Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam, de rettenetes hétvégém volt. :cry: (blogomban bővebben)

Mindenkinek drukk ezerrel!

Ma megvolt az első szuri.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Én is vagyok, visszaolvasok, aztán jövök. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Katavirág :D

Oliver tényleg gyönyörű baba. Jó gyereknevelést, hamar bele fogtok rázódni meglátod. :wink:

Dezsi :D

Az nagyon biztató, hogy te is ezt kaptad, s lettek szép tüszőid. Én is bízom benne nagyon. :D Nem tűntem el, csak próbáltam egy kicsit előre dolgozni(ami persze nem nagyon sikerült), s hétvégén pedig a Mátrában voltunk. :D Tényleg tesztmókus vagy? :lol: Nem szabad elkeseredni. Ahogy a vonalzódat látom, mindjárt itt lesz az utazás. :D

Nyulasz :D

Nagyon jó hírek, mennek a drukkok. :D Holnapra nagyon drukkolok. Mindhármat visszakapod?

Bellanitta :D

Jó pihizést a hosszú hétvégére!HOvá utaztok?Holnapra drukkolok az Uh-hoz.

Petne :D

Neked is drukkolok, s mennek a babatapik.

Katica :D

Nem semmi, jövő hét végig doki? Mit találtak nálad, amit ki kell vizsgálni?

Hanna :D

NAgyon sajnálom ami történt.

Megyek aludni, mindenkinek jó éjt!

kobzoszsu

Hanna, gratulálok az első szurihoz!

Zsu, köszi a babatapaszokat, látom, Neked már csak 4 nap a szurikhoz.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Nyulasz, aztán éld ki magad a takarításban még a beülti előtt, utána nuku! Ez parancs!

Még mindíg nem jöttek meg a vörösök. Reggel pedig volt jele megint, de semmi. Barnázás sem. Most a 27. napon vagyok, és ma megint többször szúrkált a petefészkem. Ez 2 napja kezdődött, előtte csak leszívás után volt ilyen, az első lombik után. kiváncsi vagyok mi lesz...

Petne, küldhetet pirit! cicizés:) Ezek a párbeszédek :)

Bellanitta, holnap meggyugodhatsz szerintem véglegesen:) Vigyázz a babára az utatokon!

Dezsi, a since- azóta. 2 hónapja vaskúra.... Nem találtam jó magyar nyelvű vonalzógyártót. Tudsz ajánlani? Csinálok aktuálisat ahogy megjöttek a vörösök.

Ma egyébként mentem volna vérvételre. Teljes véképre, hogy megnézzük kell e még a vasat szednem , és egyáltalán hogy állok. Olyan sor állt, ami 15 perc után meg sem moccant. Szerdán ismét megyek.

Hanna, hajrá tüszők!!!!!!!!!!!!!!!!

LÁnyok, most sincs internetünk, a férjem mobilján keresztül küldöm ezt, csak jó későn ért. remélem megjavítják hamar a rende netet, mert így nem tudok jönni rendesen.....
Vendég

Nyulasz, Petne
++++++++++++

Hanna,
szurikhoz+++++++
nagy ölelés neked!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Brumi!
látom, hogy nem voltam elég figyelmes... :? Hiszen én is tudom a since-t :x mindegy. Így már értek mindent. :wink: Én is szenvedek a vonalzókkal, mert nem találom mindig a megfelelőt.

Hanna!
drukkok a szurihoz!!!

Petne!
a szokásos! és no cicipara! :P :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!
tessék tájékoztatni! :twisted: :D

Zsu!
lassan készülődhetsz! Mindjárt szurik!!!
dezsina

tudtok valamit lexáról?mert én semmit.privit is írtam neki,de nem válaszolt.az iwiwen sem tudom elérni.
lola29

Lola!
sajna én sem tudok semmit. régen volt itt, mint ahogy Te is!
Gyere már gyakrabban!!! :wink:
dezsina

Brumi, hogy ez a piri hogy megviccel téged :o Ez igazán nem szép tőle. :cry:
Remélem, megjavul a netetek!
A vérvételhez kitartast kívánok, és persze klassz eredményt!

Bella, Dezsi, köszi! :oops: :lol:

Hanna, hajrá tüszők!

Lola, én nem tudok segíteni, ugyan csak február óta járok ide, de nem ismerem lexát.

Nyulasz, így az éteren keresztül is szorítok!!!!!

Kép
petne

Nyulasz :D

Mára nagyon drukkolok neked!

Dezsi :D

Már nagyon készülök. :D

Petne :D

Mai is küldök egy kis babaragacsot. :D Neked pedig mindjárt itt a vérvétel. :wink:

Megyek dolgozom tovább. Majd még jövök. Jók legyetek!

kobzoszsu

Hahó! :D

Hová tűnt mindenki? Mindenki készül a hosszú hétvégére, vagy már el is utaztatok?
:D

kobzoszsu

Nyulasz!
gyere már a jó hírekkel! Tűkön ülök! Reggel óta várlak! :D

Zsu!
meg kell itt törni a csendet! :P én még gályázom :?
dezsina

Szia Zsu, én vagyok, csak a munkámba temetkezem. A mellfeszülésem mára majdnem teljesen elmúlt, amitől teljesen kész vagyok :( Pontosan ugyanúgy történik minden, mint februárban, és nagyon félek, hogy a vége is ugyanaz lesz.
Igyekszem nem mindig erre gondolni, amit a munkával tudok megoldani.
Neked viszont már csak 3 nap, és kezdődik a szuri. :lol:

Nyulasz, ugye jössz a hírekkel? Kíváncsi vagyok, mindhármat visszakaptad-e :wink:

Kép
petne

sziasztok!
köszi a drukkokat,mindhármat visszakaptam. :D
Rendi volt a dokim,azt mondta nagyon drukkol,ennek sikerülnie kell,és fog is.Jólesett.
Dezsi!
Tényleg szuper apukáddal a kapcsolatod.Irigylésre méltó.
Sajnálom a nega tesztet,de majd figyeld csak meg,minnél jobban készülsz majd az utazásra,annál kevésbé gondolsz a peteérésre,és hipp-hopp becsúszik a baby :D :D :D
Majd holnap kezdek valamit a vonalzóimmal. 8)

Nagyon örültem,mert nem kapok hcg szurit,így nem kavar be a tesztelésbe :oops: :lol: :lol: :lol:

Hanna!
Hajrá szurik! :wink: Sok petikét kívánok!!!(mindjárt beleolvasok,mitől leett rossz kedved)
Petne!
Hogy birod? :D Nehéz lehet.Et + hányadik nap vagy ma?
Bellanitta!
Várjuk az uhuképet,és hogy hány dobogó szivecske van :wink:
Katica!
Milyen eredménye lett rossz apának?És a tieddel mi van?Nem igazán értem.
Zsu!
Mostmár kezdhetsz jó sokat inni,azt hallottam,már a beülti előtt is kell,szebb lesz a nyálkahártya,és jobb minőségűek a petesejtek. :wink:
Vendég

Nyulasz, gratula a 3 embrikéhez! :D Vigyázz rájuk nagyon, pihenj sokat.
Én ET+7. napon tartok, és nagyon nehezen bírom... főleg most, hogy úgy érzem, megint nem sikerült. Még 3 nap :roll:

Kép
petne

Bellanitta, nálad mi volt uhun? 1 vagy 2?

Kép
petne

Petne!
csak pozitívan,te töröd előttem az utat :D
Babaragacsokat kűldöm :D
Bellanitta!
???????????????????????

Hanna!
Nagyon sajnálom.Remélem minden rendben lesz.
Vendég

Nyulasz, de szuper! Huhu, ebből még ikrek is lehetnek:) Te előttem pedig te töröd az utat:)

Petne, még egy nappal közelebb kerültél az eredményhirdetéshez... Úgy szorítok Nektek!

Dezsi, én is gályáztam tegnap, naggyon sok volt.... de ez most olyen időszak, aztán jön a pihi! Bőröndödönt már leporoltad?

Kobzoszsu, nekem most nagyon sok a munka, és netünk sincs, a férjem mobiljáról nyomom most is. Ha nincs itthon, netünk sincs:(

Milyen szurikat kapsz? Beszerezted mindet már?
Vendég

Köszi mindenkinek :lol:
Most mennem kell, mert a férjem lassan befejezi a mesét és az ének meg az angol az enyém :lol:
Aztán holnaptól.......
Vendég

itt vagyok!
Sajnos eddig dolgoztam és még nincs vége a napnak számomra.

Petne,Dezsi,Brumi,Nyulasz,Zsu és a többiek!

Akik értem izgultak azoknak köszönöm és a nagy hír:
0,9cm (egyedül van) :D nekünk igy is jó ez van elrendelve mikor megláttam a képernyőn folytak a könnyeim már a szivecskéje is ver.A doktornéni nagyon örült az iker terhességtől tart kicsit, de már átadott a saját dokimnak. :wink: :D :D :D

pilisszentkeresztre utazunk.
és még most sütöm a csirkét.Hosszú volt a mai nap de nagyon boldogan telt mindenkinek ilyen boldog napokat kívánok. :D :D

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Olvasgatlak Titeket, csak néhány drukk és gratula :lol:

Nyulasz
Nagyon örülök, hogy mindegyik babuci a pocakodba került, vigyázz rájuk nagyon, szigorú pihenés legalább pár napig :!: :wink: Nagyon drukkolok ++++++++++++ :lol:

Bellanitta
Gartulálok a babucihoz, mindig kell a jó példa a többieknek :lol: Azért pihenjél is a sok munka között. Állományban vagy? Vagy nyugis a munkád?

Petne
Ne add fel, hiszen nincs miért. Mindenki mást érez és van aki semmit :!: :wink: Kitartás +++++++++++++++++++++++++

Brumi
Remélem szerdán szerencsésebb leszel a vérvételen :wink: Másnap lesz eredmény?
Pirit én is várom, ha megérkezik hozzád, akkor küldheted tovább :lol:

Dezsina
Sajnálom, hogy igy becsapott az a fránya teszt :twisted: Szerintem májusba ne tesztelj, hanem koncentrálj az utazásra és élvezd apukáddal a sok szép helyet :wink:

Zsu
Már te is a finishben vagy, mindjárt kezdheted a szurikat :lol: Ügyi legyél majd :wink:

Hanna
Drukk a szurikhoz :wink: Hol lehet beleolvasni a blogodban?

Katica
Nem irigyellek a sok doki miatt :evil: De talán éppen ez kell a sikerhez. Gondolj erre és akkor talán elviselhetőbb lesz a sok doki :wink:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bellanitta! Gratula a babádhoz!!!

Mindenkinek nagyon drukkolok! Babaeső lesz csajok!!!!!!

Wife! Üdv itt! A blogom: http://zsebike.freeblog.hu/

Kép
hanna30

Nyulaszka, vigyázz magadra! Jó pihenést és poci simit a babókáknak! Hajráááááááááá!

Wife, tőlem is üdv itt! :)

Hanna, sajnálom a mocit, de most nektek jobb, hogy egy picit nincs, ha mondhatok ilyet! A tüszőcskéknek küldöm a pozitív energiákat!

Wife, nem is tudom, aznap, vagy másnap lesz e vérvizsgálat eredmény... Remélem aznap, mert másnap már ünnep nap..... A háziorvostól kértem, így a szakorvosi rendelőbe megyek, ott nem tudom hogy mennek ezek a dolgok.
Vendég

sziasztok!

petne, nyuszi: drukk+++++

hanna: gyógyulást az uradnak! neked pedig drukk++++

zsu: hajrá szurik!

brumi: drukk a vérvételhez!

bellanita: gratulálok :lol: :lol: :lol:

wife: üdv köztünk.

rólam: a pajzsmirigy uhn derült ki, hogy vannak a nyakamon hátrébb nagyobb nyirokcsomók, azt akarják kivizsgálni. uramnak a kiskatona eredménye lett nagyon rossz, jövőhéten megismétli a mintaadást.

katica
katica30

Sziasztok,

Katica,
Remélem javulnak az urad eredményei és nálad sem lesz semmi gond a nyirokcsomókkal.

Hanna,
hajrá szurik, most sikerülnie kell tudom!

Bellanitta,
Gratulálok neked! :D Vigyázz magatokra.

Nyulasz,
hajrá kisnyulaszok! Nagyon szorítok.

Petne,
++++++++++++++++
+++++++++++++++++

Zsu,
Mindjárt szurizol!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek :D
Brumi!
Igyekszem jó példét mutatni :D ...ja,és kitakarítottam,még az ablakokat is megpucoltam :lol: :lol: :lol: ezen már nem fog múlni :lol: Remélem a vasad már jó,meg minden,és hajrá piri!
Katica!
Szerintem max 2-3 napot hagyjatok ki a párodnak a vizsgálat előtt.Hiába mondják az 5 napot,én már egyre több helyről hallom,ahol nincs rendben a hadsereg,nem szabad hosszú karantén.És nyugi,ha már egyszer volt,akkor lesz legközelebb is!És reméljük jobb.Bár nem értem miért nézik most???
Wife!
Üdv itt!Ti is régóta próbálkoztok?Már ha szabad tudni.
Petne!
Nagyon közeleg a nagy nap!!!És rettentően drukkolok!!! :D
Bellanitta!
De jó,van egy igazi kismamink :D Vigyázz magadra nagyon,tudod a 12.hétig ez még fontosabb,amilyen keveset tudsz,csak annyit autózz.És nagyon jó pihit,nagyon szép anyáknapi ajándékot kaptál :D
Bella!
Köszönöm :D Nektek mi a következő lépés?
Zsani!
Jó neked,hogy tudsz énekelni :lol: :lol: :lol:
Dezsi!
Most nézem,az alsó vonalzó teljesen jó,azt meg is hagyom így,mert akkor van a teszt napja. :shock: :D
Zsu!
Mindjárt lehet érted is izgulni :wink:
Vendég

Nyulasz,
nekem valószínű a hisztero+lapar, de majd május végén megyek Mágushoz. De azt hiszem most már nem úszom meg.
Vendég

Bella!
Szerintem jó,hogy megcsinálják,én sem bántam meg.Csak ne főorvoshoz menj :D
Vendég

nem ahhoz megyek, valószínű Tobi dokijához fogok. Csak amíg nem beszéltem Krizsa doktorral addig nem akarnék keresztbe szervezkedni semmit.
Vendég

Sziasztok! Hú de beindultatok tegnap este!!!

Nyulasz, köszi a ragacsokat, én is viszont Neked :lol:

Nyulasz, Brumi, töröm én előttetek az utat, és nagyon remélem, hogy jó példával járok elöl :wink: :)

Bellanitta, gratulálok a 0,9 cm-es kiscsillaghoz. Elhiszem, hogy elérzékenyültél, annyira vágyunk mindannyian erre, hogy amikor már az első igazi jelekkel találkozunk, az valószínűleg életünk egyik óriási eseménye. Örülök Nektek, és boldog, felhőtlen várandósságot kívánok! Pilisszentkereszt pedig nagyon szép hely, jókat lehet sétálni, pihizni, és persze örülni :lol:

Wife, üdv itt közöttünk, és köszi a bíztatást!

Hanna, a próféta szóljon belőled :!: :D

Katica, mivel bíztatnak nyirokcsomó ügyben? Vagy a kivizsgálásig semmit nem mondanak? Elkeserítő, hogy az ember lánya gyereket szeretne, és minden hülyeség kiderül közben :cry: Hiszterot ez befolyásolja?

Bella, fel a fejjel, bízz a dokidban, főleg, ha Mágus :D . Biztosan nem csinálná meg, ha nem lenne rá tényleg szükség.

Mindenkinek külön köszönet a drukkokért!!!!
Tegnap úgy elkeseredtem a hülye cicifeszülés miatt (mármint a megszűnése miatt), hogy sikerült jól összevesznem a Zurammal. Vagy ez csak a hormonok játéka volt? Jó hülye játéka :evil: . Szegény nem ezt érdemelte, miután egy gyönyörű csokor gyöngyvirággal állított haza :oops: Már csak 2 nap, és kiderül. Az előző alkalommal nem voltam ilyen feszült, nem is értem, hogy lehetek ilyen türelmetlen :oops: :cry:

Na de gyönyörű szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
petne

dezsi!
aranyos vagy hogy hiányolsz.mostanában el voltam havazva.meg az az igazság,hogy próbálok nem foglalkozni ezzel a baba témával.minél többet gondolok rá,annál rosszabb.ezért jövök ritkán ide is.
lola29

Nyulaszom!
Gyerünk!
dezsina

sziasztok!

lányok: köszönöm.

petne, nyuszi, hanna: drukk++++

kis*: drukk mára!

nyuszi: azért nézik a kiskatonákat, mert megkerestünk egy új andrológust, aki hátha kideríti, hogy mitől van a rossz eredmény. mert eddig okot nem találtak. kedden lesz a vizsgálat, lehet, hogy tényleg nem hagyunk ki 5 napot előtte. eddig 4 napot hagytunk ki mindig, kivéve a mostaninál.

bella: mikor lesz a hisztero+lapar? drukk hozzá!

petne: szerintem nem befolyásolja. azt mondta az a doki, aki az uh-t csinálta, hogy a toxoplazma tipikus tünete ez. ha régi, akkor nem számít. de ha friss, akkor az nem jó. ezt vérből tudják kideríteni, majd oda is kell mennem. ill. jövőhéten megyek vissza az endokrinológushoz, és ő is mond rá vmit. a vicces, hogy semmilyen háziállatunk sincs.

katica
katica30

táblák:

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Petne!
ugye már nem foglalkozol a cicikkel! Holnapután teszt, ugye!???
Nagyon-nagyon drukkolok!!! :!: :!: :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(amúgy én kibirhatatlan vagyok a stimu és a várakozás alatt :P )

Nyulasz! :D
Gratulálok a csodás 3 babához!
mit is kívánjak? :? hármasikreket? :? Még gondolkodom… De egyet babát mindenképpen!!! :wink:
mától mennek a drukkok!

Hanna!
szurkálj csak, ne törödj semmivel! Növeszd a tüszőcskéket! Minden rendbe fog jönni! hajrá! mennek a drukkok!!! :!: :wink:

Brumi!
hogy leporoltam-e? hajaj! :P
sajna nálam most csak ez az izgi, más nem, de igy jobban tudok drukkolni a többieknek!!!

Bellanitta!
Nagyon gratulálok a babához! :) Most már tényleg nem kell izgulnod! El tudom képzelni, hogy potyogtak a könnyeid! Irigykedem!!! :wink: :D

Wife!
Üdv közöttünk! Gyere bátran! :D
azt hiszem nem fogok már tesztelgetni, majd jön magától, vagy h a nem , akkor ott az augusztus, vagy ha az sem akkor az öri-baba! :?

Katica!
ó… és mik azok a csomók? Ugye nem vészesek? Nagyon drukkolok, uradnak is! Szegénykém, mennyi vizsgálaton kell végig mennetek… Azért a lombik nem fog csúszni ugye? Merthogy ezeket a vizsgálatokat beterveztétek?!
köszönjük a táblát!!! :)

Bella!
azért nem baj, ha nem úszod meg a lapart meg a hiszetót. Látod, én hiába próbálkoztam… a dokim lebeszélt, hogy nekem nem kell higgyem el. De azt hiszem igaza van, csak nagyon beparáztam, mert hogy már csak 2 lehetőségem van… :(

Lola!
én is relative ritkábban jövök, mert nem akarom ezzel a baba-témával kitölteni az életem, de nem tudok leszokni innen!
biztos irtad, de már nem emlékszem, hogy mikor kezdetek most?
:oops:
dezsina

Katica,
nem tudom mikor lesz még, majd május végén megyek vissza konzultálni.
Vendég

Katica, te tudsz valamit kis*-ról? :roll: Itt már ezer éve nem járt, hiányoltam is nagyon! Mihez kell drukkolni nála?
Nem semmi ez a temérdek vizsgálat, együttérzek veletek :cry:

Dezsi, a cicitémáról kicsit leálltam. Na nem teljesen, de nem ellenőrizgetem 5 percenként. Tegnap estére megint visszatért beléjük egy kicsi érzékenység, úgyhogy ez a kapaszkodóm (már persze nem a szó szoros értelmében :oops: :wink: :D ). Szóval egy kicsit visszatért a hitem. Pénteken kiderül minden, addig már csak 2-t kell aludni, azt ki kell bírnom valahogy.

Kép
petne

Petne!
teljesen ugyanígy voltam én is. A legjobban én is mindig a cicire figyeltem. Kitartás!!! Teljesen Veled érzek!!! :D 8)
Kitartáááááássss :!: :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Dezsikém :D :D :D
Te egy tündér vagy :lol: :lol: :lol: ...de tudod már csak 8 nap van hátra... :oops: (biztos ezért írtad a "hivatalos"-t)
kösziiiiii :D
Katica!
Nekünk azt mondták,nagyon nehéz megállapítani a rossz és kevés spermium okát,és több hónapos injekciókúra sem biztos,hogy hatásos,és akkor is valószínű lombik lenne,így aztán nem próbáltuk megoldani a dolgot.De drukkolok nektek,hogy sikerüljön megoldást találni,és kiváncsian várom. neked meg remélem semmi komoly nincs :wink:

Képzeljétek a zuram most annyira bizakodó,eddig még sosem volt az,de most úgy érzi,ez sikerül.Érdekes az,hogy most meg én nem érzem.Persze nagyon szeretném,de lehet,hogy most pont ezért fog sikerülni.Meg naponta százszor fogadalmat kell tennem,hogy nem tesztelek a 13.nap előtt :shock: :oops: ...ez tiszta agyrém :evil:
Vendég

kis * hírek:

előbb beszéltem vele, ma volt a hiszteroja. most már jól van, ébredés után eléggé fájt neki. amit a hiszteroval egyúttal el akartak végezni (talán összenövés feloldás, ha jól emlékszem), azt sikerült, így semmi akadálya nincs a babának. holnap kiengedik, majd ő jön, és elmeséli nekünk a részleteket.

mindenkit puszil.

katica
katica30

Sziasztok!

Katica! Köszi a jó hírt!!!

Petne! Nyulasz! Drukk ezerrel!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Katica!
Köszi a hírt Kis-csillagról!
Kis-csillag,gyors felépülést kívánok! :wink:
Hanna!
Apa jól van?Gondolom nem hiányzott ez a stressz. :? Én félek a motoroktól,nem ülök fel,a családban már volt tragédia.Ennek ellenére a zuram meg imádja,volt is neki,és tartok tőle,hogy lesz is. :evil: ...előbb-utóbb.
Sok-sok szép petikét!!!!! :D
Vendég

Nyulasz!
igen! azért írtam :!: Eltaláltad :D :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz kismami! Minden ok. Az uram 3 hétig pihen, a lába miatt. Már lenyugodtam. Most a szurikra koncentrálok. :wink:

Kép
hanna30

Dezsi!
Lehet,lottóznom kéne... :lol: :lol: :lol:
Hanna!
Akkor jó.Milyen szurikat kapsz?Te szúrod?
Vendég

Dezsi, köszi! Ja, és naggggyon édes a Nyulasz-vonalzód :D :D

Nyulasz, én mindennek örülök, ami nem úgy történik, mint a sikertelen kísérletnél... tégy Te is így. Ha eddig a férjed nem érezte, most meg érzi, akkor az tuttttti jó jel. Mennek a ragacsok.

Katica, köszi a kiscsillag híreket :)

Kiscsillag, gyógyulj meg mihamarabb, hogy kezdhesd a babagyártást :oops: :wink: , most már nincs akadálya a babásodásnak.

Hanna, köszi! Mennek a szurik?

Kép
petne

Petne!

Igen,ezért nem szomorít el,hogy úgy érzem nem sikerül.Hátha most pont ezért fog.
Végül tesztelsz a vérvétel előtt?
A BMC-ben dolgoznak az ünnepek alatt?
Vendég

Nyulasz! Petne! Mennek ám. Merional, Gonal, Suprefact. Nyomom magamnak ezerrel. :wink:

Kép
hanna30

Nyulasz, pénteken megyek a BMC-be, ma nagynehezen felvették a telefont, és megerősítették, hogy dolgoznak 2-án.
Lehet, hogy holnap reggel tesztelek egyet, bár ez még csak az 12. dpo es az ET + 9. nap lesz. Szóval még bizonytalan vagyok. Az biztos, hogy péntek reggel tesztelek indulás előtt, mert nem az orvostól akarom megtudni a hírt. Ha rossz hír, akkor azért, mert nem szeretném előtte elbőgni magam, és így már feldolgozom (vagy legalábbis elkezdem feldolgozni) mire odaérek. Ha jó hír, akkor meg kettesben örülünk neki, nem a doki és az asszisztensnő előtt feszengve. Ha pedig a teszt nega lesz, az orvos meg mégis jó hírt közöl, akkor meg úgyis örülünk, mint majom a farkának :D
Hát ez az én stratégiám.

Csibét, L.mamit, Allét és a kismamákat nagyon hiányolom :!: :!: :!:

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?