Új privát üzeneted érkezett!

Hu, tok irigykedem a kiskonyvekre. Itt csak ilyen osszefuzott A4-es lapokat adnak, abba megy minden. Meg megvan a multkori, de ugye abban csak egy sor van es utanna semmi... :cry:

Zsibima - tok jol 'megbeszelted' Urival. Nekem is lehet, hogy at kene ugranom hozza. Ugyis itt van a haza a szomszedban :wink:

Hatfajas - jogat probaltad mar? Szerintem tok jo, hogy az ilyeneket kezeld/megelozd. Ha csoportos jogara nem is tudsz elmenni, biztos talalsz videot/konyvet rola. Egy probar szerintem meger. :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajni-engem érdekel a jóga...de sajnos este 6-ra érek haza, utána a házimunka. Lehet, hogy a sok hajolgatástól fáj, és a gyaloglástól, mert ugye nem gyalogolok évek óta...és a vádlim is begörcsöl hetek óta, amióta gyalog járok...

Akkor biztos jó környéken laksz, ha Urinak is ott a háza!
Nem mostanában fogsz hazajönni??
Vendég
 


Zsibima: egy kis kalciumos pezsgőtabletta, vagy sok banán tud segíteni a begörcsölt izmokon. Na és a masszázs :wink:
Sajna jobb ötletem nincsen, mert egyenlőre én még nem voltam/vagyok hátfájós, de amikor vendéglátósként dolgoztam, a vádligörcs egészen új színbe helyezte a fájdalmat... Akkor a banán és a kalcium, ami segített.

Kép
wruska
 
 

 
 

Wruska-köszi a tippet! :D A masszázst mindjárt kapom, valami olajjal...már 2 fájdalom csillapító bennem van, de alig tudok ülni, nem tudom mi lesz holnap a melóban, ott is ugyanilyen forgós székben kell ülnöm... :cry:
Vádligörcs: 1 napig sántítottam...akkor te tudod milyen car!!!
Vendég
 


zsibima a kalcium jó ,de lányom magnéziumot szed rá ő sem aludt tegnap előtt egész este húzta a lábát szegénynek tegnap hoztam patikából magnézium pezsgőtablettát.bár van bogyóban is .ők ezt ajánlották és évek óta ezt issza ilyenkor.remélem segítettem.A derekadról annyit :én is így jártam kisebbik lányomért behajoltam kiságyba 5-6 hónapos volt és nem bírtam sem letenni sem felvenni úgy maradtam .vigyázz vele bár nemtudom mennyire súlyos tiéd mert én 1 hónapig négykézláb másztam a gyerekeimhez nemtudtam felegyenesedni.aztán viszont elmúlt nem volt többé .azóta.
anyóka67
 
 


Zsibima!!!

Én is így keltem egyik reggel,vmi van a levegőben mert már vagy 3an mondták h becsípődött a hátuk.Nekem az ahzsnált h feküdtem fél délután és izomlazítót kent az uram a hátamra,azt jól belemaszírozta :wink:

annus11
 
 


Sziasztok lányok.Sajnos csatlakoznom kell hozzátok mivel sajnos elveszitettem az első kisbabámat.
Annus nagyon szépen köszönöm a támogatást meg a bátoritást amit tölled kaptam most és azidő alatt is amig korházban voltam.

Kép
kiara28
 
 


Szia!!!

Nagyon szívesen!!!Szerencsére régóta nem bővült a topic...várunk szeretettel!!!

annus11
 
 


Szia Kiara,
Nagyon sajnalom, hogy igy kell talalkoznunk.
Itt mindenki atesett mar ezeken a dolgokon es tapasztalatbol mondhatom, hogy sokkal nagyobb segitseg sorstarsaktol kapni jo tanacsokat es biztato szavakat, mint olyan szemelytol, aki nem elte at ezt a traumat.
Es itt lathatod, hogy van elet a veteles utan, es fogunk meg egyutt orulni a pozitiv tesztednek a kozel jovoben.
Szoval batran ird le gondolataidat, torteneted, ketsegeidet. Mi itt leszunk es meghallgatunk es segitunk tuljutni a nehezen.

Kép
eperke25
 
 


zsibi: nekem is volt ilyen már többször. Nekem is izomlazítót kent a párom napi kétszer a hátamra. PL. Diclofenacot, vagy Voltarent vagy vietnámi balzsamot. ezek pár nap alatt elmulasztják, ha mellette azért pihizel is kicsit.

kiara: sajnálom, ami veled történt. De gyere nyugodtan és írd ki magadból a történteket. Biztos segít már ez is.
lei
 
 


Köszönöm mindenkinek a bátoritást.
Sajnos minta nem lenne elég hogy elveszitettük babócát kiderűlt hogy myomám van,amit elég rosszúl közöltek mivel megvizsgált egy doki aki épp ráért hogy megnézze mi van a babával,mondta hogy nincs a méhemben terhesség de van egy myomám,(tudttam róla?)Persze ez nem a doki hibája volt hisz azt se tudtta mi van velem.
A terhességet azért nem látta mert addigra már kilökődött.
Mielőt a dokim megcsinálta a műtétet rákérdeztem a myomára és azt mondta ezzel most ne foglalkozzunk.Kiváncsi vagyok mikor fogják tudni kiműteni.
eperke-igazad van hogy csak azok tudnak megvigasztalni akik már átestek ezen és érzik és tudják hogy mi mehet végbe a gondolataidban.Az első pár nap nagyon nehéz volt mert hisz fel sem fogtam hogy tejesűl az álmunk és már szét is foszlott.Annyi kérdés megválaszolatlanul maradtt és amire lehet soha nem is kapunk válazt.
De tudom hogy amin és kerestül mentem az nem oljan nagy fájdalom mint hónapokig a szived alatt hordani,eltervezni,látni és sokaknak kézben is fogni a babát és utána elvesziteni.
El sem tudom képzelni hogy hogy tudnak tovább lépni.
De kell.Sokan mongyák hogy najd lesz következő,igen lesz ha az Isten is akarja de akkoris megmarad ez az űr és a sok kérdés.

Kép
kiara28
 
 


Szerintem itt mind ezt a bizonyos űrt próbáljuk betölteni...ha másképp nem,akkor egy babával :lol:
Van egy táblicskónk is,ha gondolod beteszlek,innen már mindneki a babás táblába kerül!!!!Elöbb -utóbb :wink:

annus11
 
 


Kiara!

Sok erőt és kitartást kívánok neked! meglátod velünk könnyebb lesz a babavárás! Hiszen mindannyian ugyanazt akarjuk: egészséges és problémamaentes terhességből egy gyönyörű babát világra hozni.
merszi
 
 


Kép
Kép

Na íme a táblánk!
Akik eltűntek:
Baba,Henka?Remélem a pozitív tesztet rejtegetitek előlünk :wink:

annus11
 
 


Lei-köszi a tippet!!! Izomlazítót és fájdalomcsillapítót szedek, plussz valami vietnámi (v. japán?) olajjal is lettem maszirozva...kicsit talán jobb!


Kiara- örülök, hogy ha már így alakult, akkor jöttél hozzánk! Itt mindig találsz valakit, aki segít átvészelni a következő napokat, heteket. Belém is rengetegszer öntöttek lelket itt a lányok, tényleg nem is tudom mi lett volna velem...(főleg én már öregcsaj vagyok, jópár vetéléssel a hátam mögött... :cry: )
De itt mindig vígaszt kapok!

Írd ki magadból a bánatodat nyugodtan, ez sokat segíthet. És tényleg otthon a család nem biztos hogy tudja min megyünk mi keresztül, néha jobb "idegeneknek" kiönteni a lelkünket!
Aztán az "idegenekből" barátok válhatnak...
Vendég
 


Kiara: itt mindig szívesen látunk. Azt mondhatom, hogy a legrosszabb már megtörtént és a nehezén mi át tudjuk segíteni egymást.

És látod, milyen sokan vagyunk már újra babások? :lol: És a többiek is hamarosan követnek bennünket.

Írj le mindent, amit érzel, ami kérdésed, kétséged van - olvasd végig a fórumot, az is meghozhatja a hangodat. Itt nincs rossz kérdés! Minden jöhet...itt együtt sírunk és nevetünk!

Ezt mindannyiunknak:

Kép

Kép
wruska
 
 


Baba, Henka merre vagytok?

Mutyurka? Hogy vagy?

Tücsi: fagyibabáitokkal mizujs?

Eperke? Úgy irigyellek, nemsokára mész doktorbácsihoz és láthatod a babót. Nekem még 2 hetet kell várnom.

Merszi? Megérzések?

Sok a kérdés, de úgy eltűntetek! :oops:

Kép
wruska
 
 


Igen-igen!!!!Tessék hozni a híreket!!!!

Visszanéztem baba legutóbbi hozzászólásást és a neve helyett azt találtam h Névtelen!!!! :shock: :twisted:

annus11
 
 


Sziasztok,
Hat mar en is izgulok az ultrahang miatt. Megprobalok optimista lenni, de nagyon nehez.
Remelem lathatom pici szivecskejet ahogy dobog.
De meg addig oly sokat kell aludni. Valahogy ilyenkor olyan lassan megy az ido, maskor meg hogy repul, amikor nem kellene

Wruska,
Te most otthon vagy mar, ugye? Pihensz sokat?
En bejarok dolgozni, de megprobalom nem idegesiteni magamat!
Bevettem a leszarom tablettat.

Szep napot mindenkinek!

Kép
eperke25
 
 


wruska!

Hááát nem érzéseim, hanem fájdalmaim vannak. Pár nap szünet után ismét a hólyagom! Ha esetleg megjön, azonnal beveszem az antibogyót! Ha pedig nem jönne meg, akkor irány a nődokim és majd Ő kikezeli amit ki kell! Ő tudja mit vehetek be!
Addig is izgizek! Egyelőre nincs előjel, mert elnyomja a tüneteket a gyulladás... :evil:
merszi
 
 


Kira!

Sajnálom ami történt! Nem könnyű, de talpra kell állnunk. Ha segít, hogy megosztod velünk a bánatod, akkor várunk.

Wruska!

Tegnap megkezdtük a felkészülést a fagyibabákra. Most egy gyógyszert kell szednem a ciklus közepéig, a beültetés után meg ha jól tudom akkor utrogestant fogok kapni.
tücsökbogár
 
 


Lányok!

Szedett esetleg valaki közületek flavocel tablettát? Nekem tegnap a herbáriában ajánlották, de igazából nincs beleírva, hogy terhesség esetén is szedhető-e vagy van-e bármilyen pozitív v. negatív hatása a teherbeesésre.
Esetleg ha valakinek van tapasztalata, segítsen légyszi!
tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Kiara, sajnálattal látom, hogy hosszú idő óta most megint bővült ez a topik.. Nagyon sajnálom, hogy neked is át kell ezt élned, nehéz időszak neked a mostani.. Kitartást kívánok neked, itt tényleg valamennyire vigaszra lelhetsz! Szerintem nincs olyan kérdés, amire itt köztünk ne kapnál választ!!

Csajok, mégiscsak kibújt a szög a zsákból... Kisfiút mondott a doki, méghozzá 100%-ra...
Most keresgélünk a fiúnevek között. Egyébként szerencsére minden rendben van a babával, egyre nagyobb az esély, hogy szeptemberben szülünk!

MInél előőb minél több követőt kérünk szépen!!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné!
Gratulálok a kisfiúhoz!!!!!Jó böngészést a fiú nevek között! :wink:

Tücsökbogár!!!

Mikorlesz a beültetés ?Eldőlt már?Csak h izgulhassunk érted :wink: Ilyenkor be kell feküdnöd?Vagy mennyi időt vesz igénybe ?

Merszi!

Jaj az a fránya gyulladás!!!Biztosan azt érzed?Nem a baba akarja kirugni a ház oldalát :wink: De ha megjönne,akkor télleg kezeltesd ki!

Eperke!
Leszarom tabletta...nagyon helyes!!!!És ne izgulj,hamarosan láthatod a babát odabenn!!!!

Wruska!
Most látom h nem is sokkal vagy Eperke elött!Majdnem egyszerre hoztátok össze!!!Nagyon helyes.Ebben a hónapban nem tudom ki lesz a soron,de már aktuális lenne a + teszt!

Zsibima!

Hátha nálatok sikerült egy kiskatonának jól megkapaszkodni,és akkor te leszel a következő!Azt hiszem lassan nekem is meglesz a pém,ha már meg nem volt...Kérdéses h lesz e belőle vmi :wink:

annus11
 
 


halihó!
Holnap megyek dokihoz, de szabin leszek, úgyhogy majd csak jövő hét hétfőn tudok jönni beszámolni.
Lesz 5 nap pihim most, olyan jó. Szombaton kiugrunk Párkányba is ebédelni, meg haverokhoz a Pilisbe, ők ígértek babaruhákat is, remélem tényleg kapok tőlük dolgokat. Most olyan jól érzem magam, a kiskrapek is állandóan mocorog odabent. szóval teljesen jól vagyok!!! :lol:

Ti is pihizzetek a hétvégén, zsibi kertészkedj, annus pecázz az uraddal, a többieknek pedig HAJRÁ!!

wruska, röné, eperke: ti is pihenjetek sokat és no PARA :lol:
lei
 
 


búcsúzóul itt van nektek egy két héttel ezelőtti pocakos kép :)

Kép
lei
 
 


Eperke, igen én itthon vagyok, szerda óta, mert ugye volt az a kis vérzés, barnázás (DE MÁR NINCS!) és a dokim rámszólt, hogy tessék otthon lenni. Meg hát elég munkafanatikus vagyok, mivel nagyon szeretem, amit csinálok, és hát nagyon hajtom magam ilyenkor, nincs megállás. Szóval nekem nem volt arany középút, nálam a leszarom tabletta nem jön be...:? Szóval nem maradt más, mint itthona maradni.

Az uh miatt ne aggódj, biztosan nálatok is minden rendben lesz.

Decemberben meg majd azon izgulunk, melyik lurkó bújik ki előbb. :wink:

Lei: isteni a pocakod! :P

Merszi: nem akarsz inkább elmenni a nődokihoz, hátha előbb ki lehetne kezelni ezt a hólyaggyuszit?!

Többiek? Pozitív teszt?

2 hét múlva UH!!!!! :lol:

Kép
wruska
 
 


Lei!

Nagyon szép a pocakod és nagyon csini kismami vagy!

Röné!

Gratula a kiskukachoz!!!

Wruska, Eperke!

Tessék pihizni és élvezni a kismamaságot!

Annus!

Csináltam vonalzót, hogy követhető legyen, ami történik velem.
A beültetés pontos idejét a máj. 5-i uh után fogom megtudni szerintem a pünkösddel kezdődő héten lesz valamikor. Remélem, hogy minden a tervek szerint alakul majd. Befeküdnöm nem kell, ambulánsan végzik a beültetést. A beavatkozás után másfél-két órát fekszünk még ott, aztán lehet hazajönni és ált. otthon fekvést javasolnak pár napig.

Zsibi!

Remélem használt már a masszázs és nem fáj már a hátad!

tücsökbogár
 
 


Tücsi!

Aha,na akkor az gyors beavatkozás lesz!!Inkább otthon fekszem én is mit a kórházban!!!És persze remélem h a fagyibabákkal nem lesz gond!!!

Lei!
Szép kis pocakos kép!!!Érezzétek jól magatokat,és használd ki azt az 5 napot!!!

Wruska!
Igyekszünk-igyekszünk összehozni a + tesztet!!!Teljesen el is fáradtam a nagy munkában :lol:

Én még ma bekukkantok párszor,aztán délután irány Karcag!Majd csak pénteken jövünk.Holnap meg ballagás lesz!Szóval van program bőven.Hétvégén meg ugye a festés!
Aki nem jönnek már,azoknak kellemes hétvégét és éljen május elseje!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok Lanyok,

Hat most igazan ram ferne egy kis biztatas. Nem akarok mar megint sirni, de kicsit ki vagyok. Urra lett rajtam a para.
Nagyon felek es izgulok, hogy mi lesz velem / velunk. Sajnos megint elmultak az emlygesek, megint tul jol vagyok. Legalabb hanynek, es akkor megnyugodnek, de meg emelyges sincsen.
Szeretnem ha mar hetfo delutan lenne, szeretnem latni a babot!!! Es tudni minden rendben van.

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok.Tegnap voltam a dokimnál.Mondta hogy nagyon sok oka lehet a vetélésnek én hogy nem biztos hogy a szövettan kimutatja majd.
Mindenkinek köszönöm a bátoritást.Nagyon sokat segit.
Gratulálok azoknak akik már kismamák és kitartást azoknak akik majd ezentúl lesznek.
Próbálok majd egyre többet jönni és csatlakozni hozzátok.
Mi most még nem próbálkozunk ugye nem is szabad meg még előtte szeretnék minnél többet megtudni a miómámrol,amire azt mondta a dokim hogy nem biztos hogy ki kell venni attol függ hogy hol van és hogyí mennyire nő.
Van e közületek valaki aki többet tud a miómárol?
Kellemes hétvégét mindenkinek és boldom Május 1-ét.[/quote]

Kép
kiara28
 
 


Eperke!
Szerintem nem baj az h nincs émelygés,erre a jelre ne adj!!Ez annyira változó ám!!!Van aki végighányja az egész terhességet,másnál épp hogy van egy kis émelygés stb.Ne parázz ezen,inkább azt mondogasd h minden rendben van és pihenj sokat!!!A túl sok para sem tesz jót!
Szedsz most vmit?Vagy semmit?
Olyan hamar eljön a hétfő!!!!Amíg nincs min aggódni,addig nem is kell!!!Ha nincs se vérzés,se pecsételés akkor meg pláne ne aggódj!!!!Tudom h nehéz...mennek a pozitív energiák feléd!Kitartás!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11
 
 


Wruska!

Már megint semmi bajom!!! Inkább kivárom a mensi időszakát, addig nem turkáltatok!

Eperke!

Ne izgulj! a fiammal egyetlen hányinger, és semmiféle rosszullét nem volt! Meg sem éreztem, h más állapotban vagyok! Mégis megszületett!!!! :lol: Nem kell okvetlenül rosszul lenni mindenkinek!
merszi
 
 


Merszi!

Én örülök, hogy most nincs semmi bajod, de valaminek azért csak kell ott lennie, ha közbe-közbe meg újra fáj. Nem lehet, hogy baba miatt vannak ilyen furcsa érzéseid?

Eperke!

Egyetértek Annussal. Az teljesen egyéni, hogy kinek a szervezete hogyan reagál a terhességre. A közvetlen ismerettségi körömben is van mind a kettő végletből. Hétfőig már csak ötöt kell aludni!

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár!

Nagyon REMÉLEM, h ez a dolog okoz odabenn/lenn gondokat, hiszen ez terhesség alatt nem ritka! Sajnos viszont 2 éve voltam először így, akkor is babát terveztünk és nem lett belőle, de nem is tartott idáig! Viszont akkor kaptam rá gyógyszert! Érvek és ellenérvek. Megtudni, h mi is ez kb 3-4 nap múlva fogom! Nagyon nagyon türelmetlenül várom!
merszi
 
 


Sziasztok! :D

Először is- Eperke- ne parázz, tudom hogy könnyű mondani. Nekem a 6-7-8 héten volt egy kis émelygés és mellfeszülés, aztán mintha elvágták volna. Úgyanezek az érzések kavarogtak bennem. Nyugudj meg, minden rendi lesz, és inkább örülj, hogy te már most is élvezheted a terhességet, és nem kell rokakom látogatóba járni. Nekem azóta sincs semmi különösebb tünetem, kivéve hogy kajak hisztis vagyok (és hát ez a múltkor balhénák ki is bukott, mert sírógörcseim voltak), a cicim is hol feszülget hol nem. Kajával vagyok úgy hogy megkívánok valamit, aztán meg nem is kell, eszek belőle két falatot és ennyi.
Szóval NO PARA!!!

Merszi- szerintem ne játszadozz ezzel a gyulladással, ha nem múlik inkább menj vissza, most jön a 4 napos ünnep, nehogy elterjedjen a gyulladás, és gondolom a fogantatást sem segíti, ha odalant gyulladás van.

Kiara- sajnálom hogy csatlakjoznod kellett hozzánk, remélem minnél hamarabb a felső topikba tartozol te is :) Kitartás!

Lei- Ahhoz képest, hogy múltkor még panaszkodtál, hogy nem is látszik a pocid, most már büszke pocis mami vagy!!! És nagyon nagyon csini :lol:

Én nekiálltam otthon a Rubint Rékás DVD-nek, minden reggel ezzel kezem a napot. Nekem nagyon tetszik. A konditermet lassan hanyagolom, majd esetleg kardiózni járok be.

"Drága" páromat pénteken megműtötték mandulával, tegnap már haza is jött. Most kicsit nyuodttak a kedéjek. Csak tudjátok bennem nagyon nagyon nagy a tűske, és nem tudom hogy az valaha el fog e onnan tűnni, vagy legalább is ne szúrjon ennyire. Ne gondoltam hogy ennyire nem nehéz a megbocsájtás, és harakszom, hogy pont ebben az időszakban van ez a z egész amikor felhőtleül boldognak kéne lennem, és cak a babávál foglalkozni.
De tudom csak pozítívan előre... :shock:
mutyurka
 
 


Mutyurka!

Aranyos vagy, h izgulsz értem, de egyértelműen kimutatták (vérből és vizeletből), h semmiféle baktérium nem található szervezetemben! A gyógyszer itthon van nálam, de abban az esetben kell bevennem, ha belázasodok és rosszul leszek. A gyógyszer egyébként magzati károsodást okozhat, ezért tényleg nem játék!!! a bevétele! Jelenleg semmiféle tünetem nincs! A rengeteg teában és folyadékban van a reményem! Ezt javasolta az orvosom! azonban ha megjön a mensi és visszaesek azonnal beveszem a bogyót! De akkor már tudom, h nem teszek tönkre egy életet!
(egyébként akkor jön elő a tünet, ha elfelejtek rendszeresen inni, tehát valóban a megoldás egyik kulcsa ez lehet)
merszi
 
 


Mutyurka!

Igen, csak pozitívan előre és igenis legyen ez életed legboldogabb időszaka és igenis csak a babával foglalkozz, mert az a kis élet megérdemli!!!
A tüskék nem jók, mert tudod ha sokáig ott vannak, akkor elgennyesednek és nagyon nagy bajt okoznak. Kicsit csodállak, kicsit féltelek, mert én magamból indulok ki és én nem tudnék megbocsátani. Lezárta egyébként azt a másik kapcsolatot?

Mikor mész legközelebb uh-ra?

tücsökbogár
 
 


Mutyurka!

Azt el is felejtettem, h nagyon drukkolok nektek, h újra sikerüljön és soha többé ne gördítsen az élet eléd ilyen akadályokat!!!!
merszi
 
 


Töcsökbogár!

Legközlebb május végén megyek Uh-ra, és május 21-én AFP-s vérvételre.

Hát igen, ez a megbocsájtok dolog ez nagyon nem egyszerű, és hát hogy valmit ő ezzekkel a dolgaival megölt. Én megfogadtam, egy férfi sem ér annyit , még ő sem hogy én boldogtalanul éljek. Egy esélyt mindenki érdemel, viszont azt már tényleg nem érdemes eljátszani.
Egyébként a csajjal lezárva. Amúgy beszélgettem a "kislánnyal"- 17 éves. Elmondtam neki, hogy nem most hanem egy pár év múlva nagyon fogja ezt ez az egészet bánni, és ha van esze akkor ebből most tanult. (Nem vagyok rá büszke, de voltam én is a másik oldalt, és talán ezért nem téptem ki az összes hajaszálát, mint egy eszement féltékeny feleség) Sok mindent mondtam még neki, és remélem felfogta.
Basszus, csodálkoztam ám azért magamon, hogy milyen higgadtan kezeltem le az egészet, lehet hogy a terhesség van rám ilyen hatással? Mert hát a szám alapjáraton nem kicsi, de nem is kiabáltam meg semmi.

Szép napot! :D
mutyurka
 
 


Köszönöm Merszi! Bár úgy legyen! :lol:

Kép
mutyurka
 
 


Mutyurka!

Na végre, neked is van már vonalzód, így tudjuk hogy hányadik hétben vagy. Eszméletlen, hogy már a 13. hét. Ezek szerint neked kifejezetten jót tesznek a hormonok.

Mindenkinek nagyon kellemes kikapcsolódást kívánok a hosszú hétvégére!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!!!

Lei-gyönyörű vagy!!! Nagyon jól áll neked a terhesség, sugárzik rólad a boldogság!!! :D És már jó nagy a pocid!!!

Annus-nekem nincs minek megkapaszkodni, mert 1 hónap alatt sikerült 2x szexelnünk...asszem, be is fejeztem a babaprojektet, mert most egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy együtt maradok ezzel az emberrel....de azért nem hagyom el a topikot! :wink:

Merszi-igyál sokat, remélem meggyógyulsz!!!

Tücsi- én nem ismerem azt a gyógyszert, pontosan mire kellene szedned?

Eperke-én egyáltalán nem voltam soha rosszul egyik terhességem alatt sem, úgyhogy ez egyáltalán nem biztos hogy baj!!! Próbálj arra gondolni, hogy milyen jó, ha nincs hányingered!

Mutyurka-szerintem jól döntöttél!!! (egyszer amúgy engem is megcsaltak egy 17 éves kiscsajjal, még a lányom apukája...szerintem ők még agyilag nem tartanak ott, ahol kéne...a pasik meg: ilyenek sajna!)
Vendég
 


Zsibima!

Jajjjj miket olvasok? Mi baj történt? Talán majd ez a hosszú hétvége alkalmat ad arra, hogy egy kicsit tisztázzátok a nézeteltéréseket! Szurkolok hozzá!

Egyébként a flavocelt a herbáriában javasolta az eladó, a papírja szerint igazi csodaszer, mindenre jó, de leginkább az immunrendszer támogatására. Én valami olyan szert akartam ami egy kicsit megtámogatja keringésemet, hogy nehogy valami baj legyen addig is amíg nem kell véralvadásgátlót szednem. Hát ez kimondottan nincs beleírva, de állítólag a vérképzőszerveket is támogatja a szer. Szóval nem kötelező szednem, csak gondoltam segítek kicsit magamon.

tücsökbogár
 
 


Zsibi!

Miket beszélsz? Mi együtt fogunk küzdeni!!! Még a korosztályunk is azonos! Megbeszéltük, h gyúrunk egy tavaszi babára! Én úgy érzem, h hosszú menetnek nézek elébe... nincsenek babára utaló előjeleim... :cry:
Hiába volt itthon az uram a gipszével...hamarosan melózik és megint kerüljük majd egymást. Akkor aztán leshetjük majd a napokat az együtlét miatt..,. :evil:
merszi
 
 


Eperke: ne aggódj, nekem is volt egy-két nap, amikor úgy éreztem, túl jól vagyok. Aztán jött az émelygés újra. Tudom, hogy rettenetesen félsz, néha engem is elkap az őrület, de olyankor megbeszélem Picurival, hogy ő csak nődögéljen, én meg ilyenkor csak elfekszem a kanapén, hogy másra ne kelljen a szervezetemnek koncentrálnia, mint a babára. Minden rendben lesz, ne aggódj. És hétfő már mindjárt itt van és akkor látod, hogyan dobog a pici szive és egy csapásra elmúlik minden kétséged. Te csak pihenj. Olvass, sétálj, kapcsolódj ki. Nekem ez segít elterelni a gondolatomat.

Annus: priviben megy valami..

Zsibima: mi a baj? Ne add fel légyszives! Te igazi küzdő vagy és eddig mindig azt mondtad, hogy ez a pasi az igazi. Legalábbis én ezt éreztem ki a szavaidból.

Tücsi: akkor már te is közel vagy:) Úgy örülök!

Merszi: még van remény. Nagyon drukkolok :wink:

Kép
wruska
 
 


Mutyurka: hogy telik az idő! Túl vagy a nehezén, de jó neked. Énisénisénis szeretnék már a 13.héten lenni.
Képzeld, barátnőmmel ma voltunk a 12.heti uh-ján és láttam a babáját, csak úgy ficánkolt. Azt mondja, hogy érzi is, hogy mozog odabent. Tényleg nagy élmény volt.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok lányok!!!


Tücsi-hiába a hosszú hétvége nemigen fogunk találkozni...

Lányok én úgy érzem, hogy én jobban akarom ezt a gyereket, mint ő! Pedig mivel neki nincs gyereke, úgy gondoltam, fontosabb a baba neki, mint nekem, akinek már van egy nagy lányom...

Hullámvölgyben vagyok érzelmileg, biztos vagyok benne, hogy elmúlik, de most elegem van belőle! Tegnap volt idő szexre, amikor már 1 héttel túl vagyok a pé-n...
Úgyhogy én többet egy szót nem szólok itthon babaügyben...én egyébként is "rendben" vagyok úgy néz ki...és mivel nekem már van gyerekem, elég nagy a valószínűsége annak, hogy vele van baj...
Ezt a legújabb információimra is alapozom (szomszédasszony).
Most tudtam meg, hogy a felesége is terhes volt tőle, kb. 12 évvel ezelőtt (mi 9 éve vagyunk együtt). És elvetélt a volt feleség, és valami nagy gáz is volt, mert mindketten orvoshoz jártak valami gyulladással...

Nem is nagyon töri magát, hogy elmenjen orvoshoz...én pedig nem fogom neki mondani.

Úgy vagyok vele, ha összejön akkor nagyon fogok örülni neki, de lélekben felkészítem magam arra, hogy egy gyerekes anyaként élem le az életem. Majd lesznek unokáim remélem és akkor kiélhetem magam!

Na most jól kisírtam magam nektek!!!
Azért jönni fogok, ha lesz gyerek, ha nem, mert nagyon hiányoznátok nekem!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Zsibima segített lekicsinyíteni, úgyhogy most elvileg fel kell rakja a képeket :D

Kép Pacikáink egy része

Kép

Kép

Kép És végül ,Zsibi szerint kis ufobébi :-)

Szép napot mindenkinek :lol:

Kép
mutyurka
 
 


Zsibi!

Szerintem mi nők jobban küzdünk a bébiért! Akár többször megfordulunk az orvosunknál tanácsért. Persze vannak kivételek! Én minden hónap végén kicsit "összeroppanok" hogy már megint nem! Az uram pedig csendben magában rendezi el ezt! Én látom rajta, nem akar még Ő is lelkizéssel rontani a helyzeten. Megfordult a fejemben ismét elküldöm vizsgálatokra, persze jobban esne, ha ezt Ő maga vetné fel. Lett volna ideje rá míg itthon volt, de valahogy ellustult ezügyben. Kivár!Én viszont nem akarom, h teljenek a hónapok és semmi.
Nálad is valmi ilyesmi helyzet állhat elő, nem??? Persze ez nem jelenti azt , h ők nem akarják! Ne add fel, én sem fogom!!!! Pedig megint úgy gondolom és érzem, h ez a hónap nem a miénk volt baba ügyben! :evil:


wruska!

Kitartás, lesz a 13. hét is. Mi Zsibivel már a 4. hétért is odaadnánk majdnem mindenünket (ja és atöbbiek is)!!!!

Mutyurka!

nagyon formás, szép kis buksija van a babádnak!
merszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?