Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni hétfőtől, ha valaki kimarad bocsi
Bagzerka: szép a pocid!
Blúmi: gratulálok a kisfiúhoz!
Dorka: Neked is gratu a kis tököshöz
Lanta: Kornélia nagyon szép kislány
És még egy csini pocak
Sajnálom a hiábavaló utazást
Orrvérzés: tegnap este kicsit erősebben fújtam, és nekem is elkezdett kicsit vérezni. De magától folyni nem folyt, csak a zsebkendő lett olyan.
Főzés-takarítás: a héten mivel kint voltunk ugye és építkeztünk, bevallom semmit nem csináltam. Este mikor hazaértem, örültem, hogy be tudok dőlni az ágyba. Mondjuk tegnap meg ma bográcsoztunk kint
Egyébként főzni szoktam 2 napra előre, takarítani egyébként is utállok, de nagyon. Holnap viszont nagytakarítós nap lesz, már erősen látszik szerencsétlen lakáson, hogy el lett hanyagolva.
Vasalás: én bevallom őszintén, kb fél éve vasaltam utoljára rendesen. Páromnak olyan munkahelye van, ahova inkább pólóba járnak dolgozni, és én utállok vasalni. Ha megyünk valahova kivasalok neki egy inget és kész. És megmondtam, ha olyan melóhelyre akar váltani, ahova ing kell, olyan fizetést kérjen, hogy abból tudjunk valakinek fizetni a vasalásért.
C&A-ban én is voltam, Kishörcsög gazdagabb lett egy pulcsival, én meg két terhes felsővel
Nadrágból sajnos nem találtam szinpatikusat
Röné: Neked is gratula a kisfiúhoz! Látom gyűlnek a fiús anyukák
Titkon én is kislányra vágytam, bár az első megérzésem fiú volt. De már kezdek hozzászokni a kis kukis gondolatához, csak furcsa elképzelni magamat, mint fiús anyukát
Szeder: tényleg solymári vagy?
Én Hidegkúton éltem 7 éves koromtól egészen addig amig férjhez nem mentem, és Anyumék még mindig ott laknak
Honey: én Zalánom se mozog sokat. Főleg este aktív napközben néha már zavar is, hogy nem érzem. Pedig az én lepényem hátul tapad. De ez állítólag teljesen normális, hogy ilyenkor még nem érezzük őket folyamatosan.
Jégkérm és Túró Rudi minden mennyiségben jöhet
Petra: remélem férjeddel minden rendben! És gratulálok a kislányhoz!
Bagzerka: a lakáskeresés sajnos ilyen. Kolléganőm is majdnem idegbajt kapott, pedig neki nem volt egy anyóssal súlyosbítva a helyzete, és terhes se volt. Kitartás, meg lesz a nektek való lakás! És egyetértek a többiekkel, csak akkor vegyetek lakást, ha Nektek tetszik, nem az anyósodnak kell majd ott élni.
Anyooka: Nálad is szépen növekszik a babalak.
És nagyon szép az a ruha, amit Dorkának vettél!
Konan: kellemes hosszú hétvégézést
Beril:gratulálok a kislányhoz! Őssejt: mi nem vetetjük le. Nagyon sokba kerül, ráadásul nekem már több orvos is mondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy tudják majd használni. Ha a következő babánál lesz rá pénzünk, majd akkor levetetjük. Asszem testvérek között valahány százalékos eséllyel felhasználható. De inkább ne legyen rá szükség.
Honey: nekem anyummal volt ugyanez a legkisebb öcsémnél. Teljesen beparáztatták, hogy vizfejű lesz a gyerek, aztán elkezdtek utána nézni, és kiderült, hogy eléggé sokaknál előfordul kisebb nagyobb eltérés. Tesómnál fel is szívodott szép lassan.
Szopipárnámat én is megrendeltem, remélem jövő héten ideér.
Rólunk: Az aljzatbetonunk majdnem teljesen kész, egy lépéssel közelebb kerültünk a júliusi költözéshez. Olyan jó volt kint lenni a friss levegőn a kertben, már nagyon várom, hogy végleg ott lakjunk. Baba jól van, mocorog, hol többet, hol kevesebbet, keményedni egyelőre napi egy Béres Magne B6 mellett nem szoktam, hacsak iszonyatosan fel nem húz valaki. És 2 HÉT MÚLVA hozzuk haza a babakocsit (a kisebbiket). Az lesz az első nagyobb babacuccunk
Bár ha kirakom egymás mellé a kisruháit, azok is sok helyet foglalnak