPI TORTA-RECEPT KELLENE... glutén-, tojás- és tejmentes. Létezik ilyen??? :roll: Megpróbáltam megkérdezni a McDonáld'sban azt a csokitortát, de nem tudtak többet mondani róla, mint ami a honlapon van... úgyhogy tuti édesítőszerrel nyomják...

KépKép
pompomlány
 
 


Emma,
igen,Lopar.
Nekem egyátalán nem tetszett,mert olyan volt,mint a Balcsi.Pálmafa nem is volt,csak fenyőfa.Zuhanyozni sem lehetett azon a részen.

Anikó,
miért kellett a fütyiműtét?Ágostonnak?
Ciprus!Húúúúú,de szuper lehetett!Képeket tegyél fel!
Ágostonnak Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Andi
Kép
aanda
 
 


Pompi,
fogyáshoz gratulálok!
Norinának jobbulást!Nem hangzik jól,amiket írtál.Nálunk minden baba tüdőgyuszival volt bent.Ha nem múlik a köhögése,inkább vidd vissza,nehogy Ti is a kórházban kössetek ki!

Tortareceptem nincs,mi normál csokitortákat rendeltünk nekik,de nem is ettek belőle!Asszem Zsebi sütött sk.tortát,de Ő most eltűnt sajnos!

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi, Gömböcske, Hajni!
Köszi a hozzászólást! :D

Emma!
Loparon voltak, és oda is mennek, szállodában félpanzióval. A kompra tényleg várni kellett, de nem tom mennyit, ha gondolod utána érdeklődöm. Nekik akkor volt a kislány 1 éves, a fiú 3 éves.

Gömböcske!
Amiket írtál én is úgy csinálom, sőt éjszakai fény már nincs is, úgy veszem észre azóta jobban alszik, fekve szopi, stb. :D

Anikó!
Ágostonnak utólag boldog szülinapot! :P

Kép

Kép
donika
 
 


hahó csajok!!!
nagyon köszönök minden nyaralásos hozzászólást! Bár most megint elbizonytalanodtam :roll: De szerintem 1 éves gyerekkel tuttira nem mehet az ember, szóval próba, szerencse
Képzeljétek, Miskolcon jártunk és 2 nap alatt Zalánom lezavarta a mozgásfejlődést: mászik, térdenállásba és onnan állásba kapaszkodik :lol: :lol: :lol: majd teszek fel képet, egyszerűen zabálnivalóóóóóó :lol: Úgy örülök!

Anikó
Ciprus!!! Wow! Régi álmom az a hely, kérek képet!!!

Aanda, Pompi
Édes babóitok mit küzdenek a kórságokkal :(
Pompi
Alsópáhok? Akkor időben foglalhattatok, hely már nincs

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Pompi!
Nagyon ügyes vagy!
Igy tovább!Ez már szép haladás!Kaján változtattál vagy már probálsz inkább többet mozogni?
Én már elértem azt a bizonyos sulyt!Háááát nem volt egyszerü föleg igy a vége felé!!! :?
Nálunk még nincs motor láz pedig lennt sorakoznak igen viseletes állapotban a garázsban! :roll:
Arra gondoltam a tortával kapcsolatban,hogy vagy rizslisztböl van kukorica lisztböl kellene csinálnod,ez a kettö glutén mentes.Tojás helyett vizzel(mint a vizes piskotát) és a krémet vagy rizstejböl vagy tápszerrel kikeverni!
Cukor helyett meg barna cukrot használnék!
Én már mindent adok Ágostonnak igy a szülinapi tortábol is ehetett volna de nem evett!Tegnap is sütöttem sütit de csak a krémet majszolta a piskotát nem ette!

Lafi!
Olvasom milyen kis beteg volt Huni!!! :(
Örülök,hogy jobban van!!
Köszönjük a köszöntést! :D

Anda!
Sajnálom nagyon hogy igy alakult ez fránya betegség!!!
Marcinak is volt tüdögyulladása fennt is voltunk két hétig a Svábhegyen de mi az infuziot nem usztuk meg! :(
És a legszebb hogy nem is vette észre az orvos ha nem egy idegen doki mondta hogy nem tetszik neki ahogy a gyerek veszi a levegöt!Hát persze mert a röngen már kétoldali tüdögyulladás mutatott! :evil:
De örülök,hogy tul vagytok már rajta!!!

Wish!
Szépen halad Balázs az alvással!
Nekem ez még álom!!!

Emma!
Rab szigetéröl én is hallottam de még nem voltunk!
Az igazság az hogy ami szép homokos aránylag közel van és meleg a víz ott mindenhol sokan lesznek!
Azt más is felfedezi hamar!
De meg kell probálni ,biztos gyönyörü lesz és jol fogjátok érezni magatokat!
Gratulálok ,nagyon ügyes Zalán!

Lili!
Én is arra gondolok hogy valamilyen emésztési dologgal lesz ez kapcsolatban de sajnos nem tudom pontosan!!!
Nagyon édesek a picikéid!

Donika!
Lehet hogy nagyon jön a tej a cicidböl!
És nem gyözi kortyolni!Lehet ha ülve szopiztatnál és nem lenne annyira vizszintbe mint amikor fekszetek akkor nem szaladna le olyan könnyen a tejci!
De nem tudom…!
Cumibol meg talán azért csinálja mert a cicinél megszokta hogy „vigyázznia” kell!

Gömböcske!
Én mindig beállok a zuhany alá Ágostonnal!
De amikor 3 honaposan voltunk nyaralni akkor vittem egy kis ülö lavort és abban fürdettem!
De ez a felfujhato csonak jol hangzik!!!

Kismokus!
Mi van veletek?
Keveset irsz!!

Hajni!
Te mikor is mész a Kaáliba?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Egy két szülinapos kép!
A nyaralásrol még át kell töltenem!
Ilyen kis csokitortája volt!
Kép

Igy evett (mindent) csak tortát nem!! :lol:
Kép
Marcikával!!
Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Andi
próbáltam kanállal, de nem ette úgy. Közben azért nézegettem a boltokban a bébikanalakat, de rájuk van írva, hogy 6+. Az nem akadály? Ráadásul villa is van mellette a csomagolásban, ami egyelőre tök fölösleges...

Hajni
nálunk még nincs gyümi, főzi, stb., csak simán a Sinlac vízzel keverve. Kicsit furán néz ki, és szerintem nem túl fincsi, de doktornéni is azt mondta, hogy a babák imádják.

Anikó
3 napig volt, aztán mintha elvágták volna a tápszerváltással. Sejthettem volna, mert Barnikám már látványosan nem akarta megenni a Milumilt, amikor az a vérezgetés volt.

Csak azt nem értem, hogy a Sinlac hogyan válthatja ki a Milumilt, amikor az előbbi nem teljes értékű táp. Rá is van írva, hogy önállóan nem alkalmazható. Igaz, szopiznak, de vajon elég a szopi+a nem teljes értékű tápi, ha eddig szopi+önállóan is adható tápi volt a kajája? Most direkt elkezdtem megint méregetni, hogy mennyit szopizik, és kb. 50-50% a szopi/tápi arány. Szerintetek jó ez így? Azt hiszem ebből megint telefonálás lesz dokinéninek.

KépKép
lili73
 
 


Anikó :lol:
most látom csak, milyen jól öltözött pasi ez az Ágoston :D megadta a módját, elvégre az első szülinap az fontos esemény :lol:

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:Csak azt nem értem, hogy a Sinlac hogyan válthatja ki a Milumilt, amikor az előbbi nem teljes értékű táp. Rá is van írva, hogy önállóan nem alkalmazható. Igaz, szopiznak, de vajon elég a szopi+a nem teljes értékű tápi, ha eddig szopi+önállóan is adható tápi volt a kajája? Most direkt elkezdtem megint méregetni, hogy mennyit szopizik, és kb. 50-50% a szopi/tápi arány. Szerintetek jó ez így? Azt hiszem ebből megint telefonálás lesz dokinéninek.

nyugi, ez teljesen jó így!
Allerigával veszélyeztetett vagy kimutatott tejallergiás babák kapnak sinlacot, akár teljesen a tápszer kiváltása mellett.
Az 50-50% bőven jó.
ne aggódj ezen.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :D
hálás köszönet, számítottam ám rád! :P

KépKép
lili73
 
 


Orsi
még eszembe jutott, hogy nem kellene akkor viszont Konakiont adnom? Csak mert úgy látom, a Sinlacban nincs K-vitamin.

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:Orsi
még eszembe jutott, hogy nem kellene akkor viszont Konakiont adnom? Csak mert úgy látom, a Sinlacban nincs K-vitamin.

erről kérdezd meg a dokid, ezt nem tudom.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lili!
Nekem azt mondta a dokinéni hogy Konakion csak egy dobozzal kell a gyereknek több nem!
Mondjuk erröl is megoszlanak a vélemények,én azért kettövel adtam de szerintem nekik már nem kell!A védönöm mindenféle májkárosodással ilyezgetett de a doktornéni nálam a mérvado!
A másik hogy a sinlacot hogy adod üvegbe?
Mert az pép nem?
Elöször azt hittem hogy Similacot irsz mert mi azt iszunk de most látom hogy nem!
Köszi,megadtuk a modját az elsönek! :wink: :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: